Zelenkavý velikonoční makeup - video

by - 06 dubna

Krásný pátek všem,

dnes mám pro vás další jarní makeup ve výrazných barvách, doufám, že se vám bude líbit a že ho vyzkoušíte třeba právě na Velikonoce :)......



You May Also Like

54 komentářů

  1. Pěkný barvy! takový opravdu jarní, ikdyž teda i nás je zataženo a ta tráva a okolí ještě moc zelený není, ale takhle se aspoň máme na co těšit ;)

    Monča
    http://monikakratka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oprava: http://www.monikanov.blogspot.com/

      Vymazat
    2. WTF??!!!! Co je to tady za reklamy????

      Vymazat
    3. To je normální, když si založíš nový blog a chceš, aby ti na něj vůbec někdo chodil, tak si na nějaký známější blogy napíšeš do komentářů svoji adresu. A jelikož jsem si změnila jméno, tak jsem tam napsala opravu. Tak se uklidni. Když jsi anonym a takhle tady nadáváš, tak je vidět že s tímto ještě nemáš zkušenosti. Hodně to na blogách vidím, tak jsem to prostě udělala taky!

      Vymazat
    4. No ale ja jsem tady anonymne protoze blog sama nemam. Ale prece kdyby se jako ty chovali vsichni, tak tady bude akorat milion odkazu. To ze to dela spousta holek neznamena ze to musis delat taky. Navic kdyz se nekdo pta uspesnejsich bloggerek jak dostat na blog ctenare, zadna jeste nikdy neodpovedela cpi svoji adresu do komentaru pod muj clanek:D :D A komentare jsou tady z jineho duvodu, aspon podle meho nazoru...

      Vymazat
    5. Ale já se vždycky k Petinýmu a jakémkoliv jinému článku vyjdřuju. Ke každému mám buď pozitivní nebo negativní kritiku a jenom jsem tam dodala odkaz. A opravdu se to dělá. Jen si pořádně prohlídni ;)

      Vymazat
  2. ...zdá se mi to nebo zelený stíny nesluší opravdu nikomu?

    jinak bod za kreativitu
    a díky za rady, dost z nich jsem už použila :-)
    LollaP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řekla bych, že se ti to zdá, myslím, že naopak zelená sluší skoro všem ;)

      Vymazat
  3. Skvělý tip - vyzkouším jako zítřejší líčení :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem si vždycky myslela, že se nejdřív dává make-up a pak malují oči...ale jak vidím, jde to i naopak

    jinak ti to jako vždycky moc sluší, já bych si na telenou netroufla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřekla bych, že to musí být naopak než jsi zvyklá.. Je to praktičtější, protože když máš hotový make- up a pak nanášíš stíny, tak si tvář můžeš poprášit stíny.. Když prvně nalíčíš oči, tak můžeš plet očistit a nanést bezchybný make- up :))

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. doufám, že mám v kosmetické kazetě nějaký podobný odstín, musím určitě vyzkoušet! :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  8. mě se ta zelená s růžovou strašně líbí vypadá to fakt hezky a svěží!
    tobě tohle podle mě sluší a chtěla jsem se zeptat, možná se mi to zdá, ale nemáš spodní rovnátka? jenom, že mi to tak přišlo :)

    OdpovědětVymazat
  9. tobě sluší všechno, patříš mezi ten zvláštní "druh" lidí, kteří jsou krásní ať se děje co se děje, i po ránu vypadají přitažlivě,dokonce i za denního světla (kdežto já sem přitažlivá spíš za šera)... sluší jim i dederonový košile, kterýma mě častuje moje babka zo Slovenska...no prostě za každých okolností šik - já bych jim njrači přes hlavu hodila pytel a nabančila jim :D ale z toho si nic nedělej, to je závist :D nemyslím to zle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD to jsi mě pobavila, moc děkuju,ale není to taková hitparáda, jak si myslíš, bud v klidu :D

      Vymazat
  10. Peti strašně ti to sluší a to video je naprosto skvělé. Jsi změnila těchniku nebo jaktože zní trochu jinak ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, trošku jsem to změnila a mluvím ted i při líčení, pro mě je to sice náročnější to pak sestříhat a zkoordinovat se, protože člověk se soustředí an líčení a zapomene třeba něco říct,ale pro vás mi to takhle přijde lepší :).....

      Vymazat
  11. Moc ti to sluší :). Moc se mi líbí, že teď ve videích mluvíš i při líčení :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. jéje krásné, dřív jsem barevné stíny nosila pořád a zelené mám nejradši!

    OdpovědětVymazat
  13. Jé nové video už jsem dneska celý den čekala kdy sem něco přidáš :)

    Jo mimochodem peti četla jsem nějaké anonymní blbečky co ti psaly že ta tvoje fotka a vzhled blogu a ji ten nový že je hnusný a kdesi cosi řeknu ti jen kašli na ně jsou to idioti :D
    A navíc kdybych já měla takhle povedenou fotku tak ji ukazuju všem a chlubím se sní :D A tvůj blog by bez ní nebyl on :) A ty kytky jsou moc hezký takový ani né jen letní prostě na jakoukoli dobu Jo a navíc mě většinou nezajímá vzhled blogu ale co na něm píšeš
    Protože mě by teda nebyvilo se pořád piplat jenom s úpravami designu :)

    A jako vždy krásné video A ten svetřík ti moc sluší A ještě jsi změnila techniku nahrávání že peti?? Ty se pořád zdokonaluješ a to jsem si myslela že u tebe už to není možný :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. proč jsi všude tak nádherná? štveš mě :D

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuju za tip na úžasný líčení. Já nejčastěji na líčení používm zelený stíny a nedávno jsem si objednala od Barry M green silver, jak jsi je ve videu použila, aspoň můžu zkusit něco nového podle Tebe. Udělala jsi mi dnešním velikou radost.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný make-up, hrozně ti sluší :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělé video a nádherné líčení, máš originální nápady :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Zelené stíny se mi vždycky hrozně moc líbily, ale nějak si je na sobě neumím představit.. jinak moc pěkné video :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj každý den sem chodím ,,juknout,, co je zde noveho a vždycky sedím u počítače s otevřenou pusou a divím se jak to všechno jen delas :D mas obrovský talent a styl ;) Moc ti fandím, jen tak dál.
    PS: mohla by jsi poradit (říci tvuj nazor) koupila jsem si make-up ale vždy když si ho nanesu, utvoří mi to nevzhledné šupinky na obličeji, je to tím že je špatny make-up nebo že mam já špatne namazný obličej podkladovým kremem? Děkuji Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuju a k dotazu, to může být obojím. Bud máš špatný druh makeupu ke své pleti, chce to hledat, vše nesedne každému nebo máš málo hydratační krém pod makeup a máš dehydrovanou plet, taky by to mohlo zlepšit používání podkladové báze ;).

      Vymazat
  20. Toto líčení se ti vážně moc povedlo, ohromně ti to sluší, zejména se mi líbí nalíčení rtů :) Jsi moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  21. Je moc pěkný, opravdu ti sluší:-) Já zelené stíny moc nepoužívám, ale určitě to vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  22. Zajímavé kolik toho kokáže světlo. V tom videu mě to nijak nezaujalo a připadalo mi to celé dost mdlé, ale na té fotce to vypadá neuvěřitelně svěže :) Paráda :)
    Mně zrovna včera líčila slečna v Sephoře a použila k mým tmavým vlasům, očím i pleti tmavější zelené stíny od NARS a byla jsem strašně překvapená, jak je to pěkné :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s tím světlem a kamerou je to dost problém, záleží,jak svítí do okna a vypadá to pokaždé jinak :(, fotka odpovídá realitě ;). jinak já mám zelenou na očích moc ráda, myslím, že v určitém odstínu sluší každému :).

      Vymazat
  23. Peti, bez ofiny ti to děsně sluší! ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné ličení a moc ti sluší. Já mám zelené pigmenty od NYXu a myslím, že mi celkem ta barva sedí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak tobě jako zrzce musí zelená extrémně slušet :)!

      Vymazat
  25. Musím říct, že ta linka mi přijde jako nejzajímavější prvek celého líčení. Prvně jsem si jí nevšimla, ale po shlédnutí videa ano a je parádní!
    A začínám přicházet na chuť ne-pudrovým tvářenkám (díky tobě :)), zkoušela jsem od Essence ty našlehané pěnové a vypadá to fajn. Zkusím nějakou pořídit.
    A neodpustím si šťouravý dotaz, protože mě to fakt zajímá: proč si nejprve líčíš oči a pak teprve pleť? Je to pohodlnější nebo to má nějaký jiný důvod? Já to právě dělám naopak (pleť, oči, tváře, rty), tak mě zajímá, zda má tohle nějaké výhody. Díky za odpověď.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. robi sa to tak preto, aby si clovek nezaspinil podklad farebnymi tienmi, ktore pri liceni opadavaju okolo oci, na lica a pod :) Ja si ale tiez najprv robim podklad az potom oci,lebo sa mi zda, ze by som si inak nevedela poriadne zakryt kruhy pod ocami, ale mozno je to iba otazka zvyku :)

      Vymazat
    2. A korektor so "rozmazáváš" prsty nebo štětcem? Pokud prsty, tak zkus štětec, protože to jde lépe a nevadí tomu ani to, že máš už nalíčené oči. Alespoň mě se to tak osvědčilo :)

      Vymazat
    3. Moc děkuju a já většinou nejdřív líčím oči a až pak tvář, je to přesně z důvodu,jak píše Anduška, že si pak nezašpiním stíny makeup. Jinak korektor dělám jak se mi chce, někdy prsty, někdy štětcem :)....

      Vymazat
    4. Tak to zní celkem logicky :) Máte pravdu, s tímhle se taky peru, ale nenapadlo mě udělat to obráceně. No jo, tou hlavou je potřeba občas také přemýšlet... %-)

      Vymazat
  26. Je to opravdu také svěží, jarní. Sluší ti to a myslím, že pokud si každý najde svůj odstín zelené a růžové, tak je to variabilní, jak říkáš :) Určitě vyzkouším něco podobného, jen musím sehnat nějakou pěknou růžovou rtěnku, všechny mám spíš v nude odstínech nebo takové hodně tmavé růžové :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojky, omlouvám se za reklamu, ale na mém blogu je Giveaway, tak budu ráda, když se někdo zúčastníte:)

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj petí kdy bude další článek? jinak myslíš si že by mladí lidé třeba od 12 si měli na plet matlat make-up nebo spíše lehký tonovací krém? děkuji za odpověd zatim papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že děti do 15 let by se malovat neměli vůbec, mladé dívky od 15 let jen velmi lehce a mladé ženy od dvaceti už podle jejich uvážení...

      Vymazat
    2. Evi, já si myslím, že makeup ve 12 letech je opravdu zbytečný, já myslím, že není nutné používat nic,ale pokud o to stojíš, doporučovala bych jen bud lehoučký tonovací krém, například od Essence či Dermacolu nebo antibakteriální pudr, pak maximálně řasenku a narůžovělý lesk, nic víc bych určitě nedávala a přiznám se, že já se začla "malovat" v 15 a to pouze na diskotéku a jen řasenku, takže si myslím, že na základní škole je to opravdu zbytečné,ale chápu, že dnes je to jiné a holky se už malují v tak nízkém věku.....

      Vymazat
  29. vypadáš jak zhulená;)

    OdpovědětVymazat
  30. Moc pěkné líčení Peťi! Opravdu sluší:)
    Začínám blog o kosmetice a líčení, pokud se ti bude chtít, můžeš se mrknout:
    cherry-is-her-name.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Woow ;D Nádherné líčení ! ;)

    OdpovědětVymazat
  32. moc moc všem děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  33. moc hezké líčení, Péťo :-)

    http://janeandherworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!