OOTD - black & white a brýle v hlavní roli

by - 05 března

Krásný večer všem,

dnes mám pro vás takovou rychlovku, už strašnou dobu tu nebyl žádný outfit...když já to prostě venku v zimě nevydržím se fotit a vlastně nosím dokola pořád skoro to stejné, už se těším na jaro :). Dnes tedy takový můj klasický zimní rychlooutfit. Na sobě mám džíny a svetřík od vietnamců a kozačky z Deichmanna, tedy nic světoborného, ale nějak jsem si v poslední době džíny a svetříky oblíbila. Co jsem vám ale chtěla ukázat hlavně jsou brýle, tyto nejsou dioptrické, ale jsou čistě "na parádu". Já osobně mám podobné i dioptrické, ale s užšími obroučkami a vzhledem k tomu, že nemám ani jednu celou dioptrii, nenosím je proto tak často. Navíc se vždycky bojím, abych si je nezničila a tak mi tato varianta, kdy chci být obrýlená, ale nepotřebuju dioptrie, přišla velmi vhod :). V poslední době nosím brýle jako doplněk poměrně často, mám pocit, že mi sedí a mám tyhle výraznější obroučky moc ráda. Brýle mám ze stránek www.firmoo.com , jimž děkuji a musím říci, že brýle byly do týdne doma a že jsou opravdu kvalitně provedené, krásně sedí na nose, nikde netlačí a kvalita mi přijde stejná jako u mých brýlí dioptrických. Konkrétně mám TENTO model v barvě tortoise, pokud vám vrtá hlavou, jak jsem odhadla, jestli mi budou brýle sedět, tak na stránky si můžete nahrát svou fotku a brýle virtuálně zkusit což mi přijde super.
Co se týče makeupu, tak mám na sobě vzoreček makeupu Dior ze Sephory a je to Diorskin nude a mám ten dojem, že odstín je 020 light beige. Makeup mi tedy sedí super, je na pleti velmi příjemný a nevysušuje, výdrž je také dobrá, ale abych pravdu řekla, na pohled nepoznám rozdíl mezi tímto makeupem a makeupem z drogerie, například oblíbenými od Dermacolu nebo Rimmelu. Jediné,co je rozhodně lepší, je barva a možná bych řekla, že se lépe přizpůsobí pleti a neleze mi tolik do porů a vrásek a v podstatě není ani moc vidět, že makeup máte, ale toho si myslím,že se dá dosáhnout i dobrým výběrem makeupu z drogerie, ještě mám na jedno použití,tak uvidíme :).
Na očích mám bázi od Urban Decay Sin a stíny od Essence Colour & shine v odstínu11 mercurious a od Reginy minerální č. 2 zlatavě béžová v koutku vnějším. Horní linku jsem udělala tmavě hnědou tužkou od Jordany Lavish brown. Tvářenka je také od Jordany stick blush v odstínu 05 rose petal a rtěnka je rtěnkobalzám Jordana  easyshine v odstínu 04 raspberry.
Co se týče vlasů, tak tam jsem neudělala nic :D, což je vidět.....Jo a vlastně ještě lak, je to barva Boy oh boy od Jordany ;)
 
Jak se vám líbí tento jednoduchý look? Mějte fajn zbytek večera a zítra si dáme mojí Top 10 za únor ;).

 






 





 

You May Also Like

50 komentářů

  1. sluší ti to :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééé Peti ty brýle ti neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší :-) Akorát nikdy nechápu, jak někdo může nosit brejle jen jako módní doplněk. Já je musím nosit už 5 let a nemůžu se dočkat, až se jich zbavím a začnu zas nosit čočky :-D Už aby to bylo.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Peti,
    ten lak od Jordany je opravdu úžasný a hrozně Ti to sluší! :) Máš nádhernou postavu, tak se chci zeptat, jestli děláš nějaký sport nebo pravidelně cvičíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, snažím se cvičit podle Jillian Michaels občas a chodím an procházky,lyže, kolo atd....ale nic z toho nestíhám úplně pravidelně bohužel :( a moc děkuju!

      Vymazat
  5. To jsou ale ošklivé brýle... V kombinaci se staropanenským svetříkem vypadáš jako frigidní úča, co se zrovna chystá zkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu vysoce intelingentí komentář. Pokud se ti outfit nelíbí,tak to napiš aspoň nějak tak,aby to vypadalo,že máš iq vyšší než 5. Jeětě,že tady máš možnost to psát pod anonymem,že :-D

      Vymazat
    2. Když jsem chodil do školy, tak "úča co se zrovna chystá zkoušet" byl můj sen :D
      Takže tohle je důkaz, že v manželství se vám mohou vyplnit i ty sny, ve které jste už ani nedoufali ;)

      Vymazat
    3. závist je příšerná lidská vlastnost ;)...
      jinak brýle ti moc sluší, pěkně ozvláštňují celý outfit.

      Vymazat
  6. pro tvé nohy bych vraždila :D a ten lak je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  7. Peťi.Je to sexy.Moc ti to sluší.

    Miroslav L.

    OdpovědětVymazat
  8. na základce jsem nosila brýle v práci mi začly vadit nosím čočky a ted? ted přemýšlím, že si koupim podobné brýle co máš :-D hodně se mi líbí:-)takže budu mít čočky a brýle bez dioptrií :-) sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  9. Jak já bych chtěla tvoji postavu :D Ale nejvíc nožky, jsou úžasný! :D Outfit moc krásnej, brýle (jako doplněk) jsou u mě na denním pořádku (chápeš, zas tak ne :D)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší a ten modro-tyrkysový lak celý outfit krásně oživý! A máš skvělou postavu ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Může mi prosím někdo prozradit co znamená zkratka OOTD? =D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti,

    asi pred dvomi týždňami som objavila Tvoj blog a spríjemňujem si voľný čas čítaním rôznych zaujímavých a krásnych článkov na Tvojom blogu, videá si tiež veľmi rada pozerám, sú úžasne. Máš môj veľký obdiv za to, že vieš z lacných vecí urobiť nádherný kúsok. A vďaka Tvojím recenziám si už konečne viem vybrať v drogérke tu správnu kozmetiku.

    Si fakt skvelá.

    S veľkým pozdravom Lucia



    OdpovědětVymazat
  13. tak ze bych si taky poridila bryle jen na paradu? vypada to opravdu krasne :)
    beauty-true.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ten svetřík je prostě bomba:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný outfit..světřík už jsem obdivovala, když jsi nám ho ukazovala ve videu. Dneska Ti to moc sluší.. krásně přirozené líčení, nic mo výrazného, jen rtěnka... takhle se mi to mooc líbí Peti a s brýlemi vypadáš přísně :-)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  16. Celý ksichtík je super! Líčení i brýle. Ale u mě nejvíc vede ten lak na nehty, strašně se mi začala tahle barva líbit!

    OdpovědětVymazat
  17. ty brýle ti opravdu moc sluší! jinak jen jsem ti chtěla říct, že na tvé poslední video jsem se dívala spolu s mamkou, která si ke mě přisedla na postel, když jsem ho pouštěla.. a ta mi absolutně nechtěla věřit, že máš manžela a že jsi už dospělá ženská, pořád mě tu přesvědčovala, že "té kočče musí být maximálně dvacet jak tobě" :D byla nadšená z toho, jak jsi krásně namalovaná a jak vypadáš :) takže máš novou čtenářku/divačku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Nikčo, hrozně moc děkuju,to mě potěšilo, že mamnku pozdravuju!

      Vymazat
  18. Ahoj Péťo, moc ti to sluší , především se mi líbí tvůj vkus a že vše je pěkně sladěné :). v jednoduchosti je krása :). Holky Ti sice chválí postavu , ale nohy máš opravdu hodně moc hubené , ale hlavní je jestli se tak cítíš dobře :). Přeji hodně další povedených článků :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jsou pěkné a skvěle ti sednou. x)

    OdpovědětVymazat
  20. čierno-biela= najlepšia kombinácia ;) fajnové okuliare

    OdpovědětVymazat
  21. Já taky v zimě nosím to samé dokola a nemůžu se dočkat až bude teplo a budu mít na každý den jinou sukni, šortky, tričko... to je prostě něco jiného :-) Brýle moc nemusím, měla bych je nosit ale překáží mi a necítím se v nich dobře, jinak moc chválím kozačky, ty se mi moc líbí. Byly v letošní kolekci Deichmanna? A lak je prostě boží!

    OdpovědětVymazat
  22. moc ti to sluší! Krásné nožky
    Jinak mám od nich taky brýle a nechala jsem si do nich dát dioptrické skla tady u nás, jsou vážně skvělé, takže tu stránku mohu také doporučit!
    http://silvie-art.blogspot.cz/2013/03/danielka-mela-narozeniny.html#more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že nejsem sama, že jsi mi to potvrdila, jsou opravdu super :)

      Vymazat
  23. Já mám dojem, že jsi čím dál krásnější. A to myslím zcela normálně jako žena ženě. Jednou jsem něco podobného napsala jiné bloggerce a ta se na mě spustila s teorií o mé orientaci :D. Takže takhle ne! Moc ti to sluší a už teď se těším na tvoje jarní outfity.A ještě něco, líčení - tohle ti sedne, jak pr*** na hrnec :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, moc děkuju a určitě by mě nenapadlo pochopit to nějak blbě zvláště od tebe :D ;), navíc i kdyby byla kohokoliv orienatce jiná,než většiny, tak co je na tom špatného, to je přece každého věc :).

      Vymazat
  24. Brýle jsou parádní, taky bych nějaký takový tvar chtěla, ale dioptrické.
    Jinak zima už mě opravdu neba, taky pořád dokola nosím to samé, hrůza děs. Už chci jaro!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti ty brýle sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Opravdu ti to sluší a brýle jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Sluší ti, ale ty jsi pro mě taková romantická dušička, taková pricenzna spíš, a tak mi k tobě tyhle "tvrdé, drsné" brýle moc neladí :) ... a taky mi přijdou ty brýle docela nízko s ohledem na oči a obočí :)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  28. Brýle ti moc sluší. Jen se divím, že máš brýle jako doplněk, že je nosíš, když je nepotřebuješ. Já jsem měla 3 dioptrie, pak jsem šla na operaci a jseš šťastná, že nemusím brýle nosit. Motaly se mi do nich vlasy, v zimě se zamlžovaly, pořád nějak vadily, no prostě opruz:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to koukám! Včera jsem si objednávala brýle přes optiscont a jsou téměř stejné jako ty tvoje. Ale jak vidím, jsou ty tvé víc do černa. Přizvala jsem si k rozhodování mamku a taky mi ze začátku řekla, že vypadám jak babička, holt ta starší generace to nechápe, proč se nám líbí brýle co se nosili dřív :D
    Markét

    OdpovědětVymazat
  30. Holky, moc moc všem děkuji a vy, kdo máte brýle na stálo, určitě to dneska není žádný handicap, ba naopak, udělejte z toho přednost, já nosím brýle moc ráda :)!

    OdpovědětVymazat
  31. Máš paní na domácnost, nebo uklízíš sama ? Co manžel, dělá hodně binec ? Zrovna dělám jarní úklid tak se ptám ze zvědavosti :-))

    OdpovědětVymazat
  32. Téda, moc ti tyhle brýlky sluší, taky od nich jedny mám a brzo je vytáhnu, přes zimu ležely ve skříni, ale jaro je probudí :)

    OdpovědětVymazat
  33. Peťulko, ty jsi krásná ale ty brýle se mi nelíbí. Připadá mi že akorát ubíjejí tvoji něžnost... ale na postelové hrátky s manželem se asi hodí :D

    OdpovědětVymazat
  34. no já teda hlavně musím napsat, že ti ty brýle sluší! já musím nosit normální dioptrický a i na ty dost kašlu(vytáhnu je jen ve škole kvůli tabuli :D) a přímo je nesnáším, takže i když se mi tyhle falešný líbí, není to nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ty brýle ti vážně sluší:)
    Mám podobné, nosím je strašně ráda. Všichni mi říkají, že mi sluší, kromě přítele a táty, ten mi včera takticky sdělil že je to hrozný a vypadám v tom jak ta k*áva Kočí... Tak jsem mu poděkovala:D a řekla mu, že tomu ale vůbec nerozumí:D

    Bublinka

    OdpovědětVymazat
  36. Konečně zase outfit <3 To tričko je supr! =)

    OdpovědětVymazat
  37. podle mě Ti ty brejličky moc sluší :) zbytek outfitu se mi také líbí, jednoduché a pěkné!

    OdpovědětVymazat
  38. Veľmi pekné okuliere. Pred pár mesiacmi som zháňala nové dioptrické rámy, ale neodvážila som sa ich hľadať na online shopoch. Vyskúšala som snáď stovky, kým som našla tie pravé.
    Inak mám veľmi podobné tým tvojím, takže dobrý výber ;)
    http://www.margifashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!