Tipy ná vánoční dárky

by - 11 prosince

Krásný večer všem,

tak tohle video jsem uploadovala na youtube už od rána a málem jsem u toho vykvetla, je tedy trochu delší a je plné tipů na kosmetické dárky pro kamarádku, mamku nebo sestru, tak doufám, že se vám bude líbit, protože jste si o tipy na dárky psali opravdu hrozně moc :). Zároveň jsem zmínila moje nejoblíbenější produkty za rok 2012, ale na ty ještě určitě udělám samostatné video.
 
 

You May Also Like

58 komentářů

  1. Áhoj , chtěla bych tě informovat ,že až na blogu > www.funcosmetics.blogspot.cz bude 500 odběrů tak bude giveaway o věci Benefitů! :) Takže bych žádala o pomoc prosím ! :) Děkuju !:) Áhoj;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, zatím jsem viděla jen kousíček videa, ale máš tam náááádherné oční stíny. Jaké jsi, prosím, použila produkty? Jdu to dokoukat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, jsou to stíny Inglot v odstínu 30 a růžové z MUA paletky Pretty pastels

      Vymazat
  3. Super video! S tím stromečkem to má krásnou vánoční atmosféru :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj moc povedené video začínám se víc zajímat o ten make-up wake me up .Prosím pomůžeš mi splnit vánoční přání ? Chtěla bych vědět kolik máš rtěnek :P už nad tím přemýšlím dýl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, jejda, tak to nevím,ale video o rtěnkách jsme už dělala, o celé mé sbírce, zapátrej ve starších videích :).

      Vymazat
  5. Ahoj, tak video je naozaj skvelé...ale čo sa mi v tom videu páči najviac, je tvoj svetrík! :) :D:D je naozaj krásny:) odkiaľ ho máš, fakt po ňom slintám :D:D:D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, svetřík jsem si koupila v CA, když byly ty 20% slevy :).

      Vymazat
  6. Já už naštěstí všechny dárky mám a dokonce už i zabalené! Juchů! teď už jen napéct cukroví a užívat si Vánoc!♥

    OdpovědětVymazat
  7. jó já na Vánoce mamce udělám radost taky kosmetikou, té není nikdy dost a mamina jí má ráda :)

    opět ti to slušelo, zalíbily se mi stíny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tobě to dneska zase tak sluší. Chci se tě zeptat, co to máš za umělé řasy v tomto videu. Vypadají skvěle. Jsem si řekla, že je také vyzkouším a koupila jsem si řasy od Essence a dost mně zklamaly, protože na oku vypadají hrozně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ty Essence jsou strašně výrané, já používám řady od Ardellu nebo Red Cherry, což je i tento případ, jsou tenoučké a úplně přirozené, kupuji je na ebay,ale vydrží opravdu dlouho,tyto už mám třeba rok.

      Vymazat
    2. jojo pamatuju si ty Essence :D jednou jsi je Peti měla ve videu Make-up mistakes :D :D jsou opravdu šílené

      Vymazat
  9. Bázi od Rimmelu mám, ještě jsem jí nezkoušela, tak uvidíme :) ... Na řadu Absolut Repair se taky natřásám, ta by mi udělala obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat
  10. krasne video, perfektne typy, niektore mam odskusane, a su super, ty jednoducho vies, co je kvalita!

    OdpovědětVymazat
  11. Super video, já už mám sice nakoupeno i zabaleno, ale tohle je něco co určitě někomu pomůže při výběru!

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné video i tipy na dárky! :) A opět ji krásně nalíčená!
    Já jsem to letos pojala dárky spíše prakticky, ale vím, že obdarovaní budou mít radost. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Máš nádherné stíny a krásný svetřík.Alenka

    OdpovědětVymazat
  14. moc ti to opět sluší :-) jako pokaždé :-) jsi moc krásná!

    oční stíny které máš dneska jsou fakt úúúúúžasné!♥

    Ráda se na tebe dívám a beru si ponaučení:-)

    Krásné Vánoce tobě a manželovi Peťulko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář a přeju pohodový advent <3!

      Vymazat
  15. Dobrý den,

    já jsem si všimla, že už v několikátém videu jste chválila bázi pod make-up Satin base od Dermacolu. Já mám pleť hodně suchou, ale absolutně mi nevyhovuje. Nevím, proč to tak je, ale mám jí doma už asi rok a půl a půjde-li to takhle dál, můžu si jí vzít s sebou do rakve:)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak to netuším,ale odpoved bude prostá, holt jsme každá jiná a tak se stane, že ne vždy vše sedne :). Dáváte pod ní ještě hydratční krém?

      Vymazat
    2. Péťo, všeobecně bych řekla, že nepoužívám, to bych si připadala jako maska už tuplem. Nicméně já se bez ní celkem dobře obejdu, ale čekala jsem od toho zázrak a ten se nekonal.

      Zkoukla jsem nakonec celé Vaše video a asi nejvíc nadšená jsem byla z keramických srágorek, které mám osobně moc ráda. :)

      Jinak make-up Wake me up jsem si pořídila tady v Anglii a moc mi vyhovuje, takže také mohu vřele doporučit. Jinak jsem se Vás, Péťo, chtěla zeptat na ty paletky očních stínů, které ve videu ukazujete....jedná se o značku MUA? Na tu jsem tady v Anglii narazila běžně v drogerii a celkově mi docela vyhovují jejich produkty.

      Jana

      Vymazat
  16. Moc Tě zdravím Peťul.. moc dobré tipy, i když každý kosmetiku a takový ty věci dávám skoro každý rok a teď už nějak nevím co furt vymýšlet :D Jinak ty hrnečky v Nanu nana jsem taky koupila..dám je někomu dárkem.. koupila jsem tam ještě nádherný sněžítko se sobíkem.. :) opravdu super! Ten krám mám hrozně ráda a ještě, když mají něco vše slevě :)

    Peti, už pečeš Vánoční cukroví? A co pečeš? Já jsem dneska přijela domu a už u vchodu se linula vůně van. rohlíčků :D :D ale odolala jsem a neochutnala.. až na Vánoce ...Pekla jsem minulý víkend, měla jsem toho pokrk :)

    měj se krásně Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, já letos nepeču, já na to nemám tentokrát vůbec čas, mám hrozně práce, za což jsme ráda :), u nás letos peče jen mamka, já max. nějaké nepečené přístí týden, pokud to ovšem stihnu :D.....

      Vymazat
  17. Teď už ty tipy asi moc nevyužiju, protože průběžně nakupuju už od října a dárky pro ženy mívám vyřízený mezi prvními :D Ale už si píšu nápady pro příští rok, případně narozeniny atd.

    Hned první dva tipy mám doma na poličce a jsou to skutečně moje nejoblíbenější makeupy. Známé, která doteď používala Vichy makeupy a ptala se mě, co bych jí doporučila, je z Match Perfection nadšená. Já sama vlastně taky používala makeupy od Vichy, a to několik let, no prostě ty Rimmely jsou lepší, nemůžu si pomoct. :)

    Bázi od UD si asi jednoho dne pořídim, protože jsem byla schopná dát pětistovku za docela průměrnou bázi od MAC.
    Rtěnky by Kate mám nějaké taky, ale vlastně mi přijde lepší "obyčejná" Lasting finish, má lesklý fialový obal. A taky právě tu bych spíš zvolila jako dárek, než by Kate.
    Maybelline Hot plum vypadá hodně dobře!

    Jo a nevadí, že mluvíš dlouho! ;) A máš hezkej svetr a náhrdelník. A stíny. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji za krásný komentář a za pochvalu, koukám, že stíny mají úspěch, jsou od Inglotu 30 a ve vnějším koutku růžové z MUA Pretty pastels paletky :).

      Vymazat
    2. Možná bych se měla do toho Inglotu podívat, ale bojím se, aby mě jedno malý kouknutí nestálo několik tisíc :D
      Myslím, že tvoje stíny dělaj dobrej dojem hlavně v kombinaci s tím stejně barevným svetrem. Ono asi není marný při líčení přihlížet k tomu, co si potom vezmu na sebe.

      Vymazat
  18. Peti super video ako vzdy a mas krasny ruz mozrrem sa spytať aky to je? Diky :)

    OdpovědětVymazat
  19. dlouho jsem tu nebyla, nový design je krásný!

    OdpovědětVymazat
  20. Peti video je uplne super, uz jsem podobne video videla od Lou a u tebe se necham taky inspirovat:) jelikoz jsem jeste mamce nekoupila darky, tak nektere z tvych tipu urcite vyuziju:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo moc ti sluší tyhle sladký barvičky.Video mě drobátko zklamalo,čekala jsem i nekosmetické tipy.Ovšem nám kosmetickým maniačkám by to radost udělalo :)) ale ostatním?? U mě v okolí se nikdo nijak moc nemaluje (a celkově nejsou nijak zapálený do kosmetiky celkově),takže udělat balíček kosmetiky mi přijde sobecký ve smyslu- "ona se maluje 365 dní v roce" tak mi to taky cpe.Nevím na mě to tak působí,tak musím shánět jiné věci,bohužel.Jediné co-a to maximálně je krém na ruce a laky na nehty.Tím to v mém okolí hasne. :(
    Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude asi tím, že má Peťa blog o kosmetice tak doporučuje to co má vyzkoušeného a je s tím spokojená. Vždyť sama říkala, že pro tatínka a pro bráchu má taky problém něco vymyslet, když na kosmetiku nejsou.

      Vymazat
    2. No představ si že budeš muset zapojit mozek a přemýšlet co koupit svým blízkým. Druhej to za tebe asi nevymyslí. To sis jako myslela že za tebe Petra vymyslí celou plajádu "tvých" dárků?!

      Vymazat
  22. Ahoj Peti, moc hezké video. Chtěla bych se zeptat, jestli tyto šampony od Loreal se dají koupit i běžně v drogeriích nebo jen v kadeřnických potřebách. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, napsala jsem na ně recenzi, pokud tě zajímá tak si ji můžeš přečíst zde, jsou tam všechny informace ;-) http://lifestylenblog.blogspot.cz/2012/12/loreal-absolut-repair-cellular.html

      Vymazat
  23. Jé, tak to já jsem asi jediná, které šampon Loreal absolut repair moc nesedne, vadí mi i jeho vůně:( Mnohem lepší pro mě je Loreal intense repair:) No a zase jsem se neměla na tvoje video koukat, protože si budu muset koupit ty 2 make-upy Rimmel a bázi Rimmel:-D Tak přeji krásné Vánoce Martina

    OdpovědětVymazat
  24. Peťul hezké video - pozadí se stromečkem se povedlo :-)Tipy od Tebe využiju, colorstay Revlon pro ségru (dokonce si jej přála). Loreal miluju i já i přestože dávám jinak přednost přírodní kosmetice, takže vyzkouším řadu Cellular. Těším se na další video a díky moc :-) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  25. Jinak jsem ještě chtěla napsat k tématu BB creamy, o kterých se Péťa zmiňovala... Objednala jsem si jeden od značky Missha a jsem s ním maximálně spokojená. Nemám problematickou pleť, takže nepotřebuji extrémní krytí, spíš sjednocení a na to je úžasný. Dostala jsem k němu ještě dva vzorky od Skin 79 a taky jsou fajn. Nicméně, bohužel nedokážu říct proč, mi nejvíce vyhovuje skutečně ten od Missha. A btw. mi i nádherně sedí barva, což u běžných make-upů je celkem problém. :)

    Janee

    OdpovědětVymazat
  26. Peti zmínila jsi šampon a masku od L´oréal absolut repair. Pokud tě to zajímá, tak jsem na tyto výrobky napsala recenzi, budu ráda, když si ji přečteš ;-) Měj se krásně a jen tak dál!http://lifestylenblog.blogspot.cz/2012/12/loreal-absolut-repair-cellular.html

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nemáš zkušenosti s lepidlem na řasy z DM Lash´s Quik set? Díky

    OdpovědětVymazat
  28. Pěkné video, tipy na dárky jsou super, ale já bych spíš potřebovala tipy pro chlapy :-) S těma je to horší a nikdy nevím co kupovat.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo.:) Máš moc hezká videa:) Chtěla bych se tě zeptat, jaké jsou podle tebe nejlepší tekuté linky z drogerie.:) Káč .

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, chtěla jsem si od tebe z e-shopu objednat paletku MUA ale nikde nevidím "přidat do košíku" nebo něco podobného. Už jsem se i registrovala a stejně nic. Poradíš mi prosím? Platila bych předem na účet ještě dnes. Myslíš, že bych to do Vánoc měla doma? :) Předem díky moc za odpověď, je to důležitý. Děkuji, Tereza.

    OdpovědětVymazat
  31. ahoj, můžu se zeptat na to pomerančové máslo, co je to za značku a kde jsi ho sehnala? děkuju za odpověď:))

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, zajimalo by me jak je to s tim Wake-up makeupem? Nekde jsem cetla, ze jsou 2 verze, jedna s trpytkami a druha bez.

    OdpovědětVymazat
  33. máte nádherný stromeček:) já osobně umělý stromečky moc ráda nemám, ale tento bílý je fakt krásný;) a máš úplně kouzelný svetr, ta barva ti podle mě hrozně moc sluší!;) já to tento rok taky řešila ty dárky kosmetikou, skoro celé rodině jse nakoupila kosmetiku z eshopu Fleur de Santé, jsou mi hrozně sympatičtí, že netestují na zvířatech atak, tak jsem chtěla vyzkoušet, jestli rodina bude spokojená:) já to mám fajn, protože mamka je sama kosmetický maniak a mimochodem skoro každý den sleduje tvůj blog;) vždycky jenom slyším z jejího notebooku: ahoj, já vás vítám u dnešního videa ;D včera jsem si založila nový blog a chtěla bych se věnovat jak líčení, tak vaření a tvorbě hudby, tak kdybys někdy měla čas a chuť, můžeš se mrknout, byla bych moc ráda:) → http://www.miaandherworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Jééééé škoda, že jsem to neviděla dřív, napsala bych Ježíškovi. Nyx I dream of Jamaica musí být moje. Jamajka je nejvysněnější místo, které bych chtěla navštívit, takže ten název mě naprosto skvěle vystihuje. Navíc ty krásné čokoládovo-kávové baravičky. No zamilovala jsem se :)

    OdpovědětVymazat
  35. To je hnusnej kýč ten stromek, podobně vypadá i samotná blogerka , bohužel...

    OdpovědětVymazat
  36. Krásný účes, to obdivuji pokaždé! :)

    OdpovědětVymazat
  37. V prvom rade musím povedať, že takáto ružová farba sa ti naozaj veľmi hodí, čo si už asi čítala aj v predošlých komentároch :) vyzeráš ako bábika :)
    A ináč ďakujem, že si bola taká zlatá a zbehla po tie Sigma sady, keď som ti nedávno kvôli tomu písala :) Takto som ich potrebovala vidieť :) Tak sa už neviem dočkať, kedy ti prídu a objednám si konečne. Už sa teším ako malé decko :)
    A ináč tú masku od Loreálu používam aj ja :) Ja som si ju kúpila rovno v tej veľkej pixly :) Na tú fakt žiadna iná podľa mňa nemá. To isté platí o Bourjois líčkach :)
    Super video, super tipy :) asi nenápadne pustím priateľovi video, pretože si vystihla moje priania :)

    OdpovědětVymazat
  38. Já mám paletku od Nyx Bohemian Rhapsody, ale moc spokojená s ní nejsem. Barvy hezké, ale pigmentace špatná s hrozně mně opadávají a to pod ně dávám bázi. Ale za chvíli mám obličej plný třpytek. Řasenka One by One krásně maluje, ale stačí jen trochu zasněžit nebo jemný déšť a hned se rozmaže. Šárka

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj.:)
    Zaprvé, jsi mi moc sympatická, jsi nádherně nalíčená a máte krásný stromeček.:D
    Moc díky za typy na dárky, video jsem viděla celé, pár věcí, co jsi doporučovala znám, i já z těch věcí bych něco chtěla. Moc se mi líbili ty paletky - oční stíny, i ten šampon a maska na vlasy od L´oréal absolut repair. Také jsi zmínila ty BB creamy, naprosto s tebou souhlasím.:)
    Video se ti absolutně povedlo a těším se na další!:)

    OdpovědětVymazat
  40. Opět krásné video! :) Jsi tak neskutečně sympatická :')
    moc mě inspiruješ! .) Pokračuj takhle dál a budeš hvězda! :) Nejlepší blogerka/youtuberka co znám ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Mě přinese Ježíšek Pore refiner od Biodermy tak už se mooc těším :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!