Jarní favorité 2012 - oblečení a doplňky

by - 28 dubna

Krásný slunečný den všem,

dnes tu mám poslední část videa o jarních oblíbencích, doufám, že se vám bude líbit. Mějte fajn víkend!

You May Also Like

72 komentářů

  1. Super tipy, Peti:-) To modrý sako ti moc sluší:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :)
    Prosím kde jsi kopila ty obyč trička?? :).. Nikde je nemůžu sehnat :) . A kolik staly ?? :) . A ty kytičkované balerinky jsou odkud ?? :) . A taky kolik staly ?? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tílka jsou z tesca, jak jsem říkala ve videu a balerínky od vietnamců :), tílka stály kolem 100Kč a balerínky 190Kč.

      Vymazat
  3. Hrozně se mi líbí ty oxfordko/balerínky. Třeba letos budou mít něco podobného. :)
    Já na jaře moc ráda nosím lněné kalhoty, sukně... A barvy, obecně. :)
    A ta sukně je zajímavá. Nehodil by se k ní třeba nějaký kratší krajkový nebo květovaný svršek? :)

    propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Peto shlednutí se píše se s :-) jen, že to máš v každém videu...moc se mi líbí to sako co máš ted na sobě...barevné kalhoty taky moc:)nejlepší jsou ty boty béžové na klínku-jakoby balerínky, škoda, že už je máš přes rok ted už je asi neseženu...kabelka černá je super a tu béžovou mám podobnout, volánky miluji at si je kazdy kritizuje jak chce:) jediné co se mi nějak nezdá, je někdy až moc takové kombinování staro-novo-moderních věcí a účesů...působíš pak na mě tak staře-mladě..vím, že nejsi žádná mladá holka jako většina tvych sledovatelek, ale o to nejde, vypadá to pak kyčovité..mám na mysli ted zrovna tento učes.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shlédnout vyjadřuje pohled shora dolů (buď doslova, nebo ve významu dívat se na někoho přezíravě), zatímco zhlédnout znamená prostě spatřit nebo zúčastnit se nějaké akce jako divák ;) takže něco vidět je se z :-)

      Vymazat
    2. :D:D tak to se prvnímu anonymovi trochu nepovedlo. Možná by nebylo od věci nejdříve otevřít Pravidla českého pravopisu než napsat takovou ptákovinu :)

      Vymazat
    3. děkuju moc za komentář i konstruktivní kritku ;), jinak co se týče pravopisu, měla jsem také dojem, že zhlédnout video, něco v Tv, se píše se Z, i na youtube to tak mají, tak nevím....:)

      Vymazat
  5. možna to dela i dojem té rtěnky..nevim, nejde mi to nějak dohromady at se snažim jak chci :) a to tvé učesové videa fakt žeru..

    OdpovědětVymazat
  6. Odkud máš prosím ty svetříky s volánky? Mně se to taky líbí, ale moc je v obchodech nevídám.

    Ale tvůj styl oblíkání se mi líbí, takový elegantní a ženský, to mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a jsou z HM a New Yorkeru,a le už z loňska a předloňska

      Vymazat
  7. Moc pěkné kousky - úplně všechny (není snad nic, co by se mi nelíbilo) :) Díky tobě jsem si také pořídila barevné kalhoty a musím říci, že se mi teď na jaře moc hezky nosí...
    Určitě vyrazím někam kouknout po těch svetřících, protože ty volánky se mi právě moc líbí a určitě bych je využila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi všechny tvoje boty i ty volánkové svetříky :)) to sako s těma kraťasama je to ze záhlaví, že? Mít takový nohy jako ty, chodím si v krátkých kraťáskách pořád! :-D

    OdpovědětVymazat
  9. To je nádherné, jak jsi skromná. Je hezké se inspirovat i u někoho z koho nemám pocit, že má osm skříní a dvě šatny. Jsem na tom s kabelkama úplně stejně! :D Také mám hnědou, černou, nude a šedou a tím to hasne. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a právě, nevidím smysl mít dvě skříně oblečení a neunosit ho, máme s manželem jednu skřín dohromady a vše se tam vejde a prostě věci obměňuji a prodávám, abych si koupila jiné, jinak bych z toho ani neměla radost :)

      Vymazat
  10. Řekla bych, že by se k té sukni hodilo výrazné tričko (třeba tmavě růžové) a výrazné boty (ve stejné, jako je tričko) anebo něco námořnického, ale to asi ne :o) Jinak opravdu pěkné kousky ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem zapomněla. Zvu Tě ( a nejen tebe, ale i ostatní) na svou Giveaway! Není to nic moc, ale třeba se ti bude líbit ;o)

      Vymazat
  11. Za tu dobu co tě sleduji si nějak nedokážu představit, že bys něco jako volánky nevytáhla :o) Tenhle styl mi k tobě na 100% sedí včetně nude kabelky s kytkou a prstýnku a sukýnek a prostě všude samá kytička :o) Jsi pro mě taková elegant romantic lady :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti mě se taky hrozně líbí námořnický styl :)
    Vyrobila jsem si z fima záchraný kruh jako náhrdelník Nosím k tomu pruhované modro-bílé tričko a červené kalhoty jako ty :)
    A ještě jsem si z takovýho " chlupatý (červenýho) drátku " udělala jako brož kotvičku a vypadá to fakt zajímavě :) Možná to někdy ukážu na blogu :) :P
    PS: Mě se líbí naproste všechno co máš v šatníku a vážně nechápu proč se lidem nelíbila ta nude kabelka s kytkou je naprosto ÚŽASNÁ a chci ji táky !!! :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a to jsi šikovná, já z fima ještě nic nevytvořila, asi by mi to nešlo :D....

      Vymazat
  13. Ahoj,

    v první řadě moc krásné video, a teď zvědavý dotaz :D kde jsi prosím koupila ty nádherné balerínky?:)

    Moc děkuji za odpověď M.

    OdpovědětVymazat
  14. Máš opravdu velice ženský a elegantní styl , který mně někdy dost inspiruje:) Moc mně zaujaly tvoje barevné kalhoty. Mám doma pouze jedny a to červené ,takže určitě si nějaké pořídím i v jiných výrazných barvách. Jinak ta nude kabelka je moc pěkná ,ale už bych ji nekombinovala s jinými kytičkami:)...Doufám ,že budeš pořád dělat tak kvalitní videa:)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak me akorat trha oci ta cervena podrazka u lodicek, fejk Louboutinek jak vysitej, takze to je podle me fakt docela faux pas. Jinak jsou veci krasny, hlavne saka se mi libi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě fakt hrozně baví. Někdo po x letech objevil Louboutina a hned všechny boty na podpatku zaručeně musí být jejich imitace... Tahle malost mě fakt nestačí udivovat...

      Vymazat
    2. mně tedy tenhle přístup taky dost udivuje, to by byla v dnešní době už pomalu každé věc fejk jiné, zrovna s červenou podrážkou bot já tedy problém nemám, navíc by mi bylo úplně jedno, kdyby měly boty jinak barevnou podrážku, ale i tahle kombinace se mi líbí, za fajk to nepovažuji.

      Vymazat
    3. Jak jako vsechny boty na podpatku? Ses slepa??? Cervena podrazka je proste podpis Loubotina, takze podle me to proste blby je. To je jako kdyby sis vzala kabelku s inicialy LV a tvrdila, ze to je Lojzík Vomáčka, ne Louis Vuitton a že to teda je fuk... Chápu, že některým lidem je to fuk, ale kdo má módu trochu rád, tak mu to musí bít do očí... Inspirované věci jsou fajn, jsou jich plné obchody, ale tohle je prostě až moc laciný, podle mě...

      Vymazat
  16. Moje jaro bude podobné jako to tvoje. Volánky, lehoučké šifonové sukně,tílka, krajka, saka, trenčkot. Jen pozor na ty květiny do vlasů. NEž si ji vezmeš, nastuduj jak je správně nosit, protože když si ji měla minule nebylo to nic moc.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, fajn tipy a příjemný video. I když volánky a kytky nejsou můj styl. Co by mě ale zajímalo ze všeho nejvíc je to, jak pečuješ o boty. Ty tvoje rok starý balerínky na klínku mi přijdou jak nový. Tak třeba tip na příští video ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no já mám s botami takový zvláštní vztah :D, v životě jsem žádné nezničila a neochodila, taky nevím,jak to dělám :D, ale docela často je myju, nesnáším špinavé boty, hodně to střídám,ale jinak už jsou ze stran také trochu ošoupané,jen to asi na videu není tolik vidět :)

      Vymazat
  18. ahoj Peto, zkusila bych k te sukni cerne triko s krajkou....mohla by to byt hezka kombinace k tem drsnejsim zipikum :-) Jinak namornicky styl taky miluju.

    OdpovědětVymazat
  19. Peto, moc hezké video ! :) Jo a jestli hledáš nějakou hezky vonící parfém, tak doporučuju Be Delicious od DKNY :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásná vůně, tou jsem obdarovala mamku na vánoce :)

      Vymazat
  20. Veľmi príjemné video, Peti. Dobre sa na teba pozerá... :) Nemôžem si pomôcť,ale tvoj šatník a štýl mi veľmi pripomína moju mamku (má len 40). Tiež kombinuje moderné veci s neutrálnejšími a hlavne s tým, v čom sa dobre cíti. Na volániky a kvetinky som u nej už zvyknutá, takže k týmto veciam neprechovávam odpor. Naopak. Máš super vkus, nie si výstredná, no zato vyzeráš vždy dobre! Najviac sa mi páčia tvoje farebné nohavice, nude oxfordky a tie fake Louboutinky (niečo také už dlho hľadám).

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj. Co se týče těch vůní, nebylo by na škodu udělat článeček o nějakých tipech na jaro nebo tvém užším výběru. Řeším to samé a nos mám jen jeden :-) Je bez debat, že vůně jsou věc vnímána každým jinak, ale tvá hodnocení dokážou být v některých směrech objektivní, co to tu tak sleduji + vkus mi směřuje podobným směrem ;-)
    Markét

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, také o takovém článku - vůně do teplejšího počasí - přemýšlím, tak až řádně očuchám výběr v parfumeriích, jistě něco bude :).....

      Vymazat
  22. Peti, jarne-letni obleceni mas nadherny a moc se k Tobe hodi! Malem jsem omdlela, jak jsi vstala a ukazovala Ty sortky, mas tak krasnou utlou postavu!!!
    Tu telovou novou sukni bych kombinovala s cernou a tak trochu drsnejsi styl. :-)Vidim, ze mas rada takove stavnate vune, zkus treba: Carolina Herrera 212 Sexy, CH a Chic, nebo o YSL Elle.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Petro,
    máme podobný styl. Na tebe bych se mohla koukat klidně 2 hodiny, máš příjemný hlas.... Můžu se zeptat kolik měříš a vážíš, máš dokonalou postavu a nemůžu Tě pořád odhadnout ;-). Děkuji předem :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuju, jinak co se týče váhy a výšky, měřím 165cm a vážím cca pár kilo pod 50, přesně nevím, je to poměrně málo,ale mám takovou stavbu těla :)....

      Vymazat
  24. ty volánkové svetříky se mi moc líbí, já mám taky jeden :)
    a co se týče té béžové sukně se zipy, mně osobně by se líbila s bílým tílkem zastrčeným dovnitř a k tomu tenisky :)

    OdpovědětVymazat
  25. Co je špatného na tom vzít si k té béžové sukni obyč barevné tílko? To musí mít všechno tisíc volánků, kraječek, kytiček a šmuků? V jednoduchosti je krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. špatného na tom není nic, jen to dokáže vymyslet každý, že, proto jsem se ptala na jiné tipy od vás ;)

      Vymazat
  26. ahoj peti nechtěla bys udělat nějaký video tip na prodloužení trvanlivosti rtěnky na rtech (slyšela jsem něco o kapesníčku a pudru), nebo recenzi na nějaké neslíbatelné rtěnky. Jelikož se stoupajícím teplým počasím mám problém s otiskama na skleničkách (obzvlášť někde ve městě na zahrádce je to pak trapas)a pořád si otírat rty se mi nehce.Ber to třeba jako takový tip na další video-třeba na letní
    Předem děkuji...kateřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co vic bys chtela slyset, nez ze si placnes kapesnicek na rty a pak na to placnes pudr:D :D :D

      Vymazat
    2. mám tam taky prosbu na recenze, a ne jen na kapesnik (mimochodem vím jak se to dělá,ale bylo to myšleno jako tip pro péťu kdyby už nevěděla o čem má točit....debilko jedna :P

      Vymazat
    3. A proc by Petra tocila neco, co kazdy zna? Nema nahodou natocit taky jak se utira zadek?? A kdo to rika ten to je, znas to:)

      Vymazat
    4. Ahoj Káťo, děkuji za námět a pokusím se něco vymyslet, já právě neslíbatelné rtěnky nebo lesky moc ráda nemám, většinou totiž dost vysušují a už z logiky věci, pokud je rtěnka hydratační a krémová, tak prostě nedrží tak dlouho jako ta matná, která rty spíše vysuší, takže já otisky neřeším :D, jen si potom přetřu rty znovu.....jinak o triku s kapesníčkem jsem psala tady: http://www.salony-krasy.cz/clanky/trend-vyrazne-rty/

      Vymazat
  27. barevné tílka a kalhoty jsou bomba taky teď nosím :-)

    http://dydysdiary.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Peťko, již tradičně ti to pochávlím. Líbí se ti podobné kousky jako mi. Barevné kalhoty - moc fajn, šátky, boty, svetříky, kvítečka, prstýnky všechno krásné. Černá kabelka originální, ještě jsem takovou neviděla, ta velká s kytkou překrásná. Svetříky s volánky nádherné, sáčka s nařasenými rameny taky. K tomu ty tvoje copy s čelenkou... Tohle je prostě tvůj styl a sedí nejlíp. Jen malá rada, právě u tohoto stylu platí méně je více a občas se stane, že samotné kousky máš nádherné, ale někdy je toho moc. Ale jinak všechno hezké.
    Do sukně bych zkusila zastrčit jednoduché černé triko a na krk dala ten tvůj velký světle růžový náhrdelník nebo perličky, musíš vyzkoušet.

    Krásný den, Míša.

    OdpovědětVymazat
  29. Ještě co se vůně týče, pokud se ti líbí Miss Dior Chérie, vyzkoušej Chanel Coco Mademoiselle a Chance EdT (sice už trošku davovky, ale jsou to moderní chypre stejně jako MDCh) a Lancome Hypnose Senses.
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to máme na vůně stejný vkus, Coco i Chance mám hrozně ráda, měla jsem vzorečky,ale už jsme je vyplácala, vzhledem k jejich ceně si budu muset počkat spíš na narozeniny v létě :D,ale jsou úžasné!

      Vymazat
    2. Peti, já ani tak nemám stejný vkus na vůně, právě tyhle dva Chanely vůbec nesnesu, jak je někde kýbl pačuli, vím, že mi spustí okamžitě migrénu. Takže pro mě spíš nevůně, ale líbí se hodně. Já používám hlavně orienty, teď točím pořád Sun od Jil Sander, Shalimar a parfém, co mám z Dubaje, ale neumím rozluštit jeho název :D Miss Dior Cherie jsem také měla, líbila se mi, ale mám pocit, že byla stažena z trhu a nahrazena inovovanou klasickou Miss Dior. Zkus ten Lancome Hypnose Senses, není tak masový, zprvu voní hodně svěže, pak květinově a potom přejde do stejného základu jako ty Chanely.
      Míša

      Vymazat
  30. Moc se mi líbí ta kabelka s tou kytkou. :-)

    http://marketa-malakova.blogspot.com/2012/04/giveaway-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  31. Moc bych všem chtěla poděkovat za krásné a přínosné komentáře, moc si jich vážím a především děkuji za beźvadné tipy na vůně a kombinace k zipové sukni, opravdu děkuji moc! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Moje první video s tebou a brečím, že jsem tě neobjevila drív :)) a od manžela? to mě dostalo, pusobíš na mě hodně mladě :)) A ta béžová kabelka, je nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
  33. Ty nude lodičky s červenou podrážkou mám úplně stejné! Teda krom špičky, moje je červená, nejsou sice moc pohodlné, ale moc se mi líbí!! :))

    OdpovědětVymazat
  34. Peto, ty pruhovane satky z HM jsou bilo-cerne, nebo nude-cerne? :-) Diky

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peťule,tak za prvé máš suprovej styl ;),úžasnej blog a ty tvoje videa no buď se u toho směju nebo se divím s otevřenou papulou jak jsi šikovná :) Prostě palec nahoru :) A možná to tady už zaznělo,ale mohla by sji mi říct kolik stáli ty pecky ?? Moc děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  36. Vážně obdiv tvé schopnosti točení videí!! :)
    K té sukni můžeš vyzkoušet nějakou košili třeba ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Petro:), tvůj blog je opravdu pěkný! Videa se mi moc líbí:)
    Zrovna jsem našla na jedné stránce fotku s tvým prstýnkem, pokud se nepletu, tak jen posílám... :)

    http://weheartit.com/entry/28451069

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Petro:), tvůj blog je opravdu pěkný! A videa se mi moc líbí;)
    Zrovna jsem našla na jedné stránce fotku s tvým prstýnkem, pokud se nepletu, tak jen posílám... :)

    http://weheartit.com/entry/28451069

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peťo :o) Máš skvělý vkus a krásnou sbírku oblečení a doplňků! Já osobně si myslím, že Tobě musí slušet úplně všechno :o) Dokážeš zkombinovat oblečení tak, že to vypadá vážně úžasně a k tomu to perfektní líčení :o) Za mě máš palec nahoru. Videa jsou super, docela se u nich zasměju :o) Jsi vtipná, krásná a hlavně normální ženská co si na nic nehraje :o) Jen tak dál!
    ...btw. ten náhrdelník co jsi ukazovala je myslím z hematitu(kámen) :o)
    Přeji krásný den, Kristýna :o)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj,mohu se zeptat, odkud jsou ty červené šortky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou moc krásné, taky by mě zajímalo odkud jsou :OO ;)

      Vymazat
    2. děkuji, jsou od vietnamců :) z j. hradce

      Vymazat
  41. ahoj! k té béžové sukni bych si vzala něco květovaného, barevného, to by mohlo vypadat pěkně:)
    jinak - máš úžasnej blog, si moc milá a příjemná, dobře se na tebe kouká:)
    (ps: a zhlédnout video se píše se Z, kdyby šlo o shlédnutí ze skály dolů, bylo by to se S. vystudovala jsem češtinu a literaturu na filozofické fakultě a vím to docela jistě)

    OdpovědětVymazat
  42. Kabelka béžové s květinou je luxusní, já osobně mám strašně ráda velké květiny na kabelkách... Já mám doma asi tisíc páru naušnic - skvělá věc, ke každému se něco hodí :)
    A chci se zeptat myslíš si že ke světlé hnědé kabelce pujdou bílé kotníčkové balerínky?? Děkuji MisulaW@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!