Fialkové líčení "švestková neplecha" s přírodní kosmetikou Lambre

by - 19 dubna

Krásný sobotní večer vám všem,

předem bych vám chtěla popřát pohodové a krásné Velikonoce  :) a zároveň vám poděkovat za chválu líčení z posledního videa, na jehož návod jste se mne ptali a dnes ho přináším. Abych byla upřímná, fialová je po hnědých a nude tónech asi moje nejoblíbenější barva očních stínů, sluší úplně všem (v případě, že vyberete správný odstín) a vypadá prostě fantasticky :). Zhruba před rokem se mi právě české zastoupení Lambre ozvalo s nabídkou testování pár produktů, líčení a mou recenzi si můžete přečíst tady, rok se s rokem sešel a Lambre mi nabídli spolupráci znovu a já jsem ráda přijala a hned vám řeknu proč. Přírodní kosmetiky tu zas tolik nemám a vy si o ni hodně píšete, minule se mi produkty moc líbily, mají krásný desing a velmi dobrou kvalitu a tudíž jsem se na vyzkoušení dalších věcí moc těšila :)!
Celé líčení jsem tedy sladila do fialkovorůžové. Myslím si, že je skvěle vhodné pro běžné denní nošení, zvláště na jaře bychom mohly dát barvám více prostoru, nemyslíte? ;)


Celý obličej jsem nejdříve sjednotila makeupem, je krásně hydratační, takže ani nebylo nutné použít bázi.

Oči jsem vystínovala fialovým triem švestková neplecha a neplechu mi na očích vůbec nenadělalo. Stíny jsou barevně moc krásné a velmi dobře k sobě ladí.


Tváře jsem rozjasnila světloučkou růžovou tvářenkou a na rty nanesla růžovou rtěnku. Celé líčení je sice složeno ze sladkých barev, ale ve výsledku na mě přeslazeně vůbec nepůsobí.


A jaké jsou jednotlivé produkty?
Liftingový makeup pro zralou pleť jsem si moc přála vyzkoušet, za chvíli se mi bude určitě hodit, neb je pro kategorii 35+. Co se mi na první pohled zalíbilo, je samozřejmě balení, je elegantní a moc hezké. Osobně bych řekla, že tato kosmetika má velice pěkné obaly a zlatá řada na mne působí velmi elegantně, přesně pro věk, pro který je určena.
Makeup sám o sobě je krásně krémový, hydratační a velmi jemný a lehký. Je skvělé, že pod něj ani nemusím použít bázi, protože pleť opravdu nevysušuje.Bez problémů mi drží celý den. Co se týká odstínu, mám ten nejsvětlejší, č. 1 a je krásně světlý, avšak pro mne nažloutlý, potřebovala bych studenější, víc růžový podtón. Ale musím uznat, že je dostatečně světlý a že pleti se skvěle přizpůsobí a nedělá masku. Krycí schopnost je spíše nižší až střední, krásně ale pleť sjednotí a projasní. Pokud máte velké nedostatky, budete určitě potřebovat korektor.
Za mě rozhodně super produkt, který bych doporučila!





Řasenka Art of volume je jedna z věcí, o které jste, pokud mne sledujete, už určitě slyšeli. Podle mého názoru je to jedna z nejlepších řasenek vůbec a určitě jedna z mých top a stálic. Je opravdu skvělá, intenzivně černá, neopadává, neslepuje, neobtiskává se, nejsou po ní řasy tvrdé, je prostě super! Její kartáček je zahnutý, takže vaše řasy v jednom kroku i moc pěkně natočí. Myslím, že nemám jedinou věc, kterou bych jí vytkla a doporučuji všemi deseti!


Na tuhle novou rtěnku jsem se moc těšila, na obrázku vypadala krásně a polomatná textura, jsem si myslela, že mi bude vyhovovat. Rtěnka vypadá opravdu luxusně, balení je krásné, elegantní, pevné, bytelné, ostudu si s ní určitě neuděláte :). Taktéž rtěnka sama o sobě je na rtech velmi příjemná, barva je středně krycí, avšak moc hezky na rtech drží, neleze do vrásek a nevysušuje. Jediné, co mne zklamalo, je nakonec paradoxně odstín, nemám ráda perleťové rtěnky a to tahle prostě je, i když je na stránkách polomatná. Ostatně co si pod tím pojmem představit, bud je prostě rtěnka úplně matná nebo je krémová - tady může být i polomat, ale rozhodně bez shimmeru či třpytek, nebo je perleťová nebo se třpytkami. Že bude perleťová jsem si nemyslela, jinak bych si ji určitě nevybrala, prostě to nemám ráda, ale vím, že hodně lidem to vyhovuje. Mně ale evokuje rtěnky z osmdesátek, když jsem je kradla mamce :). Jinak nemám co vytknout, barva, si myslím, mi nakonec docela i sluší, rtěnka je opravdu krásná, ale ta perleť - za mě prostě ne. Proto kdybyste rtěnky obejdnávali dejte si pozor, mám takové neblahé tušení, že odstínů bez shimmeru či perleti tam moc nebude. Konzistencí ovšem určitě doporučuji!



Světlounce růžová tvářenka se mi ovšem líbí moc. Začnu balením, které je vcelku klasické, plastové se zlatými prvky, ničím mne neuráží, ani nemohu říci, že by mne dokonale okouzlilo. Nevýhoda je, že mi jde docela špatně otevírat. Balení obsahuje štěteček, který je klasicky úplně na nic, je příšerně hrubý a maličký, tím byste si tvářenku opravdu nenanesli, protože nedokáže žádnou barvu udržet a je její povrch rozrýpe. Vlastně vůbec nechápu, proč ti výrobci tyhle  nástroje do balení cpou. Možná dříve, když nic jiného nebylo, ale v současné době mi to přijde opravdu přežitek.  Nicméně ve víčku je docela pěkné zrcátko, které v nouzi určitě použít jde, je tedy poměrně maličké, ale proč ne :). Tvářenka sama o sobě je opravdu hodně světloučká a krásně rozjasňující, obsahuje stříbrný shimmer. Řekla bych, že je to ideální barva pro bledule v tom nejbledším období. Pigmentace totiž není úplně top, takže se nemusíte bát, že byste to přehnali a navíc odstín sám o sobě je opravdu nádherný. Líbí se mi, že neobsahuje třpytky, pouze shimmer a vypadá tak svěže, určitě ji můžete použít i místo rozjasňovače, což vzhledem k odstínu u většiny z vás tak asi i bude :).
Doporučila bych tvářenku? Ano, pro velmi světlé typy je opravdu krásná.



Saténové oční stíny trio v odstínu švestková neplecha jsou barevně opravdu vyvedené. Není to sice vůbec nic unikátního, co byste u jiné značky nenašli, ale přesto jsou barvy moc hezké. Stíny mají stejný obal jako tvářenka a taktéž ve víčku malé zrcátko. Pěnový aplikátor asi nemusím komentovat, ale v případě, že se vám někde stíny smáznou a máte je zrovna v kabelce, i ten aplikátor na doladění postačí. Všechny tři barvy obsahují shimmer a jsou v odstínech šeříkové, světlounce bílofialové a švestkové. Tyto tři odstíny k sobě krásně ladí a určitě s nimi vykouzlíte líčení na den jako já nebo i něco výraznějšího na večer. Já jsem použila nejsvětlejší barvu na vnitřní koutek a pod obočí, šeříkovou na pohyblivé víčko a švestkovou do ohybu a na spodní linku. Horní linku jsem doladila tužkou od Bourjois Contour clubbin´ purple night.  Stíny obecně jsou trošičku sušší a drobivější, pigmentace je dobrá, takový průměr.
Stíny se mi barevně velmi líbí, určitě by toto trio ocenily hlavně zelenoočky, ale nemohu říci, že by mne úplně uchvátily, jsou pěkné, ale nic unikátního.



To by bylo pro dnešek vše, užívejte si krásného víkendu a Velikonoc. Pokud bych si měla od této značky vybrat své favority, vzhledem k ceně bych sáhla po řasence a makeupu, jsou bezvadné a skvěle mi vyhovují. Ostatní kosmetika je určitě moc hezká, kvalitní, ale není to nic, co bych ještě nezkusila a nic, co by mne úplně ohromilo. Nicméně je to velmi zajímavá značka, která si jistě najde mnoho příznivců a já jí do dalších let fandím :)!
Produkty mi věnoval český eshop www.lambreshop.cz, kterému tímto velice děkuji!
 

You May Also Like

26 komentářů

  1. Ta rtěnka je super! Hlavně na rtech vypadá fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petro! Moc Ti To sluší. Moc krásná kombinace líčení. Mě se moc líbí rtěnka přesně téhle barvy. A ta řasenka vypadá zajímavě. A oční stíny přesně téhle barvy vypají nádherně. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. řasenku dobře znám a je skvělá, Lambre je fajn

    http://lsg-blog-nejen-pro-plnostihle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný, fialový líčení nosim nejčastěji. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký dobrý večer,

    fialové oči se mi moc líbí a tohle vám sedne. Rtěnky od Lambre se mi líbí, ale spíš mi ta vaše připadá jako odstín č. 1. Odstín č. 3 mi přijde s kapkou fialové.
    Dělejte dál svoji práci, moc mě to těší a držím palce.
    l.

    OdpovědětVymazat
  6. krásné líčení, ale přiznám se, že Lambre mě vůbec neláká - strašně se mi nelíbí ty obaly a prostě obal prodává, to je fakt. navíc jsem byla jednu dobu už hodně naštvaná na to, jak furt Ladybox všude cpal ty jejich stíny, měli jsme jich doma asi 5 a jsou dost nekvalitní, bohužel :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám teda mono stíny v té paletce a ty jsou fajn, tyhle mi přijdou o něco horší, ale pořád je to takový střed, i když je fakt, že v poměru cena/výkon je to spíše slabší průměr, za tu cenu znám teda o odst lepší,ale zase nejsou přírodní a kdo si na to potrpí......:)

      Vymazat
    2. Tak to já mám jedny tekuté, a jsou to asi nejoblíbenější stíny, co mám :-) Brzy budou spotřebované a rozhodně koupím tytéž znovu.

      Vymazat
    3. PS. akorát tedy přírodní to nijak není, nebo mi to nepřijde, ale u dekorativky to neřeším

      Vymazat
  7. Co je na téhle kosmetice přírodního?

    OdpovědětVymazat
  8. Tedy mě se ta rtěnka na tobě strašně moc líbí. A taky se mi moc líbí, co fialové stíny udělají s barvou tvých očí, máš je úplně jiné. Krásné líčení.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne licenie, úžasný blog, strasne rada tu všetko čítam:-) akurát táto kozmetika má podľa zloženia bohužiaľ ďaleko od prírodnej

    OdpovědětVymazat
  10. Musím říct, že se mi líčení líbí :)) Ta rtěnka vypadá tak božsky a ty stíny, no nádhera :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Moc Ti to sluší a líčení je krásné, ale co je na té kosmetice přírodní, prosím pěkně?

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, prosím nepiš že je tato kosmetika přírodní. Není to pravda, např ten makeup hned na prvních mistech silikony a parabeny... Pak to ty kteří inci číst neumějí mate. Líčení je krásné, sluší ti to, ostatně jako vždycky, budu si muset pořídit nějakou fialovou tužku, vypadá to fakt super! Luci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji moc, je to informace přímo od výrobce, kosmetika se prezentuje jako přírodní, asi nejsem ten správný člověk,abych soudila, zda podle platných právních předpisů se může do této škatulky řadit,každopádně oni to tak uvádí ;). Nevím jaké procento složení musí mít přírodní složky, aby se na kosmetiku mohla dát tato "nálepka".

      Vymazat
    2. Dneska se jako přírodní bohužel prezentuje kdekdo :-| Pokud přípravky nemají nějaký certifikát přírodní kosmetiky (např. Natrue, z českých CPK či CPK bio), většinou se jen jako přírodní tváří a skutek utek.
      U makeupu mě praštily do očí silikony a parabeny, stejně jako Luci, složení ostatního jsem jen přeletěla, ale vypadá líp.

      Vymazat
    3. Přesně tak. Dnes si nákepku prmirodního produktu může dát kde kdo, ale opravdu přírodní produkt, teda bio, nebo ještě líp ecobio musí být certifikovaný. Protože i bio, bez certifikace nemusí být opravdu bio. Zkrátka je v tom přknej guláš, je třeba se vyznat v inci. Ale zamrzí mem pokaždé když vidím že se nemco jen vydává za přírodní a pak někdo koho čte spousta lidí to tak i prezentuje a ostatní si to slepě koupí s tím, že jim to nemůže ublížit prptože je to přeci "přírodní". Peti, fakt to není ve zlém, jen připomínka pro příště ;) a netýká se to jen tebe, všimla jsem si toho u víc oblíbených blogerek bohužel :(

      Vymazat
    4. Omlouvám se ještě za tu hromadu překlepů :)

      Vymazat
    5. Tak ono je to dnes takhle se vším, že jsou určité předpisy, které se musí splnit,aby se mohla dát nálepky přírodní. Podle mého názoru je to tak,jak jsem psala, musí být určité procento přírodních složek. O bio nepadla řeč ;), tam to bude určitě jinak. Podobná situace je s Lushem, také to většina lidí bere jako přírodní a bio,ale přitom je jen ručně vyráběná. Jak jsem několikrát říkala, já to složení takhle detailně neřeším, ptáte se proč, protože nejsem chemik a nerozumím přesným poměrům látek, jejich vztahům vůči sobě atd. Já se trochu bojím, že tomu nerozumí většina lidí,ale prostě jen něco vygooglí a šíří paniku, aniž by znali koncentrace látek a jejich interakce. Ale to už jsem odbočila, jistě je možné vznést dotaz na eshop, jaké mají certifikace atd :).

      Vymazat
  13. Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj,jaký lak máš na 2.,3.,4. fotce?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!