Husband/Boyfriend TAG

by - 20 prosince

Krásné odpoledne,

pokračuji v příspěvcích, o které jste si nejvíce psali a tak doufám, že se vám tohle video bude líbit, protože my jsme se při natáčení celkem pobavili. Samozřejmě to berte trochu s nadsázkou ;), i když počítám s tím, že pár rýpalů se najde :). Mějte krásný zbytek dne!


You May Also Like

151 komentářů

  1. Je strašně roztomilý, jak máte oba rovnátka :D Video se mi hrozně líbílo! A s rajskou a koprovkou souhlasím :D Ještě musim říct, že ste strašně super pár :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bylo super :-) dost jsem se nasmála, moc vám to spolu sluší :-) a s tou cibulí jsem s tebou zajedno - nesnáším ji! :-D J.

    OdpovědětVymazat
  3. jste roztomilí a krásní :-)*

    PS: Tebe (a všechny co toto čtou) srdečně zvu na svou GIVEAWAY, která se teď u mě na blogu koná. Můj blog nemá moc velkou návštěvnost, takže šanci na výhru máš vážně velkou. http://photosvogue.blogspot.cz/2012/12/giveaway-for-christmas.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opravdu důmyslné napsat jak je video super a tím si přilákat čtenáře na svůj blog. Kdybys řekla, že je to nejhorší video za celé století, nikdo by k tobě ani nepáchl...

      Vymazat
  4. ÚÚÚÚÚžasné, moc Vám to spolu sluší a je vidět, že je to velká láska:))) p.s. nejlepší je jak máte oba rovnátkaD:DDD

    OdpovědětVymazat
  5. Vy jste oba úžasní.

    OdpovědětVymazat
  6. jste strašně sladcí a roztomilý! :)
    nejvíc mě pobavilo podávání jahod z pupíku :DD

    OdpovědětVymazat
  7. to je bezkonkurenční, ten váš páreček:) jste super..vtipní, roztomilí, máte se hrozně rádi..behádáte se:)..úžasný video a oceňuju manželovu odvahu, to by jen tak některej chlap neudělal:) jo a dobrý zakončení tou tradicí:D a s těma rovnátkama to mi taky příjde supr, jak máte oba:) určitě jste se dohodli, že si je dáte zároveň, že jo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkujeme a do rovnátek jsem manžela navezla a já a jak je ted ráda, že si je dal, měl jeden horní zub křivý fakt hodně.

      Vymazat
  8. Oba dva jste moc vtipní a milí :) Bylo by super se s Vámi setkat naživo..Pustila jsem si to teď, když jsem dorazila domu ze školy (konečně):D a opravdu moc příjemné odreagování .. Peťul víc takových tagů prosíím :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je strašně krásný, že máte oba dva rovnátka, to jsem musela ukázat příteli. :) Miluju vás! Jste skvělej pár!!

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jste si všimli náznaků? Není Petra těhotná??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To myslíš s tím, že dřív pila střik? Já myslím, že Petra několikrát už řekla, že nepije protože má zdravotní problémy se žaludkem ne? A i kdyby byla nastavající maminkou tak si myslím, že nám do toho zase nic moc není. Z mého pohledu si myslím, že není vhodné tu rozjíždet debatu. Ale je to jen můj názor a nemyslím to nějak zle, aby se tu na mě někdo neosopil. :-)

      Vymazat
  11. Tak to je parádní video :D nevím, jestli je "Blerina" pes nebo kočka, nebo nějaký další mazlíček, každopádně mě to dost pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsi to video neviděla asi celé jinak bys věděla že "Blerina" je kočka...

      Vymazat
    2. Blair je kočka a jmenuje se podle mé nejoblíbenější postavy z GG :)

      Vymazat
  12. Moc Vám to sluší :) video určitě pobavilo! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ježíííš vy jste zlatí :-D to je prostě nádhera! Já sem se tak suprově pobavila :-D. Mě příde jak když vás znám osobně :-D. Přeju vám ať se vám daří a jste pořád tak skvělej pár. A na hnidopichy se vyprdněte, jen vám závidí ! krásný svátky přeje Ivča

    OdpovědětVymazat
  14. "Rozdáme si to pod stromečkem jako každej rok."

    Peti, vy jste spolu sedm let, říká manžel - to jste se potkali na vejšce? Pokud je ti třicet, tak mi to na střední nevychází :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, potkali jsme se až po střední, v prváku na voš :)

      Vymazat
    2. Asi to reknu nevhodne, ale - na to, ze je ti tricet let, vypadas UZASNE! Vlastne na kazdej vek. Video je krasny.

      Vymazat
    3. Upřímně..když jsem dneska narazila poprvé na tvoje video tak jsem si myslela že je ti tak nejvíc 22 (doufám že to neurazí) :) Vážně vypadáš skvěle :)

      Vymazat
  15. Ahoj Péťo, z rýpalů si nic nedělej, závist je svi*ě. Vy se k sobě hodíte, jste super!! :) a přeju nádherný Vánoce :-* Tvoje věrná čtenářka Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo by záviděl vztah s takovým úchylákem??!! Snad jen nějaká ubohá troska, která v životě nepoznala lásku a bulí u každé telenovely...

      Vymazat
    2. Lucko, moc ti děkuji <3.


      Jiak koukám, že anonym měl volný večer, zdá se :D, tak to tu zas rozjíždí.

      Vymazat
    3. S jakým úchylákům, wtf??!!

      Petro, jste super pár! :)

      Vymazat
  16. Od srdce jsem se několikrát pořádně zasmála! :) Povedené video. Manžel je velký sympaťák a jde vidět, že Tě má opravdu rád.

    OdpovědětVymazat
  17. Video se mi moc líbilo:)zrovna dnes máš špatnou náladu nebo spíš měla jsem,protože jste tak úžasně pozitivní,že se hned cítím lépe.Přeji vám ať jste spolu i nadále šťastní.

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkné video, TAG je zajímavý nápad...

    OdpovědětVymazat
  19. Jste naprosto dokonalý pár! Přeji Veselé Vánoce oběma. Péťa :)

    OdpovědětVymazat
  20. Sluší vám to ;) Ani jsem nevěděla, že má Míra rovnátka :)

    OdpovědětVymazat
  21. Perfektní, Peti ;). Opravdu jsem se na závěr toho dnešního dne výborně pobavila ;)! Prý já tam nechci bejt nějak blbě, to mě rozsekalo. Moc se vám to povedlo, je to vtipný a milý. Těším se, až zase něco natočíte společně.

    OdpovědětVymazat
  22. To je strašně pěkné video! Moc vám to spolu sluší a přeji vám mnoho dalších šťastných let ! :))

    OdpovědětVymazat
  23. jste úžasný pár! :) pan manžel je sympaťák :)

    OdpovědětVymazat
  24. tak doufám, že tohle nebylo poslední společné video, protože jsem se několikrát dost nasmála! :D

    OdpovědětVymazat
  25. Jé to je strašně roztomilý. Mohla bych taky dostat pod stromek takhle úžasného a zábavného chlapa? S tím stromečkem jsem se opravdu musela zasmát. Jste opravdu krásný pár. Taková videa mám u tebe Peťul nejradši, je to skvělý relax.

    OdpovědětVymazat
  26. Tvůj manžel je strašně vtipný :-) Strašně jsem se u tohohle videa nasmála :-D šoda že tvůj 1. TAG s manželem už není na netu bych se chtěla juknout. A anonymů co ti píšou kraviny si nesmíš všímat... Prostě závidí :-P Opravdu krásné video :-) zavzpomínala jsem si u toho, kdy jsme si já s přítelem poprvé řekli, že se milujeme :-) Maki :-)

    OdpovědětVymazat
  27. to je roztomilý, je vidět jak se máte rádi:) a tady si snad ani anonymové nemůžou najít důvod k rýpání, video bylo moc milý a vtipný!:)

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherný pár jste! :) nejvíc mě rozesmál poklopec :D a na anonymy kašli, jsou to jen zamindrákovaní lidé, co nemají co lepšího na práci než sledovat tvá 'příšerná' videa :).

    OdpovědětVymazat
  29. Moc pěkné video. U spousty věcí jsem se nasmála. U mě s manželem je hodně věcí stejných, třeba ta cibule, nebo ten fotbal (ten mě taky neba a říkám to samé co ty Peťo, že trvá děsně dlouho, než přeběhnou z jedný strany hřiště na druhý). U toho miluji tě jsem zavzpomínala na to naše první a vzhledem k tomu, že my jsme spolu už 13 let (mě je 32), tak ta naše první miluju tě byla psaná v dopisech, neb mobily tehdá ještě nebyly běžným nástrojem.
    Jste úžasný pár, přeju vám krásné prožití svátků vánočních, hodně splněných přání a nám, kteří sledujeme tvůj blog přeju další vaše společná videa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji za milý komentář, to jsme na tom stejně i věkově :), taky ještě pamatuju vyznání pomocí dopisů :), mělo to něco do sebe :). Také přeji krásné svátky a vše nejlepší do nového roku.

      Vymazat
  30. úžasný, moc krásné a milé video! Jen ať vám to vydrží! :-)

    OdpovědětVymazat
  31. JSTE BOZIIIIIIIIIIIIII. Manzel je frajer , ma super humor. Miska

    OdpovědětVymazat
  32. jste super pár :), video se mi vážně moc líbilo

    OdpovědětVymazat
  33. Jaké je manžel znamení?? Jestli se můžu zeptat. Jinak jako vždy super video.

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělé video, moc vám to spolu sluší :)a ty bloopers nemaj chybu :D
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Líbí se mi Vaše tradice :)), asi doma taky zavedem!

    OdpovědětVymazat
  36. skvělý video,užasný,musim se celou dobu usmivat:) štastná sem za Vás dva:D
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  37. fakt sranda ten konec :D je vidět, že si opravdu rozumíte, jste super pár :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jeeho ste úžasný trochu mi pripomínate mňa s mojim priateľom,my sa tiež nehádame :D ..i ked je pravda že niesme spolu 7 rokov..čo je mimochodom obdivuhodné.Som zvedavá koľko anonymov má taký dlhoročný a očividne aj harmonický vzťah.

    dúfam že mi prepáčiš ked sem hodím odkaz na môj blog nie je to ani tak za účelom reklamy skôr by som bola rada keby si nanho mrkla ty a navyše neviem si ho dať ako profil ale musím vystupovať ako anonym :D Prajem tebe aj manželovi krásne sviatky a dakujem že mi každý deň robíš krajším svojim chytľavým veselým hlasom.papa Alexandra

    http://mywildhair.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. I já musím pochválit ;-) Blog sleduju už asi dva měsíce, narazila jsem na něj náhodou při hledání informací o jednom kosmetickém výrobku a hned si dala odkaz do záložek ;-) Péťa je mi moc sympatická, přirozená, velmi pěkně se na videa kouká a body navíc má i za to, že je taky z jižních Čech :-) Ovšem tímhle videem jste si mě oba získali úplně maximálně a asi začnu objíždět Hradec a doufat, že vás potkám :-D Výborně bysme si rozuměli! Jste prima dvojka, báječně k sobě ladíte, tak nezbývá než popřát, ať vám to takhle vydrží!!! ;-) Zdraví Tereza z ČB

    OdpovědětVymazat
  40. Milé, příjemné, zábavné, jste dnes první co mně vyloudili úsměv na tváři. Ať jste takhle úžasní, sehraní a bezvadní i nadále :)!

    OdpovědětVymazat

  41. Hezký den pustila jsem si toto video po ránu,je to moc hezké,zlepšila se mi nálada a ještě jsem se pobavila.Je vidět že patříte k sobě,at´vám to vydrží a nic vám to nezkazí.Jsem ráda že jsem tento blog kdysy náhodou našla.Prosím pokračujte dál!!!!!!Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulo, moc vám děkujeme a přejem oba klidné svátky a vše nejlepší do nového roku!

      Vymazat
  42. ahoj Petru, pěkný video moc Vám to s manželem sluší. A zeptám se, čekáš miminko? Poslední dobou jen záříš. Krásné svátky Ti přeju. Dana :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Jééé, vy jste ale parádní dvojka! :D Vážně jsem se pobavila!

    OdpovědětVymazat
  44. Vy jste tak super pár! Strašně hezky se doplňujete....krásný video, doufám, že se manžel bude objevovat častěji ;)

    OdpovědětVymazat
  45. jeee vam to moccc slusi spoluu!!a zasmala jsem se prej:si to tady rozdame pod stromeckem:-D drsneeeee

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Péťo.Perfektní video!Moc se Vám to povedlo!!Opravdu krásný,lepší než-(a teď se nechci nikoho dotknout) ty boyfriend tagy co jsou točené s pubertálníma chlapcema.Vyřiď manželovy,že to má prostě šmrnc,vtip se vším všudy!Moc Vám držím palečky...,jste krásný pár :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  47. Jééj, vy jste fajníí! ;))) a že pozdravuju Blerinu nebo Blairinu (? :D ...vybavila se mi Gossip Girl :D) <3

    OdpovědětVymazat
  48. Na to nejde nic nenapsat :D Celou dobu jsem se tlemila :D Fakt super! Jste úžasní, každá ti může závidět manžela, který jde stebou do toho, co tě baví a ještě je u toho vtipný :D

    OdpovědětVymazat
  49. Srandovní video:-D A mně se ty ponožky minule hrozně líbily, strašně jsem se jim smála:-D Šárka

    OdpovědětVymazat
  50. Jéé, vy jste úžasní :) a ještě jak máte oba rovnátka...paráda :)

    OdpovědětVymazat
  51. Po 7 letech a pořád jako hrdličky, to Vám může leckdo závidět. Ale já neštěstí nemusím, páč mám doma taky super chlapa a taky se nehádáme :) Jste oba moc milí.
    Peti, máš krásně hustý culík, máš připnuté clipy? Taky o nich uvažuju.

    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, moc děkuju. A mám tam přidané asi tři prameny dozadu, délku už mám skoro stejnou,atakže jen zahuštuji :), určitě je to super věc , kdo má mín vlasů a chce bohatší účes :).

      Vymazat
  52. Ahoj Peti, jste oba moc sympatičtí :) jste nádherný pár. Přeji vám jen to nejlepší a ať jste pořád tak zamilovaní, protože láska z vás obou přímo září... :) Krásné vánoce a šťastný nový rok 2013 přeje Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, moc děkujeme a taktéž i já přeji jen to nejlepší do nového roku a veselé Vánoce :).

      Vymazat
  53. Ahooj :)
    Táákže.. začnu... Jako první ti musim říct, že v tomhle videu vypadáš tak na 20! Né že bys jindy mladě nevypadala, ale... Možná to dělá ten mladistvý účes a smích, těžko říct :)
    Za další - úchvatnej prsten, mám podobný :)
    Míra s tebou kouká na GG? :-O tyyyyy brďo, tak to zírám! (Co říkáš na pravou identitu GG?:D)
    Jinak mě docela překvapuje ta dečka (ubrus) za vámi, to mi moc nepřipadá jako tvůj styl Peti.. Už jsi kolikrát naznačovala, že jsi o vybavení bytu nerozhodovala, ale i tak :)
    Snídaně mě velmi pobavila :D
    HOKEJ je lepší než fotbal, to je jasný, protože než se ty fotbalisti s míčem pohnou k bráně, někdo jim to vezme a ve finále si jen tak kopou ve střednim pásmu :D Hokej je rychlejší, líp se na to kouká :)
    Není Mírovi líto, že kvůli tvé nemoci si s tebou nemůže dát skleničku? Mě by to vínko snad samotné ani nechutnalo :(
    Prej "já si nezaplácám celou kartu tim, jak piješ" :D "já tam nechci bejt blbě" :D

    SKVĚLÝ VIDEO, které (doufám), žádní anonymové kazit nebudou!


    Krásný páteční večer :)


    Léňa
    (a omlouvám se za delší koment:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ty mas co riesit ako to maju zariadene ? Nch si ma decku aku chce,jebe ti ?

      Vymazat
    2. a co ti je do toho co tady píše? když se ti to nelíbí tak to nekomentuj a je..;-) taky jsem se na tu dečku koukala...(není to ruční práce? sousedka měla po prababičce ručně dělaný krásný dečky:)

      Vymazat
    3. kAŽDEJ MÁ PRÁVO NA SVŮJ NAZOR, ŘEKLA JEN NECO MALO O DECCE,TAK SE HNED Z TOHO NEPO...

      Vymazat
    4. Leni, díky za komentář :), no co se týče manžela, jemu to nevadí, to on si zas dá klidně pivko sáma,le je jasný,že když jsme si dali skleničku spolu, bylo to lepší,ale zároven musím říct, že už mi alkohol po těch 5 letech vůbec nechybí :), i když netvrdím,že bych si občas ten střik nedala :D.....
      Jinak GG, ten poslední díl mi přišel úplně skvělý, já jsem to trochu tušila, že by to mohl být Dan a jsem ráda, že to tak udělali, škoda, že všechny díly nebyly takové jako ty poslední dva,ty se jim fakt moc povedly.¨
      Ad dečka :D, já to nebudu nějak rozebírat, ano, můj vkus to není,ale celé bydlení je vlastně takové starší, starý nábytek a chalupářské, plánujeme rekonstrukci,takže zatím sem ta dečka, (která se mi nějak zvlášt nelíbí, popravdě nesnášim dečky :D, ale ten peřiňák je tak hnusnej, že je lepší s dečkou, než bez ní :D), docela hodí, no :). Ale celkově bydlení, děti, těhptenství, zdravotní stav atd. to jsou taková témata, že to tady více z bezpečnostních důvodů rozebírat nebudu, mám dojem, že i tak jsem toho už práskla víc než je zdrávo ;).

      Vymazat
    5. Tak až budete rekonstruovat, budu se těšit třeba na nějaký DIY tipy :)


      Léňa

      Vymazat
  54. To je zas trapas... Tvůj manžel vypadá jako by si něčeho šlehl. Mně by teda dost vadilo, mít doma takový prase, co se furt rejpe v hubě a pak ten konec...to už bylo moc. A ty seš ještě tak naivní a myslíš si, že nám to bude připadat extra vtipný. Už se proboha vzpamatuj, ztrapňuješ se tady před celým světem!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se na to nedívej, když je to tak trapné. Video mi zvedlo náladu, jste super dvojka:) Markéta M.

      Vymazat
    2. Jediný, kdo se tady ztrapňuje, jsi ty sama! Peťa je neuvěřitelně suprovej člověk, který si v životě něco chce dokázat. A ne jak ty, sedět celý dny za PC a netrpělivě čekat na články a přidávat k nim hnusné komentáře, protože to je asi jedniný, co umíš. Prosím tě o jednu věc, nezáviď druhým lidem štěstí a spokojenost! Pěťo jsi skvělá a s manželem vám to neuvěřitelně sluší:) Jen tak dál;)) Sabina.

      Vymazat
    3. nutil tě někdo ať se koukáš?

      Vymazat
    4. Myslím, že jediný kdo se tu ztrapňuje je ten, kdo píše nevhodné komentáře a nedokáže se pod to ani podepsat. "Když nemáš co pěkného říct, radši neříkej nic". Není na tom trochu pravdy? Zajímalo by mě co jsi tímto komentářem na světě změnil/a, zlepšil, komu jsi tím udělal/a radost? Pokud jen sám/sama sobě, tak je mi tě velmi líto:(

      Vymazat
    5. mně nevadí si ze sebe udělat srandu nebo se ztrapnit, vždyt to není konec světa a je mnohem lepší se zasmát sama sobě, než být naštvaná na celý svět a šířit kolem sebe nenávist a negativismus ;),kdyby to video pobavilo jednoho člověka, má pro mě smysl ;)

      Vymazat
    6. Né? Hele teď mě tak napadá, nestěžovala sis v jednom videu, že nemáš čas na výuku Angličtiny? To se ale nemůžeš vidit, když ho ztrácíš takovými blbostmi jako je točení videí a krákání o nesmyslech. Já bych teda zvolila znalost jazyka před ostudou. Přijde mi, že když jsi byla malá, chtěla jsi být modelka, herečka, zpěvačka a další dětmi sněné povolání, ale většina z toho vyroste, avšak ty se pro "popularitu" dokážeš takhle ztrapnit... Vlastně jsi k pláči, když si nedokážeš uvědomit, že tohle nemá smysl. Ale za chvíli z tebe bude stará bába (to bude z nás všech) a nikdo už se nebude chtít koukat na tvá videa, teda pokud u toho ještě zůstaneš, ale potom stačí, když se stane nějaký průšvih, třeba vyhazov z práce a tebe bez Angličtiny už nikam nevezmou. Měla bys myslet dopředu. Měj se...

      Vymazat
    7. Koukám, že velmi detailně a stále sleduješ má videa, to mě těší, můj dvorní anonyme, přišly Vánoce, tak se můžeš zase vzteky přetrhnout, asi ted budeš mít hodně volna, kdo by taky chtěl trávit svátky s někým jako jsi ty. Je mi líto, že tvůj život stojí za prd a tak si chodíš zvednout ego sem, jinak tvoje samozvané psychologické rozbory jsou opravdu víc než k smíchu, to už jsi tu zkoušela kolikrát, pořád ty stejné kecy dokola, nevím, o co ti jde, to si jako myslíš, že kvůli tvým stupidním blábolům skončím s blogem nebo? :D Nebo že mě otrávíš, TY? Nebuď naivní a mysli ;).

      Vymazat
    8. Ráda bych Tě informovala, že na Vánoce rozhodně sama nebudu, mám (na rozdíl od Tebe) skvélého INTELIGENTNÍHO přítele a dceru. Myslela jsem, že po tom, co jsem Ti napsala si KONEČNĚ uvědomíš, jakou trapku ze sebe děláš a že smysl života je v něčem úplně jiném než krákat nesmysly na kameru! Kdybys aspoň dělala něco, co by nám něco přineslo, ale to Ty ne. Pokud Ti to nevezme ten Tvůj drahocený čas, tak si přečti Fausta, tam možná najdeš vysvětlení mých slov. Docela by mě zajímalo, jestli jsi poslední dobou přečetla nějakou knihu. Ale odpověď je zřejmá, stačí se na Tebe podívat a hned vím. Ty vůbec nedokážeš s ničím hospodařit a taky na to doplatíš. Kupuješ si laky v barvách, které už máš, je z Tebe hotový maniak. A když to Tvýmu skvělému manžílkovi nevadí, tak to bude asi také něco podobného. Copak si myslíš, že smyslem života je si koupit laky ve všech barvách a potom se s nima natřásat před kamerou, jen ať celý svět vidí, jak se mám dobře. A pokud mluvíš o mých "psychologických rozborech", tak v tomto oboru jsi úplně mimo, ale je i víc věcí, kde je to stejné... A potom si myslíš, že když se natočíš, jak chodíš po poli na podpadkách, tak že Tě nominují na Miss. Jsi troska...

      Vymazat
    9. :D ale prosím tě, zase se opakuješ, to už jsi mi taky několikrát psala, závist je opravdu mrcha, co ;). By mě zajímalo, proč, když máš tak skvělou rodinu a spoustu věcí na práci, visíš na každém mém článku či videu, nejvíc mě ale pobavilo, jak si mě musíš vykreslovat v tom nejhorším možném světle a s nejhoršími vlastnostmi, aby ses z toho úplně nezbláznila :D, já ti nějaké laky (no možná by byly na místě spíš léky) pošlu k Vánocům, ráda bych ti udělala radost, musíš to mít se sebou těžké :).A nejvíc směšné na tom je, že se ozveš vždycky, když tu mám video/článek/outfit/líčení/dosaď si, které ostatní nejvíc pochválí, čím to asi bude, zcela jistě tvou jiskřivou přející osobností s vysokým inteligenčním kvocientem, že ;).

      Vymazat
    10. Souhlasím a anonymen, myslím si to samé co napsala( velké rady dobře míněné), ale mně to nebylo schváleno ani uveřejněno:)))...Takže toto není jediný opakující se jedinec - škodolibý! Petro! Soudnost!

      Vymazat
    11. No tak já opravdu nepochopím, když máš s Petinýma videama a článkama takovej problém, tak že je stále sjíždíš a zkoumáš, kterou barvu laku má kolikrát. Asi se tedy moc nudíš a nemáš co na práci. Dle mého názoru prostě závidíš a každý den projíždíš její blog. A vůbec bych se nedivila, kdybys patřila k té skupině magorů a měla její fotku na pozadí počítače!To co Peťa dělá je jen její věc!!! Martina

      Vymazat
    12. :D Tak z týhle anonymky jdu do kolen :D Děvče,děvče,tak zamindrákovaná jako ty bych být fakt nechtěla a tím,že tu reješ do Peťky si myslíš co?Tím jak naráží na to,že má X laků stejné barvy..víc už si snad ani závist dát najevo nemohla.Tak si je kup taky a nemel/nepiš tu blbosti.Nulová inteligence a závist,to je tragická kombinace!
      Mischa

      Vymazat
    13. Péťo, moc držím palce a přeju sílu odolávat takovým anonymům, kteří jsou prostě na facku:) Annie

      Vymazat
    14. Prosim tě, anonymko 20:33, jsem opravdu ráda, že sama se sebou opět souhlasíš a podporuješ se tak ve své stupiditě,ale tohle je už opravdu na Chocholouška, to si uvědom dřív, než bude pozdě ;). Jinak speciálně pod tímto článkem jsem schválila všechny komentáře kromě jednoho, kde jsi sprostě napadala a urážela uživatelku, která se mne zastala, jako klidně si do mě rej, když ti to udělá dobře,ale urážet vulgárně ostatní tu fakt nenechám. Jediný,kdo by tu potřeboval soudnost, jsi ty, já si rozhodně nemyslím, že negativní názor znamená závist,ale speciálně u tebe je to tak očividné, že víc už to ani nejde, takže prosim tě, nezáviď, jdi si pustit pohádku, věnovat se dceři a příteli (jestli nějakého vůbec máš, protože si neumím představit, že s tímhle někdo vydrží) a užij si svátky, tímhle akorát dokazuješ svoji ubohost a je jasné, že se pod to nepodepíšeš, protože to, co tu po sobě zanecháváš, je opravdu ostuda.

      Vymazat
    15. Ahoj, říkej si co chceš, ale anonym 20:33 nejsem já. Už je mi celkem jedno co si myslíš, ale s čistým svědomím můžu říct, že jsi mě křivě obvinila. Nevím, co je zač, ale já to skutečně nejsem. A kdyby něco, já zásadně sprostě nenadávám. Přijde mi to ubohé říct pár sprostých slov a vůbec to nezdůvodnit. Tak nazdar

      Vymazat
    16. Protiřečíš si v každém komentáři, copak ten první,co jsi napsala a ke kterému ej tohle vlákno, tak v tom nikomu nenadáváš, asi ne, co. Ani už sama něvíš, co si vymyslet. A když ti tak strašně leží na srdci mé dobro, proč se nám nepředstavíš a nepodepíšeš se hrdě pod svůj názor, ráda bych věděla, komu na mě tak strašně záleží a určitě nejsem sama, jistě by to zajímalo více čtenářek,kdo má na srdci jen mé dobro a všechny obrací na správnou víru, tak se pochlub, když jsi tak svatá.Nebo je to skutečně tak, že jsi jen zamindrákována závistivá osoba, hm?

      Vymazat
  55. To je krásný video, moc jsem s ho užila a pobavila jsem se při něm :)

    zvu tě na giveaway ;-)
    http://teensmajdicka.blog.cz/1212/giveaway

    OdpovědětVymazat
  56. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  57. Video mě fakt pobavilo:)) jste skvělá dvojka, moc sympatičtí! Ještě něco natočte..ráda se na to podívám na zlepšení nálady:)

    OdpovědětVymazat
  58. Tohle taky vystřihneš? Jo, vystřihnu:)). Smála jsem se (usmívala blažeností) od začátku do konce.

    Manžel se Peti nezdá, ale je to pěknej šibal:*

    OdpovědětVymazat
  59. Ste moc krásný pár snad se mi jednou taky poštěstí.....video užasné!!

    OdpovědětVymazat
  60. Zubila jsem se od začátku do konce. Jste krásný pár a Míra je fakt hezký a přitažlivý chlap ( mám doma stejný typ i včetně těch brýlí a mají dokonce i podobný druh humoru :)). A musím souhlasit s jedním výše uvedeným komentářem, vypadáte vedle sebe jako dva dvacetiletí a ještě navíc čerstvě zamilovaní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkujeme, tak to mě těší, tím spíš, když je nám o 10 let víc :D

      Vymazat
  61. Jste super, konec je nejlepší - moc jsem se pobavila. Z hnusnejch rejpalů se
    nenechte odradit!Vážně povedený!!!!pozdravy manželovi..

    OdpovědětVymazat
  62. Vážně povedené - konec je nejlepší, mám ráda nepovedené scénky i u filmů..
    Z hnusnejch rejpalů se nenechte odradit!! super, pozdravy manželovi!

    OdpovědětVymazat
  63. ja si myslím že tieto videá sú najlepšie !

    OdpovědětVymazat
  64. Super Petruš! doufám že uvidíme víc podobných videí, jste moc sympatický pár a dobře se na vás dívá:) a to jak máte oba ty rovnátka.. to je hrozně sladký:D
    jinak jak jsi řikala že nemáš ráda ty banány s černejma tečkama, že se ti zdaj zkažený, tak ej to uplně naopak!:D ty jsou právě nejlepší na trávení:) (řikala to Antónia Magančiková ve svojí knize Schůdková metoda hubnutí, ktourou mimochodem doporučuji všem!) :))

    OdpovědětVymazat
  65. No čím začít...jste naprosto krásný pár, který se nestydí ukázat svoji lásku a vypadá to, že i stálou zamilovanost :) je úžasný jak máte oba rovnátka. To se mi moc líbí. My jsme je s přítelem měli bohužel každý v jinou dobu :D A taky ti to v dnešním videu mimořádně sluší (ostatně jako vždycky). Máš krásný vlasy a prostě celkově jsi kočka. Být chlap tak jsem zamilovaná až po uši. Vůbec se manželovi nedivím jaký má choutky a hlásí to do světa :D Vás dva bych měla jednou moc ráda za sousedy, protože moc tak příjemných a sympatických lidí neznám. Píšu sem poprvé, ale blog už sleduju dlouho. Myslím, že už to bude i víc než rok. Proto bych tě chtěla moc pochválit za všechnu práci, co děláš protože se mi snad ještě nikdy nestalo, že bych se u článku nebo videa nudila. Ty a Plum jste moje favoritky a koukám opravdu pravidelně. Ty máš teda ještě výhodu v tom, že používáš pro nás, studenty, dostupnější výrobky ;)
    Zároveň bych tobě i manželovi chtěla popřát krásné prožití Vánočních svátků, spoustu pohody a klidu do nového roku a samozřejmě spoustu zdraví, včetně zdraví očí, které máš teď unavené, abys čtenářům dělala neustálou radost a úsměv na tváři.
    Proto ti děkuji a jen tak dál ;)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, hrozně moc děkuji za krásný komentář, moc si takové přízně vážím a i já bych ti chtěla popřát jen to nejlpší do nového roku a krásné Vánoce!

      Vymazat
  66. Ahoj Peti. Nechci se nějak vyptávat, ale napadlo mě, jestli nejsi těhotná ? Říkalas jsi, že sis dávala dříve střik, ale teď už jen vodu.. Nepiješ šampaňské, ale vodu s citronem..Promiň jestli jsem tě nějak naštvala nebo tak něco. Jenom jsem se chtěla zeptat..:) Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, já nepiju kvůli problémům se žaludkem už 5 let :).

      Vymazat
    2. Aha, tak to potom jo..;) Promiň, že jsem obtěžovala..Jinak máš krásný blog a celá si krásná..:) Jsi nejlepší blogerka..:* Vendula

      Vymazat
    3. nene, to je úplně v pořádku :), děkuju a krásné svátky!

      Vymazat
  67. Tohle video je prostě super. Manžela obdivuju, že do toho šel a je od něj fakt hezké, že se nechal takhle "zatáhnout" do bloggování a jak vidno ani moc neprotestoval. ;)
    Fakt krásné vánoční video ;)

    OdpovědětVymazat
  68. Peťo fakt moc super :)) Blog už dlouhou dobu pravidelně sleduji a jsi úžasná .Obdivuji tě ! A tohle video Wow :)!! Úžasné .. Nemám slov ..Jen tak dál ;) S pozdravem Nika;)

    OdpovědětVymazat
  69. Chtěla bych vám všem moc poděkovat za milé komentáře a také za přání do nového roku, já vám samozřejmě ještě popřeji zde na blogu i facebooku ,ale už ted musím říct, že mne moc potěšili a i já přeji všem jen to nejlepší do nového roku a veselé Vánoce! Dnes si dáme další video :).

    OdpovědětVymazat
  70. SKVĚLÝ,SKVĚLÝ,SKVĚLÝ!:),bavila jsem se od začátku až do konce.Jste moc pěkný pár,máš pěkného muže.Prosím více takovýhle videí!!:D

    OdpovědětVymazat
  71. Já teda nerozumím tomu, proč svoje intimní věci takhle vyklopíš takhle hloupě celému národu. Proč se připravit o to kouzelné, krásné, tajemné. Manžel je sympaťák, není zkažená medializací, ty už bohužel trochu hraješ, už jsi v nějaké póze. Já bych svoji rodinu takhle hloupě určitě světu nevystavovala na to nás mám moc ráda a o čem bychom pak společně špitali v soukromí? Dělej svůj blog o ženském přikrášlování, tak je to správně. O tom to má být. Zbytečně se světu nevystavuj, jednou by se ti to ošklivě vymstilo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda zase nechápu,co tak intimního jsem řekla, opravdu intimní informace zde nesděluji, nebo jestli jsem ti zkazila představu,že tebe přinesl čáp......Jinak si doma špitejte co chcete,ale já bych ti byla vděčná, kdybys své komentáře tady tak hloupě nevystavovala světu a taky si je radši špitala doma, je to skutečně trapné psát pod jeden článek x komentářů s v podstatě stejným účelem, jestli si myslíš, že to nevím.....

      Vymazat
    2. Promiň, ale tento komentář je mým prvním na tvém blogu. Mysli si co chceš, ověř si to jak chceš. Poprvé, co mě to donutilo něco komentovat. Nic tak strašného jsem snad nenapsala, aby jsi musela takhle hloupě dětinsky reagovat. Dvě děti už máme, tak vím jak na výrobu :) Nerozumím tomuto zbytečnému sebeobnažování se. To je prostě důvěrná věc,kouzelná. Hezké vánoce

      Vymazat
  72. Jé, tak to je opravdu skvělý video! A ty přeřeky na konci mě fakt rozesmály :D.

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peťo, máš fakt skvělý blog. S manželem tvoříte krásný pár a vypadáte opravdu rozkošně. Jsi jedna z nejlepších bloggerek v ČR. Tvoje recenze jsou vždycky osvědčené a miluju tvůj styl líčení. Tvůj blog je super a přeju ti veselé vánoce a šťastný nový rok.

    OdpovědětVymazat
  74. Vy máte oba rovnátka ? To je roztomilé!!

    Jste skvělí!

    OdpovědětVymazat
  75. Ty vado, to je síla tohle :D
    Doufám, že si z toho opravdu nic neděláš Peťul, protože tohle ... Ale je fakt, že dementní jedinec tě urazit opravdu nemůže :D ... já ani nevim, jak bych to vhodně okomentovala. Každému je snad jasná ta logika "proč koukám na tvoje videa, když tě tak nesnášim a vyplňuju svůj volný čas psaním komentářů?!"

    Ach jo :D Proč, za co :D

    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak on tenhle anonym už tak nějak patří ke koloritu blogu :D, píše mi sem už strašně dlouho, určitě tak rok a půl a vždycky nejvíc pod články, kde je buď nějak zakomponovaný manžel nebo pod takový, který se obecně nejvíc líbí a to asi nemůže přenést přes srdce a tak tam vždycky vlítne a začne všechny obracet na správnou víru a mně psát,jak jsem trapná a že by to chtělo soudnost a že jsem stará a at si nemyslim,že je na mě někdo zvědavej :D a jak se mnou manžel může vůbec vydržet a že tedy bude pěkně pod pantoflem a když tedy vidí, že manžel se mnou evidentně vydržet může a že jsme úplně v pohodě, tak už je i manžel blbec :D, na jednu stranu je mi jí fakt líto, to musí být hrozně zakomplexovaný a zlý člověk....

      Vymazat
    2. No já jsem měla teorii o tom anonymovi, co se tady furt do tebe naváží. Myslela jsem si, že by to mohl být nějaký zakomplexovaný chlap, který je sám. Vidí ve videu pěknou kočku a je mu jasný, že takovou babu mít v životě nebude(jako chtěl by mít, ale nedaří se mu to), tak Ti to tady alespoň pěkně "osolí", aby si ulevil.
      No ale zase jak píšeš, že se nejvíc ozývá, když máš ve videu manžela, tak to mi zase připadá na ženskou. Prostě, že Ti závidí, že máš doma chlapa a vypadáte spokojeně a šťastně.
      No každopádně budu svou "konspirační teorii" dál rozvíjet haha

      Přeji vše NEJ v tom příštím roce Tobě i blogu.
      Radka

      Vymazat
  76. Krásné video, manžel je sympaťák :) moc vám to spolu sluší, vážně jsem se od srdce zasmála, jste úžasní :)

    OdpovědětVymazat
  77. Super video! Oba jste moc sympatičtí, hodíte se k sobě!!! Držím vám palce! Tvůj blog sleduji denně, moc Ti fandím!!! PS: Ze zlých anonymů si nic nedělej, lidi jsou zlí, závistiví. :-( Když si založíš blog, musíš počítat i s tímto. :-( Papa! Těším se na další video!!

    OdpovědětVymazat
  78. Páni strašně vám to spolu sluší!! Fakt k sobě padnete! Strašně se mi líbí, že vystupuje tak strašně pohodově, nejste žádný takový ten zaprdlý pár, prostě fakt vám to spolu sluší! :)
    A strašně roztomilý mi přijde, jak máte oba rovnátka! Jste fakt krásnej pár :)

    OdpovědětVymazat
  79. Peti, vy jste s manželem dobře střelení, tak to má bejt ! :D víc videí prosím!

    OdpovědětVymazat
  80. Skvělé, zábavné video, a komu se nelíbí, ať si víšco:) Dělej dál to, co děláš, jsme ti všechny vděčné! Na anonymy kašli, mimochodem, moc mě pobavilo, jak nemohou přenést přes srdce, že si koupíš "několik laků ve stejném odstínu" - jsi módné bloggerka a my jsme ti za to vděčné. Od té doby, co jsem tvůj blog objevila, se vždy podívám k tobě, jestli jsi něco, o čem přemýšlím, že bych si koupila, už nerecenzovala, a takhle jsi mi ušetřila i notnou řádku omylů. To, co děláš, má smysl, a díky! Přeji krásné Vánoce (a závidím prsten, je úžasný!)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  81. Peťo, pěkné video, moc Vám to spolu sluší :) Přečetla jsem i komentáře a je to hnus co někteří dokáží napsat.. Přeju pěkné svátky :)

    OdpovědětVymazat
  82. Peti, k tvojim videám sa kvôli obmedzenému internetu na internáte nedostanem stále, ale vždy keď som doma, tak si ich pozriem aspoň pár. Musím povedať, že toto video ma ohromne pobavilo, zdvihlo mi náladu a hneď som si spomenula na môjho priateľa, ktorý je teraz so svojou rodinou. S manželom ste prekrásny pár a je vidieť, že sa stále ohromne ľúbite. Video je veľmi milé, vtipné a vydarené. Zaregistrovala som tu aj negatívny anonym, musím povedať, že teda stupídnejšie komentáre som ešte hádam nikde nevidela. Skutočne ide len a len o čistú závisť - prečo inak by daná osoba, ktorá ťa tak strašne nenávidí a ktorá nechápe, ako sa môžeš tak hrozne strápňovať, pozerala na každé tvoje video a poznala teba aj tvoje laky lepšie ako vlastnú rodinu? Obzvlášť, keď má doma úžasného INTELIGENTNÉHO MANŽELA a dieťa.. :D Je mi z tej pani hrozne smiešne, pretože takí ľudia nikdy nebudú šťastní. Namiesto toho, aby zmenila niečo vo svojom živote, bude len urážať tých, ktorí sú obľúbení a ktorým sa v živote darí. Je to smutné a bohužiaľ my s tým nič nespravíme. V každom prípade ti Peti želám, aby si bola stále takto obľúbená. Vyše 130 komentárov pod jedným videom je dôkazom toho, že sa asi pred celým svetom nestrápňuješ a že to čo robíš má zmysel pre viac ako jedného človeka. Mne si teda rozhodne zlepšila deň a za to tebe aj tvojmu manželovi ďakujem.

    Prajem vám obom krásny deň a pekné vianočné sviatky :-)
    S pozdravom Sue and colours

    http://sueandcolours.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  83. Vy jste teda sympaťáci! :-) Jestli já budu někdy natáčet videa, tak jsem zvědavá, jestli manžela přemluvím. Zatím je z mého rozhodnutí blogovat nadšenej, tak ho to snad nepustí. :-)
    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Péťo prosimte nevim kam ti napsat jestli si to pod kopou tech komentaru prectes, ale musim to zkusit. Kdybys mela chvilku mohla bys udelat clanek treba na to jaky rtenky nepodtrhujou zluty podtony zubu a jsou vhodny pro vsechny? Nevim jak je to mozny, ale ja i kdyz vim, ze nemaji mit podton do zluta apod. ja to absolutne nepoznam fakt vubec (nechapu:Dasi vidim barvy jako chlap, růžová, červena - svetla a tmava:Džádné teplé a studené atd:() a myslim, ze takovy problemy ma hodne holek. Nebo alespon napsat nejaky napr.konkretni odstiny co mas a byly by vhodné, nejlepe teda Kate Moss, Dermacol, Rimmel..nemam nejaky "žluty" zuby, ale jakmile si napatlám nejakou radši rychle z drogerky odejdu a rychle stírám ubrouskem..musim teda priznat, že mi get the louk poradila jednou odstin od Kate 1,5,6 a hned jsem bezela si je koupit jsem šilene spokojena, ale bohuzel mi tyhle tři nestači a sama ten vyber nejak nezvladam....tak by to mohl byt snad fajn nápad na článek kdyby se ti chtelo:) jinak preji krasny zbytek Vánočních svátků a hodne stesti a zdravi do Noveho roku:) (baruska.bbb@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  85. To je krásný super video ;))) Moc vám to sluší :)
    http://keepsmiling-ell.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Perfektne video a vynikajuci blog :) nasla som ho len vdaka nahode a som velmi rada, ze sa tak stalo. mam zabavku na dlhe chvile. Vsetko dobre :)

    OdpovědětVymazat
  87. Úžasné video :) Je krásné vidět , jak jste spolu šťastní. :)
    Přeji Vám mnoho společného štěstí do života :) a krásný Nový rok!

    OdpovědětVymazat
  88. Jste kouzelný úžasný pár moc jsem se pobavila :-)

    OdpovědětVymazat
  89. :-) jsem rada ze jsem videla i ten konec - to bylo prvni video co jsem videla. Libi se mi tvuj manzel a i muj :-)

    OdpovědětVymazat
  90. Skvělé video :-) Na tvůj profil jsem narazila úplně náhodou asi před rokem a od té doby sleduju skoro všechny vide. Myslím si, že je skvělé, že jsi zapojila i manžela. Je vidět, že je nejen tvůj manžel, ale i nejlepší přítel.... moc vám fandím, jen tak dál ;-)

    OdpovědětVymazat
  91. Teprve teď jsem si nějak našla čas zhlédnout Tvá nová "kecací" videa. A musím říct, že tohle mě fakt pobavilo! :-))) Jste skvěle sehraná dvojka, video je natočeno vtipně a má i nějaký smysl:) Je to příjemná změna.

    OdpovědětVymazat
  92. No tak to fakt nëchápu, jak dokážou být někteří lidé zlí...
    Třeba můj manžel úchyl a já co nevím ještě a já se za to nestydím... prostě dělá normální mužský věci: krká, prdí, neodnese po sobě hrnek, háže mi ponožky pod konferenční stolek, myslí pořád na jedno, atd. a stejně ho miluju, protože je to férovej, slušnej chlap, skvělej otec... A ti co jsou schopní napsat něco ve smyslu, že je to špatně, asi nikdy s chlapem nežili... Nedokážu pochopit, jak si někteří mohou vůbec dovolit komentovat tvou nebo Mírovu inteligenci. Jak si vůbec můžou dovolit tě urážet, nemluvě o Mírovi, kterého se to defakto netýká, který ti chtěl zřejmě jen udělat radost. Můj manžel by do tohohle nejspíš nikdy nešel (ale říká se: nikdy neříkej nikdy... :o)) Já už prostě asi nechápu nic... Je mi moc líto, že existují lidé, kteří úmyslně sabotují něčí práci a snahu a věřím tomu, že blog ti dá práce, víc než dost. Normálně mě to tak naštavlo, že to, co píšu asi nedává vůbec smysl...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!