Oblíbené jarní laky na nehty - video

by - 12 dubna

Přeji všem fajn den,

dnes mám pro vás trošku delší video s pár tipy na jarní laky na nehty, doufám, že se vám bude líbit a že mi dáte vědět, jaké jsou vaše oblíbené jarní barvy :)....

You May Also Like

54 komentářů

  1. jé, jsem první :-). už se vždycky děsně těším na další videjíčko :-). Š.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné video :) Závidím ti to množství laků, mám jen (možná) desetinu a přítel mě nechápe :-D (obdivuji tvého manžela)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké a jak dopadla ta soutěž?

    OdpovědětVymazat
  4. Laky od Essence mě opravdu zaujaly..:)Musím se po nich také kouknout..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné video, nádherné láky. Už se těším na pokračování...

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné barvy! Hlavně ten sweet hook <3 Zajímalo by mě,jak si fotila ty jednotlivé fotky? Jestli postupem času, nebo všechno najednou a hned odlakovávala? :O

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, krásne video, tie farby... to je ako rozprávka :):) ja mám tiež rôzne farby ale chcela by som vyskúšať aj tie neónové, majú to aj v drogériách, lebo nevšimla som si to doteraz... tak neviem či som slepá alebo to nie je špeciálne vyznačené :D:D

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj,zase super video,určitě si nejakej pořidim na léto.tešim se na další videa.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju laky od Essence. Mám snad jenom od nich :) Jinak mám taky ten lak, se kterým se dají vytvořit 3 různý odstíny jenom ho mám v odstínu - Boys are back in town. Je to úžasná barva. Doporučuji :) A ještě, jak si vedeš s hledáním vítěze Giveaway?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už někdo je který to odhadl přesně balíček má 621g :)

      Vymazat
  10. tak tohle je video dle mého gusta! i kdyby mělo 30min tak se u něj nezačnu nudit. barevné favority mám momentálně stejné bych řekla. jaro si prostě žádá veselé a výrazné barvičky. :-) tu kolekci od China Glaze jsem si taky chtěla koupit, ale na modeláži je momentálně vyprodaná, tak si budu muset počkat až ji naskladní. poslední dvojtou Essence mám taky, okamžitě mě praštila do očí,ale ještě jsem ji nelakovala ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné barvičky:)),určitě si na léto nějaké koupím:))

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasné video ty nové laky od essence jsem si taky strašně oblíbila ale musela jsem rychle dmkem proběhnout tak sem lapla dva :D ale jsou opravdu božíí :)

    Peti skvělé video a jak jsi řekla místo žluté růžovou vykouzlilo mi to úsměv na tváři děkuju ti za to :))


    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Kde prosím kupuješ laky od značky Chine Glaze?

    OdpovědětVymazat
  14. Super videu. Nedávnou jsem si koupila od Essence lovely secret a moc se mi líbí. Jinak máš nádherný účes. Jak jsi ho udělala?

    OdpovědětVymazat
  15. jsi úžasná...na tvém blogu začínám být zavislá :) ...ty pastelový laky jsou moc krásný. Ať už je další video :))) Kamila

    OdpovědětVymazat
  16. Essie Tart deco- tím se teď právě lakuju :Da Essence No more drama je fatk krásná barva a má hodně oblíbená :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělé tipy! Jen tak pro info, kdyby to někoho zajímalo, tak aktuálně jsou slevy na China Glaze na Hairbeauty, 90,- :) Já bych ještě jako takový jarní/letní tip přidala Elf - Mango Madness a Fire Coral :)

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj, opět krásné video, až na nějaké chyby ve výslovnosti :D.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj,
    moc pěkné laky, ale já nevidím žádný smysl v tom, mít tolik laků stejných barev, respektive nechápu lidi, co mají 2 a více laků, které se liší naprosto minimálně, neboť to se pozná jen v lahvičce, na nehtech to pak není k rozeznání... Takže v tomhle trošku nevidím smysl ale neber to nijak špatně, jen můj názor...

    A prosím, můžu se zeptat, všimla jsem si v drogeriích těch duo laků od Essence, a nevím jak to funguje. To se jako lakují na sebe?? Já tam viděla takové dvojice výrazných barev, tak trochu nevím... Pochopila bych to, kdyby tam byl nějaký výrazný, barevný a pak jen třeba nějaký průhledný se třpytkama... A to jako vytvoří ty dva, jiný odstín?? A který lakovat jako první?? Dají se lakovat i samostatně, nebo se na to díky konzistenci, nebo kvůli něčemu, nehodí??

    Děkuji předem, Martha♥

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj máš naprosto úžasný blog a specialně na jaro jsem si zamilovala tyto 3 laky: 1) Maybelline 120 Urban Turquoise, taková hezky tyrkysová. 2) Essence č. 26 Break Through, která je velmi příjemně fialová. 3)Essence Movie Star, klasicky šedá

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,mám několik dotazů :D kde seženu laky od China glaze,O.P.I. a Essie? Dají se koupit v DMku? A ještě kde sehnat kosmetiku a laky od Elfu? To se musí objednat přes internet nebo se prodávají i v kamenných obchodech? A poslední dotaz: v tom duo laku od Essence jak jsi říkala,že ta druhá část je jakoby želé,tak k čemu je to dobrý a jak se tolakuje a je to nějaký rozdíl? :D Díky moc,pa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetiku od ELFU máš tady: http://www.elfkosmetika.cz/

      Vymazat
    2. China glaze, OPI, Nubar, Essie a podobné drahšie laky sa dajú kúpiť bud v lepších salonoch kde robia manikuru alebo, ako Peťa neraz spomínala tak na ebay prípadne iných e-shopoch.China glaze laky dostaneš aj na www.hairbeauty.cz . A duo laky Essence - tá tmavšia farba - želé/jelly/ je druh konzistencie laku, žiadny rozdiel v lakovaní. Tá trblietavá časť sa dá použiť bud samostatne alebo ako efektový nadlak.

      Vymazat
    3. Moc vám oboum děkuji za odpovědi :)

      Vymazat
  22. jéééééééé já asi půlku strašně potřebuji ! A tu pandu od O.P.I-- ještěže jsi to video nedělala o 2 dny dřív.. to by má objednávka laků byla o moc dražší :D

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Super video..hodně barviček máme společných..těším se až je nalakuji..:) A souhlasím, že Electro pop je úžasná kolekce ještě musím pár kousků dokoupit..

    OdpovědětVymazat
  24. Kde prosim kupujes laky Cina glaze ??? a pekne video mas :D

    OdpovědětVymazat
  25. prosim a kde kupujes laky OPI ????

    OdpovědětVymazat
  26. Velmi pekne video, nasla som tam aj par inspiracii na kupu :)
    Ja najradsej v lete mam modru- vsetky odtiene, tmavu modru, tyrkysovu, bledu modru, pretoze to je moja naj farba :)
    Potom fialove, ale skor tmava fialova, potom mint laky a nude farby..A cokoladkovy hnedy, ktory pekne kontrastuje s mojou bledou pokozkou, ale aj napriek tomu mi svedci :)

    OdpovědětVymazat
  27. Já su asi fakt chlap :D :D Koukám na ty mentolový barvy už po třetí a pořád mi přijde že jsou některý ty barvy úúúplně, ale doopravdy úplně stejný!! :D :D Asi rozlišuju jen 32 barev nebo co :D :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ta nová kolekce od ChG je úžasná, taky si z ní něco musím pořídit :) Jinak žluťáska ještě ani jednoho nemám, jsem ostuda, budu muset vyzkoušet, ty jemně žluté jsou moc pěkné :)

    http://cherry-is-her-name.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Většina barev se mi moc líbí. Laky od Essence mám ráda, protože mi drží snad jako jediné. Jinak, jak jsi zmínila, že se mužům ta modrá moc nelíbí (samozřejmě že ne všem!), tak to asi bude pravda. Dělala jsem si mini průzkum a většina odpověděla záporně... to jen tak, stejně budem nosit, co se nám líbí!

    OdpovědětVymazat
  30. Já tvoje videa prostě miluju! Je to super relax a ještě se něco dozvím :)) já už lakuju asi od dvanácti a nespíš to mám na celý život, protože bez laků to nějak není ono, nejraději mám laky od Essence a čím barevnější tím lepší :) mimochodem, ve videu ti to moc sluší a máš příjemný hlas! Nechtěla bys přednášet ve škole? :D

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj,

    souhlasím se všemi, kteří píší, jak jsi příjemná a neskutečně milá. Já si nehty vůbec nelakuju takovými barvičkami (jen francií), ale přesto jsem se na video s chutí podívala :-).
    Chtěla bych se zeptat, kam se poděly tvá rovnátka. Sama je mám už přes dva roky, tak se omlouvám za osobní dotaz, ale jsem "deformovaná" a každému se koukám místo do očí na zuby :-D (mimochodem - ty je máš krásný!). Nechala sis je sundat, nebo máš nějaký "trik :-D", jak je "zneviditelnit" :-D?

    Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  32. Díky tvému videu budu muset udělat nájezd na laky China Glaze!!! A to jsem tomu hodně dlouho odolávala :-)
    Cindy

    OdpovědětVymazat
  33. Nezahlédla jsem ve videu žluťoučkou Sunshine Pop od Chiny Glaze, je rovněž z té nové jarní kolekce ElectroPop a je jednoduše úžasná, takhle pozitivní barva se moc často nevidí, sytá jako pampelišky, krémík s jemňounkým stříbrným shimmerem. Vřele doporučuju, tahle barva dělá každé moje ráno rázem veselejší ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  34. Páni,prosím Tě mluvím trochu cesty.Přes jaký program si udělala ten obráek na hlavní stránce.Moc se Ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  35. teda to je laků :) , ale samé hezké odstíny musím říct!

    OdpovědětVymazat
  36. Krásný pátek Peti, po tomhle videjku které je moc krásné jsem hledala nějaké české e-shopy, kde se dá sehnat Zoya apod a narazila jsem na tenhle http://www.micky-nails.cz
    jejich nabídka je pěkná a ceny také. Tak snad se Ti bude líbit, já si tam určitě nějaké objednám

    OdpovědětVymazat
  37. Máš moc hzeká videa a jsi moc sympatická. Líbí se mi, že používáš levnější kosmetiku dostupnou všem a jsi jsi pořád příjemná. Díky za tvá videa, dělají mi radost.

    OdpovědětVymazat
  38. prosim kolik mate laku na nehty celkem?:D

    OdpovědětVymazat
  39. Super videa,díky tobě sem se naučila nebát se značek jako je balea nebo essence :) jenom jsem se chtěla pochlubit se svým úlovkem v dm od balei, je to limitovaná edice,tělové mléko Body-smoothie mango a vanilka...krásně voní,hydratuje dobře a stálo myslím 49 Kč a je to s aplikátorem-pumpičkou,takže super...jinak už se moc těším na tvé další video :) tvůj blog hlídám denně,aby mi něco neuteklo :) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je v této verzi jenom sprcháč! Já bych taky chtěla tělové mléko, opravdu nádherně voní. Jinak se nám ale vrátila loňská limitka tělového mléka - Summer glam. Mám dojem, že ho Petra měla v nějakých summer favoritech? Taky příjemně voní :)

      Vymazat
  40. Já nemám slov! Těším se na každé video, o lacích obzvlášť a z tohoto jsem hrozně nadšená. Chválím za to, že ukazuješ laky + dáváš fotky, kde jsou konkrétně použity na nehtech. Opravdu výborné video.
    Lil

    OdpovědětVymazat
  41. Nádhera!!..hlavně těm krásnejm barvičkám od Essence je dosti těžké odolat (taky za tu cenu)...:))

    OdpovědětVymazat
  42. Supr video, přesně naše gusto...supr tipy na jarní láčky... :)

    OdpovědětVymazat
  43. ahojky kde kupuješ laky China Glaze a Opi ?? jinak hezké video jako všechna tvá :)))

    OdpovědětVymazat
  44. Ty laky od essence nemají chybu, krásné barvy:)

    OdpovědětVymazat
  45. Moc díky za další inspiraci! :) Ráda se na tvoje videa koukám a vždycky se těším na další,no a vím, že určitě nejsem sama. Je to trochu oot, ale prosím, můžeš prozradit jak dlouhé clip in používáš? Kačka

    OdpovědětVymazat
  46. To jsou clip-iny na fotce v headeru úplně vpravo? Asi jo, jinak bys na té úplně vlevo neměla jen myší ocásek a vpravo husté vlasy.

    OdpovědětVymazat
  47. china glasse ta tyrkysová je luxusní tu musím mít ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Parádní video Peti! ty laky jsou úžasné!:-) Labradoorku zbožňuju!:-) těch rad co od ní mám! http://labradoora.blogspot.com/

    Mám tady hodně od essence, opravdu ty barvičky se mi líbí co mají a hlavně je to cenově dostupné. Z videa jsem se zamilovala od essie do pink parka..ach! ale vůbec teda essie má úžasný barvy..měla bych si něco pořídit!:-) http://marsis-blog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!