Ham Ham TAG - video o jídle

by - 27 dubna

Krásné nedělní dopoledne,

dnešní oddechovka bude celá o jídle, takže jestli rádi jíte, budu doufat, že se vám video bude líbit a že budete v tagu pokračovat :)! Určitě mi napište, jaká jsou vaše oblíbená jídla a když se vám bude chtít, klidně vepište odpovědi do komentářů (pokud tedy nevlastníte blog nebo nehodláte pokrčovat :).



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
na sobě: šaty z Tally Weijl
líčení: paletka Lorac PRO
 
otázky:
1)Máš raději snídani, oběd nebo večeři?
2) Kolikrát denně jíš?
3) nejoblíbenější jídlo
4) nejméně oblíbené jídlo
5) Bylo ti někdy po nějakém jídle špatně?
6) nejoblíbenější sladkost
7) oblíbená příchuť zmrzliny
8) maso - nejoblíbenější způsob přípravy
9) nejoblíbenější teplý nápoj
10) nejoblíbenější ovoce a zelenina
11) Držíš dietu?
12) Máš nějaký zvláštní jídelní zvyk?
13) Jíte doma společně?
14) nejoblíbenější jídlo od babičky a mamky
15) nejoblíbenější mezinárodní kuchyně
16) Co bys nikdy neochutnal?
17) Nejexotičtější věc, kterou jsi ochutnal?
18) Máš rád českou kuchyni? Co nejvíce?
19) Vaříš často a rád? Co je tvůj "majstrštyk"?
20) Kdybys po zbytek života mohl jíst jen jednu věc, co by to bylo?
 

You May Also Like

56 komentářů

  1. Video opět nezklamalo! Je super, že Míra s tebou natáčí, ty videa jsou vždy úžasná!:D
    PS: Svíčkovou jí Míra taky s rýží? :) :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme moc, svíčkovou si dá s knedlíky, ty má rád,ale minule mi říkal, jestli bych k ní neudělala rýži, takový barbarství :D!

      Vymazat
  2. je to trochu mimo, ale skvělý stíny... :) kdyby byl tutorial... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, určitě s touto paletkou nějaký bude!

      Vymazat
  3. Často a ráda jsem měla papriku. Teď je to ale jinak, nemůžu jí vidět, natož ji sníst. Váže se k tomu historka - nevím, jestli se to už taky někomu stalo, ale když papriku špatně pokoušete a moc jí zhltáte, jde pak po čase rychle ven. To se mi stalo na základní škole, kdy jsem si pěkně vychutnávala svou svačinu - žlutou papriku s houskou, jenže zazvonilo a já rychle asi polovinu papriky rychle narvala do pusy a sedla si na místo. Asi po 10 minutách se mi to začalo v břichu honit a divný pocit vracející se paprikové chutě na jazyku mě znejistěl. Nakonec to dopadlo tak, že jsem nestihla doběhnout ani ven ze třídy. Přezdívky "Blitka" jsem se nezbavila další 4 roky! :D Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, já vím, že to muselo být hrozný,ale strašně jsi mě pobavila, ta přezdívka je opravdu krutá :D.....

      Vymazat
    2. Tak s paprikou mám nedávnou zkušenost - nějak jsem se při jídle zakuckala a paprika se mi při tom dostala až do horní cest dýchacích a pak jsem jí vysmrkala - to jsem fakt nečekala (nebylo to cítit) - fuj! :-D
      Mouni

      Vymazat
    3. menší trauma z toho mám:D právě proto když jenom ucítím vůni papriky, hned si zase všechno vybavím!:D Katka

      Vymazat
  4. Naprosto svělý tag a video! Mám moc ráda videa s Mírou,jste svělý pár a doufám,že budete spolu až do smrti,jelikož se k sobě opravdu hodíte a moc Vám to spolu sluší :)) . Já miluju lassagne,svíčkovovou,nutelu,oreo a celkově sladké :) a pak iluju sýry!!! To je moje největší láska :D .

    OdpovědětVymazat
  5. Já papriku nemůžu už ani vidět, když jsem byla milá (bylo mi asi 7) tak jsem se z ní taky pozvracela a pokaždé, když ji někde cítím nebo vidím, tak se mi dělá špatně. :D

    OdpovědětVymazat
  6. "rejže" - vy čecháčci.. ;) Taky mám nejradši čokoládu :) a k čaji sušenky :) jinak nejím maso, brr.. :X Miluju ovoce, mohla byhc jíst jen to. Super video, jste skvělí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Svělý video! Moje nejexotičtější jídlo bylo čérné sépiové rizoto.. Zkuste si na něj někdy zajít, když Míra tolik miluje rýži)..je to docela dost dobrý až na to že má pak člověk šíleně černou pusu, protože to barví:D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvely zabavny video, Vy jste s Mirou tak sehrani, to je fakt bezvadny:-). Tak moje nejexotictejsi jidlo asi sneci, ale jsem radeji na cesky jidla, cinu nebo italii.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :) Když má Míra rád rýži, máte doma rýžovar??? My ho máme doma a je to super,takže pokud nemáte tak doporučuji :) Dělá to takovou tu lepivou rýži jak dělají číňani :D mňam! Verča

    OdpovědětVymazat
  10. WOW!!! Tak to by mě nikdy nenapadlo! Já mám ráda jídlo opravdu hodně moc a jsem snad jediná z rodiny která s ní (snad) úplně všechno!!! :D :) ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Na toto sa neda pozerat ako sa dvaja cesi prekrikuju reboha pomoc

    OdpovědětVymazat
  12. No tak já naprosto nesnáším rýži:-D, ale miluji brambory ty bych mohla ke všemu, pak miluju rajskou omáčku a vůbec rajčata v jakékoliv podobě, jinak taky omáčky všeobecně, mám taky ráda mořské plody, miluji čokoládu nejradši mám milku s oreo sušenkami, a co nesnáším jsou vnitřnosti třeba taková játra a tak no ble.

    OdpovědětVymazat
  13. Konečne youtuberka,ktorá nemá trápne diéty alebo neje len ovocie a zeleninu! :D Tak ja milujem českú kuchyňu,možno o čosi viac než slovenskú keďže sviečková je sviečková (hlavne tá v pražskej zoo <3)...inak ja milujem tiež ryžu,najlepšie je k nej kuracie mäso po čínsky! :D nič exotické som nevyskúšala,iba akurát vyprážané gaštany ale to už asi všetci :D

    OdpovědětVymazat
  14. heh,taky manzelovi ujidam z talire,driv ho to vytacelo,ted uz to skoro nevnima :-D a rad me necha se v tom porejpat :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezké video, když ho natáčíte spolu, tak se vždycky nasměju :-D. Moc vám to sluší!!
    Jinak já co jídla týče miluji stejně jako ty mléčnou čokoládu v jakékoliv podobě, a co se týče příloh tak miluji bramborové placky, často se jich však přejím a pak mě bolí břicho :-D..

    OdpovědětVymazat
  16. MÍRO, ahoj, hezké odpoledne. Jak se Ti jako chlapovi líbí se dívat na svoji ženu za tím make-upem, umělými řasami a nánosem barviček?
    Jinak, klobouk dolů, málokterý chlap si se svou ženou povídá a mít něco společného je poslední dobou vzácnější než majetek...
    Ať vám to klape.
    Mája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, líbí se mi to asi stejně jako dívat se na ní bez líčidel :-) je to prostě kusanec s malovátkama i bez, co si budem povídat ;)
      a děkuji :-)

      Vymazat
    2. Dobře ty :-))) Moc hezké video a dobrý nápad s tagem. Jinak jsi asi první chlap co znám, který má rád rýži. U nás všichni chlapi říkají, že po ní mají za chvíli hlad. Maruška

      Vymazat
  17. Proboha Míro, ženská by byla šťastná, když ji chlap pochválí pohladí, ale ta Tvoje krasavice to je síla. A zákaz spontánnosti!!!
    Buď robot bez emocí, dokonale oblečený a poslušný! Ach jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já nevím, ale mě taky vytáčí, když se piplám s vlnečkama nebo nějakým účesem a chlap pak přijde a ťáp a všecko zničí (ikdyž zrovna tady na videu nebylo vidět, že by se účes zkazil). Ale vzhledem k tomu, že třeba můj chlap to dělá pořád, tak mě to vytáčí. Ikdyž mu třeba řeknu, ať mě radši pohladí buďto jemně anebo třeba po tváři, že jsem si s vlasama dala práci. Ale mu dělá největší radost, že to může zničit, takže příště zas přijde a vší silou ťápne a hihňá se. Takže se Peti nedivím a neodsuzovala bych to, protože je jasné, že na veřejně publikovaném videu chce působit dokonale a upraveně. To by chtěl asi každý z nás.

      Vymazat
  18. Peti, taky mám intoleranci na laktózu. Je hrozný sledovat všechno složení aby tam nebyly stopy mléka, sušené mléko atd. :(

    OdpovědětVymazat
  19. Haha...já bych rýží taky mohla i k té svíčkové! A Nejvíc miluju rajskou s rýží....

    OdpovědětVymazat
  20. Obecně nenávidím bílou čokoládu, jednou jsem se z ní natolik přejedla, že mi stačí ucítit pach té čokolády a žaludek se mi převrátí.
    A další věci co nejím a přijde to mnohým lidem zvláštní tak jsou krokety a smažený sýr. To je prostě hnus. :D
    A s Mírou soucítím, taky nemusím vařené brambory. :D

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo, dáš mi prosím recept na svou svíčkovou? Nechutná mi ani moje ani mamky, takže už se docela bojím zkoušet další neověřené recepty. Míra s rýží fakt pobavil :-D Já ji teda vůbec nemusím, je to moje nejmíň oblíbená příloha (chutná mi jen ta od Vietnamců), jsem bramborová jako ty :-) Tag se mi líbí, ačkoli je skoro nedělám, tenhle bych možná v psané formě zkusila, tak snad si na to najdu čas :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem na tom stejně, u nás je to věčný boj, rýže nebo brambory :). S tím receptem, no já vlastně žádný nemám, prostě to dělám tak nějak jak mě napadlo :D, možná to podle někoho ani nebude svíčková....ale pokusím se. Vezmu hovězí normálně vcelku, osolím, posypu tyminánem a dám do zapékací mísy spolu s mrkví, celerem a petrželí a cibulí. Přihodím 2-3 bobkové listy a pár kuliček nového koření. Zaliju hodně vodou a na nízkou teplotu peču do měkka - pozor přiklopené (cca dvě hodiny). Zeleninu vyndavám dřív,aby nebyla moc rozvařená. Maso pak nakrájím na plátky. Zeleninu nakrájím a rozmixuju, přiliju vývar - přecezený. Dám na plotnu v hrnci, přidám trochu masoxu, pokud je třeba a pokud je to nutné, tak trošku zahustím hladkou moukou. Ale většinou dávám hodně zeleniny, takže je to husté a není třeba. Když se to přestane vařit, přidám zakysanou smetanu, ne moc, podle velikosti hrnce, tak jeden ten malý kelímek. A hotovo, nic nenechávám odležet, žádné špikování, šlehačka a další věci, je to rychlejší a zdravější a nejlepší je druhý den. Dělám to takhle i s kuřecím masem a je to skvělé! :)

      Vymazat
    2. tak ten masox urcite zdravejsi nebude ;) to me trochu prekvapilo, ze i ty pouzivas tyto chemicky dochucovadla..

      Vymazat
    3. používám ten bez glutamátu a fakt si myslím, že to není žádná trága, lidi by neměli tak bláznit......pochybuju, že někdo má v dnešní době čas dělat si domácí vývary, redukovat a je mrazit na příště....

      Vymazat
    4. Proti masoxu nic nemam (ale nic se nesmi prehanet), ale jen jsem chtela rict, ze formulka "bez glutamatu" je pouze reklamni trik. Tahle formulka totiz jeste obsahuje slovicko "pridaneho" ;)

      Vymazat
    5. Taky si myslím, že se to zbytečně hrotí. Používam Nature od Vitany, a nevidím důvod, proč ho občas nedat. Když tam člověk nenacpe 10 kostek...

      Vymazat
  22. Moc pěkné video. Pro Míru bych určitě taky doporučila rýžovar. Já mám taky moc ráda rýži, hlavně jasmínovou, známí si ho pořídili a to byla úplně jiná liga. Takže už si na něj taky brousím zoubky. Exotický jídla taky nemusím, jsem hrozný srab, i když do asie jsem se těšila, protože miluju sushi a rýzný nudle a tak... no na místě se ukázalo, že je to asi hodně regionální, protože na Filipínách a v Hong Kongu mají evidentně rádi ožužlávání různých kostí a jejich největší lahůdkou jsou kuřecí pařátky, takže jsem tam velice často aktivně vyhledávala McDonald a KFC (kde teda taky chutnalo trochu jinak, ale aspoň si člověk připadal bezpečně). Jinak jsem ochutnala třeba šneky, sépiová kolečka, žabí stehýnka, steak z krokodýla, oslí svíčkovou, všechno celkem ok. Nejhnusnější jídlo, co jsem kdy v životě měla, byla ústřice, to už nikdy, nikdy do pusy nevezmu. Z ovoce já mám raději šťavnatější, takže top je ananas, pak třeba meloun nebo i kiwi. Nejtěžší by bylo vybrat nejoblíbenější sladkost. Miluju skittles, bílou tobbleronku a takový karamelový placičky v čokoládě. Jo a taky mám jídelní zlozvyk, dokonce i víc - jednak si taky nechávám nejlepší sousto nakonec a jednak když mám třeba salát, tak si musím všechny větší ingredience nejdřív pokrájet, aby mi třeba maso vystačilo na každé sousto. Stejně tak třeba krevetové rizoto, když jsou na tom čtyři krevety, musím to nejdřív pokrájet... přítel do sebe třeba chvíli futruje jenom maso, pak zase jenom přílohu, já musím mít vždy na vidličce od každého trochu. :)

    OdpovědětVymazat
  23. ježiš tak já napsala takový superdlouhý příspěvek o rýžovaru, kuřecích pařátkách, ústřicích, ananasu a zlozvyku a ono se to snad neodeslalo! :(

    OdpovědětVymazat
  24. Povidlový buchty od babičky z mamčiny strany jsou nejlepší. A mamka je fakt neumí. Babička se mě je snažila naučit, ale nejde to.

    OdpovědětVymazat
  25. Petus ty si najlepsia blogerka pod slnkom !!!

    OdpovědětVymazat
  26. Super video a soucítím s Mírou :) Taky bych mohla mít rýži ke všemu (Ke svíčkový mi to přijde docela normální :D ) ale mléčná rýže fakt není dobrá :D

    OdpovědětVymazat
  27. Som hladná :D toľké reči o jedle :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, super video. Nejradši mám asi oběd, a jím tak 4-5x denně. U mě je taky top svíčková. Kdykoliv a kdekoliv, a nejlepší dělá moje nevlastní mamka ze srnčího. Od mojí mamky rozhodně rajská s knedlíkem nebo těstovinama, tu miluju a nikdo jí neumí tak dobrou(ani já sama), a svíčkovou dělá taky vynikající... Nejmíň oblíbený jídlo rozhodně mlíková a zabijačková polívka. Přílohy mám ráda asi všechny, ale mám spíš takový období, někdy rýžový, někdy bramborový, někdy těstovinový, takže třeba dva měsíce se můžu utlouct po rýži, pak měsíc brambory atd... Naposled mi bylo špatně před Vánoci, kdy jsem snědla nějaký jogurt z Lidlu, a měla jsem co dělat, abych to do Štědrého večera zvládla vyběhat.. Ze sladkostí miluju koka sušenky, švestkový a borůvkový koláč s drobenkou. Zmrzlinu mám ráda točenou a příchutě skoro všechny, nejradši asi čokoládovou nebo oříškovou. Maso mám ráda tak nějak všechno, kromě skopovýho, a na většinu způsobů, ale nemusím ho mít za každou cenu. Miluju tatarák, ale nemusím steaky. A když už, tak barbarsky propečený :-D Syrové maso v tataráku mi nevadí, ale nedopečený steak je pro mně prostě divnej :-D Z nápojů miluju kávu a všechny čaje, co ale nemusím, je čaj s mlékem. Z ovoce jahody, švestky, jablka, borůvky, zelenina okurka, rajče, paprika, meloun. Dietu nedržím, ale měla bych :-D Spíš se člověk krotí, aby nejedl jak prokopnutej, ale jím všechno. Zvykem pro mně je, že jím pomalu, což je asi dobře :-) Společně určitě jíme, přes týden hlavně večeře, protože vstáváme oba v jinou dobu a obědváme v práci, ale o víkendu se snažíme jíst společně všechna jídla. Jídlo od mamky viz. nahoře, a od babi rozhodně švestkový knedlíky a buchty, a tak nějak všechno, babi uměla vařit skvěle... Mezinárodní kuchyně asi Itálie. Neochutnala bych nikdy pražený tarantule! Do exotiky se nepouštím :-D Českou kuchyni miluju. Vařím často, ráda, někdy mě to samozřejmě nebaví, a jindy zase moc. Nejlepší, co jsem vařila za poslední dobu jsou asi lasagne, přítel s prominutím "sežral" skoro celou velkou zapékací misku sám :-D A co od sebe teda fakt miluju je domácí tatarka :-D Co bych mohla jíst pořád je řízek, dušená mrkev s masem a rajská. Jedno vybrat nedokážu :-))
    Maruška

    OdpovědětVymazat
  29. tak to je super TAG :)))) fakt mě pobavil, hlavně Míra s rejží ( můj přítel ji taky MILUJE) a peťa mě pobavila s řízkama :D to je jak můj táta o víkendu vždycky musí být řízek jinak je zle :D ... Já mám ráda jak rýži tak brambory... ale když jsou nové brambůrky od dědečka ze zahrádky s máslem pažitkou a k tomu mléko no to je fakt mňamka a k tomu ten řízek a hlávkový salát :D ... Exotických věcí se taky bojím i těch mušlí nebo chobotniček... jedině tak krevety, kalamáry to mi chutná, a co jsem ochutnala několikrát a stejně tomu nemůžu přijít na chuť je SUSHI a to mě mrzí protože to vždy vypadá tak krásně :) ... kuchyně mi nejvíc asi chutná indická, takové jehněčí maso s kari, kokosové mléko, zázvor, chilli to je opravdu pro mě nej jídlo :) no a celkově miluji jídlo, tak všem DOBROU CHUŤ k vašemu oblíbenému jídlu :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, chtěla bych se zeptat, nemáš v plánu i video o opalovací kosmetice? Blíží se letní sezona, sluníčko, dovolené a určitě by se pár tipů hodilo ☺ Mám hodně citlivou kůži se sklony ke sluneční vyrážce a podobně a už pár let na sobě testuju ale určitě bych si nejen já ráda nechala doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  31. Já to nechápu, nejdříve řekneš že miluješ řecký jogurt a čokoládu a pak máš zase nesnášenlivost laktozy, jsem nevěděla že v čokoládě není laktoza :) to same, že máš strašně citlivé oči a použivala si to serum na rust řas, které lidi i bez citlivých očí nemohli používat protože je draždilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem to psala na youtube i jsem to kolikrát říkala, vadí hlavně sladké mléčné výrobky, nevadí zakysané, tudíž zakysané smetana, jogurty, to jím ;). Ano, čokoládu bych jíst neměla,ale nemůžu si pomoct .D......Sérum - to chce zkusit na sobě, někoho dráždí, někoho ne, já jsem po něm oči horší neměla, než mívám normálně, kamarádka, mamka, obě známé v pohodě, nemají červené oči,ale prostě tyhle věci jsou vždycky individuální, je třeba zjistit jak reaguje tvé tělo, to ti nikdo předem nepoví. každopádně sérum už nepoužívám od ledna, ted byla pylová sezona a očařka mi nedoporučila používat cokoliv navíc a oči zbytečně zatěžovat.

      Vymazat
  32. Úžasný TAG! Video se vám povedlo, miluju videa ve kterých jsi s Mírou!! :D :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. Roztomilé puntíky :-)
    Nebyl Míra v minulém životě Číňan? ;-)

    1) hlavně snídaně
    2) jím 5-6x denně - aneb ke štíhlosti se člověk musí prožrat
    3) nejraději pizzu
    4) nesnáším játra jako řízek - fujtajbl ze školní jídelny
    5) na školním výletě mi vnutili lečo - ne na dlouho
    6) čokoláda Noe 50% s mandlemi
    7) citronová či pomerančová z mého dětství - osvěžující, nepřeslazené, nebyl z nich cítit prášek, točili ji do půllitru
    8) maso - nejlépe hoooodně natenko nakrájená 96% vepřová šunka
    9) černý čaj Lipton s příchutí karamelu - už se nevyrábí
    10) můj žaludek neprotestuje pouze na banán a mrkev, ale mám ráda angrešt a lesní jahody
    11) dietu nedržím, jen jsem přestala smažit ve friťáku (poté, co jsem po týdnu, kdy se jedl 2xsmažák, smažené žampiony a buřty, přibrala 2,5kg)
    12) musím něco číst - nedokážu jíst a koukat přitom do zdi
    13) společně jíme výjimečně, plánuji to změnit , když už jsme si po asi 13 letech manželství konečně pořídili velký jídelní stůl :-)
    14) maminka se učila vařit od babičky a její jídla dotáhla k dokonalosti - takže knedlíky s vajíčkem - tak nadýchané knedlíky jste ještě neviděli, více děr, než těsta, jedli jsme je i samotné, i studené
    15) italská kuchyně
    16) nejedla bych nic živého a slizkého - nic, co by se mi hýbalo v puse
    17) bojim se ochutnávat, tak asi mořské plody zůstanou tou největší exotikou
    18) česká kuchyně už je na mě těžká, ale dobré zelíčko, br knedlík s králíkem
    19) vařím skoro denně, ale už mě neba stát 3 hodiny u plotny, když se to během 10 minut sní - tak už dělám jen rychlovky, ale nevařím špatně, děti by z fleku vyjmenovaly snad 20 nejoblíbenějších jídel :-)
    20) A to bych už nikdy nemohla vzít do pusy nic jiného? Tak asi višňový jogurt Valašský (bez vanilky), který u nás už 2 roky nemohu sehnat a do té doby jsem ho jedla denně, neboť po tom jediném mi nebylo zle. Nyní se musím spokojit s oříškovým Floriánem.
    Arnika

    OdpovědětVymazat
  35. Vy jste oba dva tak úžasní! Já snad neznám žádný jiný pár, který by sršel takovým optimismem, upřímnou láskou a souhrou. Fakt je krásné se na vás dívat, jak si rozumíte, doplňujete se :)). Celé video jsem se musela usmívat, protože vypadáte jako byste byli do sebe čerstvě zamilovaní :).
    Moc vám to přeji a doufám, že spolu budete navždy, hihi! Pěkný večer :))

    OdpovědětVymazat
  36. Péťo,a co třeba houby jíte? A chodíte je sbírat sami do lesa? Jestli ano co z nich máš nejraději?l já smażený jako řízek a bramboračku bez hub si nedovedu představit....

    OdpovědětVymazat
  37. Mrkni Petí (a kdokoli koho to zajímá) na tyhle stránky, které jsou celé o tibetské houbě, která "jí laktózu z mléka" a vyrábí kefír. Známí to pije každý večer před spaním. Jinak mléko nemůže pít. Po rozmnožení mé houbičky, bych mohla zaslat. Vypadá to jako květák. Možná to dobře znáš možná ne, mrkni. Kefír je z toho teda výborný.

    http://www.uspesna-lecba.cz/tibetska-houba/

    OdpovědětVymazat
  38. jedl by Míra s rýží i svíčkovou? To už snad ne :D

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj. Protože se mi tvůj tag moc líbil, odpověděla jsem na otázky také u sebe na blogu. Když budeš mít čas můžeš mrknout.

    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Miluju vaše společná videa, jste strašně sympatický pár a je s vámi vždycky sranda. :-) U nás je to přesně stejně s tou rýží vs. bramborami. Já bych zas mohla k čemukoli brambory, fakt k čemukoli a v jakékoli podobě, to je odjakživa moje nej jídlo. Miluju bramborový salát! Můj muž zas preferuje rýži a vždycky remcá, když se mu začne zdát, že dělám brambory podezřele často. :-) Můj muž je Angličan a tam teda většina lidí vaření moc nedá - je tam v obchodech obrovská nabídka různých hotových jídel, které jen strčí do trouby a ohřejí, maximálně uvaří těstoviny, které smíchají s koupenou omáčkou... Nějaké vyváření typu svíčková, to tam nehrozí. Jo a ke svíčkové si tady otec mého muže objednával v restauraci hranolky. :-D

    Jé, díky za popis Tvého postupu na svíčkovou, zkopírovala jsem si to a uložila, při nejbližší příležitosti zkusím ukuchtit. :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Je uzasne aky ste zohrany par a uz ste aj dlho spolu...Taka intimna otazka(samozrejme nemusis odpovedat),preco nemate deti?

    OdpovědětVymazat
  42. Na to video se dívám neustále, mám spousty společného ! :D jste uzasny par

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!