Bělení zubů bělícími pásky Crest

by - 13 dubna

Krásné nedělní dopoledne vám všem,

dotaz na bílé zuby je jedním z vůbec nejčastějších na mém blogu. Musím přiznat, že zuby jsem vždy takhle bílé neměla, naopak špičáky jsem měla dost žluté a protože jsem chtěla chrup bělejší, vyzkoušela jsem některé metody, což bude už 4 roky a můžete si mé dojmy přečíst v tomto článku. Po sundání fixních rovnátek jsem cítila potřebu dobělit a Míra nebělil ještě nikdy. Díky konzumaci kávy, měl zuby také docela žluté. Bělící pásky považuji za nejpohodlnější metodu bělení doma, ale znovu, stejně jako ve videu, musím i zde upozornit, bělení peroxidem není vhodné pro každého. Je nutné navštívit svého zubaře, nechat si zuby zkontrolovat a poradit se! Každé chemické bělení je zásah do skloviny a proto je třeba postupovat nanejvýš opatrně! Určitě nám dejte vědět, jestli máte s bělením nějaké zkušenosti a případně jak jste bělili.
 



Kúra je na 14 dnů, každý den nalepit pásky na zuby na hodinu.
 
já jsem zkoušela Crest flexfit
Míra bělil Crest professional supreme
 
na sobě: bunda z http://www.dresslink.com
líčení: rtěnka Sleek OMG, stíny Lorac PRO palette a Inglot 616 freedom systém, bronzer Milani xl all over glow - radiant tan
Lak: Gabriella Salvete Sugar enamel True love
Míra má košili z Gatu
 


Pásky jsou baleny po dvou, jeden na horní a druhý na spodní patro.

Takhle vypadají pásky po vybalení.

Pásky nalepené na zubech.

Míry výsledek.

Můj výsledek.
 
 

 

You May Also Like

43 komentářů

  1. wow! :) to je slušný rozdíl :) asi je vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skoda, ze si na fotku PO pouzila cervenou rtenku, ktera zuby zežlucuje. Příjde mi, ze na fotce PRED je mas vice bilé.. Ale pásky už objednávám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych právě neřekla, když na to klikneš, tak se fotka zvětší a uvidíš, jak jsou ty zuby i u sání pěkně bílé :)

      Vymazat
    2. a samozřejmě, tady více než jindy záleží na nastavení tvého monitoru ;)

      Vymazat
    3. Jde náhodou vidět velkej pokrok u mezizubních prostorů a u dásní. Hlavně dole. Teď mají zuby všude jednu barvu, super! :)

      Vymazat
    4. Peta, mas ruz s teplym podtonom...mas s nim zuby zltsie...to nie je kritika, to je fakt...farebnu typologiu treba pocuvat, i ked si to nepriznas (Monika)

      Vymazat
    5. Monika, typologie je dobry sluha,ale zly pan :). Nic proti ni nemam, ba naopak, to bych o ni nedelala video,ale nesouhlasim s jejim slepym dodrzovanim. Ruz je zarive cerveny s kapickou oranzove, ve skutecnosti spise neutralni,ale kazda z vas to na svem monitoru vidi samozrejme jinak, dokonce ja to vidim jinak na pocitaci, mobilu a notebooku, takze asi tak ;).

      Vymazat
    6. I já se připojuji - rtěnka na druhém obrázku je výrazně červená s kapkou oranžové, tj. teplá - zuby mají díky tomu žlutavý nádech a opravdu to není monitorem. Ale přesto je znát, že je máš vybělenější a že ten nádech je jen díky rtěnce. Pro porovnávání by bylo lepší "před" i "po" použít stejnou rtěnku.
      Když mi dělali barevnou typologii, bylo mi řečeno, že se mám teplým tónům vyhýbat, což se týče jak líčení, tak barev na vlasy, tak oblečení - jinak má pleť jakoby zežloutne. Vyzkoušela jsem to a zjistila, že paní kosmetička měla pravdu. Když jsem se poprvé oblékla a nalíčila dle svého typu, nepoznal mě ani soused, musel se ptát dcery, jestli jsem to byla já. Ale když se hledá, dá se najít - jsou odstíny červené, které jsou studené, dokonce mám tričko ve studené žluté barvě. Jinak miluji třeba lososovou, ale nemohu si vzít lososové tričko, nejsem v něm "vidět", takže si vezmu lososovou sukni a černou halenku, aby ta lososová barva nebyla u obličeje. Samozřejmě nikdo nemusí barevnou typologii striktně dodržovat, ale chceme-li, aby nám to všem opravdu slušelo, je dobré se jí řídit.
      Jinak - krásná bundička.
      Hezký den všem

      Vymazat
  3. Peti, máš nádherné zoubky. Asi před rokem jsem si koupila první pásky (díky tvému článku), a zuby se mi nádherně vybělily. Teď jen občas doběluju. Co mi ale hodně pomohlo- dentální hygiena, kde mi odstranili mezizubní kámen, a, jak jsi psala, jsem podstoupila také Air flow (minulý týden). Je to skvělý pocit mít zuby krásné a bílé. Mírovi bych taky doporučila odstranění mezizubního kamene. Je fakt, že u dvou zubů mi bylo řečeno, že se jedná o pigment, který se odstranit nedá :/ což ale není taková katastrofa. :) Děkuji za super video, úplně jste mně nabili. Krásně se na vás kouká. Jde vidět, že jste spolu šťastní a jak jste sehraní. Kde kdo vám toto může závidět!!!!
    Míša

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné video, moc hezky se na něj dívalo ;-) Máte zkušenost i se zubními pastami od Crestu? Ty bych v budoucnu ráda vyzkoušela, spíš než bělící pásky.

    OdpovědětVymazat
  5. U Míry nějaký rozdíl vidět je, ale u tebe mi přijde že vůbec žádný. Navíc jak máš na každé fotce jinou rtěnku tak je to blbé srovnání. :/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty pásky jsou tak velké, protože ti mají zakrýt zuby zepředu i zezadu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, mají se ohnout dozadu,ale to já nechci bělit zadní stranu, proč a navíc ani nemůžu, protože tam mám retainer ;)

      Vymazat
  7. Na tom videu ti to Peto vubec neslusi, uces a vršek- jakobys to tocila pred 15 lety... :X Zoubky jste měli docela bílé i před! Každopadne dobrá zmena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesouhlasim! Uces je perfektni a bundicka by sice vypadala lepe rozepnuta, i tak je ale Peta kocka jako vzdy. :)

      Vymazat
    2. Souhlasím.

      Vymazat
  8. Taky mám za sebou bělení s pásky Crest a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem zkoušela ty stejné pásky, ale gentle (na citlivé zuby) a byly super, taky jsem je půlila. :) Ve videu vám to spolu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. A můžeš/te nějak porovnat tyto dva druhy pásků? Díky

    OdpovědětVymazat
  11. Super video Pétí.Já jsem zkoušela před pár lety white pearl z drogerie.cena cca 699,-mnohem levnější než ty pásky. Zoubky to určitě vybělilo,a to tak o 3 odstíny.Rozdíl byl opravdu viditelný.jedinou nevýhodou byly silikonová "pouzdra" na zuby.mám citlivé dásně a odhalené krčky na pár zubech.nebylo to moc příjemné.ty pásky bych ráda vyzkoušela.děkuji za inspiraci.Helenka.

    OdpovědětVymazat
  12. Jako rozdíl tam teda jde vidět :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Túto kúru so skúšala už dvakrát (samozjreme v priebehu cca 2,5 roka) a hoci môžem potvrdiť, že fungujú, z dlhodobého hľadiska mi neskutočne scitliveli zuby a teraz by som ich použitie ani nezvládla. Sestra a priateľ ich ani nedopoužívali, tak veľmi ich z nich boleli zuby. Takže ozaj odporúčam opatrnosť...
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  14. Zuby máte hezký, jen manžel by si měl nechat vyčistit ten zubní kámen. Vaše oblečení mi připomíná dobu z konce 80-tých letech. Marcela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj souhlas+Petin uces.. tentokrat palec dolů, jindy je Peta kocka, dneska naopak

      Vymazat
    2. Peti, bundička je nádherná, jen působí trošku divně, když manžel je v košili a Tys vedle něj oblečená v bundě a ještě zapnutá. Většina lidí si bundu svlékne, když přijdou domů. Jinak hezké video.

      Vymazat
  15. Ja jsem je měla a trochu se mi zuby vybelily ale čekala jsem lepší výsledek :( možná to s nimi zkusím znovu... Akorát se mi dělalo trochu špatně od žaludku když jsem ty pásky měla v puse....

    OdpovědětVymazat
  16. Hezky vybělené to máte Petro. Jen by to chtělo ještě zajít na dentální hygienu, kde Vám perfektně vyčistí mezizubí prostory. Možná je to tím, že já osobě dentální hygienistka jsem a proto si toho dost všímám, ale máte celkem velký nános mezi jedničkami. Jak horními tak spodními, takže by to tu dentální hygienistku navštívit chtělo. Pak budete mít dokonalé zoubky :) Hezký den, Monika

    OdpovědětVymazat
  17. Peto, co vam na beleni rekl vas zubar, kdyz jste se ho ptali pred aplikaci? Neverim, ze by tohle nejaky zubar posvetil...

    OdpovědětVymazat
  18. Petro, prosím Vás, kde jste zakoupila Lorac Pro palette? Shanim ji uz dlouho a byla bych Vam moc vdecna za tip.

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrá otázka. Zubári bielenie zubov nemusia. Keď som sa na to pýtala mojej zubárky, povedala mi, že ona by si nikdy zuby nebielila a ani žiadny jej kolega, s ktorým je v kontakte, lebo je to príšerne svinstvo, ktoré sa časom určite prejaví a určite to nikomu neodporúča. Dokonalosť je v móde, bieliace produkty zarábajú parádne prachy a aj služby, takže je to veľmi propagované, ale paradoxne sami zubári si zuby nezvyknú bieliť. Nechcem ti nejako kritizovať, veď sama som o to mala záujem, len pre zaujímavosť píšem, čo mi na to povedala moja zubárka. :) Za mňa musím povedať, že mňa odhovorila, chcem si ich udržať čo najdlhšie v najlepšej forme
    Každopádne Peťa má úplne nádherné zuby. (Čo závisím ;) ) A nádherné zuby nemusia byť priam snehobiele. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Míra je boží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba jste boží. Dělejte dál to, co děláte, rozdávejte radost a dobrou náladu.
      Velice se těším, až jednou budete mít miminko - jestli to bude také takové číslo ;-)
      Arnika

      Vymazat
  21. S tím tvzením zubaře, že jsou proti bělení zubů souhlasím. Ten můj tvrdí, že když se někdo s vybělenými zuby usměje, vypadá to, jako by měl porcelánový záchod v puse. Navíc pro zdraví člověka není domácí bělení vůbec vhodné. To profesionální není prý taková hrůza, ale nikdy by na to nešel....Zdravá barva zubů má být "slonová kost".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně říkala jedna zubařka, že ti, co maj úplně bílé zuby, hlavně celebrity, že maj na zubech nasazené porcelánové korunky. Jeden zub stojí i 10 tisíc, některé "hvězdy" mají úsměv i za čtvrt mega.

      Vymazat
  22. Ahoj Peti, opět krásne video, již asi rok Tě sleduji a musím říc wau. Ohledne kosmetiky jsi me neskutečne posunula a to mi je přes 30 :(, začala jsem používat stetce, zkouset různe znacky, kremy, liceni apod. Velké díky. Mám na Tebe dotaz, strašne se mi libi ten tak co mas v clanku, ale nedokazu ho najit dle nazvu, ktery si uvedla. Hledala jsem na webu, ale pokazde mi najde puntikaty lak od Gabielly Salvete - jedna se o skutene stejne lak a spravny odstin? Dekuji a omlouvam se, ze obtezuji. Tesim se na dalsi Tvé super video, s pozdravem Ivet

    OdpovědětVymazat
  23. Dobrý deň,myslíte si že je toto bielenie vhodné pre násťročné dievčatá? Čítala som že až po 18tke....

    OdpovědětVymazat
  24. o týchto páskach som už počula, len zatiaľ na slovensku som ich nevidela ani na žiadnom eshope :/
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  25. Crest bělící pásky jsem také zkoušela a nenapadá mě jediná negativní poznámka. četla jsem, že po používá může objevit zvýšená citlivost, ale naštěstí se mi nic takovýho nepřihodilo. změna byla opravdu viditelná, okolí mi zuby moc chválilo a to jsem vypotřebovala pouze půlku pásků. teď už to je skoro rok, od poslední aplikace a samozřejmě, že zuby trochu znovu zežloutly, ale pořád je to lepší než před samým začátkem. na léto zase plánuji bělit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti rada by som sa ťa opýtala na bieliace pásiky Crest. Ty si spomínala vo videu a tiež na ich stránke sa píše,že pásiky dokážu vybieliť iba prirodzené zuby a plomby nie. Ja mám celkom kazivé zuby a tak mám niekoľko zubov s plombami. Sú preto pásiky pre mňa nevhodné a nevybielia mi zuby? Ja si chcem predsa vybieliť prednú, viditeľnú časť zubov a plomby sú na spodku zubov. Má to na to nejaký vplyv? Budem rada ak mi odpovieš ďakujem Zuzana

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, chtěla jsem se zeptat. Budou mi sundávat rovnátka za měsíc, tak jsem se chtěla zeptat po jaké době sis nechala vybělit zoubky po sundání rovnátek? :) Můžu ihned, nebo mám raději počkat x měsíců ? Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, chtela bych se zeptat :-) používám pásky nejvyšší formy beleni, ale nevidím žádný rozdíl. Kamarád po stejném tipů pásku, má zuby krásně bílé. Dělám snad někde chybu? :-) děkuji

      Vymazat
  28. A které je teda lepší to balení?

    OdpovědětVymazat
  29. PR článek, sami mají ten eshop, nebo s nimi spolupracují a pásky mají zdarma!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!