Pin up look podle Dity von Teese (22.video pro kamoska.cz)

by - 11 března

Krásné pondělí všem,

dnes mám pro vás takový jednoduchý retro look, přiznám se, že jsem tento makeup měla včera venku (bez falešné pihy, dodávám :D), protože po dotočení tutoriálu se mi nechtělo odličovat a přemalovávat a musím říct, že jsem sklidila pár zvláštních pohledů :D, holt velké vlny a červená rtěnka budí pozornost :D.....snad se vám look bude líbit.

 
 

 

 

You May Also Like

90 komentářů

  1. Ahojky, tak tenhle look mě velice zaujal a určitě ho zkusím :-) chci se jenom zeptat, ty natáčky sis dala na suché vlasy, nebo jsi je měla trochu namočené? Protože já když si dám natáčky tak se mi natočí jen když mám vlasy umyté, tím myslím mokré a pak je nechám s natáčkami uschnout. Jinak přeji hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuji a přesně jak píšeš, dala jsem si je na umyté a vlhké vlasy a nechala uschnout,jinak to opravdu nefunguje :)

      Vymazat
  2. Naprosto úžasné. Jen bych potřebovala nějakou decetnější variantu pro blondýnky. I když vlastně božská Marylin nosila to samé...

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné líčení! Moc se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý look, možný bych ho zkusila na nějakou příležitost, kde bych k tomu měla trochu odpovídající oblečení, třeba šaty v takovém retro střihu.

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalé!!! hltám každé video, ale toto obzvláště:)) Co bys doporučila místo modré varianty stínů k hnědým očím a teplému typu? Tuším, že světlá barva by se měla v pin-up stylu asi dodržet viď...:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji :)! ono záleží an celkovém barevném typu a odstínu pleti, takhle se to nedá říct na dálku, obecně ale modrá vypadá k hnědým očím dobře, záleží jen na zvoleném odstínu, zkus nějakou více do filakova třeba ;), ale na víčku by měla být opravdu světlá barva :), klasika je určitě nude odstín, tím nic nezkazíš :)

      Vymazat
    2. Tak, neodolala jsem a musela jsem to prubnout:))) nakonec jsem zvolila neutrální podklad:)) jestli chceš, můžeš mrknou na moji verzi:)

      http://jina-blog.blogspot.cz/2013/03/pin-up-girl.html

      Vymazat
  6. Jsi jako ty krásné herečky ze starých filmů,nad kterými vždy žasnu a říkám si,že jsou až neskutečné...Moc se Ti to povedlo..

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásné, podle mě Ti to sluší dokonce víc než Ditě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. To ti ale strašně moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi nádherná! moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, ano, ano. Miluji Ditu. :) Jen bych řekla, že by pleť podle jejího vzoru měla být 'bělejší'. Ale i tak palec rozhodně nahoru.
    Já osobně tento styl nosím jen s černou linkou, bez stínů.

    OdpovědětVymazat
  11. takhle ti to moc moc moc sluší:))

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to super!.. A moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné líčení, nemám slov :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. peti, tu nejde o to, ze by ludi poburoval cerveny ruz a vlny....ide o to, ze si ich poburovala ty, pretoze ti to vobec nepristane....a vyzera to na tebe dost vulgarne... Monika

    OdpovědětVymazat
  15. Peti, nadhera, moc Ti slusi! Taky bych na Tebe na ulici cumela, ale ne "zvlastnim pohledem" - obdivnym! Nevim, jestli si vzpomenes, ze jsem se Te jednou ptala na botox.. Ja uz jsem prvni navstevu absolvovala a jsem uplne nadsena. Mam jasnejsi plet a male vrasky zmizely. Ted zvazuju chemicky peeling, mam par pigmenrovych skvrn.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko,
      moc děkuju, nechtěla bys nám sdělit nějaké bližší info ohledně botoxu, samotnou by mě to zajímalo, jelikož to třeba časem bude také u mne nutné :D
      Zajímalo by mě, jestli to bolí, jaká je výdrž a jak to celkově vypadá :-)

      Vymazat
    2. Ahoj Petro, já sem se tě zrona na ten botox chtěla zeptat. Myslela jsem, že ho určitě máš.Neříkej mi, že jsi takhle dokonalá po 30 od přírody:). Tak to já nehraju, to není fér:( Miriam

      Vymazat
    3. Mne bude 34 let a Dr mi rekla, ze uz jsem mohla zacit ve driv, protoze je to hlavne prevence. Ale je fakt, ze zadne vetsi vrasky nemam, na to uz botox nepomuze. Injekce stipne, ale zadna tragedie a to jsem srab. :-) Dala mi jednu kolem kazdeho oka, 2 u korene nosu (lehce nad obocim) a dve v horni casti cela. Mam trochu snizenou mimiku, ale to vim jen ja, nikdo jiny si toho nevsiml (neudela to z obliceje nehybnou masku). Plet to rozzari a celkove omladi. To mi reklo vic lidi nezavisle na sobe. Cena je docela palka, platila jsem kolem 5ti tisic. Vydrzi to pry cca rok a vrasky se nezhorsuji a nedelaji se nove. Kamaradka byla na botoxu asi za pulku ze slevomatu a vubec to nezafungovalo. Nevim, jestli tim padem davaji min "jedu" nebo co. :-D Koukam, ze jsem se rozepsala, ale fakt jsem z toho odvazana.
      Lucka

      Vymazat
    4. Lucko, moc děkuji za odpověd, tak to zní opravdu dobře, jen ta cena tedy a tak malá výdrž za ty peníze,když si vezmu, že se to teda musí často opakovat a taky jsem četla, že prý se pak zas vrásky dělají o kousek vedle, no každopádně věřím,že je to super, kolem očí,když se směju,tak už samozřejmě taky něco málo mám, bude mi v létě 33, takže je to normální v tomto věku, také jsem o botoxu četla na netu,ale trochu se toho bojím a zas si řikám,že to snad zatím nějak nepotřebuju,no :D, ale předpokládám,že časem to asi alespoň jednou zkusím, až to budu považovat za nutné....já se vylepšení bránit nebudu, pokud bude třeba a budou na to finance, když to v dnešní době jde, proč ne. Díky moc a určitě budu ráda,když pak písneš,jak dlouho ti to vydrželo a jaké máš pocity po delší době ;). A ještě se zeptám,ty jsi byla v Praze nebo někde jinde na tom, případně klidně u koho, at víme,kdo je dobrý, třeba se informace budou hodit i ostatním :).

      Miriam, tak to jsi mě potěšila :D, na botoxu jsem nikdy nebyla, ale jak jsem psala výše, předpokládám,že jednou to třeba zkusím :).

      Vymazat
    5. baby, čo bláznite, načo botox, veď to je jed. skúste obyčajnú bravčovú masť (vepřové sádlo), obsahuje prírodnú kyselinu hyalurónovú, a občas si uvarte huspeninu (ako sa to povie česky?), ktorá je zdrojom prírodného kolagénu, a uvidíte ten zázrak... a skoro zadarmo ;) Mona

      Vymazat
  16. wau, vyzeraš strašne žensky, uplne ti to sekne :)
    Mia

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkné, sluši ti :)
    Kdyby si nevěděla podle koho se inspirovat, tak bych tě moc ráda viděla nalíčenou podle Audrey Hepburn ,,Snídaně u Tiffanyho" vypadala by si určitě skvěle a já bych věděla jak na to :)
    prosím prosím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju Audrey ve Snídani u Tiffaniho, takže se za tento look taky moc přimlouvám. Martina

      Vymazat
    2. tohle líčení mám na seznamu už asi rok, určitě ho plánuji :)

      Vymazat
    3. juchůů :) už se těším ;D

      Vymazat
  18. Krásné líčení, řekla bych, že to není asi nejvhodnější na běžné nošení, ale Tobě to Peti moc sluší..

    ale zdá se mi, že máš obočí každé jiné..:(? je to schválně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na běžný den jedině s trochu mín zářivou rtěnkou,ale jinak by to podle mě šlo klidně :), tak to mi nepřijde, že bych měla každé jiné :D,ale naschvál to každopádně není

      Vymazat
  19. Péťo ty můžeš být herečkou, vypadáš vždy uplně jinak a vždy ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  20. Červená ti moc sluší a pin up look do divadla je pro tebe jako stvořený ! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Líčení se mi moc líbí, a bez rtěnky bych ho nosila klidně denně!:) Chtěla jsem se zeptat, jestli jsi měla vlasy mokré nebo vlhké, když sis natáčky dávala, a jak dlouho jsi je na vlasech měla? :) Děkuji, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, moc děkuji a dávala jsem na vlasy vlhké, prosušené ručníkem a měla jsem to tam asi tak 2-3 hodiny :).

      Vymazat
    2. Děkuji moc!:) Katka

      Vymazat
  22. já myslím, že pohledy byly leda tak obdivné! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc se mi líbí, ale jako blondýnce mi bohužel moc nesluší. Ale tobě sedl, jsi krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  24. vypadá to strašně uměle. Navíc já béžová linka okolo rtů nevypadá zrovna nejlépe, ale pořád lepší než tvoje klasika přetažená rtěnka.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možnosti řešení tvého problému:
      možnost a) přenastavení barev na monitoru
      možnost b) omytí brýlí
      možnost c) návštěva optiky
      tam žádná béžová není :-)

      Vymazat
    2. Kde na to ti objevitelé anonymové chodí :D

      Vymazat
  25. Tak to je opravdu nádherné !!!! :))

    OdpovědětVymazat
  26. Co dodat, jsi kočka. Máš strašně zajímavý tvar rtů a plnost ti závidím. Když si vezmu červenou rtěnku, tak také nejsem ušetřená pohledu lidí. Chtěla bych umět číst myšlenky, protože by mně fakt zajímalo, co si lidi myslí, když tak koukají.

    OdpovědětVymazat
  27. Tenhle look ti moc sluší!!! :) A mám dotaz ;) Jakou má výdrž a pigmentaci ta tužka od Basic, kterou používáš na waterline?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, moc děkuji a tužka je dobrá, pigmentace fajn, výdrž průměr, na to,že stála 20 :).....

      Vymazat
  28. Teda ten lak Fascinted musím mít. To je moje gusto
    Jinak takhle namalovaný linky nosím každý den, jen k nim používám lesk na rty nebo méně výraznou rtěnku.
    Ditu von Tiese považuju za krásnou ženskou.
    Díky Petí, nádherně jsem se pokochala.
    Vaše 40

    OdpovědětVymazat
  29. Jedním slovem nádhera! Ditu Von Tees mám moc ráda a pokládám jí za jednu z nejkrásnějších ženskejch a vůbec bych do tebe neřekla že někdy půjdeš do jejího looku :-) Moc se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  30. No já se nedivím, že se po tobě lidi koukali, jsi fakt kočka. Tenhle styl ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tento make-up ti hrozně sluší! Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása :) Jinak celkově i s vlasy a pihou to tvoří opravdu skvělý celek! Takže opět palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  32. pin up styl se mi líbí moc, ale ne na Ditě. Ta mi na některých fotkách připadá jak travestita. Má na rozdíl od Peti menší oči a když je ještě orámuje černou linkou, tak to je fakt jak zmalovanej chlap. Naopak jí moc sluší jemné líčení.
    A holkám s velkýma kukadlama jako Peťa tohle líčení sluší moc.

    OdpovědětVymazat
  33. doslova kouzeelné!! moc ti to sluší, tenhle look mi přijdee naprosto báječný a hned zítra ho vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  34. Ten začátek je dost trapnej....vypadáš jako šlapka...

    OdpovědětVymazat
  35. Petka teba ja proste milujem ...si uzasna a toto video sa mi moc pacilo tak ti to svedci . dokazes sa tak zmenit a vzdy dako inak...si neskutocna....mam ta zo vsetkych najradsej a vzdy sa nemozem dockat dalsieho videa najviac sa mi paci lovely top 10 to je bomba ....urobis update make up colection?

    OdpovědětVymazat
  36. No, tohle líčení sluší jedině zimnímu typu. U Dity von Teese si na něj netroufám soudit, pokožku má studeně světlou, ale vlasy i obočí může mít klidně dobarvený. Zářivý oči typický pro zimní typ mi u ní chybí. Ale světlá pleť a tmavé vlasy dělají prostě v tomhle líčení moc, na jiné to příliš není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to pravda,pro blondýnka tato barevná kombinace moc není,ale pokud dají jiné stíny a jemnější odstín červené, určitě to také půjde :)

      Vymazat
    2. No, pak už to nebude TO ono. :-) Utlumit by to barevně jistě šlo, ale ten patřičný dramatický efekt je tady. Ale já neříkám, odvaha, žes to ukázala na sobě, se cení, já osobně asi půjdu shánět tu rtěnku. :-) Trochu odbočím, ale odpověď, proč tu někdo psal, že mu Dita von Teese přijde jak transvestita, se skrývá tady: http://blog.lulus.com/images/blog/ditavonteeseSPL_900x756.jpg Trochu jsem googlila. :-) Ve skutečnosti je daleko světlejší a jemnější typ. Ten dramatický kontrast je u ní dotvořen až díky tmavým vlasům, obočí, rudým rtům a patrně velmi světlému make-upu. Všechny tyhle atributy se dají do jisté míry nastylizovat, dobarvit, překrýt make-upem, tolik to při důsledném nastylizování nekřičí, ale ta typická "zimní" jiskřivost v očích mi nějak chyběla a tak mi to nedalo a mrkla jsem se, jak vypadá bez všech těch zásahů. Vlastní typ se moc ošálit nedá, někdo, aniž by patrně věděl cokoli o barevné typologii nebo o tom, jak ta žena vypadá ve zcela přirozené podobě, stejně správně vycítil, že na ní něco nehraje.

      Vymazat
  37. Ahoj Peti :) Ty vlasy jsou vážně super :) Můžu se zeptat kolik zhruba si dáváš natáček a jaký máš průměr? Popřípadě odkud natáčky máš? :) P.S.: Video úžasné jako vždycky :) Moc ti sluší :) Jen tak dál - moc ti fandím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrozně moc děkuji,jinak cos e týče natáček, mla jsem na hlavě asi 1,5 balení, takž asi 17-18 natáček, průměr ty střední, asi 3,5-4cm tipuji,ale ještě to pak přeměřím :), mám je ale už asi 15 let :D, tenkrát z nějaké drogerky určitě....myslím,že tento typ mají všude,ale nemám přehled....

      Vymazat
  38. Miluju Ditu Von Tesse...a tenhle make up a vlasy se Ti moc moc povedli ;)

    http://ravenaiko.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Naprostá pecka, hrozně se mi líbí retro účesy a líčení. Na běžné nošení bych nedávala modré, ale jenom tělové perleťové stíny. Lenka

    OdpovědětVymazat
  40. tohle líčení ti extrémně sluší, a celé video je naprosto dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  41. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  42. Tohle je naprosto dokonalé! Péťo, ty jsi úplná kouzelnice. :) Ditu von Teese mám ráda a ty vypadáš skoro na chlup stejně jako ona s tímto líčením! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  43. Vypadá to krásně, rudé rtěnky se mi moc líbí.
    Možná jsi na to už odpovídala, ale můžu se zeptat, proč pořád nosíš ta rovnátka? Vždyť máš zuby ukázkově rovné. :-) Mnohem víc Ti to sluší bez nich.
    Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju,ale rovné zuby mám právě proto,že jse si nechala nasadit rovnátka, ještě mi dorovnává horní jedničku a pak snad půjdou dolů :)

      Vymazat
  44. Tenhle look ti moc sluší!!! :)Bude recenze šnecí bb krém?Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti bude a zatím vypadá fakt slibně, asi předčí i Cho Bo Yang :)

      Vymazat
  45. Peti, skvelý look a veľmi Ti pristane. No musím povedať, že konečne niekto aj experimentuje. To mám na Tvojom blogu rada.. všade sú len také nudné make upy..rovnaké a jednoduché. A keď chcem trochu inšpirácie, stačí mi prísť sem! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  46. Si tak neskutočne krásna! Veľmi sa ti to podarilo :) Náádhera...

    OdpovědětVymazat
  47. Doufám,že se zúčastníš té soutěže určitě bys vyhrála...jinak anonymové nezávidte :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju,ale já se neúčastním raději, minule jsem koukala na soutěž u ELFu a ty komentář pod fotkami mě docela překvapily, stačí mi to občas tady od anonymů, dobrovolně jejich působnost asi rozšiřovat nebudu :D :d.....

      Vymazat
  48. Taky bys u mě vyvolala zvláštní pohled, protože to je fakt pecka. Nemohla bych na tebe přestat "civět". Strašně ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  49. Krása. Pin-apky, rockabilly styl, tetování vlaštovek....ááách :))

    OdpovědětVymazat
  50. hrozně moc všem děkuji, jsem ráda, že se vám look líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  51. Já takhle chodit téměř denně. :D

    OdpovědětVymazat
  52. milujem pin-up! elegantné a zvodné zároveň. síce k tvojmu farebnému typu by som zvolila len béžové tiene a rúž trochu do malinovo-červena, nechceš vyskúšať aj takú kombináciu? niečo ako Marilyn. som však presvedčená, že k pin-up looku rozhodne patria umelé riasy, ktoré si tak rada nosila (som si všimla, že v poslednom čase ich nenosíš, čo je super, pretože svoje vlastné riasy MÁŠ pekné! :)) ale k tomuto by sa hodili. ešte som si všimla, že Dita má na nechtoch biele mesiačiky. inak "palec nahoru"! :) Mona

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peti,
    můžu se zeptat kde si koupila tu běžovou tužku na oči od Basis? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  54. :OO Tenhle look jsem si zamilovala už na facebooku. Podle mě jsi to vychytala i líp než na předloze. Jsi prostě nádherná a tohle líčení se mi na tobě neskutečně líbí.
    Že by nový sex-symbol dalšího století? ;D

    OdpovědětVymazat
  55. Teda Péťo, tohle je fakt bomba! Normálně na líčící videa moc nekoukám, ale když jsem viděla pin-up v názvu, hned jsem si to pustila a nezklamalo. Více takových videí, prosím! :))

    OdpovědětVymazat
  56. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  57. Peťo,nezlob se ale tobě tohle nesluší,..Fakt ne teda aspoň podle mě ne.

    OdpovědětVymazat
  58. Paní kolik je Vám let ? Tipla bych ve věku zpěvačky Madonny, nebo Heidi Janků.

    OdpovědětVymazat
  59. krásné, Ty jsi pro výrazné líčení jako stvořená :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!