GS Eladen - ověření účinků - výsledky

by - 12 května

Krásné sobotní odpoledne,

o tom, že jsem začala užívat GS Eladen jsem vás informovala už někdy v lednu a až ted jsem se dostala k sepsání článku o jeho účincích na moje vlasy, pleť a nehty. Užívala jsem tedy dva měsíce jednu tobolku denně a využívala jedno balení. Foto mých vlasů před začátkem kúry můžete vidět v odkazu na článek, foto po doužívání můžete vidět v tomto článku. Naprosto upřímně, na vlasech nepozoruji žádný rozdíl, naopak mi na jaře, i když jsem brala Eladen, začly trochu víc padat, což je u mě bohužel běžný jev každé jaro a podzim. Že by mi rychleji rostly se mi také nezdálo, na jaře jsem absolvovala malý zdravotní zástřih, takže délka je zhruba stejná jako v zimě. Jinak jsem vlasy myla šamponem Balea Best Age bez silikonů a občas prostřídala s Vichy Dercos proti lupům se seleniem, kondicionér jsem používala ze stené řady Balea Best Age. Protože mám mastnější kořínky a sušší konce, plánuji nyní vyzkoušet hodně vychvalovanou masku Loreal Absolut repair do délek. Jinak jsem na vlasy nic nepoužívala krom občas Orofluida do konečků a spreje na ochranu před horkem od firmy Wella.
Co se týče pleti a nehtů, ani s jedním nemám větší problémy a ani v tomto směru jsem nezaznamenala změny, možná by to chtělo vyšší dávkování, jak je uvedeno na obalu, než jen jednu tabletku denně. Celkově bych to tedy shrnula tak, že co se složení týče, to asi není špatný přípravek, ale na mně to bohužel žádný vliv nemělo.
Na GS Eladen se můžete podívat na jejich oficiálních stránkách nebo na facebooku. O účincích GS Eladenu psala třeba i PlumFoolery, které zabral lépe než mně.

Na prvním obrázku mám vlasy vyžehlené, na druhém jen umyté a usušené volně na vzduchu.





You May Also Like

50 komentářů

  1. Máš nádherný vlasy :* Jinak, koči, na suchý vlasy je Intense repair, ne Absolut, ten je na vyloženě poškozený vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že jsi mi to radila opačně, ale ten Absolut dostanu k zrecenzování, tak jsem na to zvědavá :).....

      Vymazat
  2. Peti proč nosíš clipy, když máš tak úžasné dlouhé vlásky, co já bych za ně dala:( Holt mám geneticky dané délku a dál než jsem teď se nedostanu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. geneticky danou délku vlasů???? to mi připadá jako nesmysl :)

      Vymazat
    2. Nevím, jestli je to genetikou, ale souhlasím s Poullinkou, mě dorostou vlasy něco málo pod ramena a dál už prostě nerostou. A to jsem je nechala bez stříhání hodně dlouho. Používám Viaderm, Biosil a kde co, neříkám, kvalita vlasů se mi po těch přípravcích zlepšila, ale růst mi to určitě nepodpořilo.

      Vymazat
    3. moc děkuju, jinak souhlasím s holkama, mně nenarostou delší než do pasu, tedy v dospělosti, když jsem byla malá, tak jsem měla vlasy po zadek :)

      Vymazat
    4. To neni zadny nesmysl!!! Tak to tak vazne je, ze vlasy kazdemu narostou jen do urcite delky. Treba moje teta nemela nikdy delsi nez po ramena a proste uz ji pak delsi nerostou...

      Vymazat
    5. Přesně tak, kadeřnice mi to také potvrdila. U každého je to jiné, někdo má typ vlasů který naroste dlouhý a někomu dlouhý nenarostne - vypadne a na jeho místně opět začne rašit nový krátký vlas. Rozhodně to nesmysl není Veronico.

      Vymazat
    6. Jojo, konečky se lámou, proto nikdy nenarostou tak jako chci já... A to používám kdeco, od prášků, po masky, nežehlím, nebarvím.... :(

      Vymazat
  3. Moje kamarádka toto užívala a užívá a opravdu jí to pomáhá :) a mě přijde, když jsem se tak dívala na ty rozdíly, že máš zahuštěné vlasy, takže to pomohlo... nevím, ale podle fotky se taky může člověk splést :) jinak pěkná recenze (i ta předchozí - ten začátek)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jo, za 2 měsíce užívání Petře určitě narostly vlasy do takové délky, že je vidět zahuštění.

      Vymazat
    2. Jo jo, za 2 měsíce Petře určitě narostly vlasy do takové délky, že je vidět zahuštění.

      Vymazat
    3. moc děkuju a možné to asi trochu je, protože i mamka mi říkala, že mám lepší vlasy, ale já to na sobě nepozoruji....

      Vymazat
    4. anonyme neopruzuj a když už, tak se stále neztrapňuj, pořád máš narážky na mou inteligentci,ale nedocházejí ti základní logické věci jako například, že nejsem se svým jménem v celé republice jediná a že pokud přestanou člověku vlasy padat (tj. když ti jich normálně padá 100denně a pak se to sníží na 10 např.), tak samozřejmě zahuštění vidět je i po dvou měsících, logicky to tedy není tím, že by vlasy za dva měsíce vyrostly,ale že již narostlé tolik nepadají.

      Vymazat
  4. Krásné vlasy! I když je pravda, že kdyby se mi přírodně vlnily, tak bych měla tendence je žehlit, tak jak jsou na prvním obrázku :)
    Na sušší vlasy můžu doporučit masku Gestil Wonder. Je opravdu parádní, jenom člověk musí přežít ten smrad:D Nemůžu si pomoct, ale cítím z ní nějakou barvu:X A na suché konce používám tekuté krystaly od Blacku (oranžové), ty si nemůžu vynachválit. I kadeřnice mi vlasy chválila, takže si myslím, že při pravidelném používání člověk pozná změnu.

    Nedávno jsem se dívala na nějaké letní favority a musím říct, že ti sluší i vlasy kratší, třeba nějak k ramenům. Ale tak záleží na tom, v čem se cítíš líp :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, máš pravdu, gestil jsem také zkoušela, i mamka ho používá,ale já jsem měla po něm strašně jemné vlasy, asi se nehodí na úplně každý typ vlasů, ale rozhodně je bezvadný, ten smrad mi ani tolik nevadil :D....

      Vymazat
  5. Zajímavý já ho taky používala, a taky mi zabral celkem fajn :) Jinak máš super vlasy Peti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zezadu jako bych viděla sebe. :D Jenom ta délka není .. :/

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny Vás srdečně zvu na svůj blog: http://janeandherworld.blogspot.com/

    Máš hezké vlasy, Petro!

    OdpovědětVymazat
  8. Na vlasy doporučuji zázračnou péči L'oreal Full repair 5! Já to používám denně normálně místo kondicionéru a nemůžu si to vynachválit mám snad uř páté balení! Voní to skvěle, krásně rozčesává a vlasy se mi netřepí a nic prostě! :))
    http://angellovely-things.blogspot.com 

    OdpovědětVymazat
  9. Pripravky na podporu rastu vlasov a nechtov treba brat minimalne 3 mesiace aby bolo vidiet vysledky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, s tím souhlasím, proto si myslím, že to tak docela nezabralo.....

      Vymazat
  10. Petí, ty žádné přípravky na vlasy nepotřebuješ, protože i bez nich je máš nádherné.. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vlasy mě zaujaly jen na první fotce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ani tam ne, prostě běžná délka a běžné vlasy, no:). Dana

      Vymazat
  12. tiez mi hned napadlo, ze aj v popise vyrobku(sama ho beriem), je napisane, ze ho treba brat aspon 3 mesiace aby malo ucinok...
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásné vlasy.. :) tý jo.. a pěknou barvičku :)


    Zvu Vás na svůj blog :)


    http://petulabook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. já jsem tyhle tabletky chtěla vyzkoušet též, ale nakonec to "vyhrál" Biosil :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc děkuji za recenzi. I negativní zkušenosti je třeba předat.

    Jediné, co teda nechápu je, proč jsi nepoužívala ten šampón od Voch po kterém Ti vlasy údajně zhoustly. Mno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten Vichy byl proti lupům, padání a pro podporu růstu, což se skutečně stalo, nepsala jsem, že mi po něm vlasy hned zhously, ale že mi začly růst malé vlásky nad čelem, což je pravda, docela brzy po napsání recenze jsem ale šampon dopotřebovala a brala jen ten Eladen a pak mi začly na jaře víc padat opět, ale mám to každé jaro, to není vina toho Eladenu, jen jsem myslela, že by se to tím mohlo omezit,ale nemělo to na padání u mě vliv....

      Vymazat
  16. Máš moc hezké vlasy, i bez toho, aby ti rostly mílovými centimetry. :)

    Dovoluju si tě pozvat k sobě na dárečky! :) http://carre-de-sucre.blogspot.com/2012/05/darecky.html

    OdpovědětVymazat
  17. Moc všem děkuji za reakce, myslím, že chyba byla v tom,jak tu některé zmiňujete, že jsem to brala jen dva měsíce a jen jednu tabletku denně, chce to určitě delší dobu a dvě tabletky denně a pak to asi funguje líp :).

    OdpovědětVymazat
  18. Petí máš fakt krásný vlasy i bez vitaminu :) Já brala taky GS Eladen ale nepomohl mi na vlasy, jediný co se mi zdá že působí na růst nethů - rostou mi rychle jako blázen, ale kvalita pořád nic moc. Už nevím jakej výrobek pro pevný nehty používat.

    OdpovědětVymazat
  19. ja má problém že akonáhle prekonávam nejaké stresové obdobie vlasy padajú ako divé. Po kojení som mala doknca lysiny v kútoch.
    ale uvažujem o nejakých doplnkoch...

    skvelý článok a Peťka má velmi pekné vlasy, ked budem velká aj ja chcem také :-)

    http://nadkinsvet.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. Máš krásné vlasy! :) Mě by zajímalo, jestli zlepší kvalitu nehtů protože mně se ty mé trochu třepí. Každopádně je to asi hodně inviduální, ale používala jsem 2 měsíce Biosil a pomohl mi, jak na pleť, tak i na nehty. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. http://stoker-dewy.blogspot.com/

    Nový blog takisto o kozmetike:)

    http://www.facebook.com/OsobnyBlog?ref=ts

    Tu je fbc stránka. Pozerajte, klikajte a pridajte sa k čitatelom :)
    Tento blog je tiež úžasný a ďakujem za inšpiráciu na začatie svojho vlastného. Si super len tak ďalej.

    OdpovědětVymazat
  23. Asi se opět vrátím i biosilu. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já se bojím brát tyto připravky, protože se bojím že mi narostou kromě vlasů i chloupky =D

    OdpovědětVymazat
  25. Ja si myslim, ze kdyz vlasy zacnou hodne padat, muze jim pomoct je i zkratit o neco. Kazdy proste nema vlasy stavene na to, abych mel hodne dlouhe. A ty clip iny je podle me taky zatezuji, i kdyz treba ty je nosis jen obcas....

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Péťo, chci ti pochválit tvůj blog, je vážně super. Akorát mě pořád svádí ho sledovat, přišla jsem na něj teprve předevčírem a vzhledem k tomu, že za týden maturuju, tak se potřebuju učit a ten tvůj úžasný blog mi v tom brání :-)
    Ale chtěla jsem se tě zeptat, kolik ti je, pořád nad tím dumám a tipuju tak 24 a moc by mě to zajímalo :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné vlasy! Doplňky nepotřebuješ, ale recenze jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky, tenhle přípravek jsem taky užívala a musím říct, že já to na sobě taky neviděla. Já tedy nikdy s vlasy neměla výrazný problém, vždy jsem je měla husté. Ale postupem času mi taky povypadaly a tak jsem jim chtěla "pomoct" a výsledek skoro nula. jediné co si myslím, že se mi trochu víc lesknou. Takže to je asi hodně individuální. Jinak super blog:-)

    http://mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Já myslím, že ty minimální výsledky nemusí být ani tak způsobeny tím, že je recenze po dvou měsících užívání, ale že třeba Petra má prostě v rámci svého typu kvalitní vlasy (ze sušších vlasů mastné neudělá žádný vitamín ;-) ), krásnou pleť a jak říkala, má i dobrou kvalitu nehtů, takže tam už ty vitamíny nemají moc na co zabírat.

    Míša

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, prosim te, chtela jsem se zeptat, jak se staras o sve vlasy? Dekuji za odpoved

    OdpovědětVymazat
  31. neviem ci ti to uz niekto nenapisal, nechce sa mi citat vsetky komentare, ALE. ucinky tabletiek nebudes vidiet takto na celej dlzke vlasov. v pripade ziadnych tabletiek na svete. tabletky ucinkuju len v mieste korienkov, teda v mieste kde su vlasy este pod kozou. vlasy ti teda rastu rychlostou nejky 1 cm za mesiac a teda ak si tabletky uzivala 3 mesiace, tak zmenu kvality vlasov (prejav ucinku tych tabletiek) mozes vidiet len na 3 cm vlasov od korienkov.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!