Cosmopolitan New age celebrity setkání blogerek a výherkyň proměn + OOTD

by - 11 dubna

Krásné páteční odpoledne,

v úterý dopoledne jsem se zúčastnila prvního setkání všech účastnic soutěže New age celebrity s časopisem Cosmopolitan a L´Oreal professionnel a protože mám z akce samozřejmě nějaké ty zážitky a hlavně spoustu fotek, ráda bych se s vámi o ně podělila :). Jak si takový styling představuji já, jste si mohli prohlédnout v tomto článku, jak se ale my blogerky popereme se stylingem výherkyň, to je zatím záhada a abych vám řekla pravdu, sama mám trochu obavy, jak to zvládnu, ale strašně moc se na to těším!
Celá akce a focení před se konalo v baru hotelu Augustin na Malé Straně, asi ani nemusím dodávat, že prostředí hotelu bylo okouzlující, to nakonec uvidíte sami z fotek. Sraz jsme, my blogerky, měly v půl 10 a někdy kolem 10 přišla i první slečna na proměnu. Musím vám říci, že když jsem uviděla všechny slečny, které se na proměnu přihlásily, nebyla jsem si jistá, jestli tam nejsem špatně a nemělo by se to otočit, jelikož všechny jsou opravdu krásné a jen těžko si představuji, co na nich vylepšit :), ale nějaké nápady už mám, tak snad to vyjde dle mých představ. Zatím vám neprozradím která slečna si vylosovala jakou blogerku, ale můžete třeba v komentářích tipovat a nebo mi napsat, kterou slečnu byste chtěli, abych proměňovala právě já :)......


Celá sestava, můžu vám říci, že mezi sedmi dvacetiletými kočkami jsem se necítila zrovna nejjistěji, zvláště když jsem vstávala v 5 ráno, poslepu umotala vlasy a líčení nahodila po cestě v autě :D......

Co se týče outfitu, požadavek byl něco elegantního, tak jsem zvolila novou halenku, kterou jsem si koupila na ebay. Strašně se mi na obrázku líbila a ani ve skutečnosti není špatná, jen má širší výstřih, než bych potřebovala :), k tomu úzké černé slimky a klasické lodičky. Momentálně pátrám po nějaké klasické černé elegantnější kabelce, protože tahle z HM se mi sice moc líbí, ale hodí se mi spíše k ležérnějším outfitům a zrovna k tomuto by to chtělo spíše klasiku :). Celý outfit jsem se snažila oživit výraznějšími náušnicemi.



lodičky - Deichmann
kabelka a džíny - HM
halenka - ebay
náušnice - Takko

S holkama, které byly jako vždy úžasné a krásné, nově jsem poznala právě Johanku, která mne okouzlila nejen svým éterickým vzhledem, ale také milou povahou a francouzským šarmem a také jsem se mezi vysokými modelkami Luckou a Marťou necítila tak mrňavá :D!

Interiér hotelu Augustin byl překrásný a stylový.


Výherkyně, které projdou změnou pod rukama kadeřníků, stylistek a blogerek.

Já a má svatozář :)....

Momentka v zrcadle, zábava opravdu nevázla....

Vše je třeba řádně zdokumentovat....

...a hlavně zkontrolovat :)!

Úplně mi to připomíná SATC :D.....vzhledem k věku a prostořekosti bych se pasovala na Samanthu, jen bych musela dohnat ten její sexappeal a doladit blond hřívu :).


Mějte krásný pátek a o víkendu se těšte na pravděpodobně kosmetický článek a nedělní video ;).


You May Also Like

63 komentářů

  1. Holky jste tam všechny nádherné :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, to jsou super fotky Peti, moc Vám to s holkama sluší, jste prostě kočky! :)
    Tvůj outfit se mi moc líbí, zvolila jsi ho krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, máš moc krásnej kabát :)

    Ty jo, taky teda nevím, jestli zrovna tyhle holky potřebují proměnu, když jim to tak sluší už teď :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, Peti! :) Musím s tebou souhlasit, slečny jsou krásné a nevím, co by se na nich dalo vylepšit a o to více se těším na to, jak se s tím poperete! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Slečna na "kontrolovací" fotce s mobilem by si hlavně měla zkontrolovat rozkrok v těch legínách. Brr, to jsem vidět nechtěla :-/ A jinak - když napíšu, že z blogerek jsi jednoznačně nejhezčí, budu asi hodně neoriginální, co? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S "camel toe" souhlasím! :-D
      Chápu, že je teď zrovna in nosit legíny místo kalhot, ale právě prosvítající kalhotky nebo vyrýsovaný rozkrok, to prosím nééééé! :D

      Vymazat
    2. Taky jsem se lekla :-D. Přitom to slečně moc sluší, ale ten rozkrok to celé zničil :-(... Bohužel není první ani poslední...

      Vymazat
    3. Peta je asi fakt super kamoska ked zverejni fotku obrysu pyskov svojej kamosky, ale proti gustu ziaden disputat, alebo ucel svaty prostriedky? teraz neviem. Inak Vsevediaci Anonym.

      Vymazat
  6. wow, holky na proměnu jsou fakt kočky, a to jsou teprve před proměnou? vždyť už vidím dokonalé vlasy, líčení i outfity... budete to mít sakra těžké:) tereza

    OdpovědětVymazat
  7. Petro vy jste úplně průhledná a strašně maličkatá oproti ostatním. Jste i s podpatky menší než Lucka bez podpatků a i jste dokonce menší než všechny zúčastněné slečny. S tou svojí postavou byste měla něco udělat, nevypadáte vůbec zdravě. Vzhledem působíte jak anorektička i když ta snad nejste, ne? Prezentujete svojí postavu jako "normální" a akorát si z Vás slečny berou příklad a jsou vychrtlé jako vy. Sousedka mi to povídala, že její dcerka Vás sleduje a strašně hubnula jen aby měla postavu jako vy a přivedlo jí to skoro až do nemocnice. Uvědomte si, jak na lidi působíte...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, to je opravdu dobry postreh, predstavte si, ze nekdo ma metr sedesat pet, jiny ma treba metr osmdesat, nekdo je hubeny, nekdo tlusty, nekdo je blond, nekdo cernovlasy....tak uz to na svete chodi, asi by bylo nejlepe zrusit blog, vidte ;). Zajimave, ze vsechny komentare takoveho typu jsou anonymni, to by mne zajimalo proc :).

      Vymazat
    2. Tak Peti, šup na skřipec, ať se nám trochu povytáhneš a máš "normální" postavu :) Jak si vůbec můžeš dovolit být takhle maličká!

      Vymazat
    3. Jsem si rikala, ze si priste plivnu pod nohy a trochu se vycpu :D, at ma anonym klidne spani, ale ono by se naslo neco jineho. Mimochodem kdyz jsme u te vysky, tak jsem pred par lety nekde cetla, ze prumerna vyska ceskych zen je 166,5cm a muzu 180 a ze jsme treti nejvyssi narod v Evrope,ale nevim do jake miry je to aktualni informace, takze se svymi 165 jsem docela prumer a celkove to nechapu, protoze jsem byla stejne vysoka jako promenovane slecny, vzdyt je to i z fotky videt, nektere mely taky podpatky ;).

      Vymazat
    4. jeziskriste, já měřím 153 cm:D (je mi 20 let) když mám 12 cm podpatky, což teda není moc často, ale někdy přeci... tak už je dost holek menších než já.. :D a to jsem teda velká jak Peťa v plochých keckách :D.. nechápu tady to posuzování podle výšky, prostě.. lepší mít 165 než 185 podle mě.. ale je to každýho věc, každej má na to jinej pohled, někdo by zas řekl že lepší 185 než 165...jako se každýmu líbí jiná barva vlasů.. teda tenhle komentář mě fakt naštval!

      Vymazat
    5. Souhlasím s anonymní v 15:58. Taky mě to rozčílilo.
      Péťa má takovou postavu od přírody. Kdo ji delší dobu sleduje, tak to ví. Měřím o 2 cm míň než Péťa a přijdu si normální a i ve srovnání s jinýma holkama nejsem žádnej trpaslík.
      Milá dámo, Petry postava je "normální". Ale ne každý může takovou postavu mít. Sousedka by si měla s holkou promluvit než začně dávat vinu ostatním. Petry blog mám ráda, myslím, že je to skvělá ženská, která nikdy nedoporučovala, aby někdo držel dietu a vypadal jako ona. Mimo jiné mě její "kecací" videa pozitivně inspirují, například to o sebevědomí apod.
      Myslím, že vaše obvinění je úplně mimo a spíš jde o nějaký mindráček nebo něco podobného...

      Vymazat
    6. To je zase pind, panebože! Ano, Petra je malá, ano, Petra je drobná, ano, Petra má hodně světlou pleť. Má se jít kvůli tomu snad zastřelit? Jistě, že je tahle postava "normální", stejně jako je normální být silnější, mít větší/menší prsa atd...proč by se jinak šilo tolik velikostí oblečení?
      Pokud má dcera známé problémy s anorexií, hledala bych spíše příčiny ve vztazích, rodině, problémech se sebepřijetím než hledala externího viníka.

      Vymazat
    7. O boze, Peta tam vypada nejlip! Ze vsech tech mladych kocek, je Peta nejvic udrzovana s nejlepsi postavou a nohama. Mlady holky by se meli spis inspirovat nekym, kdo zije zdrave a sportuje, ne tu psat kraviny o anorexii. Zavistivy kraviny!

      Vymazat
    8. Petro, nerob si starosti so zakomplexovanými rýpalkami:-)
      Si drobná, štíhla, bledý typ a v neposlednom rade kočka!
      Tak, ako som ja napr. vysoká, moletka, nosím denne napriek tomu 10 cm podpatky (pretože milujem boty) a cítim sa tiež pekná napriek rýpalom, čo zase rýpu do mojej výšky a prípadne váhy (tým netvrdím, že byť obézny je to pravé orechové pre zdravie...). Len tak ďalej. A na okraj, docela by pre mňa bolo interesantné, ako by si blogerky poradili so mnou s úpravou atd...:-) Ozvala sa jedna čtyřicítka:-) Martina

      Vymazat
    9. Vykasli se na hloupy kecy, jestli kvuli tobe nekdo hubne az tak, ze to neni zdravy, je to predevsim jeho problem. Samozrejme bych taky chtela byt tak stihla jako ty, ale uz jsem se asi smirila s tim, ze nebudu a holt budu mit o takovejch 10 kg vic, co uz, kdyby byli vsichni stejni, byla by to nuda. Me prijde, ze jsi sice stihla hodne, ale vypadas o hoodne mladsi diky tomu, mas smrnc, jiskru, takze na skodu to rozhodne neni. Ti co kecaj o anorexii asi v zivote nevideli holku s touhle nemoci. Tereza.

      Vymazat
  8. Peto, sleduju tvoje videa, na blog moc nechodim, ale tohle napsat musim. Mas super hubeny a dlouhy nohy a na to kolik ti je vypadas super a mas nohy jak VS andilci, ktere mam desne rada! :) to je asi muj prvni komentar tady :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekuji za prvni komentar :)!

      Vymazat
    2. "Na to, kolik ti je" - to zní, jako bys byla nějaká vykopávka :-D Jsem věkově podobně a nijak stará si nepřipadám. A Ty ses nemusela mezi slečnami cítit nejistě, vypadáš opravdu skvěle.

      Vymazat
  9. Dostala jsem se do první desítky, bohužel mě nevybrali, ale co se dá dělat :)
    Holky jsou pěkné, jen mi nepřijde, že by potřebovaly nějakou vlasovou změnu :D To na mně by se vyřádilli více :D
    Tobě to sluší jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne to prave take neprijde, mely fakt hezke ucesy, tak nevim co s nimi udelaji :) a moc dekuju

      Vymazat
  10. "těšte se na pravděpodobně kosmetický článek" nebo "těšte se pravděpodobně na kosmetický článek"? :D

    OdpovědětVymazat
  11. Všechny jste krásné! :) moc vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  12. Holkam to slusi, ale ty ses proste zenska, krasna zenska, takze bud v klidu!:) Hezke fotky..

    OdpovědětVymazat
  13. Péťo, ohromně ti to sluší! Jak outfit, tak líčení. Halenka je nádherná, i s tím výstřihem. Taky musím říct, že ty holky absolutně nepotřebujou změnu, ani radit, jak "na věc". Myslím, že ty jsou v ohledu líčení a stylingu docela zběhlé. Škoda, že nevybrali někoho, kdo by to potřeboval a komu by to opravdu zvedlo sebevědomí a na kom by ta proměna byla pořádně viditelná. Nebo jsem možná špatně pochopila pointu celé proměny v new age celebritu, což je taky docela možné ;-). Můžu se zeptat, jakou máš rtěnku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, to jsem si uprimne pomyslela to stejne, kdyz jsem slecny videla ;). Jinak rtenka je ten novy odstin od Essence 13 Love me, je bozi!

      Vymazat
    2. Děkuju!!! Tak je to ona :-). Já jsem si to myslela. Chválila jsem ji už v líčícím videu. Fakt se mi strašně líbí a tobě moc sluší. Jen aby na mě vypadala taky tak dokonale ;-). Stačí jiná barva rtů a výsledek je hned úplně jiný.

      Vymazat
  14. K čemu to je? Vezmu krásný holky a proměním je? Měli se vybrat šeredy, těm by to aspoň pomohlo.

    OdpovědětVymazat
  15. si úplne super, Petka! nic si z toho nerob, ze ti niekto napise, ze si az prilis stihla, moja kolegyna je tiez velmi chudunka, ale zje toho viac ako ja :) .. velmi rada sa na teba pozeram, sprijemnujes mi kazdy den.. si prirodzena, a velmi mila a na nic sa nehras.. prajem ti vela stastia v zivote :D Lucka

    OdpovědětVymazat
  16. boze ty leginy je smrt elegance a stylu

    OdpovědětVymazat
  17. Opět se musím po tisící opakovat, ale moc ti to sluší, jak líčení, tak oblečení. Mezi dvacetiletýma holkama jsi naprosto zapadla, klidně bych řekla, že ti je stejně.
    Na těch holčinách nevím, co změnit, jsou krásné, krásné vlasy, účesy i líčení. Taky bych čekala, že vyberou takové ty typy "šedá myš" a pak by bylo teprve vidět umění vizážistek. Jsem zvědavá, jak se s tím "popereš".
    A Petruš, jsi moc maličkatá, oproti ostatním holkám, měla by jsi s tím něco udělat, vypadá to nezdravě:-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko, dekuju moc, ano, to jsem si take rikala, ze si moc neumim predstavit zvlaste vlasovou promenu, kdyz ucesy mely vsechny super, priznam se, ze mit takovy uces, tak do toho ani nejdu :D.

      Vymazat
  18. Do tej zostavy 20-tničiek úplne zapadáš a keby neviem tvoj vek, tak poviem, že niektoré slečny sú staršie ako ty. Vôbec nevyzerá, že si vstávala o 5hod. Veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, zajímalo by mě, jaká je Martina ve skutečnosti?:)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ráda jsem tě zase viděla a těším se na úterý! :))

    OdpovědětVymazat
  21. Já ještě pochopím, že ti někdo komentuje hubenost, ale výšku? Co s tím asi tak jako máš udělat? To je fakt neuvěřitelné.
    Kdyby ti anonymové nebyli hluší a slepí, tak už by několikrát slyšeli a viděli, že jsi tak hubená od přírody a že s tím prostě nic neuděláš. Já znám pár lidí, co by chtěli přibrat, ale zkrátka nemůžou, ať jedí cokoli. Jsou z toho zrovna tak nešťastní jako lidi, co "brečí", že jim nejde zhubnout.
    Já jsem někde četla nebo slyšela, že český průměr výšky je u žen 168 cm a u mužů asi 181 cm. Ale je to celkem jedno, protože zrovna s výškou nikdo fakt nic neudělá.
    Stejně si myslím, že všichni ti, co mají cenné rady, abys přibrala, ti spíš závidí. Jasně, náctileté holky nemají rozum a možná se fakt snaží vyhubnout na velikost 32 nebo 34, ale rozhodně nejsi jediný důvod, proč tomu tak je - viz všechny pro ana weby. Hlavně ty starostlivé maminky by se měly postarat o to, aby svým dcerám vysvětlily, že někdo je takový a někdo takový a že jsou krásné tak, jak jsou. A vím, o čem mluvím, já jsem cca od 12 taky blbla a držela diety, cvičila, až se mi to v 15 vymklo z ruky a byla jsem jednou nohou anorektička s 47,5 kg místo 58 kg, co jsem vážila předtím a byla normální štíhlá holka, které ale nikdo neříkal, že je pěkná... Asi od 20 vážím většinou 65 kg, nejsem sice úplně spokojená, ale tamto by mě už nenapadlo. Snažím se naučit mít se ráda. Vím, že moje váha je průměrná k mé výšce, že s nesouměrností postavy toho stejně moc neudělám (hruška), že strie už neodstraním a celulitida se dá taky ovlivnit jen částečně. Hlavně si uvědomuju, že ty strie a celulitidu jsem si zhoršila sama tím velkým úbytkem váhy a následným rychlým nabráním zpět i s úroky, kdy už jsem se po tom anorektickém výplachu mozku psychicky zhroutila a začala to naopak zajídat.
    Takže, milé mladé čtenářky Pétina blogu, neblbněte a mějte se rády! :-)
    Mouni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod to se podepisuji a moc dekuji za komentar :)! Zdravi je nejdulezitejsi a asi kazda z nas si projde nejakym blbym obdobim a nespokojenosti, co se postavy tyce, at uz v jakemkoliv smyslu. Ale nekdo je proste takovy, jiny makovy, mejme se rady ;)!

      Vymazat
    2. Komentar na vysku taky nechapu, ale nezda se mi, ze by to bylo myslene zle, takze ve vysledku spis nechapu, proc tuhle cast toho komentare tolik lidi resi... Mam pocit, ze to tam anonym pridal jen tak mimodek. Naopak musim s anonymem souhlasit ohledne hubenosti. Mne se napriklad Petina postava vubec nelibi - ve vysledku je to podobne jako kdyz ma clovek nadvahu, je to nezdrave a ne zrovna pekne. Ja bych s tim neco delala (a ze se s tim fakt vetsinou da neco delat, kdyz clovek opravdu chce a ne, ze ne). Uprimne receno vubec nechapu neustale ochani nad Petinyma vyhublyma nohama a chapu, ze z toho muze mit nejaka mlada slecna, ktera zabloudi na tenhle blog, pocit, ze takhle nejak vypada ideal krasy a docela me zarazi, ze PetraLovelyHair, kdyz ji nekdo neco takoveho napise, to pochopi jako utok a jen se urazi... Anonymove jsou casto hloupy a pisou zle veci, mozna tohle byl jeden z nich, ale pravda je, ze ty jsi opravdu hodne hubena, Petro. Holky bejvaj v puberte na nektere podnety o dost citlivejsi nez v pozdejsim veku a muze se jim vysvetlovat tisickrat, ze kazdy jsme nejaky. Mela jsem na stredni spoluzacku s anorexii, tak trochu tusim, co pisu... Myslim, ze ti o tve hubenosti nikdo neanonymne nenapise, protoze je to stejne neprijemne jako napsat boubelce, ze je tlusta :) Podotykam, ze sice nemam postavu modelek Victoria Secret, ale jsem pri vysce 175 cm s velikosti 38 uplne spokojena a fakt nezavidim :)

      Abych svoje predchozi slova trochu vyvazila, chci jeste napsat, ze v obliceji vypadas vyborne :) Pres tricitku bych ti rozhodne nehadala. Takovehle jemne liceni ti moc slusi ;)

      Vymazat
    3. Evko, já jen nemám ráda, když do mne tímto způsobem kdokoliv ryje a už vůbec se mi nelíbí, když někdo tvrdí, že s tim nic dělat nechci a že bla bla bla, prostě taková jsem, to se mám jít zastřelit nebo co? Bez ohledu na to, že je každému do toho leda prd a že mne neznáte, tak se koukni na mé jídelníčky a články a videa o životosprávě, já jsem ten poslední člověk, který doporučuje jakékoliv nezdravé hubnutí a diety, naopak plno lidí mi pod jídelníčkem psalo, že by z toho přibrali. Ale prosím, až se ti budou špatně vstřebávat živiny jako mně a budeš mít v tomto směru nějaká indispozice či omezení, tak si přijď popovídat o tom, jak je strašně lehké přibrat. Nevidím jediný důvod proč bych tady tohle měla vysvětlovat a vůbec se obhajovat, ale upřímně mne tohle falešné obviňování štve a komentář se mi teda v pohodě nezdá ani trochu, v podstatě mě viní z toho, že nabádám k anorexii. A hlavně, já se za svou postavu opravdu nestydím, nevím proč bych měla, jsem spokojená taková jaká jsem (jo, jasně, brala bych větší prsa možná :D), ale každému bylo dáno do vínku jinak a s tím bychom měli žít a být vděční. Každý máme samozřejmě jiný vkus a jiný názor, ale mně se moje postava líbí a mám své tělo ráda bez ohledu na to, kolik měřím nebo vážím a myslím, že by to tak měla mít každá žena. Anorexie je psychický problém a jeho kořeny jsou v nezdravých vztazích v rodině, tam by se to mělo řešit především a ne si stěžovat na netu ;). Někteří rodiče prostě nezvládají výchovu a tak kolem sebe kopou a místo aby si se svým potomkem rozumně promluvili, tak svoje chyby svádí na vše okolo ;). Ale já se tomu nedivím, lidi prostě provokuje, když je někdo spokojený a šťastný a tak jednou nabádám k anorexii, podruhé vypadám jak kolotočářka, pak mám zase moc velké uši, přetažené rty, jsem laciná, jsem malá, jsem stará, jsem hubená, mám nohy do X, nesnesu kritiku, oblékám se lacině a nevkusně adt atd atd, upřímně, tebe by bavilo neustále dokola takové žvásty číst? Myslím, že ne, takže se nemůžeš divit, že reaguji na takové věci odměřeně. Někteří lidé umí akorát odsuzovat a soudit, ale aby si zametli přes svým prahem, to ne :). A o to víc jsem ráda za ty normální skvělé čtenáře, kterých je většina, kteří mne znají a se kterými se na diskuzi vždy těším a ráda si komentáře čtu a díky bohu, že takových vás je většina <3! Mimochodem, stokrát jsem si říkala, že na takové věci vůbec reagovat nebudu, jenže stokrát omletá lež se stává pravdou a hlavně já pořád doufám ve zdravý úsudek a dobro v lidech, i když musím přiznat, že díky blogu jsem ztratila již hodně iluzí v tomto směru :).

      Vymazat
  22. Peto, ty jsi moc krasna, to vsechny vime, ale tenhhle uces - uliznute vlasy s pesinkou presne uprostred, ten se mi na tobe bohuzel vubec nelibi... z profilu sice vypada moc hezky, ale zepredu absolutne ne, nelichoti tvaru hlavy ani obliceje :/ nicmene 100 lidi, 100 chuti, na zivo muze vypadat vse jinak... jinak outfit i liceni moc hezke :) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, ale v těch 5 ráno jsem byla prostě líná dělat něco jiného ;)

      Vymazat
  23. Píšeš, že zdraví je nejdůležitější, ale sama zdravě rozhodně nevypadáš. Dle fotek co dáváš na blog usuzuji že trpíš podváhou.
    Některé holky brečí že nemůžou zhubnout, jiné že nemohou přibrat, i když údajně strašně moc chtějí, ty tlusté si nedokáží odpustit všechny ty dobroty, které si dopřávaly do doby než si řekly a dost, no a ty hubené mají strach že by se jejich číslo mohlo ze 4 dostat na číslo 5 a to je rozhodně nežádoucí. Obě tyto skupiny se vymlouvají na to že to NEJDE. Hloupost, všechno jde když se chce, tak jako lze snadno přibrat tak lze snadno zhubnout, komentář typu že máš takovou postavu od přírody nechápu. Myslím že kdyby jsi 3-5 kilo přibrala vypadala by jsi dokonale, bohužel tvá psychická stránka se děsí toho že by se zmíněná 4 změnila na 5 a to mi přijde smutné. Stále existují injekce B12 které pomáhají nezdravě vypadajícím lidem jako jsi ty, bohužel ty o to zdraví zjevně nestojíš :(
    Komentář nepíši jako anonym, ale jako čtenářka která tě již nějaký ten pátek sleduje a nestydí se za svůj upřímný názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen tak na uvod, nevim proc si myslis, ze tvuj profil je mene anonymni nez nekdo kdo pise jako anonym, nicmene to nehraje roli. Holka, obavam se, dle tveho projevu a nazvu blogu a blogu, ktery jsem navstivila, pokud je to ten tvuj, ze problem se sebou mas ty, ja chapu, ze chces byt hubena,ale nejist ti fakt nepomuze,ani radikalni diety, srovnej si to v hlave sve a pak nekoho poucuj ;). Drzim palce, at ti to vcas dojde a at jsi v pohode.

      Vymazat
    2. a dodala bych, vaha je jen cislo, neni to zadne meritko, podle ktereho by si mel clovek sam sebe vazit, tak si to uvedom a mej se rada, sportuj, jez zdrave a prijmi se, kazdy ma nejake vrozene dispozice, kostru, s tim nic neudelas, muzes si jen ublizit.

      Vymazat
  24. Peto mam stejnou vysku a podobnou postavu jako ty. Taky obcas slysim ze jsem hrozne hubena a mela bych pribrat ale vis co vzdy to rikali ti co meli nadvahu. Takze si o tom myslim sve. Je mi 36 mam tri deti a jsem hrozne rada ze mam takovou postavu jakou mam. Kdybych mela o par kil vic uz hych se necitila tak dobre jako ted. Nevim proc to porad nekdo resi. At uz mas 50 nebo 80 kg me to je fuk. Ja se divam na tvoje videa hlavne abych pochytala nejake tve tipy a triky v liceni a inspirovala se outfitty. A navic jsi hrozne sympaticka. A komu se nelibi tvoje postava at si pousti pouze videa o liceni kde mas jen hlavu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem o tom tak premyslela proc to lidi resi a zajimave je, ze to resi vetsinou jen zenske :), u tebe se tomu vubec nedivim, ani ty nemuzes, dovoluje si byt stihla po trech detech a to musi nektere ty maminy pekne stvat ;).

      Vymazat
  25. Péti.ty jsi na té fotce spíš jako Carrie;-).Moc ti to sluší.Jsi úžasná,chytrá,krásná,přátelská,pozitivní,.......máš krásná videa,nápady,outfity.Moc ráda tě sleduji a nechávám se inspirovat.Jsi fakt výborná.Máš můj obdiv.Helenka

    OdpovědětVymazat
  26. Můžu se zeptat kolik vůbec měříš teda?Když si menší v podpatkách i než holky bez nich?!:-)Ráda bych se porovnala jak bych vedle nich asi vypadala já...Ale mám 168 a nepřijdu si malá.Ty nemáš snad 150 nebo tak nějak ne?
    Jinak ta holka tam má pěknýho kamela :-D Tím myslím,že to má chuděra dost zařízlí na tý fotce.A ta blogerka na tý první v úvodu úplně v levo vypadá s Tím make-upem jako by měla nějakou gumovou masku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uz jsem to pod timto clankem psala nekolikrat 165

      Vymazat
    2. To jo,ale tak musíš počítat s Tím,že to každej nečte :-)

      Vymazat
  27. Děkuju za takový hezký slova co jsi napsala, taky jsem tě ráda poznala. Jinak jsem zvědavá jak si s holkama a jejich proměnou poradíme :D :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já bych chtěla moc moc vědět odkud je ten kabátek (pokud už ho tedy nemáš 10 let)...je úžasný. Na kabátky jsem já úchylačka :-)

    Děkuji!
    H.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!