Soutěž o tři poukazy za 500Kč na kosmertické ošetření

by - 19 prosince

Krásné odpoledne,

dnes mám pro vás přichystaný ještě jeden článek, který zveřejním večer a mohu prozradit, že je na vaše přání a pochází z dílny mého manžela :), ale protože Vánoce jsou již opravdu za dveřmi, tak bych vám ráda dala další malý dárek a tím je soutěž o 3 poukazy na kosmetické ošetření do salonu Karolina, Korunní 49, Praha 2. Poukázky do soutěže věnuje Markéta Ušelová, které za ně moc děkuji a také za to, že je pravidelnou čtenářkou mého blogu. Můžete si u ní nechat udělat nehty, či kosmetiku nebo můžete poukaz někomu věnovat. O způsobu vyzvednutí se poté domluvíte s Markétou přes email :).

A co pro výhru musíte udělat? Skoro nic, stačí zanechat pod tímto článkem komentář s kontaktním emailem a napsat mi, jestli chodíte na kosmetiku a na jaké služby byste poukaz využili :). Já se přiznám, že osobně jsem na kosmetice ještě nikdy nebyla, ale ráda bych to zkusila a je mi jasné, že s přibývajícím věkem, by to má plet jistě ocenila.

Soutěž poběží do páteční půlnoci 21.12.2012, pokud se toho ovšem dočkáme a nebude ten avizovaný konec světa :). A tři výherce vybere sama Markéta.


You May Also Like

111 komentářů

  1. Ahoj Peti, já sem taky na kosmetice ještě nebyla:) Ale ráda bych si nechala vyčistit pleť a vytrhat obočí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj ráda bych vyhrála poukázku, protože už přes půl roku se přemlouvám, že zajdu na kosmetické ošetření. Leč to pořád odkládám s výmluvou ještě jsem mladá :D eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi 25 let a na kosmetice jsem také nikdy nebyla. Na návštěvě na kožním, u dermatalogů a podobně, to jo, ale vyloženě na kosmetickém ošetření jsem jaksi dosud chyběla. Poukaz bych použila na to, co by mi Markéta sama doporučila. Kdyby mi řekla, že mám hodně vrásek, nechala bych si ošetřit je. Kdyby mi chtěla vytrhat obočí, taky bych jí to taky dovolila:). Prostě s tím nemám žádné zkušenosti a tuhle první (vyhranou) bych si bezmezně užila. Nechala bych se pořádně hýčkat a čekala na zázrak:*. Klidně bych byla jejím pokusným králíčkem.

    sarkakk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. nikynka.b@seznam.cz

    Ahoj Peti,
    pravidelně na kosmetiku nechodím, ale párkrát už jsem tam byla. Většinou to bylo jen nějaké vyčištění pleti a taky jsem byla na trvalé na řasy, což bylo fakt super. Řasy mi připadaly delší a pěkně natočené, takže už nebylo tak pracné je "nařasenkovat" :D
    Takže bych poukaz využila asi na tu trvalou :-)
    Přeji pěkný den a krásné vánoční svátky, Nikol :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti,na kosmetice jsem nebyla nikdy,ale kdyby to šlo ,tak bych si nechala ostranit nějaké přebitečné chloupky na obličeji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti,na kosmetice jsem nebyla nikdy,ale kdyby to šlo ,tak bych si nechala ostranit nějaké přebitečné chloupky na obličeji :D

    OdpovědětVymazat
  7. Na kosmetiku jsem před několika lety chodila pravidelně a moje pleť byla perfektní. Pak moje kosmetička otěhotněla, já pak nastoupila na VŠ a nebyl čas. Nedávno jsem tam byla znovu a budu opět chodit pravidelně, mé pleti to dělá ohromně dobře. Mám hodně zanešené póry, ale kosmetické ošetření mi s nimi moc pomáhá.
    Poukaz bych případně uplatnila asi na modeláž nehtů, protože se blíží zkouškové období a při stresu si je koušu. :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, na komsetice jsem byla jednou a je to opravdu znát jak na pleti tak i já sem se cítila uvilněně a příjemně

    OdpovědětVymazat
  9. AHoj, já na kosmetice byla jednou, před x lety a nebyl to zrovna nejlepší zážitek - měla jsem alergickou reakci a slečna mi moc napařila obličej... Moje babička (čerstvě prababička) na kosmetiku chodí tak 2x-3x do roka, pokud bych vyhrála, zřejmě bych dárkový poukaz věnovala jí jako poděkování za hlídání pravnučky a výpomoc doma. :-)(lucykindlova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím,

    já ke kosmetičce chodím na obočí a depilaci a jsem spokojená. Ovšem kdyby se poštěstilo, tak bych poukaz věnovala kamarádce k narozeninám. Osobně se mi poukazy moc líbí proto, že si člověk může v tomto případě vybrat, jakou službu chce a obdarovaný nemusí doma skladovat věci, které třeba nikdy nepoužije. Vím, že kamarádka chodí jak na nehty, tak na kosmetiku, takže jako dárek by to bylo ideální :)

    Všem přeji krásné svátky :)

    cruella-de-vil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peťo na kosmetice jsem jestě nebyla a ráda bych to změnila :))
    Marketa.sss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti, na kosmetice jsem byla naposledy asi pred sesti lety, kdy jsem mela opravdu silenou plet, rada bych to vyzkousela i ted :) a posoudila, jestli mi to pomuze. Plet se mi hodne spravila po pletovych produktech Lush, vsem doporucuji :) a Peti, preji Ti krasne pohodove svatky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, já jsem na kosmetice ještě taky nikdy nebyla, ale vím, že moje mamka taky ne, takže bych poukaz věnovala jí. Kdyby se mamka, ale styděla, nechala bych si vyčistit pleť, protože mě teď trochu zlobí...Děkuji za pěknou možnost! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, ja na kosmetiku chodim asi jednou za 2-3 mesice :) Krome klasicke kosmetiky vcetne hloubkoveho cisteni si nechavam obcas nabarvit rasy, nebo jeste masaz je super :)

    Adéla, adush-ka@stream.cz

    OdpovědětVymazat
  15. hmm,lákavá nabídka:) Já teda taky ještě nikdy nebyla, ale brala bych čištění pleti (nějaký peeling). cvespek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem taky na kosmetice nikdy nebyla. Ale chtěla bych to vyzkoušet:). Myslíš, že občasné chození na kosmetiku pleti akorát přispívá. Já sice skoro nemám co ošetřovat, ale určitě by nějaká šikovná kosmetičky něco našla. Nebo bych to dala eventuálně kamarádce, která je na tom s pletí špatně...a určitě by jí to udělalo radost. Nebo taky mamce. Je ve věku, kdy přicházejí vrásky...takže myslím, že by ti to určitě trochu nakoplo sebevědomí:).
    veverkaverka3003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péťo na kosmetice sem nikdy nebyla,ale už jsem o tom uvažovala určitě bych si nechala upravit obočí a nechala si poradit a možná bych si nechala upravit nehty aby měli hezký tvar můj e-mail:svobodovaelis@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ja chodim ke kosmeticce od 7.tridy.Mam problem s akne a kosmeticka mi vzdy plet vycisti,take si nechavam barvit rasy a trhat oboci.Kazdy mesic se k ni moc tesim,dela mi masaz obliceje a ta je moc prijemna.Vzdy mam odchazim s pocitem,ze jsem neco pro sebe udelala.
    praspes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Jee do tohoto salonu se chodim strihat,takze muzu kadernici Lenku Dvorakovou jedine doporucit :))
    Jinak na kosmetice jsem nebyla asi 5 let,takze bych si rada zasla vycistit plet :)
    Mej se krasne :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoooj :) taky jsem na kosmetice ještě nebyla, ale ráda bych si nechala udělat nějakou masku na obličej :) Krásné Vánoce Peťi! :)

    romankovat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky já na kosmetice byla asi tak před rokem naposledy a pro mě je to totální relax. Miluji, když se o mě někdo stará tkz bych si nechala vyčistit pleť protože ji mám teď hroznou jak jsem ve stresu a pořádně si odpočinula :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak já se taky přiznám :) Taky jsem ještě nebyla na kosmetice a nejspíš bych si nechala vyčistit obličej, upravit obočí a možná i něco s tou manikúrou :))
    ilonkastrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Také jsem na kosmetice ještě nikdy nebyla, ale určitě bych to někdy chtěla zkusit :)
    cer.terka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,
    předem chci jen říct, že dáreček je krásnej, ale bohužel to mám do Prahy hodně daleko, takže bych to určitě nevyužila, proto budu jenom nezúčastněně komentovat tvou otázku :)
    Na kosmetiku jsem chodila téměř 4 roky každý měsíc. Chodila jsem na čištění pleti kvůli velkému problému s akné. K čištění připadala vždy i úprava obočí a připlácela jsem si i na leaser. Návštěva kosmetického salonu je super věc, jen bohužel je to dost finančně náročné. Ale doufám, že se ke kosmetice opět vrátím :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky Peti :) Tak zkusím štěstí :) Na kosmetiku nechodím, protože je mi teprve 14 ;) Ale poukázku bych dala mamce, která taky nebyla nikdy na kosmetice :) sasinova.majda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ještě jakou službu :D Asi bych si nechala udělat barevnou typologii a mamka taky :)

      Vymazat
  26. Byla jsem jen jednou a službu bych využila na čištění pleti nebo bych poukaz věnovala mamce. :)
    ideserveanewbag@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, tak já jsem na kosmetiku chodila když jsem byla mladší, tak od 16 jsem ale už nebyla.Určitě bych to využila na vyčištění pleti která už nějaký ten profesiální zákrok potřebuje:D :)
    Buriankovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj na kosmetiku nechodím ,ale ráda bych začala chodit pravidelně aspon jednou měsíčně na celkovou kosmetiku:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :) Máš moc hezkej blog a ráda koukám na tvoje videa :P .. Jinak poukaz bych chtěla pro maminku k ježíškovi .. sice je moc krásná ale přeci jenom je to ženská a má ráda péči :)

    EliskaKristofyova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Moc zdravím! Na kosmetice jsem nikdy nebyla, přesto, že mi byla doporučena lékařkou, kvůli mé problematické pleti. Ráda bych si ji nechala vyčistit a po konzultaci s vámi bych si chtěla upravit obočí, ale nevím, zda je to vlastně potřeba. Chtěla bych se poradit také ohledně nehtů, zda jsou pro mě vhodné gelové, protože trpím jejich lámavostí a tak se bojím to vyzkoušet. Mnohokrát děkuji. Email zal.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Skvělá výhra! Já jsem chodila svého času pravidelně, ale co se mi zlepšila pleť, už to celkem zanedbávám a neměla bych :) Takže bych šla nejradši na kosmetiku. A nestraš nás s koncem světa:)
    mischa.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

  32. Ahoj Petruš, na kosmetice jsem nikdy nebyla, ale určitě si někdy někam zajdu, třeba na masáž obličeje, moje mamka si to vždy moc chválila. Ale kdybych vyhrála tento poukaz, věnovala bych ho tetě, která v Praze žije a minulý rok, dva dny po Vánocích, ji zemřel manžel, takže by si tímto určitě zpříjemnila den a nemyslela na to.
    Tak zatím přeji hezký zbytek dne.
    Veronika Maršíková
    v.marsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Chodím občas a je příjemné nechat se hýčkat. Já bych ráda nějakou zkrášlující kůru :-)
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. ...a tím jsem myslela opravdu nějakou povrchovou vrstvu na obličej, takže kůru :-) ale samozřejmě i kúru jako proceduru ráda podstoupím

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, chodím pouze sporadicky, ale je to příjemný relax :-) Ráda bych si nechala udělat manikuru. inabanana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti, na kosmetice jsem zatím ještě nikdy nebyla :-D kdybych poukaz vyhrála použila bych ho asi na manikúru, protože mě velmi zajímá gel lak. Přeju hezký zbytek dne :-)
    blanuskaaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, na kosmetiku nechodím, ale chystám se to vyzkoušet :) Poukaz bych darovala mojí mamince, která je od přírody sice moc krásná (nejen navenek ale i na duši), ale kosmetické služby by se jí moc hodili a určitě by je ocenila :) (Svistik4@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  38. Veverkablond@seznam.cz
    Občas chodím na vytrhání a barvení obočí :))
    Jinak bych si taky chtěla nechat vyčistit pleť :)))

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Petruško, taky jsem ještě na kosmetice nebyla a dost mě to láká. Nechala bych si udělat nehtíky a vytrhat obočí. Tak zkusím štěstí. Měj se hezky a přeji pohodové vánoční svátky.
    andulka14.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Petruško, taky jsem ještě na kosmetice nebyla a dost mě to láká. Nechala bych si udělat nehtíky a vytrhat obočí. Tak zkusím štěstí. Měj se hezky a přeji pohodové vánoční svátky.
    andulka14.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peťo, byla jsem párkrát na kosmetice, jak mi bylo asi 14 kvůli problémy s pletí. No nevím, jestli to nějak pomohlo, ale asi po 10 návštěvě jsem to vzdala a od té doby jsem na kosmetice nebyla. Asi v 18 nějak moc nezbytně nutné není chodit na kosmetiku, ale mám moc ráda, když jsi kadeřnice hraje s mými vlasy a nechám si udělat nehty. Tak si myslím, že kosmetika by byla jedním pro mě s rozmazlovacích procedur.:) Asi nejvíc bych chtěla vyzkoušet nabarvení řas. Zajímalo by mě, jak budu vypadat, protože třeba mamce to sluší víc, než když si dá řasenku.:)
    PS: máš moc krásný blog a vždycky se těším až na něj přidáš nějaký příspěvek :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj :) Taky jsem nikdy na kosmetice nebyla, ale už se k tomu delší dobu rozhoupávám a tohle by mohla být skvělá příležitost, jak s pravidelnou péčí začít. Uvítala bych nějaký odborný peeling mojí věčně se odlupující kůže na čele a vytrhání mého obočí, na které sama nemám dostatečnou odvahu. Krásné Vánoce všem ;) Mája (maja.leblova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Petruško,
    taky jsem ještě na kosmetice nebyla a dost mě to láká. Ale kdyby se na mě pousmálo štěstí, tak bych poukaz dala mamince, aby si aspoň trochu odpočinula od toho pracovního a předvánočního shonu. Měj se krásně a přeji pohodové vánoční svátky.
    andulka14.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj :) Já taky na kosmetice ještě nikdy nebyla, ale dlouho se k tomu odhodlávám, a tohle by mohla být skvělá příležitost, jak začít s pravidelnou péčí :) Uvítala bych odbornější peeling mojí na čele věčně se odlupující kůže a rozsáhlejší vytrhání obočí, na které sama nemám odvahu... Krásné Vánoce všem ;) Mája (maja.leblova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj peti já na kosmetiku chodím a poukaz bych využila asi pro mou mamku na obočí, manikúru atd. :)
    BeautyMaty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj peti já na kosmetiku chodím občas a poukaz bych využila pro mou mamku :)
    BeautyMaty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Já si do teď myslela, že jsem jediný exot, který na kosmetice ještě nebyl, teda kromě mojí mamky, která je teda o generaci starší, takže bych to šla vyzkoušet, nebo ho darovala jí, má přece přednost. Určitě bych si šla poslechnout něco o mé pleti.

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Peti =), co se mě a kosmetiky týče, tak jsem na ní taky ještě nebyla, nicméně se na to už delší dobu chystám. A co bych si na kosmetice nechala za poukaz "udělat"? Vybírala bych mezi zkrášlení nehtů, nebo vyčištění pleti. Popř. bych to darovala mamči, která vždy, když se o tom bavíme, řekne, že pro ni je to škoda peněz, že už je stará a lepší to nebude, nicméně jí nedávno bylo čtyřicet, ale dokopat ji k tomu, aby si taky něco pro sebe dopřála, to už je složitější =D.
    Měj se krásně a přeji krásný zbytek dne. =)

    KarolinaP18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peti já jsem na kosmetice sice byla ale jsou to roky a bylo to super ...je to hezký pocit když se o tebe někdo stará ....poukázku bych využila na kosmetiku protože v poslední době se mi zhoršila pletˇ :)
    Romusinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. také jsem nebyla :) ale nejspíš bych si nechala udělat obočí a nějaký chemický peeling? :) nebo bych poukaz věnovala mamči :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, tak já na kosmetice byla 2x, pokaždé u jiné paní a pokaždé jsem to jen přetrpěla. Paní byly obě skvělé, milé. Ale zjistila jsem, že naprosto nesnáším, když mi na obličej šahá cizí člověk, když mě matlá krémy, masíruje, odličuje. Vadí mi jen ten obličej. Když jsem občas byla na masáži zad, bylo to úžasný. Ale obličej prostě nesnesu. Ještě překousnu vytrhání obočí.
    Takže ani nezanechávám email, poukázku přenechám jiným:-)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péto já jsem na komstice byla jen jednou a myslím si že je to super někdy takhle zajít.. :) Určitě bych to viužila , ale ne já věnovala bych to svý mamince , která o tom už dlouho sní zajít si na kosmetiku. S pozdrvaem Káta.. :) E-mail: katka8.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Na kosmetice jsem ještě nikdy nebyla, ale už delší dobu mám chuť to zkusit :) Pokud bych vyhrála, za což bych byla velice ráda, tak bych poukaz využila asi na nějaké čištění pleti :)

    m.birova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Věříš na ten avizovaný konec světa? :)

    OdpovědětVymazat
  57. Na kosmetice už jsem párkrát byla a zašla bych zase, ale má kosmetička má volno až v únoru a k jiné se mi moc nechce. :/ Takže bych toto určitě ráda využila. :) Ráda bych si nechala vyčistit pleť a mou specialitkou je zábal na ruce. :)
    beauty-store@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  58. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Peti, tak ja uz mam kosmetiku daaavno za sebou, mama se pohybovala v tomhle prostredi uz jak jsem byla nactilety decko, takze poprve jsem na ni byla snad ve 13 :) Ale tedka uz jsem nekde u nekoho ciziho na kosmetice nebyla dlouhe roky, protoze bud se osetrim doma kosmetikou, kterou do salonu dodava mamka, nebo si lehnu pod ruce ji a ona me pekne maminkovsky opecuje :)) Takze na tenhle poukaz bych si urcite nechala udelat neco s nehty, co sleduju tebe a Labradooru jsem na nehty vysazena :)

    Pekne a klidne svatky preju :)

    Peta

    cosmodivka (at) seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. nechodím, přijde mi to tak brzo zbytečné, nemam tak špatnou plet :_))

    surovych.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, já bych si asi nechala udělat nehty, nejsou v moc dobrém stavu a bylo by fajn, kdyby jim nějakej odborník trochu pomohl, dal jim správný tvar a nějakou tu péči. Jinak na kosmetiku nechodím, mám z toho trochu strach, byla jsem v minulosti dvakrát a nikdy to nedopadlo moc dobře a odcházela jsem rudá jak rak s podrážděným a napuchlým obličejem.
    Strakova.H@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Na kosmetice jsem už byla a naposledy docela nedávno. Poukaz bych využila asi na zkrášlení nehtů, nebo vyčištění pleti.

    e-mail: natali-geschrei@seznam.cz

    PS: Přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj, Péťo. Na kosmetice jsem nikdy nebyla. Dala bych asi přednost nějaké pleťové masce, nebo vyčištění pórů- to by mi vážně neuškodilo :-)
    andreaton@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. ahoj, tak já teda chodím na kosmetiku 1x za dva měsíce. Takže mě by kosmetika vyhovovala, ale více bych brala vizážistku.

    Měj se hezky...:)

    marketa.harrandova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Peťul/Markét,
    na kosmetiku se chystám už asi tak věčnost, ale vždycky prostě bylo něco, co se finančně muselo řešit předněji, než kosmetika, takže z poukazu bych byla rozhodně nadšená! Dovolím si být trochu sobecká, protože projedu-li si mé nejbližší, kterým bych popřípadě chtěla poukaz darovat, není mezi nimi nikdo, komu bych poukazem udělala radost, nebo by se ji to prostě hodilo. Nehty si dělám tak nějak sama doma, takže bych určitě využila spíše kosmetiku a jelikož mám mastnější pleť, rozhodně bych volila nějaké pořádné vyčištění a....pár rad, jak se o mou pleť pořádně postarat.A to by vlastně bylo všechno, co bych chtěla vyzkoušet - myslím, že nejsem extra náročná:-)
    Hezký večer:-)

    Petra.funfkirchlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj,
    já jsem na kosmetice nikdy nebyla a myslím, že to ani nepotřebuju. Poukaz bych chtěla dát své milované mamince pod stromeček (vybrat hezký dárek pro ni je občas nemožné :D ). Takový poukaz by se jí určitě hodil :).
    mkristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Peti, na kosmetice sem nikdy ještě nebyla. Pořád se na to chystám, ale nějak není čas :D Poukaz by se mi určitě hodil. Přeju hezké Vánoce ;)

    adiska92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, na kosmetice jsem byla asi dvakrát - jednou na obočí. A podruhé jsem si nechala udělat pleťovou masku proti akné. Paní kosmetička mně začala pupínky vymačkávat a pak jsem chodila do školy se strupy na obličeji a od té doby jsem na kosmetiku nešla. Ale líbilo se mně tam příjemné prostředí a hudba, která do toho hrála. A na jaké služby bych využila poukaz? Nechala bych si upravit obočí a mamce bych nechala vyčistit pleť, nebo něco proti pigmentovým skvrnám, protože na ně trpí.
    email : misa-457@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj. Já bych poukaz na nehty asi nepoužila. O své nehty se starám myslím dobře a často. Zato kosmetika by byla pro mě lákavá, protože stále nemohu přijít na to, jak se o svou pleť co nejlépe postarat a tak bych uvítala rady od odbornice. Budu doufat že se na mě usměje štěstí, nebo spíše Markéta :-)

    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Já byla na kosmetice hoodně dávno a bylo to děsný, měla jsem hroznou pleť ještě měsíc po tom. Pak jsem byla na ultrazvukové špachtli, asi 3x a to bylo super, neměla jsem skoro žádné ucpané pory. :)
    jane.beautiful@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. AHoj:)

    byla jsem v létě na kosmetice, dala jsem si to jako dárek k svátku. No, já sem nic neviděla, spíš naopak, ale po pár dnech se ta péče projevila:) měla jsem krásně hebkou pleť, všichni si všimli, jak krásně září. To bych chtěla znovu zažít:) tak třeba se poštěstí!

    anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Péťo! :)

    Na kosmetice jsem ještě nikdy a proto bych jí moc ráda vyzkoušela. :) Už o tom přemýšlím dlouho, ale ještě jsem se k tomu ňejak "nedokopala". :) Uvítala bych ošetření pleti, úpravu obočí a také ňejaké rady a tipy, jak dále v ošetření pleti pokračovat i doma.

    Přeji krásné a klidné prožití vánočních svátků. :)

    Nikča :) (nikola.chaloupecka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  73. Já bych poukaz využila na kosmetické ošetření. Je mi 26 a myslím, že je nejvyšší čas na profi ošetření.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Na kosmetiku neni nikdy pozde, prevence je dulezita, ikdyz si spousta z vas mysli, ze kosmetiku nepotrebuje, neni to pravda.Takze za sebe bych vam vsem tady kosmetiku doporucila!!
    Krasne svatecni dny
    Lea

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, no mě ten konec světa přijde trošinku volovinka :D Jinak já na kosmetice byla jednou. Dostala jsem jako dáreček k narozeninám manikúru a byl to děs. Nepříjemní tam byli, udělali mi to hnusně(nebylo to dotažený až ke kůžičce...), no prostě strašný, takže bych docela ocenila, kdybych mohla změnit názor, ale asi bych šla na kosmetiku jinou, ne na nehty, třeba na vyčištění pleti, na vytrhání obočí...já nevím bylo by toho tolik čím by mě mohli hýčkat :D :D asi jako každou jinou :D Jinak ti přeju nádherné a poklidné svátky s rodinou a dobrý řízek se salátem(jsem s tebou za jedno-kapr fůůůj) :D

    kiki.brezova@seznam.cz


    mybeautypineapple.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Péťo:)
    Na kosmetice jsem byla jednou a to asi před dvěma lety, kdy jsem dostala poukaz od babičky. Kosmetička mi ale tak zohyzdila obličej, že jsem už raději nikdy ke kosmetičce nešla. Odcházela jsem s celým rudým obličejem a flíčky mi vydržely ještě týden(asi alergická reakce). Chtěla bych tak dát kosmetičkám ještě jednu šanci. Nejspíše bych zkusila nějaké to ošetření pleti.
    Měj se hezky a přeji krásné vánoce tobě i Markétě!
    Míša

    m.loudova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Poukaz bych asi nadělila mamce k Vánocům, protože vzhledem k mému x-náct věku to ještě není nutné. Jednou jsem již u kosmetičky byla, ale bylo to z čiré zvědavosti - nechala jsem si nabarvit řasy, přičemž se mi moc líbil výsledný efekt! Jinak ti přeji pěkné Vánoce a hodně splněných přání.

    mail je - sabina.vanickova8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Na kosmetiku momentálně nechodím, ale už jsem vyzkoušela :-) Uvítala bych upravení obočí nebo vyčištění pleti :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Poukaz bych asi věnovala mamce pod stromeček, protože vzhledem k mému věku (x-náct) ještě není kosmetika moc nutná. Jednou jsem si ale nechala jen tak ze zvědavosti nabarvit řasy a výsledný efekt se mi moc líbil! Nakonec ti ještě přeji veselé Vánoce :)

    email -sabina.vanickova8@gmail.com
    (omlouvám se, kdyby byl komentář dvakrát)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj Peti, ja byla na kosmetice jednou a bylo to moc prijemne, ale dost drahe, tak kosmetiku praktikuji doma. Nedavno jsem byla jen na uprave oboci a to bylo levne, efektni a super. Poukaz bych ale vyuzila na nehty, nosila jsem dlouho umele a ted bych se k nim zase chtela vratit.
    Hezke Vanoce!
    Petka.
    vankova-petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Jednou jsem byla na kosmetice, když mi bylo náct a potřebovala jsem pomoct s pletí, a vážně to mechanické čištění od odbornice velmi pomohlo :) Taky to byl celkem relax, že o člověka někdo pečuje. No když to vezmu kolem a kolem, někdy bych ještě ráda zašla :)

    gwyn.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. ty jo:) já bych to nejspíš darovala mamči:) jelikož je mi náct, na kosmetice jsem nikdy nebyla, nepotřebuji to a ona by to jistě využila lépe:)
    Romushinkag@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Nikdy jsem na kosmetice nebyla, takže bych ráda zašla a dozvěděla se nové věci o mojí pleti a nechala si pleť profesionálně vyčistit :)
    schabik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Jednou jsem tam byla, měla to být nějaká maska kterou mi zaplatila teta k svátku, ale žádného účinku jsem si nevšimla..
    Určitě hloubkové čištění, to bohužel potřebuju :/
    Fairychain.blogspot.cz
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Pravidelně nechodím, ale párkrát už jsem tam byla a nemám na to zrovna hezké vzpomínky :D Poukaz bych využila asi na čištění pleti, toho není nikdy dost :)
    kubjatova.kl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Byla jsem jen jednouna kosmetice, ale poukaz bych věnovala mojí mamince, která by si ho zasloužila ;-)
    kristynapotocna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Na kosmetiku čas od času zajdu, poukaz bych využila na vyčistění pleti a masku :-)
    mia.violet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Na kosmetice jsem ještě nikdy nebyla, ale myslím si že by to mohlo být super. !! :)

    luckybaby115@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Ještě jsem na kosmetice nebyla, ale už o tom dlouho přemýšlím =D asi bych šla na nějaké ošetření pleti, nebo depilaci =D
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Už několikrát jsem byla na trhání obočí. Tak jsem si jednou přečetla ceník a narazila tam na hloubkové čištění za 100 kč. Tak jsem si řekla, že to bude v pohodě, že to vyzkouším :). Tak jsem šla a ležím si a přemýšlím... No a až bylo hotovo, tak to nestálo 100, ale 450. Chtělo se mi začít brečet a dost dlouho jsem to rozdejchávala. Docela me to zrujnovalo :D
    Využila bych to na čištění pleti, už jenom z toho důvodu, že se mi tvoří docela dost akné :)
    d.piglova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Já bych poukaz v případě výhry darovala mojí mamce, která nikdy na kosmetice nebyla a nedávno se rozhodla, že se začne více zkrášlovat. Začala se každý den líčit a dbá o sebe teď daleko více. Výhra by ji určitě potěšila :)
    LFelbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Já bych poukaz využila na nehty, na těch jsem jednou byla a byla jsem spokojená. Na kosmetice jsem byla asi 3x, ale spokojená jsme ani jednou nebyla, dvakrát mi hrozně upravily obočí a jednou mi dala tak stahující masku, že mně až pleť bolela. Šárka spapouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. na kosmetice jsem uz parkrat byla, na vycisteni pleti, odstraneni prebytecnych chloupku a upraveni tvaru oboci, takze myslim, ze poukaz bych asi i vyuzila ja sama :D bygoldie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Ahojky, no na kosmetice jsem byla jednou - na cisteni pleti..a myslim, ze nejvice se mi na tom libil cely ten proces, ze se nekdo venuje jenom tobe a muzes relaxovat..takze znovu bych to cisteni, nejake masky a pod. rada sla:) monikastankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  95. na kosmetice jsem nikdy nebyla, ale možná bych dala poukaz spíš jako dárek přítelkyni bratra mého přítele (to zní divně, co?:D), i když po kosmetice toužím!).

    zajickova.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. v pubertě jsem na kosmetice byla asi 2x, znáš to akné atd :D ale musím říct že bych si to vyčištění obličeje a nějakou péči po dlouhé době užila :) (páč na péči o pleť jsem prostě flákač) MsBajuskaaa
    beruska95@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  98. To je směšný, jak kdykoli Petra něco nabízí, všichni jí mají tak rádi a tvrdí, že už její blog sledují 100 let...:D Já o kosmetiku žebrat nemusím, navíc to mám do Prahy daleko. Petra se mi ale jeví jako celkem sympatická mladá dáma možná s trošku zaostalým vzděláním, ale její manžel, to je děs - jen pubertální kluci si vycpávají trenky ponožkou...
    Jinak Petro, možná by sis po sobě měla ještě jednou přeslabikovat nadpis tohoto článku, já totiž žádné "kosmertické ošetření" neznám, leda že by to byl tvůj nový velmi inteligentní výraz, který nám zatím není známý - něco jako "Wake up me". :D
    To je asi vše, co jsem chtěla napsat. Nepochybuji o tom, že si budeš myslet, že to zase napsal nějaký anonym, který má nízké sebevědomí, ale s tvým mozkem já nic nenadělám. Ty totiž jakoukoli kritiku zavrhuješ a věříš těm chválivým kecům psaným autory, kteří Tě chtějí přilákat na svůj blog.
    I přes to Ti přeji veselé Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  99. Asi nerozumíš vtipu, když tohle píšeš. A ty jsi nikdy nenapsala překlep viď? :D

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, tak já na kosmetice byla párkrát, mám mastnou "blbou" pleť a asi na ní nic nezabírá. Ale protože ráda zkouším nové věci, tak se tedy přihlašuji do soutěže.
    Můj mail Anjelska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj, na kosmetiku chodím pravidelně. Poprvé jsem na ní byla ve 12-13 letech. Začínaly se mi ztmavovat chloupky nad rtem, tak mi mamka nabídla, že mě vezme na odbarvování. Cca za rok jsem šla na 1. epilaci,depilaci a čištění pleti. Nikdy jsem neměla velké problémy s pletí,ale jednou za 3 měsíce zajdu na čištění. I když nemám problémy, moje kosmetička mě dokáže potrápit. Má takový háček, kterým přejíždí pleť a jakmile najde malinkatou hrudku (která ovšem nejde vidět) hned se do ní pustí. Na obočí s horním rtem chodím jednou za 3-4 týdny. Moje kosmetička má dobré ceny (80 Kč za obočí a ret), takže to není hrozné. Moc ráda k ní chodím, má moc uklidňující hlas, je milá, dobře se s ní povídá, zkrátka se u ní každý cítí moc dobře. Pak i po trhání obočí jsem zrelaxovaná. =) Poukaz bych asi využila na ošetřené pleti jinou metodou, která se do našeho malého městečka ještě nedostala.

    mell95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj, dříve jsem měla dost problémy s vyrážkama a tak jsem místo kosmetiky lítala po kožních. Teď už mám pleť v pohodě, ale i přesto jsem na kosmetice nikdy nebyla, vzhledem k tomu, že je mi 27 je asi nejvyšší čas začít :) Poukaz bych využila na ošetření obličeje, trošku se nechat hýčkat :)

    marvich@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, na kosmetice jsem byla jen na úpravě obočí a jednou jsem tam byla kvůli akné. Jenže masky proti akné nezabraly a tak jsem stejně musela na kožní, kde mi předepsali Zineryt, naštěstí už jsem se vyrážek zbavila. Ale mastnou pleť mám pořád. Koukala jsem na FB stránky salonu, takže bych využila kosmetické ošetření dle typu pleti s krémovou maskou.

    misa-k1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Peťko, na kosmetiku se snažím chodit pravidelně, jelikož se dennodenně líčím a myslím, že si pleť takové hýčkání zaslouží.:-) Jako mladinká jsem měla problémy s pletí a do teď to řeším antikoncepcí, tak snad až ji někdy vysadím, nestane se ze mě příšera...:-D
    Jinak ze šlužeb studia bych zkusila nejspíš onu zmíněnou kosmetiku, nebo pedikúru, na tu také chodím moc ráda.
    Měj se krásně, hezké Vánoce a hodně štěstí do nového roku, Téra.

    OdpovědětVymazat
  105. Jaj, zapomněla jsem ke komentáři přidat mail, kdybych mohla někde zapomenout hlavu, tak chodím večně bez ní...:-D
    Téra
    terezka.hlavackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Já - ač už trošku stará bréca :D - jsem na kosmetiku ještě nikdy nezavítala. Takže v rámci mého programu "Snažím se vypadat líp" - bych to ráda vyzkoušela. Ráda bych si nechala upravit obočí, vytrhat chloupky nad horním rtem, diagnostikovat typ pleti (protože jsem si vždy myslela, že mám pleť mastnou a poslední dobou s narůstajícím zájmem o kosmetiku zjišťuji, že mastná asi nebude) a udělat celkové vyčistění. Do budoucna bych chtěla absolvovat ošetření, které by mě zbavilo skvrnek po akné (zatím na ně používám nějaké bělící sérum, ale výsledky nevidím).

    Lil (odjogurtukelimek@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Péťo,
    zkusím štěstí - nikdy nevíš na koho sedne.
    Párkrát jsem byla, hlavně na hloubkovém čištění, které si na problematickou
    pleť doma sama neuděláš a dokonce se mi tam povedlo jednou usnout :o)

    a.janska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Já bych poukaz využila na základní ošetření pleti, popř. bych si připlatila za nějakou masku :) Jinak na kosmetiku chodím, ikdyž nepravidelně...a na stránkách fb vidím, že se zde používá kosmetika Janssen, na kterou jsem slyšela samou chválu, takže ikdyž nevyhraju, někdy určitě vyzkouším...
    Pavla
    pavla.jirakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj, tak já se řadím k těm ženám, co na kosmetice nikdy nebyly, ale zrovna včera jsem říkala manželovi, že si dávám předsevzetí do nového roku, že si aspoň jednou za měsíc udělám volný den sama pro sebe a jako první navštívím kosmetičku. Už přes rok a půl jsem na mateřské a jsem matka na plný uvazek. Je na čase být zase ženou bez olámaných nehtů a s šatníkem plným tepláků. Takže poukaz bych si užila sama, nechala bych si vyčistit unavený ksichtík, poradit s neforemným obočím a poprosila bych o typ, jak šikovně zamaskovat nešikovnou jizvičku na rtu, kvůli které nepoužívám k mé velké lítosti rtěnky, protože díky jizvě vypadají rozmazaně a já nevím jak na to. Krásné svátky všem.
    vendula.studena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!