Co mi přinesl Ježíšek - video

by - 26 prosince

Krásné odpoledne vám všem,

dnes mám pro vás video, na které mi chodilo už před Vánoci hodně dotazů, tak snad se vám moje nadílka bude líbit :). Užijte si zbytek svátečního dne!

 
Pár fotek z našeho Štědrého dne:
 
 


 
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. krásne darčeky, nádherný snehuliaci a krásne fotky na záver :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné video, chtěla jsem ti poprat vse nej do nového roku a už se těším na další spoty:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké dárečky jsi dostala!!:-) Ty ponožky jsou vážně vtipné:-) a ta šperkovnice je taky super nápad, to musí ocenit snad každá parádnice. :-) A aby té chvály nebylo málo, ty vánoční koláže jsou perfektní, hlavně ta první je přesně podle mého gusta - i my měli letos Vánoce sladěné do fialova, takže..:-D
    L.

    OdpovědětVymazat
  4. ty spoďáry jsou dobré teda.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ta šperkovnice mi doslova učarovala...potřebovala bych jí jako sůl, už nemam ty svoje šperky kam dávat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, dostala jsi krásný věci :) Hlavně ta šperkovnice je super. Já dostala taky takový svetr z H&M, pro copánkový vzor mám slabost :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké video i fotky. :)
    Ta šperkovnice je parádní a černé prádlo také. Jen mi vadí, když jsou podprsenky moc vycpané, ačkoliv nepatřím mezi majitelky velkého poprsí...

    OdpovědětVymazat
  8. nádherné darčeky - mňa by teda spodné prádlo tiež potešilo a ponožky som dostala tiež a teším sa z nich.
    A tá šperkovnica je úžasnááááááááá, hovoríš že z tržnice? kolko vyšla prosím ta? a nevieš kde by sa ešte dala zohnať?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, vyšla myslím na necelé 300, kupovali jsme ji v Táboře

      Vymazat
    2. Já jsem našla úplně tu a samou šperkovnici na jednom internetovým obchodě za 850 Kč:) Asi se taky půjdu podívat na tržnici:)

      Vymazat
  9. krásné video, ta šperkovnice je fantastická :)

    OdpovědětVymazat

  10. PŘÍJEMNÉ VIDEO byla jsem zvědavá co jste dostala.Opravdu hezké dárky,můj manžel velikost netrefí a vše si musím vybrat sama ale Ježíšek byl letos štědrý.Už se těším na další vaše nové video třeba kecací.Vendula S.

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, neuveritelne Ti to ve videu slusi, vypadas hrozne mlade, sveze a celkove uplne zaris! Mam dotaz: chodis na botox? Mozna je to nevhodna otazka a urcite by se toho spoustu anonymu chytlo, ale neda mi to. Je mi taky 30+ a ted po vanocich se chystam, tak by me zajimala Tva zkusenost. Jestli neches odpovidat, nic se nedeje, chapu Te. Darky jsou krasny, hlavne ty ponozky!!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc děkuju, tak dotaz mi polichotil popravdě, protože na botoxu jsem nikdy nebyla, ale je pravda, že už jsme o tom načetla nějaké informace a říkala jsem si, že možná časem, až to bude vylženě potřeba, bych to možná zkusila,ale nevím, dost se takových zásahů bojím, zvláště do obličjee, navíc je to drahé a navíc se prý pak vrásky stejně dělají,jen o kousek vedle, tak nevím jak to je. Budu moc ráda, když se pak tady se svou zkušeností podělíš, určitě by to zajímalo více žen :).

      Vymazat
  12. Ahoj Peti, si veľmi pekná v tom videu..taká oddýchnutá a spokojná :-) rozpustené vlasy ti veľmi svedčia :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší, Ježíšek ví, jak potěšit :) Já dostala zas stojánek na náušnice, taky to vypadá moc hezky, skoro jako dekorace do bytu :) Tak si užij zbytek svátků a těším se na další videa!

    OdpovědětVymazat
  14. Tobě to tak sluší. Vypadáš tak odpočatě a spokojeně. Jinak ty náušničky se sovou jsou dokonalé ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, ty dárky jsou super, ty ponožky jsou nejlepší ;) A já mám taky malá prsa, takže bych ti ráda doporučila podprsenky od F&F ;) Jsou super.... Pohodlné, udělají pěkný tvar a vůbec, jsou prostě super ! ;) Zkus se na ně kouknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, moc děkuju za radu, také už jsem o nich slyšela, ale ještě jsem na ně nenarazila, musím se podívat :).

      Vymazat
  16. hrozně moc všem děkuji za přání i komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péto moc , moc a moc krásné video a ty fotky také úžasné. Moc se ti to povedlo a Štastný Nový rok. :) Káta

    OdpovědětVymazat
  18. Oboje prádlo je krásné ! :) Já jsem byla s přítelem nakupovat prádlo 4 dny před vánocemi, takže jsem si ho nechala a pod stromečkem nebylo :D A ta šperkovnice je pěkná a hlavně praktická, fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  19. Luxusní spodní prádlo. Tak doufám, že jste dodrželi tradici u stromečku, jak říkal manžel :-D :-)



    OdpovědětVymazat
  20. Ježíšek...teda manžel má dobrý vkus, vybral ti hezké dárky:)
    jsi moc sympatická, hezky se posloucháš...krásný zbytek svátků přeju! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný dárky,moc ti to na videu sluší ,závidim ti ty tvoje nádherný vlasy
    Veronika:)

    OdpovědětVymazat
  22. nejvíc mě zaujala ta šperkovnice, něco takového bych taky potřebovala, už ty svoje věci nemám kde skladovat :D :-/

    OdpovědětVymazat
  23. To spodní prádlo vypadá fakt pěkně :)To jsi musela být hoodná :) A copak si nadělila muži ty, smím-li se zeptat? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi jsem byla :D, jinak maželů dostal dva svetry, taky nějaké spodní prádlo a ponožky, tradičně :D,ale fakt hezké, takové veselé a potom peneženku a parfém :)

      Vymazat
  24. V tomto videu Vám to velmi sluší... jemný make-up je pro Vás ideální, ty rozpuštěné vlasy Vám také sedí a celkově vypadáte odpočatě a krásně!

    OdpovědětVymazat
  25. Ty ponožky jsou boží! :-) Kdyby tak chtěl ježíšek prozradit, kde se dají sehnat. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Moc hezké video i dárky :-) Akorát já těm vycpaným a různým push-up podprsenkám moc nefandím. Pro prsa není tohle prádlo vhodné a hlavně může uškodit i zdraví. To samé dělají zmenšující podprsenky. Zkrátka není nad padnoucí prádlo ve správné velikosti :-)
    Šťastný nový rok tobě i manželovi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, jenže někdo holt ty vycpané potřebuje, co si budeme povídat :), jinak si myslím,že se to přeceňuje, jeden čas je škodlivé mléko, pak sýry, pak já nevím co, to bysme za chvíli nemohli nosit ani jíst nic, moc tomu nevěřím, že by ty podprsenky byly pro zdraví škodlivé....když to člověk nenosí 24/7/365...

      Vymazat
    2. O tom jsem nic neslyšela, že by byly škodlivé sýry :-) Já nevím, já prostě tohleto neuznávám. Na malých prsou přece není nic špatného, naopak jsou ve spoustě věcí praktická a je dost chlapů, kterým se líbí. Tak proč si hrát na to, že mám místo jedniček trojky? Nemyslím to špatně ani ironicky, ale vážně by mě to zajímalo. Já mám prsa velká a ani by mě prostě nikdy nenapadlo si jít koupit zmenšující podprsenku nebo je nějak schovávat a tak.
      A k těm push-upkám a dalším podprsenkám tohoto typu - jasně, pokud si je ženská vezme na hodinku večer pro potěšení manžela, tak nijak neuškodí, já mluvila o celodenním nošení. Jsou holky (osobně je znám), co jiné podprsenky než push-upky nevlastní a nosí je opravdu neustále. Asi jsem to měla upřesnit :-) Jinak pokud by tě tahle problematika náhodou zajímala, tak se dá na netu najít spousta článků o tom, čím konkrétně které podprsenky škodí. Obzvlášť doporučuju stránky www.spravnapodprsenka.cz :-) A už končím s přednáškou :-D

      Vymazat
    3. Ono se ti to řekne, když máš velká prsa. Já push up podprsenky nosím neustále,akorát na spaní ne. Znám holky, co v podprsence i spí.A to mně přijde divné.Ale jinak push up podprsenky jsou super, netlačí mně, jsou mně pohodlné.

      Vymazat
    4. A jak by mohla vystužená podprsenka uškodit zdraví??? Píšete, že není nad padnoucí prádlo ve správné velikosti-ona i vystužená podprsenka se dá vybrat ve správné velikosti a samozřejmě padnoucí. Nijak prsa nestlačuje,nedefermuje ani nic podobného..

      Vymazat
    5. Nedá mi to, a musím přispět. Taky mám zálibu v push-up podprsenkách, mám i pár těch super vystužených, a možná na tom něco bude, jak tu psala Lenka. Nosila jsem je fakt jednu dobu snad denně a začala mě z nich bolet prsa, takže jsem musela zajít do obchodu a koupit si taky nějakou hezkou bez výstuže. A nebylo to špatnou velikostí, vím jakou mám velikost. :) Řekla bych, že možná krajková podprsenka bez výstuže vypadá líp. Teď push-up prokládám s těmi bez výstuže a mám po problému. :)

      Vymazat
  27. Na videu ti to opět ohromně sluší Petruško. Krásné líčení, vypadáš úžasně :) dárečky určitě udělaly radost, jsou milé. Růžová šperkovnice je kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc pěkný Ježíšek, obdivuju manžela, že je schopen ti koupit a vybrat sám takové hezké prádlo, opravdu moc hezké, jinak do HM se musím na podprsenky podívat, ani by mě nenapadlo, že budou mít takhle pěkné :) Šperkovnice je moc praktická a svetřík taky super :)

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, úplně v tom videu záříš! Vypadáš odpočatě, tak nějak ještě víc mladě než v jiných videích, možná to je tím jemným makeupem, ten ti podle mě sluší nejvíc! :) Jinak dárečky jsou krásné, také ráda dostávám ponožky a spodní prádlo a celkově oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  30. Pěkné dárky jsi dostala. Hlavně se mně líbí podprsenky. V HM se na podprsenku podívám, mám hodně malá prsa a najít si pro sebe podprsenku, je vážně problém. A co dostal od tebe manžel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No manžel dostal parfém, který si přál, dva svetry pak taky nějaké spodní prádlo a ponožky a peněženku :)

      Vymazat
  31. Krásné dárečky.. :) Já jsem dostala knihu Zvířat od přítele, hihi :D :D Peťul.. a ty jsi nedostala tu voňavku? Jak jsi říkala, no snad mi jí Ježíšek nadělí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, nene, žáná kosmetika nebyla pod stromkem :), haha kniha zvířat, to je zajímavé, musím k tobě mrknout :)

      Vymazat
    2. Peti, klidně koukni, ale moc v poslední době moc nestíhám a ani neplánuji článek o tom, co jsem dostala k Vánocům.. dostala jsem takové klasické věci a nemyslím, že by to někoho zajímalo.. Mám v plánu spoustu dalších článků, jen ten čas chybí :(

      Vymazat
  32. To jai měla krásného Ježíška teda :) Mě se z té H&M vánoční kolekce prádla moc líbí ty stříbrné třpytkované, takže se tam až začnou slevy skoším kouknout :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Pekne video, mna najviac zaujali tie skvele ponožky :D super !

    OdpovědětVymazat
  34. Ty ponožky jsou krásné a vlastně včechny dárečky :-)
    Ještě by mě zajímalo, jak jsi udělala okraj té skleničky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přejela jsem okraj skleničky limetkou a pak to hned obtiskla do krystalového cukru :)

      Vymazat
  35. dostala si nádherné darčeky, určite po tom spodnom prádle sa v HM pozriem :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj,
    tento vzkaz je ryze pro tebe, tak jej nemusíš zveřejňovat, ale prosím, přečti si jej.
    Tato dívka - http://byelle.blog.cz - ti přebrala počítadlo. Dříve nebyla moc navštěvovaná a najednou se jí daří sjednat velmi mnoho reklam právě díky návštěvnosti, která se podivně zvedla. Nějak jsem se tím proklikala a zjistila, že je tvoje.
    Nevím, zda ti to vadí či nikoliv, případně na blog.cz je systém pro nahlašování různých krádeží adminům, tak pokud to slušně podáš, snad ti vyhoví a blogerku napomenou či přimějí k odstranění. http://blog.cz/report

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju za vzkaz, no jo,ted na to koukám,jak je možné, že někdo ukradne počítadlo,to se dá proboha? To snad není možný, okamžitě to jdu nahlásit! Děkuju moc, to snad není púravda, čeho jsou lidé schopni :(....

      Vymazat
  37. Prádlo je nádherný...poklona manželovi.Šperkovnice je hezká, taky by se mi hodila.Budu se muset podívat do tržnice.Dostala jsi Petruš i nějakou kosmetiku či parfém?Šárka

    OdpovědětVymazat
  38. Ach jo, takove krasne podprsenky....a na me by beztak nemeli 70E :(( Taky jsem dostala od pritele sperkovinici,ale bohuzel se mi tam vejdou jen nausnice :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si skôr myslím, že na veľké prsia majú podprsenky od výmyslu sveta a na menšie je výber oveľa chudobnejší :-(

      Vymazat
    2. S tím bych si dovolila nesouhlasit :-) vlezu do obchodu a tam kráááásné podprsenky ve všech barvách na malá prsa. Já mám košíček H případně I a v obchodě skoro nic neseženu a na netu taky moc velký výběr není.

      Vymazat
  39. no jo,ale s 70E nepotřebuješ zvětšující podprdy :D, já bych klidně měnila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to nepotrebuju Peto :D ale mam problem v tyhle velikosti vubec neco uchazejiciho sehnat :D Musim jedine na netu, ptz v kamennych obchodech nemaji. Minule jsem z netu rovnou objednala 5! a prosim pekne padla mi jedna ;( tak ja uz nevim.....

      Vymazat
  40. Tak teda ten svetr a ty ponožky bych si nechala líbit! :) Já sama mám prádlo pod stromečkem ráda. Letos jsem dostala snad sedmery ponožky a božské retro kalhoty z HáeMka a všechno mi udělalo velkou radost :)

    Jinak jde vidět, že sis Vánoce náležitě užila, jsi najednou ještě více usměvavá a odpočatá :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peťulo, jak hned na začátku ukazuješ ty krabičky, tak já myslela, že je to nějaká výbava do kuchyně (VYPADAJÍ JAKO PLECHOVÉ) :D A pak říkáš, že jsi si tento dárek zkoušela... a pak v tom vidím podprsenku :D Nechtěla bys vyfotit se např. bez podprsenky s tou vycpávkou a s touto, aby byl vidět rozdíl? Zní to blbě, ale tak fotky v plavkách jsi tu taky měla a ty se rozhodně nemáš za co stydět:-) Manžílek to má lehké- vždy vybírá tu nejmenší velikost oblečení to je to pak i snadnější než přemýšlet jestli se do toho žena vleze nebo ne :-)) a nos ty vlasy takhle častěji... sluší ti mnohem víc než drdoly na 100 způsobů! Lucka :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Pěkný video a fotky nádherný.Máš to moc pěkný Peťo.

    Miroslav L.

    OdpovědětVymazat
  44. Strašně moc pěkné video a ty dárečky.... ta šperkovnice je božííí...ale chtěla jsem se zeptat v čem děláš ten dessing... Děkuji předem

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné video, z fotek jde poznat, jak skvělý večer jste museli mít :).

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, moc moc ti to sluší, snad nejvíc za poslední dobu.Já jsem stihla onemocnět a jedno mé dítko taky, bylo mi tak zle,že vařil manžel a já se snažila přežít.Tak jsem to obrečela, že mi to nevyšlo tak, jak jsem chtěla, všechno to překvapení a zvoneček a tak. Snad příští rok.Jenže to už bude asi syn poučen ze školy, jak to s tím Ježíškem je, tak to už asi nebudé takové, no.A samo to vyslepičí holčičce, takže tak.Já si to dodnes pamatuji, to poznání, a ten rozdíl v tom prožívání vánoc, ale to mi bylo tak 10.Dnes jsou děti poučenější.Už i Mikuláše se nebál, že je to jen maska.Přeji vše dobré,stále plno elánu, jsi milým zpříjemněním mého dne.
    P.S.-můj nej dárek byl knížka, kterou jsem přelouskala během 2 dnů,i když měla přes 600 stran- to se mi nestalo ani nepamatuji.Petra

    OdpovědětVymazat
  47. §No teda, ty si musela byť riadne poslušná keď si dostala také krásne darčeky :-) Závidím ti to čierne prádielko a prekrásnu šperkovnicu!!! :-)

    s pozdravom Sue and colours
    http://sueandcolours.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  48. také jsme měli skleničky s citronem a cukrem :D:)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojda,

    je parádní, že Ti manžel dokáže vybrat spodní prádlo =o) Když jsem vybírala podprsenku s mým přítelem, tak se 1. děsně styděl a 2. když se konečně přihnal s nějakou podprsenkou, která se mu líbila, tak měl v ruce velikost D. Čím mě opravdu nepotěšil, protože bych v ní musela mít ještě nacpaný dva pomeranče :D

    Krásné jsme to měli!! =o)

    JK

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!