FOTD - Jarní líčení aneb tip na líčení pro jarní typy

by - 19 března

Krásný večer všem,

i když to tak venku nevypadá, tak jaro je za dveřmi, hurá, konečně zas budou přibývat nějaké outfity :). Dnes bych vám ale chtěla ukázat jedno vyloženě jarní líčení, které bude nejvíce slušet jarním typům (tzn. teplý podton vlasů a pokožky, světlý typ). Jak vidíte, tak na mne je to líčení až příliš bledé a podle mého v něm působím maličko "vyblitě", jelikož jsou tohle ale jarní barvy jak vyšité, musela jsem vám toto líčení ukázat i na sobě :).

použité produkty:
  • báze Missha BB boomer (musím vám napsat recenzi, protože jsem z toho docela nadšená, úžasně to prozáří pokožku)
  • BB krém Skin 79 Snail nutricion (recenze také bude následovat, asi vůbec nejlepší BB, co jsem zkusila :)
  • pudr Essence All about matt
  • tvářenka Catrice Siberian call Rose´s wood (skvělá barva pro jarní typy a kupodivu i moc krásná na pleti, je krémová a po nanesení se změní na pudrovou, výdrž mi ale příliš dobrá nepřijde a trochu leze do pórů)
  • báze pod stíny Urban Decay Sin
  • stíny z paletky Sleek Monaco Bamboo (horní víčko, pod obočím), Summer breeze (vnější polovina víčka), Aquamarine (vnější koutek oka, spodní linka a ohyb víčka)
  • tužka Gabriella Salvete automatic eyeliner č. 27 - horní i spodní linka
  • tužka Catrice precision eye pencil Khakitoo - vnější 2/3 horní i spodní linka
  • řasenka Essence Maximum lenght mascara
  • lesk Essence 02 my favourite milkshake






You May Also Like

31 komentářů

  1. mít jinou barvu stínů je to dokonalé. tato barva ti fakt nejde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no přiznám se,že ani má oblíbená není,ale jarní typy ji budou milovat :)

      Vymazat
  2. Prostě náádherně udělaný oči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Co bych dala za to abych teď ve dvaceti vypadala aspoň tak krásně jako ty teď :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš tu krásně modré oči. A i když to nejsou tvé barvy, líbí se mi to na tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju,ale jen na fotce, ono je to trochu přesvětlené,tak ej to tím, zdaleka je tak modré ve skutečnosti nemám, bohužel :D

      Vymazat
  5. Hezké barvy, ale já mám radši přírodní odstíny :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Už se těším na recenzi toho BB od Skin 79. Teď mám doma vzorečky a zkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem vyloženě jarní typ, ale tuhle barvu stínů doma nemám :( Nevíš o nějaké trochu levnější náhražce?
    Jinak je to líčení opravdu krásné a máš pěkné naušničky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, určitě, zkus se podívat na stíny Essence, mají pěkné barvy a určitě je mezi nimi něco podobného, zvláště ty nové 3D jsou super,ale nejsou tedy matné jako tyto, v drogerii jsem stejný odstín a matné bohužel neviděla.

      Vymazat
  8. Líčení pěkné, jak jsi sama přiznala, pro tebe asi úplně ne...ale mě třeba okamžitě napadla Miranda ze Sexu ve městě, ta zrzka. I když teda nevím, jestli ona není spíš podnizmní typ:-) Hezký den všem, Lu

    OdpovědětVymazat
  9. Barva i stinovani je nadherne ale neco mi tomu chybi. Mas pravdu ze tohle neni tvuj styl chtelo by to trosku pritvrdit. Ale vypada to uzasne a libi se mi na tobe ze zkousis veci,ktere nejsou az tak tvuj salek kavy.

    OdpovědětVymazat
  10. Ešte by som tam ,,ťupla" trošku tmavozelenej. Fakt len trošku a poriadne rozblendiť. Dodalo by to trošku dynamiky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nemusím moc stíny do modra, ale ty to umíš pokaždé tak hezky podat, že se mi to líbí. Pro mě by to asi moc nebylo, ale souhlasím, že pro jarní typy ano. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju,já modré také moc nemusím, zvláště tento odstín :)

      Vymazat
  12. Moc pěkné líčení tímhle se moc ráda brzy inspiruji..;)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, chtěla jsem se zeptat co říkáš na sadu štětců od značky elf?(odkaz dám dolů) Přemýšlím o štětcích už dlouho a příjde mi zbytečné kupovat od sigmy za dvojnásobek, když jsem uplný začátečník. Nechci vyhazovat zbytečné penízky, děkuji moc:))))

    http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/cela_nabidka_elf/stetce/stetce_a_aplikatory/kolekce_stetcu__-_11_kusu/cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já jsem ji ves skutečnosti neviděla,tak těžko říct,ale obcecně ty studio štětce prý jsou lepší, než z té základní řady, tak třeba nebudou zlé.....určitě je i plno jiných kvalitních a levnějších variant než Sigma ;), třeba Sedona, hakuro a pod. ;)

      Vymazat
  14. Peti, ta barvička ti podle mě sluší a ladí ti k očím :). Nejhezčí je ale ta barvička svetříku, z kama ho máš? P.S štetečky od Sedony došly už v úterý, ja si ně musela ale počkat až do pátku než se vrátím z výšky. Jsem z nich úplně nadšená. Předtím jsem měla štětce od Maxfactor, taky byly jemné, ale tyhle... to jsem ani nečekala. Musím si s nima furt hrát, nejraději mám ten tulipánový, dobře se s ním nanáší tvářenka. A děkuji mnohokrát za opětovné poslání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je super, že to dobře dorazilo a na poště to už tentokrát nezbodali :D.....jsou skvělé, ted ti půjde líčení samo :). Jinak svetřík mám od vietnamců,ale už asi skoro rok. Moc děkuju!

      Vymazat
  15. krásné líčení, jako vždy! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. A bude prosím i ukázka líčení pro letní typy :-) ? Byla jsem označena vizážistkou za letní typ.Celkem to na mně sedí,ale při líčení vhodné pro letní tyty si připadám jako šedá myš,strašně nevýrazná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, letní typ jsem také :) a sedí studené pastelové barvy, určitě takové líčení chystám :).

      Vymazat
  17. V tvém provedení vypadá dokonale ale prostě všechno, ať si říká kdo chce co chce! I když napíšeš, že ti nějaká barva nesedí, nakonec v ní vypadáš perfektně (možná proto, že barvy umíš vždycky hezky zprcovat a líčení pak působí krásně na komkoliv), takže není co řešit ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Prosím Petruš, udělej nějaké líčení pro zelenooký blondýny. Tvé líčení je pěkně,ale pro mne absolutně nepoužitelné :-( Děkuji Pavla

    OdpovědětVymazat
  19. Strašně se těším na líčení podle Aleny Shishkové, doufám, že bude co nejdříve at už se mohu takhle malovat :D, a hrozně ti děkuji za vyslechnutí našich tužeb, si zlatááá :)))

    OdpovědětVymazat
  20. Peti, moc krásný líčení a sluší Ti moc!!! Jana

    OdpovědětVymazat
  21. Když tak koukám na ty komentáře - to teda nevím proč by Ti tahle barva neslušela, sluší! Já jsem letní typ a podobnou světle modrozelenou používám a myslím, že mi naopak dobře sedne. Rozhodně se mi to celkově líbí!

    OdpovědětVymazat
  22. ahoj chtěla bych se zeptat jak je to s objednáváním z oficiálních stránek UD zda se platí nějaké DPH, poštovné nebo zda to stojí na celnici .. velmi ráda bych totiž tuto kosmetiku vyzkoušela ale z objednáváním z jejich stránek nemám zkušenosti velmi mi tvá odpoved pomůže :) Děkuji

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!