Líčení maturantek na maturitní ples (GNV)

by - 10 března

Krásné nedělní poledne,

 
dnes mám pro vás váš, co jsem tak koukala, nejoblíbenější typ příspěvků, hned po článcích od manžela a sice líčení ostatních a proměny. Proměny jsme tentokrát úplně nestihli a ani se mne neptejte na použité odstíny, v tom fofru, kdy člověk líčí několik lidí za sebou, si jednotlivé použité odstíny opravdu nepamatuji. V pátek jsem měla tu čest líčit krásné maturantky z jednoho gymnázia. Musím říci, že všechny slečny byly ohromně sympatické a navíc bylo skvělé, že každá z nich, je úplně jiný typ a tak jsme si mohli trochu vyhrát. Berte, prosím v potaz, že líčení je lazeno barevně také k šatům nebo jiným prvkům (bižu, kytka atd.), které nejsou na fotce vidět :). Doufám, že se vám tento typ příspěvků bude líbit, jelikož mám pro vás nachystaný další. Hlavně holkám moc děkuji za to, že mě nechaly udělat fotky a nebály se zveřejnění (také, věřím, není čeho :). Takže dnes bez zbytečných řečí, jdeme na to a mně nezbývá, než doufat, že si ples užily a držet palce u maturity :)!



Překrásná blondýnka s velkýma, modrýma očima a super střihem vlasů, tahle délka se mi moc líbí a už několikrát mě manžel přemlouvat, at jdu do toho :).....požadavek - výrazné kouřové stříbrnočerné oči dle předlohy, ale jinak to nechala na mně.


Další modroočka s úžasným tvarem a plností rtů, té by slušela i výrazná rtěnka! Celkově to nechala na mně, šaty modré, tak jsem přidala trošku modré i na víčko.


Sympatická blondýnka s nejdelšíma řasama pod sluncem :D! Navíc opět nádherné modré oči, kam na to ty holky chodí, šla bych si také stoupnout do fronty.....líčení nechala na mně, ladily jsme k šatům :).


Porcelánové pleť a výrazné panenkovské oči, požadavek byl horní výraznější černá linka.


Exoticky krásná češka s prý neexotickými předky, tomu se mi skoro nechtělo věřit :), nádherná kočka s uhrančivýma očima, líčení lazeno barevně k šatům, jinak to nechala úplně na mně.


Tahle slečna mi připomíná hrozně moc herečku Petra Nesvačilovou, měla jsem se zeptat, jestli nejsou příbuzné :). Strašně sympatická a povídala, "konečně mám vidět oči :D", já si ale myslím, že vidět je má i jindy a navíc má úžasně plné rty, tady by se řádilo se rtěnkami.....


Hrozně sympatická slečna s panenkovským, jemným obličejem, dlouhýma řasama a kombinací zelených očí a zrz vlasů, strašně roztomilá :), líčení nechala na mně.



Tak to by bylo pro dnešek vše, zítra si, doufám, dáme zase jedno líčící video, které jdu pro váš připravit. Mějte fajn neděli a dejte vědět, zda vás některý look zaujal ;).

P.S. fotky v horní skládačce barevně neupraveny, jednotlivé už pak ano, přidala jsem kontrast a barvu, protože foťák barvu strašně sežere , tak abyste viděli realitu :)

You May Also Like

114 komentářů

  1. Áááá, tenhle článek jsem potřebovala dřív, zrovna jsem se dolíčila na vlastní ples! :D :-) Krásná práce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy máte ples v neděli? :-O

      Vymazat
    2. Možná se úplně netrefím, ale pokud vím, Hotelovka z Poděbrad má dneska ples. Máte s tím něco společného?:)

      Vymazat
    3. Jojo, měli jsme maturiťák v neděli, snad nejhorší možnej den na shánění kadeřnice, co bude ochotná udělat mi účes.

      A ne, s hotelovkou nic společného nemám :-))

      Vymazat
  2. Holky jsou fakt strašně hezké, kde jsem byla, když se stála fronta na krásu? :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, sluší jim to! Kéžbych byla taky tak vypadala na svém plese..

    OdpovědětVymazat
  4. To čtvrté a páté líčení je vážně překrásné! Škoda, že už jsem maturovala a před 2 lety tě ještě neznala, jinak... :)

    OdpovědětVymazat
  5. woow... paradání, povedené :) slečna, co má to žluto-zelené má ale odvahu :) ale krása :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. 1. a 4. líčení je dokonalé :) Jsi horzně šikovná a slečnám to moc slušelo :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. krásné líčení, slečny jsou jako panenky :-) P.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi strašně šikovná, žes zvládla takhle krásně nalíčit tolik holek :-) Nejvíc se mi líbí blondýnka na úplně první fotce.

    OdpovědětVymazat
  9. jak si to stihla všetko ? :-O Baby sú ozaj krásne a ozaj im to sekne :)

    Nius07

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, je to vždycky makačka tohle, cca 30 minut na jednu, minule jsem jich líčila dokonce 9 :D a jeden účes, taky makačka,ale hrozně mě to baví <3, holky jsou vždycky skvělé a je fajn být součástí takové důležité události :).

      Vymazat
    2. To je úžasně Peti, co ty zvládáš..jsi moc šikovná a za 30 minut takhle nalíčit tedy, to je kumšt!!! :) Moc chválím, každé líčené je krásné.. :) Zvládnout tolik holek..to chce opravdu velkou výdrž!

      A mohla bych se zeptat, kolik u Tebe líčení přibližně stojí?:) Děkuji za odpověď

      Lucka

      Vymazat
    3. ozaj klobúk dole :) musí to byť poriadna naháňačka :))

      Vymazat
    4. Moc děkuju, holky, jinak co se týče líčení,ceny atd., tak mě klidně kontaktujte na email, pokud byste chtěly vědět více :), děkuju moc!

      Vymazat
  10. všechny holky krásnéé :) Chválím výběr líčení Peťulko :) Jsi strašně šikovná :) Můj sen je se od tebe nechat nalíčit, Bohužel bydlím moc daleko :(( Ale tak třeba snad někdy :) Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, moc děkuji a doufám, že se nám to třeba podaří :)!

      Vymazat
  11. Krásné, myslím, že se holky musely cítit skvěle.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den Petro, krásně nalíčené jsou všechny holčiny a Vy jste moc šikovná, ať se Vám daří :-). Je vidět, že Vás to moc baví. Třeba jednou se tím budete živit jako profesionál, moc bych Vám to přála. Škoda, že nebydlím blíže, taky bych se od Vás nechala nalíčit nebo aspoň poradit, co mi (ne)sluší. Zdravím ze Severní Moravy. Hanka

    OdpovědětVymazat
  13. moc se mi líbí první dvě nalíčení :) jsi opravdu šikovná, Pěťo :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Pekné líčenie, neviem či to ostatní nevidia ale ja vidím že je tam toho dosť dorobeného cez program .... hlavne to dosť vidno na riasach...takže to nieje iba o kontraste....

    OdpovědětVymazat
  15. poslední 2 holčiny, krása ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Ta první slečna má úplně neuvěřitelně nádherné oči, zírala jsem na ni asi 5 minut :-D Líčení se mi líbí úplně všechna, moc dobře odvedená práce, Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné líčení..
    já jsem se bohužel namalovala sama..a nic moc no..:( Ale kdybys před 3 lety měla blog, tak bych se nejspíš ozvala a o nalíčení Tě poprosila.. Jsou to přímo mistrovská díla Peťul, co ty dokážeš :)
    Jinak ten sestřih by Tu slušel, se slečnou máte podobný tvar obličeje..Být Tebou, tak to zkusím..:) Clipy si můžeš dát vždycky ;))

    OdpovědětVymazat
  18. Já to nechápu...jak může být někdo tak šikovný..:) když jsem dočetla článek,tak jsem si uvědomila,že mám otevřenou pusu a skoro nedýchám,opravdu mi to vyrazilo dech!!...:D je to parádní,jste moc šikovná..kéž bych i já uměla takhle krásně líčit!!....:) mějte se krásně!...bára

    OdpovědětVymazat
  19. jemine,to je ale krása :) všetky sú krásne, to líčenie muselo byť ako balzam na dušu, toľko rôznych typov a farieb :) krása :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty jsi tak šikovná, takových spoustu líčení aby se to k holkám hodilo bych nikdy nevymyslela :D :).

    OdpovědětVymazat
  21. Jeemine, to je tak nádherné! :)
    Obrovský obdiv!

    OdpovědětVymazat
  22. krásné líčení, na plese jsem byla, takže jsem to viděla všechno naživo, jsi fakt šikulka :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásná práce, všem slečnám to moc sluší :). A co se týče toho střihu vlasů na první fotce, v klidu si ho na tobě dokážu představit ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Smekám! Svým uměním předčíš kdejakou samozvanou odbornici!:)
    Dodnes si pamatuju svoje plesové dobrodružství... Nalíčená od "profesionálky" jsem si půl hodiny před začátkem maturiťáku odličovala tunu oranžády z obličeje, fialové stíny a růžovou rtěnku (k rudým šatům, haha):D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a páni,to je tedy nemilé, no já se přiznám,že jsem od kosmetičky byly nalíčena 1x v životě v 18 na jednu akci a to byla katastrofa :D, také nějak nemám důvěru, proto se vždycky snažím s holkama nejdřív domluvit, jak si to představují a co chtějí,aby právě nebyly z výsledku rozčarované :), podle mě je to nejdůležitější, slečna, která se nemaluje, tak té přece neudělám černé kouřovky a rudou pusu,jak by se asi na plese cítila, není to jen o tom,co danému typu bude nejvíce slušet,ale právě o tom, aby se líbila sama sobě a cítila se dobře,alespon podle mne......

      Vymazat
  25. Peti, klobúk dole. Si šikovná a nalíčila si ich nádherne. No a čo sa týka toho strihu vlasov, podľa mňa by ti ohromne pristal!! Podľa mňa nemáš čo stratiť, choď do toho! Ja síce odvahu nemám na krátke vlasy, ale to zas môj priateľ vždy vraví, že sa nemám dať ostrihať ani trošku :D a ja by som sa už aj dala. Dávam sa strihať každý pol rok a zázrakom mi vždy lasy za ten pol rok dorastú tak, ako som mala...Ak nie dlhšie. :D No a pol rok už znova prešiel, tak je čas na strihanie ale moja naj naj kaderníčka išla teraz na materskú a inej sa do rúk nedám :D Takže si počkám...Ona má kaderníctvo doma takže začne určite strihať skôr po pár ľudí. Vždy mi zostrihá úplne plný smetník vlasov a ja mám potom smutný výraz v očiach, kde mám tie vlasy a že mám určite tie svoje krátke. A výsledok je vždy perfektný a prejde pár mesiacov a sú rovnako dlhé. :D Takže asi raz skúsim na kratšie tiež a nemusím sa báť, keďže raz dva dorastú..

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Super práce Peti ;)

    Akorát mě rozčiluje kombinace světlých očí a fialových/růžových stínů. Sama mám modré oči a když použiji fialovou či růžovou (fialovou mám docela ráda) tak ty oči vypadají prostě divně :(((((

    OdpovědětVymazat
  27. Moc krásné , úžasné , úchvatné strašně se ti to povedlo..:) Katie

    OdpovědětVymazat
  28. To je nádhera, nejvíce se mi líbí první blondýnka, řekla bych, že i to líčení je u ní nejlepší, všechny jsou ale perfektní.

    OdpovědětVymazat
  29. Jsi strašně šikovná a slečnám to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc pěkné líčení, perfektně sladěné barvy s barvou očí!!!

    OdpovědětVymazat
  31. Holky jsem viděla na plese živě a byly opravdu moc hezky nalíčené :)!

    OdpovědětVymazat
  32. Vážně krásné, taky bych si přála, aby jsi mě někdy nalíčila :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Nádhera, taky bych si přála nechat se od tebe nalíčit :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Holčiny určitě nelitovaly, protože se ti to fakt povedlo!

    OdpovědětVymazat
  35. Opravdu jsi moc šikovná! Mně se líbí všechny, každá má něco do sebe a tvoje líčení to jen podtrhlo. Krása. Petra

    OdpovědětVymazat
  36. Moc povedené, jsi neskutečně šikovná. Akorát u první slečny mi připadá, že má oproti dekoltu oranžový obličej, ale ty oči nádhera.

    OdpovědětVymazat
  37. Všechny holky jsou kočky a líčení dokonalost!
    Jsou to tvoje čtenářky? Vyhledaly tě na základě toho, že tě znají z blogu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a čtenářky, no některé asi ano :), doufám, protože jsme se o tom bavily,ale jinak jsme se domluvily přes druhou slečnu, je to sestra mého kamaráda :).

      Vymazat
  38. Mě tedy uchvátila 3. slečna, to fialové líčení je úžasné.

    OdpovědětVymazat
  39. Nádhera! Nejvíc se mi líbí první líčení a ty oči! Ach :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Všem slečnám líčení nesmírně sluší :) jsi šikulka Peti ;)

    OdpovědětVymazat
  41. To líčení s "výraznější černou linkou" je fantastický :)

    OdpovědětVymazat
  42. Slečny všechny vypadají jak princezny a o to jde:) jen slečna "exotička" působí na fotografii trošku oranžově, jinak je krásná a ta výrazná barva v těch vnitřních koutcích..no si šikula:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mc děkuji a je to světlem,ale i možná třeba trochu nastavením monitoru, na každém vypadá líčení vždy jinak :), třeba i u manžela na notebooku vypadají holky jinak barevně ;)

      Vymazat
    2. taky si myslím, že to bude tím nastavením...třeba u přítele je monitor nastavený na citlivost červené (nechápu, ale jemu se to prostě zamlouvá), a to se pak člověk nestačí kolikrát divit, jak fotka dokáže svítit:D

      Vymazat
  43. Kolik stojí líčení u tebe??

    OdpovědětVymazat
  44. Dobře odvedená práce!!:) Všechny holky jsou krásné (a ty Peti jsi v té frontě na krásné oči byla taky!). Líčení se mi líbí úplně u všech,je to nádhera,jak sis s tím vyhrála. Kdybych si měla vybrat podle tohoto jedno pro sebe, tak volím to s tou linkou, je to mému stylu nejblíž.

    OdpovědětVymazat
  45. wooow.... tá tmavovláska s čokoládovými očami na štvrtej fotke mi berie dych, tá je snáď od Mattela! :) niečo neskutočné. inak, súhlasím s fromlastto1st, tiež som si doma prerábala mejkap od "profesionálnej vizážistky". jej jediný talent bol v tom, že ma dokázala urobiť cca o 20 rokov staršou. tiež istým spôsobom "premena" :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to ej ovšem nepříjemný výsledek :D...a děkuju

      Vymazat
  46. No páni... smekám Peti! Holky jsou opravdu kočky, nejvíc se mi líbí líčení druhé slečny ;). První slečna má fakt krásný sestřih :).
    ...Mohla bys mi, prosím, poradit? Mám pleť s podtónem do žluta(teď v zimě mi sedí nejsvětleší make-up Match perfetion od Rimelu, v létě 2.nejsvětlejší) , barva vlasů mezi blondýnkou a brunetkou. A teď k věci... dívala jsem se po drogérkách po nějakém bronzru/ konturovacím pudru, protože nemám moc zkušeností s nakupováním přes internet ;) a... teda nic moc výběr :/ Viděla jsem nějaký od Rimelu, ale ... moc mě nezaujalo balení ani barva. Naopak se mi stráášně líbil ten od Astoru (skin match) a nastává problém, který odstín?? - jsou rozděleny do kategorie BLOND/BRUNET... nebo prostě koupit nějaký obyč pudr s tmavějším odstínem?? vím že se to nedá přes pc určit, ale... :))

    Závěrem bych se tě chtěla ještě zeptat jestli neuděláš video čistě o bronzerech/kont.pudrech, rozjasňovačích a tvářenkách- jaké bys nám (čtenářkám) doporučila?

    Moc se omlouvám za takovou slohovku :D, doufám že mi poradíš.... :)
    Ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adél, no co se týče videa, tak já jsem o rozjasňování a konturování dělala videa už dvě, o tvářenkách jedno,takže to znovu zatím neplánuji,ale co se týče toho odstínu,to se opravdu takhle nedá přes net a ještě bez fotky :), v drogeriích ale moc výběr není, osobně bych doporučila koupit bud v přes net nebo mrknout třeba do Sephory, tam se jistě něco matného a barevně odpovídajícího dá sehnat. Jinak co se týče kontury,tak je fajn vzít si i o dva odtíny tmavší pudr a je vystaráno :).

      Vymazat
  47. Bomba,to první líčení je přenádherné! Vypadá tak hrozně "čistě", paráda největší:-) Jinak Peti, mohla bys sem pak dát nějaké video jak manipulovat s umělýma řasama? Jak je vůbec přidělat, aby vypadaly "přirozeně"? Tou přirozeností myslím to, aby nikde neodstávaly a krásně seděly a prostě nebylo vidět, že jsou nalepané. A nějaký tip na dobré lepidlo na řasy (sehnatelé a ne moc drahé):-) Moc by mi to pomohlo, děkuji:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a co se týče těch řas, mrkni na video how to false eyelashes,ale asi udělám nějaký update, hodně se mě na to ptáte :)

      Vymazat
  48. Krásné!:)škoda že bydlím v Praze jinak bych se k tobě šla taky nalíčit:)...1,2 a 4 se mi líbí nejvíc:)

    OdpovědětVymazat
  49. Krásné, moc se ti povedlo. Škoda že bydlím v Praze jinak bych se k tobě šla taky nalíčit:) Nejvíc se mi líbí 1,2 a 4:)

    OdpovědětVymazat
  50. Jakými stíny je malované to zeleno-žluté? :)

    OdpovědětVymazat
  51. Wow! Moc pěkná práce, Peti! To první nalíčení je dokonalé, to se mi líbí nejvíííc!

    OdpovědětVymazat
  52. šikula! krásne si ich nalíčila ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Všem to hooodně sluší, taky se mi nejvíce líbí první slečna, nádherné kouřové líčení :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Peti,
    moc krásné líčení. Nejvíce se mi líbí 1. líčení :)
    Chtěla bych se tě zeptat, sama mám ples v nadcházející plesové sezoně (29. 11.), a moc by se mi líbilo, kdyby jsi mě také nalíčila. Problémem ovšem je, že jsem z Tábora, tak jestli by jsi byla ochotná přiject, nebo jestli by to šlo nějak popřípadě udělat :)
    Moc děkuji za odpověď

    Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, moc děkuju! Jinak problém by to nebyl, letošní sezonu jsme jeden Táborský ples líčila :), ale asi je výhodnější,pokud by se vám domluvilo více, protože samozřejmě něco stojí i benzín a tak, takže pro jednoho člověka by se to asi nevyplatilo ;), to spíš pokud bys přijela ty za mnou,kdybys byla jen sama.

      Vymazat
  55. Krásná práce, všechny slečny vypadají úžasně. Nejvíce se mi líbí líčení č.1.

    OdpovědětVymazat
  56. Peti :)holky jsou strašně moc krásné :) jestli budu postopuvat do ročníků, tak snad za 2 roky bysme se mohli setkat :D jestli teda budeš přijímat ;)

    OdpovědětVymazat
  57. Ta první slečna má PŘEKRÁSNÉ oči! Takové jsem nikdy neviděla! Ta barva, tvar, velikost... A to překrásný líčení to jen podtrhlo! Akorát škoda, že má tak teňulinké obočí :-( Takhle krásný oči by si zasloužily lepší obočí, širší... To by bylo dokonalý :-))

    OdpovědětVymazat
  58. Slečny jsou opravdu krásné. A líčení tu krásu jen podtrhlo - moc se ti to povedlo Peti.

    El.

    OdpovědětVymazat
  59. Všechny looky jsou nádherné, u tohoto být by mě fak bavilo :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Od tebe bych se na maturiťák nechala nalíčit :) hrozně se ti to povedlo

    OdpovědětVymazat
  61. Líčení opravdu krásné,jedno hezčí než druhé.Je vidět,že do toho vkládáš kus sebe a pracuješ s láskou...Všechny dívky úplně září.Myslím,že jsi krásně vystihla,co bude které slušet.

    OdpovědětVymazat
  62. Péťo, nechceš udělat tutorial na to stříbrné? Vypadá to vážně úžasně! Většinou se mi černá na blondýnách nelíbí, ale tady to sedne jak ,,prdel na hrnec" :). Ale i všechno ostatní je krásný, ovšem tohle je můj favorit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo moc fajn kdyby jsi natočila ten turorial na to stříbrné.

      Vymazat
    2. moc děkuju, no video by mohlo být,já už jsem dělala v podstatě návod jako článek někdy začátkem ledna, bylo to jedno z líčení pro blogerky....

      Vymazat
  63. Petro,jsi fakt šikovná. Nejvíc se mi líbí č.4,tyhle barvy mi sednou. Jen mi chybí přehled použitých produktů,hlavně stíny a rtěnky by mě zajímaly:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji, jak jsem psala v článku, v tomto množství a časové tísni se opravdu nedá vypisovat si jednotlivé použité produkty ;)

      Vymazat
  64. Péťo, myslím, že se ti opět ohromně povedlo. Mě zaujal nejvíc poslední look asi i proto, že jsem také zrz. :)

    OdpovědětVymazat
  65. Péťo jsi fakt moc šikovná, vím jak je náročné líčit maturák a tys to zvládla na jedničku ;)
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  66. si strašne šikovná :) všetky sú krásne nalíčené :))

    OdpovědětVymazat
  67. Moc jim to sluší, krásné. Akorát ta slečna s tím žlutým líčením. Ta žlutá mi moc do očí nejde. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ve skutečnosti ej to světle zelenkavá,nebyla to žlutá,ale tak světlo dělá své, i plet je tam více do žluta než byla ve skutečnosti :(, děkuju :)

      Vymazat
  68. Tedaa, slečny su krásne a ty si z nich spravila princezné..:o) Si veľmi šikovná, neviem si ani vybrať ktoré líčenie sa mi pači najviac, pretože všetky su nádherne :)

    OdpovědětVymazat
  69. Ta slečna na čtvrté fotografii, co vypadá jak panenka, má barvené vlasy? Popřípadě odstín a název barvy by asi zjistit nešel? :-) Mám stejnou barvu očí a nemůžu najít tu správnou barvu na vlasy a slečna je má nádherné. Ann

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to netuším, třeba se ozve sem :)

      Vymazat
    2. Ahoj, ano, mám barvené vlasy :) Moc děkuju za pochvalu vlasů, poslední půlrok si je barvím barvami Casting Creme Gloss, odstín 613 Ledové Mochaccino, ale týden před focením téhle fotky jsem je obarvila odstínrm 734 Medový jantar, jenže vlasy mi chytly úplně do oranžova, takže jsme šla přebarvovat 2 dny na to barvou 415 Ledový kaštan. Snad jsem pomohla :) Tereza

      Vymazat
  70. Krásné, jsi moc šikovná (to ostatně všichni už ví :)). Jen se mi moc nelíbí rty (krom poslední slečny, tam se mi líbí moc), ale to bude spíš otázka osobního vkusu, já tyhle světlé perleťové lesky a rtěnky nesnáším :D Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji :), jinak co se týče rtů, perletová není ta rtenka ani jedna, všechny jsou krémovky bez perleti,ale jsou lesklé,to ano :). Já bych se třeba u minimálně dvou slečen nebála i něčeho výraznějšího,ale nikdo nechtěl :)...

      Vymazat
  71. Všechny slečny jsou náramně krásné. Ta slečna s porcelánovou pletí má krásné oči, má velice svůdný pohled. :)

    OdpovědětVymazat
  72. hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře, to mne opravdu potěšilo a jsem ráda, že i holky byly spokojené, děkuju moc!

    OdpovědětVymazat
  73. nadherne... vyrazne a pritom nepreplacane a vkusne =) tady nekdo proste umi =)

    OdpovědětVymazat
  74. Moc hezký výsledek, šikulka!
    Jen mě zaráží, do jak příšerných tvarů jsou některé holky schopné si vyškubat obočí :-( Ještě že to umíš tak pěkně zamaskovat :-)

    OdpovědětVymazat
  75. Moc hezký výsledek, šikulka!
    Jen mě zaráží, do jak příšerných tvarů jsou některé holky schopné si vyškubat obočí :-( Ještě že to umíš tak pěkně zamaskovat :-)

    OdpovědětVymazat
  76. 4. je krásná :).

    OdpovědětVymazat
  77. Konečně někdo namaloval maturantky vkusně. Byla jsem na plese kamarádky, kde je kosmetička všechny univerzálně nalíčila uhlově černými stíny (a našetřila) a byl to děs. Jen ta žlutá se mi nelíbí, jinak super.

    OdpovědětVymazat
  78. Naprostá paráda a naživo vypadaly holky samozřejmě ještě stokrát líp než na fotkách. :)

    OdpovědětVymazat
  79. krásné líčení páni jsi neskutečně šikovná...! :-)mohla by jsi mi prosímtě poradit někajý dobře pigmentovaný černý stín? nejlépe z drogerie... jsem studentka a tak mám omezený rozpočet :D :D
    Děkuji Aneta :-)

    OdpovědětVymazat
  80. Úžasné :) hned na první fotce mě slečna naprosto uhranula :))

    OdpovědětVymazat
  81. jůůůů :) kočky!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!