OOTN - plesově

by - 24 března

Krásné nedělní dopoledne,

včera jsem byla na plese a i když tentokrát nejsou fotky nic extra, protože samozřejmě na ples netaháme zrcadlovku a světlo bylo mizerné, tak se s vámi o pár fotek podělím, když jste si to na facebooku odhlasovali ;), prosím ale přivřít obě oči, neb mi kvalita fotek trochu trhá žíly, přece jen vám chci ukazovat fotky kvalitní, ale tak snad  pro ilustraci postačí :).....
 
Musím říct, že ples se mi líbil, zatančila jsem si a pobavila se a kupodivu jsem si zatančila i přes dlouhé šaty, které vzadu přecházejí do vlečky, i když jednou mi je manžel přišlápl a jednou na ně postavil židli, ale jinak dobrý :D.....To mě přivádí k myšlence, že nejspíš tohle je jeden z důvodů, proč hodně lidí nosí na ples šaty krátké, včetně mě většinou, prostě je nemusíte tolik hlídat a lépe se v nich tancuje. Na druhou stranu, dlouhé šaty nic nenahradí a já jsem moc ráda, že jsem si tyto jedny pořídila. Koho by zajímalo, odkud jsou, tak zalovte na ebay, mají je v různých barvách a za příjemnou cenu, já jsem je kupovala už na podzim, takže link vám nepovím, zato vám můžu říct, že mne velmi mile překvapilo zpracování. Měla jsem z toho dost strach a také z velikosti, ale zvolila jsem americkou 0 a sedly mi úplně skvěle, jako kdyby byly na mne šité, to mě skutečně překvapilo. Zpracování je opravdu precizní a dokonce mají šaty pod šifonovou částí dvojitou spodničku. Taktéž kamínky jsou našity přesně a švy rovné, nikde nic neleze, takže to bububu u šatů z ebay možná není tak úplně oprávněné a nebo jsem prostě jen měla štěstí.
Jako doplňky jsem zvolila jednoduché, malé náušnice, stříbrné páskové sandálky a psaníčko, které jste viděli už vloni v plesových outfitech a videu.
Na účes bude v příštím týdnu tutorial, strašně se mi tento druh copu líbí a několik z vás si dokonce psalo o návod, jak na něj, takže se dočkáte. Je to cop z 5 pramenů, jen maličko jinak pletený. Abych z copu udělala účes plesový, přidala jsem květinu, ale myslím, že příště ji možná vynechám......
Co se týká líčení, zvolila jsem modrošedé kouřové oči a jemně růžové rty, použila jsem paletku MUA Strarry night a tohle líčení jsem vám už vlastně ukazovala na videu, akorát jsem to trochu přitmavila ve vnějším koutku a vynechala kamínky.
 
Co se týče oblečení na plese celkově, tak převažovaly krátké šaty a letos hodně i minišaty, když si to člověk se svou postavou může dovolit proč ne, i když se přiznám, že některé modely mi přišly až nevhodné, zahlédla jsem totiž i slečnu ve slim džínách a saku a to bych řekla, že se na ples, i když to není ples v opeře, opravdu vůbec nehodí. Ale abych nekritizovala, zahlédla jsem i pár modelů, které se mi líbily hodně, příště si možná dodám odvahy a nafotím je, se souhlasem dotyčných, pro vás na blog :).
 
Krásný zbytek víkendu, zítra si dáme opět video :)!



 






 
P.S. pokud se vám zdá, že se na fotkách skoro až mračím, tak možná máte pravdu :D, nechtěla jsem se smát, protože jednak mi z rovnátek včera z předního zubu vypadla gumička a potom jsem se ještě nehezky pořezala, nešikovné maso musí pryč, ovšem včera jsme měla den blbec......:D

A také ještě jednou srdečně zdravím čtenářku mého blogu, která se ke mně na plese přihlásila, byla moc milá a navíc měla překrásnou rtěnku!

You May Also Like

117 komentářů

  1. Padám na zadek! Moc moc moc ti to tu šluší. A krásný šaty, vlasy, líčení! Prostě všechno! Jsi vážně kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké, jen tu kytku ve vlasech bych vynechala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a jojo,já příště taky,jak jsem psala ;)

      Vymazat
    2. Já ani né tak tu kytku, jako spíš bych si zbytek vlasů rozpustila, ale je strašně krásná i s pytlem na hlavě :))

      Vymazat
    3. moc děkuju,já pro příště asi zkusím rozpuštěné vlasy a velké vlny, jen je škoda,že pak nebude pořádně vidět to řešení šatů vzadu...no uvidíme :)

      Vymazat
    4. já bych zas třeba udělala nějaký drdol :D

      Vymazat
    5. Vypadáš jako princezna, Peti ;). A co kdybys zkusila mít vlasy polorozpuštěné - sčesané na bok tam, kde máš holé rameno? Jinak ta kytka mi špatná nepřijde. Kris

      Vymazat
    6. Omlouvám se, článek jsem nečetla přiznám se. Jen jsem rychle koukla na fotky.

      Vymazat
    7. Já bych tedy kytku ponechala, ale rozhodně bych právě kvůli krásnému řešení šatů zvolila výčes. Pak by šaty pěkně vynikly a drdol by zdůraznil i Tvůj labutí krk. Možná by byl hezký i asymetrický na pravé straně...

      Vymazat
    8. Já bych asi zvolila donut. Ten by ti moc slušel. Jinak i tohle ti moc sluší ... zkrátka je tolik variant, jak se učesat a ty sis vybrala tuhle :)

      Vymazat
  3. tie šaty sú prekrásne, veľmi ti ide tá farba :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vraj rozprávkové princezné neexistuju ?! ved ty určite nemôžeš byt obyčajný smrtelník :3 krásne šaty :3 peti máš nádhernu postavu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Petruško, vypadáš jako princezna. A navíc mi prozraď, jak to děláš, že vypadáš stále na dvacet? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to slušelo, šaty Ti krásně padnou. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Vám to sluší :) vypadáte jako víla :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Jste vážně krásná! ;) Vy jste byla na plese s manželem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jo, jste vážně úžasný pár. :)
      Chtěla jsem se zeptat, kde vás máme šanci potkat, protože s vámi by mi byla pocta se setkat. :)

      Vymazat
    2. tak to moc děkujeme, to je milé :), určitě budeme rádi, sraz je v plánu, zde je odkaz: http://www.facebook.com/events/255903944545694/

      Vymazat
  9. Nádherné! :) Prostě dokonalost! :) :) Hrozně ti to sluší, šaty jsou nádherné, o psaníčku ani nemluvim. <3 A účes? Elegantní a efektivní. :) Doufám, že jste si to pořádně užili. :)

    OdpovědětVymazat
  10. A mě se zrovna ta kytička ve vlasech líbí:-) Opravdu krásná a i když chápu, že kratší šaty jsou v mnohém praktičtější, tak podle mě je tohle dokonalý plesový outfit!!! Kdyby za tebou bylo plátno, tak to vypadá, že si jdeš pro Oscara:-) Já bych ti toho kosmetického klidně dala!!!! Krásný den všem, Lu

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, v těch šatech ti to nesmírně sluší. Úplně si v nich omládla! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný, musim pochválit. A máš fakt nádherný šaty, moc se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Šaty jsou opravdu nádherné! :) A líbí se mi moc i účes, jen bych tam už nedávala tu kytku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké, jak panenka :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Peti, šaty ti moc sluší, ten odtsín modré ti fakt sedne.. Já teď hledám na netu nějaké oranž/korálové - půjdu jako družička a dostala jsem "nařízeno" být v oranž. Ztoho opravdu moc nadšená nejsem.. Nejradši bych vzala klasickou černou s korálovými doplňky, ale nejsem si úplně jistá, jestli se černá na svatbu hodí :-/

    OdpovědětVymazat
  16. Páááni vypadáš jako antická bohyně Peťulko! :) Určitě jsi tam byla největší kočka! :) A mě ty fotky zase tak hrozné nepřijdou, jsou úplně normální. Ale vy jste profesionálové, tak to vidíte asi jinak. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásné šaty. Také jsem měla jednou na plese šaty s vlečkou a neustále mi ji někdo přišlapával. Ke konci večera když jsem stála v kroužku přátel jsem dokonce zjistila, že mi na vlečce stojí tři lidé najednou. Od té doby nosím zásadně šaty kratší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě, to je asi největší nevýhoda, já jsem dříve dlouhé šaty moc nenosila, samozřejmě na maturák a tak ano,ale pak už moc ne, právě z toho důvdu tančení, protože tancuju na plesech ráda,ale musím říct,že se to dá přežít a asi to za tu parádu stojí, nicméně, vlečku jsme taky měla urousanou, už se perou :)

      Vymazat
  18. Ty šaty jsou překrásné! Kdyby byly bílé, hned bych je brala jako svatební.

    OdpovědětVymazat
  19. Já se vždy podívám, co doporučuješ na ples, co se letos na plesy nosí. Ale já už mám vybráno dávno, 4 roky dopředu, nebudu se řídit podle nějakých trendů a vezmu si černé šaty s krajkou, je jedno jeslti budou dlouhé nebo krátké, a ikdyž všichni vyrazí v barevném, já budu ta černá :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Šaty jsou krásné, měla jsem podobné barvy i střihu na svém plese, také s vlečkou, bohužel se to z ní ani nevypralo... Ta kytička mě trošku bije, ale někomu se může líbit, tak proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  21. petka, krasne saty, ale uces sa mi nepaci, a neviem ci mas BB alebo make up, ale pride mi, ze mas nasedlu plet a vyzeras tak ubito...nie je to vobec tym, ze sa neusmievas, ale ten make up/BB ti nerobi dobru sluzbu- Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, děkuju, makeup a našedlá jsem opravdu nebyla, je to kvalitou fotek a možná i nastavením monitoru ;),jak jsem psala výše, ty barvy jsou celkově vyblité, to je přesně důvod, proč se mi nechtělo ej sem dávat, protože jsem předpokládala,že podle nich někdo bude posuzovat detaily :).

      Vymazat
  22. Šaty i líčení jsou krásné, vlasy bych rozpustila a navlnila ... pak by byla iluze víly dokonalá :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to sluší, šaty jsou opravdu překrásné, jen bych si příště vlasy vyčesala nahoru, aby vynikl i ten pásek přes záda, a vynechala tu kytku.

    OdpovědětVymazat
  24. TEda, moc ti to sluší. x) Tenhle styl šatů ti sedne.

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti to sluší. Nejdřív jsem si říkala, že bych kytku taky vynechala, ale při detailním pohledu to ani s ní nevypadá vůbec špatně :-) Šaty jsou vážně dokonalé, takhle by podle mě měly plesové šaty vypadat. Žádná hora šlehačky a kudrlinek (i když to se snad ani už nenosí, takové šaty jsem nejčastěji potkávala v době mého maturitního plesu cca před 6 roky) ani minišaty pod zadek. Vážně super. Akorát škoda, že nemáš fotku s manželem :o) Byli jste barevně sladění? :-))

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadáš moc krásně, jako princezna! :) Určitě si tě tam včera manžel musel hlídat. :))
    Ps: Jak se ti líbí nová Miss? Mě moc! A líbí se mi, že má krátké vlasy, je originální.
    Danča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a Dančo, zrovna jsem na to koukala,já jsem ani pořádně neviděla ostatní finalistky,ale musím říct,že mně se ta slečna moc líbí,je zajímavá a má krásný obličej. Ráda bych koukla na přenos,pokud někde bude online, i když se přiznám,že mě miss v posledních letech už moc nebere, je takových soutěží moc :).....

      Vymazat
  27. Krásné :) jen by to chtělo větší úsměv! :) Terka

    OdpovědětVymazat
  28. šaty se mi moc líbí, přesně i můj styl...a líčení a účes s kytičkou - nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  29. Já si vždycky na takovéhle akce beru foťák a pak si říkám, že je to zbytečná zátěž... fotit tam je problém vždycky, ty zářivky, stíny v obličejích, podání barev děsný... To Vám se ty fotky ještě dost povedly :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásná :) Taková zimní víla :)
    Dlouhé šaty mi nevadí, ale když si na ples všichni kromě maturantek vezmou krátké šaty, ne-li černé kalhoty (ne ty společenské, ale vypadající jak černé bokovky - džíny), tak se v nich necítím nejlépe. Ale do divadla nebo na filharmonii mi to nevadí :)
    Jinak jedny s vlečkou mám taky a pořád jsem na ní při valčíku nebo jiveu uklouzávala :D

    OdpovědětVymazat
  31. panejo, jsi nádherná ♥ Máš opravdu krásné šaty :) a doladění detailů? Na jedničku s hvězdičkou :)

    OdpovědětVymazat
  32. Krasne, priste ale chceme fotku v paru s manzelem. Abychom videlz jak pekne ladite:)

    OdpovědětVymazat
  33. Nádherná princezna, opravdu. Z kvality fotek si nic nedělej... a ani mi nepřijde, že by byly nějak špatné ;-). Na některých snímcích vypadáš tak na 20 let. A šatičky jsou krásné, moc ti to sluší, ale to už se opakuju :-) Škoda, žes nepřidala nějakou fotečku s Mírou, abychom viděli, jak vám to dohromady seklo ;-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ty šaty jsou tak nádherný! <3 Omlouvám se, jestli už si na to někomu odpovídala v komentářích, ale nikde to nevidím, tak se zeptám : kolik stály? :) Vypadaj fakt perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  35. Teda Péťo, to je prostě nádhera! :) Vypadáš opravdu jako princezna :) Nebo nějaká celebrita, ještě červený koberec a věřila bych tomu :) To já jsem vypadala na plese jako "teletabís" :( :D

    OdpovědětVymazat
  36. Ty šaty jsou překrásné... :-O Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  37. šaty jsou moc krásný! i ten účes jsi zvolila dobrý, prostě ti to sluší! :) jinak i já jsem spíš pro krátký šaty, nějak to s těmi dlouhými neumím a věčně mám strach, že se někde natáhnu :D

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné šaty! :) Jen by mi bylo líto "tahat" je po zemi :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky, tak vidím, že tyto šaty jsou populární. Mám je taky, měla jsem je na svůj maturák jen v růžové. Je paráda jak ti sednou, já jsem menší, tak jsem o ně hodně zakopávala, ale se budou zkracovat, tak snad to vyjde

    OdpovědětVymazat
  40. Vypadáš opravdu moc nádherně :) Jako vždy ostatně :) Hrozně krásně mladistvě :) jako maturantka :)) Prostě máš úžasný styl Peti :) Lidi by se od tebe měli inspirovat:)

    OdpovědětVymazat
  41. tak to sú neskutočne krááááásne šaty a tebe veľmi pristanú! Veru, škoda tej kvetinky..na miesto nej by som si dala skôr len nejakú striebornú gumičku alebo nejakú striebornú ozdobu..ale inak je to úplne tip-top :))

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky Peťul,
    Tobě to vážně moc slušelo.. :) Šaty jsou nádherné, sexy a slušné zároveň :) Musela jsi býát hvězdou plesu :) Vůbec bych neřekla, že jsou šaty z ebay, vypadají jako z nějakého luxusního salonu! :) Na kolik Tě vyšly ? Je super, že Ti velikostně padnou uplně přesně :)

    Moc se mi líbí účes :) Budu se těšit na tutorial, je vážně krásný :)) Moc moc chválíím!

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Petruš, šaty jsou krásné, ale jak už tu někdo psal, tak vlasy bych také nechala rozpuštěné s volnýma vlnama...prostě lehkost se vším všudy ;-) A co bych ti napříště vytkla je to, že jedeš jen a jen na modré jak v líčení, tak v oblékání...začíná to být už nuda a rutina. Neber to ve zlém, jen to tak vnímám ;-) Přeji pěkný den. Pavla

    OdpovědětVymazat
  44. Tohle jednoznačně ano. Šaty, jejich barva i styl líčení. Chápu no, plesová etiketa velí velkou večerní, ale koktejlky jsou praktičtější.

    OdpovědětVymazat
  45. saty aj licenie super, len uces by som vybrala iny, nejaky slavnostnejsi k takym paradnym satam, ja taketo nieco bezne nosim do skoly ;)

    OdpovědětVymazat
  46. Téda, ty šaty jsem viděla a byly hezký, ovšem na Tobě vypadají nádherně! Mooooc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  47. saty aj licenie super, len uces by som zvolila nejaky slavnostnejsi k takym paradnym satam, ja nieco take nosim bezne do skoly ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Šaty i účes jsou neskutečně krásné. Tobě to v nich strašně sluší!

    OdpovědětVymazat
  49. wow Peťo vypadáš jako řecká bohyně :D šaty jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  50. si moc moc moc krásná!! a užasny saty

    OdpovědětVymazat
  51. Péťo, já včera byla zrovna také plese a shodou okolností v dlouhých šatech. Ty tvé jsou nádherné a ta světle modrá ti moc sluší! :)
    S tím přišlapáváním vím, o čem mluvíš, stejně tak i s tancem, ale já jsem letos měla na jednom plese kratší šaty a necítila jsem se v nich dobře. Navíc si myslím, že dlouhé šaty více vyniknou a podle mě i více zaujmou, než napřiklad ty samé jen krátké.

    OdpovědětVymazat
  52. Fakt kouzelné šaty :) Obdivuju, že jsi v nich svedla tančit, ale určitě jsi na sebe strhávala pozornost, hotová princezna :)

    OdpovědětVymazat
  53. Pro všechny,koho zajímají tyto šaty,viděla jsem je na Mimibazaru a na Aukru myslím také:). Byly v modré,růžové a bílé. Hledala jsem svatební a narazila na tyto:)

    OdpovědětVymazat
  54. Šaty jsou moc krásné a tobě to moc slušelo.

    OdpovědětVymazat
  55. je to odbočení od téma ale asi nemůžu na ten sraz když je mi 12 let, že???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, určitě můžeš, proč by ne, rádi tě uvidíme :)!

      Vymazat
    2. díky za odpověď budu se moc těšit

      Vymazat
  56. Já jsem si zrovna minulý týden koupila plesové šaty! Příští rok povedu totiž moji třídu k maturitě a budu je šerpovat, tak musím vypadat dobře :-D. Trochu jsem ze shánění večerních plesových šatů měla strach, bez zkoušení jsem se je bála kupovat (navíc měřím 180cm, takže je mi skoro všechno krátké) a klasických obchodů, kde mají vkusné plesové šaty, moc není, ani v Praze. Navíc jsem do nich nechtěla ani moc investovat (maximálně kolem 2000,-). Takže jsem si řekla, že než je hledat před sezonou, kdy budou drahé, tak se je pokusím koupit teď po sezoně rok dopředu :-D. A sehnala! Nádherný, pán mi je prodal za krásnou cenu a já teď jen nesmím ztloustnout :-D. A už se nemůžu dočkat příštího roku :-).

    Já na klasické plesy (do Lucerny, Národního domu na Smíchově, Národního domu na Vinohradech apod.) chodím jen v dlouhých šatech, mám pocit, že ty krátké jsou spíš výsadou opravdu mladých holek.

    Jinak ty tvoje šaty jsou nádherný! Ale jak už tu zaznělo, změnila bych účes. Podle mě se cop na ples moc nehodí, je takový moc "obyčejný". Ty kytky bych ve vlasech klidně nechala, ale udělala bych si nějaký vyčesaný drdol, aby právě vynikla ta záda! Moc se mi obecně kytky v drdolu líbí!

    OdpovědětVymazat
  57. Peti bola si nádherná, neverila by som, že takéto super šaty sa dajú zohnať na ebay :)

    OdpovědětVymazat
  58. krásná jako vždy, akorát ten účes se mi moc nepáčí :( představovala bych si spíš nějaké rozpuštěnější,polovičku seplé, navlněné :)

    OdpovědětVymazat
  59. Šaty ti padnou jako ulité, moc moc moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  60. Peti,já budu mít možná trošku divnou otázku,ale co jsi mela pod saty za podprdu, ze nejsou videt žádná ramínka? Já mám na ples šaty řešené podobně - na jedno rameno. A nevím, co pod ně za podprsenku. Mám malá prsa,takže se bez podprsenky necítím a takové ty silikonové průhledné ramínka se mi nelíbí, tak nevím no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem neměla žádnou, což bylo bohužel také poznat, že nemám skoro žádná prsa :D,ale přijde mi lepší pod takový typ šatů nedávat nic i za cenu tohoto, protože pokud z nich vykukuje podprda, tak to vypadá strašně :(, jinak se ale dělají o podprsenky se sníženými a průhlednými zády, má je třeba značka Sielei č 1590 nebo Lormarky double push up mají průhledná záda ;)

      Vymazat
  61. Péto jsi vážně nádherná moc ti to sluší :). S těmi modely máš pravdu, měli jsme u nás ples nedávno a to co tam někdo měl se nehodilo snad ani do společnosti natož na ples.
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Och, vypadáš jako nějaká jezerní víla z pohádky! Jsi nádherná!!! Šaty barvou, střihem, provedením ti sedí naprosto dokonale. Nemám co vytknout. Kytička ve vlasech je také hezká.
    Příště ještě úsměv:-)

    OdpovědětVymazat
  63. Tvůj blog je úžasný:)Ráda sleduji tvůj blog a hlavně dlouho a jsem ráda že jsem si vybrala právě ten tvůj :)Strašně moc se od tebe inspiruji jak v líčení tak i v modě atd..:)Tyhle fotky jsou oopět úžasné no ostatně jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  64. Nádherné šaty, moc ti to slušelo :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  65. Nenapíši nic nového: krásné, slušelo ti to :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Já jsem si říkala, že ty jako průkopnice výrazných rtěnek tuhle megarůžovku oceníš :-) Jinak musím říct, že Tvé šaty byly i naživo úžasné! Jedny z nejhezčích na celém plese!

    OdpovědětVymazat
  67. Ty šaty ti opravdu sluší... i make-up se mi moc líbí - jenom bych se bála té světlé barvy a toho, jak bude vypadat ta vlečka po pár hodinách courání se po zemi. Ale rozhodně ti krásně sedí.

    Nelíbí se mi ten účes - v první chvíli jsem myslela, že je to mašle a působilo to na mě tak nějak divně, ale ani s květinama tomu moc nefandím. Celkově bych řekla, že cop se moc nehodí (i když je hezkej), víc by se mi k tomu líbil nějaký z drdolů, co tu byl návod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, šaty krásné ale ten účes mi k tomu také nesedí. Zvolila bych ho také pro jinou příležitost. :)

      Ale jinak krásné. Máš zajímavý tvar postavy. :)

      Vymazat
  68. Nádherná jako vždycky, byla jsi tam určitě za nejhezčí princeznu....Moc tito slušelo Petruško, učes bezvadný, sexy šaty....prostě nemám slov....Šárka

    OdpovědětVymazat
  69. Opravdu nádherné! Božské! Ten účes, ta barva šatů, ten střih, prostě všechno, takové normální a přitom tak krásné! Radost se na takové fotky podívat.

    OdpovědětVymazat
  70. šaty jak pro vílu. Opravdu jako z pohádky

    OdpovědětVymazat
  71. V lednu jsem měla maturitní ples a spolužačka měla ty samé šaty, ale ve světle růžové. Objednávala je na aukru a též byla velice spokojená (jen je musela nechat zužit, byly jí volnější na prsou). Jsou to krásné šaty a tobě moc sluší. Na plese bys vypadala jako naše vrstevnice :)

    OdpovědětVymazat
  72. wow, moc ti to sluší :) zrovna jsem zkoukla pár tvých videí a jsi strašně sympatická :)) začínám tě sledovat, jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peťulo,

    šatičky jak pro Sněhurku, sluší ti :)
    Akorát mi celkový dojem kazí květina ve vlasech, působí to na mě pouťově, cirkusácky...



    Léňa

    OdpovědětVymazat
  74. Páni, ty šaty jsou nádherné, stejně tak jako ty. Moc ti to sluší. Šaty ti opravdu sedí jako ulité, navíc jsou originální a neokoukané a to se mi líbí. ;)

    OdpovědětVymazat
  75. Peťko, šaty krásné, slečna krásná, líčení krásné... ale ty dvě modrý růže... ach jo, to je jak od kolotočářů...

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Peti, na plese ti to muselo opravdu slušet. Líbí se mi šaty i líčení. Účes bych příště zvolila jiný, ale nic to nemění na tom, že jsi prostě kočka ;) ... No a už dlouho se chci zeptat - jak se staráš o svou postavu, že vypadáš tak skvěle? Ty tvoje dlouhé štíhlé nohy a tak... no musíš se s námi podělit :)

    OdpovědětVymazat
  77. Veľmi chválim, šaty sú krásne a tá farba ti veľmi pristane.

    OdpovědětVymazat
  78. Šaty a líčení krásné, účes se moc nevydařil. Možná je to květinami.

    OdpovědětVymazat
  79. nooo účas si mala nádherný :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  80. no jp naše peta hnus jak slus

    OdpovědětVymazat
  81. Neee Pěti en nepublikuj jsi kočka qaocinky ti to sluší tam to byla jem sranda

    OdpovědětVymazat
  82. Peti, šaty jsou nádherné a sluší ti, akorát bych možná na tobě viděla spíš nějakou jinou barvu, než tuto modrou :)

    OdpovědětVymazat
  83. ahoj,
    můžu se zeptat od kud máš ty šaty?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!