Jarní růžovožluté líčení ala papoušek

by - 25 března

Krásné pondělí,

venku to tedy vypadá spíš na začátek zimy, než na jaro, tak se snad alespoň potěšíme barevným líčením, které k mému typu úplně nesedí, spíše tedy ty odstíny, ale najít světlou pastelovou žlutou, která by byla taková studenější, je problém :). Hnědoočky ale zbystřete, vám to bude slušet určitě víc ;).




 

You May Also Like

60 komentářů

  1. Aho to se mi líbí
    ty nehty vypadají úžasně
    a to líčení taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se přidávám ... oboje je skvělé a komu se to nelíbí ... haha :D Ala papoušek bych neřekla, prostě jarní líčení jak má být ... akorát to počasí no :( Už se těším až vytáhnu všechny ty jarní věci ...

      Vymazat
    2. Péťo, jsem moc ráda, že "sleduješ" můj blog. Za pár dní oslaví první rok :) Proto bych tě ráda pozvala na svou narozeninovou giveaway :) (Když už mě sleduješ, tak ať z toho taky něco máš :)

      Zde je odkaz: http://janeandherworld.blogspot.cz/2013/03/narozeninova-giveaway-birthday-giveaway.html

      Já normálně nerada takhle "spamuju" na blogy, ale blog má první narozeniny jednou za jeho existenci, tak ať to pořádně oslaví velkou giveaway :) Ceny jsou myslím hezké ...

      Vymazat
  2. Krásné líčení, na jaro je opravdu perfektní! :)
    A nehty jsou taky super!

    OdpovědětVymazat
  3. Nikam bych tak teda nešla, ale takhle na focení a tak je to hezké

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to moc líbí, mám ráda nevšední barevné make-up! Jen bych místo žluté tužky použila na waterline asi černou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, není to inspirované fotkou z DM časopisu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neni tentokrat, tam je něco podobneho? :D sakrys, musim si ho poridit, nove cislo nemam :)

      Vymazat
  6. Ahoj Péťo, Ty máš štětec vlastní značky? Prozradíš nám o něm víc? Jinak líčení je fajn. Klidně bych v něm vyrazila. Mám ráda hrátky s barvičkama na víčkách.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti, nechci být hnusná, ale už na minulém videu jsem si všimla, že máš mezeru mezi zuby, kterou jsi podle mě dřív neměla:-( Nedělají ti ta rovnátka spíš medvědí službu? Ještě jednou říkám, nemyslím to zle, sama mám (bohužel) mezeru mezi zuby od mala. Líčení se mi na videu líbí, ale sama bych do toho nešla:-D Hezký den všem, Lu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj když se zuby musí posunovat je logické, že se tam na určitou dobu udělají mezery které se potom opět stáhnout a zuby budou dokonalé.

      Vymazat
    2. Ahoj, ano, presne tak, zuby se posunuji a tim vznikaji mezery, ktere tam ve vysledku nebudou ;), zrovna dnes jsem byla na utazeni a uz tam mezera skoro neni, to je normalni proces u rovnatek ;).

      Vymazat
    3. Aha, tak to jo, já jsem co se týče rovnátek úplný elév:-) Hrozně jsem je chtěla, ale každý zubař mi řekl, že to u mě nemá cenu:-((((( Lu

      Vymazat
  8. mas vlastnu znacku nieco mi uniklo? inak licenie je fajn i ked nie som fanusickou takychto liceni ala papagaj ale vyslo ti to pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, ano budou stetce me znacky, dlouho jsem na tom pracovala, tak verim, ze to bude stat za to :), jeste ale v prodeji nejsou :).

      Vymazat
  9. to je nádhera, moc hezké barvičky. :-)

    http://kyrkys.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. hehe :) ta žlutá tužka je super :) sluší ti to jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti skvělé video možna zkusím :). Chtěla bych tě poprosit jestli by si nenatočila video nebo nenapsala članek nebo mě odpověděla .. Jak na objem vlasů .. ja už jsem snad vyzkoušela všechno a pořad nejsem spokojená nemaš prosimtě nějakou radu budu ti moooc vděčná ,, Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti dekuji,s objemem treba u jemnych vlasu je docela potiz, ale urcite pomaha pouzivat sampony bez silikonu, vlasy susit v predklonu a pouzit pripadne trochu penoveho tuzidla a vyfoukat přes velky kulaty kartac.

      Vymazat
  12. krásne to vyzerá, pristane ti to :o) krásny jarno-letný look :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty máš tak krásně čistou pleť! Takovou máš od jakživa nebo tě taky v mládí potrápilo akné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, ale taky to casto neni zadna slava :D, s pleti jsem nikdy vetsi problemy nemela, samozrejme jako kazda zena v dusledku hormonalnich zmen prechodne ano, ale jinak ne, obas me trapi celo, tam mám plet mastnejsi, jinak spise suchou.

      Vymazat
  14. řekla bych, že to vypadá lépe s tou modrou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Líčení moc hezké, nejvíc se mi líbí nehty, vypadají skvěle :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Peťka strašne sa mi páčia tvoje videá o líčeniach. Hrozne dobre sa pozerá na to s akou ľahkosťou a profesionalitou sa líčiš :))

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení se mi až tak nelíbí, ale zaujal mě tvůj štětec. :) Chystáš i nějaké jiné druhy?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za zajem a urcite ano :), precejen se stetci mám hodne zkusenosti, tak verim, ze mám co nabidnout :).

      Vymazat
  18. Líčení se mi moc nelíbí, nedávala bych tam už tu růžovou :-/ někomu slušet může, ale já osobně bych s ním nikam nešla,mám radši jemnější,přirodní vzhled a néé tunu líčidel:-) ale zase Peti chválím jak se dokážeš hezky namalovat! Navíc se mi už hrozně nelíbí jinak namalovaný nehet-prsteníček,fakt hrůza, už je to onošené a má to téměř každá. Proč ne třeba palec? :)

    OdpovědětVymazat
  19. já bych takhle teda klidně šla
    akorát už bych si tam nepřidávala tu modrou linku

    a ten štětec vlastní značky je super
    myslím,že by jsi o něm mohla udělat samostatnou recenzi(až bude ke koupení,jestli teda bude ke koupení...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, no je to hodne divocina :), to uznavam, ale je treba delat i barevne pokusy, neutralni liceni bude zase mně pro mě zmenu nasledovat. Jinak urcite vam stetce ukazi a ke koupi budou :).

      Vymazat
  20. Krásné líčení, které ti podle mě také sluší, ale hnědoočkám sedne asi o něco lépe. Ovšem bohužel pro mě to nic není.
    Zaujaly mi nehty, máš je opravdu nádherné!

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkné, sice určitě né pro denní nošení, ale i tak na blbnutí :D
    Jinak se tě chci zeptat, tobě se z tý rtěnky na tvářích neudělaj pupínky? Já jsem to párkrát zkusila a teda měla jsem druhý den pupínkovou tvářenku :D ale je pravda, že mám mastnou pleť..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono v podstate nezi kremovou tvarenkou a rtenkou neni rozdil, stejne tak mezi svetlzmi ocnimi stiny a rozjasnovacem :), ale na mastnou plet ty kremove prilis vhodne nejsou, jelikoz jsou na ni prilis tezke a mastne, urcite mně pro mě tebe lepe pudrova. Ja mám ale tvare sussi, takze mne to vyhovuje zvlaste v zime :).

      Vymazat
  22. Sama bych se takhle barevně nenalíčila, ale hrozně se mi to líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nehty jsou úžasný :) To jsou nějaký nálepky na nehty, ty kytičky?:)

    OdpovědětVymazat
  24. jee,ty nehty se ti hrozně povedly :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý den, Petro,
    máte velmi pěkně líčení, i když na denní nošení bych ho asi nevyužila.
    Děkuji vám za skvělé články, v poslední době jsem ocenila praktická videa o rovnátkách, i přesto, že nejsem nejmladší, tak o nich uvažuji. Uvítala bych více outfitových článků a také článků nebo videí o zdravém životním stylu.
    Přeji mnoho úspěchů v životě a hodně čtenářů.
    Pěkný den

    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny den Marcelo, moc Vam dekuji :), jsem rada za kazdou podporu a komentar, video o zivotnimstylu chystam a outfitove clanky budou také opet pribyvat, ted v zime to bylo s focenim outfitu horsi, ale na jaro se na to opet tesim :). Rovnatka si urcite dejte, stoji to za to ;).

      Vymazat
  26. Moc povedený. Na léto mám takhle barevné oči ráda, navíc jsem hnědoočka :-). Odkud máš, prosím, tu paletku NYX? Musím říct, že jsem se do ní zamilovala :-D.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásne líčenie, keď budem mať trocha času, určite ho vyskúšam.

    Síce sa to pod tento článok príliš nehodí, ale snáď ma neukameňuješ, prípadne príspevok vymaž. Rada by som ťa požiadala o radu pri výbere vhodného make-upu, pretože mám veľmi problematickú pleť. Vyskúšala som už kopu rôznych make-upov no so žiadnym som nebola úplne spokojná. Mám extrémne suchú pleť, hneď ako použijem make-up pleť ho ihneď akoby vsiakne do seba a mne na koži zostane len taká divná vrstva, ktorá vyzerá ako omietka.Ak si tvár následne prepúdrujem je to ešte horšie. Nakrémovanie sa pred nanášaním make-pu mi vôbec nepomáha. Bola by som ti vďačná, ak by si mi odporučila nejaké výrobky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak můžeš mít suchou a zároveň problematickou pleť? :D Jinak s timhle ti asi Péťa s bezproblémovou dokonalou pletí nepomůže, zkus kožní.

      Vymazat
  28. Tyhlety videa a články - líčení papoušek a kanárek atd už mě nebaví. V poslední době je toho nějak moc a pro mě je to již nezajímavé...Chtělo by to střídat s jinými tématy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kanarka jsem teda jeste nedelala :D, ale diky za tip.Urcite se ale ted na jare zacnou zase vice objevovat outfity a venkovi videa, tedy bude jiste blog pestrejsi. V zime je to s natacenim a focenim venku horsi. Jinak ale musim rict, ze prave o liceni podle nekoho si pisete nejvic, tak z toho soudim, ze vetsina takove clanky chce, bohuzel nemuzu se zavdecit vsem, ale jiste se o vetsi pestrost budu snazit, nerada bych prisla o skvele ctenare :).

      Vymazat
  29. Ahoj Peti! Prosim ta, ako robis tie peciatky? po kazdej peciatke na necht platnicku odlakujes a potom robis dalsiu? mam tiez konad sadu a casto sa mi stane, že sa mi neotlaci na necht cely vzor. Dakujem. maj sa pekne eva

    OdpovědětVymazat
  30. Dobrý den Petro, náhodně se mi zjevily Vaše stránky. Hledala jsem něco ohledně kolové sukně. Díky za Vaše milé postřehy, rady atd.... Jsem sice stará baba, ale potěšila jste mě vším. Budu Vás čas od času sledovat. Přeji vše dobré. Eliška

    OdpovědětVymazat
  31. To líčení se mi ani moc nelíbí, ale ty nehty jsou krásné!

    http://insidemyworld41.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Ty nehty jsou úžasné a to líčení taky ,
    akorát bych tak ven nechodila :D

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky:)můžu se zeptat kde ty videa natáčíš?(na jakém srvru) děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahooj peti nespravila by si video líčenie podla Natálii Oreiro ? Je to tiež krásna ženská ako si aj ty a myslím že po jemnej uprave tvojho učesu pripadne hnedých šošoviek by ste boli ako dvojičky :-) Prosíííím moc by ma toto video potešílo :* vela štastia

    OdpovědětVymazat
  35. líčenie je naozaj krááásne :)) také jarné až cítim jar vo vzduchu :) škoda ale že som sa dnes zobudila do zasneženého rána :/ :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  36. Peťo, jsi strašně nádherná, máš krásnou pleť, typla bych tě tak na 19!

    OdpovědětVymazat
  37. kráááásnéé jsi moc pěkná kolik ti je můj blog:adelkosmetik.blog.cz budu ráda když se koukneš a okomentuješ

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!