Štětce PetraLovelyHair - jak vznikly, porovnání, použití atd :).....

by - 01 června

Krásnou sobotu a den dětí všem :),
 
hodně často mi v poslední době chodí dotazy na moje štětce, jsem za to hrozně ráda a protože se ptáte na to, jak vypadají "ve skutečnosti", nejen na fotkách na eshopu (i když ve videích také používám), tak jsem se rozhodla něco vám o nich povědět a na videu je ukázat. Zároveň bych vám dnes chtěla udělat radost a tak jsem se rozhodla dát pro dnešek na nový malý štětec do kabelky akční cenu ;), kdo chce, může se mrknout tady, koho toto téma nezajímá, určitě si přijde na své zítra, kdy budeme pokračovat zase něčím jiným :).
 
Ráda bych vám všem také poděkovala za podporu mě a mého blogu, bez vás bych si na vlastní štětce netroufla, ale jsem hrozně ráda, že je o ně zájem, že má práce má smysl a že vám, dle ohlasů, vyhovují, to je pro mě největší odměna!
 
Hezký víkend!
 
 

You May Also Like

187 komentářů

  1. Ahoj Peťo,
    díky za super blog, za to, žes mě naučila nelíčit se stále stejně, ale nebát se zkusit různé styly a barvičky. Tvá videa jsou fakt super, krásně vysvětlené, profi, a to samé i fotky. Díky tobě jsem objevila spousty super věcí, včetně tvého štětce. A taky se mi moc líbí, že nepoužíváš jen drahou kosmetiku, ale i běžně dostupnou drogerkovou, a upřímně napíšeš, jak ti sedí. To je super! Díky ti moc a měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo,
      hrozně moc děkuji za krásný komentář, to mě strašně potěšilo! <3 A já moc děkuji za to, že mne sleduješ.

      Vymazat
    2. Verčo mluvíte mi z duše,plně souhlasím Hanka

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo, tvůj štětec si chci objednat už delší dobu. Nepospíchala jsem na to, mám už dlouho sadu od Sigmy a další štětce. Když je ale dnes ta akce, spáchala jsem objednávku hned teď :-) Děkujeme za zlevněnou cenu, vzala jsem štětce oba. Chválím možnost platit přes PayPal. Moc se na štětce těším a věřím, že nejsou poslední. Že zase něco vymyslíš. To pouzdro je kouzelné, výbornej nápad, Péťo :-)
    Hezký víkend, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, hrozně moc děkuju a věřím, že budeš spokojená :)!

      Vymazat
  3. Jé, mě by se hrozně líbilo, kdybs vytvořila rovnou celou sadu štětců, Tvé značky, třeba taky v nějakém pouzdře. Kdysi jsem si v Londýně pořídila krásné štětce v růžovo-černém saténovém pouzdře, byly teda s veverčím chlupem, což už bych dneska nekoupila, taky už dávám přednost syntetice, ale vyržely mi snad 4-5 let a byla to opravdu dobrá investice! Vím ,že na eshopu máš štětce Sigma a Sedona Lace, ale já věřím víc Tobě a Tvým "výrobkům". A i kdyby to stálo více, což logicky by asi stálo, ty peníze bych za to dala radši, a věděla bych že mám záruku, že Tvé štětce budou opravdu kvalitní:) Myslím že nejsem sama:)
    Pěkný víkend
    Karolína F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuju hrozně moc za důvěru a bude sada štětců na oči v pouzdře ;), měla by být v červenci :).

      Vymazat
    2. Tak to už se moc těším!

      Vymazat
    3. Skvělé, taky se těším! A ten nový vzhled je skvělý ! :)))

      Vymazat
  4. To zahlavi to je jako to sobotni prekvapeni jo? Aha :D :D cely design mi prijde jednoduchy a nic nerikajici. Prijde mi to jaky kdyby si nemela cas tak si placla cele bile pozadi, semka fialove nadpisy a tamhle nove zahlasi, taky trosku zmena pisma aby se nereklo a to je vse. Toto bych cekala u mlade zacinajici slecny ktera upravy zatim trenuje, ale na to, ze ty jsi v blogoovem svete uz dost dlouho a pomerne proflakla, tak jsem taky podle toho ocekavala nejakou uroven, toto je pro me velike sklamani co se tebe tyce. Blog pro me ztraci zcela na atraktivite. Blog dely zari, vsechno je takove jednolite a clanky nejsou ver spojeni s designem uz tak zajimave. PS: mily anonymove, nezapomente pripsat pod muj komentar at sem tedy nechodim kdyz se mi to nelibi. Nebojte, chodit sem uz nebudu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když sem tak pravidelně chodíš, tak určitě víš, čí práce je design, jak byl myšlen atd, jinak to komentovat nehodlám, snad jen,že některé tvé věty nechápu, máš tam dost (asi) překlepů. A je mi líto, že už sem nebudeš chodit, ale s tím nic neudělám, to je tvá volba a vzhledem k tomu, že někteří lidi sem stejně přijdou jen prudit kvůli kravinám a obsah je nezajímá, tak mi to přijde trochu jako tvůj případ.

      Vymazat
    2. Aspoň se naučte pravopis, když chcete kritizovat.

      Vymazat
    3. jinak jako dárek a překvapení byla myšlena sleva ke dni dětí, protože mi dost lidí psalo, že by si štětec chtělo objednat, tak jsem jim chtěla udělat radost ;), ale vidím, že místo toho si spíš opět vyslechnu,jak jsem hrozná já a jak je to hrozný tady,ale to už fakt nemá cenu vůbec komentovat......jinak ještě k designu, nějaké změny ještě proběhnou,ale právě proto,že ho tvoří Míra, který přes týden opravdu moc času nemá, tak bude kompletní až během víkendu, sama nevím,jaké změny má ještě nachystané, ale tohle byla jedna z nich :)

      Vymazat
    4. Péťo, já bych tyhle komentáře vůbec neschvalovala :-(

      Vymazat
    5. Klárko, já schvaluji všechno, pokud to není vyloženě vulgární, ale stejně mne pak plno lidí obviní, že si schvaluju jen ty hezké komentáře, to už by se z toho člověk zbláznil fakt :D, já dávám diskuzi volný průběh, jsem proti cenzuře, i když přiznávám, že v poslední době je to fakt na bednu, dokonce i Míra mi říkal, po změně designu,jak tohle rýpání můžu pořád vydržet, ono v tom schvalování to není, stejně si to musím přečíst, takže to mrzí,i kdybych to neschválila, ale už jsme po té době a potom, co všechno jsme si přečetla, docela otupěla, to přiznávám....

      Vymazat
    6. Já vím, jsi férovej člověk a chceš dát prostor všem. Bohužel ten internetovej svět dává prostor i těm, kteří vytváří špatnou náladu nebo kolem šíří doslova zlo. Musí to brát hrozně síly, obdivuju tě, že to takhle zvládáš. Víc takových fajn lidiček jako jsi ty :-)

      Vymazat
    7. Bože můj omlouvám se že sem vůbec chodím a komentují tu nebo. Mám nový dotykový telefon tak proto ty překlepy vy dokonale slečny...běžte si zvyšovat sebevědomí jinam..

      Vymazat
    8. Máš pravdu, někdy to fakt sílu bere, že to člověk na sobě skutečně pocítí, to musím přiznat, někdy totiž ti anonymové ví přesně, kam nejhnusnějc si rýpnout, aby to zamrzelo, ale tak člověk s tím musí počítat a obrnit se, no. Strašně moc děkuju za podporu, právě takoví lidé jako ty mi tu energii a chuť to dělat, zase vrací a za to jsem fakt nesmírně vděčná!

      Vymazat
    9. anonmyní 12:56, tvoje vyjadřování skutečně o něčem vypovídá a není to asi jen novým telefonem ;), mně šlo jen o to, že jsem třeba nerozuměla větě: " Blog dely zari", takže jsem nemohla odpovědět ;)

      Vymazat
    10. blog celý září to mělo být..

      Vymazat
    11. aha, ale minulý design blogu byl také bílý s tmavým písmem, úplně stejný kontrast, rozdíl byl jen v záhlaví, tudíž tyhle stížnosti moc nechápu, zkus si ztlumit kontrast ;)

      Vymazat
  5. Jak už jsem psala na YT, tak flat Top od tebe jsem si koupila hned a jsem z něj nadšená, je vážně skvělý!!! (pokud chceš, tak recenze je u mě na blogu) a slevu na kabuki se ke dni dětí hodí, za sebe děkuju moc a já jdu objednávat :-) PS: Ten začátek videa je úplně skvělý :-)!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc a samozřejmě, že mě recenze velmi zajímá! :)

      Vymazat
  6. Ahoj Peťo, musím se pochlubit, že i já jsem hrdou majitelkou tvého štětce na makeup a musím říct, že je asi nejlepší, co jsem zatím měla. Dřív v pubertě jsem měla mastnou pleť (dnes už normální až smíšenou)a po několikaletém trápení s akné mi zůstaly na pleti kolem pórů malé povrchové jizvičky a nalíčit takovou pleť je vážně těžké, byť už na nedokonalosti netrpím. Jsem hrozně ráda, že tvůj štětec nežere makeup. To se mi pořád stávalo s těmi minulými štětci. Tenhle pěkně zapracuje makeup do mé pleti a výsledek je báječný, ještě zvládne pudr i tvářenku. Jsem vážně ráda. První, který mi opravdu vyhovuje :) No navrhla si ho skvěle. Za mě 10 bodů z 10 a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, hrozně moc děkuju, to strašně ráda slyším :)!

      Vymazat
    2. Jejda, moje jmenovkyně a ještě se stejným problémem :-) Taky mám pory zvětšené, jizvičky po akne a dokonce jizvu pod nosem z dávného pokusu, kdy jsem skákala šipku střemhlav dolů do neznámých vod :-D Takže byl problém rovnoměrně zapracovat makeup a co nejvíc "zamaskovat krátery" :-)

      A s Peťulky štětcem je to jedna radost.

      Vymazat
    3. Také mám zvětšené póry, zřejmě jsem je podědila + něco přidalo akné v pubertě... Tento štětec krásně zapracuje BB krém do pleti, pleť vypadá moc dobře! Chystám se i na kabuki štětec.
      Palec nahoru a štětce jsou opravdu jednička!

      Vymazat
  7. Taky jsem právě objednala. Za prvé proto, že štětce vypadají slušně, ale hlavně proto, že vidím jak moc se věnuješ blogu. Jak Tě svět kosmetiky doslova pohltil a nesmírně Tě baví. Takže když už jsem si řekla, že si štětce objednám, bylo úplně jasný od koho... :) Objednávám si je nejen proto, že je dnes sleva ( ha ha :-D ), ale proto, že tím chci ocenit tvoji snahu a neskutečnou píli a vím, že někde ve starším videu jsi říkala, jak moc by sis přála svoji značku kosmetiky a chci
    Tě tímto podpořit. Moc Ti fandím! Měj se a užij si víkend, Peti.
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, to je od tebe hrozně hezké, děkuju strašně moc a věřím, že budeš také spokojena jako ostatní :).

      Vymazat
  8. Ten malej je strašně roztomilej :)) A vypadá fakt hebounce!

    OdpovědětVymazat
  9. Rovnou vytvoř celou sadu štětců, protože mi hrozně naháníš chutě na ty štětce! :D :D :D Jednou budou moje :D
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Původně jsem si chtěla počkat a objednat od Hakura štětec na make-up, ale teď vážně uvažuji o tvém štětci. Hlavně kvůli tomu, že ráda podporuji české výrobky, tedy i tebe.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti,jsi mi strasne sympatická,tvoje štetce vypadaji skvele takže uvažuji,že si nejaký koupím,ale vypadaá to,že si koupím oba.:D Skvělé video..vždycky když koukám na tve video tak si u toho dám kafe..:D

    OdpovědětVymazat
  12. Flat Top mám a dobře se mi s ním pracuje. Navíc je vzhledově nádherný. Využila jsem dnešní akce a objednala si ten malinký, už se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
  13. stetce vypadaju naozaj skvele a aj ked by som ten plochy dlhsi asi moc nevyuzila, ten maly do kabelky sa mi velmi paci:) a s tym obalom si to vymyslela perfektne. skoda ze na slovensko je postovne drahsie jak cely stetec:)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadají hezky... ale já doufala, že když je tam titulek, jak štětce vznikly, že tam bude něco trošku i o tom :) Mě by totiž hrozně zajímalo, jak se to dělá... jakože si nedokážu předtavit, že bych si řekla chci svůj vlastní štětec... a co teď? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no když se rozhodneš, co chceš a jak to chceš, tak následuje martyrium v podobě hledání toho, kdo by to vyrobil, za kolik, z čeho, jaké můžeš použít materiály, kde je vezmeš, jestli se to u nás může atd, je to dlouhý proces, to by bylo na hodinu a hlavně tohle si musí každý rozmyslet a sehnat sám, no :), je za tím hrozně času...

      Vymazat
  15. Ahoj Péťo, mám takovej dotaz, jakej je rozdíl mezi štětcem flat top a stipple?... nebo je to to samý? Jsem takovej štětcovej neznalec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to rozdíl docela zásadní, stipple je na tekutý makeup a neuděláš s ním pudr ani pudrovou tvářenku nebo bronzer, má dvojí druh štětin, kratší přírodní a umělé delší, není tak hustý a nemá tak pevné štětiny jako kabuki, makeup jím po pleti jakoby rozmazáváš, kratší štětiny mají za úkol zapracovat makeup do pleti, delší tekutý produkt nabrat z dlaně. Osobně mi tento druh štětce moc nevyhovuje. Kabuki je pro mě lepší v tom,že je mnohem univerzálnější, uděláš s ním, makeup, pudr , BB, tvářenku....štětiny jsou pevné a krásně s ním produkt do pleti naďubeš a posléze krouživými pohyby zapracuješ, podle mě dosáhneš mnohem lepšího finishe, než prsty nebo stipplem, ale mně stipple prostě moc nevyhovuje, to je asi jen můj problém, spousta lidí si ho nemůže vynachválit :).

      Vymazat
  16. ahoj Peti,i já musím chválit,nechci se tu rozepisovat ,vše už tu řekli čtenářky přede mnou,osobní předání proběhlo dle dohody,a štětec je skvělý ,jsem spokojená,těším se na další,ráda Vás sleduji a těším se na další videa Hanka

    OdpovědětVymazat
  17. moc se těším na ty štětce na oči :) snad to ještě chvíli vydržím, mám ten flat top a je uplně nejlepší ze všech co mám :) jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  18. Mám od tebe ten štětec na makeup a jsem s ním moc spokojená:)říkala jsem si,že ten malý do kabelky nevyužiju,ale je tak roztomilý,že ho musím objednat:)
    Přeju ti moc úspěchů,hodně spokojených čtenářek a zákaznic.

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem nejspíše asi jediná, který tvůj štětec nenadchnul. Jo je super, bohužel mi docela pelichá což je pro mě problém :( Takže další kupovat nebudu, bojím se aby nedělal to samé :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to mě mrzí, s pelicháním jsem se opravdu nesetkala, napiš mi sem číslo objednávky a můžeme se na to podívat, není problém štětec vyreklamovat, pokud nejsi spokojená. Doposud se mi ale nikdo na email s tímto problémem neozval, což bych považovala za první věc, já jsem sice ručně všechny odeslané štětce kontrolovala,jestli jsou v pořádku a právě pelichání (žádné jsem neobjevila),ale samozřejmě mohla nastat chyba ve výrobě nebo u mě.....

      Vymazat
    2. Dobře, děkuji za ochotnu, napíši ti všechno do mailu :)

      Vymazat
    3. Mě při prvním použití taky pár chlupů vypadlo až jsem byla zklamaná, že to přeci Peti nemůžu zkritizovat když se tak snažila! :D ale bylo to fakt jen první použití a teď si ho nemůžu vynachválit :)

      Vymazat
  20. To pouzdro na kabuki štětec mi příjde hrozné, laciný až jakoby komunistické, to se ti moc nepovedlo ale jinak palec nahoru, nad koupí nějaké štětce budu uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo, je to vážně super! :) Líbí se mi, že ty štětce vypadají použitelně a kvalitně a přitom nestojí majlant. Pokud udělám státnice, tak si je za odměnu určitě koupím! Držím palce v dalším podnikání :) Dolly.

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadají pěkně, ale ten do kabelky bych asi moc nevyužila. Nad tím flat top přemýšlím, škoda, že není sleva právě na něj :)) Věřím, že budou oba štetce kvalitní, je vidět, že tě práce na blogu baví a jsi v ní precizní. Ana

    OdpovědětVymazat
  23. Koupila jsem od od tebe nedávno kabuki Maestro ale nevyhovuje je mi dlouhá rukojeť takže se pomalu dívám po jiném, buď Hakuro nebo tedy tvůj :) Ten druhý štětec by byl pro mě zbytečný, přes den upravu nepotřebuji a pouzdro se mi nelíbí ale nápad to je dobrý :) Spíš se těším na štětce na oči :)

    OdpovědětVymazat
  24. Oba štětce krásný! Mám radost za tebe, když vidím, jak jsi z toho nadšená. :D Určitě oba objednám :) Ráda tě sleduji a moc tě obdivuji, jak dokážeš být kreativní. Jak již bylo řečeno někde nad tímto komentářem, tak jsem ráda, že používám velmi dostupnou kosmetiku, kterou běžně seženu. :) Děkuji a doufám, že budeš točit dál a dál a dál! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Petro, tak nějak náhodně (asi to začalo na YouTube) jsem přišla na Tvoje stránky a nezapomenu je každý den navštívit - teda když je možnost. To mimino v kabelce je úplně super, jsem zasažená na takové věcičky a vychytávečky. Moc jsem si chtěla štětec koupit, i kvůli akční ceně, ale po shlédnutí zůstatku na účtu (350,- Kč) prostě nemůžu. Prosím kdyby se akce ještě někdy opakovala, bylo by to super. Jinak super videa, stránky se mi také líbí, mám ráda jednoduchost a funkčnost. PavlaS.

    OdpovědětVymazat
  26. když už záhlavím napodobuješ google nechceš tam dát rovnou i teplotu vzduchu, kurz měn a další? Přijde mi to jak zpravodajský blog :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že plno čtenářek mi píše, že zapnou počítač a jdou mrknout na blog, což je pro mne opravdu ctí, tak mi to přijde od Míry jako fajn nápad. Samozřejmě nehodlám zastupovat google a připomínat upálení Husa a pod.,ale občas přidat nějakou pozitivní věc, motto, událost a den dětí určitě takový je ;). Je to určitě i nezvyk a jistě to někomu může připadat jako pitomost, mně se ten nápad ale líbí. Jinak celkový vzhled konečný ještě není.

      Vymazat
    2. petii :D :D ked si predstavim, ze pridem na tvoj blog a v zahlavi bude upalenie Husa :D :D

      Vymazat
    3. :D :D :D anebo osvození od fašismu :D

      Vymazat
  27. Když sestře přišel tvůj štětec, chodila s ním celý den po bytě a stále se s ním ňuňala, jak je heboučký. Nedá ho z ruky. Po státnicích si ho objednám taky - at už jako odměnu nebo cenu útěchy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, děkuju za takovou zprávu, to je super <3 a že sestru moc zdravím a děkuju!

      Vymazat
  28. Krátím si čtením blogu cestu autobusem a musím pochválit vzhled. V mobilní verzi vypadá skvěle a čistě, takže se opravdu dobře čte.

    OdpovědětVymazat
  29. Super,Máš úžasné štětce:)!!!

    OdpovědětVymazat
  30. jééééé to je roztomilý: sýkorky řvou jak krávy....
    Jinak Péti, tvůj blog mám moc ráda. Nový vzhled mi k srdci nepřirostl, ale to mi nezabrání tě sledovat. Štětec si od tebe ráda pořídím a těším se i na další štětce.
    Moc ti fandim. anna

    OdpovědětVymazat
  31. Štětec zatím jen ten velký, i když mrňous vypadá taky super! :) Jinak jse mneodolala a štětec doporučila po všech známých, protože za ty peníze je to bezkonkurenční nabídka :)

    OdpovědětVymazat
  32. zaciatok videa uzasny, "řvu tam jako krávy" (snad som to napisala spravne) ma rozosmialo na minimalne 5 minut :D
    a stetce sa mi velmi pacia :) keby postovne na slovensko nebolo tak vysoke, flat top by bol moj ;) myslim, ze si si splnila sen asi kazdej zeny, ktora sa viac zaujima o kozmetiku - mat vlastnu znacku ci uz kozmetiky alebo stetcov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :D, jinak s doručováním na Slovensko se to snad brzy vyřeší tím, že bych tam mohli mít dodavatele, takže by to bylo dostupné dobře i u vás :)

      Vymazat
    2. Presne na tom som sa smiala tiež asi 5 minút :D
      A už som od Petry objednávala sadu Sigmy, ale jej štetce by som tiež veľmi chcela. Asi si počkám aj na tú sadu na oči, a rovno všetko naraz objednám, lebo to poštovné bohužiaľ je dosť.
      Keby sa to ale vyriešilo tým dodávateľom, tak neni o čom :) Chúďa peňaženka :)
      Držím palce Peťa, aby sa ti darilo, a verím, že toto musí byť splnený sen :) A z rečí okolo dizajnu si nič nerob, každý má aj tak iný vkus, a mne sa tvoj dizajn veľmi páči (akoby sa mi nemohlo páčiť, keď ja mám tiež biely blog :D )

      Vymazat
    3. tento blog milujem a takisto ako baby nadomnou by som uvítala keby boli tieto štetce dostuplejšie aj Slovenkám...bola som na 100percent rozhodnutá že si ich kúpim no to poštovné ma odradilo...a myslím že nás bude viac :)

      Vymazat
  33. Ahoj, tak ten tvůj multifunkční štětec vypadá velice dobře, sledovala jsem i ve tvých dřívějších videích, jak jej používáš a jsem z toho nadšená, takže určitě budu objednávat.
    A k tvému novému designu můžu za sebe říct, že se mi líbí. Sice mě v první chvilce maličko překvapilo, že už není vzhled tak hezky pozitivně barevný, ale zas tenhle nový styl je takový pěkně jemný, čistý a jednoduchý. A pozitivně barevně laděné jsou přece tvé inspirativní články a videa :-D To, že se někomu nový vzhled nelíbí, to je normální věc, nemůžeš se prostě zavděčit všem a ti, kteří tě rádi čtou, tak sem budou chodit, i kdyby si tu dala třeba vzhled ála muchomůrky. Já jsem moc ráda, že píšeš tak skvělý blog, kde si můžu najít spoustu rad a nápadů a inspirací, děkuji i za tvá videa, kde na nás mluvíš vždy usměvavá a příjemná. Vždycky se těším, co nového zas na tvém blogu objevím. Přeji ti krásný den, Mirka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, hrozně moc děkuji za takovou podporu, moc si toho vážím!

      Vymazat
  34. Pěkné štětce. Kde je vyrábíš ? V Číně, nebo Míra ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, děkuji, jojo, Míra je doma po večerech plete :D.....jsou vyráběny klasiky v Číně.

      Vymazat
  35. Dnešek přemýšlím už od shlédnutí videa či objednat a nebo nechat být, ale objednám jej ne jen díky úžasným ohlasům, ale i protože tě sleduji již dlouhou dobu a ráda tvou tvorbu podpořím a budu se těšit na další tvé výtvory :)

    OdpovědětVymazat
  36. Díky tvému růžovo-černému štětci jsem si zamilovala BB krémy! Když jsem BB totiž nanášela prsty, nerozetřela jsem ho tak, jak bych měla. Navíc jsem měla výrazná suchá místečka...Ale s tvým štětcem? Naprostý luxus! BB se nanáší s lehkostí, krásně se vpije a šupinky nejdou vůbec vidět(možná je to i Ryor krémem, o kterém jsem si přečetla poprvé na tvém blogu-myslím značku Ryor ne konkrétní krém). Navíc je nanášení štětcem (tak hebkým!) hygieničtější,než pomocí prstů. Velké díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hrozně moc děkuju za nákup a jsem ráda, že jsi spokojená, mně tedy také nejvíc vyhovuje to zapracování BB krému tímto kabuki, dělá to krásný finish :).

      Vymazat
  37. Uz se nemuzu dockat na stetce na oci, blendici stetec totiz nutne potrebuji :) jinak mym kazdodennim pomocnickem na nanaseni makeupu je tvuj stetec, sice mi vypadlo asi 5 chlupu,ale to je asi normalni a jsem naprosto spokojena.Moc ti dekuji za super napad :) konecne mam opravdovy stetec :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Péťo, tvůj blog jsem si zamilovala před pár týdny a od té doby ho navštěvuju každý den a sjíždím ho celý, sice od konce, ale to mi nijak neva :D Miluju kosmetiku a doslova "starat se o svou pleť" (zní to trochu úchylně :D) a od té doby co sem chodím, vyměnila jsem vášeň nakupování oblečení za nakupování kosmetiky :D Dneska jsem se poprvé odhodlala napsat komentář a to z toho důvodu, že se mi hrozně zalíbila ta džínová košile, kterou máš na sobě. Prosím, kde jsi jí koupila a kolik stála? :D Ještě jsem chtěla podotknout, že topflat jsem si chtěla koupit nějaký kvalitní, ale nemohla bych si dovolit dát tolik za Sigmu a tak mě moc potěšilo, když jsi uvedla svou vlastní značku, která je úžasně cenově dostupná a ještě k tomu bude určitě hodně kvalitní (četla jsem na to samou chválu). Už jsem přednesla doma, že by bylo super, kdybych si ten štětec mohla koupit ke dni dětí, ještě na tom zapracuju, škoda že sleva platí jen na ten menší. :D Takže děkuji moc za to, že jsi a až projedu celý blog, určitě si zde založím účet :) Barča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo, hrozně moc děkuji za podporu a za to,že mám novou čtenářku! To mě těší moc. Jinak košile je z oasap.com a cenu už si teda nepamatuju,ale byla to nějaká dost výhodná sleva, poštovné bylo zdarma :).

      Vymazat
  39. Péťo, super video, hlavně úvod :o))), moc Ti gratuluji a mám radost, že se Ti podařilo splnit si svůj sen. Oba štětce jsem právě koupila a moc se na ně těším!!

    OdpovědětVymazat
  40. Páni ten kabuki si asi časem pořídím. Už ho sháním dlouho,ale všude mají samý tvrdý..... A můžu se zeptat jaká firma štětce vyrábí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak konkrétní firmu tu psát nebudu,ale štětce jsou vyráběny v Číně stejně jako Sedona, Sigma nebo Hakuro ;)

      Vymazat
    2. děkuji za odpověď. Sleduji tě od začátku a mám tě zafixovanou jako tvz. ,,štětcovou blogerku" :) - aneb blogerka která štětce miluje a má s něma zkušenosti :), takže si nedokážu představit, že bys prodávala něco jiného. (jak třeba Lou miluje rtěnky). Nechápu jen ty zlé komnetáře, že to děláš pro zisk apod. V dnešní době takhle prodává výrobky kdekdo a že jsi blogger je jedině plus, protože se takhle výrobky dostanou přímo k cílové skupině. Kolik lidí ma e-shopy a nikdo se nad tím nepozastavuje, jen některým lidem se tohle nelíbí, protože jsi známá. Každopádně ten kabuki je super nápad, ptz jak píšu výše, kvalitní kabuki jsem dopusud nikde neviděla (nepočítám parfumerie sephora apod, ptz tam se vůbec nedostanu). L.

      Vymazat
    3. peti nechceš namlouvat večerníčky? docela by ti to šlo .D :D K.

      Vymazat
  41. Péťo, právě jsem si přečetla komentáře a žasnu nad tím, kolik "hnusáren" Ti se sem někteří lidé píšou. Jsi dobrá, že se tím nenecháš odradit, mne by to asi dost vydeptalo :(. Kéž by všichni lidé našli to, co je baví a měli v tom úspěch, protože pak by pravděpodobně tyto otřesné negativní invektivy zmizely...... Držím Ti moc palce!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo, děkuju moc za podporu, no někdy mě to taky opravdu vydeptá, tomu se člověk neubrání,ale snažím se brát to sportovně ;).....většinou to píší lidé, kteří nejsou třeba spokojeni v něčem se svým životem a tak jim to neberu, když se jim uleví ;).

      Vymazat
  42. Sehnat štětec do kabelky je nadlidský výkon :-) Já jsem loni marně hledala, kde nějaký koupit, nakonec jsem si pořídila vysouvací Ultimate Retractable Kabuki Brush z USA od lucyminerals.com. Je skvělý, ještě by se mi hodil podobný na tvářenku. Péťi, nechceš něco takového vytvořit? Jinak se těším na štětce na oči, ty mi dost chybí. Přeji spokojené čtenáře :-) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji moc za tip i podporu! Další štětce určitě dělat budu, v červenci bude sada na oči, na štětci speciálně na tvářenku jsme také uvažovala.

      Vymazat
  43. Tak jsem neodolala a koupila rovnou oba :-) To byla taková blesková akce :-D Dlouho jsem si chtěla nějaký štětec na pudr koupit.. doma mám takovýho tvrdýho zmetka z drogerie. Ale co mě dokopalo k takové akci, tak to pouzdro! Sice ten štětec bude převážně na domácí použití, ale sem tam občas ho sebou vytáhnu, třeba až půjdu z práce někam za kulturou, tak abych se před tím mohla ještě přepaplat pudrem. A ten na makeup.. Nikdy jsem si nedokázala představit, jak nanesu tekutý makeup štětcem, ale věřím, že to půjde. Na videu to vypadalo fakt jednoduše :-D

    A závěrem: Líbí se mi tvůj přístup k blogování, jen tak dál! :-)

    Sy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc a věřím,že budeš spokojená a pokud nanášíš doted prsty nebo čímsi z drogerky, tak to bude nepochybně příjemná změna!

      Vymazat
  44. sýkorky řvou jak krávy :D to mě pobavilo :DDD
    potom bych měla jen jednu výtku k tvému videu, a to, že jsi určitě slyšela, že samochvála smrdí..teď jsi se s tím teda neřídila, ale jindy ano :) a jinak být tebou, tak ty drzé anonymní komentáře ani neschvaluju, anebo když už, tak ignoruj :) měj se))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. slyšela, jenže jak to udělat, jak mluvit o svých štětcích nezaujatě, já jsem to video nejdřív vůbec nechtěla dělat, přišlo mi to právě blbé,ale když jste si o něj psali :D a ted babo rad, pomluvit své štětce jen aby to vypadalo, že je nechválím a bude to působit objektivně, když je pochválím, protože si fakt myslím,že za tu cenu jsou fajn? to je otázka :), rozhodnutí tedy musím nechat na vás....

      Vymazat
  45. Ahoj, Peti!
    Aby nebyl můj komentář ZASE román, chválit budu stručně. Oba štětce jsou moc hezké. Rozhodně se chystám na objednávku, jen vyčkávám na celkové doplnění tvého e-shopu (tvé sady štětců na oči a doplnění Sigma štětců), protože ještě nejsem zcela rozhodnutá, co "potřebuju ;), ale už se nemůžu dočkat ... .

    Ještě si dovolím dát ti otázku, na kterou určitě nebude lehké odpovědět. V minulosti jsi ve videích velice chválila značku Sigma. Dokážeš spravedlivě ohodnotit tvůj Flat Top štětec versus Sigmě Flat Kabuki (strašně moc se mi líbí oba, ale potřebuji dva stejné štětce)? Nemohla bys je třeba porovnat i ve videu, jako kdysi Sigma versus Sedona.
    Moc děkuju a omlouvám se za svou nerozhodnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,

      moc ti děkuji za podporu a co se týká štětců pokusím se spravedlivě porovnat :).
      Sigma je o něco větší, má větší průměr rukojeti i štětinové části. Co se týká hustoty samotné, zdá se mi to v tom poměru zhruba stejné. Myslím si, že makeup se dá s oběma nanést velmi dobře, samozřejmě Sigma je dlouhodobě zavedená značka a neodvažuji se své štětce s nimi srovnávat, ale myslím si, že i mé štětce dobré jsou. Objektivně bych řekla, že Sigma je možná o něco lepší celkově designem, nebo provedením, ale zase v poměru cena výkon a vzhled, bych klidně volila ten můj. Díky průměru se s tím mým flat top dá rozhodně lépe nanést třeba tvářenka, se Sigmou to jde taky,ale přecejen je už na tvářenku nebo bronzer širší. Co se týká výdrže, svůj jsem testovala cca půl roku než jsem ho dala do prodeje - obstál (několik chlupů za tu dobu z něj ale vypadne, to samozřejmě ano), Sigmu mám 4 roky beze změny, nějaký chlup samozřejmě taky někdy určitě pustila, ale je to minmální. Více zatím asi nemohu říci :), sama využiji oba,ale pokud bych líčila jen sebe na domácí použití a chtěla bych dostupný štětec, brala bych asi můj, pokud bych si chtěla připlatit za design, značku, velikost, v uvozovkách vsadit na jistotu, brala bych Sigmu.

      Vymazat
    2. Děkuji za velice objektivní odpověď. Jsi fakt třída, Peti!
      Myslím, že do července (jsem totiž moc zvědavá na sadu štětců na oči, o kterých též uvažuji) mi zbývá trocha času, abych ještě porozmýšlela.
      Nedovedeš si představit, kolikrát jsem si pouštěla tvá líčící videa, kde jsem odchytávala záběry, abych štětce mohla porovnat (na e-shopu u Kabuki nejsou totiž uvedené parametry). Ještě tvůj štětec porovnávám s F82, která na mě dělá drobnější dojem než F80. Nejradši bych se k tobě rozjela, abych si je mohla prohlédnout detailně. Já vím, jsem blázen :D . Jedno vím na 100%, štětce objednám jedině z tvého webu, takže také hodně rozhodně, co budeš mít aktuálně dostupné.

      Vymazat
  46. Ahoj Peťo, štětce jsme si objednala, už se jich nemůžu dočkat:-). Dlouho jsem se rozmyšlela jestli si koupit signu, sedonu, real techniques nebo zoevu...Protože Ti věřím, že blog i věci okolo děláš s láskou a nejlepším vědomím, věřím, že štětce svou službu udělají. Na domácí líčení sama sebe si myslím, že jsou výbornou volbou. Budu je nějakou dobu používat a napíšu Ti feedback;-). Držím Ti palce a nenech se odradit rejpaly...jsou sami v životě nespokojení a jsi pro ně snadným terčem.
    Ať se Ti daří. Irča

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo, předem ti chci říct, že moc ráda čtu tvůj blog a strašně ráda koukám na tvoje videa. Udělala jsem si z toho takový až rituál, někdy když toho mám hodně ve škole a nestíhám je to taková moje oáza klidu! A teď to hlavní, už dlouho jsem pokukovala po nějakých lepších štětcích, zatím mám totiž jen pár levných z MUA, H&Mka a drogerií. Pak se objevil tvůj flat top kabuki štětec a já si říkala, že si ho koupím za odměnu po nějaké zkoušce. A když se teď objevil ten roztomilý drobek do kabelky a ješte se slevou, neváhala jsem. Mám objednané oba a už se nemůžu dočkat až přijdou! Moc děkuju za tvůj blog a co všechno pro čtenáře děláš. Ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat
  48. Kdy budeš mít štětce na oči? Nemůžu se dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  49. Já se přidám k pochvale, i když tvé štětce nemám a pořizovat si je v dohledné době nebudu, protože jsem se zařekla, že štětců už mám dost. Líbí se mi, že jsi začala skvělým typem štětce, který se u nás blbě shání. Já mám flat top od e.l.f. (říkají mu štětec na pudr, ale je to prakticky flat top) a je super, mám ho hlavně na tónovák a make-up, ale dobrý je i na pudr, jen se mi to většinou nechce míchat. Škoda, že takovéhle štětce se třeba v drogerii moc neseženou, dá se sehnat něco jemného na pudr, bez problémů je i základní štětec na oči, dá se sehnat kabuki na pohled podobný tvému (i když asi řidší a bez pouzdra - to je mimochodem taky výborný nápad, jen by mě zajímalo, jestli se dá vnitřní materiál nějak rozumně čistit), ale flat top v kamenném obchodě se myslím sehnat nedá, na make-up se prodávají maximálně takové ty divné natírací, u kterých si použití vůbec nedokážu představit.
    Co se týče dalších plánovaných štětců, tak sada na oči je super, ale základní štětečky na oči se v drogeriích najdou, horší jsou třeba takové ty chlupaté rozmazávací štětce (blending brush), ty taky málokdo vyrábí (a přitom je to velmi užitečný typ štětce na základní líčení). Chápu, že je lákavé mít vlastní sérii štětců, ale podle mě by mohlo být zajímavé se zaměřit na tyhle hůře dostupné typy. Jako kosmetická blogerka o tom máš určitě lepší přehled než já. Přeji hodně zdaru a hodně inspirace při vymýšlení dalších štětců (a až se mi nějaký stávající rozpadne, třeba si náhradu koupím od tebe). M.

    OdpovědětVymazat
  50. Já bych uvítala, kdyby se časem objevil stippling brush nebo jak už tu někdo psal- blending brush na stíny.

    OdpovědětVymazat
  51. no já jsem úplně unešená ten štětec s tím pouzdrem si musím 10000000000000000000000000% koupit je to vážně super a hlavně super myšlenka že tě to napadlo :))

    OdpovědětVymazat
  52. Novej vzhled se pěkně rýsuje, přidání růžovo-fialové do loga i změna písma nadpisu je supr! Jinak právě jsem si objednala flat top. Přesvědčila mě tvoje poznámka, že makeup nanesený štětcem udělá na pleti photoshop, zřejmě narozdíl od nanášení rukou. :D Tak to musim mít! Taky musim pochválit začátek videa, jak malej kabuki pláče ve svý kolíbce, to je roztomilý!!

    Kdysi jsem tu po tobě chtěla slib, že kvůli anonymům neskončíš a doufám, že to stále platí, protože zástup hlupáků se rojí už pod každým článkem. :/ No, prostě by mi po tobě zbyla v každodenním životě pěkná díra!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju a tvé podpory si moc vážím,když vím, že mě tak pravidelně navštěvuješ a komentuje, děkuju!
      Jinak tím štětcem to na pleti vypadá fakt o dost líp, vyzkoušeno an vlastní kůži, jako jasně, kdo má špatnou plet, tak to pupínky opravdu nevyzmizíkuje :D,ale finish to udělá hezký :).
      A neskončím, ono to není zas tolik lidí, hodně často tu spamuje 1-2 chytráci ;).

      Vymazat
  53. ahoj, mě se nový design líbí :) můžu se zeptat jak děláte ten odkaz na youtube videa přes celý blog? Mě to nejde nijak upravit ani v html....nevím jak na to :( děkuji PS: dnes jsem objednala druhý tvůj štětec :p

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, děkujeme moc a já to dělám právě v html, tak nevím, mně to jde, musíš změnit rozměry akorát.

      Vymazat
    2. už mi to jde taky :P, taky jsem si hrála s novým vzhledem blogu :) kukni www.flowerparis.com

      Vymazat
  54. Nový vzhled se mi líbí a jsem zvědavá, jak bude vypadat konečná verze. :)
    Video je super a "sýkorky řvou jako krávy" to mi rozesmálo. Já asi půjdu do tvého kabuki štětce. Mám jen malý cestovní a brala bych ještě jeden v klasické velikosti.

    OdpovědětVymazat
  55. Nová tvář stránek,moc hezká ,a vidím dokonce ombre styl?Hanka

    OdpovědětVymazat
  56. Petro, super, nemůžu se dočkat, až mi přijdou penízky na účet a budu objednávat:-) Ty jsi takové sluníčko do deštivých dnů :-)
    Vzhled blogu je moc hezký, rozhodně tisíckrát lepší než včera, to bylo moc strohé. Ale jak je to dneska, to se Mírovi povedlo.

    OdpovědětVymazat
  57. Začátek videa jsem si dneska pustila ještě jednou, ten se Vám povedl! :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, než si je objednám, uděláš prosím video, jak s nimi pracovat ? Kolik na něj dát množství produktu, jakými pohyby zapracovávat do kůže, aby tam nebyly šmouhy, a tak :) takový super rychlý video pro začátečnice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, takové video udělat můžu,ale v podstatě jsem to ukázala tady a i v tutoriálech, ono to chce spíše zkusit, jak ti to bude nejvíc vyhovovat. Každopádně, já to dělám tak, že makeup nanesu na hřbet ruky, naďubu do štětce, pak nadubu na obličej a pak krouživými pohyby vmasíruju do pleti. BB nejdříve nanesu prsty na obličej a pak zapracuju flat top kabuki. Pudr nanesu na štětec, oklepu a pak vtlačím štětcem do pleti a zapudruju vodorovnými pohyby :).

      Vymazat
    2. Ok, díky, snad to zvládnu :)

      Vymazat
  59. Petruš, děkujeme moc za pochvalu! Jinak tento design je finální, ještě bude trošku odsazená hlavička,ale na to ještě Míra musí přijít jak se to dělá :D....

    OdpovědětVymazat
  60. Moc Ti to sluší :-)) http://kinkypinkyh.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  61. Milá Petro, po malém Kabuki jsem pokukovala...a říkala jsem si, že si počkám až bude sada i na oči a objednám společně...ale jako ani já jsem neodolala a objednala....rozhoupávala jsem se tak dlouho, až mi ta zlevněná cena přišla jako...."no tak si mě objednej !!!! "... a bezva platba Paypal - toho jsem se obávala,ale jako po másle.
    Moc díky
    A díky Vám jsem objevila smysl primerů pod stíny a fakt je to hooodně znatelný rozdíl. Už jsem jej koupila i sestře. A těším se až ráno u zrcadla budu kombinovat barvy do sebe.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Petí, nedříve ti chci pochválit video a design je krásný. Měla bych takový dotaz chtěla bych si objednat oba dva štětce, ale nebylo mi 18.let tak se chci zeptat jestli to vadí? A zda to teda za mě musí objednat rodiče? Děkuji za odpověď. PS: Jsi prostě skvělá!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji hrozně moc! jinak nevidím důvod, proč by sis nemohla objednat kdekoliv na eshopu :), pokud ti už bylo 15 let a máš občanku,myslím,že by neměl být problém, pokud je ti méně, popros rodiče ;). Pokud zvolíš platbu na dobírku, budeš platit balíček na poště při jeho převzetí, pokud bys poprosila rodiče o platbě převodem na účet, tak je zadarmo poštovné, takže se to vyplatí víc ;).

      Vymazat
  63. Peti nepřemýšlela jsi udělat ten kabelkový štětec i v klasické velikosti s normální rukojetí? Mně přece jenom na pudr víc vyhovují ty delší a zakulacené štětiny, ale od té doby co mám tvůj štětec mi mé staré štětce hrozně vadí jak jsou tvrdé a až mě píchají do obličeje :D takže budu muset brzo kupovat minimálně nějaký kvalitnější na pudr :) holt na lepší se zvyká rychle :D

    OdpovědětVymazat
  64. Ahojky Péťo :-) Nedá mi to, a musím ti ten první štětec pochválit znova, protože je opravdu dokonalý. Nejen, že makeup skvěle do pleti zapracuje, ale makeup poté i déle vydrží :) Takže jen tak dál! :)

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  65. Ten design je uzasny, podle me te uplne vystihuje a patri k tobe :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peti, prosímtě plánuješ v brzké době přidat i štětec na stíny ? Nějaký bych chtěla, tak nevím jestli ještě chvíli počkat a potom tu objednávku vzít jedním vrzem i se štětcem na make-up, nebo se poohlídnout po nějakém z drogérky :) Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sada štětců na oči má být v červenci. Petra to psala na začátků v komentářích.

      Vymazat
    2. přesně tak, sada na oči by měla být v červenci :)

      Vymazat
    3. Pardon, nebaví mě číst všecky komentáře, kór když sem pořád píšou urážky, kritiku a rejpance stupidní anonymové :) Nicméně děkuju za odpověď

      Vymazat
  67. Musím pochválit Míru, skvělá změna designu. Kombinace černé a růžové je super.

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Péťo, musim říct,že jsem si za tu dobu co tě sleduju k tobě vypěstovala vztah jako k make-up mamince. Dřív jsem na sebe hodila linky a řasenku a měla jsem pocit,že je to mistrovské dílo. Ale díky tobě a tvým tutoriálům jsem do tohohle světa pronikla více a tudíž se o sebe i více starám.Určitě na tom máš podíl sama. Jsem ráda,že jsem svědkem toho,jak se vyvíjíš a co ti vzniká pod rukama. Musim říct,že jsi jedna z mála bloggerek,která mě veškeré změny promyšlené a vždycky mě příjemně překvapí než aby mě zklamala. Hrozně ti fandim ! Už jen z toho důvodu,že málokdo se dokáže přemoct,aby dělal doopravdy to ,co ho baví , jelikož se bojí,že neprorazí.Hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, ten tvoj syntetický štetec sa mi rozpadol... štetiny sa odtrhli od rukojete a to som ho ani neumývala, mala som ho týždeň a použila som ho iba 3x... dosť ma to mrzí, lebo som sa naň veľmi tešila... sklamanie další si už radšej nekupim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zajímavé, to mě mrzí :(, není nic jednoduššího než napsat na email, poslat fotku a vyřešíme to, to přece není nejmenší problém, mně akorát přijde divné, naprosto to nemyslím zle, když mi tu dva lidi napíší, že je ten štětec vadný,ale samozřejmě anonymně a když jsem požádala o číslo objednávky a mail,tak už se nikdo neozval :D...tak tedy pokud je to tak, tak prosím číslo objednávky, napsat na mail a pochopitelně pošlu nový ;)

      Vymazat
  70. Peti super nový design aj video :)
    Chcela by som sa ťa ale opýtať, neplánuješ do eshopu zaradiť aj Precision kit od Sigmy? alebo aspoň jednotlivo nejaký z tých štetcov, vyzerajú úžasne a multifunkčne a lákajú ma od nich asi najviac.
    pekný deň :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, uvidíme, možná jo,ale jestli ho chceš, stačí napsat na email a já ti ho objednám ;).

      Vymazat
  71. Ahoj Peto, nechystas cestovni sadu stetcu?
    Lida

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lído, cestovní zatím ne :),ale třeba v budoucnu bude....

      Vymazat
  72. Ahoj Peti, příjemná změna blogu. Pěkný den. Jana

    OdpovědětVymazat
  73. Tak přemýšlím, že bych si poprve v životě koupila štětec na make-up :)
    I když tedy je pravda, že make-up jsem dost omezila a spíše používám BB nebo tónovací krém - nanesu prsty. Má tedy vůbec cenu na tónovací krém používat štětec?
    Ještě otázka - chystáš se na štětce na oči? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, právě na tebn BB je štětec super, nanést prsty a zapracovat štětcem do pleti. Jinak štětce na oči budou v červenci :).

      Vymazat
  74. Sýkorky řvoucí jako krávy mě roztřískaly:D

    OdpovědětVymazat
  75. Jůů hned jsem si objednala toho malýho prcíčka =)) Zrovna sháním dobrý štětec na pudr, a to pouzdro k tomu, to je prostě ultrapraktické! =)

    Chtěla jsem se zeptat, říkáš ve videu o štětcích, že jsou všestranné a lze s nimi aplikovat jak make-up, tak pudr, tvářenku atd... Jakou to obnáší péči? Musím štětec umýt po každém použití?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc a co se týká použití, stačí prostříknout sprejem a otřít do kapesníčku,ale pokud je raději chceš umýt, není v tom problém :), já ho zatím myju tak po 2-3 použitích, pokud ho používám na vše :)

      Vymazat
  76. Ahoj Peti video se povedlo, a utvrdilo mě to ještě víc v tom, že v nejbližší době si ho objednám. Moc ti fandím.

    OdpovědětVymazat
  77. tak sem dostala od přítele jako dáreček ke dni dětí tvůj štetec :)) už se moc těším až dorazí a budu ho moct vyzkoušet :) a mám větší radost než kdyby mi koupit nějakou blbůstku :)

    OdpovědětVymazat
  78. Já chci taky tvoje štěstce!, ale musím počkat, až mi přijdou penízky, tak snad na mě ještě zbyde :D

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj, před chvilkou mi přišel tvůj štětec a musím říct, že je naprosto úžasný!!! A ještě bych chtěla moc pochválit tvoje videa a články, které pravidelně sleduji, velmi mě inspirovala. Jen tak dál, ať se daří :)) Verča

    OdpovědětVymazat
  80. Zdravím a děkuji za krásné video, tak moc se mi líbilo až jsem udělala dnes objednávku a na štětce se těším. Používám již léta od MAcu klasiku 187, který ale poslední dobou využívám je na pudr, dříve jsem používala na pěnové makeupy, ale teď jedu v BB krému a tento štětec od MACu na něj moc vhodný není. Kabelkovou verzi jsem měla Sephoru, ale totálně se rozpadnul a i na tvářenku od Sephory nic moc, tak jsem opravdu moc zvědavá a jsem ráda, že mohu podpořit dobrou věc :)
    Díky Tvým videím mám na cestě i řadu Acnestop od Ryoru + čajík, slyším na tuto kosmetiku chválu ze všech stran, dříve jsem o této značce neměla ani potuchy.

    OdpovědětVymazat
  81. Zdravím,

    tak video mě nadchnulo natolik, že jsem také udělala objednávku na oba štětce :) používám léta MAC 187, na pěnový makeup super, ale poslední dobou ho využívám jen na pudr, protože na BB Cream to není to pravé ořechové, tak jsem moc zvědavá, jak se mi bude pracovat s tím Tvým a velice se na něj těším. A ten malý je úžasný už jen jak vypadá a to pouzdro je krásné, velice dobrý tah, v minulosti jsem měla kabelkový od Sephory, ale úplně se rozpadnul, toto je daleko praktičtější.
    Děkuji za Tvá videa, inspirovala jsi mě i co se týče kosmetiky Ryor, čekám na řadu Acnestop a jsem zvědavá, četla jsem jen pozitivní recenze. Díky Tobě vím, že tato kosmetika vůbec existuje :) dělá mi radost podpořit české výrobce.

    Krásný den a na štětečky se moc těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, hrozně moc Ti děkuji a věřím, že budeš spokojena :)!

      Vymazat
  82. Tak už mám objednáno,zaplaceno,nemůžu se dočkat až přijde :) doufám že brzo.Měj se pěkně,hrozně ráda tě sleduju,máš super videa a jen tak dál :) Verča

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Peťo, asi se už na podobný dotaz někdo ptal, ale je tu těch reakcí tolik, že bych si vše musela číst. Proto prosím o odpověď. Plánuješ těch štětců udělat víc? Konkrétně bych měla zájem o nějaké základní štětce, či malou sadu sadu. Profi sada o 13 štětcích je pro mě moc a nevyužila bych ji. Díky Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kájo, určitě, mám ve výrobě sadu na oči :), měla by být v průběhu července ;).

      Vymazat
    2. Super, díky za odpověď. Budu netrpělivě vyčkávat :)
      Každopádně bych ti chtěla vyjádřit velkou podporu. Nenech se odradit negativními komentáři. Nevidím nic špatného na prodeji vlastních produktů. Kdo nechce, ať nekupuje. Lidi jsou ochotni utrácet za kdejaké kraviny, ale jakmile je někdo koho znají úspěšný, začne jim to vadit. Měj se a držím palce, tvoje videa jsou super, taky už je sleduju nějaký ten pátek.
      Kája

      Vymazat
  84. Ahoj Lovely.
    Měla jsi mé sympatie.Ale v momentě,kdy na nás začínáš vydělávat,přestávám mít zájem.To se mi nelíbí, už to není koníček,ale dobře promyšlený busines.Sorry je to tak.Vydělávat na nás laciným čínský štětcem není fér. Nemusíme si ho kupovat,ale co to bude příštěTrika,kosmetika.Ty nejsi značka kvality
    Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kamilo,

      sama jsi si odpověděla ;) a nevím, proč když je to můj sen, proč bych si nemohla vytvořit vlastní štětec, máme demokracii, taky můžeš začít něco dělat místo kritizování. Jinak tedy bych tě ráda vyvedla z omylu, v Číně se vyrábí i Sigma, Sedona, Hakuro atd atd. A že nejsem značka kvality, jak to víš, ty ten štětec máš? Určitě ne, když ti to tak vadí,takže jsou to zase jen kecy a snaha mě urazit.

      Vymazat
    2. Proč si nezveřejnila můj včerejší komentář?

      Vymazat
    3. bohužel nevím,jaký jsi psala,když se ani neumíš podepsat

      Vymazat
    4. Docela zajímavý, že ten pochvalný u novějšího příspěvku si mi - ač anonymnímu, bez problému zveřejnila:)))..Možná to ale (ne)schvaluje manžel:)
      Jindra

      Vymazat
    5. Jindro, jak vidíš, tak schvaluju všechno (myslím,že právě pod posledním příspěvkem je to dost vidět), tvůj komentář jsem ale, ano a jako jediný pod posledními články, neschválila a ani ho neschválím a to z jednoho prostého důvodu, je to sprostá pomluva a už to není jen osobní ivektiva. Ty jsi si koupila můj štětec, že posuzuješ tyto věci, byla jsi ve výrobě, víš kolik to stojí? Měla jsi možnost ho srovnat s jinými? Víš jaké jsou náklady na výrobu, DPH, clo, poplatky úřadům, daně atd atd? Nevíš! Takže bych tě prosila,aby sis nemístné spekulace nechala laskavě pro sebe, protože to číslo, které jsi napsala, je naprosto mimo realitu a evidentně si neumíš vůbec představit, co to obnáší přinést na trh nový produkt. Jinak at si každý koupí co chce a jistě, když to tak víš, tak potom teda taková Sigma nebo Hakuro (cokoliv v drogerii), které vyrábí mnohem větší množství štětců - tím pádem nižší výrobní náklady a vyrábí na stejném místě, mají mnohonásobně vyšší zisk a to by ti, předpokládám, nevadilo si koupit. A já ti řeknu proč, protože tohle je typicky česká závist, za Hakurem nebo Sigmou totiž nevidíš konkrétního člověka, ale mě "znáš" a prostě mi závidíš to,že mám "koule" do toho jít. Nezlob se,ale musím ti to napsat takhle na rovinu, protože to tak prostě je.

      Vymazat
    6. Ano, budeš se divit, ale vím kolik stojí výroba čínských výrobků a chápu, že Hakura či Sigma je značka. Ty nemáš ani na kvaltní web a grafiku, o logu nemluvě:)to je výsměch. Takže máš "koule" na vydělávání skrze blogerství, ale s kvalitou ani značkou to nemá co společného. Mysli si, že všichni, kdo Tě nechválí pouze závidí a konejši se s pochlebnými komenty...Psala jsi, jak si ho navrhovala, to je směšný, co si na něm navrhovala, barvu chloupků? vždyť je "nachlup" jako ten od Sigmy, když už tak originalitu!
      Zdarec J.

      Vymazat
    7. A já se znovu ptám, ty máš můj štětec doma, že posuzuješ jeho kvalitu a srovnáváš s jinými? A ohledně navrhování, ten štětec není stejný jako od Sigmy, má jiné parametry, takže evidentně jsi ten můj v ruce neměla, jinak bys to věděla. Já si vůbec nemyslím, že mi všichni závidí, ani nevím, co by měli, ale někteří prostě ano, ty jsi toho zářným příkladem, protože jinak nechápu, co mají tvé komentáře za smysl, kromě nepodložených pomluv. Na další impertinence reagovat už fakt nebudu, nemá to smysl, jestli to umíš líp, tak si nech taky vyrobit štětec, navrhni si, udělej si lepší web s lepší grafikou a logem, jistě to nebude pro tebe problém.

      Vymazat
    8. Mimochodem by mě docela zajímalo, proč se jednou podepisuješ Kamila a podruhé Jindra, už jen to bude asi o něčem svědčit, nemyslíš?

      Vymazat
    9. trpíš paranoiou, nejsem Kamila

      Vymazat
    10. trpíš paranoiou, nejsem Kamila, opět odpověď nezveřejníš? Nehodí se co?

      Vymazat
    11. prosím tě, pokud někdo trpí paranoiou, tak jsi to ty, nesedím 24/7 u netu, zveřejňuji postupně, chtělo by to klid a nohy v teple ;)

      Vymazat
    12. Tak proč útočíš a obviňuješ někoho ze lži. Chtělo by to se sama hodit do klidu a nohy do lavóra. Leze ti makeup na mozkovnu!

      Vymazat
    13. já vůbec neútočím, jen jsem odpovídala, pokud ti nedochází, milý anonyme, souvislost, je to proto, že jsem odpovídala výše na komentář, který není zveřejněný, takže bych doporučovala se do toho neplést, pokud tomu nerozumíš

      Vymazat
  85. Hrozně moc vám všem děkuji za obrovskou podporu!

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Peťo, teda co mi to děláš :D Mám teď takovou životní změnu, hledám si nový zaměstnání, ale hned jak ho budu mít tak je mi jasný, čím si udělám radost :D oba štětce se mi moc líbí, myslím, že i ta cena je přijatelná, kor když je poštovný zdarma :) Pracuješ třeba i na štětcích na oční stíny? Docela by se mi, přiznám se, líbilo, kdybych si v později mohla koupit rovnou celou sadu :D P.S "Nějaký sýkorky, řvou tam jako krávy" z toho jsem málem vdechla čaj :D

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Petro, dnes mi přišel tvůj štětec na make-up a je tááák heboučký! Teď vše půjde jedna báseň. Děkuji za rychlé vyřízení objednávky i za štětec a nejvíce za tvůj blog. :) Veronika

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Petro, tvůj štětec mám myslím už 14 dní a všem ho můžu jen doporučit. Mám i několikanásobně dražší a ty jsem už uklidila, protože na něj nemají. Od té doby se na makeup vždy těším.
    Makeup zapracuje okamžitě - niz zdlouhavýho, raz dva a je to :-) , je to úplný sameťák na pohlazení a přemýšlím, že si objednám ještě druhý záložní =)
    Jen tak dál!!

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Peti,
    budem úplne mimo a opýtam sa ťa na tutoriál na tento krásny make up. Pretože som ho hľadala a máš tu podobné ale tento nie a veľmi sa mi páči. Urobíš ho ?

    A dúfam, že štetce si raz kúpim. Teda aspoň drobčeka:)

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Peti,
    opravdu Ti mockrat dekuju za toto video o tvych uzasnych stetcich, ktere jsem zhlidla s nadsenim....Toto video mne pomohlo k tomu, aby jsem se rozhodla si ten kabuki stetec koupit [ten vetsi]. Myslim, ze se ti opravdu povedly....jsou stylovy a myslim, ze na nanaseni make upu uplne perfektni. Takze opravdu moc dekuju, ses uzasna,...{ps: omlouvam se, ze pisu bez hacku a carek apod., ale nemam ceskou klavesnici...}
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  91. Peti, tady Ti to strašně slušíí ! :)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Peti,
    tvůj blog jsem objevila teprve nedávno tak nevím jaký design jsi měla před tím, ale tenhle se mi líbí je jednoduchý, čistý, nepřeplácaný, přehledný a pěkně se čte. Jde mi hlavně o obsah a je mi jedno jestli máš písmenka fialová nebo zelená.

    Ale k těm štětcům. Už dlouho se dívám po štětci na make-up. Jednou jsem byla u "kosmetičky" Mary Kay a nanášela mi pudr jejich štětcem, ale byl takový plochý a jakoby to tím natírala. Jako nebylo to špatné, ale ve tvých videích se mi líbilo jak jsi pracovala s tímhle svým. Líbí se mi že je kulatý a že se to do pleti pěkně v masíruje.
    Ctěla bych se jen zeptat jestli štětce po použití nějak čistíš? Nebo ho od toho make-upu strčíš do tvářenky nebo pudru? Já bych ho teda používala jen na meke-up (na tvářenku a pudr mám jiný podobný tomu tvému v tom pouzdře) Jde mi tak celkově o to čištění. Štětec od pudru jen opráším, ale od toho make-upu vůbec nevím.
    Dík za odpověď
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Peti,
    tvůj blog jsem objevila teprve nedávno tak nevím jaký design jsi měla před tím, ale tenhle se mi líbí je jednoduchý, čistý, nepřeplácaný, přehledný a pěkně se čte. Jde mi hlavně o obsah a je mi jedno jestli máš písmenka fialová nebo zelená.

    Ale k těm štětcům. Už dlouho se dívám po štětci na make-up. Jednou jsem byla u "kosmetičky" Mary Kay a nanášela mi pudr jejich štětcem, ale byl takový plochý a jakoby to tím natírala. Jako nebylo to špatné, ale ve tvých videích se mi líbilo jak jsi pracovala s tímhle svým. Líbí se mi že je kulatý a že se to do pleti pěkně v masíruje.
    Ctěla bych se jen zeptat jestli štětce po použití nějak čistíš? Nebo ho od toho make-upu strčíš do tvářenky nebo pudru? Já bych ho teda používala jen na meke-up (na tvářenku a pudr mám jiný podobný tomu tvému v tom pouzdře) Jde mi tak celkově o to čištění. Štětec od pudru jen opráším, ale od toho make-upu vůbec nevím.
    Dík za odpověď
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko,

      moc ti děkuji ;). Jinak štětce se normálně perou ve vodě a šamponem, mrkni na video o štětcích, vše tam ukazuji :). Namočit štětiny a vymnout s jemným šamponem pod vodou. Nenamáčet zbytečně kovovou a dřevěnou část.

      Vymazat
  94. Milá Petro,

    neodolala jsem a objednala Tebou navržený štětec Flat top kabuki PetraLovelyHair (snad to píši správně) a hned při obdržení jsem vyzkoušela (a stále používám) a musím říct, že jsi odvedla velmi kvalitní práci. Přesně tohle trh se štětci potřeboval (a hlavně ten český). Jen tak dál a už se moc těším na Tvou sadu štětců na oči.
    Takže ty a ti, kteří váhají s koupí, vůbec neváhejte a ihned objednejte, dokud ještě jsou :-)
    Krásný den a hodně sil do blogování
    Hanka R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hanko, děkuji hrozně moc, to jsi mne potěšila a at štětec dobře slouží! :)

      Vymazat
  95. Ahoj Peťo,

    dnes mi od Tebe přišel balíček se štětci pro mě a kamarádku. Já si koupila jen kabelkový, protože jeden univerzální už mám (Sigma round kabuki, rovněž od Tebe), jinak bych si vzala i ten druhý. Kamarádka si koupila oba.
    Jsem naprosto nadšená z kvality štětců a jejich designu. Tohle se Ti opravdu povedlo! Svůj mini jsem samozřejmě musela ihned vyzkoušet (tu čest měl Invisible Powder od Dermacolu a Bourjois tvářenka) a mé nadšení se po použití ještě zvýšilo.
    Chci Ti poděkovat, že jsi štětce vytvořila, protože nemají chybu a jistě budou mít spousty spokojených uživatelek! Rozhodně jsi zaplnila díru na českém trhu.
    Jsem si jistá, že nadšená bude i kamarádka, až se vrátí z dovolené a štětce vyzkouší =)

    Měj se krásně!
    S pozdravem
    Martina

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj, ráda bych se zeptala na to jak ty štětce vznikly. Jestli jsi někoho oslovila nebo někdo oslovil s nabídkou tebe apod. Jinak hned o výplatě se chystám si ten univerzál pořídit a moc moc se mi líbí celý tvůj blog i videa. Jsi hrozně sympatická a líbí se mi, že celkově oslovíš tím vším širokou skupinu holek a ne jen určitou sortu (není myšleno jako hanlivé slovo) lidí. Hlavně proto že používáš i klasickou kosmetiku z drogerie. Takže se měj krásně a děkuji za odpovědi:) Petra

    OdpovědětVymazat
  97. Peťuľa čo hovoríš na tú stránku www.romiebeauty.sk??? Strašne som chcela od teba štetec Flat top master ten biely...tak som si ho objednala...tešila som sa ako malé decko a ked som otvorila balík vnútri ani faktúra len milani-nejaká wax priesvitná ceruzka na obočie a milani zapečený očný tieň....myslela som že sa rozplačem...pre mňa absolútne dve nepotrebné veci..myslíš že to bolo naschvál aby sa zbavili tovaru alebo omylom....dokonca som im písala kedže ho stiahli z ponuky že ci mi ho pošlú a pani ing. mi písala že som zakúpila jeden z posledných kusov že sa nemám čoho báť....som na materskej odkladala som si peniažky lebo u nas na slovensku ti pošlú 200€ matersku fakt rozmýšľam pokiaľ mi tá pani nenapíše že je možná reklamácia a bude sa vyhovárať tak ju nahlásim ako podvodníčku....kedže tých vecí som sa nechytila sú tam aj jej odtlačky prstov a takisto je na obálke uvedená hmotnosť balíka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super Peťka...tak ta pani z romiebeauty sa mi ospravedlnila za zameneny tovar....poslala mi nazad peniazky aj s postovnym a dokonca mi poslala tvoj stetec zadarmo....necakala som sice ze mi pride ten stetec zadarmo aj ked mi to v maily slubila....ale ked postarka prisla ze mam doporuceny tak tam bol....stetec...hned som s nim behala po tvari taky jemnucky primerane sa ohyba...super

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!