Jarní pastelový žlutofialový makeup

by - 02 dubna

Krásné pondělí všem,

dnes přináším veselé jarní líčení v pastelových barvách, doufám, že se vám tato kombinace bude líbit, protože mně se líbila moc a určitě ji budu nosit častěji :)!








A zároveň vám musím ulkázat tenhle krásný lak, také vypůjčený od Labradoory, tímto moc děkuji :)! Jako jeho minulý kolega, absolutně nemám, co bych vytkla, krásná barva, lakování, krytí a navíc obsahuje jemňoučký fialový shimmer, který je vidět jen na sluníčku, v místnosti se tváří čistě jako krémovka :).


You May Also Like

55 komentářů

  1. Jéé,tohle líčení se mi taky hrozně líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo to je kráný! musím to někdy vyzkoušet :). Jinak jsem se chtěla zeptat, jak děláš ten zvuk do videa? už od minulého videa mi přišel naprosto super a myslela jsem, že ho pak nahráváš zvlášť, ale ted jsi mluvila přesně dot toho zvuku, tak mi to bylo divný :D

    http://sweetlittlesuzie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a změnila jsem trošku techniku nahrávání, přotože mi chodily ohlasy, at ukazuju celý makeup, ne jen oči a tak jsem to chtěla udělat celkově líp, tak doufám, že se povedlo :).....no a zvuk, říkala jsem si, že nahraju video a pak namluvím zvuk,ale nakonec to dělám zatím najednou, prostě se líčím a rovnou u toho na kameru říkám, co dělám, což je tedy trošku složitější na koordinaci, ale snad to ještě vylepším :).......

      Vymazat
    2. Já myslím, že je to právě naprosto skvělý jak to takhle detailně popisuješ... třeba i názvy těch štětců. Myslela jsem, že na tvých videích nejde už nic vylepšit, ale spletla jsem se! :D

      Vymazat
  3. Líčení se mi opravdu moc moc líbí, je veselé, ale není přeplácená, rozhodně ti sluší. Jsi vážně moc šikovná Peti.

    Kdybys měla zájem se podívat, tak mám na svém blogu svoje první video, treba se jednou dostanu na tvoji profesionální úroveň, ale spíš ne :)
    Fandím ti.
    http://medunka-b.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, Péťo, vypadáš jako víla. Moc Ti to sluší, jsi skvělá a Tvoje videa mě baví poslouchat a očumovat :) Ta barva laku je moc super, máš fakt nádherné nehty. Uplně božské! A ten jeden odlišný je super! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Jenom fialové - bez žluté - by líčení vypadalo lépe. A ta koudel z vlasů se mi nelíbí teda vůbec.

    OdpovědětVymazat
  6. Možná bych k tomu oku přidala černou tekutou linku pro zvýraznění. Ale jinak je to moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Ti to sluší, krásné barvičky, pěkně tě to rozjasnilo a celkově na mě působíš skvěle pozitivně :) Chtěla bych se zeptat, jsou ty laky China Glaze k dostání někde u nás v drogérkách nebo jen na internetu??? Přeji pěkný den, Evča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Evčo, já si nejsem jistá,ale jsou určitě na modeláži na eshopu, ale podle mě jsou možná i v Sephoře nebo v nějakých dražších parfumerkách,ale skutečně netuším, v klasických drogerkách určitě ne, já objednávám z ebay....

      Vymazat
  8. Opět povedený make-up, a ty nehty jsou taky úžasné <3 Moc ti to sluší :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné líčení:-) Jen jsem se lekla, jak jsi říkala, že místo tvářenky použiješ fialkový stín, ale sedělo to k tomuto líčení, jsi kreativní.

    OdpovědětVymazat
  10. na tej druhej fotke vyzeráš báječne! a líčenie je samozrejme krásne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny makeup, veľmi ti to pristane a lak na nechtoch je skvelý.

    http://petra-justbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně mě zaujal ten konturovací make up, musím ho vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  13. Co takhle změnit look blogu? To padající listí je depresivní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pracuje se na tom ;), ještě je potřeba dofotit pár fotek :).....

      Vymazat
    2. Pozadí nic moc... Obzvlášť ta vypelichaná kytka (?) vlevo. A hlavně tu okoukanou fotku v záhlaví stránek dej už pryč...

      Vymazat
  14. Je to pěkné, jemné, "kytičkové", na jaro jak stvořené, ale nejen na jaro. A mě nejvíc zajímá, co to na tom laku máš na prsteníčcích?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Veru, je to lak Techno od China Glaze, veliké a maličké holotřpytky, krásný je :).

      Vymazat
    2. Díky, vypadá fakt úchvatně, září úplně jako malé hvězdičky :))

      Vymazat
  15. Zajímavá svěží kombinace. Tyrkysová, zdánlivě nenápadná barvička, tomu dodala "šťávu." Zaujal mne konturovací makeup. Dá se koupit i v kamenném obchodě? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jaj, obávám se, že u nás asi ne, alepson v běžných drogeriích jsem neviděla, ale možná Sephora a poodbně by něco takového nabídla.....

      Vymazat
  16. Mně se nikdy nelíbila žlutá s fialovou dohromady, ale zrovna tohle líčení vypadá krásně
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  17. To vypadá moc hezky. Nevíš o nějakých podobných a běžně dostupných barvách stínů/pigmentů/whatever? :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj peti mám různé barvy stínů kupuju jej hlavně v sephoře a přemýšlela jsem že bych si chtěla koupit nějaký úplně nový jinou barvu kterou jsem ještě nezkoušela tak děkuju za pomoc koupím si žlutý :D :)
    A děkuju že jsi mi zase rozzářila den tvým videem :)


    www.gabulka-lovelygirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Nádhera :-) Tobě to moc sluší, já jsem spíš na přirozené líčení, ale tobě sedne perfektně :-) Tak mě napadá jaký názor máš na kosmetiku Yves Rocher?

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné! Takové barvy ti opravdu sluší ;) Nevím proč, ale já se takových barev docela bojím, jak na mě budou vypadat a bude to asi znít šíleně, ale neodvažuju si to ani vyzkoušet někde doma... Nevím proč, ale ty jsi mi trochu zvedla sebevědomí :)

    Monča :)

    OdpovědětVymazat
  21. Strašně moc Ti závidím Tvoji dokonalou pleť. Možná už tu nějaký článek byl, ale nejsem si jistá, proto se ptám, jak se třeba o tu ple't staráš a jestli by jsi na toto téma chtěla něco napsat, inspirovala bych se, protože už nevím, co dělám špatně. Díky moc :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Tahle kombinace barev je moc pěkná, na jaro vážně ideální. :) Ten konturovací make-up mě trochu děsí, dá se dobře roztírat? Tenhle lesk od Catrice mám taky a jeho aplikátor mi nabírá úplně minimum barvy, musím namočit tak nejmíň 6krát, abych vůbec na rtech něco měla :(

    OdpovědětVymazat
  23. Moc se mi to líbí, jen jak je to perleťové, přidává ti to zbytečně roky.

    OdpovědětVymazat
  24. ááááááááááááá fialová!!! úžasné líčení!!! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Takto todle líčení mě naprosto odrovnalo! :) Dokonalá kombinace barev! Krásně Ti to rozzářilo obličej. ;) Jak Tě vůbec napadla taková to kombinace? :)

    OdpovědětVymazat
  26. Kombinaci těchto barev mám ráda a sama jsem už párkrát zkoušela, takže za mě super. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  27. Líčení je úžasné, hrozně se mi líbí. Inspirovala jsi mě a taky něco podobného zkusím, jen se obávám, že bez pigmentů to nebude ono :)

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, je to moc pěkné :) Mám na blogu taky líčení, ale tobě se to nevyrovná :D Fakt supr !

    OdpovědětVymazat
  29. Opravdu obdovuji tvé krásně nalakované nehty!

    OdpovědětVymazat
  30. Jedno z nej liceni!! Vypadas v nem jako reklama na Dior (ale jeste krasnejsi nez ta jejich modelka)! Moc se mi to i s tim ucesem libi.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťo!Moc moc hezký líčení.chěla jsem se zeptat jak si myslíš že si mám vybrat odstín na netu od Revlonu když si to nemůžu vyzkoušet. Ty odstíny tam můžou vypadat úplně jinak než mám barvu pleťi.Měj krásný večer a děkuji za odpoveď. Lenka

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Péťo, líčení je moc krásné, já často takovéto ulítlosti nosím běžně. Nechtěla bys zkusit takové podle mě typické jarní líčení, tyrkysovo-zelené oči a k tomu světle červená pusa. Bylo to in myslím loni, ukazovala mi to moje kosmetička a vypadalo to skvěle, líčení přesně na jaro. Jen tak pro inspiraci... třeba tě ta kombinace taky zaujme jako mě. Zdravím!
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  33. Nádherné líčení, krásné kombinace na jaro. Pastelové barvičky se mi líbí a ty jsou nakombinovala, že to nevypadá ani moc přeplácaně. :) A myslím, že ti sluší skoro jakékoliv líčení. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky, kde jsi prosímtě koupila ten Dermacol C. make-up ve zlaté tubičce??? Děkuji, Karol

    OdpovědětVymazat
  35. Zdravím, moc pěkné líčení, které ti sluší:) Prosím, jen jednu informaci! Při líčení se většinou nejprve nanáší báze, korektory, make-upy a tak, potom se začínají líčit oči. To, že to děláš obráceně je tvůj zvyk, nebo nějaký speciální trik, který by jsi doporučila i ostatním? Přeji hezký den, děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  36. Nemůžu říct, že by se mi líčení nelíbilo, ale podle mě je škoda té žluté. Spíš bych tmavé fialové přidala světlou lila. Ale to je jen můj názor. A navíc se líčení mělo nést ve stylu color blocking, což jsi dodržela. Tobě to moc sluší jen ten účes se mi úplně nelíbí :)
    Hezký den, Jíťa :)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ti toto líčení sluší! Mě se to líbí!

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  39. Naprosto úžasné! Ty vlasy ti dodají mladistvý krásný vzhled! A ty barvy ti taky moc sluší!!

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  40. Moc hezký :) ráda koukám na tvoje videa :) hezky se tě poslouchá

    OdpovědětVymazat
  41. Líčení je naprostá bomba! Moc Ti sluší a kontrast barev je úžo :DD Je to perfektní ;))

    OdpovědětVymazat
  42. Nádherné líčení. Ráda koukám na videa která točíš. :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!