Návštěva v Inglotu

by - 13 prosince

Krásný čtvrtek vám všem,

dnešní článek bude hrát barvami a fotkami a proto, kdo rádi prohlížíte kosmetiku a všechna takhle udělátka, která nás dělají krásnějšími, určitě čtete dále :).

Minulý týden mi přistálo v mailu pozvání do prodejny kosmetiky Inglot v OC Chodov v Praze. Pro ty z vás, kteří o této značce kosmetiky ještě neslyšeli (o čemž pochybuji, zvláště po prosincovém ladyboxu, kde byl jako dárek krásný Inglot stín), pár informací pro začátek. Polská značka Inglot vyrábí kosmetiku nejen pro vizážistky, ale i pro nás běžné smrtelníky ve vizážistické kvalitě za smrtelnické ceny :). Tato kosmetika má u nás kamenný obchod právě v Praze na Chodově, její oficiální stránky naleznete TADY a český facebook, přes který lze objednat kosmetiku poštou domů (ideální pro mimopražské), naleznete ZDE.

Musím přiznat, že jsem v Inglotu už samozřejmě byla, ale nikdy jako oficiální návštěva a proto mě pozvání moc potěšilo a samozřejmě jsem se velice těšila. Prodejna Inglotu se nachází na Chdovoě hned v přízemí mezi obchody Swarovski a Marks a Spencer, celkové vybavení a desing je jednoduchý a černý a já si myslím, že to byla ideální volba, protože v jednoduchém barevném provedení obchodu skvěle vyniknou všechny barvy a že jich tam najdete!
Hned po příchodu se mě ujala manažerka a vizážistka Bára, která mi nejen ukázala novinky, ale i pomohla vybrat vhodné odstíny líčidel k mému barevnému typu. Musím říct, že co se týče personálu obchodu, dostali by ode mne jedničku s hvězdičkou, protože jsou nejen moc milí a ochotní, ale také odborníci na slovo vzatí, není asi úplně legrace se do Inglotu dostat, protože musíte být vizážisté s minimální 5letou praxí, takže žádné prodavačky, které by nevěděly, která bije a líčily by jednou za uherský rok. Tady naleznete opravdové profíky, kteří jsou nejen ochotní poradit, ale také se k nim můžete objednat na líčení, pokud třeba jdete na nějakou společenskou událost nebo prostě jen potřebujete zrovna vypadat lépe :).



První věc, kterou bych vám chtěla ukázat a která mě naprosto okouzlila, je nové kolekce Noble obsahující třpytivé stíny, laky na nehty a linky na oči. Zkusila jsem je jen tak na ruku, ale můžu vám říct, to je prostě paráda, máslovitá, extrémně pigmentovaná textura s překrásnými odlesky a ty barvy! Pro ty stíny se určitě vrátím, protože byly zrovna vyprodané, ale Bára mě ujistila, že co nevidět budou opět na prodejně :).





Jako lakového maniaka mě samozřejmě nadchla i kolekce laků inspirovaná barvou kávy, to jsou přesně moje barvy.......


Další novinkou, kterou mi Bára ukázala, jsou třpytivé duhové oční stíny, to by se experimentovalo....


Komu by se víc líbila matná verze, tak jsou i v té....


Další věc, která mě rozhodně nenechala chladnou, byla stěna se rtěnkami a laky na nehty, vážně, takhle si představuju ráj :D! Takových barev a co musím pochválit je pigmentace, sytost a textura rtěnek, najdete tu barvy jak krémové hydratační, tak úplně matné, tužky na rty, lesky, prostě, co vás napadne. Samozřejmě jsem si jako správný maniak jednu matnou tužku na rty a jednu rtěnku, vybrala....





 
Další zastávka, třpytky, pigmenty a stíny na oči, opět nepřeberné množství odstínů.....Výhoda stínů je ta, že si je můžete sami sestavit do paletky, pokud byste chtěli paletku se zrcátkem, také je nově v nabídce za stejnou cenu jako paletka bez zrcátka. Já doma už jeden stín mám a tak příště dokoupím paletku a nějaký ten stín z Noble kolekce, už se na to těším :)....






Tahle dvě plata mě barevně zaujala nejvíce, fialové a neutrální hnědé, to je prostě moje :)....



Prázdné magnetické paletky:



Co se týče makeupů, pudrů a korektorů, tak ty jsem zkoušela jen tak zběžně, korektor se mi moc líbil krytím, byl takový hutný, krémový a kryl naprosto excelentně, příště se musím poradit, jestli zalézá do vrásek a pokud ne, určitě bych si ho na kruhy pod očima pořídila....Co mě dál zarazilo bylo to, že Bára mi doporučila odstín makeup do žluta, nikoliv do růžova, to mi přišlo hodně zvláštní, jelikož na obličej mám plet hodně růžovou. Bára ale povídala, že krk má spíše olivový podton a že mám určitě zkusit světlý makeup se žlutým podtonem, pro mě zajímavá informace, protože kdykoliv jsem něco do žluta zkoušela, připadala jsem si jako číňan (nic proti číňanům, ale raději jsem růžová, než žlutá, no :D). Určitě ale dám na její radu a třeba příště se k ní objednám na líčení a uvidíme, co se mnou provede :).



Pokud sháníte nějaký vánoční dárek pro kosmetického nadšence, určitě ho potěšíte dárkovým poukazem nebo zvýhodněným vánočním balíčkem, do kterého si můžete libovolně navolit odstíny. Samozřejmě vše v dárkovém balení.









A na závěr pár momentek a krásná manažerka a vizážistka Bára, které velmi děkuji za příjemný čas strávený v Inglotu.







A co jsem si odnesla já?


Vybrala jsem si tu nejkrásnější fialkovou rtěnku číslo 281, přesně takovou barvu jsem sháněla, studenou fialovou, je opravdu krásná a potom matnou tužku na rty se skvělolu výdrží a sametovým vzhledem v růžovofialovém odstínu 31. Obojí jsem již vyzkoušela a musím pochválit, podrobná recenze bude samozřejmě následovat později, protože vás tímto megadlouhým článkem nechci uspat do bezvědomí :). Doufám, že jste dočetli až sem a že se vám dnešní článek líbil, protože mně se návštěva líbila a moc a snažila jsem si s tím dát fakt práci, abych vám vše zprostředkovala co nejlépe :).
 


A na úplný závěr malé fashion okénko :D. Na sobě mám rolák s krátkým rukávem a svetřík od vietnamců, sukni Tally Weil, punčocháče Fiore, Pásek a kabelku z ebay a kozačky z www.urbanog.com.


 
 
Krásný zbytek dne!

You May Also Like

105 komentářů

  1. Páááni! Tolik věci, já už bych z tama asi nikdy nevyšla, nedokázala bych si vybrat, doopravdy nádhera :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Do Inglotu se taky už nějakou tu chvíli chystám :). No teda ty barvy jsou šílené! :D Já bych si něco takového na rty dát nemohla :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu se říká pořádný výběr :) Rozhodně bych si vybrala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jé super! Co bych dala za to abych takový obchod měla poblíž domu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně nafoceno s pěknejma kočkama.

    M.L.

    OdpovědětVymazat
  6. jednoznačne by som išla rovno po tieňoch :DD

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky, to nééé... :D Nádhera, wooow! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ta jejich škála barev je obdivuhodná :-)

    OdpovědětVymazat
  9. JEJ tie laky :) vuuu brala by som

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. Inglot mám ráda a při každé návštěvě si něco odnesu:)nedokážu odolat:)

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek :-) I když dlouhé články většinou přeskakuji, tenhle mě fakt bavil - asi díky tomu, že je vyrovnaný poměr fotky/text ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je ráj! A na všech fotkách ti to moc sluší :)) Už se těším na recenze...

    OdpovědětVymazat
  13. Petruško, já dočista chcípnu. Kámoška věděla, proč mě táhla rychle pryč a ani nenechala nakouknout!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kámoška udělala dobře, já jsem také měla problém odtamtud odejít :)....

      Vymazat
  14. No a ty kávový laky jsou úplně nejhezčí, kolik tak stojí jeden?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou nádherné, vid, taky jsme na nich mohla oči nechat, stojí myslím 200Kč, což teda není nejmín,ale je to kvalita jako Opi a pod. a i jsou velké....

      Vymazat
  15. Vím, že o tomhle článek není, ale mě víc než kosmetika zaujalo to, jak moc ti to sluší :-D Vypadáš snad čím dál líp, to není fér! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, ale já bych řekla, že spíš vypadám čím dál, tím líp a čím blíž, tím hůř :D!

      Vymazat
    2. jako jsi vazne koca Peti,jak jen to delas....manzel by si Te mel hlidat:-)
      Julie

      Vymazat
    3. tak to moc děkuju, vážně, mně to teda ale fakt nepřijde, zrovna dneska jsem jak zombie po včerejším náročném programu :D, ale tak potěší to,když to říkáte :)

      Vymazat
  16. Článok super, po Inglotu pokukujem už nejakú dobu, budem sa tam musieť niekedy konečne vypraviť... Inakšie to s tým, že ti pani vizážistka radila, že si máš kúpiť make-up so žltým podtónom... hm hm, ja si to nejako neviem predstaviť, aj na fotkách je predsa vidieť, že "žltá" nie si... tak nejako mi to nedáva zmysel s tým olivovým krkom... bola by som rada, keby mi to niekdo vysvetlil :) Ja to mám dosť podobne, nie som si síce úplne istá so svojim odtieňom pleti, ale jakmile si dám nejaký žltý makeup, tak je to katastrofa, absolutne rozumiem, o čo ti ide s tými "Číňanmi", bez naružovelého podtónu ani ránu, ať je moj krk sebevíc zelený ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě to překvapilo hrozně moc, ale odůvodnovala to tím, že krk by měl být sjednocený s obličejem, což souhlasím,ale za sebe bych řekla, že lepší trochu rozetřít makeup na krk a mít barvu makeup jako obličej, než mít na obličeji barvu krku,ale je vidět,že ten obličej je pod tím jiný,no nevim nevim, budu se tam muset ještě vypravit a vyzkoušet to :).....

      Vymazat
    2. Já se nedivím, ona slečna je taková nějaká celá žlutá:-D Tak asi má žlutou ráda:-D Šárka

      Vymazat
    3. Jsem na tom podobně - mám skoro bílý obličej s růžovým podtónem, krk trochu do žluta a proto na něj často máznu trochu makeupu. Dělat to naopak, tak vypadám přinejmenším zvláštně.

      Vymazat
  17. Ahoj Petro.Neskutečně ti to slušííí.Jinak těžko si vybrat z toho množství barev a vůbec...Já bych tam strávila aspoň dvě hodiny..Díky za obsáhlý článek a hezký den.

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, tak tohle by byl ráj u pro mne! :D A taky pro kterou holku, která má aspoň trochu ráda kosmetiku ne, že? A Peti, chtěla bych se zeptat... S jakou značkou bys to mohla srovnat? Jako v porovnání cenu: kvalita... Je to třeba jako Rimmel? Výrobky dobré, za dobrou cenu? Pár cen jsem sice na těch tvých fotkách viděla, ale i tak se musím zeptat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, co se stínů týče třeba, tak bych srovnala pigmentací se Sleekem, jsou fakt úžasně máslovité a extrémně pigmentované. Bára povídala, že jsou lepší než třeba MAC, což já samozřejmě srovnání nemám,ale faktem je, že ty stíny mě tedy hodně zaujaly, jsou fakt super. Jinak v porovnání cena kvalita je to těžké, fakt je, že to sice není úplně levné, stíny myslím kolem 150-180, laky 200, tvářenky 300 cca, rtěnky kolem 200-250, ale jako kvalita fakt špička, podle mě se investice fakt vyplatí, jestli člověk chce něco fakt hodně dobrého,tak bych Inglot brala možná fakt spíč než třeba ten MAC....

      Vymazat
    2. Jestli si mohu dovolit odpovědět, tak já Inglot vnímám jako mezistupeň mezi značkami z drogerie a high end značkami. Tím jak se Inglot prezentuje mi příjde jako polská verze kanadského MAC. Bohužel toho nemám od MAC moc odzkoušeno, takže si nedovolím srovnat, co se týče kvality. Ale zatím téměř se vším co jsem od Inglot měla jsem byla hodně spokojená. Jediné co bych nedoporučila byly lesky v tyčince, lepily hodně a celkově mi nebyly příjemné. Ale naposledy jsem je měla cca před 4 lety. Stíny, tvářenky, štětce s tím vším jsem opravdu spokojená.
      Péťo, co se týče reportáže z obchodu, ta je parádní. Moc se mi líbí. Ještě jsem tam nebyla:) S Inglotem jsem se seznámila cca před 10 lety u své kosmetičky a dodnes je to jedna ze značek, se kterou pracuje a já si ji pravidelně u ní kupuju:)

      Vymazat
    3. Moc díky, jak se tak koukám na ty ceny, tak za laky je to na mě moc, ale stíny a rtěnky v pohodě :D Jelikož bydlím v zapadlém městě, tak si zajedu do Brna, snad tam někde Inglot bude ;D

      Vymazat
    4. 4x "fakt" v jedné větě :-D

      Vymazat
    5. Inglot má prý jediný kamenný obchod v Praze :/

      Vymazat
  19. Ahoj Peti,
    pekny clanok :) Neviem, cim to je, ale na tychto fotkach vyzeras uplne skvelo a dokonca mladsie ako zvycajne(akoze nie ze by si bezne vyzerala stara :D)...proste si krasne nalicena, vyzeras vyborne!
    Pekny den

    OdpovědětVymazat
  20. (vsimli ste si ten pohar pod stromcekom? :D)

    OdpovědětVymazat
  21. naprosto úžasný článek, úžasné fotky ty vypadáš úžasně ;)

    OdpovědětVymazat
  22. wow, nádhernej obchod, škoda, že není něco takovýho v Olomouci, hrozně bych to ocenila:( tady jen blbá DM:D:( kterou mám jako ráda, ale chybí mi tady prostě kamenný obchody s některejma značkama:( Chtěla jsem ti říct, že ti to hrozně moc sluší, opravdu;) asi bych měla problém si z toho všeho množství vybrat, protože bych chtěla skoro všechno:D:) jinak jsem se tě chtěla zeptat, kolik např. ta rtěnka stála? Kdybys někdy měla chuť a čas, mrkni se na můj blog, mám ho nový a zatím tam není moc věcí, ale plánuju psát nejen o líčení, ale taky o vaření nebo o mé vlastní tvorbě hudby;) MIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju! jinak cena byla různá, rtěnky 250, ta tužka taky tak nějak, lesky asi 230 tuším, stíny asi 150-180, nepamatuji si přesně, tvářenky kolem 400 ty velké, ty menší asi 180....

      Vymazat
  23. Ahoj Peti, skvělý článek! Začetla jsem se do něj a bylo mi líto, že už jsem na konci :D Moc se mi líbily ty barvy všude... opravdu ráááj na Zemi. :D Jo a abych nezapomněla máš moc krásný svetřík a celkově Ti to opět velmi slušelo. Krásný čtvrtek Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mirko, moc děkuju za takovou pochvalu, zvláště svetříku, vzhledem k tomu, že je stoletý, tak se divím, že se tak líbí :), ale mám ho ráda, děkuju moc!

      Vymazat
  24. No, co ti na tohle říct. Já s Inglotem mám bohužel úplně jiné zkušenosti a docela ti i závidím tyhle kladné. Do Inglotu jsem se strašně těšila a totálně mě zklamal. Absolvovala jsem už dvě návštěvy a myslím, že na třetí už bych si netroufla. Pokud by tě Péti zajímal celý ,,příběh", tak si ho můžeš přečíst u mě na blogu a pak asi pochopíš, jak jsem s Inglotem pochodila já. Takže za mě Inglot bohužel ne :(
    Měj krásný večer, LL*

    luxylady2.blogspot.cz - zde zminovaný článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tuto zkušenost, přečetla jsem si to u tebe. V kostce by sedalo říct, že s produkty jsi spokojená,ale servis stál za starou bačkoru, vid. Tak já nevím, ke mně byli milí, faktem je, že jsem nebyla "řadový zákazník", abych to řekla nějak kulantně, takže nedokáži posoudit objektivně, jak se chovají jindy,ale když jsme tam byla já, tak se věnovali normálně všem zákazníkům, co jsem si tak všimla....

      Vymazat
    2. Ahoj Péťo a LL,
      osobně nic proti Inglotu nemám, jsem majitelkou malé paletky a laku na nehty a nepřipadají mi špatné. Ale též moc bohužel nemohu souhlasit s ochotou a fundovaností personálu. Sháněla jsem stíny, jako dárek pro kamarádku a nebyli mi schopni poradit. Lze říci, že mi téměř řekli, ať vyberu cokoli, že jí budou sedět, protože jsou všechny tak úžasné :o/
      Shrnula bych to - ochota prodat, ne poradit :o( Já jsem z toho zklamaná.
      Díky za článek, Šárka

      Vymazat
  25. Tak tam by som dokázala stráviť celý deň! :) Tie pigmenty a tiene... nevedela by som si vybrať. Som rada, že sa tu objavila značka, ktorá ponúka také obrovské množstvo možností :)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti strááášně moc ti to sluší :)), víc se mi na tobě líbí takové jemné líčení jako je tady ;).
    Mně přijde, že tvůj krk stejně jako obličej má růžový podtón.... takže nevím, ale třeba je to zkresleno foťákem.
    Jinak do obchodu bych šla a už nikdy nevylezla :DD úžasné laky a ty stíny... nemám slov. Škoda že je Inglot jen v Praze.... z jižní moravy je to celkem daleko :((.... tak snad někdy vyrazíme se ségrou na výlet ;)

    Áďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aďo, moc děkuju a já si teda taky myslim, že má plet má celkově růžový podton, ale tak nejsem profík, fotákem barvy určitě zkreslené nejsou, vyfotila jsem to opravdu dost věrně ;).

      Vymazat
  27. neomládla si tak o 10 let náhodou?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježiš děkuju,ale já si přijdu monentálně spíš na 150 jak jsem unavená :D, tak to jsi mě potěšila :)

      Vymazat
  28. Myslím, že bych v tom obchodě nevěděla, co vyzkoušet dřív :D Jinak Ti to moc sluší. Takovou sukni, kabelku a pásek bych okamžitě brala taky! :)

    http://www.thingsbydebie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. krásné fotky :) fialová rtěnka je hodně odvážná a těším se, až budou fotky na tvých rtech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, už jsme ji zkoušela samozřejmě a já nevim, mně se to líbí hodně,ale věřím, že to bude mít hodně odpůrců, já letos na fialové prostě ujíždím, no :D....

      Vymazat
  30. Já bych v tom obchodě nevěděla, co vyzkoušet dřív! :D Jinak Ti to moc sluší ;) Takovou sukni, kabelku a pásek bych také jednou ráda našla ve své skříni! :)

    http://www.thingsbydebie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Na ty fotky bych mohla koukat pořád, to je taková nádhera, mít třeba všechny odstínů laků, pigmentů, stínů, žila bych si :D!

    OdpovědětVymazat
  32. Moc ti to sluší, líbí se mi svetr. Já jsem byla v Inglotu taky, návštěva byla opravdu moc příjemná.

    OdpovědětVymazat
  33. Ten obchod je tak nááádherný, nevěděla bych, co si dřív vybrat. Příští cestu do Prahy se tam určitě stavím a sestavím si nějakou stínovou paletku. Mooc se těším :)

    not-a-perfect-girl

    OdpovědětVymazat
  34. Péťo, omlouvám se, ale nebudu hodnotit recenzovanou kosmetiku, dosud jsem se s ní nesetkala...Zato by Ti chtěla říct, že Ti to neskutečně slušelo, na fotkách jsi jako panenka! Nádhera! Skvěle vyladěný outfit, líčení, prostě dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  35. Tak z tohoto článku jsem nadšená. Těch stínů, brala bych všechny.Akorát ty ceny :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no není to žádná láce, co si budeme povídat,ale jsou fakt nádherný,no :)....

      Vymazat
  36. ty kokso!!! :O
    to ja, keď som v obyčajnej klasickej slovenskej drogerke, som tam asi hodinu lebo si neviem vybrať, a kebyže idem sem, strávim tu pol roka!! :-D fakt skveý článok :-) btw strašne vám to (ako sa po čeky povie) sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  37. jééé to je barev :) asi bych nevěděla kam dřív! :)

    OdpovědětVymazat
  38. S Inglotem se teď teda roztrhl pytel :D ale nedivím se, taky mě moc láká!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. wow super článek :) tam bych asi nechala všechny svoje úspory když to tak vidím:D
    http://nemesisjournal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Ty kávové laky "óóó můj bože" :D
    Krásný účes a růžový svetřík.
    Nemáš přímo odkaz na prodejce na ebay na ten pásek a kabelku? Docela bych se koukla, pásek je také úžasný...no vlastně ty celá jsi úžasná :)
    Článek je super, určitě bych uvítala více podobných článků, třeba s novinkami v drogeriích a třeba co sis koupila. Asi jsem hrozně zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti, moc děkuju, odkaz už bohužel nemám,ale ten pásek stál asi dolar, dej hledat bow belt :), kabelku jsem našla normálně mezi pink handbag :).

      Vymazat
    2. Děkuju moc, zkusím zapátrat po ebay :)

      Vymazat
  41. Mooc Ti to sluší.. máš krásný copánek.. jak jsi ho udělala?? :) Máš asi přidané clip-iny viď?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju moc a mám,ale jen asi tři prameny nahoře vzadu na hlavě :), pro zahuštění, protože vlasy už mám skoro stejně dlouhé,chybí jen prá cm :) a myslím, že na ten cop už mám i video návod. Je to normální klasický cop, jen z jedné třetiny upleteš copánek a ten pak zaplétáš klasicky s dalšími dvěma třetinami, které jsou volné :).

      Vymazat
  42. tak tomu se říká kosmetický ráj :) fakt nádhera a lituju toho, že jsem se nemohla dostavit. asi by mě odtud už nedostali :D

    OdpovědětVymazat
  43. wow, tolko kráásnych farebnych veci :o) krááása !! škoda že inglot na slovensku nemame..:(

    OdpovědětVymazat
  44. Moc Ti to slušelo! Škoda, že jsme se nepotkaly ... jinak co jsem zatím viděla tak jsme si všechny vybraly "mazátka" na rty :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jé tak to je fakt škoda :(, zrovna tebe s Miou bych moc ráda viděla, kdybych věděla, že tam jdete taky, mohly jsme se domluvit :).....

      Vymazat
  45. Velmi sa mi paci tvoj blog, pozeram si ho niekolko krat denne a stale striehnem na nove clanky, lenze mam potrebu ti napisat moj pohlad na jednu vec. Ty vobec nemas sudnost! tie ruzove svetriky atd. vobec nejdu k tvojmu veku ani vzhladu, vyzera to tak choro, pripomina mi to tu staru ucitelku v harry potterovi ktora chodila cela v ruzovom a mala okolo seba same macky, proste je to len moj nazor nikto so mnou nemusi suhlasit, ale musela som ti to napisat lebo je to hrozny pohlad...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti moc děkuji, že mne sleduješ :). Jinak teda vážně nevím, co napsat na ten zbytek, prostě mně se to líbía cítím se v tom dobře a opravdu si nemyslím, že bych si ve 30 nemohla dovolit růžový svetr, prostě mám tento styl ráda, samozřejmě chápu, že se to nemusí líbit každému, ale daleko více choro na mě působí netolerance, než světle růžový svetr ;). Navíc bych řekla, že v kombinaci s černou, která tu světle růžovou hodně tlumí, je to zcela v pohodě a tuto kombinaci barev si podle mě může dovolit každá věková kategorie. Přijde mi hloupé vzdávat se po 30 barev, asi budeš mladší, tak to ještě nechápeš a máš pocit, že barvy si může dovolit jen teenager,ale jsem si jistá, že změníš názor, protože pochybuju, že se ti bude chtít chodit neustále v černé, která právě kolem obličeje ten věk přidává :). Ale jak říkám, chápu, že se to nemusí trefit do vkusu, to ej úplně v pohodě ;).

      Vymazat
    2. ještě bych dodala, že kdybych byla celá v růžové, tak to samozřejmě pochopím, ale podle mě tohle je hodně utlumené právě tou černou a rozhodně to na mě nepůsobí nějak nepatřičně,ale to je jen můj skromný názor, který nikomu nenutím samozřejmě ;)

      Vymazat
    3. Já mám 36 let a taky chodím barevně oblečená. Hrozně ti to na fotkách sluší. Šárka

      Vymazat
    4. Je to hloupé soudit co se má a nemá nosit podle věku :-) Kdy mě bylo 18 taky jsem si myslela že holka o pět let starší už bych neměla nosit mini sukně. No jak řikám byla to hloupost a věkem to přejde.
      Petro máš svůj styl a to je dobře, sluši ti to. Reportaž z Inglotu moc krásna od nás je to daleko a je to hezky že u tebe můžu virtuálně prohlídnout co tam je. Ale nepochpíla jsem k čemu jsou ti vizážisty-prodavače to asi těžko jde každého nalíčit a obsloužit. A ta divná odborná rada se žlutým tonem, musíš to zkusit a říct jestli vizažistka vi o čem mluví.

      Vymazat
  46. Ahoj Peti, jak bys tuto značku srovnala se značkou MAC? Já MAC miluju, ty stíny i rtěnky a tvářenku jsou krásné a děsně kvalitní a hlavně strašně dlouho vydrží. Třeba minerální tvářenka je tak na 2 roky a to ji používám denně...

    Díky za odpověď, měj se krásně!

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, já bohužel srovnání nemám, od MAC mám jen pár vzorečků, tak asi nejsem dobrý člověk, který by měl dělat závěry,ale každopádně se mi zdá Inglot poměrně dost kvalitní a myslím, že to asi bude srovnatelné.

      Vymazat
  47. Super článek a myslím, že jsi obsáhla všechno. :)
    Jinak ten svetřík je super a máš stejnou kabelku jako já. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju a přesně tak, právě tuto kabelu a ty růžové boty s tou kovovou špičkou jsme si koupila podle tebe :).

      Vymazat
  48. Tady je jasný případ toho, jak je tato společnost povrchní. Ke slavným lidem a k blogerkám se chovají jako k někomu víc a k normálním lidem se chovají, jako by byli póvl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tom samozřejmě něco může být, protože blogerky společnosti dělají reklamu, takže bych pochopila, že jsou ochotnější, než jindy. Faktem je, že když jsem tam vlezla, ještě než jsme se představila, tak se na mě taky nějak extra příjemně netvářili,ale zase si říkám, že jsem třeba paranoidní a nerada bych dělala nějaké ukvapené závěry, pak už vše probíhalo dobře :).

      Vymazat
  49. Wow tak to vypadá naprosto úžasně. Peti moc se mi líbí Tvůj model- ta sukýnka s páskem je moc krásná. Jinak ten Inglot obchůdek vypadá moc dobře, asi se tam zítra zaskočím "mrknout" :D :D

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Jsi moc hezky oblečená.....já bych v tom obchodě strávila nejspíše celý den....

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Péťo, děkuji za krásný článek. Do experimentu s make upem se žlutým podtónem bych se být Tebou nevrhala. Pokud mohu soudit z fotek a videí, tak bych se dál držela produktů s podtónem do růžova. Věřím, že slečna (paní) prodavačka byla milá a sympatická, ale asi bych nedala na rady od někoho, kdo má být profík, ale jeho vlastní líčení je hrozné. Nemůžu si pomoct, ale ty tvrdě černě orámované oči a žlutá pleť jí vůbec nesluší. Oproti tomu Ty jsi nalíčená naprosto dokonale. A jak už bylo zmiňováno mmnohokrát - Tvůj outfit je krásný, opravdu Ti to neskutečně moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji. No co se týče líčení, oni asi nosí experimenty schválně, faktem je, že to bylo dost výrazné,ale barevně se mi to moc líbilo, byly to takové fialové kouřovky :). Jinak s tou žlutou, já jsem osobně stejného názoru, dokonce i jiné dvě vizížistky mi řekly, že mám jasně bledou, porcelánovou plet s výrazným růžovým podtonem, což sama porozuji. Také se k tomuto to názoru přikláním,ale pokud bych se pletla, ráda si samozřejmě nechám od odborníka poradit a jsem přístupná vyzkoušet něco jiného :).

      Vymazat
  52. Peťo,ty si taková kočka. A fakt vypadáš strašně mladě, jsem ukázala tvůj blog mojí mamce a ta si myslela, že ti je 20 let.Jinak je z tvého blogu nadšená, tak jako já. V Inglotu jsem byla jednou a strávila jsem tam hodiny. Sice jsem si kvůli cenám nic nekoupila. Ale i tak to byl docela zážitek tam být.

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, mohu jen potvrdit názory ostatních. Tebe potkat v tom obchodním centru, tak si myslím, že jsi krásná slečna z "vyšších kruhů". Máš moc pěkný a pěstěný vzhled. Tvá videa jsem si zamilovala. A budu moc ráda, když uděláš speciálně video pro bledulky (jak ty říkáš) - líčení, tipy na výběr správných barev pro líčení a tak vše kolem:-)) Počítám se mezi ně, resp. mezi extra extra bledule a než jsem viděla tvůj blog,tak jsem myslela, že to je spíš nevýhoda. Fandím Ti!
    Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, horzně moc děkuju, toho si vážím a určitě nějaké bledulkové video udělám :)....

      Vymazat
  54. Úžasné, strašně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  55. Krása. Navíc ti to moc sluší :) Mohu se zeptat na cenu laků?:)

    OdpovědětVymazat
  56. Tak to ja mám teda bohužel negativní zkušenost. Ne s výrobky, ale s personálem. Když jsem tam přišla s tím, že si určitě něco vyberu, protože obchod vypadá velice pěkně, prodavači mě ani nepozdravili, dělali jako bych tam vůbec nebyla, jen všichni společně nahlas drbali, co se kde a o kom dozvěděli...Takže nakonec jsem se sebrala a naštvaně odešla. Kdyby tam snad žádný personál nebyl, bylo by to úplně jedno. Je vidět, že pro dobrou recenzi se teda museli asi hodně namáhat. Do tohoto obchodu už nikdy nevejdu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukám, že s personálem má negativní zkušenost hodně lidí :(.....

      Vymazat
  57. Péťo, strašně moc ti to slušelo! Jak už tu zaznělo, vypadáš jak panenka :-) Mám od Inglotu stíny a nemůžu si je vynachválit, skvěle drží, krásná pigmentace. Ale teda s personálem mám negativní zkušenost:/ Neprozradíš, kdy by měli doplnit Noble collection, konkrétně tu paletku stínů? Ta je božská!
    Děkuju moc
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuju, Bára říkala, že by měli doplnit do Vánoc, taky se na ně chystám, jsou fakt božské ty stíny, první tři asi potřebuju :D....

      Vymazat
  58. Nádherné fotky!!! Na tyto fotky bych se mohla koukat pořád! :-) Úplný ráj!!! PS: Sluší ti to na nich! Jana

    OdpovědětVymazat
  59. Super. Jen škoda, že tady je INGLOT jen v San Francisco a to v obchoďaku jmenem Macy's. Takže přesně jak jsi psla, prodavačky ktere netuší která bije :( Jakkoliv, až dojedu na návštěvu do Prahy tak si udělám výlet do Chodov :)
    Diky moc za clanek. Jsem nadsena :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, s tím podtonem to mám stejně. Taky mi přijde, že na olivovou ta žlutá nesedne, vypadám pak jako smrtelně nemocná - možná jako trochu se zánětem jater. :-) Když si dám BB krem Missha Real Complete 13, tak jsem taková hezky světlá a trošičku dorůžova, prostě tak jako má zdravá holka vypadat. Tvů blog jsem našla náhodou, moc se mi líbí, viděla jsem sice jen pár videí, ale jsem nadšená, konečně někdo, kdo se bledulkám věnuje, za to velký dík. :-)
    Snažím se teď trochu proniknout do líčení, nic moc o tom nevím, nemáš tu někde video o základech korekce skvrn a rudých pupínků pro bledule? Všechno na mně svítí už z dálky, ty tuhé korektory mi jen zvýrazní pory. Když je dám pod make-up, nachytá se na to víc barvy a je to vidět, na make-upu jsou taky vidět a pak to taky kazí ten sametový vzhled. Zkusila jsem dát ty zelené pod bázi, ale při nanášení báze se mažou. Zatím to tedy řeším bází a tou Misshou, kterou používám jako make up, jako krém mi nesedí, ale ta barva je dobrá. Skvrny sice jsou, ale jsou méně patrné. Neudělala bys, prosím, takový bazál pro začátečníky s nestejně barevnou a nerovnou pletí? Poradit na co který korektor, jestli tekutý, případně jaká značka se Ti osvědčila? Jak účinně zakamuflovat ty vady, aby člověk neměl na sobě z bližšího pohledu vrstvu? Moc děkuji. Snow

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, moc dekuju za krasne zasveceni do Inglotu, vzdy jsem chodila jen kolem,protoze me odrazoval svym exterierem,ne ze by byl osklivy,ale pusobi tak trochu pro snobky a tak pro vize nemalych cen podobne jako u MAC jsem pred invlotem klopila radeji oci,ale diky tobe ted vim ze zbytecne a za to ti diky,protoze uz me unavujo ty proflakle drogerkove pseudoradoby rikajici dekor.kosmetika jako Loreal,astor,max factor ja osobne pouzivam uz temer druhy rok makeup for ever,ale po vyplate moje cesta bude do inglotu. Diky papa.Fifi

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!