TAG 12 v roce 2012

by - 04 prosince

Krásné úterý,

máme tu slibované kecací video. Vymyslela jsem si takový malý vánoční TAG, který se měl od těch ostatních lišit, ale nakonec se vlastně moc neliší :D,ale tak nevadí, snad se vám bude líbit, určitě v něm pokračujte!

You May Also Like

62 komentářů

  1. Super video :) S těma dárkama to mám podobně, taky moc nemusím "srandy" tohohle typu :). Jinak já třeba vánoční bramborový salát od svojí mamči zbožňuju ale nemůžu ho prostě pozřít od tety, která do něj přidává ančovičky. Nejoblíbenější nepečené cukroví máme společné, vosí hnízda, ty já můžu a u nás doma jsou snědený snad jako první :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uáá ančovičky? já už jsem to sice někde slyšela, ale tak nějak mi to evokuje "fuj" :D.....

      Vymazat
    2. ja jsem si teda ancovicky uplne zamilovala, hlavne na pizze :) ale do salatu jsem jeste nezkousela

      Vymazat
  2. video úžasné, prskací chaloupka je originální :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle video mi tak neskutečně zvedlo náladu! :-) Sedím tu nad prezentací do školy a říkám si, že na odreagování kouknu na tvůj blog, a co nevidím - video. Nejkrásnější bylo, jak jsi mluvila o ideálním Štědrém dnu. To jsem úplně slyšela rolničky, jak jsem se začala těšit :-D
    Měj se krásně a ještě jednou děkuju za prozáření dne :-) Zuzka

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně milé video, celou dobu jsem se u něj usmívala. "Opilecká" historka i dárek zabalený v novinách mě rozesmály snad nejvíc. Je prima, že máš odvahu takhle poodhalit své soukromí. Jsi vážně strašně sympatická a před kamerou úplně přirozená.
    Napadla mě jedna otázka, ale samozřejmě nemusíš odpovídat - proč vlastně nepiješ žádný alkohol? Já jsem zvyklá si zvlášť zimní večery spříjemňovat skleničkou svařáku nebo punče:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju :), no já nemůžu ze zdravotních důvodů, mám nějaké problémy se žaludkem, beru na to prášky a alkohol mi dělá děsně blbě,ale svařák a punč mi teda hodně chybí,to jsem měla vždycky ráda

      Vymazat
    2. Tak to samozřejmě chápu, zdravíčko je vždycky důležitější než alhokol. Naštěstí je dnes velký výběr nealkoholických drinků, že i nepiják alkoholu si pochutná. Tak Ti do nového roku přeju hlavně hodně zdraví!

      Vymazat
  5. Peťul, ty jsi tak sympatická ženská! Z videa jsem měla příjemný pocit a pobavila mě historka s krémem na nohy v novinách :-D a pak popis salátu tvé mamky:-))) Chaloupku na svíčku máme hodně podobnou - to mi připomnělo ji vytáhnout z krabice.jaký parfém bys chtěla pod stromečkem objevit?Já chci chloe love... Těším se na další posty, zpříjemní mi celý den!

    Měj se moc hezky!!! Pa

    OdpovědětVymazat
  6. Peťo, to byl super TAG! to by mě nenapadlo, že něco takovýho je :D

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý video,
    A já se až divila jak hodně podobný vkus máme ! :)
    Ps : Taky jsme na Vánoce přemýšlela nad černo-červeným-zlatým outfitem ! :)
    Historka z chaty byla boží , já taky nemám moc ráda když se holky tak moc opíjí , ale tak jasně že byla asi velká sranda co ? :D :)
    A s tím salátem ! To stejný ! :D Rozvařená mrkve a celer ( bo cosi ) fuj :D Ale jinak miluju bramborovej salát jak ty říkáš s jogurtovou smetanou a s hráškem ... Mňám To úplně miluju ! :)

    gabulka-lovelygir.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé odreagování od pracovních povinností, děkuji Péťo :-) Vzala jsem si perníčky a čaj a krásně si u videa odpočinula a koukám z okna, zrovna sněží, no, navodila jsi mi krásnou vánoční atmomsféru a zvedla neuvěřitelně náladu :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti :-) opět superní video. Ty vosí hnízda/včelí úly jsem měla minulé vánoce poprvé u přítele a strašně moc mi chutnaly :-) Takže jsem letos sbírala ořechy jak divá a přemlouvala mamku ať je taky udělá :-D Jinak jsem se tě chtěla zeptat jestli bys třeba nechtěla udělat nějaké video na typy na Vánoční dárky. Já píšu teď dopis Ježíškovi (i když mi je už 22), pro přítele, protože chudákovi už došla inspirace... Maki :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Maki, moc děkuju, no s těmi tipy, přiznám se, že já sama bych nějaké potřebovala :D, hi, ale možná udělám, i když nevím, zda to stihnu.....:), mám toho ted nad hlavu.

      Vymazat
  10. Péťo skvělé video! Pro mě prosinec také není příliš veselý a to ze stejného důvodu jako pro Tebe... Nicméně pak přijde Štědrý den, ta atmosféra a děti rozbalující dárečky a pobíhající po bytě s rozzářenýma očíčkama a všechno to špatné tak nějak vykompenzují :-)
    Video je moc povedené, pobavila jsem se a tag se mi líbí, tak se do něj možná pustím ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. opět si nezklamala Peťo a strašně jsi mě pobavila a rozesmála :D nějak si tě nedovedu představit opilou :D

    OdpovědětVymazat
  12. Na otázky jsem odpověděla, můžeš se podívat:)
    http://divci-svet.blogspot.cz/2012/12/tag-12-v-roce-2012.html

    OdpovědětVymazat
  13. Příjemné video :) Letos budeme mít také vánoční stromeček do červena, minulý rok byl modrý. S těmi ,,srandovními" dárky souhlasím, také to není můj šálek kávy. A moje nejoblíbenější cukroví jsou jednoznačně vanilkový rohlíčky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělé video ty otázky jsou takové jiné a veselé :-) Taky mám moc ráda Pretty Woman už se těším na pohádky a filmy ...uplně jsi mě navnadila :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Peťko, vše ok :) Jen jestli můžu malou maličkost.. příště hoď na začátek nějakou českou koledu.. to nahodí určitě lepší atmosféru... :) Máme přeci tak kráááásné koledy.

    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý postřeh :) Také se přimlouvám :) A už se těším!

      Vymazat
  16. Peti ještě o tom Silvestru mi uplně mluvíš z duše :-D Už jsme myslela, že je to jen můj názor...ale taky tento den moc nemusím je to takové veselí na povel:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak konečně jsem video dokoukala, Hembera by asi z opilecké historky happy nebyl :-D Jak visíš na věšáku bych chtěla celkem vidět. :-D
    Určitě TAG udělám, je strašně super! :-))

    OdpovědětVymazat
  18. Ach, další super vánoční video, dokonce mě to přimělo udělat si na blogu taky takový TAG (ale teda psaný, na video se moc stydim :D)
    Mimochodem, mohu se zeptat, jak dlouho už jsi vdaná?:)

    OdpovědětVymazat
  19. Mám na Silvestra úplně stejný názor, ráda si zapařím kdykoli jindy, jen né tehdy, když musím :D
    Jinak super video jako vždy :))

    Koukněte na náš nový blog

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/ :)

    OdpovědětVymazat
  20. jéé, tohle video mě dneska tak podalo do noty! super, otázky jsem si opsala a zkusím na ně odpověďět ve svém blogu:-) Historka z chaty je výborná. Je se přiznám nikdy neopila, páč mi to nedělá dobře. Nikdy, až do teďka, koupila jsem si dneska na vánočních trzích medovinu a vyžahla skoro půl litru....uááá, neptejte se mě, jak dlouho tohle píšu:-)))) Ale tak jako chodím rovně, jen mi dělá problémy trefit se do dveří a obléct si kalhoty od pyžama:-))
    A svalím se s dětmi do postele a mějte mě rádi:-))
    Hm, Silvestr od té doby, co máme děti, neslavím, protože kluky nezajímá, že jsem byla do jedné do noci vzhůru a vstávají tradičně v šest a to bych prostě nedala. Roky minulé jsem ještě třeba si dívala na stupidní pořady v televizi, minulý rok i ten letošní jednodušše půjdu spát. Trapné ne? :-)
    Jo a nejoriginálnější dárek jsem nedostala k vánocům, ale letos k narozeninám, to jsem byla fakt paf....dostala jsem CHŃAPKU do kuchyně s mapou Chorvatska....to jako byl fakt vrchol:-)) Nad kuchařskými knihami z let minulých člověk přihmouří oko, co taky chudák muž má vymýšlet že, ale CHŃAPKA, to bylo i na mě moc:-)) Navíc nesnáším vaření:-) Takže k Ježíšku jsem mu pro jistotu udělala seznam a ať vybere:-) Mám přislíbenou helmu na lyže a sněhule, nu a kdyby Ježíšek nevěděl, co s penězma, tak bych ráda šla do divadla:-))
    Ozdoba stromečku, to je jednoduchý, dávno padlo to, že JÁ vymýšlím, v jaké barvě letos bude, od té doby co máme děti, které rozum pobraly, tak to chtějí zdobit samy a vypadá to pak tak, že na stromečku jsou ozdoby VŠECH barev, které máme:-)) Letos jsme v OBI nakoupili ty andělské vlasy v barvách zelené, stříbrné, fialové, z loňska máme zlaté....no, tak si asi umíte představit, jak vypadá náš stromeček:-)
    Jídlo....tak to je jasný, babiččin bramborový salát, nikdy a od nikoho jsem nejedla lepší. Snídám ho, svačím, obědvám, večeřím a ještě nikdy jsem se ho nepřejedla a jedla bych ho imrvére:-))A k tomu krůtí řízek hojně pokapaný citronovou šťávou. MŃAM:-)
    Jooo a pod stromečkem bych rovněž chtěla najít Jacoba z Twilight, je nádhernej!!!!!!!! Kam se hrabe Edward! Ty jeho oči, to jeho tělo...uááá!! :-)) Co bych s ním dělala je asi jasný ne:-))
    Vysněný dárek......odjet někam na hodně dlouho, kde mě budou hýčkat a obskakovat jako princeznu:-))
    Tak, už je to nějaký děsně dlouhý, to je tím alkoholem v hlavě, radši končím:-)) Beru antidepresiva, už čtyři roky, sice už maličkou dávku, no, ale takhle to pak dopadá, slibuju, že už nebudu!!! :-)
    A Petro, Vánoce v New Yorku, to musí být paráda. Jela bych s tebou:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně krásně napsaný, vtipný, výstižný, super. Měla bys psát nějaké sloupky do časopisů :-) Pobavila jsi mě.

      Vymazat
    2. Klárko, díky, to jsi mě pobavila :D!

      Vymazat
  21. Neeeee tak Silvestr mě dostal :D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  22. Čo mám na to povedať.... :D Ja som sa od úúplneho začiatku až po úplný koniec bavila s úsmevom na tvári, nemala si chybu :D si úžasná :)))

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravím :)
    Video bylo opravdu skvělé. V něčem se shodujeme, v něčem ne. Každopádně v tomto tagu jsem musela pokračovat :). Je to úplně první tag, tak uvidím, co na něj řeknou ostatní :)

    OdpovědětVymazat
  24. Silvest na Time Square je pro blázny. To si ani neužiješ

    OdpovědětVymazat
  25. Krém na rohy nebo na nohy? Špatně sem to slyšela :D Jinak moc milé video a mám uplně stejný sen na silvestra. A černé ozdoby sem viděla v bauhausu, tak se tem kdyžtak mrkni ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Co napsat. Už si přijdu trapná, jak to pořád dokola opakuju :)
    No ale co se dá dělat, opět skvělé a zábavné video! Miluju tagový videa a vůbec videa ze soukromí :)
    Těším se, co vymyslíš na příště...

    Krásný den!

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  27. takže jsem tak nějak na tý chalupě šla a zůstala viset na věšáku :D:D:D:D:D:D:D

    Péťo díky za pobavení, skvělé video, budu se snažit pokračovat, ale nevím jestli to zvládnu tak vtipně jako ty :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělé video, Peťo! Hrozně se mi tenhle vánoční tag líbí, takže ho nejspíš zpracuju na blog ;) Jinak černé ozdoby jsem viděla v Kiku, a vypadali tak dobře, že jsem o nich taky začala přemýšlet :D
    Moc si mě takhle při úterním večeru pobavila, především s tím Silvestrem a věšákem :D

    OdpovědětVymazat
  29. Péťo, sice jsem odkaz házela už na Tvůj fb, ale proč si "nezaspamit" i tady, že? :)

    Ne, teď vážně, jsem moc ráda, že jsi něco takového vymyslela! Děkuji za inspiraci a zde jsou moje odpovědi na otázky a doufám, že mnohé blogerky se inspirují, ať mám na co koukat a co číst!

    http://janeandherworld.blogspot.cz/2012/12/tag-12-v-roce-2012.html

    OdpovědětVymazat
  30. Petro, děkuji za dnešní video, nějak mám celý den blbou náladu, ale Vy vždycky umíte potěšit. Mějte se moc hezky a přeju Vám klidný advent!!
    Vanda

    OdpovědětVymazat
  31. Další super video, Peti! :) Hrozně ráda se na tebe dívám, jsi taková milá a usměvavá, jde z tebe šíleně moc pozitivní energie a kromě toho se super posloucháš. :) TAG jsem si udělala, je teda psanou formou, ale je. :) http://poorlittlerichgirl.blog.cz/1212/vanocni-tag-petralovelyhair

    OdpovědětVymazat
  32. si velmi zlata na videu,

    moja maminka robi najlepsi salat podla mna, ale dava tam take cudne veci neviem ci este niekto tam dava jablko :D ale iba kusok, inak samozrejme vajicka, uhorky, kukuricu (hrasok nemame radi) a tak :) s tym salatom sa potom vzdy obzierame :)

    OdpovědětVymazat
  33. ahojky Peťul, moc jsem se pobavila :) vážně moc skvělej nápad i otázky :) takže jsem se inspirovala :) http://petulabook.blogspot.cz/2012/12/tag-12-v-roce-2012-od-petuly.html

    OdpovědětVymazat
  34. Hrozně moc všem děkuju za krásné komentáře a za to, že mi věnujete tolik času,abyste se mrkli na má videa, opravdu si toho moc vážím, zvláště v tom předvánočním shonu. Snad nevadí, že odpovídám takhle najednou, přiznám se, že ted nevím,kam dřív skočit a potřebovala bych se rozdvojit, protože s manželem každý den makáme do 11 do večera, ale na blog si samozřejmě najdu čas vždycky, spokojený čtenář, to je moje priorita :). Také děkuji všem, kdo tagu pokračují, na všechny odkazy jsem se podívala a pobavila jsem se, někde jsem stihla zanechat i komentář :).

    Přeji všem krásného Mikuláše a ještě dnes se tu objeví nový článek :).

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj,
    pěkné video, koukám na tebe s mamčou a obě si u tebe odpočinem. Vždy Ti to ve videu sluší, jen tak dál! :)

    Můžu se zeptat jaký mají na fb stránky Essence?

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti,

    mám tyhle povídací videa ráda, vždycky se pobavím:-) Mám dotaz a možná i typ na video...nemáš v plánu udělat nějaký návod (doslova pro blbce) jak na eBay??? Prostě takové to od A po Z:-) Co si budeme povídat, srovnávat nabídku u nás na Aukro a na eBay to je jak nebe a dudy. Myslím, že alespoň v mém okolí by to zajímalo hooodně lidí. Něco už jsem našla na netu, ale takový návod od někoho, kdo v tom umí chodit by se hodil:-) Předem děkuji, Lu.

    OdpovědětVymazat
  37. Vánoce jsem vždycky milovala a miluju je, ale tento rok se na ně nějak moc netěším.Můj dědeček je ve velmi vážném stavu a Vánoce trávíme vždycky s ním, takže mi nezbývá nic jiného než doufat a modlit se nech je zase v pořádku.Nedokážu si ty Vánoce bez něj představit a přeju si vážně jen to zdraví, až teď chápu, že je to vážně nejdůležitější...Jinak to s tou babičkou a dědečkem je skvělé,roztomilé a takové,nevím proč, láskyplné ♥.A ta silvestrovská příhoda je taky super :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peťo,
    tvá tagová videa naprosto zbožňuji! Dnes jsem přišla domů, koukla na tvůj blog a řekla jsem si, že si to nechám na večer, jako takové uklidnění. Jak jsi vyprávěla o ideálním Štědrém dni, úplně jsem se už viděla s rodinou u pohádek, vedle nás svítící stromeček a před námi cukroví. Také jsem se nad videem stále usmívala, jinak to nešlo.Strašně mi to zvedlo náladu, už jen ten skvělý začátek :-). Líbily se mi i vtipné historky, je fajn nahlédnout trochu do tvého soukromí. Jsem totiž hrozně zvědavá :-). Určitě nadále pokračuj ve videích, ať už o kosmetických produktech, či o TAGU.
    S pozdravem Ivča :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peti, sledovala jsem tvoje video se sestrou a celou dobu jsme se musely usmívat:-), úplně si nás vtáhla do té pravé vánoční atmosféry..jsi vtipná, milá ..no prostě fajn ,ráda sleduju všechny tvé videa, ikdyž třeba moc nejsem fanoušek zkrášlující kosmetiky..ráda se mrknu i tyhle videa. Pokračuj dále v tom, co tě baví ať se ti splní vše co si přeješ ,jak pod stromečkem,tak i mimo něj:-) Hezké Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj,miluju tvoje videa si strašně milá a hezká=)Mohla bych tě poprosit o video na téma krémy na ruce a tělo? Mám v zimě strašně vysušené ruce tak třeba jestli bys tam řekla i nějaký tip?=)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peti :) tak jsem konečně sepsala článek, nebude sice tak zajímavý jako tvoje video, ale chtěla jsem pokračovat :)

    http://bornto-shop.blogspot.cz/2012/12/tag-12-otazek-v-roce-2012.html

    OdpovědětVymazat
  42. Tak za Eda pod stromečkem bych se taky vůbec nezlobila :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peťi, zrovna jsem dneska byla v Levných knihách. Nevím, jestli je máte někde blízko, ale měli tam úplně vzadu nádherné velké baňky. Byly stříbrné z černým zrobením a byly nádherné. V sadě bylo 6ks celkem za 69kč, takže ani cena není hrozná :-) Mějte se hezky. Šárka

    OdpovědětVymazat
  44. Ty jsi tak hrozně milá, úžasné video :). Tag už jsem také sepsala, tak se můžeš podívat tady: http://roryside.blogspot.cz/2012/12/vanocni-tag.html, já jsem to tedy sepsala celkem rychle, ale otázky to jsou moc hezky vymyšlené :).

    OdpovědětVymazat
  45. Tohle video je tak mile upřímný a tolik přátelský, jsi skvělý člověk. Libí se mi tvá obyčejnost, to že si na nic nehraješ a nebojíš se natočit i dost soukromé video. Opravdu mě to oslovilo, na video si netroufnu, ale aspoň to sepíši. Děkuji za inspiraci, přeji Ti, ať Tvůj vánoční den je přesně takový, o jakém jsi mluvila :) Hezké Vánoce Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  46. Teda, musim říct, že jsi mě fakt pobavila tou opilou historkou. Opravdu povedený video. Jinak Ed by mi pod stomečkem taky vůbec nevadil! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Musim říct, že tohle video bylo fakt skvělý, hlavně opilá historka pobavila :D Jinak Ed by mi pod stromečkem taky vůbec nevadil!

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné video, inspirovala jsem se tagem pro článek. Krásné Vánoce :)

    http://evelinbeauty.blogspot.cz/2012/12/vanocni-tag.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!