Jarní lakování (+ soutěž o zvýhodněné vstupenky na veletrh Interbeauty)

by - 26 března

Krásný večer, přátelé,


lakovací články jsou hodně oblíbené a tak si dnes jeden dáme a nejen to, můžete se těšit v brzké době i na lakovací video ;).
Dnes bych vám ale chtěla představit zblízka moje úlovky z kosmetického veletrhu Beauty and Spa, na kterém jsem byla začátkem března. Musím říct, že laky, které jsem si od Jordany na veletrhu koupila, se mi moc líbí, krásné a syté barvy a překvapilo mě i to, že pěkně kryjí a dobře se lakují. Stačí už i jen jedna vrstva, ale já dávám pro pořádek vždycky dvě. Co se týká výdrže, tak to nejsem schopná objektivně posoudit, protože od té doby, co mi odrůstá můj pokus s leštičkou, tak mi nedrží moc dlouho nic, protože se mi na konci nehty docela třepí, no pro příště budu chytřejší a žádné leštění nehtů.....
Co mi u laků trochu vadí je to, že skoro všechny barvy jsou na nehtu trochu jiné, než v lahvičce a většina z nich je tmavší, takže je třeba s tím počítat, jinak jsem ale velmi spokojena a z barev přímo nadšená, však posuďte sami ;).....







Můj favorit, prostě modrou na nehtech já můžu a tohle je sakra pěkná modrá krémovka!


Fialová s kapkou vínové, decentní a zároveň zajímavá barva.


Klasická červená, která bude slušet všem.


Tuhle fialku mám právě na nehtech a jsem z ní nadšená, je pastelová, ale ne nějak vyblitě, krásná studená středně fialová.


Další favorit, výrazná a zářivá růžová, nádherná neonka, které neschne matně a kryje v jedné vrstvě, tohle je lak, který bych určitě doporučila všema deseti!


Další zajímavá barva, původně jsem doufala, že bude víc zářivá, něco jako Four leaf clover od Chiny, ale i tak je krásná.


A na závěr růžový zajíček, krásná barbie pink.


Jak se vám barvy líbí a máte svého favorita?
 
Ještě bych asi měla dodat, ptáte se, kde laky sehnat, tak buď v malých drogeriích nebo na eshopu, cena asi kolem 40Kč .
 
A teď už k soutěži, mám pro vás 4 zvýhodněné vstupenky na veletrh Interbeauty 5. a 6.4., výherci budou dva a každý z nich obdrží po dvou vstupenkách.
 
Pravidla jsou úplně jednoduchá, napište mi do komentáře vaší nejoblíbenější jarní barvu laku na nehty a zanechte kontaktní email. Soutěž ukončím v neděli o půlnoci a výhercům hned v úterý poputují vstupenky :).
 
Sama se na veletrh chystám, tak se možná uvidíme, mimochodem Jordana bude na stánku PK61 a prý budou k vidění i úplné novinky, laky Texture. také se ke mně donesla informace, že pokud by měl někdo zájem, kdo má třeba eshop s kosmetikou, tak Jordana CZ nabízí možnost dealerství - prodeje kosmetiky, což se mi zdálo jako informace zajímavá, vzhledem k tomu, že se rozrůstají blogové eshopy.
 
Tak to je pro dnešek vše, mějte krásný večer!

You May Also Like

142 komentářů

  1. Ahoj,
    mým favoritem je nejspíš mint zelená nebo rozhodně taupe barva, do které jsem se teď zamilovala. :)

    (verca.drdakova@hotmail.com)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti :) moje nejoblíbenější je jaednoznačně světlounká meruňková barva a nebo nude! :) Ale i krom toho mám ráda na jaře světlé pastelové barvičky, nic křiklavého :-)

    danuska.vel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nejoblíbenější jarní barva laku na nehty je růžová a žlutá :)

    m.birova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím tě, kde bych si mohla vstupenky koupit? Nemám s tím vůbec zkušenost. Díky moc.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady jsou všechny info: http://www.interbeautyprague.cz/

      Vymazat
    2. Na to jsem právě koukala a nikde jsem tam nenašla, jak koupit lístky, proto jsem se ptala. Asi jsem slepoň. :(

      Vymazat
    3. Tak ono neni nutne je kupovat predem, muzes normalne na miste :), alespon na Beauty and Spa to tak bylo.

      Vymazat
    4. Já mám pocit, že se snad ani lístky předem kupovat nedají. Jak píše Péťa, kupují se až na místě. Prostě přijdeš k pokladnám u vchodu na Výstaviště a koupíš si normálně vstupenku.

      Vymazat
  5. Ahoj, chtěla bych se tě zeptat, jestli jsou tyhle laky k dostání i v nějaké drogérii? děkuji moc za odpověď.
    Sabina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych asi měla dodat, ptáte se, kde laky sehnat, tak buď v malých drogeriích nebo na eshopu, cena asi kolem 40Kč .

      Vymazat
  6. Do purple bright jsem se zamilovala. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak u mně je to momemntálně tmavě zelená, do který jsem zamilovaná =))

    criminal.girl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Na jaro asi jakákoli pastelka - světle žlutá, sv. růžová, šeříková, sv. zelená... a nejlépa na každý nehet jednu pastelovou barvu, protože nejlépe vypadají spolu :)
    nikolamusilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Čusky:)tak jarní barvička je jasná lososovo-korálová♥teď jsem si ji hrozně oblíbila už z toho důvodu že jsem jarní typ:)

    email: iva.123456@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moje oblíbená barva na jaře na nechtíkách je pastelově růžová:)
    evulimaderova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Od essence That´s what I mint! Ačkoliv je studená, jsou to prostě první sněženky v posledních zbytcích sněhu :))


    j.peldova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj :) právě dnes sem si koupila lak od catrice ultimate nudes v odstínu 090 Karl says Trés chic a myslím,že to bude moje nejoblíbenější jarní barva.
    Jinak k blogu: už to bude pomalu rok ,co jsem na tebe narazila a přesně si pamatuju ten okamžik: dívala jsem na YT na Snídaně u Tifannyho a právě tam jsem v tom postranním sloupečku uviděla tvoje video na modré líčení a od té doby jsem tobě, tvému blogu a videím naprosto propadla!! Jednou bych se s tebou chtěla potkat osobně a doufám, že se to stane a budeš i naživo tak úžasná, jak jsi ve videích a na fotkách:* :))
    Hezký večer Peti! :)
    Terka terezka.sabackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Od essence That´s what I mint! Ačkoliv je studená, pro mě jsou to prostě první sněženky v posledních zbytcích sněhu :))

    j.peldova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Booože to sú krááásne farby <3

    OdpovědětVymazat
  16. O bože ty barvy jsou všechny tak úchvatné! Já většinou nosila odstíny červené, růžové, ale teď nějak utlumuji a lakuji nude, nebo tak nějak jemně.. Chtělo by to zase nějak rozjet :)
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Normálně nekomentuju, ale byly jsme tam s mamkou loni a málem jsme tam umřely, nejhorší je, že je to vždycky před výplatou. Tolik krásných laků, třpytek, no radost pohledět. Letos se hrozně těšíme a já teda zvlášť na Jordanu, plánuju nejmíň pět odstínů :))

    OdpovědětVymazat
  18. Ja mám nejradši od Rimmelu, odstín peppermint :)
    Cant.be.perfect@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Na jaro nějaká meruňková barvička.

    migelmigel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. :) moje nejoblíbenější jarní barvička je ods.147(krásně žlutá barvička) od GS a taky od Rimmelu ods.500 to je krásná peprmintová barvička :)!!Ale krásných odstínů je spousta :)

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj Peti, na jaro mam nejradsi svetle barvicky, ruzovou, fialkovou, ale tato kralovska modra, ta mne teda dostala !
    slavickova13@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím, jak já nemám moc ráda růžouvou a její jiné odstíny. Tak co se týče nehtů, tam ji miluji. Na jaro a léto přímo dělaná. :))



    Ka.h.katarina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. :) Tak tohle je opravdu těžké, protože jsem barvičkový maniak.. :D Ale řekla bych, že mezi favorita jara patří limetková a smaragdová zelená :) A koukám, že se budu muset podívat po Purple bright, protože je skvostná!! :) Natt

    n.rekova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj :)
    můj favorit na jaro je lososový lak s jemným růžovým shimmerem, naprosto perfektní v těch prvních slunečních paprscích, které se k nám pomalu dostávají ;)

    weronikas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. zluta jako slunicko :) natt23@vp.pl

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky, moje jarní barva je lila a lososová.
    Email: eymynka1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Já moc barvy laků neladím s ročním obdobím, nosím to, na co mám zrovna chuť, poslední dobou 422 od Flormaru :). Ta barvička je dokonalá, takže to vidím tak, že jí budu nosit často :D
    obsidian-butterfly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. A moje oblíbené barvy laků: tmavě zelená, burgundy, tmavofialová. Já jsem prostě na té "dark side" :)). A čestnou výjimku tvoří ostře pink laky :)marbeeb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. na jare mam nejradej pastelove barvy, pokazde kdyz se nahodou podivam na ruce a nahodou zahlednu moje nehty musim se na ne podivat a vzdy se usmeju :) moje nejoblibenejsi je mint zelena neco mezi svetloucce zelenou a tyrkysovou a jeden srdecni nehtiky svetle modrej jako nebe zacatkem jara :) kdyz se objevi prvni slunicko :) naty_xd@vp.pl

    OdpovědětVymazat
  30. na jare mam nejradej pastelove barvy, pokazde kdyz se nahodou podivam na ruce a nahodou zahlednu moje nehty musim se na ne podivat a vzdy se usmeju :) moje nejoblibenejsi je mint zelena neco mezi svetloucce zelenou a tyrkysovou a jeden srdecni nehtiky svetle modrej jako nebe zacatkem jara :) kdyz se objevi prvni slunicko :)
    naty_xd@vp.pl

    OdpovědětVymazat
  31. Jarní mám nejrajši světle zelenou, jako čerstvá tráva :)
    mirkaschaff@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ta růžová neonka je vážně nádherná :) Mam doma dva neonové růžové laky,ale ani jeden nevypadá jako tento :)Soutěže se neúčastním, už mě finančně zrujnovalo beauty & spa :D :D
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. moje nejoblibenejsi jarni laky jsou pastelove, hned mam diky nim lepsi naladu a pokazdy kdyz se podivam na ruce a nahodou barvu zahlednu tak se musim usmat :) nejradej mam mint zelenou, takovou mezi svetloucce zelenou a tyrkysovou a vzdy k tomu jeden srdecni nehtik modrej jako nebe uprostred leta :) kraasa :) naty_xd@vp.pl

    OdpovědětVymazat
  34. Mně se moc líbí ta modrá "boy oh boy" sama takovou nemam, trošku světlejší vlastním a ráda ted nosím, jinak ale v tuhle chvíli nosím převážně nude laky, protože do práce se mi to zdá přijatelnější, ale až nastane opravdu opravdické jarní jaro, tak to rozbalim :-D Alena

    fial.alena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, tak já musím říct, že jsem se k lakování nehtů dostala díky tobě. Vždycky jsem si nehty kousala, ale pak jsem se o ně začala starat a teď je mám celkem hezké. No a během toho roku, co tvůj blog pravidelně sleduji, jich mám kolem 50. Nejoblíbenější barvu nemám, nehty si lakuji podle nálady, ale poslední dobou to jsou asi NUDE barvičky. kotufa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Teda, nádherné barvičky! A cena taky fajn. Zkusím se po nich mrknout, ale zatím si nevzpomínám, že bych na ně někde narazila a to zrovna tady máme takovou malou drogerii.

    OdpovědětVymazat
  37. u mě vede jednoznačně růžová :) z té mám vždycky radost, ať je venku hezky nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  38. Nejoblibenejsi neonova ruzova a lososova :)
    gilian@email.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, tak moje oblíbená jarní barva je rozhodně nějaká pěkná svítivější a šťavnatá růžová, ale ne neonka, na ty se těším na léto :-)
    email: aberbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Creamy fuchsia alias krémová neonka je naprosto bezkonkurenční! Takovéhle růžové zářivé laky jsou na jako i léto nejlepší :)

    marketka.pobudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Péťo, moje nejoblíbenější barva na nehtech je nude:)

    anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Informacia pre brnenske citatelky - laky Jordana sa dajú zohnať v bižutérii Neroli na Josefskej (naproti Kanzelsberger), všetky po 50,- a veľmi milá obsluha ako bonus.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky, jarní barvičky mám dvě a to je korálová a mentolová :) Jinak laky jsou nádherné, zamilovala jsem se do Pink Bunny! :)
    Viky.kalhousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Peťulí,
    krásné barvičky, líbí se mi skoro všechny, hlavně ty růžové jsou super :) Jinak se mi zdá a líbí Tvé kratší nehty :)

    OdpovědětVymazat
  45. Poslední dobou dost ujíždím na všem co si říká "peach" odstín a na korálových barvách :D Laky, rtěnky, tvářenky... coral is everywhere :D (svistik4@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  46. Lakuješ strašně krásně nehty :) A i kůžičku máš krásně zarovnanou :) Používáš na to nějaké speciální přípravky? :)Jinak má nejoblíbenější barva je Purple Bright :)

    thuhanguyen.misa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Moji oblíbenci na jaro jsou baby pink, růžovočervená, meruňková a jemně modrá.
    F.Terka.F@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti :) Moje nejoblíbenější barva na jaro je nějaká světlá růžová a spíš studené barvy :)

    E-mail:karolina.hrdlickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, moji favorité na jaro jsou mentolová, korálová a starorůžová :) jinak laky jsou nádherné, zamilovala jsem se do Pink Bunny! :)
    Viky.kalhousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Peťko,:)
    moje nejoblíbenější jarní laky je velice těžké určit :D kromě vyloženě tmavých laků mám ráda všechny veselé barvy. Miluji, jak na jaře všechno září a svítí sluníčko, a proto také miluji i všechny zářící laky, které se k těm všemožným barvám a sluníčku hodí, ať už je to žlutá, růžová, meruňková a mnohé další. Proto ti bohužel jednu barvu říci nedokážu :/ :D. I favoritem v tvých Jordana lacích, je jich více, kromě červené, kterou doma podobnou mám, jsou naprosto luxusní všechny. :)
    Přeji krásný den :))

    KarolinaP18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peťko :),
    bohužel nemohu určit nejoblíbenější lak na jaře, neboť jich mám více. Na jaře miluji, jak svítí sluníčko, všude plno barev a vše září, a proto proto mám ráda kromě vyloženě tmavých laků všechny veselé a zářivé barvy, které to jaro ještě více rozveselují. V tvých Jordana lacích, bych si také nevybrala jen jednoho favorita :D kromě červené, kterou mám doma podobnou, jsou luxusní opravdu všechny. Také si je budu muset pořídit.
    Měj se krásně :))

    KarolinaP18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Mě teď hodně lákají pastelové barvy jako třeba mint nebo fialová, ale ta neonka vypadá taky luxusně :)

    terezka.98@email.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Illamasqua - Swinger je nejdokonalejší lak na jaro! :)
    joyandyou@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojky, no na jaro jsem si prostě musela pořídit světlounkou žlutou, ta k jaru podle mě patří :)

    jaja.jajulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Péťo, moje nej barvička je Fialová s kapkou vínové :) Strašně ji milji ♥

    Hanah.17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Já mam nejradši krémové laky, takže tímhle ses mi přesně trefila do vkusu =) Jinak já si ladím nehty podle oblečení, takže se neřídím ročním obdobím... Ale momentálně mě to táhne k modré =)
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Péťo,moje nej barva na nehtech je světle růžová. denisrbka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. na jaro jednoznačně pastelové barvičky! :) modrá, žlutá, růžová..

    (verca.05@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  59. Krásné barvičky, poslední růžovka se mi líbí ze všech nejvíc. :)
    Můj nejolbínenější lak je od Essie Sugar daddy (teda alespoň doufám, že si pamatuji dobře odstín :)), který na nehtech vypadá hodně přirozeně - pouze trochu narůžovělý sjednocený nehet vypdající jako nenalakovaný a to mi na něm baví. :)
    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Péťo, můj momentálně nejoblíbenější odstín laku na nehty je 360 Rapsberry fields forever - Ultimate Nail Lacquer od Catrice, který jsem ulovila v rossmanovských slevách. K.
    Katerina.svarcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Wou! Tie su naprosto vsetky uplne uzasneeee! Krasne farby,nadherne!!!

    OdpovědětVymazat
  62. tie farby sú úplne náádherné :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  63. Mým favoritem je jednoznačně neonově růžovou, ale taky občas mám náladu se trochu zklidnit a musím šáhnout po tlumených barvách, třeba jako je pastelově růžová nebo klidně i světle mintová.. Myslím že pro krásné jarní slunečné dny, jsou barvy jako tyto přímo typické ;)

    lucie.skorpikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Starorůžová (např. Karl says trés chic od Catrice) a pak se těším na ,,zvýrazňovačově" žlutou neonku ;-)

    modrahvezda@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Mým jarním favoritem číslo jedna je jednoznačně neonově růžová.. ráda jí kombinuju s křiklavými barvami, které ráda i nosím na sobě jako formu oblečení :) :D Ale i když mám chuť být trochu decentnější sáhnu po pastelově růžové, nebo klidně i po šedobéžové.. Myslím, že pro krásné slunečné jarní dny jsou tyto barvy přímo stvořené.. :)

    lucie.skorpikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Péťo,

    s manželem se také chystáme do Prahy. Já hlavně kvůli Interbeauty a manžel kvůli Matějské. Jeho oblíbeným koníčkem je zdolání co nejvíce atrakcí. A má oblíbená barva na nehtech? Každá, ale musím si ještě nehty ozdobit puntíky. Nejhezčí je mátový lak s růžovými puntíky a růžový s mátovými puntíky, něžné pastelkové. Puntíky u mne vedou na celé čáře. Hezký večer Katka


    katerinavolt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. ahoj,na jaro mám nejradši světle fialkovou,takové jarní svěží zelenou a hodně ráda mám modré laky.Jinak nejčastěji nosím červený lak ,protože mi to přijde zaručená klasika,která neurazí.

    kopretina239@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Mně se tak MOC líbí tvoje nehty :)) nechceš udělat nějaké video jak o ně pečuješ, nebo tak? Mám teď, zejména v zimě, problémy s třepením :/ nicméně, moje nejoblíbenější jarní barva na nehty je světle růžová :)

    factoryBrick@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Já miluju růžovou a to po celý rok :)
    b8ra1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Na nehtech ráda nosím meruňkovou,zelenou či světle fialovou to jsou moji favoriti pro jaro.

    jita-beauty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. tak letos to je zlatá od GS č.104 asi proto,že bylo tak málo sluníčka,jinak vedou fialkové barvy pavlina.sznapkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahojky!
    Lakování nehtů se věnuji jako příležitostné brigádě, která mě moc baví, takže mám hned několik oblíbených barev-pro moje bledé ruce to bude určité nějaká krémová pastelovka(jako třeba hello marshmelow! od essence nebo salmon and garfunkel od catrice). Pro někoho méně bílého ráda dělám královsky modrou nebo klidně neonky-a když se dámy nebojí, přivolávám jaro kytičkami-vše v krémových odstínech, které pro mne prostě tak nějak znamenají konec třpytivé sezóny plesů. ;o)
    Jinak moc a moc chválím a tvůj blog a děkuji za krásné příspěvky, u kterých si vždy po škole a práci parádně odpočinu!!!
    Hezký den

    Katerina.curikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. V posledni dobe mam moc rada mint barvu :)
    tereza.hrdlickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, no neni letni, ale prave ted u me frci od OPI "my private jet" a taky "I am not really a waitress"a nebo "lights of Enerald city" jsou sice za 10 USD each ale stoji za to :) Pekny den.
    P.S: Nesoutezim, mam to sakra daleko :) Marie K.

    OdpovědětVymazat
  75. To jsem si tak od Jordany koupila taky pěkný lak. Taková starorůžová ... na nehtech to vypadalo jako cihlová :D Ale i tak je to pěkná barvička (http://imiiska.blogspot.cz/2013/03/new-in-elf-jordana.html až na konci)


    Mým oblíbeným lakem je od Maybelline Colorama 34 ... má nádherný perleťový odlesk a nikdy neomrzí
    imiiskd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. predokonalené farby! ;) moja naj je pastelová žltá :)

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, moje favoritky jsou:Všechny odstíny růžové na jaro.Neonky ve všech barvách na léto, jsou k létu uplně stvořené.+vyniknou k opálené pleti. jessi24@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ahojky Peťul, děkujeme za krásnou soutěž:)
    Moje nejmilejší jarní barvička laku na nehty je meruňková.
    sarkakk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Ahojky :-) Ráda nosím výrazné barvy a všelijaké speciality - razítka, cracking,... Roční období mě nijak neovlivňuje :-) Spíš se lakuji dle nálady a času. Ale nejoblíbenější mám zrovna holografický lak :-) Ideální jarní barva je však dle mě nude :-) Peťula good.Petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj, tak na jaro se teprv budu chystat. Asi před dvěma měsíci jsem dělala velkou objednávku od Jordany pro mě a mé kamarádky, a když koukám na ty laky, co sis přivezla z veletrhu, zřejmě v brzké době budu objednávat znovu. Ale tak moje oblébené barvy jsou černá a červená, ale to hlavně kvůli té zimě, až se na mě usměje sluníčko, mé nehty ho odmění veselými barvami.

    Pěti, nechceš udělat video, jak se nalíčit a obléci na státnice (maturitě)? Víš, aby to nebylo moc provokativní, ale ani nudný :-)

    Přeji hezký zbytek dne.
    Veronika Maršíková
    v.marsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. tak moje nej. barva na jaro je rozhodně mentolová a jakákoli světle modrá nebo zelená.. a jedině krémovky:)
    jinak musím říct, že jsi mě svými příspěvky docela nahlodala nějakou jejich kosmetiku zkusit :)

    markettka.l@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Ahojky,
    já teď udělala nákup laků od avonu, tak jsem na ně zvědavá. Koupila jsem si světle modrý lak, béžové laky, třpitivý oranžový lak a fialový. Nikdy jsem laky od avon nezkoušela,tak snad mi na nehtech nějakou dobu vydrží.

    anninka1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Petí, mojí jedničkou je právě teď růžová. Světlá růžová s třpytivým lakem navrch. Krásně rozveselí den při každém pohledu :-)

    lucipisek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Naprosto nejlepší jakákoli růžová, royal blue, a nude :) nesp.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Peťule, můj favorit je lemon žlutá

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Peťule, mezi favority v jarních barvách určitě bude patřit lemon žlutá,lososová a mint
    :)

    OdpovědětVymazat
  87. já jsem jarní lakovací sezónu zahájila barbie pink růžovkou odstín 102..:)

    misscukrik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Ách, asi jsem se zamilovala do Silky Purple od Jordany, nádherná barva.
    Co se týče jara, už se těšim až "obléknu" nehty do mint barvy (oblíbený Avon - Sea breeze), v zimě jsem se s ním těžko loučila.
    deniskaa.05@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Moje nejoblíbenější barva je neonová oranžová barva od Essie :)
    Peta.3@email.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Mým jarním favoritem je určitě úžasná mint (č. 602) barva od L'Oréalu. Kryje v jedné vrstvě a drží 6 dní v naprosto perfektním stavu. :))

    (mishelle13@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj, nejvíce se mi líbí barva purple bright, svěží, jarní, miluji růžovou.
    Plánuji vyrazit na Interbeauty s kamarádkou, chceme být na jaře krásné...: )

    havlickovaj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, nejraději mám růžové barvy, v tomto výběru Pink bunny.
    Srdečně zdravím,
    havlickovaj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Peti, moje nejoblíbenější barva laku na nehty je žlutá :-)) Obvzlášť teď na jaře mi připomíná sluníčko, kterého teda zrovna moc není :-)

    barup@email.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Poslední tři laky jsou jasná volba ... Jordana dělá opravdu luxusní barvičky :) Nejoblíbenější moje barva je asi světle fialová nebo klasika červená ...

    janeandherworld@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si ty dva poslední laky (modrý a růžový) dnes koupila na Interbeauty ... a jen mě štve, že jen třetí fialový mám v podstatě doma... ach jo ... tolik barev tam bylo :D Ale já prostě ujíždím na těch samých a fialová pro mě prostě ... ach jo :D

      Tady jestli chceš se můžeš podívat na můj nákup :) A už se těším na Tvůj článek

      http://janeandherworld.blogspot.cz/2013/04/jarni-veletrh-interbeauty-2013-54.html

      Vymazat
  95. na jaře je můj favorit ohnivě červená, v létě pak dávám přednost malinově červené, na podzim se mi na ženách líbí korálově červená a v zimě pak rubínová, ale v podstatě jakákoliv červená je skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  96. nádherné laky
    já bych si vybrala ty stejné kromě té Purple Brihgt

    a nejhezčí je asi ta neonkově růžová(Creamy Fuchisa)
    a modrký lak Boy oh boy

    můj email je :alicestastna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Péťo, tak já mám ráda všechny barvičky, ale v poslední době si dávám na nehty červnenou a růžovou, ale teď se hodně bude nosit lososová a hráškově zelená, tak určitě skusim jednu z nich :) Kačka
    prehistoricka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ahojky, já mimosoutěžně: mám ráda všechny barvy od růžové, přes červenou, meruňkovou, modrou, ať už jsou křiklavé nebo perleťové, ale stejně se po nějakém čase vždycky vrátím k bílé francii :)

    přeji hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  99. Moje oblíbená barva na jaro je růžový a červený, občas taky tyrkysová. Můžu se zeptat jaký nadlak používáš, že se ti tak krásně lesknou? :)

    Mywaybyemily@email.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Brý den, tak já si oblíbila dermacol č.22, který mám jako pro štěstí (meruňkově do korálově lososova). Jenže ouha, už se nevyrabí, takže se štěstím to mám nahnuté, holt se to musí pojistit jinak:-D. email: michell.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Rudá, celoročně:-)
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Pro mě jsou jaře favorité pastelové barvy. Nejoblíbenější budou asi svěží zelená a nebesky modrá. Ale momentálně nejvíc nosím ORLY Lollipop, což je krásné světle fialková barva. Taky se mi moc líbí lak Pink Bunny, možná do něj pujdu. Na veletrh bych chtěla jít a moc, už nějakou dobu přemýšlím o tom, kde sehnat zalevno lístky :)
    annazuzanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj:), poslední dobou to bude asi neonová žlutá nebo pastelová modrá :)

    polackovalucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Peťi, moje nejoblíbenější barvy jsou růžová nebo modrá(jordana-boy oh boy. Taky se chystám na veletrh a i když nevyhráju tak doufám, že tě potkám :)
    alexkosmetika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Tmavě červená - barva uzrálých třešní, kdykoliv.
    darknesssodeep@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Tmavě červená- barva zralých třešní. Kdykoliv, kamkoliv.
    darknesssodeep@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Já už na jaře miluju takový nádech toho léta :D takže určitě teplé barvičky - třeba neonově žlutou, oranžovou a krvavě rudou :) samozřejmě ale nepohrdnu ani nějakou pěknou zelenou, protože si myslím, že ta k jaru a Velikonocím prostě patří :)
    Jinak Moc pěkné video a určitě natáčej dál!

    kukolova.katka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj, mým favoritem budou určitě mint barvy :) Hlavně taková mentolově modrá :) Jinak krásný článek, měj se hezky :)

    Andy.Hejzlarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Peťko :-)

    tyhle laky jsou naprosto bezkonkurenční,ale nejvíc se mi líbí Boy oh boy...připomíná mi hodně léto a moře a to Já prostě miluji :-)

    (beruska2@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  110. na jaro mám favority neonově zelenou, žlutou a růžovou od značky JAZZ, přesněji odstíny 35, 55 a 56. jsou asi tak 100x svítivější než na vzorníku zde: http://eshop.bellazi.cz/cs/sortiment/manikurni-potreby/laky-a-barvy/jazz---lak-na-nehty-
    grillovajana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Peťo, na jaro mám oblíbené pastelové barvy na nehty. Letos jsem ukořistila krásnou pastelově žlutou, oranžovou a modrou :-)
    Domča :)
    Dominika55555@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. má nejoblíbenější jarní barva je světle růžová a broskvová :)
    na veletrh se chystám, nikdy si ho nenechám ujít. Peneženka z toho ale asi nebude mít moc velkou radost :) aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Krásné barvy, mým favoritem je třpytivá růžová
    Krásný den

    Tereza.Bajciarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Nezáleží mi na tom, jaké je roční období, vždy u mně vede červená ;)

    kratochvilova.janule@email.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Moje oblíbené jarní barvy jsou žlutá, oranžová, světle zelená a světlounce červená :) Myslím si, že tyhle barvy k jaru prostě patří, ani nevím proč :) Jinak bych tě chtěla moc poprosit, abys nepřestala natáčet. Hodně se toho od tebe učím a tvoje videa zkrátka miluju :) Hezký den
    teri-wind@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Laky sú nádherné a tie farby...slintám :). Neviete, či sa dajú zohnať aj na Slovensku (respektíve, kde)? V drogérii som ich nevidela a rada by som mala aspoň pár veselých odtieňov :).
    Pekný deň
    Barbora :)

    OdpovědětVymazat
  117. Jedna barvička hezčí jak druhá :)

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Peti,
    má favoritka je korálová a pastelově žlutá, kterou jsem si nedávno koupila. Přítel, když ji viděl, tak povídal : " A kam to budeš nosit?", prostě chlap. Já se ale nedám a ustojím to =o))

    misa.soumarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Na jaro u mě asi letos povede opět mentolová a šeříková (tu mám na nehtech zrovna teď). A v létě přesedlám opět na neonky :-). Jak já se těším!

    zirafka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. teraz som si na jar zamilovala nude farbu s nadychom do ruzova. Je velmi prirodzena ale zaroven aj zaiújimava:)

    bora.barbora@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Moji favorité jsou tyrkysová a jakákoliv růžová
    krsinicolection@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Netuším či sa mi už niekedy stalo, že by sa mi páčili úplne všetky farby lakov v takýchto postoch, takže dnes je to asi prvýkrát.. Dokonalosť!!! <3

    OdpovědětVymazat
  123. Měla bych dotaz, daji se tyto laky koupit i v normálním obchodě než na tom veletrhu? U rosmanna je asi nenajdu že? Předem díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  124. Ahojky

    Vždy obdivuji jak máš krásně nalakované nehty. Nevíš o nějaké péči na nehty? Mam hodně záděrky a nehty se mi třepí a jsou slabé :(

    OdpovědětVymazat
  125. ten posledný ružový :O :O :O :O Musím ho mať :D

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj Peťo, moje nejoblíbenější barva na jako je určitě světle růzová, přesně jako je lak Pink Bunny, nevím proč, ale je to taková veselá barva, připomíná mi slunce, vůni květin a lidské úsměvy :)

    měj se hezky a jen tak dál, moc ráda čtu tvůj bolg.

    (lada.sedlakova@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  127. Moje oblíbená barva je broskvová a takova mírně azurová- spíše mintová barva. A letos je (podle me a pozorování různého zboží) docela in. :)
    Jinak musím smeknout! Ať si své nehty nalakuješ čímkoli, vypadají úžasně profesionálně. ;)

    (anka.cincila@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  128. Ty laky, respektive barvičky, jsou naprostá nádhera! Všechny musím mííít :D Vypadají fakt super!
    Jinak jarních barviček mám oblíbených víc, určitě výraznější růžová, něco jako je právě výše zmíněná creamy fuchsia:) tu jsem si teď zamilovala.. <3 A pokukuju po mint barvičce a světle růžové, takže brzo asi zase rozšířím mojí sbírku :)
    mail: Werry.Z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ahojky,
    můj favorit na jaro je rozhodně odstín Coral romance od Rimmel, Lycra Pro..je to krásná korálově červená barvička, navíc skvělý lak. Bezva štěteček, kryje už v jedné vrstvě, docela vydrží i u mě, a to už je co říct a navíc než nalakuju malíček, tak palec je už suchý..prostě BOMBA:-)
    konik.furik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. všechny barvy jsou naprosto úžasné :) nevěděla bych který vybrat:)

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj, pro mě je favorit můj úplně první magnetický lak od essence (10 witch you were here), magnet udělal úžasné pruhy a lak dlouho vydržel. Kamarádky 3-letá holčička viděla moje nehty a prohlásila - já chci taky takový modrý a proužky taky. :-)
    skorpions@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahojky :) mým favoritem je barva žvýkačkově růžová nejsem žádná bárbína abych musela furt nosit růžovou :D ale tedka ji nosím hodě často hodně mi vyhovuje od essence naughty and pink :)

    email : klimovakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!