Moje nejoblíbenější BB creamy - Etude house, Skin 79, Missha

by - 27 prosince

Příjemný čtvrtek vám všem,

dnes tu mám takové rychlejší video s recenzí, protože  mi chodí docela hodně dotazů na to, které BB krémy mám nejraději, tak v tomhle videu vám je ukážu, jen bych upozornila, že mám sušší plet na tvářích a kolem očí a samozřejmě už zralejší než teenagerky, takže to rozhodně nemusí vyhovovat všem typům pleti. Za poskytnutí krémů Etude house s kolagenem děkuji eshopu www.bbcreamshop.sk , moc jsem ho chtěla vyzkoušet a jsem ráda, že se ted mohu o recenzi podělit i s vámi :).





Obrázky si můžete zvětšit kliknutím na ně nebo otevřením v nové záložce.

You May Also Like

24 komentářů

  1. Ahoj! Já nepoužívám BB krémy, potřebuji totiž větší krytí, ale uvažuji o koupi. Nejvíce mé zaujal Etude House s kolagenem, je fajn, že se najde blogerka, která dokáže poradit ;))
    http://elinimafita.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na téměř 100% krytí doporučuju Intense classic balm a Oriental gold plus od Skin79 :)

      Vymazat
  2. ja mam uplne inu plet ako ty..ale myslim si, ze moja mamina by ho velmi ocenila.. dakujem za dobru recenziu..inak si krasne nalicena :)

    Dievcata, ak ste cajikove typy, tak vas pozyvam na velku netradicnu GIVEAWAY: TU

    Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ták a já jsem si po této recenzi musela ihned objednat ten kolagen pod oči, protože zrovna potřebuji oční krém :-). Peti jaký máš odstín BB krému Etude House prosím? Mají dva odstíny, váhám který objednat a jsem taková bledule jako ty :-). Děkuji za odpověď. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já jsem zapomněla uvést odstín, to se omlouvám, mám 1 light beige, je takový neutrální světlý odstín, jestli máš sušší plet a nepotřebuješ vysoké krytí,tak je fakt super :), hezky sjednotí, nezalézá do porů a vrásek a rozjasní.

      Vymazat
  4. Ta čepička je luxusní :-)
    A kolik tak stojí ten BB cream s kolagenem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak já si nejsem úplně jistá, asi jak kde,ale myslím, že kolem 450Kč nebo tak nějak, mrkni na ty stránky bbcreamshop

      Vymazat
  5. Mmm, vypadá dobře! :) Já se chystám koupit od Etude House jejich Precious Mineral BB Cream, tak jsem na něho taky moc zvědavá. Jinak asijské BB krémy jsem měla jen ve vzorečcích, ale můžu potvrdit, že se s těmi evropskými nedají srovnat..

    not-a-perfect-girl

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že s BB krémama moc zkušenosti nemám, takže spíš v létě nějaký ozkouším :) děkuju za tipy!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Aj ja som zrovna dneska písala recenziu na moje BB krémy. Pozri :

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/2012/12/vojna-bb-ciek.html#more

    OdpovědětVymazat
  8. skin 79 je moje oblíbená značka, Missha mi vůbec nesedla třeba.. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tomu věřím, ono je to fakt strašně individuální, no :(, je rozdíl nejen mezi značkami,ale i mezi jednotlivými typy krémů, je možné, že něco jiného oD Misshy by ti sedlo :)

      Vymazat
  9. Taky jsem BB krémům úplně propadla, momentálně mám Intense classic balm a Snail nutrition od Skin79 a Misshu Signature real complete, nemůžu si je vynachválit :) Vyzkoušela jsem ze vzorků i jiné značky, ale Skin79 u mě jednoznačně vede.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za skvělou radu, moc krásné videjko a naprosto famózní čepka. Moje zkušenosti s BB creamy nejsou až tak rozsáhlé, vlastně jsem vlastnila zatím jeden a byla jsem nadmíru spokojená. Jednalo se o značku Skin 79. Tehdy jsem si vybrala na zkoušku ten nejlevnější a předčil mé představy a očekávání. Nu, vyzkouším i značku Etude House a uvidím skoro zázraky :o) Akorát mám pleť normální, tak snad mi to sedne :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Petrusko, skvela recenze, urcite o tom popremyslim, ten kolagen me teda hodne laka:-) Jinak se strasne tesim(tedy doufam ze budou:-) na ty hakuro stetce,obzvlaste na jejich kabuki stetce,ty vypadaji bajecne!!!Mej se krasne,pa:-)
    Julie

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, díky za zajímavé video. Mohla bys mi prosím napsat, kde se dá koupit ten samotný kolagen? A jaký je rozdíl mezi obyčejným kolagenem a hydralyzovaným kolagenem? Díky moc. Tvá čtenářka Míša

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky Peti, super video...už nad BB krémem přemýšlím celkem dlouho. Používám teď BB od Garnieru ten pro mastnější pleť a myslím, že není špatný, takže asijský bb už musí být zázrak :-D Koukala jsem na e-bay na vzorky, ale opravdu tam vzorky za půl dolaru nevidím :-D Nedala by jsi nám nějaký tip? :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Petro, vím, že se to k tomuto článku moc nehodí, ale chtěla bych se zeptat, jakou prevenci by si mi doporučila proti povislým horním víčkům? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Katka.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo, prosím tě, ten BB cream platíš přes paypal? Nebo jinak ? ...Já jsem velice nezkušená, co se týká objednávání ze zahraničí :D ...Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, Peťko. Já mám zkušenost s BB od zn. Nivea a LA ROCHE-POSAY (odstín medium). Nivea mě nějak nenadchla, ale LA ROCHE je vynikající. Mám dost citlivou pleť a musím říct, že mi perfektně sedí a je také hodně hydratační. Doporučuji vyzkoušet. Zaujal mě ten oční krém v Tvém příspěvku. Hned se na něj mrknu.
    eWa

    OdpovědětVymazat
  17. Já chtěla už i dřív vyzkoušet tu skin 79 /růžová/, protože vidím samou chválu na ni :D. Nevím kdy se rozhodnu, jestli si jí koupím nebo ne. Nevím jestli to je dobré na mou pleť.. :(

    OdpovědětVymazat
  18. Super video! Moc mi pomohlo :) BB krémy moc nepoužívám , protože jsem měla dost špatnou zkušenost s Garnierem tak jsem se toho dost bála. ale přemýšlím že bych to znova zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Petro, kde se dají sehnat tyto produkty k dnešnímu dni? Děkuji za odpověď. Liba

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!