Gabriella Salvete Sugar enamel - pocukrované laky na nehty

by - 23 dubna

Krásný středeční večer vám všem,

 
dnes bylo počasí doslova aprílové, alespoň u nás a tak tu mám i takovou, dalo by se říci, aprílovou, recenzi. Proč? Protože jednu chvíli si říkám, že se mi tyhle laky vlastně vůbec nelíbí, pak se zakoukám na nehty a říkám si, že to vlastně není zase tak špatné a ten efekt je docela pěkný.
 
Na celou tuhle řadu se čekalo s napětím, protože po řadě Stars všichni čekali obrovskou bombu, něco tak krásného jako byly právě laky pískové, jenže přátelé, taková bomba přichází "maximálně jednou za deset let".  A tak tahle řada nezpůsobuje zatím hromadné ochání nad zázrakem v lahvičce. Pravdou je, že názory jsou dost protichůdné, jedni jsou z laků nadšeni, ostatním se naopak vůbec nelíbí a zdá se mi to v tomto případě tak půl napůl.


Lahvičky, design a vlastně celý koncept mi přijde jako skvělý nápad. Pocukrované nehty, puntíčky, pastelové a sladké barvy? Máte mě, koupím celou řadu, říkala jsem si, když jsem viděla oficiální fotku na netu. Jenomže realita už nebyla tak jásavá. Ve skutečnosti se totiž ty puntíčky rozmísťují nerovnoměrně, což je pro mě, člověka posedlého přesností, docela problém a prostě bych chtěla, aby ty puntíčky byly po nehtu rozmístěny s, nejlépe geometrickou, přesností. Nicméně chápu, že toho není možné dosáhnout, ale představte si takový lak. Ať už jsou to třpytky nebo jiné potvory, které nejdřív vůbec nemůžete vydolovat z lahvičky a pak se na nehtu shlukují na jednom místě a drbou, místo toho, aby se poslušně usadily tam, kam chcete. A to nemluvím o tom odlakovávání, stojí mi vůbec takové laky za to? Nadáváte při lakování, nadáváte při odlakovávání.......Ale to už jsem trochu odbočila, lakování a odlakovávání těchto krasavců není zdaleka taková hrůza jak by se na první pohled mohlo zdát.


Laky mají klasický štěteček a pěknou konzistenci, které se při lakování slušně kontroluje v tomhle mám laky GS moc ráda, krom toho, že opravdu skvěle drží. Lakování je tedy úplně v pohodě. Laky kryjí ve dvou vrstvách plně, jinak jsou takové "poloprůsvitné", ne úplně krycí, právě proto, aby bílé puntíčky byly v základu vidět. Je to dobrá myšlenka, akorát když nalakujete druhou vrstvu, tak ty bílé mršky ve vrstvě první samozřejmě už nejsou bílé. Hm, není to špatný efekt, je to celkem pěkné, ale říkala jsem si, jestli by nebylo lepší udělat "cukrový puntíčkový" top coat a lakovat dle fantazie na různě barevné laky......


Co se týká výdrže, nemám co vytknout, vyzkoušela jsem všechny tři barvy, které vlastním (a za tu červenou děkuji Gabrielle) a drží mi opravdu dobře. Co mi na těch lacích vadí je to, že ty bílé potvory zapříčiňují to, že povrch nehtu není hladký. Nebazíruji na tom, nakonec pískáče miluju, jenže tohle je lesklý sorbetový lak, který prostě má být hladký. Spraví to samozřejmě dvě až tři vrstvy průhledného nadlaku, jenže to pak to odlakovávání....
 
 
No, čekala jsem ho horší, používám momentálně odlakovače s houbičkou, prostě tam prst chvíli nechám a lak se rozpustí a ty puntíčky je pak nutno z nehtu seškrábnout, protože se drží opravdu statečně. Ale pořád to není žádná hrůza, pokud bych z celkového efektu laků byla na větvi a to zase nejsem. Takže jsem se přistihla, že si lakování trochu rozmýšlím, což se mi u pískáčů nikdy nestalo.....
 
Farfalla se mi líbil hned na první pohled. Nádherná lila barva, barva sama o sobě se mi líbila nejvíce, ale paradoxně nalakovaný se mi z těch tří líbí nejméně, efekt totiž není moc vidět, musíte se podívat opravdu zblízka.
 


 
Passione je krásná výrazné červená, až trochu do rajčatova. Myslela jsem, že to nebude nic pro mne, ale líbí se mi.
 


 
True love, jak již název napovídá, je i má láska. Líbí se mi ze všech odstínů nejvíce. Krásná, výrazná, tmavá růžová!
 



vlastnosti:
+ krásné barvy
+ příjemné lakování
+ dobrá konzistence laku
+ dobře drží
+ zajímavý efekt
+ krásný design
- cena
- horší odlakovávání
- hrubý povrch nehtu
 
 
A mě by samozřejmě zajímalo, ve kterém táboře jste vy? Já si myslím, že na klasické krémovky nebo pískové laky to nemá ani zdaleka, ale druhou stranu oceňuji zajímavý nápad a krásné provedení lahviček a nakonec i zajímavý efekt :). Mějte se fajn a zítra se těšte na nákupy oblečení na jaro a léto :)!


-

You May Also Like

65 komentářů

  1. Tento druh laků se mi moc nelíbí. Není nad klasické laky popřípadě občas pískové. Jen mě velmi zaujala u laku True love ta nádherná tmavě růžová barva, takový lak si musím sehnat, ovšem bez těch serepetiček :D Lili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplne súhlasím! Tá farba True Love je dokonalá a hneď mi padla do oka. Ak niekto vie o laku v takej farbe, tak sem s ním :)

      Vymazat
    2. me ta barva taky nadchla, skoro me mrzi, ze celkove ty odstiny nejsou bez tech puntiku, jako barevne sorbety by byly mozna i hezci :)

      Vymazat
  2. Jediné, co se mi na těch lacích líbí, je balení, jinak mi to přijde hrozný. Zlatý pískáče <3

    OdpovědětVymazat
  3. No. Jsou krásné, nejhezčí je určitě ten fialkovorůžový. Ale hrozně mi vadí to odlakování a hrubý povrch, protože se sem tam o to zatrhávají třeba silonky. A navíc člověk si řekne, když jde lak blbě odlakovat tak by měl i hodně držet a stejně mi přijde, že tyhle "pískáče" se odlupují úplně stejně jako obyčejné laky :(

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ten světle růžový je dokonalý, mě osobně se laky moc líbí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, farfallu také vlastním a je prostě skvělá :)

      Vymazat
  5. Tak to já to mám zase naopak... pískáče se mi vůbec nelíbí a tyhle Sugar miminka naprosto miluji, i když mám sice jen dva odstíny (01 a 02). Určitě koupím ještě dva nebo tři odstíny určitě :3 ale jak vždy říkám: každému se líbí a sedí něco jiného :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak v drogerii mě nijak nenadchly, ale teď si mě teda nalákala, vypadá to krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Červený je naprosto perfektní! a líbí se mi ze všech nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se líbí ten poslední. I když jsou tyhle laky "pipinkoidní", jak by řekl můj manžel, tak v létě u vody by mohly být fajn ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem z těchto laků teda nadšená :) líbí se mi mnohem víc než pískové.... a to víčko s puntíčky je dokonalé :) mám je doma vystavené jako dekoraci :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pískáče máloco překoná, to je jasný :) Ale zase u GS oceňuji, že se snaží i do drogérií dostat něco jinýho než krémový a praskací laky :)
    A teď budu určitě za hroznýho šťouru, ale u toho swatche Passione mě hrozně ruší, že je zaostřený pořádně jen jeden nehet a zbytek hrozně rozmazaný. Normálně se mi tvoje (a Mírovy) fotky moc líbí s tím, jak mají rozostřený pozadí nebo rohy, ale z tohohle swatche si člověk ten lak moc neužije :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je pravda, taky se mi moc libi ten napad a to, ze porad prichazeji s necim novym a zajimavym. Treba ta limitovana bila rasenka je uplne skvela! No a ja si zrovna rikala jaka se mi povedla pekna fotka, tak teda nic, no :D :D.....

      Vymazat
  11. Me se libi ten fialovy a true love, ale ne tak moc, abych si laky koupila.. Na me to pusobi trosku detsky, nevim no, ale urcite si zadny nekoupim:)

    OdpovědětVymazat
  12. Podľa mňa podstatou tých lakov bolo aby nechty vyzerali ako "posypané cukrom" ...ale pieskové sú aj tak najlepšie :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám odstín true love a teda, až na to odlakovávání, se mi laky moc líbí, určitě dokoupím i další odstíny, ten fialkový je moc pěkný!! Je to zase něco jiného. Mě se třeba zas ty negeometricky uspořádané puntíky líbí víc, než kdyby byl každý od sebe stejně vzdálený :) Každému se prostě líbí něco jiného, to je normální.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem uplně nadšená z toho fialového 01 Farfalla. Ta barva a hravost se mi moc líbí. :) Vydrží mi i 4 dny (což je u mne obrovský úspěch) a stále vypadá perfektně. Akorát se pak rozčiluju u toho odlakovávání, mám tedy odlakovač za pár korun z DM Ebelin, tak možná nějakým lepším to půjde snadněji :))

    OdpovědětVymazat
  15. Za mě spíše ne, to odlakovávání a výdrž jim neodpustím, mně totiž nevydržely na nehtech ani 2 dny. Mám také ráda rovnoměrné uspořádání, jak píšeš ty ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. me se laky libi moc, mam cerveny a lila a jsem spokojena.. jinak jsi ma oblibena blogerka sleduji tebe a getthelouka prave jsem si vsimla,ze posledni dobou jak sleduji jeji videa i tvoje,mi prijde ze dost kopirujes nektere jeji vyrazy. napriklad : tahle kraska, to pouziva lou, nebo i to ochani.tenhle vyraz jsem taky slysela poprve u ni.. dej si nato pozor,nepusobi to moc dobre a urcite spoustu lidi sleduje prave vas dve,pac jinak jste moje nej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle vyrazy pouziva kazdy ;), to opravdu neni nic noveho pod sluncem, co by kterakoliv z nas vymyslela ;). Moc dekuju, to jsem rada :)!

      Vymazat
    2. nerikam,ze je to neco novyyho pod sluncem,ale videa Lou sleduji od zacatku a prave tyhle yrazy mam spojene s ni a posledni dobou je slycham i u tebe :)

      Vymazat
    3. Že by zrovna Lou, která kopíruje Petiny starší videa a úplně všechny zahraniční youtuberky, něco vymyslela sama? To se mi ani nechce věřit :D

      Vymazat
    4. A co deti, maji si kde hrat? :) Me by schvalne zajimal tvuj vek, jestli to neni tajne. Vzhledem k tomu, ze tocim videa nejdele, tak bych taky mohla rikat, ze kazdy, kdo zacne *ahoj, vitam vas u dnesniho videa* nebo pouzije vyrazy jako palec nahoru, hitrapada, rozblendit atd, tak me kopiruje,ale pripadaji mi takove reci uz tak ubohe, ze fakt nevim, co na to rict :).

      Vymazat
    5. ja sa čudujem, čo sú ľudia schopní sledovať :D :D :D mám dosť, ako keby ťa sledovali nejaké psychopati, ktorí sú schopní ťa zažalovať za to, že si použila iné slovo :D

      Peťa, si dobre tak, ako si, držím palce!

      S.

      Vymazat
  17. Z laků jsem byla skoro až okouzlená, když jsem viděla na facebooku, že se budou prodávat :D Ale jak jsem viděla fotky, jak doopravdy vypadají a jak vypadají na nehtech, tak už tak okouzlená nejsem. Měla jsem totiž podobný lak od Maybelline z limitky Polka Dots a jak trochu zhoustnul, tak se strašně špatně lakuje... Barvy ale i tak vypadají hezky (brala bych je i bez těch bílých teček :D), tak možná si jeden přece jenom koupím.

    OdpovědětVymazat
  18. Tyjo, mě zase uchvátil ten fialkový je úžasný! :O ..asi si pro něj zaběhnu :-D. Jinak cena je stejná jako u kolekce STARS 89,-??

    www.laleitr.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Já se řadím k těm, kdo se do laků zamiloval. Na nehtech mám už třetí z nich a dělají mně jen radost :D

    OdpovědětVymazat
  20. Hrozně se mi tady líbí lak Farfalla. A tenhle styl je podle mě zajímavá změna.

    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. taky máte pocit, že kdyby laky obsahovaly jen ty menší tečky, tak jsou mnohem hezčí?:D no nic, nechávají mě chladnou

    OdpovědětVymazat
  22. Já si dnes koupila červený a taky mám problém s tím, že ty puntíky nejsou pěkně v řadě, ale líbí se mi to :) Je to takové pěkné oživení normální klasické barvy :)

    OdpovědětVymazat
  23. Taky o nich budu psát článek... No, mě se to nelíbí. Ze zacatku jsem tedy taky nevěděla jestli jo nebo ne, ale to odlakovavani mě přesvědčilo ze fakt ne :D ale ten růžový je nejhezčí, to mas pravdu.

    OdpovědětVymazat
  24. Vypadají moc pěkně, ale stále nejsem přesvědčená a ten výsledný efekt už zas tak hezky nevypadá :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mám růžový a bohužel se mi začal loupat snad hned druhý den :-/

    OdpovědětVymazat
  26. Já se určitě bez těchto laků obejdu. V podstatě se mi tam ty puntíčky vůbec nelíbí. Barvy jsou ale krásný, to zas jo. Já stále váhám i nad pískáčema, jestli se mi vůbec líbí :-). Mám sice jen jeden, ale i ten jsem si dala jen 2x. Prostě nehty mám ráda hladké.

    OdpovědětVymazat
  27. neskusala som ani pieskove, lebo som ich nenasla v drogerke a k internetovemu objednaniu sa mi nehccelo kvoli laku :D

    ale keby som ich niekde videla hned beriem, inak mne sa pacil najviac ten bledy Farfalla, ten vyzera naozaj ako pocukrovany :)

    OdpovědětVymazat
  28. Naprosto chápu, že ti vadí to nerovnoměrné rozmístění puntíků, mně by to také vadilo, a proto po těchto lacích netoužím :-D Nicméně uznávám, že když si s tím dá člověk práci, tak to vypadá pěkně a roztomile.

    OdpovědětVymazat
  29. Ty barvy jsou krásný, ale já třpytky, puntíky atd. nosím jen a pouze v zimě. Taky nikdy nemám náladu na to drhnout ty třpytky z nehtů, nikdy je nemůžu dostat dolů :D

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Barvy jsou krásné taky jsem si jeden pořídila. litovala jsem že sem si nekoupila minimálně všechny,no po prvnim nalakování a dloooouhém odlakovávání mě ta lítost přešla. Tak jsem ráda že mám jen jeden, a snad někdy bude chuť znova láknout.

    OdpovědětVymazat
  31. Zatím mám ten lila a až do teď jsem si byla jistá že žádný další nepotřebuji, nicméně opak je pravdou. True love bude zítra moje, je nádherná. :-)

    http://lenynie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Já jsem na tom stejně, 1-2 dny se mi nehty líbily (měla jsem true love) ale pak už jsem to musela sundat. A raději jsem zvolila jiný lk, z odlakováním němám problem jelikož dám odlakovač na tampónek dam na nehet obalim alobalem a než dodělám zbylé prsty, ten první sundám a to bez problému a nehty jsou čisté bez těch sukrových šupinek. Barvy mají nádherné to né, že né, ale už si nekoupím dalši. Jeden stači. A to ještě budu přemýšlet jestli ho ještě použiju. Za tu cenu se dá požídít lepší. Jsem z toho v rozpacích. 50% líbí 50% nelíbí

    OdpovědětVymazat
  33. Odzkoušené je nemám, ale odstíny se mi líbí. Hlavně True Love. Ten je nádherný.
    Po přečtení mnoha recenzí na tyto laky bych už do nich zřejmě nešla, jelikož mám ráda snadné nalakování i odlakování :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Jsem na to zvědavá, včera jsem si byla pro ten červený a pokud budu spokojená, líbil by se mi ještě modrý nebo ten tmavě růžový. ^^

    OdpovědětVymazat
  35. Musím říct, že tyhle laky mne až tak neoslovily. Ale na druhou stranu se mi docela líbí odstín 01 Farafell :)
    Popřemýšlím o něm :)

    OdpovědětVymazat
  36. V drogerii jsem ještě tyto laky neviděla :D ale ty jo jsou fakt některé krásné :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Laky vypadaly lákavě,ale bohužel jsem zklamaná.koupila jsem si ten meruňkový,protože takovou barvičku jsem ještě neměla a jsem hodně zklamaná.kryje až ve třech vrstvách,efekt nic moc,odlakování,jak pravíš,seškrabování teček je dost drastické. Velké zklamání a nedoporučuji.ten vínový je ale na tvých nehtech krásný.

    OdpovědětVymazat
  38. mám červený a ta barva je super, připadá mi to s puntíky docela roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
  39. Líbí se mi všechny barvy, co tu máš. Ale nevím, doma mám dva laky pískové, jednou jsem měla tmavě fialový, ve kterém jsme se cítila divně. Netuším, zda to bylo tím, že hodně temné barvy nemusím, nebo tím "pískem" :/

    OdpovědětVymazat
  40. tak s týmto si viem predstaviť zdobenie vajíčok.nechtov nie.

    OdpovědětVymazat
  41. Na mě ty laky působí hrozně nudně...

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, laky se mi líbí moc :-) K tomu, že jsou hrubé - myslím si, že je to logické, pískové měly strukturu písku a tohle má mít strukturu "posypání cukrem", tak je jasné, že kdybych si posypala nezaschlý lak cukrem, budou ty krystalky taky vystupovat - pro mě žádný problém, ale rozumím tomu, že někomu to může vadit :-) Zároveň ale souhlasím s tím, že by barvy byly krásné i samy o sobě, bez těch "číčarád", a našly by si mnohem víc příznivkyň...

    OdpovědětVymazat
  43. Z těchto laků jsem si nepořídila žádný a ani to zatím naplánuji, nijak mě neuchvátily narozdíl od pískových laků :) I když v poslední době mám nejraději hladkou klasiku :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  44. Mně se moc líbí, už mám dva. Zrovna, jako ty, tmavě růžovou a lila barvičku. Je zajímavý, že ta lila (zrovna jí dneska mám na nehtech) vypadá na těch tvých trochu jinak...mně jsou víc vidět ty bílé tečičky a jsou opravdu dost výrazné...víš, jak píšeš, že se musíš podívat zblízka, aby byly vidět. A barva je taková zastřenější fialová, než máš ty na fote, ale to je asi fotkou předpokládám. Jinak já jsem velký fanda těhle laků, škoda jen, že nejsou nejlevnější. Kdyby stály do 60,--, tak si je koupím snad všechny. Ale 90,- je moc podle mě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že na mých nehtech odstín Farfalla vypadá jinak - výraznější bílé tečičky, jak píšeš. Taky drobnější a vypadají víc pocukrovaně :).

      Vymazat
  45. Dívala jsem se na ně v drogérii a vypadají vážně skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Petro!Laky vypadají perfektně.Asi si koupím odstín číslo 01 Farfalla. :-).Zuzka

    OdpovědětVymazat
  47. A končím, už na tě nebudu koukat :D do teď jsem těm lakům odolávala, i když jsem v drogérce jakou dobu přemýšlela nad true love, tak jsem si říkala že se mi vlastně ani nelíbí a že ju nepotřebuju a teď koukám jak vypadá na nehtech tak prostě ten lak potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  48. Já jsem z těchto laků nadšená :)) Mám doma světle růžovou a tu světle fialovou a nejradši bych je nosila pořád. Za mě super :)

    OdpovědětVymazat
  49. Jsou to krásné laky krásných barev, ale když dáváš do záporů cenu, tak bych se chtěla zeptat, kolik stojí 1 lahvička. Jinak všechny laky ti na krásných fotkách moc sluší, ostatně jako všechno, co nám ukazuješ. Díky za všechno, o co se s námi s radostí dělíš :)

    OdpovědětVymazat
  50. Taky bych barvou sáhla po té levandulové, ovšem taky je pravda, že se mi efektem líbí nejmíň. No uvidíme, jestli nějaky přistane v mé sbírce nebo radši vsadím a ověřený pískový :)

    OdpovědětVymazat
  51. True love <3
    Musim si pockat na slevu a pak koupit. Ten jedinej se mi libi a navic mi pripomene pisnicku od P!NK. :D ty ostatni mi pripadaj takovy divny, nic moc. Na piskace to nema ale neni to ani uplnej propadak si mylsim.

    OdpovědětVymazat
  52. Používám odstín Farfalla. Nyní mám jediný problém a to že zmizel z drogerií. Nevím,kde koupit.Budu ráda za radu.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!