Micelární voda Bioderma Sensibio H2O

by - 28 prosince

Krásný podvečer všem,


dnes bych vám ráda ukázala produkt, který pro vás již chvíli testuji a musím říct, že jsem s ním maximálně spokojená a tím pádem bych ho určitě doporučovala k vyzkoušení.

Micelární vody už jsou dnes, myslím, všeobecně známé a i já jsem už nějakou dobu uvažovala, že ji vyzkouším. A protože nejlepší ohlas jsme četla na Biodermu, rozhodla jsem se vsadit na jistotu a vybrala si variantu pro citlivou suchou až normální pleť Bioderma Sensibio H2O. Řada Sensibio je určena pro pokožku citlivou, podrážděnou vnějšími vlivy, dehydrovanou nebo se známkami únavy.
Tento čistící a odličovací roztok má skutečně strukturu vody a je průhledný. Osobně kápnu trošku micelárky na vatový tamponek, přiložím na chvíli na oko a šetrně makeup setřu, v případě obličeje přejedu navlhčeným tamponkem tváře, čelo, nos a bradu. Co mě překvapilo, že touhle vodou makeup opravdu bezvadně pouští a to i voděodolný a voda neštípe v očích a absolutně nedráždí a nevysušuje pokožku. Dřív se mi stávalo, že oční odličovače, pokud nebyly s olejem, tak mi hodně vysušovaly oči a musela jsem oči s některými až dřít, aby makeup pustil a některé olejové zase v očích štípou a co se pleti týče, tak pak jsem byla po olejových hodně mastná a makeup neodstraňovaly tak dobře a nechávaly zbytky. Samotnou mě hodně překvapilo, že stačí jedno přejetí po tváři a opravdu máte veškerý makeup a nečistoty na tamponku. Když jsem o těchto vodách četla, tak mi to bylo nejdříve divné a měla jsem za to, že přece není možné, aby „obyčejná voda“ odstranila na jeden tah makeup, ale musím potvrdit, že například Mia, u které jsem o této vodě také četla, má naprostou pravdu a určitě to bude i moji stálice při odličování a čistění pleti. Vyrábí se i varianta pro mastnou a smíšenou pleť, takže kdo máte pleť mladistvou a mastnou nebo s akné, určitě také naleznete svoji variantu. Ceny se pohybují zhruba mezi 290-390Kč dle objemu 250 nebo 500ml, nejsou tedy úplně nejlevější, ale když si to přepočítáte na objem a cenu odličovačů, zjistíte, že voda vyjde levněji  a ještě ji méně spotřebujete a nahrazuje i čistící pleťovou vodu, takže ve výsledku člověk ušetří. Sehnat se dá buď na internetu, v prodejnách s kosmetikou Bioderma nebo v lékárnách.





Přeji všem fajn zbytek dne a budu moc ráda, když mi dáte v komentářích vědět, jestli jste už nějakou micelárku vyzkoušeli, používáte a jak jste spokojeni.



You May Also Like

54 komentářů

  1. Ahoj,

    o micerální vodě slyším až od Tebe poprvé v životě, vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Vyrábí je i jiná firma, než Bioderma?

    OdpovědětVymazat
  2. docela by mě to lákala jí vyzkoušet, ale odrazuje mě cena ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám micelárok odskúšaných už veľa, a zrovna táto Bioderma je moja najobľúbenejšia. Používam ju už roky dennodenne, takže za mňa určite áno a tiež odporúčam!


    whatluciadid.blogspot.com

    .

    OdpovědětVymazat
  4. Neviem či je moja pleť vadná, ale mne osobne táto voda vôbec neurobila dobre. Zo začiatku mi vyhovovala, ale po čase sa mi začali tvoriť nepekné malé vodavé vyrážky. Používala som tú pre mastnú a zmiešanú pleť. Ako hovorím nerobila mi dobre, ale čo sa odličovania týka, tak odlíčila naozaj veľmi rýchlo a kvalitne. Kamarátka používala tú pre normálnu a suchú pleť a kupuje si ju stále dokola. Čiže je to vec názoru :)

    OdpovědětVymazat
  5. já mám úplně stejnou jako vy/ty... :D i stejnou varianru a souhlasím, je prostě SUPER!!! dobrý článek!

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto micerálku mám doma a používám jí na odličování a na večer než jdu spát ( prostě si přetřu obličej ) A musím říct, že je bezva.

    doma mám i krém na ruce, který je úžasně hydratující. Můžu ho jedině doporučit

    OdpovědětVymazat
  7. Jeden čas jsem se s ní odličovala pravidelně a je vážně skvělá. Teď mám Ryor nebo olej Saloos.

    OdpovědětVymazat
  8. A to se tedy používá jak místo odličovače, tak i místo čističe na pleť?

    OdpovědětVymazat
  9. Musím se přidat. Micelárku od Biodermy (přesně tuhle) používám už rok - loni jsem dostala dvě ty půllitrové na Vánoce a ušetří se tím opravdu hromada času - odličuje jedna báseň, a taky hromada peněz. Mám pořád to první balení, jedno doma, jedno na privátě a jsem v polovině! Takže - vřele doporučuju!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ségra používá přesně tuhle a hrozně se jí zlepšila pleť.

    Já jsem si ted koupila takovou tu šlehačko-pěnu, tak teď budu testovat :D

    OdpovědětVymazat
  11. @Kirasko, určitě, myslím, že je vyrábí i Vichy, Eucerin a pod., určitě se zeptej v lékárně, já jsem to taky dřív neznala,ale je to vážně moc fajn věc :)
    @Darinko, to mě taky odrazovalo,ale když vidím, že to splní více funkcí a potřebuješ jí mnohem méně než odličovače, tak si myslím, že se to fakt vyplatí, vem si, že nějakých 100ml běžného odličovače stojí kolem 100Kč, když jsem porovnávaly ty obsahy a cenu, takže vyjde ještě dráž než ta voda...
    @Nika, co se týče kosmetických věcí, myslím, že to je fakt natolik individuální, že je úplně přirozené, že třeba zrovna tobě ta voda nesedí, mně taky kolikrát nesedne něco,co všichni chválí :)...
    @anonymní 18:10: přesně tak, vlastně bych řekla, že to v jednom kroku vyčistí i odlíčí ;)

    Tak jsem moc ráda, že nejsem sama, kdo je milárkou nadšen, také mi moc vyhovuje a opravdu prospívá mé pleti :).

    OdpovědětVymazat
  12. tahle je vážně asi nejlepší na trhu, alespoň podle mých zkušeností - odlíčí úplně všechno a je skvělá na citlivou pleť. Aktuálně používám micelárku od eucerinu a taky se není na co stěžovat! Ke klasickému mléku na odlíčení už bych se nevrátila ;)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tuto micelárku od Biodermy používám již dlouho a musím říci, že je opravdu bezkonkurenční. Mám doma i Vichy micelárku, je také skvělá, ale Bioderma mnohem lépe a snadněji odličuje a čistí. 100% doporučuji! :-) Navíc, když si pohlídáte akce, tak se dá pořídit hodně lacino, před rokem jsem si udělala zásoby při akci jedné lékárny, kdy k nákupu jakéhokoliv krému či masky z téže řady byla 500ml micelárka zdarma. Tak jsem si nakoupila oční krémy po 360,-kč, 2 krémy na pleť a měla doma hned 2 litry micelárky vlastně zadarmo:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tuhle zázračnou vodu mám doma a je fakt super

    OdpovědětVymazat
  15. Takisto ju mám odskúšanu a momentálne používam od Dermacolu a s prídavkom kyseliny hyaluronovej a takisto som spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ja si ju neviem vynachválit..používala som aj micerálnu vodu od la roche posay..tá značka patrí medzi moje naj..no co sa týka micerálnej vody, lepšie by som hodnotila túto od biodermy :-)
    Doma mám vždy obe..sensibio aj sebium..podla toho co prave moja plet vymysla :-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  17. Na tuhle mecelárku si brousím zuby už dlouho a asi do ní konečně půjdu... Snad mi sedne za ty prachy! :)

    OdpovědětVymazat
  18. aspoň 1 za rok bývá 250ml u nějakého časopisu :) tip pro všechno co by nechtěly kupovat za draho v lékarně ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja mám zelenú to najväčšie balenie a veľmi sa mi po nej zlepšila pleť ...môžem len odporúčať

    OdpovědětVymazat
  20. Wow! máš naozaj super blog :) áno, bioderma je veľmi dobrá. Ak budeš mať čas pozri si môj blog :)
    kiss

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tuhle micelárku musím vyzkoušet. Už dlouho hledám něco takového na můj xichtík :)

    OdpovědětVymazat
  22. Micelárek jsem už pár vyzkoušela a tahle je jednoznačně nej!:-) Nevysušuje, nedráždí a dobře odlíčí i voděodolný makeup. Takže za mě velký plus:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Mám tu na mastnější pleť a dělá zázraky :) pleť je v mnohem lepším stavu a sice zázračně odličuje, ale koupila sem si na oči odličovač od Ryoru, abych si ji zbytečně nevypotřebovávala :D
    Jinak je dobré, že často mívají v akci, že k některým z Bioderma krémům dávají tyhle micelárky zadarmo, takže se dá pár stovek ušetřit :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tuhle micelárku už používám roky a miluju jí :) Zkoušela jsem i levnější varianty, např. Ziaja, ale nic se jí nevyrovná.

    Snažím se vychytat slevy, akce 1+1 nebo zdarma v časopisu.

    Ale kupuju i za plnou pálku, protože za tu cenu určitě stojí.

    OdpovědětVymazat
  25. já mámmicelárku Borjois a jsem spokojená, ale tuhle časem taky určitě vyzkouším:))

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkná recenze. Biodermu si chci koupit. Momentálně používám micelárku na citlivou pleť od Vichy a jsem s ní spokojená. K tomu mám u přítele doma micelárku od Yves Rocher, kterou jsem dostala k nákupu a jsem s ní také spokojená. Jen -vichy mi ze začátku trochu vysušovala, ale teď už je to v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  27. Měla jsem ji, ale na mou suchou pleť nic moc :/
    Radši mám od Biodermy pěnu...:)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc pěkná recenze. Já přesně tuto micelární vodu používám už rok a jsem na 100% spokojená. Už žádný jiný odličovač nepoužívám, protože opravdu odstraní i voděodolný make-up a krásně pleť vyčistí. Já mám pleť hodně suchou a tohle vůbec nevysušuje. Dokonce moje máma má strašně citlivou pleť, že se hned osype ( s tím mám i já problémy) a micelárka jí sedla dokonale. Za sebe jednoznačně doporučuji!!! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Zajímavé, o takové vodě slyším poprvé.:) Určitě je super! ;)
    A chtěla bych se zeptat tady: http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/12/glitter-lips.html#more jak jsi psala, že by jsi mohla (pokud by někdo chtěl) udělat video o líčení právě k těmto rtěnkám:) Uděláš ho?:) Moc by mě to zajímalo. ;) Díky

    OdpovědětVymazat
  30. Tak nevim. Zkoušela jsem jí teda jen jednou, ale jednak mi nepřišlo, že dobře odličuje a za druhé mě po ní oči pálili a to úplně šíleně. Takže do ní určitě nepudu.

    OdpovědětVymazat
  31. Já používám od Avene a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, nechci rýpat, ale trošku mě zaráží, že přímo nezmíníš, že spolupracuješ s tím internetovým obchodem a že jsi dostala tento produkt zdarma na zrecenzování. Není žádným tajemstvím, že hodně blogerek oslovili, a u tebe to je jasný, i jsi přidala hodně odkazů na ty internetový stránky, přesně jak bylo v požadavkách.
    To byla jen taková připomínka :) snad to nebudeš brát zle, jinak si vážně bezvadná a ohromně nápaditá :)
    Vanda

    OdpovědětVymazat
  33. Už dlouho odolávám, ale zanedlouho podlehnu.

    OdpovědětVymazat
  34. Túto pleťovú vodu používam a je super. (:

    OdpovědětVymazat
  35. @Catherine: zrovna dneska se na to chystám :)!
    @Lola, tak to mně právě v očích vůbec nepálí narozdíl od skoro všeho ostatního,ale tohle je tak individuální,jako všechna kosmetika...:)
    @Vando, právě proto, že je to jasný,tak mi to nepřišlo nutný.Hlavně si myslím, že ta voda je opravdu moc fajn (i dle komentářů a co jsem četla na netu), že je to přece úplně jedno, vždyť ty odkazy nemají na vlastnosti ty vody vliv a já jsem ráda, že mám pro vás alespon více věcí na zrecenzování, protože tahle voda mě zajímala už hodně dlouho a po delším zkoušení mne fakt přesvědčila, že se vyplatí do ní investovat :). Já bych určitě nechválila nic,co by mi samotné nevyhovovalo ;).

    Moc všem děkuji za názory, vidím, že většině micelárky opravdu vyhovují a už ted mohu říct, že to opravdu bude i moje stálice. krásný den!

    OdpovědětVymazat
  36. výrobky bioderma jsou skvělé mám s nimi dobré zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám teď micelárku od La Roche Possay a je taky výborná. U nás v lélárně vyprodávají Vichy, takže jsem koupila micelárku i s krémem za 200kč :) tak snad mě Vichy nezklame :) ale tu Biodermu bych taky chtěla zkusit...hzeký článek :)

    OdpovědětVymazat
  38. Biodermu mám moc ráda! Je skvělá a musím si jí zase koupit, protože už nemám. Mohla by být někde v akci ve slevě. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, růžovou Biodermu jsem dlouho používala a též si ji nemůžu vynachválit. Pokud hledáte levnější variantu se stejnými účinky, zkuste micerál. vodu z dětské řady. Má naptosro stejný účinek, neboť obsahuje stejnou molekulu, která je obsažena ve vodě "růžové" .Voda "pro děti" se dá sehnat i v litrovém balení, já jsem si ji koupila v lékárně a litr mě stál 590 Kč. To je skvělá cena
    http://www.bioderma.com/cz/nc/produkty/co-je-nove/product/action/692.html

    OdpovědětVymazat
  40. Taky sem jí měla, nějakou dobu žádná změna a asi po měsíci mi na půlce obličeje vyskákaly fakt ošklivý pupeny a zbavovala sem se jich další tři týdny. Teď mám tu variantu pro mastnou pleť, je příjemná ale že by to byl zázrak to ne. Tím nechci tvrdit že není dobrá, to vůbec, jen že opravdu každému nesedne. Mě docela vyděsila:-)

    OdpovědětVymazat
  41. ja tiež používam biodermu:)a som s ňou spokojná

    OdpovědětVymazat
  42. já už taky dlouhou dobu plánuju a stále vyčkávám na akci 1+1 zdarma, ale asi to už prubnu a koupím si ji, všude slyším samé chvály .)

    OdpovědětVymazat
  43. Taky používám, skvělá, nechci měnit. Eve

    OdpovědětVymazat
  44. Ja mám to druhé prevedenie, ktoré používam už vyše pol roka (to najvúčšie 500 ml balenie mám) a môžem o nej povedať, že je dobrá ale mne s pleťou zas nejaké zázraky nespravila. Úbytok akné som určite nezaznamenala, ani ma nejako nezbavila mastnoty dlhodobo, ale musím uznať, že je mi vždy príjemné si ňou pretrieť tvár a pleť mám z nej takú živšiu alebo ako by som to povedala :D Skrátka, mám ju rada ale žeby sa výrazne odlišovala a vynikala od pleťových vôd napríklad z Ryoru by som asi nepovedala.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahojky, já mam hodně citlivé oči a vždycky mě taky všechno pálilo, nebo jsem si to musela taky drhnout, ja používám a uplně mam nejradči na odlíčení oči vazelínu od Balei,namočim si kousek vatového kolečka a prstem na to dam trochu vazelíny a pak oči přetřu, oči jsou hned odlíčeny a ta vazelína mi vydrží tak pul roku možná i dýl, takže pro citlivky rozhodně doporučuju :-)))

    OdpovědětVymazat
  46. Používám micelární vodu od biodermy zhruba rok a už ta doba, po kterou to používám je důkazem, že jsem spokojená, nemusím kůži dřít, oči nepálí a vše je perfektně vyčištěné.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, také používám micelární vodu bioderma růžovou, je moc super...zkoušela jsem tu dětskou, ale ta mě pálila a neodličovala tak dobře jako růžová... nyní zkouším eucerin a ta se zdá nění tak jemná...ale zatím žádný větší problém nepociťuji ani do oči nepálí...ještě mám v plánu ozkoušet od dermaacolu, ale zatím jsem na ni nikde nenarazila. Bioderma hrozně dlouho vydrží, stačí jen trošku, ta od eucerinu mizí poněkud rychleji..Takže za tu cenu to opravdu stojí!!!Zase by ale mohla být nějaká ta akcička 1+1 ;-)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, ja pouzivam tuto micelarku 2 roky a neviem si ju vynychvalit. Najskor som si myslela, ze "vodou"sa neda odlicit ocny makeup, ale touto micelarkou od Biodermy to ide perfektne.500ml balenie sa oplati najviac a byvaju aj akcie 1+1(treba to sledovat).Jediny krat sa mi stalo, ze som neodlicila oci, lebo so zmenila spiralu (ta bola od Oriflame)no ostatne vsetky.Bioderma ma viac produktov, ktore stoja za vyskusanie.Odlicim celu tvar a mam pocit, ze moja pokozka "dycha"-uzasny pocit.

    OdpovědětVymazat
  49. Já mám od dermacolu, je super, ale je hořká tak s ní nemůžu přejíždět rty =D

    OdpovědětVymazat
  50. Já osobně si nemůžu vynachválit miceralni vodu od Avene. Krásne odličuje a pleť mám mnohem lepší ;))

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky, já si tuto micelárku pořídíla cca před měsícem, kdy na ní byla akce 1+1 zdarma velikost byla 500ml a cena 499,- a musím také potvrdit, že je skvělá a už rozhodně nevyměním :-)
    Je fakt, že jsem se rozhodovala ještě nad variantou zelenou Sébium, ale ta akci neměla :D a protože jsem chtěla ušetřit šla jsem do růžové :-)
    Takže za mě palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!