Další várka jarních laků na nehty

by - 20 dubna

Krásný páteční večer,

posledních pár dnů nic nestíhám :), přesto bych vám ale, alespoň v rychlosti, chtěla popřát fajn víkend a dát další tři tipy na krásné barevné jarní laky na nehty, snad se vám budou líbit. Také bych vám moc chtěla poděkovat za komentáře a emaily, pokusím se na ně odpovědět během víkendu :).

China Glaze Peachy keen - krémová meruňkově oranžová pastelová barva, opravdu krásná, kryje celkem dobře už v jedné vrstvě, ale já jsem dala dvě. Tenhle lak jsem si zamilovala na první nalakování a po zelené, kterou mám ted, si ho dám nejspíš znovu, opravdu úžasná barva!



Essence Viva la green - nejsem fanda zelené na nehtech, ale tahle je taková zvláštní, krémovka, chvílemi mi přijde až do tyrkysova a není to ani trávová, ani lesní zeleň a barevně mi přijde dost unikátní, i když na fotce to tak možná nevypadá. Báječně se lakuje a kryje v jedné vrstvě, určitě moc doporučuji!



Essence  A lovely secret - taky moc zvláštní odstín, něco mezi modrou a fialovou s fialovými a růžovými třpytkami. V lahvičce se tváří hodně fialově, ale na nehtech jde chvílemi až do modra a třyptky nejsou moc vidět, jen na sluníčku. Kryje bezvadně ve dvou vrtsvách, pěkně se lakuje a celkově se mi také moc líbí.


Zaujal vás některý odstín?

You May Also Like

50 komentářů

  1. Natally Krocová20. dubna 2012 v 20:27

    Vy máte umělé(gelové) nehtíky?
    Protože je máte tak nádherně upravené a laky na tom jen září :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťa má svoje nehty:)
      A jinak mě se nejvíc líbí od Essence A lovely secret,jenže stějně jako tvářenku od Essence tu z kolekce Marbl nikde nemůžu tyto věci sehnat..:(

      Vymazat
    2. děkuju, mám své, jen ted testuji gel lak :)

      Vymazat
  2. Líbí se mi ten oranžový:)) já si kupovala takový meruňkový lak od Essence z LE Fruity, a ten mě docela zklamal protože špatně kryl:( ale tenhle vypadá moc pěkně, no a pro ten fialový poletím okamžitě do drogerky, ten nemá chybu!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež mám ten merunkovy z Fruity limitky....a vôbec sa mi na nechtoch nepáči:(

      Vymazat
  3. Krásné barvičky. Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  4. jé, chtěla bych mít taky takové krásné nehty:)
    nejvíc se mi líbí ten zelený od Essence, má opravdu zvláštní, ale hezkou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten oranžový se mi hrozně líbí, děkuju za inspiraci:)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš tak krásné nehty!! :)
    Krásné barvičky, nejvíc se mi asi líbí ta oranžová :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten zelený mám taky a jsem z něho unešená! fakt krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí ten první meruňkový :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten merunkovy je pekny, ale moc si ho na tobe nedokazu predstavit. Je to divny, ale je to tak :oD

    OdpovědětVymazat
  10. Ten meruňkový je krásný:-) škoda, že neni od essence:-(

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné laky. Odstín meruňkové je luxusní, ale mě by bohužel neseděl.
    Nevím proč ale já mám docela zelené laky ráda (spíš mint a chladné barvy), hodně je ladím s oblečením nebo doplňky a to pak tak nerazí.
    No a ten modrý ten si nejspíš pořídím.

    OdpovědětVymazat
  12. Peachy Keen mám a já s ním teda nejsem moc spokojená.. barva sice krásná, ale schopnosti mě zklamaly.. :(

    OdpovědětVymazat
  13. Ten poslední musím mít :-) krááááááááááása

    OdpovědětVymazat
  14. Ten zelený mám taky a přesně jak píšeš, zelenou na nehtech nemusím a nejdřív jsem se v něm necítila ale čim víc jsem na něj koukala, tím víc se mi líbil. Opravdu krásná barvička. Ten modrofialový si asi taky pořídím, když ho vidím :D

    OdpovědětVymazat
  15. šílené barvy. ale když na sebe někdo nemůže upozorňovat inteligencí, snaží se to dohnat aspoň výraznou barvou nehtů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...ještě,že se najdou jiní inteligenti, kteří mají inteligentní komentáře =D achjo, že má někdo potřebu takhle blbě kecat...=P

      Vymazat
    2. Prostě a jednoduše,když se ti to nelíbí tak sem nelez a neobtěžuj svými "chytrými" komentáři příjemné chvilky na tomhle blogu:)Podle mého názoru je Peťa dost inteligentní člověk a nelakuje si nehty pro upozornění ale proto že se jí to líbí a je to její koníček.

      Vymazat
    3. Šílené?! To jsi leda ty...! Peťa je podle mě dost inteligentní a krásně se líčí a tak. Laky jsou jako modní doplněk, ty snad doplňky nenosíš? Btw patří tam i kabelka :oP

      Vymazat
    4. Ano, mezi její koníčky patří lakování nehtů, líčení, česání a fintění se. Pěkně ubohé zájmy, stejně jako celý její život.

      Vymazat
    5. Ať žije česká závist a ubohé dámy, které se neumí realizovat jinak než kritizováním a pomlouváním ostatních...

      Vymazat
    6. No jasně, každá kritika je vždy a bez výjimky z důvodu závisti. Ještě mi prosím řekni, co bych takové pipince měla závidět.

      Vymazat
    7. Třeba její inteligenci kterou ty postrádáš a nikdy nedoženeš, smysl pro krásu, a mnohé další. Ubohé zájmy?! A ty máš jaké zájmy, kritiku všeho pěknýho?! Beztak...Jak jinak taky :oPPPPPPPPPP

      Vymazat
    8. Nejsem autor 1. prispevku, ale podle me teda Petra zadny advokaty nepotrebuje! Musim rict, ze mi tu ani tolik nevadi ty hnusny komentare, verim, ze Petra se k nim umi postavit jako dospelej clovek. A podle me kazda bloggerka by to mela umet, kdyz se verejne prezentuje. A petra uz to nekolikrat ukazala. Spis nez ty hnusny komentare mi tu vadi ty, co se na dotycneho sebehnou jak vosy a stipou a stipou. Nemyslite, ze tim co tu pisete se tak trichu priblizujete tem trollům, co tu dycky byli a budou? Nevim no.... Na tohle mate prece prostor na svym blogu, az vam tam nekdo bude psat hejty...

      Vymazat
    9. no každopádně pro tyhle závistivý jedovatý nenávistný lidi by bylo nejhorší kdyby na jejich komentáře NIKDO vůbec nereagoval.....vždyť oni na to čekají až je ostatní začnou stírat...to přesně chtějí -a my bychom jim to neměli dát !
      LollaP

      Vymazat
    10. Já nemám nic proti kritice, ale, to co tu dotyčné (nebo jestli to je jedna a ta samá nepoznám, když se hrdinně neumí podepsat) napsaly, rozhodně nebyla kritika, ale jenom ubohé rýpání. Když něco kritizuju, tak přece řeknu co se mi na tom nelíbí. Ale říct o někom, že inteligenci kompenzuje lakováním nehtů je kritika? Já v tom nic jiného než ubohost, zoufalost a trapnost nevidím. Jen snaha na sebe přitáhnout pozornost, kterou tu evidentně Petře dost lidí závidí...

      Vymazat
    11. Já bych chtěla všem moc poděkovat za to, že jste se mě zastali. Abych pravdu řekla, už mi tenhle anonym, co tu pořád otravuje, přijde více než trapný, už jen z toho důvodu, že o mém životě houby ví a soudí mě a vymýšlí si ptákoviny, je to ubohé.A souhlasím s Lollou, ono je asi nejlepší vůbec nereagovat, jen ať se vykecá, když mu to udělá dobře, asi nemá nic jiného, z čeho by se těšil a na co by se těšil a tak jsem ráda, že já mu dávám v životě alespoň nějakou radost a zábavu :)......

      Vymazat
  16. Myslím, že do všech půjdu! Tyhle barvy miluju. Přeji krásný výkend bez dalších debilních anonymních komentářů... ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Máš opravdu krásný tvar nehtů a pěkné ruce. A ty barvičky, mm:)

    OdpovědětVymazat
  18. Zrovna jsem si taky akorát pořídila Peachy Keen :). Jednak mě zaujal lak barvou a pak se mi taky pěkně hodí k oblečení :D. A souhlasím, barvička je to opravdu moc pěkná. Jen u mě má hodně konkurentů, ale asi se k ní stejnak brzy vrátím :D.

    OdpovědětVymazat
  19. Holky, prosím, nevíte kde bych sehnala laky Essence ve východních čechách? Vím, že si je můžu objednat přes e-shop, ale ráda si laky a šminky vybírám sama v drogerii. Díky za info.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. téměř v každém Rossmanu nebo DM :) osobně doporučuju Rossmana v Hradci Králové ;)

      Vymazat
    2. Jupí, díky moc!!!

      Vymazat
  20. Viva la green a A lovely secret jsem včera scháněla po celém Brně byla jsem ve třech obchodech a nikde nebyla, akorát viva la green s poškozeným štětečkem. Ani nevíš jak jsem byla naštvaná. Ale udělala jsem si radost s něčím jiným, koupím si je až booom opadne. Sna pak už budou :) ted´ se zaměřeju spíše na OPI,ptž mi vyhovuje a líbí se mi Chine glaze, ale občas essence má opravdu krásné barvy, kt jinde nejsou k dostání :)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc hezké laky, nevíc se mi líbí ten poslední... Pěkný víkend :-) Z.

    OdpovědětVymazat
  22. ty poslední dvě barvičky podobné vlastním a jsou super, hlavně na léto <3

    OdpovědětVymazat
  23. krááásne laky

    http://thegunofstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný Peti,Ty laky od ESSENCE si rozhodně koupím... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Já tuhle chinu lakuji neustále, tento odstín je můj top!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Všechny sou krásné!
    Mimochodem tak ti závidím tvoje krásné dlouhé nehty, mě se strašně třepí a lámou. :/

    OdpovědětVymazat
  27. Moc všem děkuji za krásné komentáře, jsem moc ráda, že se vám barvy líbí, i já jsem z nich nadšená a okamžitě se staly mými oblíbenci :). Také moc děkuji za pochvalu nehtů :).

    OdpovědětVymazat
  28. Ta meruňková je krásná. Mě osobně se líbí spíš takové ty standartní barvy laků - módě zelených,modrých nebo žlutých jsem zatím nepodlehla/a asi nepodlehnu:-)/,ale obdivuji,jak precizně a dokonale máš upravené a hlavně nalakované nehty. Jak to děláš ? Máš nějaký trik nebo je to o zručnosti? Nalakované nehty miluju, ale nemám na to moc čas a hlavně nervy...používáš něco na rychle schnutí?

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti, chtěla bych se ti zeptat kde prosímtě kupuješ laky od CHINA GLAZE. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  30. to jsou nehtíky :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Nově vznikající blog o nehtech

    http://thenailobsession.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!