Sraz příznivců blogování a blogů Petralovelyhair a Plum Foolery 27.4.2013

by - 28 dubna

Krásný nedělní večer,

předem musím upozornit, že se budu snažit být stručná, ale asi se mi to nepovede, protože jsem ze včerejška plná dojmů a to jen těch nejpozitivnějších. Troufám si neskromně tvrdit, že to byl největší a nejlepší blogerský sraz všech dob a že to určitě musíme zopakovat :D! Dopočítali jsme se k tomu, že nás na srazu bylo 77 ženských, ale zjistilo se, že někdo odešel omylem bez micelárky, takže tohle číslo ještě pořád není konečné, celkově nás mohlo být někde mezi 85 a 95 lidmi na srazu, což je neuvěřitelné číslo. Já se přiznám, že to mě nenapadlo ani v nejdivočejších snech, že se na nás přijde podívat tolik lidí a že vám za to stojíme. Za to opravdu strašně moc děkuju a hrozně moc si toho vážím! Tohle se prostě ani nedá popsat slovy, celé odpoledne byla ohromná smršť všech možných pocitů, trémy, dojetí, štěstí, prostě to bylo úžasné a pro mě osobně to je fakt zážitek na celý život.
 
Společná fotka, ne všichni se chtěli fotit a také jsme se fotili asi ve 4hod., kdy už víc jak polovina lidí odešla, příště musíme udělat nějaký přesnější časový plán a pořídit asi mikrofon, aby nás bylo všude dobře slyšet :D...
 


 
Ale nebudu předbíhat, vezmeme to krok za krokem. Že jsme se s Kájou domluvily na uspořádání společného srazu pro všechny, kdo mají rádi kosmetiku, zkrášlování, blogování a třeba i naše blogy, už jste zřejmě zaznamenali. Nejdříve jsme se tedy shodly na termínu a pak přišla na řadu volba místa, vzhledem k tomu, že nedaleko J. Hradce bydlím a věděla jsem o fajn kavárně, kde by nám poskytli k pronájmu i vlastní salonek, tak jsem to navrhla. Já vím, že J. Hradec není zrovna nejfrekventovanější místo v republice, ale musíte nás chápat, že jsme se s Kájou samy platily pronájem, občerstvení a podobně, takže bychom si těžko mohly dovolit něco v centru Prahy (to jen tak na okraj, že hodně lidí psalo kdyby to bylo Praze, Brně, Ostravě, u mě v obýváku....). Ale abych to zas nepřeháněla, už jsme se bavily o tom, že bychom mohly udělat něco na podzim a pokusit se sehnat něco v tom Brně třeba :), ale to je hudba budoucnosti, to se určitě vše včas dozvíte ;). Byla jsem moc ráda, že Káje se kavárna líbila a tak jsem nám zamluvila termín :). Když jsem u toho, sraz se tedy konal v kavárně Fotocafé , která se nachází v historickém centru J. Hradce v Muzeu fotografie. Musím říci, že už samotné jednání s majitelkou kavárny paní Závodskou je ohromně příjemné, ve všem nám vyšla vstříc a mně v pátek před srazem pomáhala stěhovat stoly a židle a v sobotu se o nás pečlivě starala, proto jí patří obrovský dík a pokud budete v JH a budete si chtít zajít na kafe, mohu doporučit všemi deseti :).
 
Tahle to vypadalo v pátek večer....
 


 

Samozřejmě jsme vás s Kájou nechtěly nechat odejít s prázdnou, když jste za námi některé vážily tak dalekou cestu a proto jsem zajistily dárečky. Zde se sluší poděkovat firmám, které dárečky pro vás věnovaly, za jejich obrovskou ochotu a velkorysost:

RYOR - dárkové taštičky od Ryoru obsahovaly dva vzorečky - denní krém mořské řasy a tělové mléko s levandulí a malé balení krému pro normální až smíšenou pleť. Mořské řasy jsou skvělé pro hydrataci a vypnutí pleti a vhodné na plet citlivou, smíšenou , normální i suchou. Vůni levandule já osobně miluju, takže doufám, že se mléko líbilo i vám :).







BIODERMA - věnovala 100ml balení micelární vody Sensibio, která se po prvním balení stala mou stálicí, protože krásně čistí pleť a odličuje bez problémů i gelové linky a řasenku, recenzi najdete tady.


Psaná recenze na sébium novinky bude následovat.



MISSHA - věnovala kupu vzorečků BB krémů v krásných papírových taštičkách a dokonce byla k dispozici i plná balení jako testery k vyzkoušení, což bylo perfektní, protože každý mohl zkusit rovnou na své pleti odstín a konzistenci BB krémů.



Páteční přípravy tedy proběhly v pořádku a teď už jen zbývalo doladit to na místě v sobotu v poledne. Přiznám se vám, že když jsem se v sobotu ráno probudila, měla jsem pochybnosti, jestli jsme se do toho měly pouštět, jestli vůbec někdo přijde a nebudeme tam samy nebo naopak, co kdyby se náhodou stalo, že by bylo málo vzorečků (to jsem ale hned zavrhla, protože jsem si říkala, že to není ani možné :D!) a co když tam bude ticho a divná atmosféra, co když se vám tam nebude líbit, co když........no prostě jsem dokázala sama sebe docela solidně vystresovat :D. Naštěstí na velké přemýšlení nebylo moc času. Ráno jsem se upravila, učesala, namalovala, abyste se mne nelekli a už jsme uhnáněli s manželem do cukrárny Pralinka v Jarošově nad Nežárkou, kde jsem měla domluveno vyzvednutí makronek a cupcaků. Bohužel jsem díky frmolu nestihla cupcaky a makronky ani vyfotit a taktéž ani připravené stoly s občerstvením, protože už před 13 hod nastal takový frmol, že vůbec nebyl čas vzít do ruky foťák. Z toho, že vše poměrně rychle zmizlo soudím, že vám chutnalo a dle ohlasů vedly cupcaky s pařížskou šlehačkou, musím tedy na tomto místě pochválit slečnu Janu Štěbetákovou - cukrářku, která je pro nás upekla :). O občerstvení ve formě čerstvého ovoce se postaral šéfkuchař David - manžel Káji, který se ujal krájení a instalace banánů, jahod a dalšího ovoce na talíře a že mu to šlo pěkně od ruky, určitě doma vaří :D!

edit: nejúžasnější Evička vyfotila občerstvení :), děkuju!
 
Zhruba ve třičtvrtě na 1 bylo vše hotové a my jsme čekali, kolik dorazí lidí, abychom mohly sraz zahájit. Co nás ale nejvíc překvapilo a příjemně zaskočilo bylo, když se místnost začala plnit a skoro nebyla volná židle. Asi budu moci mluvit za nás obě, když napíšu, že jsme se toho až zalekly a chytla nás tréma. Najednou jsme si říkaly, jestli bude všeho dost a jestli nás všichni uslyší......nakonec jsme ale snad i s trochou vtipu zahájení zvládly a já jsem šla líčit první odvážné dobrovolnice a Kája konverzovat a vysvětlovat a ukazovat nabídku svého eshopu, s čímž jí zdatně sekundoval David, náš eshop měl na starosti Míra, oběma pánům patří obrovský dík, byli bezvadní a jsem ráda, že se vám možnost osahat si všechny věci na živo líbila :).
 





 
Po líčení proběhlo společné focení a pak už jsme jen klábosili, znovu líčili a užívali si celé odpoledne :).....








Společné fotky na nádvoří muzea, všechny fotky můžete stáhnout a sdílet dle libosti, jen prosím o uvedení zdroje, pokud by to nebylo na obtíž, děkuju :).



















Kvůli Káje jsem si vzala podpatky a stejně mi to nepomohlo :D.......


Polovičky naše milované, díky! ;)


To nejlepší nakonec aneb udělejte nějakej ksicht....fotograf se musí poslouchat!


Tak to by bylo pro dnešek všechno, vlastně ne, ještě bych vám všem chtěla znovu poděkovat za dárečky, které jste mi přinesli, to jsem vůbec, ale vůbec nečekala a celé mě to dojalo, díky moc!

 P.S. to červené je rukavice na mytí štětců z Ikey, už jsem ji zkoušela a je parádní, Emily díky moc! ;)

MĚJTE FAJN VEČER A DOUFÁM, ŽE NA PŘÍŠTÍM SRAZU SE UVIDÍME ZNOVU A ŽE SE NÁS SEJDE JEŠTĚ VÍC A TŘEBA POKOŘÍME STOVKU (jestli jsme ji nepokořili včera, kdo ví) :D!
 
P.S.  na facebooku události, kde naleznete ještě více fotek, jste se mě hodně ptali na šaty, jsou z www.choies.com, zítra na ně bude outfitový post ;)

You May Also Like

181 komentářů

  1. Peťulko strašně ti to slušelo!!!!!!!!!!! :)) Ty vlasy, ach! :) Těším se na sraz na Moravě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělejte sraz třeba ve Zlíně společně s http://francebabyfashion.blogspot.cz/
      Prosíííím

      Vymazat
    2. Zlín by byl super, to mam nejbliz :D Já bych i ráda viděla osobně LuckuTheShoesManiac a Jane Beautiful - ta je moc milá :)

      Vymazat
    3. ježiiš, moc děkuju!!♥ hrozně mě to potěšilo, že by mě jako někdo chtěl vidět.. :D

      Vymazat
    4. I já bych tě chtěla vidět, Jani :))

      Vymazat
    5. jé, to mě fakt moc těší!:)

      Vymazat
    6. S tím Zlínem se přidávám :)

      Vymazat
  2. muselo to být skvělé!!! Petro, strašně moc a moc ti to přeju, taková sympatická, milá a veselá holka, rozdávající optimismus a dobrou náladu, si úspěch zaslouží!!!! Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo, snad se jednou poštěstí někde blíž Ostravy! :-) Krásné!

    OdpovědětVymazat
  4. Chceme tutoriál na Tvé vlasy! Sluší moc!:))

    OdpovědětVymazat
  5. Máš nádherné vlny, čím jsou dělané? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, kulma Cortex bez klipu, průměr 2,5 palce a je z ebay :)

      Vymazat
  6. Vypada to na strasne fajn akci:) obe jste moc sympaticke a skvele blogerky. Je mi lito, ze jsem nemohla prijit, ale je fajn alespon takhle nahlednout diky clanku:)

    OdpovědětVymazat
  7. Petka si naadherna :) krasne vlasy ako z reklamy!

    za to Kaja... nerozumiem ako moze robit dievca ako ona blog/videa o make-upe a krase vseobecne, ked som ju nikdy nevidela namalovanu viac ako maskarou, ani niako upravenu... a mohla sa aspon ucesat! :D Prosim neberte to tak, ze sa do nej chcem obuvat, je to proste fakt.

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandro, já moc děkuju za pochvalu, vlasy jsou clipy a jen jsem je natočila kulmou se širším průměrem Cortex :). No, snažila jsem se, aby se mě návštěvníci srazu nelekli :D.....

      Jinak se Káji musím zastat, ona nalíčená byla moc hezky, jemně, akorát fotky žerou barvu a ono to pak vypadá,že má jen řasenku, ale fakt to tak není, navíc je krásná sama o sobě, ona to beztak nepotřebuje :).

      Vymazat
    2. Asi sa zle pozeras :-) A co si mala spravit nejaky zlozity spolocensky uces?

      Vymazat
    3. Péti, ty jsi fakt nádherná :o))) Nádherný vlasy, make up, šaty jsou božský, postavička jedna báseň, moc krásný fotky - evidentně se vám ten sraz povedl :o) A je krásný, že vám pomohly i vaše drahé polovičky :o))) A co se týče Káji, já jí moc nesleduju, ale tady na těch fotkách mě taky nezaujala ( a možná se mi zdá, že se jí pod šaty rýsuje těhotenský bříško - nebo to je jen takový střih šatů, nevím, nerada bych se jí dotkla :o) Ale jste obě moc sympatický a přeju vám víc takových pěkných srazů a dalších úspěchů :o))) Káťa

      Vymazat
    4. Káje to moc sluší, tak nevim, co to tady Sandro píšeš. Teď má úplně krásný úsměv, jsem zvědavá Peťo na tebe, až ti sundají rovnátka. Jinak si měla super vlny.

      Vymazat
    5. Kája je moc hezká holka, mě se na ni ale víc líbí rozpuštěné vlasy- víc by zaujala :)

      Vymazat
    6. Kája je nádherná holka a moc ji to sluší. Líbí se mi, že je přirozená

      Vymazat
    7. Tak to se taky musím Káji zastat, měla jsem tu čest vidět ji naživo, když jsem si u ní byla vyzvednout objednávku, a opravdu mi spadla čelist, je to ve skutečnosti o moc hezčí slečna, než na fotkách či ve videích... Když jsem ji viděla, fakt jsem si řekla WOW!! :-D opravdu je to krásná ženská a tyhle komentáře typu "Jak může dělat blogerku" atd mě dostávají.. Líbí se mi na ní, že nepotřebuje tuny líčidel (osobně si ji ani výrazně namalovanou nedokážu představit) a vypadá prostě k světu..

      Vymazat
  8. Strašně ti to na těch fotkách sluší hlavně ty vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta ksichtící fotka nemá chybu :D Je vidět, že jste si to krásně užili :) Doufám, že příště mi to už vyjde a budu se moct také zůčastnit. Moc vám to oběma slušelo!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peťul, lituju, že to mám na sraz tak hrozně daleko, podle fotek to musela být paráda. A musím ti pochválit úžasné šaty a perfektní vlasy. Můžu se zeptat jak sis je natáčela?

    OdpovědětVymazat
  11. Hrozně moc mě mrzí, že jsem byla v práci... Ale gratuluji, že se vše povedlo. Snad se příště budu moct účastnit.

    OdpovědětVymazat
  12. Sabina Styblová? :) Peti ale tobě to děsně sluší!!!! Fakt nejvíc, žádná tam na tebe nemá :)

    OdpovědětVymazat
  13. To muselo být super! :)
    Škoda, že pro mě je to docela daleko a do Brna ještě dál. Naprosto ale chápu, že se nemůžete zavděčit všem. :)

    OdpovědětVymazat
  14. tichá závist!
    jste s Kájou nádherné, moc vám to všem sluší na tech fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já fakt hodně doufám v to Brno, na podzim už tam budu pečená vařená a fakt moc moc ráda bych vás viděla :) Muselo to být skvělé!

    OdpovědětVymazat
  16. Hrozně moc mě mrzí, že jsem byla v práci. Ale gratuluji, že se vše povedlo. Snad se příště budu moct zúčastnit

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, Káji vypadá to úžasně! U fotek a čtení jsem se usmívala, moc se vám to povedlo, jste SKVĚLÉ! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty ksichty jsou nejlepší! :DD

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, musím říct, že tyhle vlasy ti ohromně sluší! Jsem z nich naprosto unešená :) Outfit byl teda taky parádní, celkově ti to moc slušelo, i Káje. Na další sraz se budu asi muset taky vypravit, vypadá to senzačně :)
    Jinak ty vlasy máš udělané tou kulmou od Cortex? Jestli jsi to už někde psala a já to přehlédla, tak se omlouvám :)

    OdpovědětVymazat
  20. Obě dvě jste vypadaly užasně! Doufám že příští sraz bude někde blíž :) Strašně se mi líbily ty tvoje vlny. A ta tvoje společná fotka s Kájou je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty vlasy jsou víc než luxusní! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Muselo to být skvělý! A moc ti to sluší, máš úžasně udělaný vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  23. Má segra si myslela že ste salena gomez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda páni,že jí děkuju :D!

      Vymazat
    2. Tvoje ségra je slepá? Když už tak je to Selena Gomez a ne Salena...

      Vymazat
  24. Super energia ide z tých fotiek, verím, že vám bolo úžasne a akcia bola iste vydarená! Moc ti to prajem, Peťa, stávaš sa slávnou ;-) Ale je to zaslúžené, za tvojim blogom a videami je vidieť kopec práce a odhodlania a lásky k tomu, čo robíš.
    PS: Ak sa podarí to Brno, urobím si za tebou tiež výlet :-)

    OdpovědětVymazat
  25. fotky vypadají úžasně.. jste všechny takové mladice....:-))))

    zdá se mi, že jsem asi nejstarší, která Tvůj blog sleduju, ale vůbec mi to nevadí, jsem spokojená...:-)))

    OdpovědětVymazat
  26. užasný prostě(y)

    OdpovědětVymazat
  27. tak to na ten další už pojedu...vypadá to suprově a líbí se mi jak ste se všem věnovali :)

    OdpovědětVymazat
  28. Pét'o ty vlasy jsou úchvatné! :))) Jestli bude sraz v Brně tak 100% příjdu, tohle bylo pro mě hodně z ruky a bohužel nemám ani nikoho s odvozem a jako studentka i ta cesta (busem, vlakem) by nevyšla nejlevnějc, ale Brno mám 30 km a chodím tam do školy, tak tam to bude super :) Moc se těším :)

    OdpovědětVymazat
  29. jooj škoda že som tam nemohla byť

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, super fotky i zážitky...:-))

    podle fotek si připadám,že jsem zřejmě nejstarší sledovatelka Tvého blogu...:-((( no a??

    stějně se mi líbí:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, určitě ne, byly tam i manky, ale ty odešly dřív :) a děkuju moc! Nedávno mi psala na mail paní asi 65 let, což mě strašně potěšilo a taky blog sleduje moje mamaka a tchýně a těm je taky k 60 :D....

      Vymazat
  31. JEZIS, me je tak lito ze jsem tam nemohla, v Liberci by se mi to odilo, bydlim kousek a rada bych te poznala osobne!!

    OdpovědětVymazat
  32. Peťko máš náádherně upravené vlasy!

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné vlasy..Moc Ti to sluší..uplně mezi ta mladá děvčata zapadáš Peti :))

    Můžu se zeptat, čímje máš natočené? Kulmou? natáčky? A clipy máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a vše viz výše, kulma Cortex :), ano, mám clipy, Lovely Hair č. 4 160 g :)

      Vymazat
  34. Ahoj Peťo, musím říct, že mě zpětně strašně mrzí, že jsem nemohla dorazit :( Ale snad bude přístě možnost, Brno by bylo sice víc z ruky než JH, ale moc ráda bych vás obě "poznala" naživo. A když se přístě třeba něco uspořádá, tak byste třeba vůbec nemusely zajišťovat pamlsky..Určitě by každá z nás doma něco upekla :)) Nebo já bych se určitě přihlásila dobrovolně :D Jinak musím říct, že vám to moc sluší a sraz musel být super! Snad se mi podaří na příští dostat. B :)

    OdpovědětVymazat
  35. ÁÁÁÁCH holky, vypadá to tak nádherně, všechno pozitivní! Škoda že jsem tam nemohla být :( přidala bych se hned! A Peťo, Plum, byly jste naprosto nádherné a dokonalé! Jako sestry!♥

    OdpovědětVymazat
  36. Bože Peti! :O Příští sraz si nesmím nechat ujít! Spadla mi brada z toho, jak ti to slušelo!!!:)

    OdpovědětVymazat
  37. Petka vyzerala si uzasne tie vlasy mega Kocka a Karolinka tiez bola krasna prirodzena a aka je vysokaaanska :) skoda ze som zo Slovenska urcite by som inak na zraz prisla...to bol zraz na urovni a je vidiet ze ste velmi oblubene...prajem vam vela stastia ...

    OdpovědětVymazat
  38. Tak tomu říkám slušná sešlost! Tolika lidííí! Příště bych se moc ráda přidala! :-) Bebe

    OdpovědětVymazat
  39. Petra!! brutalne vlasy!!! strašne ti to pristane si česká "diva" :) naaaaaaaaadhernaaaaa

    OdpovědětVymazat
  40. Super akce, taky bych se ráda zúčastnila, tak přijeďte příště na Moravu někam k Ostravě :)) Jinak Vám to všem moc slušelo, a hlavně Ty jsi měla nádherné šaty a super vlasy!

    OdpovědětVymazat
  41. Holky, moc vám to slušelo! Musela to být suprová akce, škoda, že nebyla možnost se přijet také podívat :) A koukám, že se můj nápad s rukavicí chytnul :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc a Rendy, to je tvůj nápad a jak jsi na to přišla? a na co je vůbec ta rukavice původně, je to totiž fakt super nápad :)!

      Vymazat
    2. Je to chňapka na horký hrnce :-)

      Vymazat
    3. Když jsem viděla, že se v USA začala prodávat podobná rukavice od Sigmy, ale stála 40 dolarů, tak jsem jednou seděla v kuchyni a koukám, že mám tuhle chňapku na horké hrnce z Ikei a vypadá vlastně dost podobně :) Tak jsem to zkusila a fakt se s tím ty štětce myjí strašně pohodlně a člověk nemá pak zničené ruce :) Psala jsem o ní tady - http://ordinarylife-my.blogspot.cz/2013/03/rukavice-na-myti-stetcu-aneb-usetrim.html

      Vymazat
    4. Rendy, tak to je ovšem geniální,jsi hlavička :D!

      Vymazat
    5. Renato na to jsi nepřišla ty, o tomto nápadu psalo před tebou x blogů, tak si nic nepřivlastňuj ;)

      Vymazat
  42. závidím všem, co tam mohli být!! :-) doufám,že takové srazy ještě budou a na nějaký se mi poštěstí dostat ;-)

    OdpovědětVymazat
  43. moc krásne fotky:) muselo to byť skvelé:)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak teď, po přečtení celého článku je mi opravdu smutno a líto, že jsem nejela..:( Bohužel jsem z Děčína a jen cesta by mi trvala 6 hodin, teď si ale zpětně říkám, že bych toho vůůbec nelitovala. Vidět Vás dvě naživo musí být zážitek, vždyť už jste takové naše celebritky.. Hlavně Tobě, to moc sluší..ty vlasy a šaty to je dokonalost sama.. Uvítala bych další sraz třeba někde na severu Čech :DD:

    Peti, píšeš, že bydlíš nedaleko J. Hradce..můžu se zeptat, kde? :)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuju, to je teda dálka,ale byly tam holky z Litoměřic a říkaly, že vstávali ve 4 ráno, to jsem byla úplně na měkko :). Jinak já to tady psát nebudu veřejně, ale písni klidně na mail ;).

      Vymazat
  45. Bože ty vlasy jsou skvělé! Vypadáš vážně super!

    OdpovědětVymazat
  46. Je to moc pěkné a musím říct že ta hýbající se fotka je skvělá!!!:D

    OdpovědětVymazat
  47. Péťo,
    ty jsi úplně dokonalá. Nádherný šaty, účes, jsi jak filmová hvězda. Opravdu, jsi nádherná!

    OdpovědětVymazat
  48. A těch 85 až 95 lidí je kde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si celý článek přečíst, pak ještě jednou a když ani to nepomůže, tak se zkus zeptat někoho, kdo nemá problém s porozuměním psanému textu :-)

      Vymazat
    2. Dante Alighieri28. dubna 2013 v 20:33

      Zalez.

      Vymazat
    3. Hahahahaha, Míra je bourák :o))) Pěkně jsi to napsal, souhlasím se všemi komenty výše, Káťa

      Vymazat
  49. Perfektní vlasy, moc ti to Petro slušelo!:o)

    OdpovědětVymazat
  50. Jedno velké wow! Už jen z těch fotek vyzařuje to, jaká tam musela být skvělá atmosféra!! :)
    Určitě to muselo být skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  51. škoda ,že si z Česka,rada by som takýto zraz absolvovala

    OdpovědětVymazat
  52. to muselo být super! :) škoda, že jsem nemohla přijít..

    OdpovědětVymazat
  53. závidím všem co tam mohli být :) doufám že brzy uspořádáte další sraz :)

    OdpovědětVymazat
  54. To muselo být super, taky bych se s Vámi chtěla vyfotit :-) moc Ti to sluší, hlavně vlasy máš krásné

    OdpovědětVymazat
  55. no Peti, aká kočka z teba :)

    krásne vlásky, hrozne ti to sekne :D

    OdpovědětVymazat
  56. Holky, moc vám to slušelo a smekám, jakou práci jste si s tím daly.. Opravdu paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  57. Je vidieť, že vám bolo super a že celý zraz vyšiel :) A to gifko je najlepšie! :D

    OdpovědětVymazat
  58. Ty jooo kolik Kája měří ?:D..její blog sleduji, ale nějak mi unikla její žirafí výška ! :)

    OdpovědětVymazat
  59. Škoda, že jsem to nezaregistrovala dříve :(
    Musela to být pořádná dámská jízda :D

    OdpovědětVymazat
  60. Krása, škoda, že jsem s enemohla zůčastnit, muselo to být skvělé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  61. Ano, ano, ano! Bylo to prostě úžasné odpoledne.
    Mimochodem Péťa líčila, líčila a líčila asi tak tři hodiny v kuse, má můj obdiv! Mě osobně by upadly nohy.
    A Kája se hrozně hezky chovala k slečně na vozíčku, která se srazu taky zůčastnila.
    Kavárna byla moc hezká, dala jsem si výbornou kávu, tak nějak vše tam stojí rozumné ceny, což mi překvapilo. Ovocná svačinka byla vynikající nápad, sladké bohužel nejím, tak nemůžu hodnotit. Ale vzhledem k tomu, že bylo během chvilky snězeno a pár lidí se dotazovalo odkud to je soudím, že bylo moc dobré.
    Všichni se byli milí, poznala jsem spoustu nových lidí a taky trochu Jindřichův Hradec. JH má krásné historické náměstí, taky jsme tam ochutnaly skvělé Roj kebab.
    Moc se mi tam líbilo a určitě se zůčastním dalšího srazu i kdyby byl na Marsu =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsem tak ráda, já mám od soboty pořád skvělou náladu :D, líbilo se mi to hrozně moc. Jinak musím říct, že slečna Ivanka (ta na vozíčku) mě hrozně mile překvapila a potěšila a až dojala, byla úžasná a hrozně vtipná a dokonce zná mého spolužáka z gymplu :D.....a jsem strašně ráda, že se ti líbilo a moc děkuju,že jsi dorazila :).

      Vymazat
    2. jojo, byla to milá holka, ale mě bylo do breku, když jsem s ní mluvila, takže ten hovor moc dlouho netrval, jsem hrozná citlivka, bylo mi jí líto no :-(
      ale vy jste k ní byly hrozně hodné

      Vymazat
    3. byla úžasná, hrozně milá, jsem se málem rozbrečela, přinesla mi totiž náušnice ve tvaru kopretiny z jejich chráněné dílny a já řikám, ježiš, já mám nejradši kopretiny a ona že ví, to bylo tak hezký, ještě ted když to píšu,tak jsem z toho na měkko :)....

      Vymazat
    4. To je zlatíčko, no a já už zase brečim, ach jo, život je nefér...

      Vymazat
    5. Sobotní srazík byl opravdu fajn :) Hezké prostředí, Pétě s Kájou to moc slušelo, jsou milé a obě mají sympatické manžely :-) Ráda jsem vás všechny osobně poznala!

      Holky, děkuji za milé komentáře :) Mikinko, přiznávám se, nevybavuju si, že bychom spolu mluvily. Omlouvám se, prosím, mohla by ses mi připomenout? Co se týká toho, že jsem na vozíčku, na jedné straně je to určitě těžší než má chodící člověk, na druhou stranu si to nepřipouštím a žiju jako každý jiný :-) Mám super rodinu, přátele atd., takže nemusíš být smutná :-) Ivča

      Vymazat
  62. Teda Péťo, moc moc ti to slušelo! Ty vlasy jsou prostě nádherný :)
    Škoda, že bydlím tak daleko..

    OdpovědětVymazat
  63. Péťo, měla jsi krásné vlasy! Neuděláš nějákej tutorial? Doopravdy vám to moc slušelo:):*

    OdpovědětVymazat
  64. Příště musím ukecat svou polovičku a přijet. Bála jsem se, abych tam nevyčnívala, že tam budou samé hubeňourky, ale vidím, že se bát nemusím (mám z toho stres vždy :D ... PS: nechci tím nikoho urazit!!!!) a příště určitě přijedu a mohla bych vzít i něco na zakousnutí (jsem cukrářka) :)))

    OdpovědětVymazat
  65. Vypadá to na hrozně příjemné odpoledne a Peti ty rozpuštěný vlasy, fakt super!

    OdpovědětVymazat
  66. Panejo, vypadá, že to byla opravdu super akce :) Chápu vaši nervozitu, protože když se podívám, kolik se vás tam sešlo, bylo to naprosto oprávněně :) Ale věřím, že jste to zvládly bravurně a užily si hezký den :) Bylo by fajn takové akce pořádat častěji, na více místech, protože se stále najdou tací, kterým místo srazu nevyhovuje kvůli vzdálenosti (třeba tentokrát i mě, protože jsem z Libereckého kraje, který je od JH "trochu" daleko), ale to bude vždycky problémem číslo 1 :) .. Každopádně je super, že jste byly ochotné vůbec něco takového uspořádat, a že se vám to povedlo :)
    Jinak ti to Péťo moc slušelo, kombinace šatů a lodiček se ti povedla na jedničku :) A ty vlny! ♥

    OdpovědětVymazat
  67. No to je perfektní!! Peťo ty jsi moooc krásná, upřímně musím říct, že nejkrásnější ze všech přítomných. Tvůj manžel je LUCKY MAN.

    Skvělý post. :*

    OdpovědětVymazat
  68. Musela to být super akce..:) Moc Vám to oběma sluší i polovičkám..:) Jestli bude další sraz a třeba to Brno určo se zastavím..ráda bych pokecala o kosmetice atd..zase tolik nadšenců ve svém okolí nemám..:D :(

    OdpovědětVymazat
  69. Peťuško moc vám to s Kájou slušelo,vlastně vůbec jste spolu se svými polovičkami velmi sympatické páry. Musím se přiznat,že ikdyž mi nebylo dáno se srazu zúčastnit,spojení mých dvou oblíbených bloggerek mi udělalo i tak radost. Alespoň některé rejpalky vidí, že není v tomto světě tolik nenávisti jak se všude mluví :o)

    OdpovědětVymazat
  70. Vypadá to, že se sraz opravdu povedl :) kdyby byl v Brně, tak příště příjdu určitě taky :) a strašně, strašně se mi líbí tvoje krásný vlasy! :))

    OdpovědětVymazat
  71. Krásný, oběma vám to moc sluší :) škoda, že jsem tam neměla skym jet...já bych se asi sama styděla :( :D

    OdpovědětVymazat
  72. Jste úžasné ženy a vaši muži jsou také skvělí. No prostě mi to vyrazilo dech.

    OdpovědětVymazat
  73. Skvělé, to je ohromný úspěch, muselo to být bezvadné!

    OdpovědětVymazat
  74. Petra, máš nádherné šaty, celkovo si bola krásna, podľa úsmevov všetkých to musela byť pekná akcia, gratulujem!

    OdpovědětVymazat
  75. Petra, máš nádherné šaty, superpekne upravené vlasy, celkovo si opäť bola najkrajšia, a podľa úsmevov zúčastnených to musela byť skvelá akcia, gratulujem!

    OdpovědětVymazat
  76. Sakryš , pročpak tam nejsem ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda to netuším, že by ses mi někam zatoulala,jak jsem probírala hodně fotek, tak jsem možná nějakou nenahrála, hned to jdu zkontrolovat a napravit,ale na facebooku jsi, vid :)......

      Vymazat
    2. já to nemůžu najít do prčic,ale zadám ještě večer úkol manželovi jestli ty fotky najde, já ji u sebe nemám, to je divný :(....

      Vymazat
  77. A proběhla třeba nějaká představovačka (myšleno návštěvníků)? Mně to velmi připomnělo jeden takový sraz, na který jsem se před skoro 8 lety nechala překecat: když pořádala sraz a besedu Lanczová ve Slavonicích...tam se všechny čtenářky představily, řekly odkud jsou, kolik přečetly jejich knížek, apod. :-D Tady by mě třeba zajímalo, jestli mezi přítomnými bylo více blogerek nebo "jen" čtenářek (bez vlastního blogu).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, představovačka nebyla, já nevím, ono v tom množství by to asi bylo takové divné a nevím,jestli to není pomalu jak na táboře pak :D......jinak podle mě bylo více čtenářek,ale blogerek taky bylo dost :)

      Vymazat
  78. Wau! To teda zírám, pořádná akce :) Jestli se bude konat sraz v Brně, ráda se přidám...

    Jinak musím konstatovat, že vám to oběma strašně moc slušelo...a vůbec bych neřekla, že jsi tak malinká, působíš daleko vyšším dojmem :)

    OdpovědětVymazat
  79. Krásný fotky, je vidět, že jste si to užili :-)

    OdpovědětVymazat
  80. A můžu se zeptat, jestli tam byly ještě jiné holky-blogerky? Nikoho jsem na fotkách nepoznala :-D

    OdpovědětVymazat
  81. Moc vam to holky sluselo, skoda ze jsem nemohla prijet:) xx

    OdpovědětVymazat
  82. Tak pro začátek nádherné šaty musím se zeptat odkud jsou protože já jsem maniak na motýli :-) Jinak by mi 6ho. cetsa ani nevadila ale tím že bydlím ve vesnici kde to jede 3x za den tak bych se nedostala domů a o půlnoci cupitat pěšky bych se celkem bála proto doufám že to bude i někde blíže a klidně i někde na okraji Brna nebo někde vedle Brna :-)protože je to tak dobře uprostřed :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak třeba vyjde to Brno :), těším se už ted! Jinak šaty, dokaz je pod článkem a dnes na ně bude outfit :).

      Vymazat
  83. tobě i Káje to moc slušelo! muselo to být super, už jen z fotek to tak vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  84. vypadá to super, škoda že jste ode mě tak daleko, snad příště ;)

    OdpovědětVymazat
  85. Muselo to být příjemné odpoledne :-) Kdyby se sraz někdy v budoucnu konal na západě Čech, určitě bych se ráda zúčastnila ;-)

    OdpovědětVymazat
  86. Ty růžové lodičky jsou úžasné! Odkud jsou, Peti? (i vlasy a šaty jsou samozřejmě super, sluší ti to moc, ale nechci se opakovat....:D)

    OdpovědětVymazat
  87. jééé, fakt mě mrzí, že jsem nemohla :-//
    a co v létě nějaký piknik, holky? každý by něco přinesl, nebylo by to tak nákladné... :-)

    OdpovědětVymazat
  88. Holky, klobouk dolů, vše vymyslet, zorganizovat, sehnat dárečky, překonat vlastní pochybnosti a zařídit takto ojedinělý zážitek pro tolik lidí.... jedním slovem, jste SKVĚLÉÉÉÉ! A obě jste moc krásné! Super článek, včetně fotografií, ze kterých je výjimečná atmosféra opravdu cítit. Určitě si vše přečtu zítra ještě jednou :o))!

    OdpovědětVymazat
  89. Nechť se nikdo neurazí, ale vy jste skutečně paní blogerky. Sluší vám, to jste kočky jako hrom! A ostatní jsou slečny blogerky (mají co dohánět, nu já bych měla taky) a zdaleka nevypadá ani jedna tak hezky jako vy. :)

    OdpovědětVymazat
  90. strašně moc ti to sluší, obzvlášť ty vlasy máš nádherný, okamžitě jsem se nad nima pozastavila :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  91. Péťo, vypadáš jako princezna, ty vlásky!!! :)přesně tak, škoda, že je to tak daleko....

    OdpovědětVymazat
  92. Muselo to být super! Škoda, že mi to nevyšlo, třeba příště:) Na fotkách jsi jako panenka a Kája zase supersympatická, ovšem to víme už dávno. Obě jste kočky:)

    OdpovědětVymazat
  93. Super vlasy Péťo, nedala bys na ně tutoriál? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  94. Určitě jste si to užily, příště beru auto a kdo to bude mít daleko jako já, pojedeme společně, protože příště si to nechci nechat ujít :)

    OdpovědětVymazat
  95. Krásné :-), jsem ráda, že vám to oběma vyšlo, je vidět, že jste si s tím daly obě hodně práce, ale stálo to za to. Oceňuji vaši přípravu a nasazení (samozřejmě i obou manželů). Takže ty obavy, že možná nikdo nepřijde se nepotvrdily, příště asi místo setkání stadion :-) (
    aspoň podle ohlasů(.
    Zdravím, Hanka :-)

    OdpovědětVymazat
  96. Och, z fotiek ide taká úžasná atmosféra, vidieť, že ste sa mali fajn :) Peti, nádherné vlasy, šaty ani nehovorím... keď bude zraz v Brne, určite sa pridám, donesiem aj vlastnoručne upečené cheesecakes :) ale ani ten vyššie spomínaný piknik by nebol zlý :)

    OdpovědětVymazat
  97. Škoda, že jsem tam nebyla..
    Jinak opravdu ti to hrozně moc slušelo, nejen že si měla krásně udělaný vlasy a o líčení ani nemluvim, tak ti to ohromě sluší celkově. Máš krásnou postavu ;) a ten optimismus co z tebe vyzařoval... parada:)

    OdpovědětVymazat
  98. Peti, neříkej, že jsi to všechno musela sama platit? I občerstvení? Vždyť je to od Tebe hrozná oběť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, platily jsme s Kájou napůl pronájem a občerstvení, ale jen jídlo (ovoce a sladké :), pití ne, to každý sám :). Já nevím, mně to přijde jako samozřejmost když někoho někam pozvu a on za námi jede třeba až z Litoměřic a vstává ve 4, tak si myslím,že se sluší něco malého nabídnout :).

      Vymazat
    2. To je úžásné :) tak pěkné gesto...víc tak milých blogerek...!

      Vymazat
  99. Škoda, že sraz byl na opačném koci republiky :-))) klidně příště Brno, to je z Ostravy kousek a jedu! Máš nádherný účes i šaty Peti! Jedním slovem ÚŽASNÉ!

    OdpovědětVymazat
  100. Hrozně ti to to sluší!!!:)

    OdpovědětVymazat
  101. Péťo víš co me štve? :/:D Ze ty mas 30 za sebou, me je 18 a ty vypadas tisickrat lip nez ja!:D Kdybych nevedela kolik ti je, tipla bych ti max. 20:D:)) A ty saty, uces a vsechno ti neskutecne slusi!:) Kdybych ve 30 vypadala jako ty tak si piskam:D Jen tak dál:))

    OdpovědětVymazat
  102. Fíha, to muselo být báječné :) Doufám, že se to tedy příště povede v tom Brně, to bych určitě zabloudila také :)

    OdpovědětVymazat
  103. Hrozně moc vám všem děkuju za krásné komentáře a hlavně vám všem, kdo jste se srazu zúčastnili, bylo to vážně úžasné, máme s Kájou nejlepší čtenáře pod sluncem! :)

    OdpovědětVymazat
  104. Péťo,jste obě moc šikovné,jak jste vše zařídily a moc hodné,že jste do té akce vložily i své peníze.Opravdu moc ti to sluší,šatičky jsou roztomilé a vlasy se ti povedly moc(tak v tomto účesu klidně i na červený koberec,mít příhodné šaty,tak jsi jak filmová hvězda).

    OdpovědětVymazat
  105. Teda ženský, vám to zase jednou slušelo.
    A koukám, že to byla akce ve velkém stylu. Už jen červený koberec:-)

    PS: Jo, taky si přeju, abych ve třiceti vypadala jako Ty. Co ve třiceti - takhle bych mohla vypadat klidně už teď:-)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Peťulko, moc krásné fotky! Strašně moc ti to na všech fotkách sluší, jsi nádherná!!! Taková panenka! Nejkrásnější ze všech žen na srazu. Vlásky jsou dokonalé!!! Tvůj manžel musí být šťastný! PS: Kéž bys někdy udělala sraz svých fanoušků i v Moravskoslezském kraji! :) Ta pohyblivá fotka je supeeer! :-) Papa!

    OdpovědětVymazat
  107. Peťulko, vlásky máš prodloužené? Jakou metodou, prozradíš? Nebo jsou to clip-in? Parádní, dokonalé, úplná bohyně!!! Nejkrásnější ze všech dam!

    OdpovědětVymazat
  108. Ach, prečo práve ja musím bývať na Slovensku :/ :D
    Peti, chcela som sa opýtať jednu trochu primitívnu otázku, keďže sa do toho akosi nevyznám. Teraz na leto si chcem kúpiť samoopalovacie mlieko od Dermacolu..Ale neviem ako je to s odličovaním...a neviem či sa to dá raz za týždeň alebo ako :D nevyznáš sa v tom? :/

    OdpovědětVymazat
  109. Bylo to moc příjemné odpoledne ;)).
    A třeba se příště odhodlám a popovídám si s Vámi :D!!

    OdpovědětVymazat
  110. Ak to bude nabuduce v Brne, tak to idem aj ja ! :D to si uz nenecham ujst :D

    OdpovědětVymazat
  111. Teda Peta neviem ci som to niekde neprehliadla,ale tie saty su odkial? Su nadherne a o vlasoch ani nehovorim, velmi ti to pristane. Ovela viac ako scesane vlasy. Ale zial neda mi nespomenut oblecenie a obuv niektorych dievcat a zrejme aj ich partnerov. uf to je ozaj do modneho pekla. Skoda. Janka

    OdpovědětVymazat
  112. :D Musím taky ještě připsat pár slov :) Moc jsme si to s Evčou užily a vůbec nelituji ani peněz ani času, které jsme do toho vložily :) (a že z Litoměřic to není kousek :D). Byla to perfektně připravená akce a holky byly naprosto okouzlující :). Obě mně překvapily výškou - Kája byla vyšší jak já (a to mám 178 cm) a Péťa zas taková droboučká, přišla jsem si trošku jako hromotluk :D. No a parádní byli i pánové, Míra mě pobavil zapáleností do štětců. Byl by z něj vynikající beatybloger :D Mrzí mě, že jsme odešly chvilku před focením, každopádně doufám, že nám to vyjde i příště :) Bylo to prostě super tě poznat Peti, Káju a pány samozřejmě taky - je hezké vědět, že existují tak příjemní lidé jako vy čtyři i ostatní děvčata a pány :)

    OdpovědětVymazat
  113. Super fotky, muselo to být parádní, škoda, že jsem nemohla jet :(
    Moc se mi líbí ty fotky s vašimi drahými polovičkami :)

    OdpovědětVymazat
  114. teeda...než jsem se dostala až dolů,kde bych mohla napsat koment :D No,ale co jsem chtěla napsat.V první řadě,tvoje vlasy jsou překrásné a šaty....Akorad skoda,ze je mi teprve 14 a jsem z moravy,jinak bych na takoveto sazy jezdila neusale :)
    Brunet-deli

    OdpovědětVymazat
  115. Pét'o moc ti to sluší, na fotkách si jako panenka. Škoda, že jsem se nemohla přijet, tak snad jindy no :) Káje to taky sluší a těch lidí fíha :D

    OdpovědětVymazat
  116. To mi uniklo :-) Jinak ti to moc slušelo, ty šaty jsou parádní !:-)

    OdpovědětVymazat
  117. Vypadáte nádherně s Kájou. Nesmírně vám to slušelo a já jen óchám a áchám nad tvými vlasy :) Hrozně ráda bych vás chtěla někdy taky potkat na nějakém dlaším srazu třeba.

    OdpovědětVymazat
  118. Člověk může jenom "zavidět", když vidí ty fotky:))).. Škoda, že to bylo tak daleko, jinak bych hnedka jela taky:( Tak třeba příště...
    Mimochodem moc Vám to oběma slušíí, vážně krása:)

    OdpovědětVymazat
  119. Peti strašně moc ti to sluší,tak jako vždycky :) Jsi strašně milá a sympatická a vždcky jsi ve videíích,tak moc hodná. Tvoje články na blogu jsou úžasné :)
    Doufám,že uděláš sraz v Brně, strašně moc bych se s tebou chtěla seznámit, konečně tpotkat osobně:) Ale zas se bojím,že když je mi jenom 17,tak abych nevypadala jak úplné tele noo .. :D
    Jinak Peti moc krásny a k tobě se naprosto hodí ten romanticky outfit :))

    OdpovědětVymazat
  120. Péťo, šaty jsou prostě nádherné a vlasy taky. Sama se moc nelíčím nebo mám ráda hodně decentní líčení, takže občas některé tvoje líčení není podle mého vkusu, ale tady ti to neskutečně moc sluší. A nejhezší je ta fotka, jak se držíte s Kájou. Katka

    OdpovědětVymazat
  121. uáááááá to by byl splněný sen tam být :3

    OdpovědětVymazat
  122. Ani nevíš, jak mě mrzí, že jsem se nemohla zúčastnit, pro mě je to hrozně daleko :/ Škoda, tak snad se mi někdy zadaří a konečně tě potkám!
    Jinak moc vám to s Kájou slušelo, jak jinak ;)

    OdpovědětVymazat
  123. Musím se kát, na tvá videa na YT koukám, ale na blog jsem se nikdy moc nedívala, vždycky jsem si řekla vprostřed videa, že se podívám, ale až co to dokoukám a pak jsem na to zapomínala a pořád dokola. A o srazu jsem se dozvěděla dnes. :D Kdybych to věděla, určitě bych dorazila, Jindřichův Hradec mám kousek, asi 36 km. Tak snad příště. :)

    OdpovědětVymazat
  124. Sraz musel být úžasný možná pojede na podzim :)) jinak vám to Peti s Kájou moc slušelo :))

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj, mrzi mne taky ze sem nemohla prijit. Za jak dlouho tak planujete ze by se konal dalsi sraz v pripade ze by se konal?

    OdpovědětVymazat
  126. Téda na těch fotkách přímo záříš! A Kája je fakt vysoká a mně se třeba líbí, že její líčení je přirozené. A má krásný obličej, tak si to může dovolit ;).

    OdpovědětVymazat
  127. A moc se mi líbí, jak máte oddané muže ;). Ne každý by na takovou holčičí sešlost šel :D.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!