Proměna Aneta

by - 06 prosince

Krásné čtvrteční odpoledne,

na facebooku jste si dnes odhlasovali proměnu a tak recenzi na Ryor krém s kaviárem si dáme až o víkendu.

Dnešní proměna je tak trochu speciální, minulý týden za mnou totiž přijela čtenářka mého blogu Aneta, kterou tímto zdravím a moc jí děkuji za příjemný čas strávený s ní a její rodinou, musím přiznat, že tak fajn a milé lidi jsem dlouho nepotkala a taktéž zdravím extrémně vtipného a přátelského manžela. Anetka se jela fotit (snad mohu prozradit rodinné foto) a protože se nebojí barev, což je poznat už i z účesu a ráda zkusí něco extravagantního, použila jsem na oči barvy zdánlivě špatně kombinovatelné a to růžovoranžovou a fialovou. Musím říct, že výsledek se mi moc líbil, tak jsem zvědavá, co na to řeknete vy. Jak říkám, není to na běžné nošení, spíše taková mírná extravagance, ale myslím, že i na běžný den by to se sladěným oblečením v pohodě šlo :)!


Na pleť jsem použila Max Factor Ageless elixír 2v1 v odstínu Warm almond s podkladem Rimmel fix & perfect. Na konturování jsem použila tmavý pudr z palety a jako tvářenku Barry M Pink orchid, ale s tou si nejsem úplně jistá, jestli jsem to pak nedoladila ještě jinou :).
Na bázi pod oční stíny od Urban Decay jsem použila stíny z paletky 120 odstínů a na horní víčko přilepila umělé řasy. Obočí jsem trochu zvýraznila stínem od NYXu.
Rty jsem už jen přejela leskortěnkou z paletky NYX. A všechno jsem nakonec zapudrovala fixačním pudrem od Dermacolu.


You May Also Like

91 komentářů

  1. krásný líčení:-) ale ta barva vlasu :-( cela blond by byla lepsi :) Liceni paní slusi

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych to teda klidně i na den nosila! Myslím, že proměna je velice zdařilá, líbí se mi stínování na očním víčku, ale paní má teda hlavně neuvěřitelně krásnou barvu očí, takovou jsem vždycky chtěla!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně sladěné stíny s barevným melírem :))

    OdpovědětVymazat
  4. moc se ti líčení povedlo :) já osobně se barev trochu bojím .. Anetě ale tyto barvy moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni :) tahle proměna se ti fakt povedla Peťí ;) Paní Anetě to strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. hezké ale mě to přijde až moc barevné k těm vlasům

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi to připadne až moc "kolotočářské". Když paní Alena zvolila takhle výrazný účes, tak na oči bych si představovala něco spíše umírněnějšího. Připadne mi, že takhle se to až moc bije... Faktem ale je, že líčení paní Alenu rozzářilo a její barva očí je naprosto bezkonkurenční! :-)

      Vymazat
  7. moc pěkný :)) hodně se mi to líbí, já bych to takle nosila i běžně :))

    OdpovědětVymazat
  8. Liceni moc hezke, jen bych na miste pani ubrala barev..

    OdpovědětVymazat
  9. paní je hezká a takové líčení jí sluší, jen nechápu ty vlasy, je to totálně mimo, já vím není to moje věc, ale chtěla jsem to napsat..

    OdpovědětVymazat
  10. To licenie oci je krasne, Peti! Ja by som sa este mozno trochu "pohrala" s obocim, resp. jeho tvarom, ale neviem, nakolko sa to realne dalo skorigovat... chvalim, toto sa ti naozaj podarilo :)
    Osobne mi extravagancia neprekaza, ale tie vlasy mi pripadaju uz vela...dost vela.
    Pekny den! :)

    OdpovědětVymazat
  11. super :) oči jsou krásně sladěný s vlasy.

    OdpovědětVymazat
  12. i me se liceni moc libi. je takove nezne. presne jak mam rada :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení je krásný a slečna má nádhernou barvu očí :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně to ladí s vlasy. Perektní práce.

    OdpovědětVymazat
  15. Aneta Prokešová6. prosince 2012 v 14:10

    Ahojky má šikovná Peťulko musím říct že i mě se moc moc líčení líbilo a musím se přiznat že takovéto vírazné líčení nosím běžně :-) pravda né tak dokonalé jako od tebe ale piluji a piluji a musím říct že od té doby co jsem byla u tebe a měla možnost sledovat tvou práci na živo jsem se dosti zlepšila. foceníčko se nám též moc povedlo :-) každopádně si počkej na fotečky :-) a jinak též děkujem za příjemně strávené odpoledne a každopádně se těšíme na další ať už to bude u dalšího líčení či jen tak..... Manžel též moc pozdravuje a děkuje za tvůj názor na něho :-) posíláme přání krásného dne všichni tři (čtyři) :-D měj se hezky a brzy zase na viděnou :-)

    OdpovědětVymazat
  16. líčení je moc hezké, líbí se mi decentně doladěné obočí a barva stínů..jen ty vlasy jsou trochu divočina, ale tak proti gustu..

    OdpovědětVymazat
  17. Paní má neuvěřitelně krásnou a zajímavou barvu očí a to líčení ji ještě perfektně podtrhlo. Opravdu povedená práce, Peti ;)!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkné líčení, sice opravdu na denní nošení není, ale paní moc sluší a je super jak jí to ladí k vlasům! :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ponechala výber líčenia a farieb len na teba, alebo ste sa predtým na farbách dohodli :-)? Myslím, že si to zvládla pekne a očká jej krásne vynikli :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Aneta Prokešová6. prosince 2012 v 14:18

    moc všem děkuji a jen pro přehled barva stínů je schválně laděná k vlasům :-) focení totiž probíhalo i bez oblečení tak aby alespoň něco ladilo :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Proč špatně kombinovatelné?je to skvělá kombinace, nejlepší je blend z růžové,od vnitřního koutku,právě do té tmavší fialové.mám od yves rocher přímo ty takové stíny,paletka jedné růžové,jedné fialové a jedné tmavé lila a jedné bílé,přímo určené ke kouřovému růžovofialovému líčení.

    OdpovědětVymazat
  22. k modrým očiam sa mi voľba farieb očných tieňov nezdá práve najšťastnejšia...:( očká vyzerajú akoby vyplakane

    OdpovědětVymazat
  23. Líbí se mi krásně vystínované oči, jsi fakt šikovná. Ale vlasy nee :-( Je fajn, že se paní nebojí barev, ale tohle je děsná divočina :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Super, krásně to k vláskům ladí, já jsem velký fanda barevných vlasů takže paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Pokud bych měla být naprosto upřímná, tak mě přijde, že to slečně vůbec nesluší. Působí na mě jako éterická osoba a ty melíry jí dost škodí. A líčení bych sama volila spíš stříbrno-šedé...na moje smysly to působí spíš rušivě než sehraně...omlouvám se za uřímnost..ale já jsem spíš na přirozný vzhled.

    OdpovědětVymazat
  26. Moc povedené, slečně nebo paní to velice sluší a pěkně to ladí k vlasům. Ty se mi mimochodem strašně líbí a ráda vidím, když se někdo nebojí barviček. Akorát mi příjde, že jí to trošku oddaluje oči od sebe, ale i tak paráda :)

    Petiotka

    OdpovědětVymazat
  27. na tých zavretých očkách to krásne vidno, ako si sa s tým pohrala a kľudne by som to brala aj za denné líčenie, sú to jemné farby...len tie vlásky mi nesedia

    OdpovědětVymazat
  28. Líbí! Líčení parádní, krásná tvář, ty oči.. Jen bych jí nechala narůst delší mikádo s jemným blond_medovým melírem a to by byla teprve jízda.
    daria

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti,

    líčení jako takové je pěkné, ale asi bych volila spíše hnědé/černé tóny než růžové...

    Taky bych Anetu nalíčila tak, abych trošku zamaskovala to, že má oči dál od sebe...

    Vlasy nekomentuji, to není tvá práce :)

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  30. To je úžasný, jak líčení ladí k vláskům :))

    OdpovědětVymazat
  31. jéé Anetka,moje spolužačka ze základky :-D povedlo se sluší jí to, jak jí znam za týden bude mít vlasy zase jiný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aneta prokešová6. prosince 2012 v 18:38

      Iví :-DDD koukám že si mě pořád dobře pamatuješ :-D

      Vymazat
  32. Líčení povedené, paní má zajímavou barvu očí, moc pěknou. Ale upřímně podle mně by jí více slušelo, kdyby byla celá blond. Ty pruhy ve vlasech jí zbytečně ubírají na kráse.

    OdpovědětVymazat
  33. ani neni videt,ze ma pani opar, to by se mi libilo taky umet ho takhle schovat,nechces udelat nejake video s navodem jak skryt takove nedostatky ???

    OdpovědětVymazat
  34. Mně se líbí pouze líčení,moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  35. Pěkná proměna ;) Paní vypadá sympaticky. Jen bych jí doporučila změnit kadeřníka, a nejen kvůli barvě, ale také kvůli střihu ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Líčení je bezva :) .......... a všem kritikům barvy - at si každý nosí to, v čem se cítí fajn :)

    OdpovědětVymazat
  37. Líčení je bezva .... všem kritikům barvy - at si každý nosí to, v čem se cítí dobře :)

    OdpovědětVymazat
  38. je to pekné a čo, že má farebné vlasy? aspoň je niečím iná :) mne sa to páči

    OdpovědětVymazat
  39. licenie sami paci velmi,pani v nom vyzera super ale ta farba vlasov sa mne nepaci mozno keby to bololepsie urobene a anie takto odflaknute pruhy

    OdpovědětVymazat
  40. moc se mi to líbí .... :D každopádně sladění barev melíru a líčení je naprosto úžasně a paní Anet sluší

    OdpovědětVymazat
  41. Přiznám se, že se mi to tentokrát moc nelíbí - paní Anetě by dle mého názoru slušely barevně jednotné vlasy a taky by to chtělo poupravit obočí. Líčení mi přijde adekvátní, ale moc se mi nelíbí. Jsem stará konzerva a líčení mám ráda hodně přirozené. Každopádně já takhle nalíčená nejsem, takže pokud se to líbí nositelce, je vše v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  42. Jsi šikulka a Anetce to sluší :), i když je to asi soukromé, hrozně ráda bych viděla nějakou fotku, jak se povedly :).

    OdpovědětVymazat
  43. Týjo, moc krásné líčení a paní sluší :) A zásadně se neshoduji se zbytkem, myslím si, že i barva vlasů paní sedne.

    OdpovědětVymazat
  44. Líčení je krásné, moc se mi líbí i účes, ale ty barvy ve vlasech jsou podle mě šílené. Šárka

    OdpovědětVymazat
  45. Aneta má nádhernou barvu očí, taková se moc často nevidí. Líčení je na mně trochu moc, ale pokud se v tom cítí dobře, tak proč ne. Sladěné to je.

    OdpovědětVymazat
  46. Vydarená premena. Veľmi sa mi páči výsledná podoba. Oči sú namaľované úplne skvelo, tie tiene...ach, keby som aj ja vedela vyčarovať čosi také , kľudne by som tak chodila namaľovaná:)))

    OdpovědětVymazat
  47. toto sa ti naozaj podarilo :) si šikovná

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  48. myslím že je to příjemná změna :) krásně sladěné

    OdpovědětVymazat
  49. Pani Aneta ma krasne vyrazne rysy a tu nejkrasnejsi barvu oci! Promena se povedla, ackoliv ja bych ji take radsi videla jako prirozenou blondynku - typove mi pripomina Cameron Diaz - tak neco na ten zpusob. Ale to je vec osobniho nazoru.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Cameron Diaz souhlasím, hned jak jsem koukla na fotku, tak mě právě napadla ta podobnost s Cameron a tak mám radost, že to vidí i někde jiný:-) Líčení je pěkné a sladěné. K účesu se moc vyjadřovat nechci, protože ten pochválit bohužel nemůžu.

      Vymazat
  50. to líčení paní hezký rozzářilo a zvýraznilo jí, sluší jí to :)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc krásné! Mě osobně vlasy přijdou hodně zajímavé a líčení jen krásně dokreslilo osobnost :)

    OdpovědětVymazat
  52. jej, tak to su fakt krásne tiene, velmi pekne ličenie :)

    OdpovědětVymazat
  53. Proč se to jmenuje PROMĚNA, když je to akorát nalíčení?

    OdpovědětVymazat
  54. Wauw tak to je super proměna :) Jsi moc šikovná a paní/slečna prokoukla :)

    OdpovědětVymazat
  55. Krásné líčení.
    Ohledně barvy vlasů jen jedno, proti gustu žádný diškutát. Pokud se to někomu líbí a cítí se v tom dobře, proč ne. :)

    OdpovědětVymazat
  56. pani/slecna ma neuveritelnou barvu oci :)

    OdpovědětVymazat
  57. Líčenie je perfektné! Mám rada takéto pestré farby :)

    OdpovědětVymazat
  58. Paní má nádherné oči! Líčení krásné...nádhera.

    OdpovědětVymazat
  59. Me to prave k tem vlasum ladi dobre, libi se mi to. Pani ma krasnou barvu oci, jsou hezky zvyrazneny. Pekny.

    OdpovědětVymazat
  60. To se ti Peto moc povedlo. Anetce to moc sluší a moc ji to ladi s vlaskama :)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc hezký líčení, ladí k vlasům :D. Paní má opravdu krásnou barvu očí. Jediný, co se mi nelíbí je, že jí líčení hodně oddaluje oči od sebe, potřebovala by tu linku namalovat jinak.

    OdpovědětVymazat
  62. Myslela jsem, že strakaté vlasy už vyšly z módy. Raději bych paní viděla s jednotnou barvou vlasů, klidně s tou světlou blond co má. Poupravila bych jí obočí a vzhledem ke světlému typu a krásným výrazným očím, bych zvolila jemnější líčení očí, protože i ta černá řasenka mi na ni přijde dost tvrdá... Jestli je ale paní ráda vidět, tak tohle je opravdu výrazné.

    OdpovědětVymazat
  63. Je moc hezká, krásné oči ale ty vlasy.. dorůůst, přirozeznejsi barvu a bude krásnější!
    Ale líčení supr, to ty umíš Peti :)

    OdpovědětVymazat
  64. Vzhledem k výrazným barevným vlasům si myslím, že paní Antetě tahle výraznější barevná kombinace stínů sedí perfektně! Díky tomu, si to u ní klidně dokážu představit na každodenní líčení. Anonymu nade mnou se nelíbí černá řasenka, mě naopak příjde, že to paní Anetu neskutečně zvýrazní! MĚ SE TO TEDA NESKUTEČNĚ MOC LÍBÍ. Péti, krásná práce s tím stínováním. Fakt je to super :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Tak to se ti hodně povedlo! super:) koukni k nám na blog:)

    OdpovědětVymazat
  66. Paní líčení moc sluší, chválím Peti, moc se Ti to povedlo! :)
    Jinak jsem se chtěla zeptat na Tvůj názor. U Plum na formspringu se v pár otázkách řešila Tvoje "inspirace" jejím e-shopem a díky tomu jsi začala také prodávat štětce Sigma, MUA paletky. Já teda osobně mám pocit, že Plum nemá patent na to, že by jako jediná mohla prodávat zahraniční kosmetiku a propagovat svůj e-shop na blogu. Ať tak či tak, tak se podle mě Plum žádné konkurence bát nemusí, protože pochybuju, že by díky Tvým Sigma štětcům a paletce očních stínů prodělala.:D Ptám se, protože mě zajímá Tvůj názor. Přijde mi totiž trochu neoprávněné používat slovo "inspirovat"..
    Závěrem bych se chtěla zeptat ohledně té růžové tvářenky od Meybelline, o které jsi říkala, že ji má Plum na e-shopu. Tenhle typ jsem tam našla, ale ne tu růžovou.:( Máš v plánu svůj e-shop rozšiřovat, třeba o různé produkty, se kterými konkrétně ty máš dobrou zkušenost? např. právě tuhle tvářenku, Revlon Ivory pro suchou pleť...
    Díky za odpověď! Měj se krásně, Lucka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc ti děkuju za pochvalu. Jinak k dotazu, já se přiznám, že ani nevím, že má Plum formspring, já ho sice založený mám také,ale vůbec tam nechodím, protože na to nemám čas a ani nějak celkově nemám čas to sledovat, samozřejmě občas ráda zavítám na její blog či facebook,ale nedělám to úplně pravidelně, protože toho mám ted tolik, že to fakt nestíhám, tudíž nevím, o co přesně jde. Ale k tvému dotazu. Eshop či eshopy mám již od roku 2007 (se zbožím, které se absolutně netýká blou), eshop lovelyhair mám od února roku 2011, tedy o dost déle, než Plum. Sigmu jsem zařadila do prodeje počátkem října a to z toho důvodu, že jste si o ni tolik psali, že jsem se rozhodla to zkusit nějak zařídit. Pokud vím, tak Plum zpočátku eshopu říkala, alespon jsem to viděla v jednom videu, že Sigmu mít nebude. Nevím, kdy ji do prodeje zařadila, ale myslím si, že je to zcela irelevantní i tak. Stejný případ s paletkami, nevěděla jsem, zda je má a za kolik (to jsem se koukla, až když mi to někdo napsal na facebooku, když můj balík už byl doma), já to možná řeknu blbě,ale já fakt nemám čas tohle kontrolovat a hlídat, paletky MUA byly prozatím jednorázová akce, jak jsem psala, protože byly za dobrou cenu a objednala jsem je ze stejného důvodu jako Sigmu - protože si o to prostě píšete a to opravdu hodně. Co se týče inspirace eshopem, tak to mi přijde více než úsměvné, pokud vezmu v úvahu, že můj eshop lovelyhair s clip in vlasy, se kterými natáčím i videa funguje určitě minimálně o rok déle, tedy těžko se ispirovat něčím, co neexistovalo,když jsem eshop zakládala. Jinak ta inspirace celkově je dost vtipná, já sama vidím - a pozor, jsem na to pyšná a těší mne to - že se u mě plno blogerek ispiruje, at už se jedná o témata videí, účesy a pod., ale o tom se mlčí,ale pokud já udělám něco podobného, co je už někde na youtube (jakože v dnešní době je tam už asi opravdu všechno, takže nějaká podoba se vždycky najde), hned se tu na mě slétnou anonymové, že něco kopíruju a já ani třeba nevím, o čem je řeč. prostě a jednoduše dvojí metr. Jinak, jak jsi sama napsala, já Plum eshop propaguji ráda, nemám s tím problém, stejně tak její blog, podle mě je to skvělá blogerka a já ráda podpořím dobrou věc a ona podle mě dobré ceny a zboží má, nemám problém podpořit něčí práci, ani v případě "konkurence". Nicméně, jak už jsem psala na facebooku, neberu to jako konkurenci,ale jako koexistenci a nemám s tím nejmenší problém. Pokud s tím kdokoliv problém má, je mi to líto, ale je to jeho boj, raději se budu soustředit na svou práci a práci na blogu a na vás, kdo mě rádi čtete, než na nějaké pomluvy, to jde mimo mě :). Jinak co se týče tohoto odstínu, já jsem si ho koupila na ebay, ale cenově to vychází lépe u PLum. Nějak zásadně zatím eshop rozšiřovat nehodlám, ale pokud jde o mé oblíbené výrobky, to je věc, na kterou mi přijdou tak 5 dotazů denně, jestli bych tam nechtěla zařadit třeba i spodní prádlo, kde doporučuji a nosím (tedy samozřejmě nové nepoužité, hi :D) atd., takže uvidíme, pokud o to bude zájem, nebráním se ničemu a pokud se mi naskytne nějaká příležitost, odmítat to nebudu a ráda vám koupi zprostředkuji :).

      Vymazat
  67. Všem moc děkuji i za Anetu za milé ohlasy, samozřejmě vše je věc vkusu, takže chápu názory jak pozitivní,tak negativní :). Krásný večer všem!

    OdpovědětVymazat
  68. Bože, proč sis dala do hlavičky blogu ten úděsný rádoby andělský vzhled? To je děsivá fotka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, proč sem lezeš, když nejsi schopná/ý konstruktivní kritiky? To jsou děsivý manýry....

      Vymazat
  69. To líčení je moc hezké, ladí k modrým očím, které si zaslouží podtrhnout. Akorát měl paní někdo říct, že vlasy a la papoušek jí na kráse moc nedodají. Tohle s úspěchem balancuje na hraně sedmého kruhu pekla, kam patří mahagonové voživení v deseti odstínech. Ještě kadeřnice, prosím, tyhle podivně sestříhané květáky nechci vidět na krásné mladé dámě.

    OdpovědětVymazat
  70. Moc to paní sluší :) A ty vlasy se mi taky líbí :) Má to šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc se mi to líbí :)Paní krásně prozářila :) Vlasy bombastický :)

    OdpovědětVymazat
  72. Líčení se mi líbí, připadá mi veselé a rozhodně si nemyslím, že je vyloženě jarní, nebo letní, podle mě naopak veselé barvy k zimě pasují, aby rozjasnily tu pošmournost. Paní Anetě to moc sluší!
    Ještě bych se chtěla vyjádřit k tvé odpovědi ohledně eshopů atd., rozmázavat to nebudu, protože tomu stejně nerozumím a hádám, že už toho stejně máš dost, ale chtěla jsem spíš reagovat na tu část, že inspiruješ ostatní blogerky, což je pravda, Blog mám sice teprve chvilku, takže jen pár článků, ale ještě předtím jsem ráda četla tvůj i jiné blogy a velice se inspirovala. Valnou část své kosmetické výbavy jsem nakoupila na doporučení na blozích, často i u tebe. Zlí jazykové tu budou vždy, takže si z nich nic nedělej. Sama mám blog teprve chvíli, ale jak začali chodit první (vesměs pozitivní) komentáře byla jsem neskutečně dojatá a šťastná, že někomu můžu třeba poradit, nebo ho inspirovat, i když si myslím, že tolik zkušenností nemám. Tak trochu tedy chápu, jakou radost to musí dělat tobě, i když u tebe to funguje jaksi masivněji :o)
    Moc ti děkuji za všechny tvé články a postřehy a do budoucna držím palce :o)

    OdpovědětVymazat
  73. Proměny, které děláš na ostatních, ale i sama na sobě, se mi děsně líbí! =o)

    Trošku mi chybí takový ten vzor doma. Naše mamka se malovala na karnevaly, nebo na členské schůze JZD... Proto jsem ráda, že jsem narazila na Tvůj blog =o)

    OdpovědětVymazat
  74. Panebože,co to má na té hlavě za barvu a účes?Hrůza,to se asi opravdu nevidí v zrcadle.

    OdpovědětVymazat
  75. Lidi nezapomeňte, že se pani jela fotit, tak líčení musí být výraznější.. Světlo hodně barev pohltí.
    Fotky dopadly dobře, a líčení je na nich krásné.

    (fotografka) :))

    OdpovědětVymazat
  76. Hezká práce ale přijde mi to moc barevné :/
    Zvolila bych jiné barvy očních stínů...

    Nela z Beauty charm

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!