Vše o rozjasňovačích

by - 09 prosince

Krásnou neděli vám všem,

příznivci kecacích videí a rozjasňovačů si dnes přijdou na své :), doufám, že se vám tohle video bude líbit.

You May Also Like

41 komentářů

  1. peti...ja som dnes strasne cakala na tu recenziu Ryor- krem s kaviarom...kedy bude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na ní čekala, protože o něm uvažuji jako o dárku pro mamču.

      Vymazat
    2. holky, nebojte se, bude dneska, jen jsem ji maličko posunula :)

      Vymazat
  2. ahoj, chci se zeptat co jsi použila za rteňku, moc ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já už si nejsem úplně jistá,ale myslím,že to byla nude od ELFu Natural nymph a na tom lesk od Essence z kolekce crystalliced :)

      Vymazat
  3. Ahoj Moooc pěknéé video... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za další milé video a za tipy v něm. Jste moc příjemná a sluší Vám to :-)
    Krásný zbytek neděle.K.

    OdpovědětVymazat
  5. video se mi moc líbí. Rozjasňovače jsem doteď nepoužívala, možná taky proto, že jsem o nich prd věděla :) takže děkuju za super video plné rad a triků s rozjasňovači :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den!
    Jednou, když jsem potřebovala na internetu najít video, které mě navede, jak udělat drdol, tak jsem byla plná zlosti, protože všude vše dělal kadeřník a pochopitelně ne na sobě. Když jsem narazila na vaše video " 3 rychlé letní drdoly" měla jsem fakt radost. Konečně pořádná ukázka! Podle vašich videií je opravdu velmi snadné okoukat návod:).
    Dalších pár dnů jsem projížděla další videa o účesech a zkoušela je na sobě. Musím říct, že teď nemluvím jen za sebe, ale i za kamarádky, které se mnou u vašeho blogu seděly a hledaly účesy do tanečních.
    Teď už nekoukám jen na účesy, ale tak celkově. Baví mě to, moc! Za prvé- je to návod opravdu pro každého, za druhé- příjdete mi taková správná a to se to hned sleduje líp.
    Ačkoliv jsem nikdy nesledovala trendy a nosila si, co se mi líbí, tak teď se i ráda kouknu, co se nosí a rozšířím si obzory.
    Takže děkuji, děkuji, děkujiiii! Hezké Vánoce a nápady na videa!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den, hrozně moc děkuji za milý komentář, to mě moc potěšilo a budu se snažit,aby videa byla závbavná i nadále :).

      Vymazat
  8. Krásní líčení!:)
    Já mám jediný rozjasňovač a to mini Benefit High Beam, na ten Breaking down jsem narazila ale nakonec jsem si ho nevzala, nevím proč, příště si ho možná vemu :D Hezké video :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Petro,děkuji moc za vyčerpávající video,pomohlo mi zvolit si ten správný.

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem rada za tohle video,porad hledam který by byl pro mě nejlepší,nějaký vyzkoušim,preji hezkej zbytek dne
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. Áhoj , video je super děkuju za rady;) Mám novej blog > www.funcosmetics.blogspot.cz na kterém teď probíhá giveaway byla bych ráda kdyby ses zapojila ;) Děkuju:) A Áhoj;)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám rozjasňující pudr od Sephory. Moc se mi líbí. Ten pudr d Essence bych si nekoupila už jen z proncipu. Nenáším vše, co je jakkoli spojené se Smíváním a vlastně celou touhle sérií. Jinak hezké video :)

    OdpovědětVymazat
  13. ach jo, proč si tak zmalovaná... pochopila bych to kdybys to potřebovala, ale ty se pěkná i bez makeupu, je to škoda, lidi co tě potkaj si o tobě můžou udělat nepěknej názor...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je výrazně nalíčená (mimochodem KRÁSNĚ), protože je autorkou kosmetickýho blogu. Překvapení, co? Chápeš? A že si nějakej kolemjdoucí udělá nepěknej názor? Pak by se měl naučit starat o sebe, stejně jako ty.

      Vymazat
  14. Ahoj Peti, opět hezké video a super tipy :) krásnou adventní neděli Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné video, ještě žádný rozjasňovač nemám, nejvíc mě asi zaujal ten od Nyxu..Mohla bych se zeptat jestli ten rozjasňovač My base od Essence taky obsahuje třpytky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a spíš obsahuje výrazný shimmer, než vyloženě třpytky

      Vymazat
  16. Ahoj, super video :) Přesto mi v něm chyběla informace, kam všude si dát rozjasňovač najednou, abych nevypadala jako třpytivá panna a zhruba jak ho dávkovat :) Už se mi totiž stalo, že jsem to nejspíš přehnala a pak horko těžko dávala dolů. Děkuji!

    daria

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, no dát se může všude,kam jsem říkala ;) a co se týče množství,to je samozřejmě individuální, chce to vyzkoušet, záleží na věku, typu pleti, struktuře pleti a pod :).

      Vymazat
  17. Nevím, jestli je to komentář k líčení, ale nedá mi to. Máš straně krásný úsměv, strašně z tebe číší energie, směji se tu na PC jak sluníčko, když tě vidím. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, super viedo, moc Ti to slusi, jsi tak prirozena a puvabna! Rozjasnovace dost pouzivam (jsem taky vekove 30+), krasne omladi a rozzari. Naucila jsem to i moji mamku a kamaradky, hned dostane oblicej "stavu". Mam klasiku High Beam od Benefitu, YSL a Touche illuminatrice od Bourjois.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  19. Peti,prepáč,ale musím ti toto napísať. V poslednej dobe mám pocit,že sa tie videá snažíš robiť viac na ''úrovni'' , ale vadí mi to pozadie za tebou. Ja viem , že tebe sa nepáčilo , keď niektorí začali riešiť ako bývaš , ale toto pozadie ma doslova ruší ... príde mi to ako v televízií , keď nejaká moderátorka číta z čítačky. Chýba mi tam tá uvoľnenosť ako kedysi ... neuraz sa , ale už mi to fakt pripadá akokeby si to mala nacvičené. Každopádne tvoje líčiace videá si pozriem rada , prajem krásny zvyšok adventného večera.

    Lucia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc ti děkuji za názor,ale opravdu nechápu, jak někoho může rušit jednotné černé pozadí :) a čtečku doma fakt nemám :D, nestojím o to, aby se mi někdo tolik ryl v soukromí, proto to dělám, s uvolněním to nemá nic společného ;). Divím se, kolik lidí baví očumovat nábytek :D, vždycky jsem měla za to, že jde o obsah videa a o to,co říkám a ne aby se pořád dokola řešilo pozadí, tím spíš tam to jednotné nechám,když vidím,co je kolem toho za řeči ;).

      Vymazat
    2. Já jsem si v poslední době říkala, proč máš to jednotné pozadí, nečtu všechny komentáře, tak jsem ani nevěděla, že někdo řešil tvé pokoje. Ahjo proč na to hledí někdo, koho nezajímá danné téma. To nechápu. Šárka

      Vymazat
  20. Ahoj Peti!
    Toto je úplne odveci komentár ale rada a počúvam a niektoré tvoje výrazy sa mi strašne páčia ako tuto si čárnu alebo rozblendím :) Nevadia mi dlhé videa a keď nemám čo robiť vždy si ich pozriem :) Díky zato čo robíš, robíš to dobre:)

    OdpovědětVymazat
  21. Tu "bázi pod make-up" od Essence mám taky a jako rozjasňovač si ji nemůžu vynchválit! Taky jsem si teď od Essence pořídila highlighter z limitky Cherry blossom girl a ten je tak skvělý :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Musím souhlasit s Petrou.Máš v sobě hodně energie.Tvoje videjka jsou moc krásná a já jsi vždycky u nich hezky odpočinu.Akorát mám jeden dotaz, sice to jsem nepatří....ale..je ti přes 30let vypadáš skvělé a mladistvě taky se tě pořád v okolí kolem tebe vyptávají kdy budeš mít dítě?mě už to rozčiluje...Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, moc děkuju, no tak ptají se, ale my už jsme si na to s manželem zvykli a když někdo moc vyzvídá, naznačíme mu,že to není vhodné, fakt si myslím,že zrovna do téhle věci nikomu nic není ;), rozhodnutí je na páru a nikdo do toho nemá co mluvit :). N ejvtipnější je, když známí, kteří mají malé mimčo vypráví o tom,jak je to hrozný,jak se nevyspí a že takhle si to nepředstavovali a pak no a kdy se do toho pustíte vy, taky byste už měli :D.....

      Vymazat
    2. Přesně, občas taky slyším od kamarádek co mají miminka, jak se nevyspi atd.A že bych bych už měla mít taky, jelikož mi je 32let.Děkuji moc za odpověd, jsem ráda že nejsem sama...koho bombardují.Alenka

      Vymazat
  23. Skvělý video, něco takovýho jsem potřebovala, díky moc! :) S rozjasňovači jsem začala koketovat relativně nedávno a jsem z toho ještě trošku taková nervózní ;)

    OdpovědětVymazat
  24. dokonalé video!!! :)))
    ja rozjasňovač ZATIAĽ používať nebudem, pretože mám dosť úžasný make up ktorý moju tvár rozjasní a dokonale kryje (dermacol-cover make up..odporúčam ;D)..každopádne niekedy v budúcnosti ho určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  25. Peti, super video,jen se chci ještě zeptat, nedělá rozjasňovač nad lícní kostí vrásky? Šárka

    OdpovědětVymazat
  26. Moc super video :) dozvěděla jsem se spoustu věcí a fakt za ně děkuju ♥ :)
    Ale mým snem je koupit si rozjasňovač od Benefitu High Beam :)ten je naprosto dokonalej ♥

    OdpovědětVymazat
  27. Taky chválím video, popravdě mi dost pomohlo. Musím hlavně poděkovat za ten nápad jako rozjasňovač použít bázi od Essence, vzhledem k tomu, že v oblasti rozjasňovačů jsem donedávna byla ještě "panna"...:D Myslím si, že konkrétně tento výrobek by mohl být takovým rozjasňovacím startérem, protože je jemňounký a začátečnice se s ním aspoň naučí pracovat. I já už si teď troufám postoupit o level výš :)

    http://navysokenoze.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!