Třpytivé líčení pro Silvestrovskou noc

by - 28 prosince

Krásné páteční odpoledne,

Silvestr se nám nezadržitelně blíží a tak mám pro vás dnes jeden tip na líčení, které by se na takovou oslavu určitě hodilo.
Nevím, jak vy, ale já, když se řekne Silvestrovská párty, hned mi vyskočí červená kontrolka s nápisem stříbrné glitry, buhví proč, ale Vánoce mám spojené se zlatou a Silvestr se stříbrnou, máte to taky někdo tak nebo je to moje speciální úchylka? :) Takže když jsem vám na Vánoce ukazovala červenou třpytivou linku a zlatá třpytivá víčka, tak dnes bych vám ráda ukázala líčení stříbrnočerné.
Myslím, že Silvestr a maškarní ples jsou jediné dvě události, kdy si silně třpytivá víčka můžeme opravdu s klidným svědomím dovolit a kdy se nemusíme bát toho, když nám se třpytkami ujede ruka. Jediné, na co bych upozornila je to, že třpytky rády padají při líčení pod oko a tak doporučuji začít líčením očí a makeup dělat až nakonec. No a protože jsem tohle líčení vytvořila pro portál blogerky.cz , tak celý postup, fotky a článek si můžete přečíst TADY.



A poslední informace na závěr, poukazy na kosmetické ošetření u Markéty Ušelové vyhrávají:

maja.leblova@gmail.com
vendula.studena@seznam.cz
v.marsikova@seznam.cz

Marušce, Vendulce a Verče moc gratuluji a jdu jim napsat zprávu :).

No a protože Markéta psala, že vybrat tři vítěze pro ni bylo mimořádně těžké, zvláště mezi tolika pěknými komentáři, nabízí všem, kdo se soutěže zúčastnili, jednorázovou slevu na své služby ve výši 30%, takže kdo byste se k Markétě chystali,. nezapomeňte se ohlásit heslem a soutěží na lovelyhair :).

You May Also Like

97 komentářů

  1. tohle líčení se ti moc povedlo a i ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahojky :), tohle líčení je vážně krásné, pokusím se o něj dnes večer v rámci přípravy na ples :)

    OdpovědětVymazat
  3. další maska na xichtě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a krásná co? :P (btw asi jsem slepá, protože Péti pleť je na fotce perfektní)

      Vymazat
    2. Debile! Jaká maska? by mě zajímal ten tvůj ksicht.
      Adéla

      Vymazat
    3. By mě zajímalo proč někdo, komu evidentně vadí make up a líčení, chodí na blog, který je právě líčení věnovaný? To se vážně tak nudíte, že čtete i to co vás nebaví? Nebo vám dělá radost prolézat blogy a plivat tam jedovaté sliny?

      Vymazat
    4. Píše se to KSICHT!!! Evidentně nerozumíš víc věcem:-D Šárka

      Vymazat
    5. Milá kravičko Šárko, může se psát i xicht. Podle capslocku vidím, že toho moc v hlavě mít nebudeš. ;)

      Vymazat
  4. Vypadá to nádherně,skvělá inspirace :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení a Tobě moc sluší! Řekla bych, že i víc než to vánoční s červenou linkou.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné líčení Peti :) na nějakou silvestrovskou party je to skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  7. super Peťulko:) líčení je nádherný. Něco podobnýho jsem měla na bráchově maturáku, ale řeknu vam že třpytky jsou peklo:D vypadaj sice krásně, ale jak všude padaj a nejdou pak dostat dolu...:D :)

    OdpovědětVymazat
  8. úžasné, určitě zvolím na silvestra něco podobného :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to skvěle, děkuji za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  10. Když se nad tím zamyslím tak s těmi barvami máš asi pravdu. Já se tedy ještě nikdy na Silvestra nikam nechystala, letos jdu poprvé, tak se nechám inspirovat :).

    OdpovědětVymazat
  11. Presne takto si predstavujem silvestrovské líčenie aj ja! Strieborná a čierna ja nádherná kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  12. No nie si sama, ktorá si spája Vianoce so zlatou a Silvester so striebornou. Som v tom s tebou. Ja som dostala na Vianoce paletku od MAC, takže sa z nej teším ako malé dieťa a od sesternice som dostala tiež paletu očných tieňov a teraz, keď niekam idem, nikdy sa neviem rozhodnúť, ktorý tieň použiť.. :D :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásnou pleť. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Peti,licenie je krasne,len skoda,ze prave toto nie je formou videa. Inak ako je to s tym toplistom ? Uz ho ta slecna zmazala ? A ako sa to chystas este riesit ? Bohuzial nemam facebook,nemozem ti tam napisat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, slečna se mi zatím neomluvila a ani to asi neplánuje, takže budu postupovat dál, protože to, co předvedla je opravdu vrchol drzosti a nenechám si to líbit ;).

      Vymazat
  15. přijde mi to dost laciné :/

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný Peťulko! zrovna takové líčení na silvestra plánuju! :) ještě by se mi možná šiklo video s postupem, ale je to nádherný vážně. Jak oči tak i ta rtěnka. Boží! :)

    OdpovědětVymazat
  17. peknéé
    www.missionbeauty101.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný Peťulko! :) zrovna takový líčení plánuju na silvestra. Ještě by se mi šiklo video s postupem. Ale je to opravdu vydařený, jak očka tak rty. Chválím a děkuju moc :) ty seš můj guru.

    OdpovědětVymazat
  19. Už dlhšie sledujem Tvoj blog a zaujímalo by ma, čo na to hovorí Tvoj šég, kolegovia, kamaráti, rodina. Obdivujem Tvoje sebavedomie, pretože chápem, že si takéto blogy zakladajú 20 ročné kočky, pretože fakt nemajú čo robiť ale Ty si dospelá, rozumná žena, máš manžela. Neviem ja poznám ženy čo sa o seba starajú po 30tke, chodia do fitka, nádherne sa líčia, majú manželov, detičky ale blog by si určite nezaložili. Je fajn, že máš na to toľko času, no príde mi to v takom veku ukazovať účesy, líčenie zvláštne. Ak by si mala blog o móde, varení o mamičkovských veciach tak to chápem. Ale nehnevaj sa robiť videa ako si sa zoznámila s manželom a kedy ste si dali prvý bozk mi príde infantilné a detské. Si nádherná, dospelá žena len mi to k Tebe vôbec nejde, no je to len môj názor.
    Evie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evie, moc ti děkuji za tvou pochvalu,ale jinak musím bohužel konstatovat, a to prosím zcela bez urážky, nemyslím to vůbec zle, že jsi asi můj blog vůbec nepochopila,ale to nevadí, samozřejmě to chápu a chápu i, že spoustě lidem se to nebude líbit, budou si myslet, že jsem divná, že jsem na to stará, že mám přehnané sebevědomí, že jsem namyšlená, to vše mi píšete, taky mi píšete, že vypadám jak opice a že na ten můj ksicht není nkdo zvědavý. Jinými slovy, každému se do vkusu netrefím. Moje hlavní myšlenka ale je ta, že si myslím, že hezky nalíčené a upravené mohou chodit i ženy po 30,40, 50 atd., nejen mladé holky a nevidím jediný důvod, proč bych právě těmto ženám nemohla dát třeba nějakou inspiraci, protože vidím, že to smysl má. Píší mi i 60leté paní, že je můj blog inspiroval v tom začít se sebou něco dělat a nerezignovat na vzhled a že se hned lépe cítí i psychicky a tak jistě chápeš, že když vidím, že má práce prokazatelně má smysl, že nevidím jediný důvod, proč bych se snad za to měla stydět. Právě proto, že blogy 20letých děvčat jsou všude, tak si myslím, že mám co nabídnout, mám už s kosmetikou větší zkušenosti, můžu je ostatním předat. A video s manželem pro odreagování, proč ne? Jestli ty jsi ho vzala vážně a nepochopila žádný vtip, je mi to líto, ale spousta lidí to pochopila, soudím dle komentářů, navíc o tohle video si strašně moc lidí psalo, nevidím důvod, proč ho nenatočit. To, že mi už bylo 30 neznamená přece, že si musím přestat užívat života, nasadit zástěru a papuče a trávit půl života v kuchyni. Nezlob se na mě, ale právě tvůj názor mně osobně přijde úplně mimo. Myslím si, že jsi ještě mladá a že až ti kolem té 30 bude, tak mě pochopíš a taky nebudeš chtít nasadit bačkory a důchodcovskou hůlku :). Jinak mé okolí mě zná a nevidí jediný problém v natáčení videí nebo v psaní blogu a bez urážky si myslím, že do toho,jak trávím svůj volný čas, ti opravdu nic moc není ;). Ale jak říkám, jinak ti velice děkuji za tvůj názor, který se s mým neshoduje, nicméně jsem velmi ráda, že jsi ho zde vyjádřila a to navíc slušnou formou. Vše nejlepší do nového roku!

      Vymazat
    2. Petro,
      tak se trochu chovejte adekvátně svému věku. S tímto vzhledem 15-tky to začíná být ironie. Pokud se hyhňají na videích 17 ti leté blogerky, ano mají nárok a v hlavě mišung. Ale pokud tu 32 paní ukazuje myšánkovské ponožky a podprsenky od "Ježíška", první pusy se svým manželem, něco není v pořádku a zavání to absencí po něčem hodnotnějším. Neříkám ať to zabalíš, ale dej tomu punc kvalitnosti, hodné módě, kosmetice. Ty se omlouváš za čepičku od Vietnamců, ale nasadíš si jí kvůli komu? To si zaslouží nějakou odpornou pomoc z narcismu a obcese. Je pochopitelné, když se předvádějí 15-ti leté holky, ale ty bys fakt mohla mít úroveň, radí Ti tu čím dál víc lidí, ty to ale bereš jako závist, zlobu, konkurenční boje. Dělej jak myslíš. Tajrdlíkuj tu třeba do čtyřiceti, ale budeš víc a víc trapná...Bez tvých videí se myslíš neumíme obléknou a namalovat? GOOD LUCK! Stejně to nezveřejníš že?

      Vymazat
    3. Ale to víš že jo, můžeš to tu zase napsat stokrát ;), nepřípadáš si trapně pořád mě tu obtěžovat?

      Vymazat
    4. Ve světě je spousta blogerek kolem 30, například Pixiwoo, Lisa Eldridge, Kandee Johnson, Leyla z Luxyhair a tak dále. Trapnější, než dělat videa, mi přijde koukat na videa, která mi přijdou trapná.

      Vymazat
    5. Anonymní29. prosince 2012 19:07
      Konečně někdo sdílí můj názor!! :)

      Vymazat
    6. Mám podobný názor jako anonym 29,prosince,19:07. Nebudu hanit líčení a oblékání, to je každého věc a ani by mi nestálo za to, obětovat čas, nějakým zbytečným rýpáním. Ale to, že se dospělá ženská vyjadřuje trdlíkovatě a tím akorát získává pozornost a podporu náctiletých, těší ji hodnocení z Brawogirl, vypovídá za vše. Pamatuju, jak jsem na tento blog náhodou natrafila, někdy před rokem. Na youtubu bylo video s námětem,jak zamaskovat únavu....petřin styl se mi líbil. Byla to dospělá ženská, dokázala poradit. Postupem času se z ní stal malý trdlínek s houfem dospívajích holek v závěsu....
      A co vážně nechápu, je fakt, že si nedokáže připustit, že negativní komentáře nejsou jen od jednoho "závistivého pisatele", ale, že je nás třeba víc. No, co dodat. Hodně zdaru, Daniela

      Vymazat
    7. Tak az bude mit deti a jine starosti, tak se jim bude venovat. Muj prcek ma 1,5roku, mne je 32 a diky blogum Tvuj a Plum jsem krasnejsi, vlastne jsem takhle dobre jeste nevypadala :-) a vlastnim take ruzne vychytavky: NAKED, BIOSILK, Micelarku a rtenku atd ;-)
      Jinak nejsem vubec exhibiocionista, takze chapu dotaz ohledne toho co na to lidi kolem tebe, ale zrejme ses v pohode s tim co a jak to delas, takze to nikoho neprekvapi. Vzdyt nedelas nic spatneho, ze...

      Vymazat
    8. Peti, zase se Ti to moc povedlo! Ještě s těmi rozpuštěnými vlasy to vypadá moc hezky. Nedávno jsem si uvědomila, že jak jsem na Tvůj blog náhodou narazila (už jsem Ti to jednou psala, že jsem hledala na youtube líčení pro nevěsty), tak už to je půl roku a Tvůj blog mě baví pořád víc :). Dřív jsem byla líná dávat si tvářenku, ale teď už na ni (díky Tobě) nezapomínám. Doufám, že si s manželem užíváte svátky a budete mít i hezký celý nový rok. A mohla bys zase udělat soutěž, kdy se musí účastnice tematicky nalíčit, to mě moc bavilo, i když jsem se nestihla zúčastnit.

      ---------------
      A osoba, která komentuje jako anonymní bez podpisu, by se nejdřív měla zamyslet sama nad sebou, když v jednom příspěvku neudrží buď jen vykání nebo tykání a po její ukázce toho, jak "ovládá" pravopis, by se měla vrátit do základní školy. Obsah je samozřejmě ještě lepší - třeba u čepice od Vietnamců jsem si nevšimla, že by se za ni Petra omlouvala, jen uvedla důvody, proč ji má na sobě. Příště by snad u zmínky, že jí víc sedí asijské BB creams, měla rozebrat výročí narození Mao Ce-tunga, aby to bylo víc na úrovni?! A jinak si myslím, že kdyby se Petra domnívala, že se bez jejích videí neobléknete a nenalíčíte, udělala by návod na líčení pro hnusné závistivé čarodějnice ;)

      Kris

      Vymazat
    9. Mně by fakt zajímalo, jak se má člověk tedy ve 32 chovat, aby to bylo adekvátní chování? Osobně zastávám názor, že věk je jen číslo a člověk, ať se chová, jak se cítí. Nechápu ty neustálé narážky na Petry věk, třicítka je snad nějakej věk? Pokud někomu není sympatická a připadá mu trapná, stará nebo co já vim, tak ať se nekouká na její videa a nečte tenhle blog. Jak prosté :-) Andrea

      Vymazat
    10. Vidíš a mě se zrovna líbí videa tak jak je dělá Petra, zcela civilně, vtipně a to nejsem žádná puberťačka, je mi dokonce víc než Petře. Máš snad pocit, že po třicítce se každá ženská změní v decentní ženu v domácnosti, která nemá chuť si zablbnout? "Ak by si mala blog o móde, varení o mamičkovských veciach tak to chápem" jaký je rozdíl mezi blogem o kosmetice a účesech a tím co navrhuješ? Představ si, že spousta žen po třicítce nemá děti a blog o vaření a dětech by je vůbec nezajímal. A k té kvalitnosti, to by sis představovala jak? Že Petra napochoduje před kameru v chanell kostýmku, perly v uchu a s profesinálním úsměvem nám představí nějakou luxusní kosmetiku? To si rovnou můžu pustit promo nějaké kosmetické firmy, to bude stejné. Já myslím, že Petra má úspěch protože to dělá tak jak to dělá.

      Vymazat
    11. Mě opravdu baví, jak se anonym snaží za každou cenu podpořit svůj názor a ještě musí psát, že to není on :D, mám tady tu Ip opravdu vytáhnout? Jinak samozřejmě neříkám, že všechny komentáře píše jeden a ten samý člověk, ale některé ( a je jich dost) opravdu ano, zláště se pak rád sám podporuje souhlasy jako právě tady. Asi stokrát už jsem psala, že si rozhodně nemyslím,že když mi někdo napíše něco negativního,že závidí a už vůbec si nemyslím, že se musím každému líbit, být mu sympatická atd. Ale pokud mi ten samý člověk píše pod každý druhý článek komentáře v tom samém duchu a ještě u toho nezapomene dodat,jak mám strašného manžela a kolik mám laků na nehty, at si nemyslím,že je na mě někdo zvědavý a každým druhým slovem mě uráží, tak mi z toho vychází jediné, prostě je to jedna závistivá žena, která si tady anonymně zvyšuje sebevědomí a je nespokojená sama se sebou, vyrovnaný člověk tohle nemá zapotřebí,kdyby se za to, co píše nestyděla, tak by se podepsala,ale jelikož už znám Ip adresu a nebude možná tak těžké dohledat zbytek, tak se bojí, protože do obličeje by mi to neřekla, jelikož se za své názory stydí a já se tomu nedivím, já se takhle vyjadřovat,tak bych se pod to taky nepodepsala.
      Jinak co se týče námětů na videa, já se přizpůsobuji tomu, co chtějí čtenářky, protože právě vy nejvíce rozhodujete o tom, co na tomhle blogu bude. A že mám radost z jakéhokoliv ocenění? No a proč bych neměla mít, mám s blogem spoustu práce, která mě baví, trávím tu hodně času a tak jsem ráda, že to má smysl, co je na tom tak divného a upřímně je mi celkem jedno, jestli je to v Mateřídoušce nebo Mladé frontě, vážím si každého, kdo mě podpoří a vážím si každého názoru, i negativní konstruktivní kritiky, ne však někoho, kdo mi tu spamuje a obtěžuje mne a uráží.
      A poslední co bych dodala, jak tu někdo psal, například taková Emily Noel nebo MakeupGeek jsou také ženy už v mém věku a obě dělaly i TAGová video, speciálně to od Emily Husband TAG se mi moc líbilo, co je na tom? To se některé neumíte pobavit, udělat si ze sebe srandu, zasmát se, nemáte v sobě kousek dětské bezprostřednoti? Já bych si nedovolila někoho soudit jen podle úzkoprofilového blogu, mně přijde, že mě některé soudí jakoby mě ve skutečnosti znaly. Vždyt vůbec nevíte,jaké mám hodnoty, proirity atd., to, že dostanu k ježíšku ze srandy od manžela infantilní ponožky s obrázkem nebo že mluvím o tom, kdy jsme si dali první pusu znamená v mém věku, že jsem nedospělá, infantilní a pod?! Co je to za stupidní dedukci proboha? Já se opravdu nestačím divit, mám takový pocit, že spousta z vás to bere moc vážně, vždyt tohle je pořád jen zábava a blog o kosmetice, tohle není věděcká studie, ani novoroční projev prezidenta republiky, proto pochopte, což je mi také často vytýkáno, že prostě ve videích budu mluvit,jak mi "zobák narostl" a jak tu někdo trefně poznamenal, nebudu oblečená v kostýmku, tohle je moje volnočasová aktivita, ne zaměstnání a věřím a doufám, že pro vás ostatní také :), proto chci,aby se tu lidé bavili, oderagovali od všedních starostí a povinností. Předpokládám, že i když to tu píší již poněkolikáté, stejně to spousta lidí opět nepochopí nebo nebude chtít pochopit a budou prudit, proto bych je ráda odkázala alespoň sem:
      http://petralovelyhair.blogspot.cz/2011/06/v-realu-clovek-na-internetu-anonym.html

      Vymazat
    12. Petro... zrovna v tomto článku Make-up luxusní...moc ti to sluší...co mě rozčiluje tak názory lidí ohledně tvého věku...co to je?
      To jako po třicítce žena přestává být ženou..kde to jsme.....(koukněte na SEX VE MĚSTĚ!Ve třiceti to teprve začíná)
      Já mám něco málo přes třicet, ve třiceti jsem nafotila umělecké akty, natočila dokument, mám tisíckrát větší sebevědomí než třeba ve dvaceti :)
      Líčím se denně, vlasům se věnuju maximálně, nehty mám upravené a určitě nechci skončit jen u plotny, a kupodivu i fiflena jako já umí vařit , péct a žehlit.Vše s elegancí!
      S pozdravem jedna třicítka

      Vymazat
  20. Tak tohle líčení Ti opravdu moc sluší. Myslím si, že Ti i sedne víc než to zlaté ;) ale to asi bude i mojí úchylkou na stříbrnou :D

    OdpovědětVymazat
  21. to je krásný, takové by se mi na Silvestra (nebo na ples..) moc líbilo, ale obávám se, že bych ho jen tak nezvládla :D :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Veľmi krásne líčenie, na silvestrovskú party sa moc hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Wow...krásné, žádná maska. Tohle k tvým modrým očím sedí určitě víc než to červené vánoční. Fakt krása!

    OdpovědětVymazat
  24. ty Peti, akorát mi přijde, že máš nějaký strašně tmavý kořen nosu a čelo, nebo to možná dělá světlo, ale ty oči jsou dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  25. Petra má nějak divně tvarované obočí. Vznikne jí tam vždycky taková nateklá boule...Nechtěla bych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťka má náhodou hezké obočí a celá je krásná žena. Já bych zase nechtěla být stupidní blbkou, která jen závidí :D :D :D

      Vymazat
    2. Tak který z těchto dvou anonymů je tak trochu trapný? Každý snad může říct, co se mu líbí a co zase ne, pokud se vyjadřuje slušně a bez nadávek. Navíc razení hesla - "nelíbí se ti, pak závidíš" je úplně mimo a dětinský, anonyme 29.prosince,17:07
      K líčení...myslím, že Petře stříbrná sluší

      Vymazat
    3. Nikdo se Anonyma neptal co by chtěl nebo nechtěl..

      Vymazat
    4. A ty si myslíš, že bych sem psala, že bych nechtěla mít takový obočí, kdybych záviděla? Nejdříve si to srovnej v hlavě a pak teprv piš. Potom by se ti neměly stát takovýhle trapasy...:DD

      Vymazat
    5. já sice nějak nechápu, o čem tahle debata je, protože žádnou bouli na obočí nemám,ale jedno je jisté, anonym se o víkendu opravdu nudil .D

      Vymazat
  26. už ani nevím, kdy jsem ti naposledy něco komentovala, přestože všechno čtu pravidelně ;-) ale tohle líčení se tak krásný a líbí se mi, že si tu chvilku na pochvalný komentář udělám. :-) Silvestrovské líčení si vždycky hned vybavím jako hodně třpytivé, sice ne nutně stříbrné, ale je fakt, že to je asi nejuniverzálnější barva. takže ještě jednou moc a moc chválím, a přeju ti všechno nejlepší do nového roku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, hrozně moc ti děkuju, já k tobě také pravidelně chodím, ale sleduji tě hlavně přes facebook (však víš :) a také nestíhám zanechat komentář, to ale neznamená, že bychom na sebe zapomněly, že ;). Moc ti děkuji za tvou přízeň, za přání a i já bych ti chtěla popřát všechno nejlepší do nového roku, hodně zdraví a štěstí a parádní oslavu :)!

      Vymazat
  27. Líčení je nádherné, opravdu strašně moc se mi líbí. Jen škoda, že k tomu není video :)

    OdpovědětVymazat
  28. nádhera :) a podobne to mám aj ja :)) vianoce zlatá a silvester mám spojený so striebornou alebo fialovou :D

    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Wow!..naprosto úžasné líčení :)Peti,nechtěla by jsi do eshopu zařadit lepidlo na uměle rasy od Ardell?Vyzkousela jsem jich strašně moc a zádné poradne rasy neudrželo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a chtěla, akorát nemůžu sehnat žádného dodavatele, který by ho byl schopný poslat za rozumné ceny......snad se zadaří.

      Vymazat
    2. Snad se zadaří, protože já bych určitě taky měla o lepidlo zájem.

      Vymazat
  30. Ahoj Peti, zajímalo by mě jestli jsi někdy používala nějakou kosmetiku z Číny? Chtěla bych si objednat paletku z ebay ale zase mám strach abych se z toho neosypala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tu paletku 120 stínů a barví krásně, stíny jsou docela fajn na takové ty pokusy, docela dobře pigmentované,akorát barví až tak, že víčko zůstává trochu barevné i po odlíčení, no, zvláště u výrazných růžových a červených.Jinak mi ale tato kosmetika žádnou alergickou reakci nezpůsobila, nemohu ale soudit u všeho a samozřejmě neznám přesné složení. Vzhledem ale k tomu, že tyto paletky jsou totožné se Zoevou, Coastal scent a pod., které složení uvádí, předpokládám, že by s tím snad problém být neměl......Jinak já ji používám opravdu jen na líčení, které je hodmně barevné nebo na fotopokusy a pod., na každodenní líčení používám "ověřenou" kosmetiku,ale co dnes člověk ví, beztak se to vyrábí v Číně všechno......

      Vymazat
  31. Hrozně moc všem děkuji za komentáře, názory apřipomínky, přeji krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  32. Petruš, nádherné líčení! Ale fakt mě moc mrzí, že to není formou videa a vůbec, stýská se mi moc po starém typu videí, kdy jsi se přímo líčila a mluvila u toho. Plánuješ tohle ještě??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, další líčící video bude touhle klasickou formou,ale je to strašně zdlouhávé .(......

      Vymazat
    2. ale to přece vůbec nevadí!!! Tedy jestli to nebaví tebe takto natáčet, tak to je jiná. Ale jestli se bojíš, že se nám na to nebude chtít koukat, tak to jsi na omylu, je to přesně naopak! :-)
      Moc se na něj těším:-)

      Vymazat
  33. woooow :) moc Ti to sluší :) nádherné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  34. nádherné silvestrovské party líčení :) moc se povedlo!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, moc ti to tu sluší.

    Vím, že takových otázek dostáváš často a určitě jsi z nich unavená, ale přesto se zeptám. Ráda bych si na ASOSu udělala nákup zhruba kolem 50-ti liber, ale nevím jestli se i na Anglii vztahuje celní DPH. Máš s tím nějaké zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju, v rámci EU se DPH neplatí :), můžeš v klidu objednat.

      Vymazat
  36. Tohle líčení je opravdu krásné. Už delší dobu chci zkusit nějaké líčení s třpytkami a zrovna tohle by se mi moc líbilo :).

    http://my-cornerofbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Vyberte si blogerku podle svého vkusu! Top 5 českých blogerek

    Top 1. PetraLovelyHair: Guru českých blogerek, je stylová, svá, s velmi příjemným hlasem, nádherně ovládá líčení a styling. Na jejich videích brzy začnete být závislí :-)

    Top 2. PlumFoolery: Krásná, chytrá, budoucí právnička, která má ráda kvalitní přípravky a potrpí si na trošku luxusu, budete obdivovat její styl a krásné vlasy.

    Top 3. Ordinary Life: Kam jinam chodit na kosmetické recenze než sem? Tahle blogerka má skoro všechno v merku a řekne vám to na rovinu :-) Zde najdete recenze dražších i levnějších věcí, někdy se přesvědčíte, že i levnější věc může být lepší než ta, která vám vybělí peněženku.

    Top 4. Mia kiss book: Slaďounká blondýnka, holka od vedle, která je většině nejbližší. Její články nejsou žadné wow, ale "kosmetikou nepolíbeným" stačit budou, pro mladší generace nejideálnější blogerka. Přesto ji však pro její princeznovský obličej malé přešlapy odpustíte a necháte se unést tou růžovou oázou polibků.

    Top 5. GetTheLouk: Pro všechny náročné a kreativní vizážistky a make up maniaky, její motto: fantazie nezná mezí ji doprovází na každém kroku!

    z Bravvogirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. páni, to je úžasný, o tom jsem vůbec nevěděla, to je přímo v té tištěné verzi nebo někde na netu? :)

      Vymazat
    2. nemá místo jména PetraLovelyHair tam být jiné? Toto opravdu k Petře nenáleží..

      Vymazat
    3. anonyme, už si fakt trhni nohou, se zas foma nudíš a tohle hodnocení tě evidentně hodně naštvalo,co....

      Vymazat
    4. Gratuluju! Konečně anketa, která objektivně zhodnotila blogerskou scénu u nás. To, že jsi byla první vlogerka, která do toho šla opravdu naplno a nebála se ukázat svou tvář, takže každý věděl kdo za blogem stojí a tím vlastně udávala směr české blogerské scény, ti už nikdo neodpáře. I když mě dost překvapilo, že to byl zrovna časopis typu BravoGirl kdo si toho všiml... Nicméně se trochu obávám, že ti to ostatní "holky z branže" dají sežrat, ale vzhledem k tomu, že tě v podstatě celou dobu ignorují a svorně nesledují, ti to může být jedno.
      Takže mnoho úspěchů a šťastný nový rok! přeje Magdalena

      Vymazat
  38. Nádherné líčení, jsi profík!!!

    OdpovědětVymazat
  39. Nic jiného než jen disko koule.

    OdpovědětVymazat
  40. Vždycky když sem dáváš fotky líčení, tak se rozplývám nad tvou krásnou pletí:)) Myslím, že každá, až bude jednou v tvém věku, bude chtít vypadat jako ty:) Krása, jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  41. Úžasné líčení :) Moc ti sluší a určitě ho vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné líčení :))

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. Tie oči sú wooow :)

    lucyisbeingclassy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné líčení, strašně ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peťul, chci se zeptat: Mám stejnou tuhle rtěnku od NYXu, akorát v jiném odstínu (Nude). Chci se zeptat, jak Ti tato rtěnka vyhovuje? Nevím proč, ale já ji na rtěch špatně snáším, ačkoliv je krémová tak mi rty neskutečně vysušuje, potom mě pálí a svědí :( nevím, jestli je to má chyba, např. nějaká alergie, nebo v tom nejsem sama? Předem moc děkuji za odpověd =) tvá stálá návštěvnice+obdivovatelka =)

    OdpovědětVymazat
  46. Hm tak jsem si přečetla anonymy, až jsem z toho zapomnĕla co za příspĕvek jsem četla...blog mohou mít 30, 40 i 50 leté ženy, pokud je to baví, proč ne!!:) aaaa bylo to líčení (jsem na mobilu a to rolovàní, uf)

    OdpovědětVymazat
  47. Achjo sekl se mi mobil:-D tak tedy druhá část mého příspĕvku, líčení je super, fakt povedené a máš zatracenĕ krásnou barvu očí!:)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti, snad ti nebude vadit, když ti budu tykat, protože i když by ti bylo 32, 100 nebo 150, připadáš mi pořád tak mladá a plná života jako 17letá holka a nevím co by na to mělo být tak špatného, spíše naopak. Po přečtení těch negativních komentářů...nechci být za chytrou, jak se tady skoro každý víceméně snaží, ale je to vážně ubohé. Náznak těch komentářů, prominte mi, mi trochu připomíná takovou tu čecháčkovskou rutinku a la po 30 se starat pouze o manžela, dětičky a skončit zbytek života za plotnou nebo u vysavače, no zkrátka ubohé. ;) Jinak Peti, na tvůj blog chodím strašně ráda, ano je mi 17 a jsem trochu jiný typ než ty, ale vím, že neděláš tutorialy a různé tipy pouze pro tvůj typ pleti a tak dále, takže si myslím, že si tu najde každý opravdu to "pravé ořechové" i sám pro sebe. Moc děkuju a přeji hodně úspěchů a hodně podobných článků, jako jsi to dělala do ted, protože to umíš opravdu skvěle! :))

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Petí :) moc ti to sluší určo to využiju na ples :) chci se zeptat máš pigmenty nebo třpytky ? :) jestli třpytky , používáš na ně nějaké lepidlo ? díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!