Inspirace na 3 jarní či Valentýnské outfity

by - 13 února

Krásnou středu všem,

zítra tu máme Valentýna a tak bych vám dnes chtěla popřát, at si ho užijete, ať už slavíte, či nikoliv. Dnešní video by třeba mohlo být takovou malou inspirací, co si obléct, neříkám, že se hodí všechny tři outfity, záleží samozřejmě na tom, jak jste zvyklí slavit či neslavit, ale třeba by to mohla být taková malá inspirace, podle mne šaty nebo halenka s pusami se klidně hodí :).
Jinak bych chtěla poděkovat za poskytnutí prostor pro natáčení FotoCafé v J. Hradci, zítra tam dokonce mají akci pro páry, druhou kávu zdarma, tak můžete třeba využít nabídky.
Jinak šaty a obě halenky jsou z webu www.ahaishopping.com, balíček mi dorazil do 14 dnů, bez problémů, měla jsem od nich slevový kupon, takže šaty mě vyšly na pár dolarů a halenky mě zaujaly, že jsem si je už přihodila a jsem spokojná, nečekejte bůhvíjakou kvalitu, to určitě ne, ale řekla bych, že to odpovídá klasickým řetězcům typu New Yorker a pod. Všechny popisky co odkud je najdete ve videu přímo nebo na youtube v infoboxu :).


Kdo z vás by měl dnes náladu si počíst jak na kruhy pod očima, zde je můj nový článek pro blogerky.



 


Fotky tentokrát spíše opravdu jen pro ilustraci, světlo mimořádně mizerné :).....
 
přímé odkazy:

You May Also Like

82 komentářů

  1. Mně se nejvíc líbí ten první, působí krásně romanticky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty a ta halenka s pusinkama jsou nejkrásnější!:)
    Moc ti to sluší Peti:)
    Jinak, chtěla jsem ti poděkovat za tip na tu barvu na rty od Essence z té nové limitky. Koupila jsem si ji a fakt úžasně drží a je to skvělá barva:)
    Takže moc děkuji za skvělý tip!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí outfit č. 3 :), z ahaishopping.com jsem už taky něco objednávala a s kvalitou souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Záclona, halenka po babičce i s bryndákem nebo neforemná košile s nevkusným vzorem... Těžká to volba.

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny outfity jsou krásné a hrozně ti to sluší=). Nejvíc se mi asi líbí ten poslední, ta halenka je skvělá a ty v ní úplně omládneš a vypadáš dvacítka :))(né že by jsi jindy nevypadala mladě, to vůbec ne!:D)

    OdpovědětVymazat
  6. Valentýna neslavíme, ale kdyby, tak nejlepší je outfit č. 1 :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peťo já tleskám- naprosto úžasné. Musím říct, že mě se líbí vše! I ta jakoby staropanenská halenka jak já říkám- já tenhle styl mám ráda akorát přítel dycky říká, že je to staropanenské, ale prý když to mám já tak mi to sluší :-D. A ty šaty vám skvěle padnou jste fakt kočka! Chtěla jsem se jen zeptat jak máte ty boty koupené na netu seděly vám vždycky? já mám z toho celkem obavu. Jakože mám pocit, že si takové boty musím vyzkoušet abych se nepřerazila :-D děkuji! Ivča mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, moc Vám děkuji :)! Já některé ty staropanenské věci taky můžu, manžel to ale také nemá příliš rád, i když první halenku mi odsouhlasil a druhou dokonce vybral :D......s botami je to těžké, to je bez zkoušení vždy sázka do loterie, já i pro jistotu brala 38, vždycky se tam dá dát nějaká vložka, když jsou o kousek větší, nohu mám 37, pokud tedy objednávám z těch čínských eshopů, z botyku jsme si brala 37 a sedí mi dobře, on to má každý výrobce jinak :(

      Vymazat
    2. Co ti má manžel co odsouhlasovat oblečení? Jsi snad jeho majetek nebo nesvéprávný člověk?

      Vymazat
    3. proboha co to je za logiku :D, ráda se zeptám partnera na to,zda se mu něco líbí či nikoliv a často si i koupím něco, co se mu nelíbí,ale jeho názor mě zajímá,to je celé, nehledej v tom vědu :D

      Vymazat
    4. Kristepane tak teď to vypadá, že sem to napsala já :-D tak to teda ne !achjo už mě nebaví být anonymem a na rozdíl od těch, který to používají na kydání špíny já taková nejsem - jen sem líná si založit ten účet či co to je:-). A nic proti, ale já se taky ptám přítele co si o mém oblečení myslí - jasně, že se mu chci taky líbit a dát to nějak dohromady s tím co se líbí mě! Jinak děkuji za radu ohledně bot. A nakonec musí říct, že veškeré blogerky obdivuji, že zvládají to kydání špíny a neustálé útoky. To já bych z toho byla hodně smutná. že mi někdo řekne, že se mu to nelíbí , nebo, že to není jeho styl je normální, ale útočit na něco úplně jinýho mi připadá zoufalý. Všem hnidopichům zdar ! mějte se Peťo :-) Ivča

      Vymazat
  8. Nádherné zpracování videa:) Já jsem nadšená hlavně z druhého outfitu, až už v podobě se šortkami a oxfordkami tak i v druhé podobě:) jendím slovem nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, mě ta halenka taky hrozně zaujala, je mi jasné,že se nebude líbit každému,ale mně přijde zajímavá a romantická :)

      Vymazat
  9. nejvíce se mi líbí šaty a pak ta košile s polibkama :) jen je na mě docela průhledná, já bych pod to volila ještě tílko, asi jsem v tomhle docela puritánka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je hodně způsobeno bleskem ;), když mrkneš na video, uvidíš že není :)

      Vymazat
  10. Ahoooj,

    sice je to paráda, ale obávám se, že únorové počasí nám zkrátka nedovolí si na sebe vzít lodičky a těžko půjdeme v kozačkách a ve vchodě do restaurace/kavárny/.... se přezouvat :D
    Já vím, že by se to mělo brát s rezervou, ALE....


    Léňa


    P.S. Ty kraťásky ti moc sluší, máš krásný nohy! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasné, že se nikdo nepůjde brodit v lodičkách ve sněhu, aspoň doufám :), vždyt už ten název inspirace na JARNÍ či valentýnské outfity je snad zřejmý ;), třeba někdo slaví rád doma a udělá příteli překvápko, dobrou večeři, upraví se, nahodí šaty, proč ne třeba takhle ;), nemusíme všichni do restaurace že jo :)....nechávám na fantazii každého :).

      A moc děkuji, sice s mýma "ikskama" přiliš spokojena nejsem,ale pochvala potěší :D.

      Vymazat
  11. upřímně mě se mi tvůj styl oblékání nikdy moc nelíbil, ale každý máme jiný vkus, že jo :) ale tohle je super, líbí se i všechny tři outfity. ale nejvíc asi ten třetí, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tyhle věci nejsou vůbec můj styl...máš to perfektně sladěné...kvalita videa myslím jako nápadat natočení je taky bomba bylo to podle mě děsně profesionální.. :) ale boty bych brala všechny .....a obdivuju jak jsi vždy perfektně upravená nehty atd...stalo se ti někdy že jsi šla ven třeba s oloupaným lakem ?? :) moc by mě to zajímalo protože si proti tobě připadám jako blázen...miluju dokonale upravené ženy je to hezký, ale mě ne vždy se to časově podaří :) ty vypadáš báječně vždy :) Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, moc děkuju za komentář a pochvalu! Co se týče toho laku,tak to se přiznám,že na to jsem pedant, oloupaný lak nesnáším a když někde jsem a uloupne se mi,mám pocit, že musím schovávat ruce, ale to je asi jen taková moje úchylka, na upravené nehty si potrpím a nesnesu je mít neupravené ani doma. Jinak ale jdu ven klidně nenamalovaná a v teplákách, to by určitě potvrdili všichni moji známí, kolikrát jedem třeba narychlo nakoupit potraviny a taky jedu v teplákách a nenalíčená, protože malovat se na deset minut do supermarketu, na to jsem líná a přijde mi to zbytečné, jinak se ale snažím,když jdu někam mezi lidi na dýl se upravit alespoň nějak,to určitě :). Netvrdím vůbec, že je to vždy pro oko příjemný pohled :D,ale nějaká úprava prostě proběhne :D....Mimochodem, zrovna ted v neděli, když jsme jeli z lyžování, jsem byla v lyžařském, nenamalovaná, v oteplovákách a sněhulích v nákupním centru a v Tescu a je tedy pravda, že občas někdo divně kouknul, rozhodně nejsem žádný fanatik, co by musel být pořád bezchybně nalíčený a upravený, myslím,že jsem v tomhle úplně stejná jako každá jiná ženská :D.....

      Vymazat
  13. nejhezčí je ta první možnost :) moc ti to tam sluší

    OdpovědětVymazat
  14. Tyhle outfity se mi teda moc líbí, hlavně první a poslední. Nádhera, moc Ti to sluší. Kéž bych já měla takové nohy. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíce se mi líbí č. 1, ty šaty jsou nádherné a pak docela i č. 3, ta halenka s pusinkama je zajímavá :). U druhého outfitu se mi nelíbí ta halenka. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě nejvíce oslovily krajkové šaty....moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  17. Super video... nejkrásnější jsou šatky! :)

    http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. mne sa najviac pacia tie kratase ale top by mohol byt troska iny ale vsetko je dokonale mas super vkus Petka....

    OdpovědětVymazat
  19. Ked som videla prve saty povedala som si "jeeej tie su nadherne"
    pri druhom obrazku "jeej tato bluzka s volanikmi je najkrajsia"
    a pri tretej fotke " wau,krasna bluzka" :D perfektna kupa!
    Jedna blogerka mala tu pusinkovu bluzku a taktiez jej ako aj tebe neskutocne pristala ;) perfektny vyber!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Sluší tito ve všech věcech, ale ta pusinková blůzka je fakt super...Jinak máš krásný naušnice srdíčkový i řetízek.Na tyhlety soupravy jsem maniak.....Šárka

    OdpovědětVymazat
  21. Ta halenka s pusinkami je naprosto dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  22. V pusinkovej halenke isto nie je núdza o sladké bozky;)
    Krásna(si:)

    OdpovědětVymazat
  23. Peťa se mi nejvíce líbí v šatičkách a pak v pusinkách :-) Červené a béžové lodičky bych brala hned. Moc hezké prostory kavárny! Jsem místní, ale tam jsem ještě nebyla. Musím to napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásná jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
  25. Ty šatičky jsou teda fakt užasné!!!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Líbí se mi tvé "něžné" líčení. A k romantickému Valentýnu se mi nejvíc líbí a hodí ty šatičky :)

    OdpovědětVymazat
  27. všetky tri outfity su krasne nezne zenske a romanticke zaroven :)

    velmi ti to pristane, mas skvelu postavu mozes si dovolit hocico :))
    ja by som si dala na valentina ten treti outfit :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc pěkné outfity! Nejvíce se mi líbí ty šaty a tvé košile jsou taky úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný video. Vždycky se na tvé příspěvky "klepu" nedočkavostí. Moc se mi líbí šatičky, tento krajkový vzor se už objevuje ve vícero obchodech a zřejmě to bude nový hit. Co se mi nelíbí, jsou ty dvě blůzky, přijde mi to jako krok zpátky a i ten materiál se mi nezdá příliš pěkný. Je to jen můj názor, neber to prosím špatně, protože jiné tvé outfity se mi líbí a inspiruji se jimi. Janina

    OdpovědětVymazat
  30. všetky ti veľmi pristanú Peti :) Manžel musí mať teda ohromnú radosť :) Ale ak by som si mala vybrať jeden tak pre mňa by to bol hneď ten prvý ako vchádzaš - od hlavy po päty :) a máš kráásne nohy :)

    OdpovědětVymazat
  31. Nejhezčí jsou první šaty. Budu mít podobné jen nebudou celé krajkové, ale budou mít průhledná záda :) a kupovala jsem je z ebay za směšných 300 Kč, tak jsem zvědavá jak budou vypadat až přijdou :-)

    OdpovědětVymazat
  32. první je nejhezčí na Valentýna :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťi, moc ti to sluší.. ostatně jako vždy. Ale pár kil na víc by neuškodilo;)spíš výrazně pomohlo..:) (to není urážka)

    OdpovědětVymazat
  34. I přesto, že úplně vše není můj styl, musím pochválit každej outfit. Moc ti to v nich sluší. Já osobně bych brala ten třetí s těmi džíny a pusinkovou košilí a těmi úúúžasnými červenými lodičkami. A botky jsou boží všechny. Máš prima vkus a ráda se u tebe nechávám inspirovat. Video je jak od profesionála a tvůj blog mě prostě baví:-)

    OdpovědětVymazat
  35. Nejvíc se mi líbí ty šaty, na Valentýna úplně krásná věc :-)
    Jinak o té košili s polibkama už delší dobu uvažuji, chtěla bych se ale zeptat, zda velikostně odpovídá?
    Měj se hezky a také si s manželem užijte Valentýna :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj :)
    Dlouho se dívám na tvoje videa a na tvůj blog a přijdeš mi naprosto úžasná jako blogerka, ale i jako člověk! :)
    Hodně štěstí a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj :) tohle video je vážně povedené :). Nejvíc se mi líbí outfit s těmi šaty. Košile a blůza na mě působí trošku zastarale a to se mi nelíbí. Ale ty boty jsou skvělé :))

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherné video a určitě se inspiruji :) Peti, ty máš zkrácené vlasy?? :)) Nebo jen nemáš clipy ?

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  39. Moc pěkné, ale spíš jen fakt někde dovnitř. Jít takhle ven, zmrznu! :D

    OdpovědětVymazat
  40. Krásný! Líbí se mi všechny 3 kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  41. super tipy ;) hlavne posledný je naj ♥

    OdpovědětVymazat
  42. Až na tu košili na druhé fotce, naprosto bezvadné :) Strašně moc se mi líbí tvůj styl a ráda se vracívám i ke starším článkům s outfity pro inspiraci ;-) Vážně jsem nenašla žádnou jinou blogerku, která by mi tak sedla stylem oblékání kromě tebe. Všechny, na které jsem narazila nosí takové nemasné neslané věci.. takže u mě to vyhráváš na plné čáře ;) Můj favorit za dnešek je ten poslední outfit :-) Moc ti to slušelo!
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  43. Jeee krásné video. Koukám, že máme podobný styl, jelikož mám ve své garderóbě úplně stejné starorůžové balerínky a kabelku z Humannicu:)Na jaro jsou tyto doplňky jak vyšité!:)
    Těším se na další Vaše video:)
    http://chiclifebyt.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. skvělé outfity! ty šaty jsou úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Na valentýnské rande bych asi volila první verzi... Šatičky působí slavnostně, něžně a romanticky. Moc nemusím takhle vzorované a zdobené věci, tudíž mi halenky do oka nepadly, ale proti gustu. Ve videu se mi moc líbí ty šortky... no jo, když ty si je můžeš dovolit, máš bombastický nohy :)
    Jinak přeji hezkého a láskyplného Valentýna... My ho doma neslavíme, protože máme dny zamilovaných každý den :D

    OdpovědětVymazat
  46. Zajímavý článek je také zde, netýká se ale vůbec módy nebo líčení: http://www.novinky.cz/finance/293095-fotky-stazene-z-internetu-vas-mohou-prijit-draho-advokati-chteji-desetitisice.html

    Když jsem viděla ten nadpis, tak mě napadlo, že se stává, že si někdo z blogu půjčí fotku atd.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  47. Všechny tři ti sluší. Záleží, kam a s kým bych šla. Jinak kdybych musela, tak jedničku.

    OdpovědětVymazat
  48. Jeee tu halenku s pusinkama jsem si chtela koupit taky :) Ale bohuzel je spis pro drobnejsi mensi slecny, ne na takovou eiffelovku jako jsem ja :D Nejvic ti slusi ve videu ty krajkove saty.

    OdpovědětVymazat
  49. Ten první, ten je uplně úžasný. Strašně se mi líbí ty šaty s lodičkami a tobě to v nich moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Peti,
    můžu se zeptat, kolik jsi platila poštovné v tom obchodě http://www.ahaishopping.com/? Díky
    Monča

    OdpovědětVymazat
  51. Nejhezčí outfit je ten první, nádherné šaty! A máš moc hezký nohy...

    OdpovědětVymazat
  52. všechny tři kousky jsou krásné, ale jak už jsem psala na facebooku - ta opusinkovaná košile k tobě vyloženě jde a moc ti sluší! udělala jsi dobře, že sis jí pořídila.

    OdpovědětVymazat
  53. pekné videjko :) najviac sa mi páčia tie blúzky :) náádherné

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

  54. Jste nádherná žena,nedivím se že anonimové chtějí škodit je to velká závist!!!
    Hezky zpracované video i článek.Nejkouzelnější jsou ty šaty.Vše dokonale sladěno včetně účesu,nemám co vytknout!

    Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte chybu ve slove "anonimové", po písmenu "n" se píše ypsilon :) !

      Vymazat
    2. Peťulko, ty prostě na svůj věk nevypadáš, fakt ne ! Vypadáš o dost mladší a jsi nádherná :)))))))!

      Vymazat
    3. Souhlasím, vypadáš tak na 20 let.. A být tebou, tak takhle učesaný vlasy nosím pořád, strašně ti to sekne a máš krásný nohy.

      Vymazat
  55. super video! Mně se nejvíc líbí ta "kovbojsko-květovaná" košile na druhé fotce :)
    založila jsem si nový módní blog,ale teprve se rozkoukávám :D kdyby ses chtěla podívat: www.lorietta.cz

    měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky Petulko, ty jo cumim jak pero z gauce moc ti to slusi :-) Moc me zaujali ty botky z Deichmannu ( nevim jak se to spravne pise) :D

    OdpovědětVymazat
  57. Ahojky.... Moc krásné fotky a video to je úžasné :-)
    Máš velmi podobný styl jako já, něžnost a sladěnost @-}-- ......
    Chci se zeptat jak jsi si objednávála ty šaty a halenky, jakou velikost jsi zvolila? A ty boží červené lodičky trefila jsi se do velikosti :-)?
    Děkuji za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Krasne oblecenie :) naozaj velmi pekne aj video super :...

    OdpovědětVymazat
  59. Krasne oblecenie :) naozaj velmi pekne aj video super :...

    OdpovědětVymazat
  60. Krasne oblecenie :) naozaj velmi pekne aj video super :...

    OdpovědětVymazat
  61. Můžu se zeptat, kolik platíš za poštovný z těchto zahraničních e-shopů?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!