Návrh na Štědrovečerní outfit - video

by - 17 prosince

Krásný pondělní večer,

tak už se nám to blíží :), proto mám pro vás dnes takové krátké outfitové video, dlouho tu nebylo, protože venku, v zimě a ve tmě, se outfity špatně točí. O víkendu jsme ale měli možnost natočit video v prostorách sv. Floriána v J. Hradci, za což jsme moc ráda, určitě se tam dojděte podívat na fontánu, je to sice celkově trochu kýč, ale přecejen i tak je to moc hezká podívaná a pěkně vás to naladí na Vánoce.

A co mám vlastně na sobě? Zelené šaty z www.ahaishopping.com jsem si vybrala záměrně, jednak zelená prý letos frčí, jednak ji mám ráda a pak mi šaty přišly velmi elegantní a variabilní, v kombinaci se zlatými doplňky se dají vzít i na ples a v létě se žlutými, či růžovými a nude, klidně na běžné nošení. Přiznám se, že když mě eshop oslovil, váhala jsem, zda si něco vybrat, bála jsem se kvality a velikostí. Ale byly to zbytečné obavy, vzala jsem si velikost S a ještě jsou mi šaty volnější, proto jsem je dnes odnesla ke švadleně, aby mi je trochu upravila a aby mi sedly úplně akorát, můžu tedy s klidným svědomím říct, že na S velikost opravdu sedí, já mám ale běžně XS, takže holt ten kousek tam je znát :). Co se týče kvality materiálu a ušití, překvapivě není ani jedno špatné, dokonce i švadlena, materiál a celkové zpracování, pochválila, samozřejmě nemohu mluvit za jiné modely na stránkách, ale já jsem opravdu spokojená. Jinak koho by zajímala doba, jak dlouho to šlo do ČR, tak to byly asi 3-4 týdny, teď před Vánoci. Už se těším, až je budu mít upravené na míru a abych pravdu řekla, do oka mi tam padlo šatů mnohem více, i tento model v nude barvě mi přijde kouzelný.

Tak by mě zajímalo, jak se šaty líbí vám a jaká kombinace doplňků a co byste k nim zvolili vy?




A kdo by si chtěl dnes ještě počíst, tady najde můj nový článek pro blogerky.cz a zde rozhovor s Luckou z Cup of style.

You May Also Like

65 komentářů

  1. fiha všetky kombinácie su zaujimave... Ja by som však na vianočný večer volila skor niečo trblietave, lesklé, kedže je to výnimočný večer.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. velice hezké : )
    velikost XS můžu zatím jen závidět :(

    OdpovědětVymazat
  3. dala bych nude rtěnku, boty i pásek, zlaté doplňky a třeba jen čelenku v barvě šatů a bylo by to podle mého gusta! :) ale i tyto kombinace jsou zajímavé, i když ten drdol bych opravdu vyměnila, za vyčesaný a bez vycpávky..

    OdpovědětVymazat
  4. S tou červenou vypadají nádherně, ostatní kombinace jsou taky krásné, ale červená se mi líbí nejvíc :) Na stránky se podívám a doufám, že si tam zase něco nekoupím :D (šetřím se na povánoční slevy na Asosu :). Závidím, že si to užíváte tak krásně slavnostně, u nás se to moc neřeší :( S rodinou to nemá cenu, to můžu být ráda, když se zbytek rodiny převlíkne z tepláků do riflí a košile, v šatech bych si připadala blbě; minulé roky jsem to zkoušela a vždycky se mi smáli, takže letos už jenom kalhoty a halenku :/. A s přítelem to bude asi jen narychlo, vzhledem k tomu, že nás čeká stěhování, v jeho současné bydlení není na slavnostní večeře moc prostor :/. Ale příští rok si to doufám vynahradím :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí ta variace s černou. K tomu bych ještě oblékla černý, trochu průsvitný punčochy =)

    amourdelucielle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Peťul, tak to je suprový video.. je opravdu vystylované do posledního záběru, perfektně sestříhané, muselo Ti to dát práci. Můžu se zeptat, co máš za ten zlatý přívěsek? Odkud ho máš? dloouho takový sháním a nikde nic :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc děkuju, já mám ten řetízek z ebay, je to normálně bižu, snad nestál ani dolar....

      Vymazat
    2. jé no jo :) teď na něj koukám... díík za tip Peťul..mají ho i ve stříbrné a ta se mi líbí víc.. zlatá mi vůůbec nesluší :( :D Děkuji

      Vymazat
  7. hezké video :) mě se nejvíc líbí ta kombinace s červenými doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, mě se nejvíce líbí kombinace s černou nebo červenou. Ale co ti musím pochválit úplně nejvíc - to je ta černá kabelka! Je super, odkud ji máš?
    Fandím Ti, Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, moc děkuju, já ji mám od nás z jednoho krámku od vietnamců z J. Hradce.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď! Do J. Hradce se jen tak nedostanu, ale zkusím se podívat u "našich" vietnamců.
      Jinak co se týká oblečení na štědrovečerní večeři, šaty mi přijdou vhodné. Já si obvykle beru sukni + halenku a přítel rifle a košili. Nějak extra to neřešíme:)
      Pa Monika

      Vymazat
  9. ja asi tak ako Sue nadomnou, toto je sice pekne ale nie az take sviatocne ako je Stedry vecer :)

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? tak to mně to na Štědrý večer přijde sváteční až kam, my zas tolik nestojíme..... :),ale ono je to hrozně individuální, někdo to neřeší vůbc, někdo se oblékne třeba do saka,asi jak kdo to má rád :).

      Vymazat
    2. Tak tyto šaty jsou podle mně hodně sváteční, ale stejně nechápu, proč se to tolik řeší. Já si na Štědrý večer oblékám tepláky, abych se cítila pohodlně.

      Vymazat
    3. Podle mě jsou to spíš letní šaty, na Štědrý večer málo slavnostní a na ples jak jsi psala, to snad nemyslíš vážně, to vůbec, byl by to akorát trapas...

      Vymazat
    4. já jsem psala na nějaký malý ples,ne ples v opeře,kam se nosí dlouhé šaty,ale nějaký menší regionální ples se zlatými doplnky, je to akorát, kdybych šla u nás na ples v robě,tak tam budu za exota, ty šaty totiž nijak letní nejsou, nevím proč to tak připadá,ale ta látka určitě není letní

      Vymazat
  10. Ty šaty vypadají jako z dob babiček...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. babičky se také dokázaly slušně obléknout, ne jako dnešní s prominutím cuchty v minišatičkách těsně pod prdel :))

      Vymazat
    2. Anonym asi nezaznamenal, že móda z dob našich babiček se vrací.
      Šaty jsou takové "retro", ale podle mě jsou krásné :) Brala bych je ale spíš v jiné barvě :)

      Vymazat
  11. V tomhle na ples???????????????????????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak samozřejmě nemyslím ples v opeře, ale ze zlatými doplňky na lokální ples proč ne, já bych v tom klidně šla a asi nejspíš půjdu

      Vymazat
    2. Rozhodně to nejsou šaty na večer. A už vůbec ne na ples, omg Petro, to nemáš vůbec cit pro příležitost?

      Vymazat
    3. omg, anonyme, nechceš už přestat otravovat? Zcela jednoznačně se ty šaty dají vzít i na nějaký menší ples s vhodnými doplňky, což klidně ukážu později,až se na něj budu chystat, ale ty stejně napíšeš, že je to hrozný a uděláš za tím několik desítek interpunkčních znamének, co...

      Vymazat
  12. Mne sa pačia všetky tri kombinacie, video je krásne, tu pesničku milujem a strašne sa mi pači to zaostrovanie vo videu :o)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, mužu se prosímtě zeptat, jestli udaje, co mají uvedené na stránkách jsou odpovídající? Mám větší prsa a po jedněch podobných šatech z té stránky pokukuju, ale bojím se aby seděly. Dík, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivo, tak nemohu mluvit za všechny šaty,ale u těhle ty míry skutečně odpovídají a vypadají jako na obrázkua,ale jak říkám, nedokážu říct jak je to s jinými......

      Vymazat
  14. ty šaty jsou fakt krásný! já odtud zrovna dneska objednávala, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty jsou nádherný, i když tuhle zelenou nemusím :) a nejvíc se mi líbí určitě kombinace s červenou, s tou nude se mi to zdá na můj vkus trochu vyblité a ta černá..není špatná :)

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi to s černou - ten detail hvězdičky je moc pěkný.
    Já budu na Štědrý den třpyťánková :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se nejvíc líbí v kombinaci s černou :).

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se líbí všechny tři kombinace, ale asi bych volila prostřední.

    OdpovědětVymazat
  19. úplně skvělý video! :) a nemůžu si pomoct, ty šaty se mi líbí nejvíc s červenou barvou ♥

    OdpovědětVymazat
  20. Mně se nejvíce líbí kombinace s červenými doplňky. Šaty jsou hezké, ale chtějí v zimě něčím podle mě oživit, což se ti v kombinaci s červenou skvěle povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, luxusně natočené video, opravdu chválím!!!

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ja som tiež za tú prvú kombináciu s červenou farbou, tá je skutočne podarená! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc se mi líbí červená kombinace, moc ti to sluší a krásné video :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček:)
    http://vik-ladyla.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway-17122012.html

    OdpovědětVymazat
  25. 3 kombinace s černými botkami a páskem se mi líbí nejvíce, ikdyž první který zase ladí s rtěnkou je taky moc dobrý, ale já bych volila tu trojku, která ti opravdu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  26. Dnes je to první video, co se mě nelíbilo a byla jsem ráda, že skončilo. Hrozně mě vadilo to neustálé rozostřování a zaostřování. Doufám, že se za kritiku nezlobíš...
    Šaty bych si asi jako štědrovečerní oblečení nevybrala (strojíme se do večerního), ale Tobě rozhodně sluší. Nejvíce se mě líbí v kombinaci s černou.

    OdpovědětVymazat
  27. Mě se nejvíc líbí červená kombinace a pak ta žlutá/nude...

    OdpovědětVymazat
  28. Nenapíšu, jaké bych vybrala dplňky, ale musím napsat, že je to úžasné video. Skvěle udělané. Vůbec bych se ho nestyděla pustit ve Fashion TV.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky,
    musím moc pochválit video, krásně natočené.
    Co se outfitu týče, není to můj šálek čaje, takové šaty, ani střihem, ani barvou. Ale určitě mě nepřijdou vánoční teda, opravdu spíš prostě letní šaty.
    Já si letos pořídila nádherný kousek pro mě, je to vínové upnuté tílko a přes to (je to spojené v jeden kus) téměř průhledná vínová halenka s dlouhými rukávy, poseté droboučkými třpitkami......už se těším na štědrý večer, co na to manžel:-)) A jak je to takto lesklé, tak se mě to na Vánoce hodí. No, pokuď se ještě budou nějaké Vánoce slavit. Nikdy jsem to neřešila, ale nějak, prostě, přecejenom, člověk neví a pátek tu bude coby dub.....no, uvidíme, co nám zbývá:-)

    OdpovědětVymazat
  30. Skvely outfitovy video, vazne!;) skoro jak nejaky videoklip :) Saty se mi moc nelibi, ale hlavne kdyz se v nich dobre citis ty.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťko,

    konečně outfit, už se těšim na jaro, až se s nimi roztrhne pytel :)

    Tyto šaty upřímně moc nejsou můj šálek kávy a dost dobře si je nedovedu představit jako "plesové" :) ba ani vánoční mi nepřijdou, spíš takové klasika letní inspirované prvky army (ramena, knoflíčky)

    Nejvíce se mi líbí kombinace č.2

    Těším se na další post :))

    Hezký den,

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  32. Video je pěkně sestřihané, outfity ale taky nejsou můj šálek čaje, je to na mě moc usedlé, ale na vánoce se to hodí to ano :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Nechápem, prečo tu všetci Petre vytýkate, že to nie je dosť slávnostné. Myslím si,že čo sa týka oblečenia na Štedrý deň, je to výsostne každého osobná vec.Podstatou je, aby človek oblečením dal najavo, že je to sviatočný deň a obliekol sa slušnejšie ako v bežné dni.Ak to pre niekoho znamená vystrojiť sa ako na Opernball tak je to zasa jeho osobná vec.Ak niekomu vyhovujú len jednoduché, ale zaujímavé šaty s doplnkami, tiež neviem čo je na tom zlé.Vianoce sú o vzájomnej blízkosti s rodinou a najbližšími a nie o súťaži v tom,kto bude pri štedrovečernom stole väčšia diskoguľa.

    OdpovědětVymazat
  34. Moc všem děkuji za názory a komentáře,ale musím se vám přiznat,že mě dost udivuje jedna věc. Vy chodíte doma o Štědrém večeru v plesových šatech a smokingu? Já, že nikoho takového neznám, většina lidí oblékne džíny něbo nějaké kalhoty a něco k tomu nebo nějaké krátké šaty či sukni, hodně lidí zůstává i v "lepším" domácím oblečení,ale vážně neznám nikoho, kdo by usedl ke stolu ve velké večerní. A pak mě taky zaráží, že se vám šaty zdají na mně tak usedlé, když si vezmu něco barevného,tak se mi vytýká,že si hraju na dvacítku a když naopak vyberu šaty klasické délky a střihu, tak je to moc usedlé. To samozřejmě není vůbec nic proti žádnému názoru tady, na ten má každý výsostné právo, jen mě to opravdu zaráží a udivuje a popravdě se v tom nějak nevyznám, co bych tedy podle vás měla nosit, to je celé :D.....jak říkám, chápu zcela, že můj styl se nemusí zamlouvat nikomu, přesto mě někdy reakce překvapují :), ale mám ráda ráda změnu stylů, takže se cítím dobře, jak v oblečení mladistvém,tak v tom usedlejším :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plesové šaty nemám, ale obléknu se, jako když jdu, dejme tomu na operetu/konzert vážné hudby či tak.:-) Takovou malou večerní bych řekla, prostě aby z oblečení bylo cítit, že to je na slavnostní příležitost. Tvoje šatičky mi přijdou ryze letní, obyčejné šatečky na běhání po městě:-)
      Manžel si bere společenské kalhoty a slušnou košili. Děti taky nemám v teplákách, ty mají slušnější džíny.
      Jak to mají jinde nevím (doufám, že podobně a že nesedí u večeře v teplácích), ale my i mužova rodina to máme takto zavedené, i z dob dětství si pamatuju, že vždycky bylo oblečení jiné, slavnostní.

      Vymazat
    2. Sto lidí, sto chutí. Tady je to jasně vidět. Peti, určitě si nenech kecat do toho, v čem budeš sedět u štědrovečerní tabule. Myslím, že každá rodina to má jinak, stejně jako má každá rodina jiné cukroví a jiný bramborový salát.

      A k šatičkám: Taky mi připadají spíš letní a ne moc vhodné ples (na nějaký v Horní Dolní asi i ano), ale proti gustu... ;)

      Vymazat
    3. U nás si obliekame niečo slušivého (ja mám rada rozne druhy šiat, sukní, najradšej jednoduchých s nejakým pekným doplnkom, no ale podpatky si nedávam, pretože podľa mojej rodiny by som už bola "overdressed" :D), určite ale nie večernú róbu, ale ani nie tepláky (tie jednou taťka skusil a odmietla som s ním večerať - zabralo to :D). Mám rada vianočnú atmosféru a keď je pekne prestretá sviatočná tabuľa, aj ľudia by mali byť tak nejak upravení - čo človek, to názor na to, ale ja by som si tieto zelené šaty v kľude obliekla, sú krásne, teda keby na nich nebol jediný detail - knoflíky... tie neznášam odmalička, kvoli tomu mám problém i s halenkami a podobne :) Což ale neznamená, že šatičky nie sú vkusné, práve naopak. A na malý "ples" sú aj tak viac než luxusné, keď to vidím, v čom tam niektorí majú tú drzosť prísť... takže súhlasím s tebou, Peti :)

      Vymazat
  35. Moc pěkný outfit, určitě se inspiruji, nikdy nevím co spešl si ke štědrovečernímu stolu obléknu.

    Koho ještě nepustila mánie ze Stmívání, tak jsem se pokusila o svoji verzi upířího líčení, tak mrkněte:

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Tak ty šaty jsou vážně báječný, moc se mi líbí v kombinaci s červenou a černou..u mě by asi záležel na náladě jakou barvu bych k nim zvolila. Na místní ples bych si je určitě vzala, právě naopak, moc se mi nelíbí, když tam jsou lidi v dlouhých, rádoby zdobených róbách.
    Video je jinak krásný, muselo to dát plno práce! A netušila jsem, že mají u Floriána tak krásný stromeček! Bude se tam na něj muset jít kouknout. :-D
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  37. <- Prosím koukněte na muuj blog:) Je to zaměřeno na kosmetiku:) A kdyžtak napište komentář jak se vám to líbí:) Dékuji mo:)

    Jinak ten celý outfit je luxusní a nejhezčí v červené kombinaci:)

    OdpovědětVymazat
  38. Peťo vidoe je krásné a asi jsi se na něm opravdu vyřádila ! :)
    Ale mě se tyhle šaty moc nelíbí ... :/
    U mě na Vánoce výtězí prostě červená se zlatou ... ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Peťul, díky za další krásné video.
    No a když už se tu probírá co na sebe pod stromeček, tak znám lidi, kteří chodí pod stromeček v teplákách, prostě v domácím. Já osobně jsem pro slavnostní oděv, ano šaty i smoking, proč ne? Hezkým oblečením, nalíčením a přípravou ke štědrovečerní večeři a posléze ke stromečku si myslím, že dáváme svým blízkým i tomuto svátku najevo úctu.

    OdpovědětVymazat
  40. Vypadáš moc hezky. Mě se líbí nejvíce kombinace s červenou. Taky vždycky vymýšlím, jak se oblíknu ke stromečku:-) Je to přece velmi zvláštní příležitost:-)
    Eva

    giveaway Orofluido parfemky a Lush

    OdpovědětVymazat
  41. Péti, tak tohle video se ti maximálně povedlo :) Líbí se mi jak grafika tak i outfity, zelené šaty jsou úúžasně a klidně bych si je vzala i na ples (s vhodnými doplňky, jak jsi psala). Ale chci se tě moc zeptat, jakou máš na sobě rtěnku? Už dlouho hledám krásnou červenou rtěnku, která by dlouho vydržela a ta tvoje se mi moc líbí. Prozradíš mi prosím odstín? :)

    Ještě na konec bych tě ráda Peti i ostatní holky pozvala na svou první giveaway o doufám hezký balíček kosmetiky:) Pokud byste se chtěly zúčastnit, zde je odkaz:

    Oficiálně první Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a jak ej ve videu, je to matná NYX Perfect red a je to fakt úžasná barva :)!

      Vymazat
  42. ahoj, krásné video, nejvíc se mi líbí s černou barvou :) ale všechno je fakt vydařené:)smím se zeptat? neber to nijak špatně..co máš za vyrážku na (zdá se mi levé) noze?:)Veselé Vánoce a hodně dárečků pod stromečkem!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuju :), jinak to není vyrážka, to jsou kytky vyšité na punčochách :D, také krásné Vánoce!

      Vymazat
  43. Nejsou ty šaty křivě ušité? Na pravé straně (z našeho pohledu) jsou poněkud kratší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neřekla bych,ale jsou mi větší, takže jsem je musela trochu stáhnout páskem a tím to asi vzniklo, ted jsem jedonesla ke švadleně,aby mi je upravila.....

      Vymazat
  44. Ahoj Péťo,
    jak prožíváš vánoční shon? Kolik druhů cukroví(pokud pečeš), vánočku a dramaticky gruntuješ?:)) Blázníš, nebo Tě to nechává klidnou? Kolik přibližně máš dárků pro své blízké a rodinu(snad to tu nečtou):). Krásné vánoce i Nový rok 2013. Co tě čeká nového?
    Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!