Co je v našich kabelkách s Kájou a Luckou

by - 06 dubna

Krásné nedělní odpoledne,

 
jako každý víkend přicházím s oddechovým videem, tentokrát jsme ve videu dokonce tři a tak doufám, že se vám bude líbit :). Co má v kabelce Lucka a Kája, uvidíte brzy na jejich kanálech :).
 
Mějte fajn neděli!
 


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani
http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

líčení a outfit: http://www.petralovelyhair.com/2014/03/ootd-puntikata-halenka-zvonace-utrzky-z.html
video z brunche: https://www.youtube.com/watch?v=6LdtIwrEPpo
Lucka: https://www.youtube.com/user/GetTheLouk video bude 9.4.
Kája:
https://www.youtube.com/user/plumfoolery video bude někdy v následujícím týdnu

 


You May Also Like

38 komentářů

  1. Ty kapesníky mě dostaly :D:D:D ale sem na tom dost podobně :) super video

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video, vidět vás takhle pohromadě. Péťo, jsi mi sympatická, protože i já jsem chodící lékarna. Mám takovou dózičku na léky, kde mám růžovou piluli, piluli na alergii, imodium, piluli na dejchání (mám lehké astma)...Tomu imodiu se vůbec nedivím. Osobně jsem trémista a kolikrát mě imodium zachránilo, průjmy z nervů jsou prostě nepředvídatelné. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, to je presne o tom, clovek to treba nepotrebuje,ale kdyby neco, nemusi plasit a je na vse pripraveny :)

      Vymazat
  3. Hodně dobré video :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, přijde mi, že toho máš v kabelce hrozně málo...
    Já se asi řídím větou: Omnia mea mecum porto - všechno své nosím s sebou. Asi bych se neobešla bez deštníku - když si ho nevezmu, zaručeně sprchne.
    Jinak zdravím - jste všechny moc sympatické.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekujeme, destnik take vetsinou nosim,ale tady jsem jela jen metrem z Andela na Mustek a pak ruzne metrem nebo tramvaji po Praze, tak to nemlo cenu ho brat :)

      Vymazat
  5. Peti, tak to mě pobavilo :D moje kabelka je naplněná dost podobně :D nikdy neodcházím bez mé mini lékárničky :)) kde mám imodium, prášky na bolest hlavy, náplasti, kapky do nosu, do očí atd :D všichni se mi smějou, ale pak jsou vděčný, když je náhle něco přepadne a potřebujou něco ode mě :)) a kapesníky mi taky nesmí chybět :) pa krásnou neděli, Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné video, jsem fakt překvapená, že je tak krátké :-D Pobavila jsem se :-)

    OdpovědětVymazat
  7. prosím, je to nutné, aby jsi mi odpověděla na ten můj email, prosím hrozně ráda, tě sleduji a nemyslím to zle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko, ja zatim nevim jaka budou vsechna dalsi videa, ale budou na netu i az se vratis z dovolene, neboj se.

      Vymazat
  8. Kapesníků nosím taky zásobu, zvlášť v zimě, ale obdivuju tě, že taháš tolik krémů a odličovacích ubrousků a dalších věcí, které asi potřebovat nebudeš. Pak se chlap diví, proč je ta kabelka tak těžká, že jo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ja to normalne prave netaham ty odlicovaky, pas atd, to tam zbylo jeste z Londyna :)

      Vymazat
  9. Pán manžel sa tiež smial :D dobré video :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Hrozně sympatický video, těším se u holek na další obsahy kabelek :-)

    OdpovědětVymazat
  12. jezis,mne je ta Kaja tak nesympaticka,na vsechno ti musela sahat a jak se neustale neprirozene smala...
    ale ty jsi peto moc sympaticka a lucka taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protinázor - Kája jediná naprosto POHODOVÁ A FAJN...kolikrát se tam nepřirozeně smála?????? A že si sahala na věci, aha, že by jediná zvědavá žena na celé planetě?

      Vymazat
    2. smarja, ja tohle fakt nechapu, holky jsou skvely a vsechny jsme si to uzily, kazda jsme nejaka a fakt nechapu, proc nekyeri se nemohou z fajn zazitku radovat s nami a musi pomluvit jednu nebo druhou ;), samozrejme je jasne, ze vsechny nebudeme sympaticke vsem,ale to je prece uplne normalni, nevim proc to vubec resit :).

      Vymazat
  13. Peti, tohle video je fakt bomba, při posledním kapesníku jsem se už smála nahlas, to fakt nešlo. Já mám s kapesníkama taky občas problém, nemám jich tam sice rozdělaných tolik, ale tak tři balíčky standartně, takže pak je vytahuju a strkám tam místo otevřených plný :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  14. Video ve třech? Ano super, všechny tři jste skvělý, takže pokud se sejdete a natočíte video..budu jedině ráda. Jinak imodium mám jedno stále a neustále v peněžence, spolu s ibalginem a no ball. Člověk nikdy neví :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, moc super video! :D hned mám lepší náladu:) V nejaké videu si říkala že se koukas na himym, videla si posledni epizodu? :D a jestli ano libilo se ti to? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, uz jsem ji videla, no ja nevim, mam z toho smisene dojmy, taky nemuseli tu matku Tedovych deti zabit. Mne by se vic libilo, kdyby Barney a Robin byli spolu.

      Vymazat
  16. Úžasně pozitivní a vtipné video :D Hlavně jsem ráda, že bordel v kabelce je opravdu naprosto běžná věc :D

    OdpovědětVymazat
  17. Video se mi moc líbilo! :D Chtělo by to víc takových spoluprací :)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, nebudeš mi možno veriť, ale v kabelke mám asi toľko načatých kapesníčkov ako ty :D Dosť som sa u videa nasmiala, ste skvelé. A mám takú otázku, čo to je za vecičku, ktorú používaš na začervenané oči? Dosť by ma to zaujímalo, lebo tiež mám oči stále červené a iba umelé slzy tomu nepomáhajú... a v práci si sem neodpustia poznámku na čom frčím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco, ja pouzivam Vasopos N, doporucila mi ho ma ocni lekarka a potom take Opthalmo azulen masticku, pokud mam suche oci.

      Vymazat
  19. dobry napad taketo spolocne video :)

    OdpovědětVymazat
  20. komentář 7. a 8.-já bych také ráeda věděla co bude třeba alespon tento týden :( :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tento tyden bude liceni podle Eleny Gilbert a Lovely news a pravdepodobne haul obleceni na jaro a leto :)

      Vymazat
  21. Také by mě zajímalo, jaké "bělící kapky" používáš ? Jinak, povedené video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pouzivam na doporuceni ocarky Vasopos N,ale nekapu ho rozhodne uplne kazdy den.

      Vymazat
  22. :D super video. U kapesníčků jsem se pobavila, mám období, kdy jsem schopná mít kapesníčků (balení) alespoň 10 a pak přijde období, kdy u sebe nemám ani jeden...:)

    OdpovědětVymazat
  23. Holky, video se vám moc povedlo! Děkuju za to, že jsem se mohla zase od srdce zasmát :D

    OdpovědětVymazat
  24. Peto, to je taaak vtipny video, jste skvely vsechny. Co se obsahu kabelky tyce moc jsem se pobavila:-), ja mam zase v kabelce asi 5 rtenek a x balzamu :-).

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj péťo, s těma kapesníčkama jsi mě dostala, rozesmálo mě to a jsem ráda, že nejsem jediná :D Já mám kabelku taky vždycky plnou, ikdyž jdu jen tak rajzovat po městě. Vždycky tak 3-4 balíčky kapesníků, nikdy nechybí moje kosmetická taštička, kde je pudr, řasenka, makeup, korektor, něco na rty - lesk nebo lůj, zrcátko a někdy i kleštičky na řasy, když hrozí, že sprchne a řasy navlhnou a klesnou :D Samozřejmě peněženka, deštník skoro vždycky a dezinfekční gel na ruce taky vždycky s sebou, bez něj se nemůžu najíst, ibalgin a panadol taky nechybí, a protože mám citlivé oči, tak nechybí ani kapky, zvlášť, když mám čočky, tak na ně nikdy nesmím zapomenout a většinou si s sebou beru i nějakou menší flašku s pitím. Taky mívám tupírák s tyčkou, malý lak na vlasy a pepřák, mobil samozřejmě a taky někdy nějakou propisku, takže toto vše = naprosto nacpaná kabelka, nejlepší je, jak si ze mě všichni utahujou, že mám tolik kapesníků atd. a pak je to každou chvíli: Nemáš kapesník? Nepůjčila bys mi hřeben? Nemáš náhodou zrcátko? .. a já se pak už jen ta trošičku bavím na jejich účet. Je pravda, že většinu věcí v podstatě za tu dobu nepoužiju, ale vim, že kdybych si něco nevzala, tak bych to stoprocentně pak potřebovala.

    OdpovědětVymazat
  26. Super video,jen taková poznámečka mimo - partnera vždy fascinuje jak my ženy,ačkoli máem tolik balení kapesníčků, vždy vytáhneme nějkaje použitej a ještě ho zužitkujeme - ze najdeme vždy místečko,které se dá použít.. bohužel se k této skupince také řadím,mnohdy člověk nestihncelovit v kabelce kapecník, tak hrábne po prvním,který se najde v kapse.. jak tomáš ty? řadíš se také k nám "divným" recyklátorkám?

    OdpovědětVymazat
  27. jste dohromady fakt bezva, víc takových videí :) jinak já jsem přesně ten typ jako Lucka, z očí mi teče nepřetržitě (musím nosit sluneční brýle i když slunce nesvítí) a kapesníky nemám u sebe vůbec nikdy :D to samé bakteriální gel, štítím se chytit v metru a pak na to musím myslet, dokavaď si ruce neumyju, ale bakteriální gel si prostě s sebou nikdy nevezmu :D naposled mi navíc vytekl do tašky, takže mě to i dost demotivovalo :D moje výbava - klíče, peněženka, vizitkovník (v mým případě kartičkovým - jsem posledlá členskýma kartičkama :D),mobil a balzám na rty :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!