"Fashion monday" - dva jarní outfity a bonus

by - 30 dubna

Krásné slunečné pondělí,

víkend byl nádherný a my jsme si ho užili venkovními aktivitami, ze kterých uvidíte na konci článku malou fotodokumentaci, zároveň je to pro rýpaly takový malý důkaz, že pokud nepracuji, tak se ve volném čase opravdu jen nelíčím a nečešu :D.....Hlavním tématem dnešního článku jsou ale dva outfity z minulého týdne, kdy už bylo poměrně pěkně a teplo a tak jsem konečně mohla odhodit kabátek a bundu. Oba outfity jsou vlastně úplně jednoduché a také jsem vám obojí ukazovala v posledním videu, jsou to mé oblíbené jarní kombinace oblečení a tak doufám, že se vám budou líbit.




První outfit se skládá z šatů z HM, které jsem mi manžel koupil letos na jaře v HM a jsou z řady Divided , která je cenově velmi příjemná (doufám, že jsem to pochopila správně, že je to označení řady, tyhle věci příliš nesleduji :). Šaty jsou strečové a ohromně pohodlné. Jinak mám na sobě boty a kabelku z Humanicu, náhrdelník od rodičů a prsten z ebay. Lak je od Chiny glaze Light as air a rtěnka Catrice Princess peach, která vypadá na každé fotce úplně jinak :).....




Druhý outfit je v námořnickém stylu, kraťásky jsou od vietnamců, oblíbené sako je ze slev z New Yorkeru, pruhované tričko je z HM a mají ho ve výhodném dvojbalení s bílým nebo jinak barevným či pruhovaným. Kabelka a balerínky také z loňska od vietnamců, stejně tak náušnice a prsten a čelenka. Je mi jasné, že pro někoho to bude možná moc doplňků, ale já to takhle prostě ráda :). Co se týče líčení, tak jsou to pouze tělové stíny Mannhattan Sand na celém víčku, řasenka plus ve vnějším koutku Babies lashes od Ardellu (bylo to na večer) a rtěnka Gabriella Salvete 12 Sexy coctail, místo tvářenky mám také tuto rtěnku, jen si ťupnete na tvář a rozmažete, funguje to stejně jako krémová tvářenka a nemusíte si lámat hlavu se sladěním odstínů.




A ještě dvě sportovní skládačky, až na ten vítr to bylo skvělé a všem doporučuji, v tak krásném počasí, co nejvíce venkovních aktivit :). Užijte si dnešek a doufám, že i zítra se, milé kolegyně, sejdeme v hojném počtu. Pokud budete večer řídit košťata tak jako já, vyvarujte se požívání alkoholických nápojů a pozor na výškové budovy!




You May Also Like

98 komentářů

  1. Náádhera Peti :)
    Ty hraješ tenis a golf? Paráda, to ti fandím, já se do těch míčků nikdy netrefím!
    Jinak krásné počasí mi dělá ohromnou radost, navíc jsem se vydala na nákupy do drogérií :)
    Přeji slunečný den a na fotkách ti to hrozně sluší !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a golf jsem zkoušela poprvé, moc mi to nešlo, tenis někdy jo,ale spíš jen tak plácáme, nepočítáme to, spíš se jen snažíme trefit do míčku a do hřiště :D, prostě rekreačně, ale ted jsem poměrně dlouho nehrála, ale ted v létě budeme chodit častěji :)

      Vymazat
    2. Opravdu Ti to za každých okolností sluší, já se jenom zeptám, kolik Ti je let a zda plánuješ děti...Protože až přijdou, tak určitě nebudeš stíhat se o sebe tolik starat a Tvé kufříky se šminkami a hadříky už tolik nebudeš sledovat. To myslím v dobrém:), vím jak to chodí, tak si to užívej, ale rodinu už plánuj, čím dýl-tím méně energie a je to horší. Držím palce!

      Vymazat
    3. anonymní 02:07: moc děkuji a ano,to je mi úplně jasné, že to tak bude a nebude čas :), je mi 31, takže obecně moc času už nemám na děti :).....

      Vymazat
    4. už sleduju dlouho, ale poprvé vkládám komentář :-) Jen neboj, že s dětmi nebudeš stíhat, budeš. Minimálně až povyrostou. Já mám kluky 6 a 3 roky, od září jdu do práce a tak jsem zase vzala do ruky žehličku,rtěnku a řasenku a učím se s tím zacházet. A stíhám v pohodě. Musím tedy ráno vstát o hodinku dřív než ostatní a naopak večer se jít odlíčit a ne se svalit ke knížce :-) Jen ta lenost je nějaká větší než dřív. Díky Péťo tobě mám spoustu typů a tak zkouším a zkouším. Zrovna před týdnem jsem se naučila plést rybí cop, fakt jsem se divila, jak je to jednoduché.

      Vymazat
    5. Ano, souhas, jakmile se děti vylíží z toho batolení, začne být veseleji a žena neběhá jen od kojení k plotně a vysavači. Pokud je jedno dítko, ještě to jde. Ale první rok je peklo, nestíhala jsem si ráno ani vyčistit zuby, depilace nohou byla luxus, takže šminky a oblečky s kily navíc nehrozily. Ale znám typy, které to dokáží, mně to ale s těmi nadutými prsy a řvoucím dítětem nepřipadalo důležité, to příroda zařídí nějak sama, aby byla matka hlavně pro dítě. S nástupem školky a školy, ženy do práce se sebevědomí zase dostaví. Jen doporučuji mateřství, co nejdřív, protože ve 40-50 znovu navázat není snadné...

      Vymazat
  2. krásné outfity,fotky :) moc ti to všude sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera..! Vypadáš jako 18 slečna...Vážně, opravdu se ti to moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ten outfit s pruhovanýma šatama!:-) Sluší ti to:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápady :-) A sluší, sluší....

    http://janeandherworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu si pomoct, ale vypadáš prostě jako panenka! :) Nádherná!!
    http://angellovely-things.blogspot.com 
    (probíhá GIVEAWAY8)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty pruhované šaty jsou nádherné :) A na těch fotkách ti to moc sluší Peti, ajako vždycky, přirozená modelka :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc moc děkuju, takové chvály, to si nezasloužím!

    OdpovědětVymazat
  9. Máš moc krásnou postavu, Péťo. A tyhle kombinace Ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti , Skvělé / ÚŽASNÉ vypadáš všude krásně a jak jsi u toho stromu to jsou nejlepší fotky a pak jak sedíš na silnice ta je božská ... :) Jak to děláš že ti to vždy tak sluší ?? :)
    A netušila jsem že hraješ tenis nebo golf :)
    Máš štěstí že můžeš v tomhle krásném počasí pobíhat venku :) Tak jako všichni ostatní já jsem tak nachcípaná a musím být doma v tomhle krásném počasí :((

    PS: tyhle dlouhé články/posty (nevím co toje ) :D Mám nejradši protože je co číst a prohlížet :) Tleskám Peti :) :*

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a hlavně přeji brzské uzdravení, v tomhle počasí je to k vzteku být doma :(. Jinak golf jsem zkoušela prvně a tenis plácáme jen tak rekreačně, moc to neumím :)....

      Vymazat
    2. :) To je Ale mám tvůj blog a ještě nějaký a taky svůj :D
      Ale rozhodně se jen nechceš nějak chlubit určitě ho umíš moc dobře :))

      Vymazat
  11. Ty pruhované šaty jsou uplně nádherný. A ta Tvoje postava, každá 18 by mohla závidět :-) Jinak rtěnka Catrice Princess peach, je moc krásný odstín.

    http://marketa-malakova.blogspot.com/2012/04/giveaway-soutez.html
    U mě na blogu probíhá Giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, ty outfity jsou moc super! :) Strašně se mi líbí ty šaty. Máš skvělého manžela :). Tenis bych šla hned hrát! Já byla zase včera v posilovně a bylo to taky fajn. Uží si dnešek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jo, moc ti to sluší, outfity jsou super, jako všechny, které máš na blogu:))

    OdpovědětVymazat
  14. Šaty mám aj ja a zbožňujem ich :)

    OdpovědětVymazat
  15. v te prvni fotokolazi ta fotka s tou kabelkou, jen ty nohy... KRASNA!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Odpovědi
    1. nechodím, ale hýbat se snažím :),posledním měsíc cvičím podle Zuzky Light její workouty ....

      Vymazat
  17. Krása, Péťo! :) Jak tvé outfity, tak ty super koláže! :)

    OdpovědětVymazat
  18. líbí se mi oba outfity. z tebe by si měla vzít příklad většina lidí, protože se věčně vymlouvají na to, že u vietnamců se nedají sehnat hezké věci atd atd. u tebe bych ani nepoznala, že je odtud máš :) moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a já k nim někdy naopak zajdu ráda, nemyslím že by se za to bylo třeba stydět, podle mě se tam dají najít i hezké věci :)

      Vymazat
  19. Peti, nemůžu si nevšimnout, že si čím dál štíhlejší a ta dokonalá pleť...
    Vypadáš úžasně!A věk bych ti nehádala ani omylem. :)
    Nechceš udělat update video a tvým životním stylu??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju,no jinak já myslím, že to je hodně i fotkama :D, štíhlejší taky určitě nejsem, ale pravdou je, že poslední měsíc cvičím workouty podle Zuzky Light a teda jsou super, tak jsem jen trošku víc zpevněná, ale přitom hodně jím, snažím se zapojit víc ovoce a zeleniny a mléčných výrobků, hlavně tvarohů, maso mám každý den...no když o tom tak přemýšlím, mohla bych udělat update, i když moc se toho nezměnilo, děkuju :)...

      Vymazat
    2. To je výborný nápad ! Peťo , uděláš update video o tvým životním stylu ???

      Vymazat
    3. taky jsem pro update :))

      jinak ty šatky jsou super! jenže to bych musela být taky taková hubeňoura, abych se do nich vešla a takhle mi slušely.. ;))) (ale pracuje se na tom - 30denní cvičení s jillian michaels)

      cula

      Vymazat
  20. Krásné fotky ! Sekne ti to :) Nezhubla si nebo se mit o zdá ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a to už jsi druhá :D, nezhubla,ale jak jsem psala výše, bude to tím, že jsem víc zpevněná a trošku vylezly svaly :)

      Vymazat
  21. Super článek, moc ti to na fotkách sluší. Jsi fakt nádherná ženská. Máš suprovou postavu, tak se přimlouvám k výše napsanému komentáři o životním stylu a stravování. Bylo by to fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ještě jsem ti chtěla napsat, že jsi neuvěitelná i v tom s jakým nasazením a jak pečlivě se věnuješ blogu. Líbí se mi i jak nám všem ochotně odepisuješ na dotazy. Jsi vážně báječná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a snažím se odepsat na všechny dotazy co nejlépe umím :), tak jsem ráda, že se mi snad daří, někdy to ale také bohužel nestíhám.....

      Vymazat
  23. Ty pruhované šaty jsou úžasné! Moc ti to všude sluší.

    OdpovědětVymazat
  24. wow, skvělý post! moc Ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj, moc ti to slusi. Je videt, ze jsi mela super vikend, ja pro zmenu se musim ucit na maturitu..ale abych si rozveselila den, tak jsem si byla koupit 3 rtenky od dermacolu od te nove hydratacni rady a musim doporucit odstin 01- je to takova krasna baby pink :). Jo a mimochodem, mas dokonalou postavu, kam se na tebe hrabou ty nase radoby modelky se silikonama..fuj fuj...Mej se krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuji a ta to dobře dopadne, držím palce :), zrovna minulý týden jsem si dvě nové hydratační rtěnky od Dermacolu koupila a právě na ně plodím článek :D,jsou skvělé :).

      Vymazat
  26. Moc ti to sluší, prostě kočka :)

    OdpovědětVymazat
  27. Obojí je opravdu moc krásný!:) neskutečně ti to sluší! hlavně ty šaty jsem si zamilovala a ta postavička v nich!!!:-***

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne! A rovnaký prsteň z ebay mám tiež :)

    onestepclosertomylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. moc ti to sluší a opravdu se mi víc líbíš v jednodušších kombinacích, jako jsou ty dvě dnešní.a tu rtěnku od catrcie mám taky, je moc pěkná a letní!

    OdpovědětVymazat
  30. Ty jsi šatová královna!!!! Krásný jsou a Tobě to v nich sekne:)

    OdpovědětVymazat
  31. Oba dva outfity se mi moc líbí. Miluju Nude styl a námořnický styl, akorát k tomu Navy mi trochu nesedí ty doplňky. Ale neber to prosím nijak zle, je to jen můj problém. Jinak ten konec je moc krásně napsaný;P

    OdpovědětVymazat
  32. Všechyn outfity se mi líbí. :) Nejvíc ale ten druhý, námořnická kombinace je skvělá a proužky miluju. Takže pro trička si zajdu. :) Brala bych tvoje nožky, což píšu už poněkolikáté, ale ty moje nechtějí jít dolů za žádnou cenu. :(

    OdpovědětVymazat
  33. máš nádhernou postavu! a ty šaty z H&M jsou nejlepší !!

    OdpovědětVymazat
  34. Peti krásné fotky a strašně ti závidím ten golf a tenis, přítel má zlomenou nohu, venku je tak krásně a my koukáme na telelvizi :/

    Skvělé koláže a musím říct znovu, tvá postava je skvělá ! :)

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Ach, ta postava.... nádhera. Nemohla bys udělat nějaké video o cvičení nebo tak něco?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, nějaké video určitě udělám, napadlomě životospráva update plus k tomu mých pár oblíbených cviků :)

      Vymazat
  36. Tééda, máš super postavičku! Klobouk dolů :)Taky se přikláním ke článku o tvé životosprávě a cvičení :) To víš, teď před plavkovou sezónou to je žhavé téma

    A kdo by měl zájem zkusit štěstí, tak dneska u mě končí Giveaway :))

    OdpovědětVymazat
  37. máš super postavu, to se nezapře :)
    líbí se mi oba outfity, ale k tobě mi jde víc ten první :)
    hned bych si zašla zahrát tenis, i když mi to moc nejde je to fajn aktivita :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ty šaty ti strašně sluší. A vůbec, obecně ti to strašně sluší. :)

    propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Parádní fotky! nejlepší jsou ty tenisové, vážně krása :))

    OdpovědětVymazat
  40. Super fotky a moc ti to sluší. No a ukaž nám to bříško z blízka :D Na té poslední tenisové fotce vypadáš super :)

    OdpovědětVymazat
  41. tak snad je každému jasné, že tvoje tělo bychom chtěly všechny!! :D moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  42. Milá Peťo,
    šíleně moc ti závidím ten víkend.. (já ho proležela u učení).. Prosím, mohu se zeptat, kde hrajete golf? Bydlíš velmi blízko mého bydliště a na golf bych ráda také vyrazila, tak by mne zajímalo, jaké hřiště doporučuješ :) Byla jsem jen v Telči.
    Moc děkuji.
    P.S. Ty šaty jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda já golf nehraji, ale zaslechla jsem mezi pány o Nové Bystřici:-)

      Vymazat
    2. Madi, moc děkuji a at máš brzy od učení klid :), my jsme byli v Nové Bystřici, Kay se trefila :).

      Vymazat
    3. Moc děkuji :) Do Bystřice to už máme trošku dál, ale snad přítele přesvědčím :) :D Hezký den.

      Vymazat
  43. Už byl vyhlášen vítěž té Giveaway o Essence balíček ? Nějak jsem to asi nezaregistrovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, už dávno :), balíček vážil 621g a jedna slečna se trefila přesně :)

      Vymazat
  44. Ty šaty jsou super, jen by se hodilo do nich malinko opálit. Vím, že se moc dobře neopaluješ, sama jsem bledulka, tak se snažím pomalu něco nachytat ;)

    Postavu máš fakt krásnou, sluší Ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a chtělo by to,ale není čas a já se beztak neopálím ani když ležím na slunci jak dlouho :), ani to není zdravé, spíš zase vytáhnu samoopalovák :D....

      Vymazat
  45. Ty jsi tak hezky štíhlounká Peti, moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  46. Zase si mě dostala. Krásné outfity, oba dva jsou moc krásné. Si fotogenická a sluší ti výraznější barvy....nevadí když máš ráda více doplňků najednou, já taky nosím hodně věcí k sobě....;))

    OdpovědětVymazat
  47. Zírám a zírám :D krásná vizáž, jak první, tak druhá... a velmi vkusný make-up! Sportovní fotky jsou vážně povedené, mohla bys klidně konkurovat sportovním modelkám :))

    OdpovědětVymazat
  48. Mě se strašně líbí číslo 1 (vypadáš tam mnohem mladší, ne že by jsi normálně vypadala staře:)) A teď trapná připomínka.. nevím, jak dlouho máš header, dlouho jsem tu nebyla, ale je dokonalej!:D Fakt super nápad:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju :), to jsem ráda, že se líbí,je trochu praštěný :D jako já :DDD...

      Vymazat
  49. Krásné kraťásky a jak ladí s tou rtěnkou! :-) Soňa

    OdpovědětVymazat
  50. Ty šaty jsou naprosto úžasné! Stejně jako ty kraťasy

    OdpovědětVymazat
  51. ahojky, kolik stojí v HM ty šaty?jsou krásné a Peťul, ty jsi krásnější a krásnější.. a příjde mi, že jsi zhubla.. achjo,se někdo má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuju, šaty měli za 249Kč mám ten dojem :).

      Vymazat
  52. Ty jsi tak krásné štíhlá :) A ta kombinace modrého sáčka s kraťáskama je skvělá :) Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  53. Jseš krásně precizně nalíčená! A skvělý kraťásky.

    OdpovědětVymazat
  54. ten prstýnek ja nádherný!a jako vždy perfektní líčení!moc se mi tvůj blog líbí! :)
    http://amynoblewoman.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. krasna postava! ale aj outfityy :)

    OdpovědětVymazat
  56. Moc se mi líbí ty šaty z HM a kraťásky z druhého outfitu :)
    Mimochodem máš úžasnou postavu!

    OdpovědětVymazat
  57. Teda, jsi kočka! A tenis a golf ti závidím, tyhle sporty jsem hrála tak jednou v životě :D
    Zvu tě ke mně na giveaway o kosmetiku Essence nebo sluneční brýle! http://dazzliciouscoconut.blogspot.com/2012/04/happy-birthday-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  58. máš nádherný tělo, fakt!
    asi si ho připíchnu na nástěnku jako motivejšn :D

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, nevíš jestli se dají sehnat ještě někde ty kraťásky a na kolik tě přibližně vyšly? Děkuju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, myslím, že ještě jo, mají je různě,ale já je koupila naproti hlavní poště v JH asi za 250 tuším.

      Vymazat
  60. Nádhera :O Ty šaty co máš v prvním outfitu mám skoro stejné, jen je mám bez rukávků- jako tílko :)
    Moc ti to sluší a bonus je super! :)*

    OdpovědětVymazat
  61. Chtěla bych vám všem takhle hromadně poděkovat za krásné komentáře, moc mne potěšily, opravdu děkuju. Co se týče updatu o životním stylu, určitě ho udělám možná i s pár mými oblíbenými cviky :). Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  62. Moc se mi líbí outfit č. 1 - pruhovaný. Od hlavy až k patě!

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Petři, opět krásné modely. Ty basic šaty jsou jeden ze stavebních kamenů mého šatníku, jdou kombinovat snad sto způsoby. Jen dotaz, jakou máš zkušenost s těmi šaty z HM? Já jsem si je koupila asi před dvěma měsíci v růžovo šedé verzi a po pár vyprání už se mi posunuly švy na bocích, že na jedné straně mám šev klasicky na boku a na druhé straně už se cpe dopředu, jestli víš, co tím myslím, stává se to občas u pánských triček. Šaty pěkné, ale kvalita dovážených látek do ČR je tristní.
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji a souhlasím, opravdu náš šidí a šijí z horších látek,je to jako s potravinami :(....no já šaty prala v ruce,tak je to zatím v pořádku,ale uvidíme,jak to bude dál,jestli budou držet....

      Vymazat
  64. všetkoo je pekneee :D

    OdpovědětVymazat
  65. Krásné fotky, můžu se zeptat, na jakém golfovém hřišti jsi byla? Připomíná mi to Slapy, ale ty to asi nebudou, že?:))

    OdpovědětVymazat
  66. TY šaty jsou krásnéé:) uplně moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  67. Ty šatečky ti vážně sluší ! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!