Modré zimné líčení s MUA paletkou

by - 14 prosince

Krásné mrazivé odpoledne,

dnes mám pro vás další rychlý tip na zimní líčení a zároveň takovou minirecenzi, než si dáme další video. Jak víte, já osobně nejsem fanda modrých stínů na oči, jedinou modrou, kterou mám ráda, je taková hodně temná námořnická, ale na očích narozdíl od oblečení, nemusím žádný odstín světle nebo středně modré a ve větší ploše ani tyrkysovou. Samozřejmě, pokud je tam modré jen trochu, v kombinaci s nějakým neutrálním odstínem, tak už se tomu tolik nebráním, ale i tak není to moje oblíbená barva, co se týče očí.

Jenomže, kdy jindy nosit modrou se shimmerem, než v zimě, kdy je plet bledá, k opálenému obličeji vypadají klasické modré stíny ještě mnohem tragičtěji. A když to tak vezmu, já vlastně obecně jsem typ na modrou a měla by mi slušet, takže proč jí jednou za čas nedat šanci. Navíc modrá v paletce MUA Starry night není tak úplně modrá, má v sobě dost šedé a stříbrné a je to jediná modrá, která se mi fakt líbí a je využitelná a nosit ji budu. Já už jsem paletku několikrát zmiňovala, že na zimu je určitě super, vyloženě zmrzlé barvy a protože si o paletky hodně píšete, ještě jednou je na eshop přidám, balík už by měl být na cestě a doufám, že vás výběr uspokojí :).





Když jsme tedy u toho dnešního líčení, na oči jsem použila zakroužkované stíny z paletky MUA Starry night a tmavě šedou na linky, pod ně bázi NYX HD.





Na pleť jsem použila jako primer podklad od MUA a přátelé, podle mě teda fakt nic moc, sice není drahý, ale je takový dost tekutý a přijde mi, že tu plet vůbec nevyhladí a v podstatě na makeup nepřipraví a ani nijak zvlášť nehydratuje, přijde mi, že ho nanesete a hned je pryč, nevim no, možná takový lehoučký podklad pro mastnější pleť, ale mě to nenadchlo. Makeup jsem použila od Rimmelu a tvářím jsem dodala barvu tvářenkou od Reginy. Tohle je naopak věc, kterou bych vám doporučila. Přijde mi jako obdoba zapečené tvářenky od Bourjois, je taky zapečená a taky se shimmerem, na tyhle tvářenky a pár věcí od Reginy, chystám samostatnou recenzi, ale jedno vám řeknu, tyhle minerální tvářenky a jejich minerální monostíny jsou fakt bomba, určitě na ně mrkněte v drogerii (mají v těch malých drogerkách a já je koupila za cenu kolem 60Kč), jsou krásně pigmentované, drží a vůbec neubývají, srovnala bych je fakt s Bourjois.
Na rty jsem dala lesk z limitky od Essence Crystaliced.



 Tak a přesunuju se k hlavnímu bodu a to je řasenka od firmy Diego dalla palma Prima visione, kterou jsem, jako další blogerky, dostala k recenzi od parfums.cz. Řasenku bych celkově hodnotila jako průměrnou. Líbí se mi ale plastový kartáček, který mi velice vyhovuje a na moje krátké řasy se s ním řasenka pěkně nanáší. Taky se mi líbí, že neslepuje a vlastně se mi líbí i obal a celý design. Myslím si, že na denní líčení je fakt slušná, neopadává nikde pod oči a udělá přirozený efekt, žádnou takovou "přirozenou" řasenku ještě nemám, takže toto oceňuji, že opravdu pěkně rozčeše. Ale pokud chcete, aby řasy prodloužila, zahustila a hodně zvýraznila, tak tohle ta řasenka prostě neumí, řasy jsem pročesala asi 5x, ale výraznějšího efektu s více vrstvami nedosáhnete. Takže bych asi doporučila někomu, kdo hledá přirozené zvýraznění bez slepování. Celkově si myslím, že za cenu 600Kč to ovšem žádná hitparáda není a zcela jistě bych se bez ní obešla, i když na denní líčení ji využiji a jsem s ní relativně spokojená.






A k mrazivému líčení, zmrzlý lak, tohle je můj zimní oblíbenec :).


Co na tento jednouchý look říkáte vy?

You May Also Like

53 komentářů

  1. Moc hezké líčení..opravdu takové mrazivé, zimní ..

    OdpovědětVymazat
  2. Holky poradte nejakou vasi nejlepsi stalici mezi rasenkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. One by one :)

      Vymazat
    2. já mám teď svou oblíbenou Diamante od GS, před ní byla mou stálicí Dermacol (ta růžová) http://petulabook.blogspot.cz/2012/11/rasenka-diamante-gabriella-salvete_20.html

      Vymazat
    3. Já nedám dopustit na Max Factor 2000 Calorie. Používám ji roky, někdy koupím jinou, ale k téhle se vždycky vrátím, protože je nejlepší. Můžu i trochu zmoknout a nesmaže se a přitom se dobře odličuje. Šárka

      Vymazat
    4. Essence get big lashes waterproof,za tu cenu je super,mám už třetí balení a žádnou lepší jsem zatím nenašla :)

      Vymazat
    5. Moja oblubenkina je od maybelline the colossal volum :-)

      Vymazat
    6. Taky je pro mě nej Max Factor 2000 Calorie. Sice stále zkouším nové, ale s touhle určitě nešlápneš vedle
      http://everybody-love-fashion.blog.cz/

      Vymazat
    7. Rozhodně zkuste od Miss Sporty růžovou se stříbrnými nápisy. Používám jí už minimálně 3 roky a za tu dobu jsem nenašla lepší! Má umělý kartáček, takže vůbec neslepuje řasy a navíc se s ním skvěle pracuje. Ještě jedno plus: stojí okolo 80kč. :)

      Vymazat
  3. jéé, to je zas krásne líčenie:) pre mňa si určite TOP medzi blogerkami spolu s Miou z Kissbooku:) tvoje líčenia sú moc krásne a si pre mňa vždy veľká inšpirácia, keď sa mám nalíčiť na slávnostnú udalosť:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! Co máš za foťák?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, Nikon D5100, ale záleží na objektivu, tohle jsem fotila 40mm

      Vymazat
  5. Vypadá to moc hezky! Ale já osobně mám raději líčení formou videa :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné líčení, jde ti skvěle k očím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krása!!!! opravdu ti modrá sedí a společně s barvou tvých očí vytváří krásný monochromatický look!!!:))

    OdpovědětVymazat
  8. Aneta Prokešová14. prosince 2012 v 17:34

    opět nádherné :-) akorád mi tu chybí fotka ještě zavřených kukadel ;-) aby bylo vidět propojení barviček :-) jo a Petí prosímtě co stojí tato paletka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, moc děkuju, paletky vychází u mě naeshopu na asi 228Kč včetně pošty

      Vymazat
    2. U vas na eshopu jsem ale zadne paletky nenasla :(
      Lea

      Vymazat
  9. Náhodou ti modré stíny vážně moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. muzu se zeptat,kde se da tento lak na nehty sehnat?dekuji verka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko, já ho mám z ebay ;),ale třeba i na hairbeauty nebo na modeláži mívají Chinu

      Vymazat
  11. Je to hezké, ale opravdu hodně studené. :)

    OdpovědětVymazat
  12. mě se moc líbí ten lak. Máš štěstí, že k tobě sedí studené barvy. Ty já si dovolit nemůžu - klasika, každá touží po tom, co nemá :D

    OdpovědětVymazat
  13. Hmmm, tohle líčení Ti sluší, ale víc se mi na Tobě líbí třeba fialové. V tomhle (podle mého názoru) jsi taková nevýrazná, nenápadná. A to je myslím škoda.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se to líčení líbí moc s tou světlou rtěnkou super. Myslím, žes udělala dobře, že sis k tomu nedala umělé řasy. Šárka

    OdpovědětVymazat
  15. moc ti to sluší, tohle je jeden z looků, který ti fakt nej sedl :)

    OdpovědětVymazat
  16. Viac sa mi páči tvoj ,,look" keď nepoužiješ umelé mihalnice..Tiene ti tak vyniknú podľa mňa oveľa viac :-) celkovo ti toto líčenie veľmi pristane a nad modrou by si v zime nemala váhať :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, tahle barva rtů ti strašně moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  18. Líčení je krásné a moc Ti sluší! Já bych si přála mít taková kukadla jako ty! :) To by se malovalo jedna radost. ;)

    http://thingsbydebie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. máš super očko :) ale samozrejme, že si krasne namalovana

    OdpovědětVymazat
  20. Tahle modrá tvým očím rozhodně pasuje :) A až teď jsem si všimla, že tvá zornička má tmavý krajkový okraj, zajímavé :D

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné mrazivé líčení. Jen ta řasenka se mi vůbec nelíbí. Překvapuje mě, že píšeš, že neslepuje, protože podle mě slepuje a to hodně. Je to viditelné hlavně na spodních řasách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohužel mýma řasama, ne řasenkou, vážně neslepuje, já mám ty spodní řasy hrozné, rostou mi křížem a tak se prostě nedají normálně namalovat, horní mi taky roste každá jinam :(

      Vymazat
  22. jéééj krásne, naozaj sa hodí k zime... tie oči a ten lak su skvele... :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, moc krásné líčení...vypadáš jako Zimní královna, ale v něžnějším pojetí :) K Tvým krásným modrým očím a světlé pleti tohle líčení moc sedí...krása...hezký víkend Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky, vždycky se moc těším na články kde ukazuješ své líčení, ani teď jsi mě nezklamala :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ten lak <3

    BTW. Už teraz sa ospravedlňujem vlastníčke tohto blogu ale chcem Vás všetkých pozvať na C2C ktoré je na mojom blogu. Je to moje odpočítavanie do Vianoc, takže kto miluje Vianoce ako ja tak prídte na môj blog. C2C bude zložené s častí a ja sa budem každý deň snažiť pridávať nové. Potešila by ma každá vaša návšteva, komentár či každý nový člen :) Tu je môj blog:
    glambang

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkné líčení, paletka MUA bude super....asi jí neodolám,,,,pomoc :-) Už se těším na další post pa!

    OdpovědětVymazat
  27. ten strieborny je super :)

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  28. Wow tak tohle líčení miluju... moc se Ti povedlo. Perfektní inspirace pro zimní typy jako jsem já :) Díky moc

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Ať ti manžel už koupí konečně nové hodinky, ty v reportáži z Inglotu vypadají žalostně a lacině. Tyhle by se ti aspoň hodily a nejsou drahé:http://www.hodinky.cz/casio-collection-ltp-2069d-4avef.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co si to dovoluješ, hloupý anonyme? Mě se ty hodinky líbí a hlavně, je Peťuly věc, co nosí a co jí ty odsouhlasíš nikoho nezajímá! Ty vůbec nevíš, třeba k nim má Pěťa nějaký vztah..


      Petra

      Vymazat
    2. Podle mě jsou to klasické dámské hodinky, které z mody nevyjdou nikdy, já jsem s nimi spokojená, i když je pravda, že už je mám bezmála 10 let, stály teda asi 500 tenkrát a jsou značky Quartz a vůbec nic mě na nich nepohoršuje, prostě klasické hodinky, nevidím důvod je nenosit ;).

      Vymazat
    3. Až na to, že Quartz není značka, ale typ mechanismu hodinek :-) Takže nejspíš značka žádná, ale to je jedno, prostě jde vidět, že už jsou tak nějak zašlé a z módy, nic nenutím, jen mi je líto když vidím, jak se různě stajluješ, máš plno vychytávek v oblečení i líčení, ale na hodinky, které mimochodem povýší outfit o vyšší level, kašleš. A nemusí to být hodinky za 5 tis. Jak je v odkazu, něco v dobré ceně, ale prostě čerstvějšího než nosíš furt na ruce.

      Vymazat
  30. som po dlhšej dobe na tvojom blogu a som príjemne prekvapená dizajnom! veľmi pekný.. :) krasne líčenie a veľmi ti to sluší :) :)
    Nataly

    OdpovědětVymazat
  31. Hrozně moc všem děkuji za komentáře a názory :)!

    OdpovědětVymazat
  32. Hrozně se mi líbí tvoje fantazie a kreativita. Je super, že k tomu děláš i videa a umíš poradit :) Oči působí studeně ale ty rty naopak hrozně příjemně :) Moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  33. to líčení je opravdu nádherné strašně moc se mi líbí
    a ten lak je opravdu boží
    měla by jsi ho nosit častěji:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!