Ryor Denní krém s kaviárem

by - 10 prosince

Krásné pondělí,

Vánoce se blíží opravdu rychle a tak dnešní recenzi můžete brát třeba i jako tip na dárek. Tento krém totiž určitě potěší maminku, babičku nebo starší sestru, či kamarádku.
 
Na úvod bych podotkla, abych byla zcela transparetní, jako ostatně vždy, že krém jsem dostala k vyzkoušení přímo od společnosti Ryor, respektive, sama jsem si ho vybrala, protože jsem na něj slyšela spoustu pozitivních ohlasů, hlavně od mé známé, která vlastní malou drogerii, podle ní nejlepší výrobky od Ryoru jsou právě tento  Denní krém s kaviárem a ceramidové kapsle a protože jsem holka zvědavá, musela jsem to samozřejmě, plna očekávání, zkusit na vlastní kůži a to doslova.
 
Jak píší už v první větě na krabičce, krém je polomastný, to znamená, není úplně hutné konzistence, ale ani úplně lehké. Je bilé barvy, krásně se roztírá a poměrně rychle a dobře se vsakuje. Musím přiznat, že tato vlastnost se mi líbí, nemáte pak půl hodiny mastný obličej a tím pádem je možné ho použít i na pleť mastnější, či smíšenou. Já snesu málokterý krém na čelo, protože obličej mám sice suchý, ale čelo, jako jediné, se mi trochu mastí. Tento krém jsem ale nanášela na úplně celý obličej, včetně čela a vyloženě to mé pleti prospívalo. Mluvím v minulém čase, protože krém jsem vypotřebovala až do dna, abych vám mohla přinést recenzi opravdu co nejvíce objektivní.
Dále musím pochválit složení, krém obsahuje evidentně dost avokádového, makadamiového oleje, panthenolu a kaviárového extraktu (kdo neviděl složky krémů na vlastní oči, mrkněte sem na video přímo z továrny)
Když jsem u těch výhod, opravdu hezky hydratuje, měl by i vypínat a zpevnit, že by vypínal, to se mi nezdá, ale možná to jen ještě nedokážu objektivně posoudit, nicméně se zpevněním bych souhlasila. Mně samotné to tolik markantní nepřijde, ale nedávno mi kamarádka povídá, co ted používám za krém, že mám hezky vypnutou a hladkou pleť, no tak se v tom vyznejte, bud jsem se zrovna dobře vyspala, nebo ten krém fakt funguje (taky to tak máte, že na sobě změny až tak nepozorujete a okolí vás třeba pochválí ? :). Dál musím zmínit balení (klasický plastový kalíšek), které se mi moc líbí, je velice elegatní, jednoduché, praktické a tradiční a působí luxusním dojmem. Pokud byste ho chtěli právě pod stromeček, v nabídce má Ryor i balení vánoční.
Samozřejmě ale krém nemá jen samá pozitiva a sociální jistoty, ačkoliv mé pleti jinak dokonale sedí, vadí mi, na můj vkus, silná parfemace. Nedokáži specifikovat vůni, přijde mi až taková květinová, ale při prvním otevření a namazání, vás to praští docela přes nos. A jelikož já jsem fanda spíše neparfémované kosmetiky, protože z parfémované na obličeji, mi pak slzí oči, tak z této vlastnosti jsem nadšená nebyla, naštěstí to časem aspoň trochu vyprchá. Ačkoliv vůně je jinak hezká, na mě je to prostě zybtečně moc, díky tomu jsme krém nemohla nanést moc blízko očí, protože je mám na toto opravdu citlivé. Další věc, která ale pro většinu z vás na škoda rozhodně nebude, já na něj v mrazech, po vsáknutí, musím ještě něco dát, pokud jdu tedy ven. Bud ho zakončím Niveou nebo vazelínou. Musím ale uznat, že ten krém udělá velice solidní základ a hezky zhydratuje a tu vlhkost už pak jenom uzavřu nečím hutnějším.
 
Celkově tedy shrnuto a podtrženo, určitě bych krém doporučila, je na pleti opravdu velmi příjemný a mně osobně vyloženě prospěl, vhodný je na pleť suchou, normální i smíšenou, dospělou a zralou, možná bych ho, díky parfému, nedoporučila na pleť hodně citlivou, ale jinak rozhodně celkově palec nahoru!
 
Obsah je 50ml a cena 320Kč.
 





 
 

You May Also Like

31 komentářů

  1. Musim rict, ze krem vypada uzasne a clanek je skvele napsany. No, jako kazde tvoje clanky Peti:) Chtela jsem te timto poprosit, jestli by ses mrkla na muj blog - pcenila bych navstevu i radu, oopripade kritiku od tak uspesne blogerky :)
    A taky proto, ze hltam tvoje videa :D diky tomu videu o rozjasnovacich jsem dnes rano nestihla tramvaj :D
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, mám rozhodnuto. Kvůli té parfemaci, která by se nemusela mít ráda s mamčinou citlivou pletí, půjdu do krému s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami. Snad se trefím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdy přestaneš fotky upravovat do toho upatlaného poškrábaného vzhledu? Vždyť je to hnusný a navíc nuda, jak to cpeš všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a kdy přestanou anonymové opruzovat na stránkách, které jsou dle nich tak nudné, to by mě zajímalo víc.....

      Vymazat
    2. Koukej se uklidnit ty třináctiletá frajle.Nelíbí,vypadni.

      M.L.

      Vymazat
    3. Máš to tu pěkný Peťi.

      M.L.

      Vymazat
    4. Ach tak, tady je dovoleno jen chválit, připomínka = opruzování :-) Kdybys, Petro, uměla číst, tak nudné mi přijde pořád dokola upravovat fotky do poškrábaného vzhledu, který není ani hezký, ani zajímavý :-)

      Vymazat
    5. Souhlasím :-))

      Vymazat
    6. ale prosim tě, připomínka je v pohodě,ale rytí je opruz, kdyby se tu smělo jen chválit, tak se s tebou vůbec nezabývám a rovnou mažu, stejně ti jde jen o rýpání o nic jiného

      Vymazat
  4. Vypadá pěkně, možná ho koupím babičce k Vánocům :) Snad ho u nás v Rossmannu seženu ..

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    opět moc pěkný článek.
    Kosmetiku Ryor jsem měla možnost díky mému věku (35) několikrát použít. Bohužel mám též citlivou pokožku a velmi citlivé oči a jejich parfermace mě dost dráždí, takže krém sice dobrý, ale jinak neplecha. Momentálně stejný problém mám s Biodermou, krémy sedí, ale dráždí mi oči, mám je celé nateklé a to si to nedávám až k očím. Též mi dělá i make-up Rimmel s oranžovým víčkem, který používáš i ty...A propo návrh na článek či video, určitě nás je víc, co máme nejen citlivou pleť, ale i oči. Kolikrát se mi už stalo, že jsem se po sto letech nalíčila, měla radost a nakonec jeem tak slezela, že jsem neviděla ani na krok.

    Díky Janča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně. Oční make-up jako je linka, stíny a řasenka naráz a v silnější vrstvě rovná se slzení očí. Pak z toho také nemám radost a kolikrát si říkám, že by bylo jednodušší si dát jen řasenku. Ale myslím, že jde hlavně o zvyk, tak to nevzdávejme :)

      daria

      Vymazat
    2. Holky, já s tím mám také problém, třeba jakmile si dám linku na waterline, tak to je konec, začnu okamžitě strašně slzet.....byla jsem i na očním a ono se s tím nedá nic dělat, mám chronický zánět spojivek, respektive, jakmile mám na oči větší námahu, je venku vítr nebo cokoliv, začnou strašně slzet a jsou červné. Dostala jsme kapky a mastičku,ale říkala mi doktorka, že se s tím nedá nic dělat, že někdo prostě takové oči má. Dráždí mě také i většina krémů na plet, Bioderma tedy vůbec, tu jsme mazala právě i na oči a bylo to super, bohužel Ryor díky parfemaci na oči ani okolí očí nesnesu,ale třeba Kaviderm na oči od nich je fajn. Určitě nějaký článek s nedráždivou kosmetikou vymyslím, ale ono ej to bohužel dost individuální, co funguje u mě, nemusí sedět jinému..

      Vymazat
    3. Tak to by bylo super, sice máš pravdu, že co sedí jinému nemusí sedět druhému. Ale ty máš vždy dobré rady a fígle...
      Poslední týden jsem se vrhla na německé blogy a když srovnám naše a německé: ty jsi taková pro mě "VRCHOL LEDOVCE" a víc a víc se zdokonaluješ, pak sleduji letem ještě pár blogů, ale to je věčně dokola: co jsem si koupila, co jsem si oblékla...nebo se to nedá poslouchat. Proto jsem se vrhla na německé kolegyně. Mají též zajímavé témata,umějí mluvit na kameru, ví o čem mluví, ale když začnou předvádět své make-upové umění (hlavě blondýny) tak to je teda mazec.
      Takže, jen tak dál, držím ti palce.
      J.

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé a já se právě vrátila s vánoční kazetkou s mořskými řasami!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsem moc ráda, že je krém dobrý, protože jsem babičce koupila z této řady oční krém, paní z ryoru mi ho doporučila kvůli tomu, že prý je nejlepší, obzvlášť pro pleť kolem 70ky :).
    Jsem zvědavá, jak s tím bude babča spokojená:).
    Máš skvělé recenze, člověk pak opravdu může s klidem investovat do vyzkoušeného a nebýt zklamaný :)
    Verča J.

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, skvela recenze, jako vzdycky:)
    Chtela jsem se zeptat, jestli nemas nejaky zkusenosti s pletovkou od Lumene? Vim, zes rikala, ze mas rada jejich rasenku, ale ted jsem se divala, ze zacali zase prodavat i pletovou kosmetiku, tak by me Tvuj nazor docela zajimal.
    Magda

    OdpovědětVymazat
  10. no peti, vdaka za tu recenziu:o) aspon mam dusu na mieste, ze som spravila dobre...kupila som aj denny, aj nocny aj ocny maminke na vianoce...lebo ona si sa sama nic nekupi, tak sa tesi, ak dostane odo mna:o) a pre seba som si kupila tento krem.....neuvazujes tiez o recenzii? http://aryor.sk/main.php?kod_vyrobku=184&stranka=akcia&button=Detail

    OdpovědětVymazat
  11. No,zní to super! Tvoje recenze jsou dokonalé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já ho koupila babičce k Vánocům taky ! :))
    Péťo tohle je naprosto nejlepší záhlavý co jsi kdy měla ! :)
    Jak tam vidím ty letní fotky , úplně se mi chce brečet , protože mě denně vyválí ve sněhu , pak tahání těch odpornejch bund , brr ... ať už je proboha léto ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. U mojí mamkyode mě přistál loni, kdy mi na něj nalákala paní na prezentaci od ryoru :) Nemůže si ho vynachválit :) Takže s recenzí naprosto souhlasím :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. pro mě je to sice zatím zbytečnost, ale mamce bych tím určitě udělala radost :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ryor je fajn, ráda používám jejich výrobky. Nejradši mám asi ten dvoufázový odličovač :) Moje babička nedá dopustit na mandlový krém, tak jsem jí ho nedávno (právě od Ryoru) koupila, ale byla jsem trochu zklamaná, protože neměl takovou tu typickou pronikavou vůni, která mi babičku vždycky připomene :) Ale jinak to byl fajn krém, měla jsem možnost ho vyzkoušet. A jinak ten krém, o kterém jsi napsala, bych koupila třeba mamce, jenomže ona se pořád maže Indulonou a na nic jiného asi jen tak nepřesedlá. Ale když jí to vyhovuje, tak proč ne :D

    OdpovědětVymazat
  16. Tenhle kremiček je super...mamka si ho ode mě doslo vynutila k vánocům :D ale muj původní už nevratila ani po mém příslibu že ho dostane :D hodně uspěchu. http://mischellebeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Áhoj , chtěla bych tě informovat ,že až na blogu > www.funcosmetics.blogspot.cz bude 500 odběrů tak bude giveaway o věci Benefitů! :) Takže bych žádala o pomoc prosím ! :) Děkuju !:) Áhoj;)

    OdpovědětVymazat
  18. mně osobně se ta úprava těch fotografií do toho jakoby starobylého vzhledu taky moc nelíbí, ale to je samozřejmě věc názoru a vůbec nic to nemění na tvých sympatických článcích;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj,
    tento krém jsem měla také možnost vyzkoušet a musím plně souhlasit s tou částí o parfemaci, také mi přišla příliš silná. Jinak co se týče konzistence tak, pro moji smíšenou pleť, je vhodná spíš na zimu. Ale v poměru cena/výkon je dobrý!

    OdpovědětVymazat
  20. Díky, ty máš vždy parádní příspěvky, sleduji, ale nekomentuji, protože by to bylo pořád ta samá chvála. Někdy bych měla, už kvůli těm rýpavým anonymům, i když ty je zvládáš bravurně.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj :) moc děkuji za super tip na dárek pro maminku.

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!