Ryor Balzám na rty s arganovým olejem a Krém na ruce s aloe vera

by - 15 března

Krásný pátek všem,

včera jsem vám slíbila recenzi na novinky od Ryoru, tak jdu rovnou na to :). Jak jistě víte, já jsem fanda levnější kosmetiky, kvalitní a české kosmetiky a přiznám se, že právě proto mám značku Ryor moc ráda a ne, opravdu od nich nejsem podplacená, abych to napsala :D! Dnes bych vám ráda ukázala nový balzám na rty s arganovým olejem a krém na ruce s aloe vera.




Balzám na rty s arganovým olejem - 15ml, 70Kč

Víte, já jsem fanda jelenů a tím nemyslím jen na oblečení, ale i v praní a v péči o rty, prostě klasické jelení mýdlo a jelení lůj máloco předčí a tak jsem byla velmi zvědavá na tuhle novinku. Jsem opravdu klasik a mám ráda klasické tuhé balzámy na rty a tak jsem na tento tekutý balzám v tubě hleděla se značnou nedůvěrou. Jeden, v podobném balení, jsem již zkoušela a přímo odvařená jsem z toho nebyla a tak jsem prozíravě čekala, že tohle bude něco podobného........
Přejdu k věci, spletla jsem se, tento balzám mě opravdu zaujal a to nejen tím, jak perfektně plní svou funkci, ale nakonec kupodivu právě i tím složením a parfemací, která mi u jiných ryoráckých krémů přijde až zbytečně výrazná.
Balzám je tekutější a olejovitější konzistence, díky které se perfektně nanáší na rty a zdá se mi, že se docela pěkně vsakuje a rty hydratuje. Další nesporné pozitivum je to, že evidentně rty hojí. Majitelé rovnátek již jistě tuší, kam tím mířím, rovnátka jsou potvora, která vaše rty vysušuje, rty natékají a praskají (no dobře, nepopírám, že ten nateklý efekt vypadá docela dobře :D, ale to popraskání už méně) a tak je třeba je poměrně často ošetřovat a hojit, já mám rty úplně nejhorší po ránu. Musím říct, že od té doby, co používám tento balzám, mám rty mnohem vláčnější a ráno méně vysušené a popraskané, věřte nebo ne, ale tohle fakt funguje. K dalším pozitivům a sociálním jistotám bych připsala to, že na rtech vytvoří lesklý efekt, tedy se dá určitě použít jako bezbarvý lesk, negativum je v tomto případě pak jasné, není to podklad pod rtěnku, to určitě ne, protože na ten balzám se toho po nanesení moc nechytí, museli byste ho nejdříve nechat pořádně vsáknout.
A když už jsem nakousla tu vůni, parfémová kompozice je grep a černý rybíz, obojí nesnáším a nejím, ale na těch rtech mi to paradoxně hrozně voní a je příjemné, vůně je na můj vkus tak akorát výrazná.
Co se týká balení, průhledná tubička s aplikátorem je klasika, kterou se balzám aplikuje pohodlně  a dobře a povedený mi graficky přijde i papírový obal. Takže shrnuto podtrženo, za mě teda palec nahoru, určitě to zkuste, jestli máte rádi mastnější věci na rty a máte rty suché a popraskané.
 
 

 



Krém na ruce s aloe vera - 200ml, 72Kč

V tomto případě se vlastně nejedná o úplně horkou novinku, ale spíše o nový přebal, já jsem ale krém zkoušela poprvé. Obecně můžu o krémech na ruce říct to, že se v nich moc nevyznám a jsem ignorant, doslova si namažu ruce tím, co mi přijde pod ruku, bud klasickou indulonou nebo čímkoliv nejlevnějším z drogerky a moc to neřeším, berte tedy recenzi jako postřeh rukokrémového laika.
Krém má klasickou bílou barvu a lehkou, dobře vstřebatelnou, konzistenci. Právě ta dobře vstřebatelná konzistence je to, co oceňuji nejvíc, ačkoliv jsem milovnice mastných krémů na tělo i obličej, tak na rukou mi to prostě vadí, nesnáším, když si namažu ruce a pak musím půl hodiny čekat, než na něco sáhnu, abych se nepřilepila. Nehledě na to, že v tu chvíli vždycky potřebuju otevřít láhev s pitím, takže se mi protáčí uzávěr a nebo někdo volá, takže výživnou pleťovou masku dopřávám i svému mobilu, což nejenže nevypadá vábně, ale navíc ho to i ničí a to zas ničí manžela "ty sis zase mazala ruce a něco jsi psala na mým počítači", to mají ti chlapi nějaký senzor na krémy na ruce a balzámy na rty?! Kdykoliv si namažu ruce nebo dám bezbarvý balzám, manžel to vždycky pozná a frfňá. No a dopadá to tak, že ho přistihnu v koupelně, jak si s ním maže ruce, čestný pionýrský, "když já mám ted v zimě hrozně suchý klouby na prstech"! :D
Tak jsem se trochu obšírně dostala k tomu, že tenhle krém se prostě vstřebává velmi rychle a žádný otisky a umatlaniny nehrozí, navíc tedy i přes tu lehkou konzistenci, hezky hydratuje a ruce jsou po něm opravdu hebké a vláčné. Vůně je jemná a příjemná, tuba praktická a cena vice než příznivá. Takže verdikt je jasný, za mě jo :).




Dnes tedy pochvala a zajímalo by mě, máte ozkoušené a  co na to říkáte?

You May Also Like

64 komentářů

  1. Skúšala som z Ryoru iba Matujúci krém a teda za mňa žiadna hitparáda to neni a prekáža mi aj vôňa toho krému.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně u většiny pleťových krémů ta vůně taky trochu vadí, ale zase na pleti jsou jinak skvělé, takže je nedávám moc blízko k očím a je to ok

      Vymazat
  2. Ten balzám vypadá pěkně :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna dneska jsem šla na Ryor. Balzám chci už delší dobu vyzkoušet. Dneska ho ale v drogerce neměli. Ale byl tam oční gel na unavené oči po práci na PC... no zkrátka, nutně jsem ho potřebovala :D .. obohatil mi tu můj beauty koutek u počítače a jsem na něho zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten gel mám a čekala jsem od něj trochu víc... Ale je příjemnej a můžu si namazat oči a za čtvrt hodiny se namalovat

      Vymazat
    2. holky.. to neznám...:) o co jde? to je od ryoru..?

      M.

      Vymazat
    3. jojo, Oční gel z řady Intenzivní péče. Úplně mě překvapilo, jak rychle se vsákne :)

      https://eshop.ryor.cz/x7762/ryor-ocni-gel

      Vymazat
  4. Já se prostě nedokážu přenést přes složení Ryoráckých krémů, kvůli tomu si od nich nikdy žádný nekoupím. 2-bromo-2-nitropropane-13-diol je na seznamu nejnebezpečnějších látek v kosmetice.
    Ale balzám na rty se mi líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas. A prej přírodní kosmetika....
      Taky bych ráda podporovala českou značku, ale to složení výrobků je děs a nemůžu se tedy divit, že mé pleti a pokožce tato kosmetika absolutně nevyhovuje.

      Tvůj blog mám Peti hrozně ráda, ale s tím Ryorem to už fakt přeháníš.

      Vymazat
    2. ano, za to, že mi něco vyhovuje si zasloužím na pranýř!

      Já už jsem několikrát zminovala,že nerozebírám složení, nejsem chemik, fotím to jen pro vás, navíc si myslím,že spousta lidí jsou odborníci na všechno, podle toho co tak někdy na blogu čtu. Všichni jsou chemici, perfektně se malují a oblékají a všemu rozumí, takový ferda mravenec práce všeho druhu by se měl před nimi stydět.

      Vymazat
    3. Já souhlasím s Péťou... Navíc majitelka Ryoru je Ing z chemárny, tak snad ví, co do toho krému má a nebo nemá dát, ne? Nepíše tam poměr surovin a pokud něco škodí ve velkém množství, tak ve stopovém množství to může naopak pomáhat. Já nejsem chemik a nerozumím tomu, ale přece nedaj do krému jed... Ryor vyhovuje hodně lidem a kůži na těle stále mají =o)

      Vymazat
    4. To určitě, všechny jsme chemici, perfektně se malujem a oblékáme a proto ti chodíme stránky jen kritizovat :D O nějaké inspiraci a kopírování nemůže být vůbec řeč :D

      Vymazat
    5. Jen bych tedy ještě dodala, že zrovna ten Ryor, konkrétně mandlový krém a oční gel mají v mé koupelně místo už roky, kupuji si je na střídačku už od 20 a vyhovují mi a pleť si nemyslím,že bych měla špatnou a že by mi škodily, jak píše Mikinka, záleží na množství látky a to bych právě nechala na těch opravdových odbornících ;)
      A jak již bylo řečeno,každému sedne něco jiného a v kosmetice to platí opravdu dvojnásob, kor pěčující.

      Vymazat
    6. Ahoj Péti, mám tvůj blog hrozně ráda. S manželem koukáme na tvá videa a vždy nás to baví.
      Ale tady bych se chtěla zastat anonyma, když mu nevyhovuje složení této kosmetiky, tak proč by to nenapsal? Je to prostě další názor, nevím co je na tom špatného.
      Nemyslim to zle, jen nechápu proč by se ke složení krému nemohl vyjádřit.
      Mně teda RYOR také vyhovuje.

      Vymazat
    7. anonymní 8:19 asi jsi mě nepochopila dobře, já jsem reagovala hlavně na tu větu, že to s tím Ryorem přeháním, což je úplně mimo,když tu mám za dva roky blogování 4 recenze na Ryor, to mě opravdu naštvalo, myslím,že po více než 10 letech používání kosmetiky od Ryoru si snad můžu dovolit na svém blogu napsat za dva roky 4 receneze. Je to prostě jen o rýpání, o ničem jiném.

      Co se týče složení, jen jsem to poznamenala na okraj, je to podobné jako diskuze pod složením Ziaji, já nikomu neberu to, že mu něco nevyhovuje, jak jsem psala výše, každému sedne něco jiného, to je úplně jasné, ale vadí mi, že někdo vidí ve složení něco, vygooglí si to a hned dělá závěry, mnoho lidí si vůbec neuvědomuje, že v podstatě všechna léčiva jsou také jedy, jen záleží na množství účinné látky a to je to, co mi tom vadí, že u toho, než občas někdo něco napíše, vůbec nepřemýšlí. Ale jak vidíš, diskuze je svobodná (možná až moc) a každý se vyjádřila jak chtěl ;). A vidfím,že musím zdůrazňovat znovu a znovu, že mně osobně je úplně šumák co kdo používá, já jsem zprostředkovávám svůj názor, nikoho nenutím ser mnou souhlasit, číst to atd atd.... :)

      Vymazat
    8. Booože, člověk chce jen normálně napsat svůj názor a hned se na to nabalí agresivní opruzovači.
      Vím, že jsou chemikálie ve všem, proto se i lékům vyhýbám, jak jen to jde. (ANO, jsou tací, co léky potřebují pořád).
      A poslední dobou se snažím vybírat přírodní kosmetiku. Když už ty chemikálie do sebe cpem horem dolem, tak to chci omezit alespoň takhle. (ANO, někdo složení nesleduje a výrobky mu vyhovují.)
      A vůbec jsem tím nechtěla osočovat Petru, že používá Ryor. Naopak se mi líbí, že podporuje české značky. Já měla od Ryoru pleťové mléko pro normální pleť (strašně mi smrdělo) a břečťanový gel na zeštihlování (nedokážu se pravidelně mazat a opět strašně páchne. pro mě).
      Anonym 15. března 2013 18:02

      Vymazat
    9. Anonym 9:46 to já s tebou souhlasím a je to chvályhodné, když se o ta složení více zajímáš a vybíráš si, já to zatím praktikuju hlavně v jídle, ale určitě je fajn se do toho více ponořit a prostudovat i tu kosmetiku, s tím úplně souhlasím!

      Vymazat
  5. Kolik ti Ryor platí za ty recenze? Neřikej mi že tohle děláš jen za to že ty výrobky máš zadarmo od nich...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D co dodat, snad jen koupila jsem si za ty peníze od nich za recenze vilu na Bahamách a jachtu v Karibiku, blbost některých lidí opravdu nezná mezí......

      Vymazat
    2. Anonym: Tohle mě fakt zaráží. Každý používá jiné výrobky a každému tím pádem vyhovuje něco jiného. Já taky používám Ryor a jsem s touto pečující kosmetikou spokojená. A pod tuto recenzi bych se klidně podepsala.

      Lovelyhair: Co dodat, snad jen, že se za tebou zajedu podívat na Bahamy. Nebo raději do Karibiku?..No, každopádně si vezmu nějaký opalovák (od Ryoru :D - sice ten se asi nevyrábí, ale co, pošleme jim námět :D..)

      Vymazat
    3. blbá seš tu tak leda ty, nejsem rozhodně jediná která si všimla že se najednou podezřele zde objevuje hodně recenzí od právě výše zmiňované značce Ryor a ani jedna není negativní, jaká to náhoda viď? A rozhodně to není tím, že by měli všechny výrobky dobré. Petro je zde dost chytrých lidí, nedělej z nás debily...

      Vymazat
    4. Peti, a bude vecirek? Ja jsem na tu vilu zvedava :)
      Krem na ruce se mi libi, asi ho zkusim. Ja prave taky bojuju s tim, ze kdyz si je namazu, tak zvoni telefon nebo musim nutne neco podat apod...tak jsem zvedava. Diky.

      Vymazat
    5. anonyme, nestačily ti ty tvé příspěvky pod postem Líčení Megan Fox, asi ne, asi zas volný víkend bude,že jo, to si počítám ještě počtem :D..... A je tu hodně recenzí od Ryoru? Od začátku roku je to druhá recenze na něco od Ryoru! A proč bych o tom nemohla psát, když mi to vyhovuje a jak vidíš nejsem jediná. A kecy, že to mám zadarmo jsou taky mimo,ted jsem si třeba od Ryoru koupila Kaviderm a Oční gel u nás v drogerce, můžeš se jít optat majitelky drogerie, to o tom taky nemůžu napsat? Co je ti vůbec do toho, o čem já píšu na svém blogu a kde bereš tu drzost tady svoje žvásty vydávat za pravdu. Když je tu tolik recenzí na Ryor, předpokládám,že je máš přečtené a tudíž víš moc dobře, že všechny nejsou pozitivní a že některé věci kritizuju,jako je třeba právě ta parfemace, jenže to by ti muselo jít o obsah a ne o to tady akorát blbě kecat a urážet. Opravdu mě tvoje "inteligence" zaráží, ale aspon chápu,proč nepíšeš pod svým google profilem, já bych se za tohle taky styděla ;).

      Vymazat
    6. jojo, holky, bude kolaudace, ještě dvě recenze a mám na letenku :D :D......opravdu ubohé, já fakt nechápu myšlenkové pochody některých lidí, kde se vzalo to,že blogerky mají všechno zadarmo a ještě za to něco dostávají,to bych fakt chtěla vidět, protože to asi bloguju někde jinde :D!

      Vymazat
    7. To víte dámy, potrefená husa se vždy ozve. :D Já nechápu, proč by Peťa měla být za každou cenu nestranná. Je snad soudce placený z vašich daní?
      A co se týká mě, když si koupím krém co mi nevyhovuje, tak nějak automaticky si od nich už nekoupím třeba tělové mléko. Funguje to i naopak, když je od firmy jedna věc fajn, intuitivně doufám,že další jejich výrobky budou taky fajn.

      Vymazat
    8. Peto, nemuzes zverejnit ip adresy tech nudicich se anonymu? To uz je do nebe volajici, jak lidska zavist nezna mezi. I kdybys to dostala zadarmo, tak co je komu do toho?! Nikdo nikoho nenuti cist jeho clanky ani navstevovat jeho blog. Kdyz mi neco nesedi, nebo nekdo nesedi, tak to proste nevyhledavam, evidentne tu mas ale par divacek, ktere maji rozpory sami se sebou, a nejak dusevne nejsou v poradku, jinak by ze sebe nechrlily takove jizlivosti a neprejicnosti.

      Vymazat
    9. "Ještě dvě recenze a mám na letenku" :D :D :D Tak když píšeš ty recenze teda tak často, jak říká Anonym, tak to bude tak příští týden, co? :D Booožínku :)

      Klid a nohy v teple :)*

      Vymazat
  6. Vypadajípěkně mužná si je koupím

    OdpovědětVymazat
  7. Teda tak tyto produkty mě tedy zaujaly! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tož já jsem si ten krém na ruce koupila před týdnem - a obecně mám Ryorácké produkty ráda - jen tohle mi smrdí jako koňský hnůj. V obchodě se mi ta vůně líbila, ovšem když si ho namažu na ruce - po chvilce se rozvine opravdu nelibá vůně...

    Lil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám koně 3 a vím jaký pach má hnůj, ale určitě se to tomuhle krému ani náznakem nepodobá. A co ho reklamovat? Mohl být třeba špatně skladován a zkazil se.

      Vymazat
  9. Ten balzám vypadá na rtech opravdu moc hezky :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, já bych si ten balzám na rty strašně ráda kupila ale v obyčejných drogerkach ho nemaj a jelikoz sem z Olomouce tak tu nemame ani kamenny obchod...a ten eshop ma predrazene postovne:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pokud vim, tak moje mama Ryor v Olomouci kupuje v drogerii v ulici 8.rijna (kdyz jdes od Prioru na Namesti Hrdinu, tak po leve strane). A krome toho se nektere vyrobky od Ryoru prodavaji i v Rossmann. A ten snad vis, kde najit ;-)

      Vymazat
    2. Jestli chceš, tak mi napiš na mail Anjelska@gmail.com něco mi napadlo :-)

      Vymazat
  11. Balzám mě překvapil složením, dlouho jsem se na něj dívala, snad ho seženu u nás v malém měste :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jo jo, přesně tenhle krém mám, ještě ve starém balení s pumpičkou, koupila jsem ho i mamce a jsme obě moc spokojený, recenze je určitě pravdivá. Rychle se vsákne a člověk nic nezamastí... Verča

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj holky, já Ryor můžu celkově :-) tyhle dvě věci jsem si koupila při poslední návštěvě a musím souhlasit, balzám používám dva týdny a je prostě parádní. Krém na ruce jsem měla už v pumpičce a koupila jsem si i tubu a je fantastickej. Píšou teda na ruce, ale já se s ním mažu celá po koupání, vsákne se, takže si můžu obléct pyžamo a ráno mám hebkou kůži a krásně voním, přijdu si jak miminko (a takhle jsem si zatím nepřišla s žádným krémem).
    Jinak když už jsme u toho Ryoru, kdo má suchou pokožku, tak můžu doporučit hydrofilní olej, používá se to místo sprcháče, je to fakt paráda a netřeba se po koupání mazat.
    =o) krásný víkend

    OdpovědětVymazat
  14. Můj přítel taky pořád ohrnuje nos nad všema krémama a večer v posteli: "Prosimtě, kde máme ten krém na ruce? Já mám tak vysušený klouby na rukou" :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem asi hrozná, ale ten balzám mi příšerně smrdí. Kamarádka to přirovnala k čističi na záchod a myslím, že to za mě naprosto trefila. Prostě ten puch přímo pod nosem nesnesu. Ale souhlasím s tím, že je asi hodně dobrý. Ale opravdu opravdu mi páchne :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážne ten balzám smrdí? Vôňa grepu a ríbezlí mi znela spočiatku lákavo :-(

      Vymazat
    2. Já věřím, že někomu to určitě nevoní, ona je ta vůně taková dost specifická a já osobně třeba nemám ráda ani grepy ani černý rybíz, ten přímo bytostně nesnáším :D, ale kupodivu se mi to vůně na rtech líbí a nepřekáži mi, mně to voní ovocně a svěže, cítím v tom víc grepu, je to ale něco úplně jiného než klasické "chemicky" navoněné barevné balzámy,jak jsme zvyklé, takže určitě to je nezvyk.

      Vymazat
  16. Ten balzám na rty mě moc nezaujal, ale už dýl přemýšlím o vyzkoušení krému, protože ty moje ruce to je jedna velká hrůůůza...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  17. :) chvilku tady člověk není a hned se tady rojej anonymové v množství větším než malém :-)

    "blbá seš tu tak leda ty, nejsem rozhodně jediná která si všimla že se najednou podezřele zde objevuje hodně recenzí od právě výše zmiňované značce Ryor a ani jedna není negativní, jaká to náhoda viď?"
    A já se ptám, jsou 4 recenze na Ryor za dva roky moc? :-) Asi ne, že :-)
    Jinak si pro Vás připravuji nový článek, zase to bude taková slátanina :) ale snad se bude líbit. Dobrou noc :-)

    OdpovědětVymazat
  18. K dalším pozitivům a sociálním jistotám...

    K jakým sociálním jistotám? Peti není to až moc nadnesený výraz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňa to práve pobavilo, a nevnímam to zle :) Peťa to aspoň nadnesene myslela a bolo to tak pochopené. Sú ľudia, ktorí to hovoria s vážnosťou a myslia nadnesene. To je predsa horšie, nie? ;)

      Vymazat
  19. Ahoj, Ryor jsem používala s přestvkami už od puberty,a doteď pamatuji n vůni krém s fysostigminem pro pleť s akné a jakousi 2 fázovou pěnu do sprchy.Nejvíc jsem se ale vracela k očnímu krému,a zase se k němu vrátím.Nejhorší od nich byl oční gel a jakési udělýtko na pupínky.Moje máma si k vánocům přála právě řadu od Ryoru, tak dostala s mořskými řasami, protože strašně obdivovala jeden krém , co vyzkoušela u kámošky( a to vyzkoušela mnoho krému luxusních značek).Petra

    OdpovědětVymazat
  20. Taky jsem fanda té levnější kosmetiky, na rtech vypadá skvěle .:)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, vďaka za článok.
    Ja som maniak na krémy na ruky a už som vyskúšala hádam všetko, čo sa tu dá zohnať. Už som objavila jeden skvelý krém od ruskej značky Natura Siberica, ktorý má práve tú vlastnosť, že sa rýchlo vsiakne a teda ho môžem používať hlavne v práci. Bonusom je pekná vôňa.
    Krém od Ryoru rada vyskúšam, pretože zrovna ten sa mi do rúk teda ešte nedostal. Od nich som dlho dlho dlho používala iný krém na ruky a to ten s grepovým extraktom a rozmarýnom. Je naozaj dobrý, avšak na zimu príliš ľahký, preto som pátrala po alternatíve.
    Balzam na pery s arganovým olejom mám doma kúpený tiež, avšak nemôžem zdielať tvoje nadšenie. Nedokážem sa zžiť s tou tekutou konzistenciou. Balzam mi potom steká do pusy a teda nechutí dobre :D. Ale tá vôňa je úžasná. S touto parfemáciou som používala už ryorácke telové mlieko a mazanie som si vždy vychutnávala. Tá vôňa mi pripomína niečo z detstva, ale neviem to identifikovať.

    OdpovědětVymazat
  22. Balzám s arganovým olejem jsem koupila a vyzkoušela a mě nevyhovoval. Letěl hned pryč :-) Koupila jsem ho za 63 Kč, z netu. Má hrozně olejovou řídkou konzistenci (obsahuje vlastně jen ty oleje - arganový, avokádový, jojobový a vazelínu), stéká, nehydratuje, spíše vysušuje. Vůně mi vadila, černý rybíz a dost z toho byl cítit ten olej, prostě jak kdyby jste si daly na rty olej na smažení. Hnus. Putoval dál a nikdy více :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, ten krém na ruce mě zaujal, až dopotřebuji všechny krémy co mám (což bude za dlouho :)) tak se po něm rozhlédnu

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Já jsem si celá natěšená nakoupila celou sadu Aknestop od Ryoru a přišlo první velké zklamání, krom čistící pěny mi nic nevyhovuje, a navíc mi naposled začal svědit a pálit celý obličej a akné se mi výrazně zhoršilo, a má druhá zkušenost s Ryorem je ze Senzaboxu, kde byl krém na velmi citlivou pleť, ten jsem taky vyzkoušela a výsledek obličej rudý jak rajče, opět svědění pálení. Takže za mě Ryor nee, a po druhé zkušenosti už od této značky definitivně nic nevyzkouším, i když je to velká škoda. Toť mé zkušenosti s Ryorem.

    OdpovědětVymazat
  25. oba produkty mám také doma a používám je ráda :) u balzámu mi nijak tubička ani tekutost nevadí, naopak jsem ráda, že do toho nemusím sahat rukou - to nemám zase ráda já.
    s krémem jsem spokojená také. přes zimu se mi olupují dlaně, takže bych bez namazání nevydržela. musím se ale přiznat, že mazátka na ruce si kupuju většinou podle vzhledu :D taková moje úchylka.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, nebyla jsi dnes okolo jedný v Táboře v Tescu? Na parkovišti jsem viděla buď tebe nebo někoho, kdo je ti velmi podobný a má i podobného manžela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,tak to jsem pravděpodobně já byla, byli jsme tam na nákupu :).

      Vymazat
    2. Tak to je pěkná náhoda :) Obvykle se pohybuju spis na severní půlce čech, vydám se na jih a potkám jednu ze svých oblíbených blogerek :)

      Vymazat
  27. Oba dva produkty mě zaujali mastné ruce mi nevadí trošku na suché ruce trpím ne žy by to bylo děsné ale denně si ruce natírám a před spaním používám obyč niveu a kosmetický bavlněné rukavice a ráno jsou ručičky jako dětská prdýlka :))

    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Kosmetiku Ryor mám moc ráda. Teď jsem si pořídila denní krém -Ryoherba Aktivní krém proti vráskám- a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  29. Recenze se hodí!:) Já si koupila dvoufázový odličovač a byl to pro mě propadák.:/ Nevím,asi jsem neměla štěstí,ale balzám zkusím!:)

    OdpovědětVymazat
  30. ten balzam mam, ale mne zas tak nevyhovuje, podla mna aj ked je mastny, zostane mi sediet na perach a vobec sa akoby nevsiakne, skor ho zlizem alebo obtirem o pohar, skratka vydrzi mi na perach max tak 10 minut- pripadne sa mi roztecie vsade okolo pier.. na druhu stranu mam od ryoru krem s ceramidmi a ten mi velmi vyhovuje...

    OdpovědětVymazat
  31. aj aj aj!!!! To sis špatně koupila!!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Teda hloupost některých diskutujících je fakt velká :D Já teď taky přišla značce Ryor na chuť a zatím jsem nenašla výrobek, který by mi nevyhovoval. Mám sérum s arg. olejem, krém s tím zlatem a olejem, matující krém, duo krém, mořskou řasu, odličovací mléko a tonikum. Vyhovují mi a to jsem vyzkoušela hodně značek jako třeba Clarins, YSL, Chanel a Guerlain. Pokud mi budou dál vyhovovat, tak u ryoru zůstanu.
    Kdybych měla blog nebo YT kanál, tak bych taky o nich asi básnila a doporučila je.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!