Prosincový ladybox - otevírání a recenze produktů

by - 18 prosince

Krásný večer,

dnes mám pro vás další boxové video, jestli už jste krabičkami přesyceni, tak prosím, tohle video přeskočte :).

You May Also Like

21 komentářů

  1. Péti já z toho prosincového Ladyboxu prostě nadšená nejsem :) Ale jak tak na to koukám, máme úplně stejné výrobky :D Takže jsme se krásně trefily...Co mě ale na LB nejvíc zklamalo byl ten pytlík...prostě krabička je krásně skladná, dá se do ní uložit kosmetika atd atd ale pytlík? Tím mě tým ladyboxu teda zklamal...chápu, že vánoční atmosféra a jakože pytlík ježíška plný dárků, ale krabička je krabička no :)
    Opět samozřejmě krásné video jako všechny :) Moc ti fandím Péti :) LL*

    Oficiálně první Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář, no to jsme na tom asi stejně i s dojmy, já jsem také nebyla úplně odvařená,jak jsem říkala ve videu, využiju tak 3 ty věci, no :). A krabička je určitě lepší,to teda souhlas, ten pytlík je leda tak na houby a to doslova :).

      Vymazat
  2. Já ty Tvoje videa prostě zbožňuju, Péťo!:) Dneska jsem jich zhlédla deset a musím říct, že jsi rozená moderátorka. Nepřemýšlela jsi někdy o kariéře "zprávařky" nebo "uvaděčky"?:) Hezký advent, D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, hrozně moc děkuju, že mi takto věnuješ svůj čas, to mě těší :). Jinak ohledně dotazu, no to víš,, že to by mě bavilo,ale nemyslím,že by měl někdo o mě zájem :D :D.....také hezký advent.

      Vymazat
    2. Já myslím, že určitě:-) Tak mile a vtipně umíš skutečnost podat jedině ty a co se týká recenzí, ty jsou naprosto perfektní, stejně tak jako líčení a outfity. Myslím, že "lovelyhair" mánií "netrpím" jenom já:-) Offtopic, nemám ráda odkazy na blog, ale dnes jsem zveřejnila soutěž o BB krém od Garnier, kdyby ses chtěla zúčastnit nebo někdo z tvých čtenářů, budu ráda:)

      Vymazat
  3. Ten Inglot ti závidím :) Mc mě tahle značka láká
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,


    ve videu jste se zmínila, že peelingy moc nepoužíváte. Pokud máte suchou pleť, jak bojujete proti šupinkám na obličeji?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla radost z toho pudru a masky, mě se hodí, jelikož mám pleť mastnější, a ten stín taky super, máslo taky, ale pytel, ořezávač a krém na ruce, trochu zklamání no :// těšila jsem se na krabičku protože to byl první box, který jsem objednávala a on přijde pytlík...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo,

    pěkné video i líčení v druhé části. Můžu se zeptat, odkud máš ten náhrdelník v druhé půlce? Je krásný!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo, mohla bych se, prosím, zeptat jaké si použila v druhé polovině videa stíny (kromě již zmiňovaného stínu od Inglotu) a tvářenku? . To líčení Ti neskutečně sluší. Nechtěla bys na toto líčení udělat tutoriál? Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, ja osobne jsem si koupila svůj první box, a to prosincový senzabox, a nadšená z něj teda moc nejsem, příště penízky využiju jinak a určitě líp :), z prosincového ladyboxu se mi líbil pouze Inglot :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, můj komentář bude úplně OT, ale chtěla jsem tě poprosit, jestli bys udělala make-up tutorial ve stylu svatebního make-up Blair z posledního dílu Gossip Girl? Vím, že jsi fanynka seriálu a moc se mi líbilo tvoje líčení podle první svatby Blair :-) A Hair tutorial podle Blair bych taktéž velmi ocenila :-)
    A musím ti pochválit nový banner, povedl se :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, mám z Ladyboxu ještě horší pocity, zkusila jsem ho poprvé, chtěla jsem odolávat i nadále a teď už nebudu mít problém :).Částečně jsem se těšila i na hezkou krabičku, kterou využiju následně jinak, takže balení je pro mě zklamání a z produktů mám úplně stejné pocity až na Inglot, který jsem dostala bohužel jako černý stín se třpytkama, který absolutně nevyužiju a i kdyby mně sednul, tak bez balení není dost dobře použitelný. Tělový krém čeká na vyzkoušení až dodělám stávající a vyhovující, ale podle uvedené prodejní ceny si ho nebudu dopřávat i kdyby byl miliónový. Krásný předvánoční čas přeji, Julie.

    OdpovědětVymazat
  11. Použití ladypytlíku na sušené houby mě pobavilo nejvíc :D skoro bych řekla, že to bude nejvyužitelnější část celého ladyboxu... já jsem bohužel obdržela Inglot stíny černé jako uhel, takže ty bych využila možná tak příští rok, kdybych chtěla jít za čerta :))

    Super video, jako vždy :)

    Evi

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, kolik stojí asi ten ladybox? Vyplatí se podle Tebe kupovat? Teda nám ostatním, co myslíš? Když pak většinu věcí nepoužiji, přijde mně to jako štěstíčko, anebo los z pouti:(...Všimla jsem si, že k otevírání říkáš skoro stejné věci jako jiná blogerka na youtube, tedy ona ho otevírala dlouho před tebou zač. prosince, tak snad neopisuješ:). Možná že ty reakce máte všechny na jedné úrovni:). Neudělala bys video např. na barvy na vlasy, prý je nějaká nová čistě přírodní od Heny firmy---Nezkoušela jsi třeba na clipy? Co říkáš obecně na barvení prvních šedin, registruješ nějaké a budeš zakrývat, nebo nechávat? Díky a pěkné svátky vánoční, hlavně požehnaný rok i manželovi....

    OdpovědětVymazat
  13. a to já jsem zase nadšená z celého balíčku. Ladybox se mi tentokrát opravdu trefil do vkusu, dorazit mi má tedy sice až zítra, ale pokud mi dorazí stín jako máš ty, tak budu spokojená maximálně :)

    OdpovědětVymazat
  14. JAKTO, ŽE JSI HO DOSTALA ZADARMO?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To protože na Péti blog chodí hodně lidí a pro kosmetické firmy je to výhodná reklama. Tím nechci říct, že Péťa musí říkat jak je všechno úžasný, spíš, že pokud řekne, že jí výrobek připadá fajn, ostatní si ho spíš koupí. A pro ni je to aspoň malá odměna za to, kolik času věnuje nám čtenářkám.

      Lopuch

      Vymazat
  15. Ahoj Peti, video pěkné. LadyBox jsem ještě nevyzkoušela, ale tenhle mě svým balením moc nenadchnul. Prezentovali jej jako lady box, což znaměná v překladu krabička a přejdou k pytlíčku.

    Jen bych měla k tvému videu malou připomínku. Až budeš zase dělat video s ladyboxem nebo jinými podobnými věcmi, udělej prosím záběr na všechny produkty pohromadě nebo alespoň přidej foto.

    Díky a hodně nápadů při točení dalších videí
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  16. LadyBoxy mě vůbec neoslovily, raději mám SenzaBoxy. Jinak moc pěkné video -jaký jsi použila make-up (BB krém) v druhé části videa? Naprosto ti sedne, sjednocená barva pleti (a krku), že by Missha? :)

    OdpovědětVymazat
  17. Petí jsem tvoje čtenářka, ale dej si pozor na ukazování adresy když je video v HD kvalitě ... není to úplně čitelné, ale nějací rejpálci by se mohli dopídit ... P.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!