Péče o pleť - jarní update- video

by - 03 dubna

Krásný den všem,

protože se mě na péči o pleť často ptáte, rozhodla jsem se natočit další video, i když hodně věcí je mých oblíbených a opakují se. Původně jsem chtěla napsat článek, ale přišlo mi to zdlouhavé, tak doufám, že vás další video neurazí :).



A ještě, jak jsem slíbila ve videu, akce na Biodermu micelární vodu funguje v partnerských lékárnách Biodermy a při koupi opalovacího krému Photoderm SPF 50 získáte 250ml Sensibio micelární vody zdarma, takže kdo se chystáte koupit opalovák na obličej, voda zdrama přijde určitě vhod :).....


You May Also Like

87 komentářů

  1. jé,už jsem se nemohla dočkat dalšího videa!

    OdpovědětVymazat
  2. ten kremik som si kupila minuly stvrtok a micelarka pri nom ma hrozne velmi potesila..konecne som ju vyskusala :)skvela akcia, urcite sa oplati :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý video a super tipy!:-) Do lékárny se mrknu:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Sohlasím s matujícím krémem od Baley. Mám poměrně mastnou pleť, a tenhle krém je fakt skvělej, nikdy jsem neměla nic tak hodně matujícího jako právě toto. Fakt na mastnou pleť jako dělanej. Jinak zbožňuju též měsíčkovou vazelínu už jenom proto jak voní.. :) Balea je fajn kosmetika za pár kaček. díky za super video :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné video jako vždy :-) Mimochodem moc hezký nový design, ale mohla by sis změnit i úvodní foto :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale vůbec, dyť to úvodní foto je právě krásné, typické, nikdo takové nemá. Charakterizuje tvůj blog.
      Aneta

      Vymazat
    2. Souhlasím s Anetou =)
      Jinak tvůj blog zbožňuju, jsi moc sympatická =)

      Vymazat
    3. Nesouhlasím, je okoukané.

      Vymazat
    4. holky, děkuju, tento design je přechodný, pracuju na novém a i novém záhlaví,ale potřebuju ještě něco dofotit :), bude jarní a pozitivní, tak doufám, že se bude líbit :)

      Vymazat
    5. Jů už se těšim a kdy že bude? ;D

      Vymazat
  6. Kolik ten balíček cca stojí? :) Já si sice nakoupila ml této micelárky za 37kč ale tak do zásoby se to vždy hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten balíček stojí okolo 450 korun :)

      Vymazat
    2. jj to by mě taky zajímalo kolik stojí ten balíček :)
      Loni jsem spotřebovala svůj opalovací krém na pleť, takže potřebuji nový a ta akce se mi líbí, protože bych chtěla vyzkoušet micerální vodu :)

      Vymazat
    3. holky, mám ten dojem, že něco málo přes 400Kč

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten oční krém Urea jsem si koupila právě kvůli prevenci prvních vrásek, je mi teda 20 a žádný nemám, ale myslím si, že hydratace mi rozhodně neuškodí. :) Na ten matující krém čtu všude chvály, ale já se toho pořád bojím. :D I když teď používám na noc krém Ziaja za 43 Kč a jsem s ním navýsost spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. video super jako vždy! a zrovna mám v plánu si koupit opalovací krém na obličej, tak díky za tip na skvělou akci ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj opět skvělé video a moc pěkný světr můžu se zeptat kde jsi sehnala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli dobre vidim tak Ten je ze Zary :) chtela jsem ho taky, na kamaradce Byl super ale kdyz jsem si ho zkousela ja tak se mi prestal libit.... Na me teda...

      Vymazat
    2. Podle me je z HM:)

      Vymazat
  12. Dekuji moc za nove video :)Ja se take podelim o zkusenost s nove vyzkousenym vyrobkem :)Predevcirem jsem si koupila i pres negativni ohlasy BB krem od Garnieru a musim rict ze me nejak nenadchl ale ani nezklamal:)Ale pro suchou plet se opravdu nehodi :) prijde mi ze ten krem ma takovou pudrovou kondistenci tim padem plet vysusuje ale me pleti to vubec nevadi.Tak jen kdyby nekdo vahal s mastnejsi pleti :) zdali koupit tak urcite ano :)je to fajn vyrobek za celkem prijemnou cenu.Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Verčo, vidíš to, tak mně zas přišlo, e je právě pro sušší plet vhodný, mně nevysušuje a hlavně bych řekla, že mastná se bude dost po něm lesknout....tak ted nevím :).

      Vymazat
    2. Jako pudrova konzistence mne to vubec neprijde. Mam velmi suchou plet a s timto kremem jsem velice spokojena, pekne mi plet osvezi a vubec nevysusuje, souhlasim s Petkou.

      Vymazat
  13. Jéééé novéé video opět úžasné peti a moc ti to sluší ty vlásky :)

    Já mám kosmetiku na odličování a různý krémy včecko od balea z DM a ten krém mám taky je super mám dost mastnou plet´ a skvěle mi vyhovuje a ty ceny jsou na tom uplně někdy i srandovní v Dmku jsem tam snad vyzkoušela všechno možný
    Ráda s baleou testuju a kupuju nový věci :)
    Tak jsem ráda že i někdo jako peťa má takovýhle levnější věci který jsou fakt některý ne ale něktërý jsou fakt super :D

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. O uree jsem mluvila s dermatologem na praxi a říkal mi, že na suchou pleť nepatří. Urea sice váže vodu, ale odkud? Z hlubokých vrstev kůže. Takže sice pleť na povrchu vypadá krásně hydratovaně, ale z dlouhodobého hlediska to má naprosto opačný efekt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super ze si to sem napsala, nekdy blogy podavaji dost zkresleny informace, ktery se pak siri retezovou reakci tak jako vsechno na ceskych blozich:)

      Vymazat
    2. tak to není problém blogů, ale celkově kosmetického průmyslu, který staví na okamžitých výsledcích...
      svého času takto vévodil alkohol pro mastnou pleť

      Vymazat
    3. Jasne, ja to spis myslela tak, ze obcas zapominam (a urcite nejsem sama), ze informace na blozich nemuseji byt pravdive (samozrejme ne vinou bloggeru, to neni nic proti Petre).

      Vymazat
    4. Tak taky souhlasím, že urea dlouhodobě ne. Používala jsem docela dost dlouho na obličej Excipial Lipolotio, měla jsem hodně suchou kůži, která se mi loupala jako lupy. Pomohlo to, ale určitě jsou lepší přímo hydratační krémy.
      Aneta

      Vymazat
    5. Holky, co se týče urey,ale nejen urey, vlastně všech hydrofilních věcí v krémech, také jsem o tom četla a právě jsem to nezmiňovala, protože nevím,jestli to zas není nějaká novinka a planý poplach. Samozřejmě zní to logicky, ale když to vezmu zdravým selským rozumem, váže to vodu a ted odkud - tak prvně především z krému, protože ten vodu obsahuje, potom ji může vázat z okolního prostředí, vzduch je nasycen vlhkostí a potom ji může vázat z hlubších vrstev kůže, v hlubších vrstvách kůže se voda bere odkud? Tam záleží na tom,jak a kolik pijeme a hydratujeme tělo, tedy čistě teoreticky, pokud budu dobře pít, neměla bych s tím mít problém.....no je to jen taková moje dedukce,ale základem je podle mě to střídat a nepoužívat nějaký krém nonstop, pokud má ve složení vyloženě nějakou takovou účinou látku, já například dodělám tohle a budu zkoušet něco dalšího. opravdu netuším, kde je 100% pravda a mám ten dojem, že to možná neví nikdo, že se vždycky na něco přijde a je z toho nějaká poplašná zpráva a pak je to za chvíli zas jinak......

      Vymazat
  16. Ahooojky.. Mam mooooc ráda tvoje videa =)

    Mam tu tip pro mastnou pleť =)

    Nedávno jsem si koupila krém od AKNELOT regulační pleťoví krém. Je to ČESKÝ VÝROBEK!! Musím říct, že když si ho namažu a třeba i větší vrstvu okamžitě se vsákne a vůbec neni na pleti mastný, když si sáhnu na pleť nemá takový ten mastný film, neni taková mastná, ale je jako kdybych si jí nenamazala.. A navíc mam plet matnou !!!!

    Musím ho doporučit protože jsme s ním ( zatím ) spokojená... Stojí kolem 50,- kč a koupila jsem ho v rossmannu... Od téhle řady tam měli i odličovače a pleťové vody tak je chci také vykoušet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda AKNELOT nesedl. Totálně jsem se osypala, ksicht za hodinu jak polity olejem...záleží asi jak kdo zareaguje;-)

      Vymazat
    2. aha to je škoda.. Já nemam s ním žádny problém.. pul dne mi vydrží bez bez lesku ( teda ráno se napudruji a když přijdu ze školy tak se od rána nic moc nezmění )

      Třeba jsi měla alergii na něco ve výrobku. To se mlže stát =)

      Vymazat
    3. Jojo, souhlasím. Mě vyhovuje moc a to jsem zkoušela Biodermu, Avene, LRP, Garnier, olejíčky. Dávám pozor hlavně na složení kosmetiky. Vůbec mi nevadí parabeny ani silikony :-) Co mi vadí, jsou oleje. Každý teď chce přírodní kosmetiku, ale bohužel rostlinné oleje jsou vysoce komedogenní. Po 3 měsících používání olejíčků (Karel Hádek, Saloos) se mi rozběhlo veliké akné. Po půl roce na kožním to dali dopořádku. Doktorka říkala, že nejsem první, komu se to stalo. Oleje jsou fajn na suchou pleť, ale kdo máte smíšenou, nebo mastnou, bacha na ně. Od té doby jem už expert v komedogenních látkách v kosmetice :-) Aknelot je po této stránce naprosto v pohodě, krásně se vstřebává, pleť je krásně taková zdravě matná.
      Pozor i třeba na Hydrabio od Biodermy - hned na druhém místě v krému je vysoce komedogenní látka... a to nemluvím o krémech na akné např. od LRP, kde dali taky komedogenní látky, nechápu proč...

      Vymazat
  17. Tvůj tip na mastnou pleť určitě využiju! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty vlasy ti strašně moc sluší takhle, vážně kočka :) a kakaové máslo mám taky, skvěle hydratuje, akorát ta vůně mi zase až tak nesedla, ale už pokukuju po jiné, jinak je vážně super.. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Taky se mi libi takle ty vlasy na tobe, to je uces, kterej ti slusi rekla bych asi nejvic z tech co sme na tobe videli:) Akorat se mi nelibi svetr, ten je vazne hroznej, hlavne na omak, nechapu jak ze ho vsichni maji, ani za ty tri stovky podle me nestoji, protoze ten material je fakt desnej....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak mně ten svetr přijde příjemný, vůbec mi nevadí na omak :) a zatím jsem ho teda na nikom neviděla, tak musím omrknout inspiraci,jak a s čím ho nosí ostatní,kde jsi ho viděla, prosím, kdyžtak hod odkaz, děkuji :)

      Vymazat
  20. Ahoj, moc pěkné video. Moc se mi líbí oční stíny a lak na nehty. Můžu se zeptat odkud jsou? Není to světle modrý lak Essence 53 od Labradoory?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, stíny jsou Essence Lime time a bude tutorial na zelené velikonoční líčení :) a lak je půjčený od labradoory,ale je to China Glaze Aquadelic.

      Vymazat
  21. A co pleťová voda? Tu nepoužíváš, Peti?

    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, většinou ne, jen ted jsem si oblíbila od Biodermy Sensibio micelárku, tak pořídím další balení,ta mi fakt vyhovuje moc,ale jinak jsem nikdy nic nepoužívala, jen odlíčit, umýt vodou a hotovo :).

      Vymazat
  22. musím se taky přidat, že tenhle účes a líčení ti moc sluší! a ten zlatý svetřík se mi líbí taky :-) Balea je fakt super značka za pár kaček, budu ji muset zase obhlídnout při nejbližší příležitosti, co má za novinky. jinak ten krém zelený na mastnou pleť mám taky. pleť mám teda mastnou fest a celou a musím ho používat střídavě s jinými krémy. když ho používám dýl, tak mi začne strašně nepříjemně vonět a nesnesu ho na sobě.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, chtěla bych ti moc poděkovat za videa. Jsou pro mě velikou inspirací. Každý den se těším na tvoje stránky a na další nová videa, která mi zpříjemňují den. Konečně jsem našla tu správnou kosmetiku. Mám totiž podobný typ pleti jako ty, takže rady se mi opravdu hodí :) Děkuji Lucie F.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj petii balea je fajn znacka na šamponky a sprcháče. Dneska jsem si koupila od dermacolu akne clear gel proti akné tak jsem zvědavá nemáš nejkou zkušenost?
    Zrovna dneska jsem s blogováním začala..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc držím palce :)! A co se týče gelu proti akné, zkušenos nemám, protože na akné moc netrpím, taky v mém věku už by to bylo divné :D.....

      Vymazat
  25. Ten svetříík je náááádherný, taky jsem po něm pokukovala:)Skvělé video!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Přiznám se, že mám od Balea jenom tělový krém, ale určitě vyzkouším i něco víc ;) Mám také sušší pleť a mastnou tzv "T - zonu". Snad se dostanu do DM, protože u nás je z těch lepších drogerií jen Rossmann. :/

    Děkuji za video!

    OdpovědětVymazat
  27. Peti, tu vazelínu používáš spíše jen na noc, ne? Myslím, že když bych se tím natřela i ráno určitě bych se hodně leskla, když je to tak mastný, i přesto, že mám suchou pleť. Nebo je to vhodné i pod makeup?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já používám i ráno pod makeup, ale jen malinké množství ;).

      Vymazat
  28. Jé, nový vzhled. :)
    To tělové máslo od Baley jsem měla nějaké citronové nebo limetkové, prostě zelený obal, konzistence dobrá, ale muselo pryč, protože neskutečně chemicky smrdělo jako taková ta kyselina citronová v pytlíčcích, co se prodává... :) Tak nevím, ale u toho kakaového by to nemuselo být tak zlé...:)
    A strašně ti to ve videu sluší, vypadáš jako mořská panna, ten svetřík ve mně evokuje šupinky... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kakaové je až dost čokoládové-dostala jsem ho jako dárek a když se namažu, okamžitě dostanu chuť na sladké;-)takže ho moc nevyužívám, i když je super.
      Obyčejně používám Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem, které je vůni takové celkem neutrální a také super.
      Nový jarní vhled super a Petí je zase ultrakrásná:-))

      Vymazat
    2. moc moc děkuju, jinak vzhled je zatím přechodný, bude fungl nový jarní :) a co se týče toho kakaového, to mi právě přijde, že chemicky vůbec nevoní, opravdu voní jako klasické kakao :)

      Vymazat
  29. Ahoj Peťulko :)
    Musím Ti moc pochválit nový design :) Je báječný.... a teď to hlavní, Peti prosím Tě,
    co máš ve videu za lak na nehty??? :)

    Děkuji, Kirsten

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji, je zatím přechodný, pracuju na novém jarním,ale potřebuju ještě dodělat fotku :), až bude hezky, jinak lak je China Glaze Aquadelic.

      Vymazat
  30. Ďakujem za nápovedu :) Pekný deň

    OdpovědětVymazat
  31. Peti ty a Ivča jste pro mou peneženku naprostý mor :D

    Teď mě zaujala ta akce s vodou od Biodermy, už po ní pokukuji strašně dlouho..

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Značku Balea mám ráda. Je to hodně muziky za málo peněz :) Hydratační krémy jsou fakt úžasné, sprchové gely ani nemluvím, péče o rty ještě lepší, ale co mě nenadchlo byl šampon od nich. Vlasy jsem měla teda hrozné. Jinak s vazelínou souhlasím, akorát já mám tu lékařskou z lékarny.

    OdpovědětVymazat
  33. Ty vlasy ti hrozně sluší!:)
    a jinak zase už po 119 super video:D:)

    OdpovědětVymazat
  34. Peťulo, neomlouvej se pořád za ty dlouhá videa nebo že vůbec děláš videa, my to máme nejradši :D Aspoň tedy já, moc hezky se posloucháš :) Klára

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, nemáš ten svetr s HM?

    OdpovědětVymazat
  36. Milá Peti, ač vlastním několik tělových mlék a různých podobných blbůstek, tak po tvém minulém videu, kdes zmiňovala Balea kakaové máslo, jsem si jej musela jít koupit! Totiž, tys k němu minule tak hezky čichala-už vím proč, až jsem si říkala, že musí opravdu vonět. No a musím říct, že jsem si na něj vypěstovala malou závislost - vždy jak jdu i jen kolem koupelny, tak mě napadne to máslo a jdu k němu hned čichat, protože neskutečně příjemně voní. O tom, že si ho patlám všude, i pod nos, abych ho cítila :-D, už raději nebudu mluvit...Prostě je perfektní, moc se mi i líbí ta máslová konzistence, barva.. a i pěkně hydratuje! Díky za tip :-)
    Jaňule

    OdpovědětVymazat
  37. Moc pěkný video! A pěkné nové pozadí na blogu... Proč jsi ho změnila? Moc mě pomáháš při výběru mé kosmetiky a ostatních věcí, jako třeba kosmetických pomůcek. Zatím jsem si vybrala pokaždé dobře ;)

    Monča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč by ho asi měnila...padající listí je poněkud neaktuální.

      Vymazat
    2. A v zimě jako bylo padající listí aktuální? A jestli si vzpomínám, tak bylo jenom bílé, nebo jsem si toho prostě jen nevšimla a tak se ptám na změnu, tak se do mě hned nepouštěj....

      Monča

      Vymazat
    3. Holky, plánuju nový design blogu,ale potřebuju ještě dofotit fotky, až bude hezky, tak je to zatím přechodné, to listí mi přišlo takové smutné na jaro, už to tu bylo moc dlouho.....

      Vymazat
    4. Mončo, nebylo bílé. Po stranách bylo šedé listí.

      Vymazat
  38. Miluji tvoje videa !:))

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peťo! Baelu mám taky oblíbenou a tvoje tipy vyzkouším.Jen bych se chtěla zeptat jak si koupit po netu make-up když si ten odstín nemůžu vyzkoušet.Chtěla bych si koupit Revlon.Jak si to vybíráš ty?Děkuji za odpověď. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, no je to vždycky sázka do loterie s tím odstínem dle netu,ale já to mám tak, že většinou mi stejně sedí ten nejsvětlejší, takže beru to :), nejdrív si najdu na internetu swatches na zahraničních blozích, porovnám obrázky a vyberu podle toho :).....

      Vymazat
  40. Týjo, já používám jen vazelínu a Astrid. :) Jinak moc pěkné vdeo. Tvoje videa i celý tvůj blog je SUPER!!

    OdpovědětVymazat
  41. Chtěla bych vám všem moc poděkovat za krásné komentáře, ještě bych to shrnula, pozadí je zatím přechodné, bud nové jarní ;).

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Peti,

    super video! Tip na balea matující krém super! Koupila jsem ho a vážně na smíšenou pleť je super. Ještě jsem pořídila ze stejné řady sérum na akné a taky bezva funguje, vím že Ty tento problém nemáš, ale třeba někdo jiný, tak mohu jen doporučit! A nakonec jsem ještě pořídila Bodylotion Juicy Melon taktéž od Balea a teda vůně supr :) ale cítím se po něm jakási upatlaná nebo co :D

    Měj se pěkně Petra.

    OdpovědětVymazat
  43. Moc děkuji že jsi mě přivedla na kosmetiku Balea:o) dne jsem vyrazila do DM a hned jsem si přinesla 3 úlovky :oD tak hned musím vyzkoušet. Většinou chodím do Rossmanna a proto sem o Balee nevěděla a o hodně jsem přicházela děkuji za skvělý typ:o)

    OdpovědětVymazat
  44. Nepoužíváš žádnou masku třeba?

    OdpovědětVymazat
  45. 716g
    pinkie7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Koupila jsem si vazelínu s Aloe Vera or firmy BIONE COSMETICS. Je to česká firma a má více druhů přírodní kosmetiky ( aloe vera, olivy, konopí....atd ) Tak jsem na ní zvědavá =)

    OdpovědětVymazat
  47. prepač ale pride mi toto video dost chudobné . čakala som recenzie na čistiace pripravky, masky, tonikum.. od rôznych značiek.. Toto by som skôr nazvala : ,,hydratačne kremy od Balea"

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!