Festival de Cannes - look inspirovaný celebritami na červeném koberci

by - 31 května

Krásný pátek všem,

dnes mám pro vás další tutorial s návodem na líčení, tentokrát jsem se inspirovala líčením celebrit na festivalu v Cannes. Hrozně ráda si prohlížím fotky na červeném koberci a hodnotím šaty a líčení :D, také to tak máte a kdo se vám letos nejvíce líbil? Mě letos hodně zaujala Bianca Balti. Přeji všem hezký víkend a doufám, že se vám video bude líbit.



šaty: http://www.choies.com
náušnice: HM
lak na nehty: Colorama 189

You May Also Like

45 komentářů

  1. krásné videiko Péťo , líčení je moc pěkné

    jo a máš hezký lak

    OdpovědětVymazat
  2. Jo ale zdá se mi ,že je ten makeup na tebe moc oranžový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on je, tyhle pěnové makeupy bývají tmavší,ale když se rozetřou,tak už tak tmavé nejsou :)

      Vymazat
  3. Nádhera :-) hrozně moc ti to sluší, i ta barva rtěnky! Rozhodně by jsi byla jedna z nejpěknějších celebrit na červeném koberci! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tééda , pár dní tu nejsem a tady tolik změn ! Paráda! :))


    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné oči!! Ty stíny se opravdu povedly :-) ... Ale co se týče make-upu, zdá se mi na tebe moc do oranžova... A ty nehty vypadají moc krásně, jaký lak to je? Já bych asi nešla do té rtěnky, ale ty oči jsou boží!! ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to hezké, podobné líčení jsem viděla u Skodulky :) Jinak mám moc ráda kombinaci mosazobronzové s šedou, to taky vypadá skvěle :)
    Hrozně se mi líbila Audrey Tautou, Nicole Kidman nebo Solange Knowles. Včera jsem vyrazila na červený koberec na Prague Fashion Night, ale matně :)
    P. S. Nechci bý hnidopich, ale vyslovuje se to Kán ne Kané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jojo,já vím, přeřekla jsem se jen ve videu, v tom namluveném už jsme to řekla dobře :)

      Vymazat
    2. Když už jsme u toho, správně to je [kan], žádné [kán] ;)

      Vymazat
  7. Moc se mi to líbí! A krásnej lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo :)
    já vážně smekám, tvoje videa jsou čím dál lepší - je vidět žes na sobě zapracovala :). Kdysi jsem si stěžovala na méně kvalitní zvuk když "dabuješ", ale teď je to.... naprosto profesionální. Taky je vážně super jak rovnou do videa dáváš ty popisky produktu, aby nedošlo k nedorozumění a tvoje malinká ikonka v rožku je více než decentní a neruší :).
    Co se mi naopak moc nelíbí - nový vzhled blogu :/. Promiň, když to tak napíšu, ale je to až moc strohé.... takové...(jak to říct?)... no, prostě nudné :/. Je sice fajn, že se snažíš obě své stránky víc vzhledově sjednotit, ale....prostě bylo mi strašně sympatické, jak vždycky když jsem otevřela tvůj blog, viděla jsem jeho hlavní aktérku :) Takže mě osobně ta změna trochu mrzí.... stejně jako to, že jsem se tak nehorázně rozepsala :DD

    Hodně čtenářek (o které nemáš nouzi) a hezký den přeje Áďa ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áďo, děkuju moc a děkuji i za konstruktivní kritiku, ono to záhlaví je strohé i z toho důvodu, že ho chceme často obměňovat apřidávat prvky jako třeba dnes na den dětí, ale třeba to ještě vymyslíme jinak ;).

      Vymazat
  9. Úžasné líčení a taky by mě zajímalo, co to je za lak - vypadá super letně :)

    OdpovědětVymazat
  10. No já se zrovna dneska odvážila vzít si oranžovou rtěnku a přítelovi se moc nelíbila :-( Prohlásil něco jako, že vypadá, jako bych si na pusu dala pomeranč či co :-D Ale on celkově nemá rád když nějakou rtěnku mám :-D Jinak ty oči vypadají moc pěkně jen ten make-up se mi na tebe zdá moc tmavý a oranžový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, chlapi na ty výrazné barvy moc nejsou ;)

      Vymazat
    2. Přesně to se děje mně :S Mám takovou krásně zářivě růžovou a taky si jí beru (když si vzpomenu), když teď během zkouškovýho vyrazim dopoledne na nákup do tesca :D Vyšpulit pusu, že ppřítele políbim a dívá se na mě jako na něco špinavýho a jako největší citlivka prohlásí "četl jsem, že rtěnky nejsou vyprat!" (A já ho běžn líbám na oblečení :D) Líčení se mi moc líbí, ty linky mě moc lákají, jen je jako hnědooká zrzka se světlou pletí moc neužiju :S Spíš taková hnědá barva, kdyby někdy někoho napadla! :) Jinak mně se v Cannes stále nejvíc líbí Nicole Kidman :) Vypadá pořád úžasně a kdybys udělal tutorial na ten její culík, Péti, byla by to bomba :)
      Kristýna

      Vymazat
  11. Líčení je úžasné moc se ti povedlo. :) Kdyby jsi tam byla,tak by jsi určitě zářila. Hodně se mi líbila Petra Němcová,které je slušelo. :) Lenka

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherně jste se nalíčila obdivuji jak jednoduše vypadá to nalíčení já to tak nezvládám:o((((

    OdpovědětVymazat
  13. Při malování rtěnky jsi mi připomínala dračici ze Shreka :D Ale rozhodně tak nevypadáš! Spíš jen ten výrat a tvar obličeje :)
    Jinak vážně moc pěkné líčení! Mám tvé tutorialy velice ráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Je vidno že si podplatená Lorealom... ideš dole vodou, za peniaze aj sledovatelov predáš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proboha, to je zase názor, koukni se prosím tě na moje video o spolupráci a blogování, jestli si myslíš, že ti nějaká firma dá peníze za to, že použiješ její rtěnku,tak to jsi opravdu na omylu, to by se mi fakt žilo, kdybych za recenze dostávala peníze, to bych asi byla v balíku a to nemluvím o tom, že ty věci jsem si třeba i koupila sama v drogerii za vlastní peníze (neříkám všechno, ale něco ano),ale to nemá lidem jako jsi ty cenu říkat, ty si budou stejně všechno překrucovat a věřit nějakým svým nesmyslným představám! Kéž by to fungovalo tak, že by si v Lorealu řekli "jé hele, ona si koupila naší tužku,tak mi jí pošleme tisícovku na účet :D....".

      Vymazat
    2. :D :D no to by se jim fakt vyplatilo :D Peti, že se nad tím ještě pozastavuješ...

      Vymazat
    3. Peti, tak to bych asi začla blogovat taky :) Anonym si může vyzkoušet začít takto vydělávat, co mu brání pořídit si vlastní blog?

      Vymazat
  15. Ahoj, Peti!
    Líčení je nádherné, elegantní a moc ti sluší. Malinko mě na začátku vyděsil zaoranžovělý tón make-upu, ale výsledek je luxusní. Krásná rtěnka, dokonale sladěná s lakem na nehty.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  16. Hezké líčení, ovšem ten make-up je na tebe příliš oranžový.

    Jinak nešla by udělat menší změna na blogu a to konkrétně zmenšit ikony firem se kterými spolupracuješ? Jsou strašně "humplácké" jak jsou veliké. O takových 25% menší by neuškodilo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. super, koukám že už to Míra zmenšil :) Díky, hned to působí mnohem lépe :)

      Vymazat
  17. Taky mě celkem mrzí ten vzhled blogu..:/ čekala bych víc barev teď mi to příjde strašně fádní..:/ ale jinak líčení a videa super:) ráda se na ně koukám jsem tu skoro každý den :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a dnes jistě pochopíte, proč je design tak strohý, chceme vám pomocí něj připomínat různé události a často ho obměňovat, tak proto ;)

      Vymazat
    2. Ani tohle "ozvláštnění" celkový vzhled moc nezachránilo. Na mě to působí poněkud hloupě, kosmetický blog mi přece nemá připomínat důležité události, od toho je třeba Google. Musíte se nad tím vzhledem ještě zamyslet. Dřív to sice bylo barevné, ale takové přívětivé.

      Vymazat
    3. Vzhledem k tomu, že plno čtenářek mi píše, že zapnou počítač a jdou mrknout na blog, což je pro mne opravdu ctí, tak mi to přijde od Míry jako fajn nápad. Samozřejmě nehodlám zastupovat google a připomínat upálení Husa a pod.,ale občas přidat nějakou pozitivní věc, motto, událost a den dětí určitě takový je ;). Je to určitě i nezvyk a jistě to někomu může připadat jako pitomost, mně se ten nápad ale líbí. Jinak celkový vzhled konečný ještě není.

      Vymazat
  18. Tenhle styl líčení mám úplně nejraději a rtěnku si běžím koupit. Děkuji za toto video. Velice se ti to povedlo.

    OdpovědětVymazat
  19. Túto kolekciu mám doma a som s ňou veľmi spokojná, líčenie s ňou Ti veľmi pristane. Mohla by som sa spýtať, čím nahrávaš do videa zvuk? Ja cez mikrofón (aj externý) zniem strašne "fufňavo", a vidím, že Tebe sa tento "problém" podarilo odstrániť. Podelíš sa? :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem bohužel problém neodstranila, protože to nejde, u mě to není mikrofonem,ale špatnou zvukovou kartou v notebooku, takže musím zvuk nahrávat dodatečně externě ;).

      Vymazat
  20. skvělé líčení! určitě něco podobněho zkusím. moc ti to sluší a máš pořád hezčí a hezčí videa :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tohle líčení je opravdu povedené ! Nádherné oči, nic přehnaného, skutečně Ti to velice sluší.
    O skvělém sjednocení rtěnky a nehtech nemluvě ;)
    Za toto video 1*
    Šikulka jsi :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peťo,
    už nějakou dobu koukám na tvůj blog a je úplně super!! Každé líčení je skvělé, neotřelé a krásně vysvětlené. Moc ti děkuju, že díky tobě jsem objevila nové super značky kosmetiky a konečně se nelíčím stále stejně, ale nebojím se kombinovat různé barvy a styly. Jak sama říkáš v jednom videu, kdy jindy zkusit výrazné líčení, než když jsme mladé? :-) Moc se mi líbí nový design, je jednoduchý a v tom je krása, nedělej si nic z kritiky, nikdy se nezavděčíš všem ;-). A ještě jsem chtěla říct, že nechápu holky, co sem píšou, ať se vrátíš ke starému pozadí na videích, že to bylo víc domácké. Co je komu do toho, co máš doma v obýváku?? Snad se na video koukám kvůli líčení a tomu, co mi říkáš, ne?
    Tvoje videa jsou fakt profi a obdiv patří i tvému manželovi, který je jednak velký sympaťák a fotky jsou fakt profesionální! Takže obrovský dík, žes mi otevřela nové kosmetické obzory a naučila super triky s líčením a už si brousím zuby i na štětec tvé značky :-). Měj se krásně a díky za tu práci.

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to tu Peti sluší!!!:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, look se mi líbil, ale asi bych se v tom nevydala na ulici :D Možná na nějakou párty a tak..Měla bych výtku k tvé nejen anglické výslovnosti: cannes (kan) a potom essence, jelikož to není česká značka, se čte (esenc). Jinak video se ti povedlo:)

    OdpovědětVymazat
  25. ty oči jsou naprosto neskutečný - koukám, že ta paletka za to opravdu stojí! já jsem si letos zamilovala look Jennifer Lawrence, je neuvěřitelně nádherná.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Péťo,
    tak jsem si na tvůj popud koupila tu černou tužku od Astoru na linky a nestačím se divit, drží jako přibitá! Těch 200 Kč opravdu byla dobrá investice. Skandaleyeska od Rimmelu ať se jde klouzat. ;) Měj se krásně a díky.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!