Inspirace: Líčení podle Aleny Shishkové

by - 29 března

Krásný pátek všem,

nejen, že bych vám všem dneska chtěla popřát hezké Velikonoce (mimochodem, mám pro vás jedno velikonoční video a také další soutěž a dárečky k nákupu na eshopu, to aby vás nepokakal beránek, sledujte proto můj FACEBOOK, kde se dozvíte více;), ale také bych vám dnes chtěla ukázat další líčení podle celebrity.
Články "líčení podle" jsou u vás hodně oblíbené a o Alenu jste si psali opravdu moc, asi úplně nejvíc, dokonce porazila i Megan :D a tak jsem se rozhodla look vytvořit. Samozřejmě se nejedná, jako ostatně vždy, o přesnou kopii looku, jen o inspiraci jejím líčením. Ještě bych velmi ráda upozornila některé anonymní čtenáře, že si tedy opravdu ani omylem nemyslím, že vypadám jako Megan nebo Alena nebo kdokoliv jiný, ale řekla bych, že to není nic proti tomu, abych jejich líčení pro vás vytvořila a vyzkoušela ;). Upřímně řečeno, zrovna o Megan a Aleně si myslím, že jsou to krásné kočky, i když na můj vkus až moc umělé a tak jsem se i já pokusila o relativně umělý vzhled, který jsem podpořila "blond parukou" :). Řekla bych ale, že tohle líčení bude vypadat možná i lépe na tmavovláskách. Posuďte sami, jestli se mi to povedlo nebo a ne budu moc ráda, když mi dáte dole vědět, jestli se vám líčení líbí a jestli se vám líbí třeba i Alena :).

Celý článek včetně postupu si můžete přečíst ZDE,

Hezký pátek!



Použité produtky:
  • Skin 79 Snail nutrition BB cream
  • All round concealer Catrice
  • Essence All about matt pudr
  • Urban Dacey báze pod oční stíny Sin
  • stíny z plateky MUA Pretty pastels
  • černé gelové linky Catrice Black jack with Jack Black
  • řasenka Lumene Bluebarry volume mascara
  • tvářenky NYX Taupe a Mosaic powder Highlighter
  • rtěnky Barry M Marshmallow a Revlon Lip butter Gumdrop
  • umělé řasy Ardell Demi wispies + Ardell Lash grip lepidlo
  • Sigma štětce (Essential kit růžový a kabuki F80 a 86)





edit: Ještě připomínám, kdo neví o srazu a chtěl by se zúčastnit, zde je odkaz na skupinu na facebooku:
http://www.facebook.com/events/255903944545694/

You May Also Like

129 komentářů

  1. Ve spojení s tou blond parukou, tady tvé oči vypadají božsky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Liceni je krasny a slus ti :)
    http://beauty-true.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ked som si pozerala prvy uvodny obrazok s Alenou..necakala som, ze sa budes az tak velmi podobat :) vyslo ti to, je to take nezne :)

    Dievcata pozyvam vas na GIVEAWAY o clip in vlasy 60 cm a Dermacol vyrobky: TU
    Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  4. až na ty rty je to užasné:)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne nalíčená. Tebe to ale vždy pristane. =)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Péťo tobě to líčení sluší o dost víc. Ach jo, chtěla bych být taky tak krásnáááááááá:-)) Marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší! Ta rtěnka je prima, ale já jsem tmavší typ a takovýhle barvičky na mě vypadají divně :D ikdyž si ji vžcky pořídím, tak jí moc nevyužiju :)

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. sice nevím koho nebo kterou myslíš,ale ta puberta, to je hrozná věc,co :D...

      Vymazat
    2. Ne, nesluší. Nejlépe vypadáte "taková jaká jste". Ta blond je moc nepřirozená. Ono je vlatsně celé to líčení takové. :-D

      Vymazat
    3. Ad anonym nade mnou - ano, a ne že by třeba Péťa doslova napsala: "Ještě bych velmi ráda upozornila některé anonymní čtenáře, že si tedy opravdu ani omylem nemyslím, že vypadám jako Megan nebo Alena nebo kdokoliv jiný, ale řekla bych, že to není nic proti tomu, abych jejich líčení pro vás vytvořila a vyzkoušela ;). Upřímně řečeno, zrovna o Megan a Aleně si myslím, že jsou to krásné kočky, i když na můj vkus až moc umělé a tak jsem se i já pokusila o relativně umělý vzhled, který jsem podpořila "blond parukou" :)" ... co dodat...

      Eliška

      Vymazat
    4. Elisko, to je zbytecny :D, ja uz si tu nekdy prijdu jako blazen a nevim jestli se tak nesrozumitelne vyjadruju, ale diky za podporu ;), uklidnuje me, ze me precejen nekdo pochopil :D...

      Vymazat
    5. Petro, je to zbytecne. Zrejme je to dan kapitalismu nebo vedeckotechnickemu rozvoji, ale stale vice lidi ma velke problemy porozumet textu a nelepsi se to:-)(Jestli ono to nebude i tím, že jsou líní číst, zachytí očima jen první větu, zbytek si domyslí a pak prudej.) A reagovat na ne? Je to marny, je to marny, je to marny:-) Dasa

      Vymazat
    6. Pravda, nečetla jsem článek, ale jen se podívala na fotky. Komentovala. Pak jsem si i přečetla článek. Vyjadřujete se velmi srozumitelně. :-D
      Jenom nechápu, jak někdo může trvdit, že vám to sluší. Právě kvůli té nepřirozenosti. Ale zase chápu, že lidi mají různé názory.

      Vymazat
    7. Navíc, jsem omylem okomentovala jiný komentář. Chtěla jsem komentovat Terezu B o něco výš.

      Vymazat
  9. Moc hezké, ještě waterline a Alena má dvojče :D jinak mě přijde, že máte hroozně podobný nosíky :)A za mě líčení na hnědovlásce.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkně udělané oči, ale nebylo by lepší trochu zmenšovat ústa? Jinak stíny jdou jak k ,,blond", tak k současným vlasům hezky:)

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení je hezké, ale k tobě se mi nějak nehodí - což nemyslím špatně :o) Ty oči jsou strašně hezké :) a si mnohem hezčí tmavovláska, než blondýnka, to se musí uznat :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný s těmy bloďatými vlasy ti to sluší (y).

    OdpovědětVymazat
  13. ja by som povedala, že oči máš krajšie ty a pery ona, na mna sú každopádne tak či tak moc bledé..:) >Je lepidlo Ardel naozaj kvalitné? Ked som skúšala lepidlo priložené k umelým riasam tak mi to absolutne nedržalo.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To lepidlo je skvělé, drží perfektně a je voděodolné, určitě ho zkus! jinak děkuju,ale řekla bych,že ona má lepší všechno :D!

      Vymazat
  14. Úplně stejné, moc povedené :) Ale tobě ta blond tak děsně sluší! Kdyby jsi měla alespoň melír.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já o něm fakt reálně uvažuju, myslím,že by byl pěkný.....

      Vymazat
    2. Melíry jsou out :D Žlutý by byl hrozný, a aby byl bílý....zničí ti vlasy,které ti už tak hezky poporostly :)Ale souhlasím s tím,že k blankytně modrým očím je blonďatá fakt echtgud :)

      Vymazat
    3. mně by se třeba líbil i jen ton v tonu, takový světle hnědý....ale ničí to vlasy,takže se stejně neodhodlám,jak se znám :D!

      Vymazat
    4. přirozený, jemně a hustě udělaný melír není out ;)

      Vymazat
    5. Buď si ty vlasy nech zesvětlit a nebo si dej tenkej hustej melír. Budeš úžasná! :)

      Vymazat
  15. Alena je krásná ženská, vypadat jak ona, tak si pískám :DDD A tobě to líčení sluší taky :) Jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi tak krásna :o)... A myslím, že skutečně to líčení lépe vynikne ne tmavovláskách, každopádně děkuji za takto skvělý článek!

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení je jako vždy povedené, to si Péti musí nechat. :) Nicméně asi budu jedna z mála, která si myslí, že blond by Péti neslušela. Hnědá ji sedí a i tohle líčení k ní. :)

    OdpovědětVymazat
  18. moc hezké líčení, ale myslím, že ti víc sluší, když máš tmavší rtěnku..:)) ale jinak si to trefila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, tahle je hrozně bílá, normálně bych si ji sama od sebe takhle nevzala :),ale chtěla jsem to udělat opravdu věrně :)

      Vymazat
  19. Teda Peti, ta blond paruka :D Jako tmavovlásce ti to sluší více :)

    OdpovědětVymazat
  20. Alena je úžasná, brala bych všema deseti vypadat jako ona, dokonce se mi líbí více teď, než když začínala dělat modelku a byla úplně přirozená. Podle mě plastikově ani moc nevypadá, je prostě taková :-) Dokonalá.
    Co se týče postupu ... asi to zkusím noo, ale nějak jsem si zvykla na videa :-D Je to taková pohodlnější forma tutorialu.
    Jinak jsi to zvládla super, opravdu se podobáte.

    OdpovědětVymazat
  21. Máš krásněji udělané horní linky než nějaká světová modelka ! :D ;) :D

    OdpovědětVymazat
  22. petra, je velka skoda, ze mnohe baby, co ti komentuju clanky napisu na vsetko ze je to super...pricom to tak vobec nie je....je vidiet, ze tvoj rozbor k farebnej typologii nikto nepochopil...inak by ti nepisali dristy, ze ti blond pristane...a ty by si si si tiez nemyslela, ze si mozes kupit vsetko v kazdom odtieni...ten BB crem je na teba TMAVY! a cudujem sa, ze ti to nikto nenapisal....a ze si to neuvedomujes ani sama....uz minule som ti pisala, ze pre teba nie je najlepsi, a za tym si stojim aj ked by si napisala, ze to je len zla fotka...blbost......MIRKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MIRKO, tvůj názor ti nikdo nebere, ale asi ho s tebou většina nesdílí, včetně mě, ale zkus si nejdříve nastavit svůj monitor, odstíny se podle nastavení mohou hodně lišit, zrovna tento BB krém mi totiž sedí svou barvou na denním světle úplně skvěle, že je tmavý je naprostý nesmysl, vůbec nechápu, z čeho tak usuzuješ, já ho na svém monitoru vůbec nevidím,že na pleti něco je a ani v zrcadle,ale asi to budeš vědět líp ty. Jinak děkuji,že jsi za mě rozhodla, co je pro mě nejlepší a velmi se omlouvám,že se neřídím tvým názorem a zkouším různá líčení,která třeba nejdou k mému typu barevně,ale to je záměr mého blogu, barevná typologie je hezká věc,ale přesto je to už trochu přežitek a není přece nutné se jí úzkoprse řídit a říkat si "ježiš, oranžovou nemám v tabulce, tu si nemůžu vzít". Podle mě pokud někdo nepochopil záměr mého blogu ,tak se nezlob, ale jsi to ty. Jinak co se týče blond, pokud by šlo o studený odstín a bud úplně světlý nebo naopak chladná tmavě blond, až světle hnědá, jsem na 100% přesvědčena, že bych ji mít klidně mohla ;). Ale to je vcelku jedno, jde mi jen o to,že každý může mít jiný názor a to ej třeba respektovat, je zbytečné se tu rozčilovat,že jsi mi něco minule psala a já, nezdvořečka, jsem si dovolila ten BB použít znovu :D!

      Vymazat
    2. Barevná typologie není přežitek. Ale pořád ti to sluší víc, než té kočce na původním obrázku, co vypadá jak zasloužilá pornoherečka po pěti plastikách. Ročník 1992? Fíha, o dva roky mladší než já. Věkem, vzhledem alespoň o patnáct let starší. Dělat ze sebe zachovalou čtyřicátnici, na to je vždycky dost času, až nám těch čtyřicet skutečně bude.

      Vymazat
    3. akorát je zajímavé,že co ženám přijde až "odpudivé", tak většině chlapů se líbí :D, budiž toho důkazem minulý look podle Megan Fox, jedna milá slečna mě trochu předělala na Megan ve photoshopu a když jsem to ze srandy dala na facebook, tak jsem dostala 3 nabídky na rande :D a to jsem si tam přišla opravdu jak vysloužilá pornoherečka :D, tak trochu jako tady,no :D.....

      Vymazat
    4. Hm, tak tady asi opravdu bude problém s kalibrací barev, protože na to koukám na dvou počítačích a trvám si na tom, že Petra má naopak barvu perfektní... :D
      A opravdu nechápu tyhle komentáře, respektive spíš neschopnost autora si přečíst odstavec o tom, proč autorka tohle líčení zkouší, i když by ho nenosila... vždyť si lidi o tohle líčení psali!

      Eliška

      Vymazat
    5. Ona to možná nebyla ani tak nabídka na rande, jako spíš nabídka na postel. :-D Chlap se otočí za vyzývavou kočičkou, stejně jako já se otočím za osvaleným hezounem. Útok na první signání, zaujme mě to, líbí se mi to, ale nevypovídá to nic moc o mých úmyslech a o tom, že takhle vypadá můj vysněný chlap. Rozlišuju "zaujmout" a "líbít se". Mě taky zaujala, ale ne úplně v pozitivním slova smyslu. :-) Já si teda myslím, že drtivá většina alespoň průměrně inteligentních chlapů by doma nechtěla někoho, koho nepozná, když si dotyčná večer umyje z obličeje nátěr barviček. (Ta holka, pokud už nestihla fakt nějakou tu plastiku, je na fotkách, kde na sobě nemá tunu šminek fakt moc hezká a roztomilá.)

      Vymazat
  23. Jéj no tak vyzeráš takmer ako ona! :) Zvládla si to skvele, naozaj rovnaké líčenie a naviac Ti to aj pristane, je také pekné jednoduché by som povedala.. a s tvojimi vláskami ti to pristane ešte viac! :) Kiežby som mala taký podobný tvar očí, aby mi pekne bolo vidno linku pri otvorených očiach aj tiene a viečka.. ja mám skôr spadnuté viečka, tak ked si dam linku, vidno mi akurat ju.. :D joj ale nevadii :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Úžasné líčení. Strašně ti to sluší, i jako blondýně. A můžu říct, že Alena se mi díky své umělosti už moc nelíbí, je to moc.

    OdpovědětVymazat
  25. No já nevím, mně výsledek připadá velmi rozpačitý. Technicky je to určitě povedené, což byl cíl, ale jinak je to opravdu styl jen pro Alenu. Má totiž takovou dětsky kulatou tvář, právě panenkovskou a Ty máš spíš ostřejší rysy, tak to vypadá zvláštně. Ale nos máte opravdu podobný, i oči vypadají ještě hezky, ale rty a brada už to "kazí".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a přesně tak, cílem bylo se co nejvíc barvami a stylem přiblížit, ale sama bych takto nalíčená běžně taky nechodila, ty rty jsou na mě moc světlé a rozpíjejí se mi díky tomu,že nemám ostré kontury, do tváře a splývají ;). Oči naopak bych takto klidně nosila, jinak rty a bradu, nojono, chtělo by to plastického chirurga asi :D....

      Vymazat
    2. Takhle jsem to nemyslela.) Jen že oblé rysy snesou asi víc i takhle pastelové tóny - nevím proč, nevyznám se v barevné ani tvarové typologii:), ale tak to působí. Proto úvozovky, ale Ty mi určitě rozumíš:)

      Vymazat
  26. anglictina ma pro tento mejkap jedno krasne slovicko. gross.

    a blond ti vubec neslusi. aspon tento odstin ne. vypadas v nem jako pornoherecka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně. A ty neumíš číst, trolluješ, nebo prostě ignoruješ skutečnost, že Petra k tomu líčení výslovně napsala, proč ho sem dává...? Já jen, že nám ostatním došlo, že takhle běžně nechodí. Taky znám krásné slovíčko: podpis. Ono se to hezky anonymně kritizuje... no, anonymně, ona autorka blogu stejně vidí tvou I.P., takže je to asi jedno...

      Eliška

      Vymazat
  27. anglictina ma pro tento mejkap jedno krasne slovicko. gross.

    a blond ti vubec neslusi. aspon tento odstin ne. vypadas v nem jako pornoherecka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to docela souhlasím :), je prostě nepřirozený a takový laciný ten makeup,ale takový prostě je, proto jsem ho tak udělala :), ale stačilo to klidně napsat jednou ;)

      Vymazat
    2. suhlasim, nič v zlom, ale podla mňa ti tiež blond nesluší. Neviem, či to robí to líčenie, ale prirodzenejšie vyzeráš na dalších fotkách, kde máš svoje vlasy.. svetlohnedá, ako si tu už pisala, by bola možno reálnejšia, ale do blond by som u teba nešla.

      Vymazat
  28. A mě se líbí i ty rty...Jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  29. super Peťo. moc ti to sluší a řekla bych, že bys klidně mohla jít i do blond :)

    OdpovědětVymazat
  30. moc ti to sluší Peťo. myslím, že bys klidně mohla jít i do blond :)

    OdpovědětVymazat
  31. mohla jsi ještě přidat fotku se zavřenýma očima,protože tohle se ti opravdu povedlo,tady sedím s otevřenou pusou:D:)

    OdpovědětVymazat
  32. tie chlpy na brade prosím ťa.... ten makeup je úplne hrozný, neprirozdený, viditelný, umelý... nemáš zrkadlo???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to koukám kolik mě čte slovenek nebo že by to byla jen jedna, což..... veď hej, eště nám niečo pekne povedz, moja :D?!

      Vymazat
    2. nie som jedna a tá istá ktorá niečo písala hore ;) kludne si to over...

      Vymazat
  33. Wow! Moc krásné líčení, líbí se mi úplně nejvíc! Moc ti to sluší!!! Ale ty blond vlasy ti podle mě sluší víc, než hnědé! Neuvažuješ aspoň nad blond melírkem? Moc hezký melír má např. Elizabeth Lore. Co něco takového???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně doufám že z té si nebude nikdo v ničem brát příklad.

      Vymazat
    2. moc děkuji,no já nevím jak to přesně má,ted jsem koukala,ale nějak si to neumím představit z těch fotek,každopádně já bych asi chtěla, když už,aby to fakt vypadalo přirozeně, určitě bych nešla do něčeho násilného, zamlouvala by se mi víc varianta velmi slabých proužků ve světle hnědé aby to bylo jako od sluníčka, když už, ale je mi jasné,že to stejně nakonec neudělám, protože to ničí vlasy :)

      Vymazat
    3. jinak tedy snad to nevyzní nějak blbě nebo to někdo špatně nepochopí, ale můj styl to tak nějak celkově není :)

      Vymazat
    4. Ale i hnědá ti moc sluší! Mi se líbí, že máš takovou pěknou jednotnou hnědou barvičku. Ale vždycky, když tě tady vidím v blond, tak slintám! :-D Je to na tobě. Ano, je pravda, že melír vlasy ničí, vysušuje. :-/

      Vymazat
  34. Uprimne receno si myslim, ze muzes byt rada, ze nevypadas jako ona. Takova plastova panenka Barbie, tak dokonala, ze se vytraci kouzlo :) Mozna ze nejsi krasnejsi nez ona (ale to je hlavne vec vkusu), ale stoprocentne si zajimavejsi a prirozenejsi. Pro me jsi daleko vetsi vzor v liceni a mode nez tato slecna :) A jestli do tebe nekdo rejpe kvuli tomu, ze nevypadas jako ona, tak to ber spis jako lichotku :D Liceni je vcelku pekne, ale pises, ze by sedlo spis tmavovlaskam. To chci trochu odporovat, protoze jako brunetka mam ozkouseno, ze takhle svetle odstiny rtenek mi proste nesedi. Ani na tobe - na mnohem svetlejsi brunete nez jsem ja - se mi ten odstin moc nelibi... Vlastne k vcelku nevyraznym ocim bych si klidne doprala i nejakou kriklavejsi rtenku. :) Ale jako inspiraci si alespon ty oci vzit mohu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a upřímně řečeno, ona je opravdu dokonalá až moc, myslím,že je to idol spíš asi náctiletých, já jsem to líčení udělala ne proto,že bych ji nějak bezmezně obdivovala,ale že si tolik lidí o to psalo a zajímavý objekt to je na líčení určitě :), taky jsem o víc než 10 let starší a to se nedá moc srovnávat, krásná je, to bez debat,ale na mě už je to taky dost takové na první pohled umělohmotné,no :D, na druhou stranu,kdybych tak byla od přírody, asi bych se nezlobila a kočka je to teda parádní :D......

      Vymazat
  35. Ako ti to pristane v blond Peťka, naozaj kočka!

    OdpovědětVymazat
  36. Peti moc pěkná práce. Jako inspirace se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  37. Pusa vyzera zvláštne. Inak super. Ja viem, ze mas tak tvarované pery, ale zaujimalo by ma, ci si niekedy neskusala upravit ich tvar korektorom. Tym, ze ich mas vystúpene v strede, ale sfarbené nielen na tej vystúpenej casti to posobi akoby si ich namaľovala prilis, aj ked to tak nie je...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkoušela,ale vypadá to ještě hůř, proto třeba na mých rtech vypadá lépe tmavší rtěnka, protože je jasně ohraničí, ty světlé se jakoby rozpliznou do tváře a vypadá to blbě :)

      Vymazat
  38. Nádherné! Promiň mi ten výraz, ale jsi vážně sexy kočka :)

    OdpovědětVymazat
  39. Krása :) Ale já mam problém, že si neumim nakreslit rovnou linku na horním víčku a tak moooooc bych ji chtěla! Tohle se asi v životě nenaučim. Cca před hodinkou sem se o tom bavila s paní prodavačkou v drogerii......chjo :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ja bych za ty tvoje oci "vrazdila" :D :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tohle líčení se mi teda moc líbí, to zkusím i někdy do školy.. :))

    OdpovědětVymazat
  42. všetci chlapi vravia, že ako sa im páči prirodzenosť, ale najviac maju uspech taketo typy ako je Alena :D nepáči sa mi umelosť, ale ona je celkom kočka. jediné čo sa mi nepáči na tvojom líčení sú pery, táto farba ma strašne irituje.

    OdpovědětVymazat
  43. Povedlo se Ti to úžasně.

    Budeš, Petro, dělat recenzi na novou limitku od essence - Oz - the great and powerful?

    Eva

    OdpovědětVymazat
  44. máte s Alenou velmi podobné nosy:)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  45. Petro nezlob se ale tohle Ti neslusi... tedy hlavne ty rty, jindy je mas pekne, ale tady jsou silene...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se nezlobím vůbec :D, akorát mě udivuje kolik lidí bud vůbec nečte ty texty nebo nechápe moje články :D, tohle líčení není o tom jestli mi sluší ale o tom,aby bylo podobné tomu Aleninému ;)

      Vymazat
    2. "Lidská hloupost nezná mezí."

      Vymazat
  46. Tyhle umělé řasy jsou perfektní, zřejmě si je objednám. Jenže já mám s umělými řasami špatnou zkušenost. Jednou jsem si koupila řasy od Essence. Byly fakt hrozné. Vypadaly fakt hodně uměle a pořád se odlepovaly. Škoda, že se řasy Ardell nedají koupit v drogerii. Nechce se mi platit poštovné. A jak dlouho vydrží stíny pod bází Urban Dacey? Je drahá, takže by mě zajímalo jestli pak třeba stíny vydrží skoro celý den. Já mám dvě báze - jednu od Essence a druhou od Avonu. A obě jsou na nic. Stíny mně vydrží max.4 hodiny, pak se začínají slévat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s řasami od Essence se tyhle vůbec nedají srovnávat,tyto jsou přirozené, tenké a hlavně lehoučké, mají průhlednou základnu,není ani třeba k nim dělat linku ;).Jinak UD je nejlepší báze,co jsem zkusila a když si ji dám,tak mi stíny drží v původní stavu do odlíčení,takže bych jednoznačně doporučila, mnohem lepší než báze z drogerky nebo ELF nebo tak :).....

      Vymazat
  47. Peťi, líčení se ti povedlo, je to dokonalé ale příště se na to vykašli, než číst takové kecy tak na to kašli ;) být tebou jsem už dost nas.aná :Dmá to být inspirace a ne denní look, i když ti to sluší/nesluší, je to inspirace a něco neobvyklého pro čtenáře sakra! :D :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no taky si řikám,jestli to mám fakt zapotřebí číst takové rozumy :D, ale jsem ráda, že rozumní lidé pochopili,o co se jedná a že nejsou líní si přečíst dvě věty ;)

      Vymazat
    2. :) Příště třeba zvýrazni písmo, že to je inspirace atd atd, at si tu zas nepocteme ty nesmysly :D

      Vymazat
  48. Ahoj Peti, celé to líčenie - či už v originálnom podaní alebo v tvojej verzii je na mňa príliš "ľadové". Oči máš namaľované krásne (ostatne ako vždy), avšak odtieň rúžu tomu dodáva takú mrazivú tečku. Obzvlášť je to vidieť so svetlými vlasmi. S tvojimi vlasmi už to nie je také studené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vierko, to jsem si také všimla, je zajímavé, že mám tu stejnou rtěnku, ale když se přidají světlé vlasy, vypadá ten odstín jinak :)

      Vymazat
  49. Tak tohle se mi líbí moc! :) A sluší ti to.

    P.S.: Nad těmi anonymy se vážně bavím :D Neuvěřitelné, kolik lidí ty články vůbec nečte a pak kritizuje. Ale aspoň se v práci nenudím :)

    OdpovědětVymazat
  50. oči pěkné, ale ty rty! proboha.. mám pocit že si neumíš nanést rtěnku, máš to dole tak přesažené v užších částech..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, neumím, nevím,kde mám hranici rtů a tak si je přetahuji a úmyslně zvětšuji, aby měli anonymové co řešit a vypadá to nejen trapně,ale i jako kdyby si malá holka půjčila maminčinu rtěnku :D

      Vymazat
  51. Asi ani nebudu hodnotit líčení, to už tu za mě udělali jiní, nicméně první, co mě uhodilo do očí je, jak má Alena opravdu příšerné řasy, tvoje (ačkoli vím, že umělé), vypadají o mnoho lépe...

    OdpovědětVymazat
  52. Úžasné líčení, přesně takové mám ráda:):)

    OdpovědětVymazat
  53. Péti,nechtěla by si udělat něco podobného s líčením Tiffany Alvord nebo Louise Roe? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. píšu na seznam, ale musím se nejdříve trochu psychicky připravit, protože Louise není typ jako já,takže mi to její líčení taky sedět nebude, to si zas počtu :D....., Tiffany asi ne, ta je moc mladá na mě, to by chtělo nějakou mladou slečnu na to :)

      Vymazat
  54. veľmi sa mi to páči, podla mna si odviedla skvelu pracu a líčenie sa mi k Alene podobá dosť :))

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Péťo, líčení se ti povedlo a ty OČI, KRÁSNÝ. Jsi jak mrkací panenka :-)
    Veronika M.

    OdpovědětVymazat
  56. Nevím pročale tady mi přijdeš jako chlap.

    OdpovědětVymazat
  57. super,Alenu mam moc ráda libi se mi,je važně pěkná,takže za tuhle inspiraci jsem moc ráda ! :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Taky mám názor , že ti to opravdu nesluší , blond je hrozná, rty hrozná barva , líčení oči je hezké, ale prosimtě když už se líčíš podle takhle krásných holek, tak se nesnaž i stejně tvářit protože ti to fakt nejde a vypadá to hrozně
    A teď čekám, že se do mě obujete, ale je to můj nároz a za ním si stojím :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D a o to jde hlavně,aby se do tebe někdo obul a mohla jsi se tu odreagovat, ne :D.....jinak už nemám sílu reagovat normálně, myslím,že by stačilo přečíst si těch pár vět nad fotkama,ale to je pro mnohé nadlidský výkon, takže to vzdávám :D, jinak ok, já si taky myslim,že mi ta rtěnka nesluší,to jsem tu několikrát napsala ;),ale je to líčení dle přelohy, tudíž dám barvu dle přelohy, snad je to jasnější ;)

      Vymazat
    2. ale o to vůbec nejde, líčení kromě rtěnky je fajn,ale prostě ten výraz je katastrofa ... už u Megan to tak bylo a je to i teď ... kdyby jsi se tvářila normálně přirozeně, tak jak vypadáš ty bylo by to super celý ... takhle se snažíš udělat nějaký sexy rty a to fakt nejde

      Vymazat
    3. Dávám za pravdu a musím se ozvat, totiž: Ta předloha nemá v koutcích rtů tak přehnaně ostré a výrazné kontury světlé tužky a neusmívá se jako ty, kterážto díky tomu na blond montáži vypadáš jako Steve Taylor:) To je můj postřeh. Zaštiťuji se tvými vlastními slovy aneb "Posuďte sami, jestli se mi to povedlo nebo a ne budu moc ráda, když mi dáte dole vědět, jestli se vám líčení líbí". Tedy, nelíbí, ale je vtipné. Podle mě ti nejvíce sluší rty bez jakékoli rtěnky.

      Vymazat
  59. pododba tam je a pery sú úžasné ;)
    škoda že si z ČR ďaleko je ten zraz, pre mňa :/

    OdpovědětVymazat
  60. Přijde mi to hezké, jen ta rtěnka je na tebe asi až moc světlá. Nevím, jestli je to foťákem, nebo čím, ale opravdu i na tebe, i přesto, že jsi bledulka, je světlá až až a ty pak působíš takovým mrtvolným dojmem. Toť můj názor ;).
    A Alena vůbec nevím kdo je :))

    OdpovědětVymazat
  61. I když nevím,kdo je Alena,Petře se líčení povedlo.

    OdpovědětVymazat
  62. Teda Peti, mám pocit, že Ti to sluší o dost víc než Aleně, s těma blond vlasama :), mně se na Tobě tohle líčení moc líbí:) W.

    OdpovědětVymazat
  63. http://www.omlazeni.cz/alena-shishkova-ruska-57-230553-0.html Tady bych holčinu Alenu na některých fotkách vážně nepoznala.

    OdpovědětVymazat
  64. Péťo, mně se líbí, jak si umíš takhle "vyhrát". :) Takto nalíčené oči ti sluší a líbí se mi na tobě. Víc se mi to líbí s hnědými vlasy, ale naprosto chápu, že líčení bylo předloha a chtěla jsi splnit přání něktrým čtenářkám. :)

    OdpovědětVymazat
  65. Tedy já vůbec netuším kdo Alena Shishkova vůbec je :-) Jinak nechápu proč tu rozebíráte to, že Petře zrovna tenhle look nesedí. Je to "líčení podle" tak nevím proč to tu řešit, když sluší nějaké vyumělkované peroxidové Aleně tak nemusí slušet Petře, která je svou vizáží mnohem přirozenější a taky hezčí - alespoň já to tak vidím.

    OdpovědětVymazat
  66. Nechápu proč někdo řeší jak vypadáš ..mimochodem ti to sluší :)..ale jde o to ukázat jak se podle někoho nalíčit to je přece oč tu jde..ne jestli to zrovna víc či míň sedne tobě..psali si ať uděláš podle ní líčení a udělala si ..moc se to povedlo:))..dál bych to neřešila..mě se to líbí a ty oči obzvlášť..jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
  67. Ty jsi takový univerzální typ. Sluší ti blond i tmavá barva vlasů. Neuvažovala jsi o změně? Jinak jsem se chtěla zeptat trochu mimo téma...jaká je tvá profese? Musíš dostávat spoutu osobních dotazů, ale člověk chodí na tvůj blog několíkrát do týdně a má pocit, že tě tě svým způsobem zná. Což je samozřejmě blbost, ale ten pocit to vyvolává.:) Obdivuju tě, že máš sílů reagovat na urážlivé anonymy, fakt ty lidi nechápu. Moc ti fandím a zdravím tě. Lenka

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, tak tohle líčení se Ti povedlo, ale moc mi k Tobě nesedí takhle barva na rtech.. Třeba je to jen o zvyku ;) Stíny a řasy jsou nádherné

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Peti, líčení jako inspirace je moc pěkné.
    A pokud si děláš seznam, tak nechtěla bys na něj přihodit Emmu Watson?
    Děkuji a přeji krásný víkend :) Terka

    OdpovědětVymazat
  70. |Peti, už tu zaznělo, že si neumíš líčit rty. To si nemyslím, ale spíš máš zvláštní tvar rtů, takže opravdu to někdy vypadá, že máš rtěnku přetaženou. Asi s tím nic nejde dělat, možná ji nedávat úplně do okrajů rtů.

    OdpovědětVymazat
  71. Paní Petro, dle mého názoru se Vám líčení moc povedlo. Jste krásná žena, máte pěknou barvu a tvar očí, podle mě i zcela bezchybnou pleť :)Nic bych si nedělala z osob, které neumí adekvátně sdělit svůj názor. Každý se může vyjadrit, ale holt někteří to bohužel aspoň s kapkou slušností neumí. Nechci Vám radit, protože jste inteligentní a takové osoby berete s nadhledem. Berte to jako můj obdiv vůči Vám. ;)
    Přeji příjemný zbytek večera.

    OdpovědětVymazat
  72. Krásné líčení, kombinace s parukou mi přjde až moc světlá, al i tak ti moc sluší. Když tobě to sluší ve všem!

    OdpovědětVymazat
  73. ježiš to je naaadherne, tesila jsem se na tento článek a predcil mé očekávání :))) sluší ti blond a i bych do melírů šla být tebou , fakt kočka, děkuji a inspiraci =))

    OdpovědětVymazat
  74. Péťo - opět na jedničku s hvězdičkou. Nedočkáme se tutoriálu na toto líčení? :-)

    OdpovědětVymazat
  75. Líčení je opravdu strašně krásné, moc se ti povedlo. A teda Peti, musím říct, že vypadáš naprosto dokonale. Mě se na tobě strašně líbí světlejší oční stíny v kombinaci s výraznými řasami, dělá ti to nádherné oči a vypadáš jako panenka! :)

    OdpovědětVymazat
  76. :)) Bohužel to taky znám, člověk zkouší líčení a pak poslouchá, co to nosí, že to je strašné, umělé atd. a můžeš stokrát napsat, že to je jen zkouška líčení, prostě to člověka baví, tak zkouší, ale lidi pořád asi nechápou:-D Takže za mě, povedená zkouška líčení:))

    OdpovědětVymazat
  77. Líčení ti moc nesedí...jediné co se mi líbí jsou oči..bohužel rty jsou moc světlé..a vlasy máš nejhezčí své hnědé :)..

    OdpovědětVymazat
  78. Proboha KDO je Alena Shisková? Musím si jí vygooglit :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!