Jarní novinky z Inglotu

by - 14 dubna


Krásné pondělí vám všem,
 
minulý týden, když jsme byla v Praze na akci New age celebrity, stavila jsem se rovnou i na představení novinek značky Inglot v Praze na Chodově. Mimochodem, vždy když o Inglotu píši, tak se mne ptáte, kde tuto kosmetiku koupit. Tak můžete bud v Praze na Chodově nebo v Praze na Černém mostě a dokonce bude během několika týdnů k dostání i v brně v Olympii. Eshop zatím nemají, ale je možné objednávat přes jejich facebook a pokud máte na nějakou věc zálusk, tak stránky sledujte, protože tam zveřejňují i speciální akční nabídky, které momentálně přibývají každé pondělí :). Tak tolik k tomu nejdůležitějšímu a teď již k tomu, co testuji já a jak se mi tentokrát v Inglotu líbilo. Předchozí návštěvy můžete zkouknout tady a tady.
 
Tentokráte mne v Inglotu přivítala sympatická Adélka, přiznám se vám, že mi padla hned do oka, je strašně moc milá a vše mi bezvadně vysvětlila a ukázala a moc příjemně jsme si popovídaly, takže mám z návštěvy ještě lepší pocit, než jindy, i když ode mne asi není nejtaktičtější to přiznat :D, ale vždy vám své pocity sděluji pravdivě a tak ani v tomto případě tomu nebude jinak.
 
Inglot asi netřeba dlouze představovat, tato polská značka kosmetiky vizážistické kvality je na české trhu poměrně profláknutá :). Je známá hlavně svým freedom systémem, kdy si můžete sestavit líčidla dle svých preferencí a vkusu do paletky, určitě to znáte nejen od zahraničních bloggerek :). Co se týče cen, není to samozřejmě drogerková cenová hladina, ale ani to vaši peněženku úplně nezruinuje vzhledem ke kvalitě, jakou produkty mají, si myslím, že poměr cena/výkon je adekvátní.
 

 
A jaké jsou tedy slibované novinky?
 
První věc, u které asi tušíte, že mne zaujala nejvíce, jsou nové brigh ´n´ matte rtěnky. V nabídce je celkem 5 odstínů, každá za 310kč. U mě skončila, jak jinak, zářivá růžová, ale přiznám se vám dobrovolně, že mi cuká ruka pořídit si ještě tu fialovou :). Rtěnky jsou ultramatné, takže je třeba mít dokonale hladké rty před jejich aplikací, ale přitom jdou nanášet relativně snadno. Výdrž je skvělá a pigmentace jakbysmet. Barva je skutečně sytá a zářivá. Počítejte ale s tím, že pokud už máte na rtech nějaké ty vrásky, že tyto matné rtěnky se do nich po čase budou trochu slívat.
 
Balení je klasické, černé a lesklé.



Odstíny jsou ve skutečnosti mnohem zářivější, první tři jsou v podstatě neonové, ale bohužel díky osvětlení to tak úplně nevynikne.

Máte svého favorita? :)

 
Mezi další novinky patří řasenka, sérum na řasy a  linky v jumbo fixu.
 
 
Zkoušení různých sér na řasy je , dalo by se říci, moje posedlost. Na tohle jsem moc zvědavá, pokud by fungovalo, je cena, tuším 350Kč?, opravdu přijatelná.

 
Nového pera na oční linky jsem se zprvu bála, jelikož mi přišlo, že je na mé oko dost tlusté. Ale po vyzkoušení musím říci, že se s ním dá udělat i linka opravdu tenká, navíc musím vyzdvihnout pigmentaci a výdrž. Určitě si pamatujete, že jsem si stěžovala, že díky zánětu spojivek se mi často ve vnitřním koutku vše rozmazává a zatím musím říci, po dvojím vyzkoušení, že tento fix se ani nehne. Zdá se mi, že se do pokožky jakoby malinko vsákne a jemně ztratí na intenzitě, takže přetáhnu ještě druhou vrstvou a pak to báječně drží celý den. Přitom odlíčit jde také dobře a nezanechává šedou čáru na víčkách jako jeho jiní kolegové.



Nová řasenka je oproti jiným obalům krátká a baculatá :). Obsah je 6,5ml a když jsem porovnávala s drogerkovými, tak mají mají většinou kolem 10,11ml, ale samozřejmě se to liší kus od kusu.  Co bych jednoznačně vyzdvihla je kartáček, ano, asi je vám jasné, že toto je typ kartáčku, který já můžu. Přijde mi, že je gumový, má husté a kratší štětiny a je pěkně ohebný. Na špičce jsou štětiny kratší, směrem k držátku delší, kartáček je za mě geniální, přesně tohle mým řasám vyhovuje. Řasenka neslepuje, pěkně oddělí a dosáhnete s ní jak efetku velmi přirozeného, tak s více vrstvami dramatického. Nemůžu ale říci, že by mi dělala objem, že bych si z toho sedla na zadek, ovšem na druhou stranu, já mám řasy relativně řídké a přes sebe rostoucí, takže je v podstatě nemožné je oddělit a dodat jim objem, aby to nevypadalo jako slepence, takže s řasenkou v poslední době spíše šetřím. Co se týká výdrže, nikam mi neopadává a drží dobře. Cena myslím 300Kč, ale nejsem si jistá, jelikož jsem si ty ceny vyfotila rozmazaně :), za což se vám omlouvám.

 
 
Další novinkou jsou tvářenky do freedom systemu i s rozjasňovačem - to je ta menší část. Barvy jsou opravdu velmi jemné a přirozené, tvářenky jsou spíše jemněji pigmentované, což zaručuje to, že to nepřeženete a proto bych je doporučila spíše pro bledulky, protože u snědých typů se může stát, že na vás nebudou tolik vidět.
 
 
Nové rozjasňující HD pudry obsahují jemňoučké částečky, které na pleti odráží světlo a tím je pleť prozářená a vypadá zdravěji. Osobně bych doporučovala s pudrem spíše šetřit a dát ho na místa, kde je přirozený lesk žádoucí. Budou ale skvělé pro pleť mdlou a starší, která projasnění potřebuje.
 


 
A to nejlepší nakonec :D! Určitě si pamatujete, že od Inglotu už nějaký ten stín na oči mám, tato kolekce sice není úplně ta nejvíc horká novinka, ale odstíny relativně čerstvé jsou :). Od Adélky jsem dostala na vyzkoušení modrý a žlutý - báječná jarní a letní kombinace! Stíny jsou pigmentované naprosto skvěle, musím říct, že ta pigmentace mě dostala a mezi nimi a sypkým čistým pigmentem nepoznáte rozdíl. Skoro mi to přijde jakoby to byl jen čistý slisovaný pigment. Nepráší a na víčku krásně drží. Moc se těším na společnou kombinaci, ale protože jsem tentokrát chtěla vyzkoušet hlavně rtěnku, tak jsem modrou vynechala a vyřádila se v žlutobronzovorůžové kombinaci.
 
 
 





 
 Tak to už by bylo úplně všechno, v Inglotu se mi jako vždy líbilo a jsem moc ráda, že díky nim vyzkouším zase nějaké další novinky a budu vám moci přinést detailnější report a nějaké barevné jarní a letní líčení :). Na následujících fotkách vidíte novinky v akci.



Krásnou žlutou jsem doplnila stíny z paletky Lorac PRO.


Na tváře jsem použila bronzer od Milani xl all over glow radiant tan, mimochodem naprosto úžasný odstín pro bledule!
 
Prodejna vypadá  stále stejně, ale ta barevná paleta mě snad nikdy nepřestane fascinovat. Prý s nimi lze vytvořit 3 miliony barevných kombinací! To snad člověk ani nestihne za celý život vyzkoušet :D....mimochodem, v prodejnách vizážistky i líčí a teď probíhala na Slevomatu i akce líčení za 100kč v hodnotě 1000Kč, ale nejsem si jistá, zda je nabídka ještě aktuální.
 


 
 
 
Líbí se vám moje barevné líčení nebo to není váš šálek kávy? Já se přiznám, že pro mne je to spíše také takový experiment, rtěnku bych běžně vzala spíše k nude očím a ke žlutým stínům spíše růžově nude rtěnku, ale ani dohromady to nevypadá špatně.
 
  

You May Also Like

54 komentářů

  1. teda to je barvička :) těším se na report o séru, pokud bude fungovat, běžím pro něj :) povedený článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta rtěnka vypadá nádherně!! :) A k tobě mi takové barvy rtěnek sedí.Škoda , že mám Prahu z ruky a nemůžu se tam stavit třeba po škole nebo tak.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty žluté stíny mě nadchly, strašně moc ti sluší! A ty rtěnky! :OO

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, ja sa priznam ze ist do tej fialovej rtenky je hooodne odvazne, ja by som brala skor tie posledne dve. Ale pacia sa mi, aj tie zlte tiene. Skoda ze mam olivovu plet a vypadala by som s nimi zelene, zlta sa mi moc paci.

    OdpovědětVymazat
  5. Jojo, Inglot produkty mám moc moc ráda, škoda, že není prodejna i v Brně, to mě fakt štve.. Rtěnky jsou úžasné, krásné fotky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na začátku článku je, že se bude v Brně Inglot taky otvírat...v Olympii :o) Tak se těš :o)

      Vymazat
    2. Jojoooooooo už to vím taky, se těšííím hrozně moc!:-D
      Jsem na článek mrkla při práci, tak jsem vůbec nečetla text, jen jsem prohlédla fotky:) Chyba veliká:-D

      Vymazat
  6. Nádherné rtěnky..já tedka ulítávám na zářivě oranžové..Šárka

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že Inglot u nás nie je..:( Ich stojany, predovšetkým s lícenkami, by som okupovala stále..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení se mi moc líbí, ta neonka je božská! přesně takovou teď sháním a stín je úžasný! připomíná mi ten oční stín Alison (PLL) z úvodní znělky, jak ji dávají do hrobu. Hrozně se mi ten stín líbil, takže mám doma podobný od Astoru.

    OdpovědětVymazat
  9. Mne se libi hlavne vsechny ty barvy! Ale nejvic jsem zvedava jak budes sookojena s tim serem, urcite den vedet :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, té fialové rtěnce bych asi neodolala :-D A velice jsem zvědavá na to sérum na řasy, doufám, že to otestuješ a poreferuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verco, urcite serum zkusim :)! A ta fialova byla bozi, mam nutkani se pro ni vratit,ale zase si rikam, ze mam mystic od Sleeku,ale tahle byla o dost studenejsi.

      Vymazat
  11. Musím říct, že do těch stínů jsem se rovnou zamilovala! jsou nádherně pigmentované :)

    OdpovědětVymazat
  12. Inglot jde zcela mimo mě. Neholduji výrobkům z Polska. Každopádně ta růžová rtěnka vypadá dost lacině. Na normální pleti by byla možná super, ale na tvé nezdravě bílé je to jako pěst na oko..

    OdpovědětVymazat
  13. Hmm, ty rtěnky vypadají opravdu dosti lákavě :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peťo!Tedy To je krásný odstín rtěnky.:-) A moc Ti to sluší. Zuzka:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojda, díky za skvělý článek! :) Inglot je super, a jeho novinky jsou božské, ty barvy jsou opravdu krásný!! :) Jen bych chtěla upozornit, že e-shop mají! Nevím teda, jak velký sortiment nabízejí, asi to nebude tak obrovské jako třeba v kamenném obchodě, a ani nesleduji jak rychle tam dávají novinky. Každopádně to stojí za to zkouknout na stránkách www.lemika.cz . Tak mrkejte! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eshop NEMAJÍ ! Toto je nějaký bůh ví jaký prodejce, ale s ofiko stránkou to nemá nic společného.! Takže si tu přestaň dělat reklamu a svůj eshop!!

      Vymazat
    2. Je to normální e-shop jako každy jiný který se specializuje na značku Inglot, nikdo tady neřekl ze je to ofikl stránka!:) nejdřív si přečti kdo co sem napíše! A to ze si dělám reklamu, to jsi me opravdu rozesmala protože nevim kde si na takovou věc přišla :D :D

      Vymazat
    3. Znacku Inglot u nas lze koupit uz vice jak 10let. Byla prezentovana i na veletrzich. Potom se v Palladiu otevrel prvni kamenny obchod, kde se snazili o vyhradni zastoupeni v CR a do sveta moc radi vykrikuji, ze jsou jedini distributiri Inglot pro cesky trh. Dokonce to doslo tak daleko, ze se s ostatnimi distributory zacali soudit. Mimochodem ten soud prohrali. Takze Lemika je v CR mnohem, ale opravdu mnohem dele. :-)

      Vymazat
  16. Ohh...ty rtěnky vapadají dokonale!!!! :) A mít tolik paletek očních stínů,co je na těch fotkách,tak si hvízdám..nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Inglot bude v Brně, já padnu :D Doufám, že budě pěkně zásobený. Se těším

    OdpovědětVymazat
  18. vyýrobky jsou docela fajn, ale na Chodově jsem narazila v prodejně na asistenta prodeje a ten mi svým arogantním chováním dost pokazil zážitek z nákupu :o((
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je fakt, ze to slychavam pomerne casto, ze tam byli neprijemni :(,ale ja si nemohu stezovat, Adelka byla uzasna, je opravdu moc ochotna a sympaticka, takove slunicko,ale zalezi asi na koho clovek narazi

      Vymazat
  19. Ahojky Peťulko, vzhledem k tomu , že jsem v Inglotu nikdy nebyla a s touto značkou jsem se setkala jen jednou (oční stíny v Lady Boxu ) musím se zeptat, i když se možná budeš smát :D
    Ty tvářenky , to je celá paleta za tu cenu, co je vidět na kraji černého obalu, nebo se kupují zvlášť odstín po odstínu a do palety se nacvakávají ( jako tomu bylo u těch očních stínu z Lady Boxu, které mi doma leží bez palety jen tak :( )

    Děkuji moc za odpověď :)

    Jinak musím se Ti pochlubit a také hodně moc poděkovat - Inspirovala jsi mě natolik, že jsem se konečně odhodlala a také jsem si založila blog :) Za ty páteční večery, co vždycky projíždím tvoje úžasné články mě představa blogování o kosmetice tolik nadchla, že jsem nemohla odolat a už mám první články. Tímto Ti chci moc a moc poděkovat, že v lidech tím, jaká jsi probouzíš inspiraci a odhodlání :)

    Jinak kdyby si se třeba chtěla podívat, tak tady je adresa :)

    http://pauline-mare-2014.blogspot.com/


    PS: Ta oranžová rtěnka 424 to je jednoznačně můj objekt touhy, jak jí tak vidím ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlo jako zkusena bloggerka ( ne Petra) Ti dam par rad jak zlepsit blog. 1. porid si kvalitni fotak 2. fot vzdy jen jeden vyrobek najednou a o tom napis, takhle to vypada moc chaoticky 3. zkrat clanky. Hodne uspechu!

      Vymazat
    2. Ahoj Pavlo, predem hrozne moc dekuji za podporu a tesi mne, ze jsem byla inspiraci, rada k tobe nakouknu :)! Co se tyce tech tvarenek, je to cena za jednu a nacvakavaji se prave do toho freedom systemu :).

      Vymazat
    3. Peťulko- nemáš zač :) Já děkuji - jednak samozřejmě za odpověď :) ale hlavně za to, že jsi mě dokázala tolik nadchnout :) Píšu si nápady na články a už mám popsaný celý jeden sešit :D Nebýt Tebe asi bych se k tomu nikdy nerozhoupala :)

      Anonymní : Děkuji moc za rady , určitě si je vezmu k srdci :) I když s tím foťáčkem to bude trochu složitější a asi běh na dlouhou trať ... Přeci jen, právě se mi konečně podařilo sehnat si telefon, takže na foťák to bude chtít zase nějáký ten pátek šetřit ( což je docela komplikované vzhledem k mé posedlosti kosmetikou :D ) Ale co se těch článků týče, taky si říkám, jestli to náhodou není až moc dlouhé,přeci jen hodit to na video by bylo určitě lepší, ale na to zatím sbírám teprve odvahu :) Děkuji moc za přáníčko :)

      Vymazat
  20. Rtěnky vypadají opravdu krásně :))) Já mám od nich stín a tvářenku a jsem spokojená :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Ta žlutá k tej ružovej rtěnce moc neladí, lepší by k ní byly ty modré stíny ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Mě ty barvy nějak neberou.. poslední dobou se mi líbí spíše nude líčení v přírodních tónech, jako jsi měla na modelce na focení té "kosmické" módy, a ty řvavé barvy mně vyloženě jaksi vadí, nevím proč, ale je to tak...Petí, nešlo by udělat spíš zase nějaký návod na účes nebo úpravu vlasů? Díky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, to jsme na tom stejne, ja take jedu v nude stinech na bezne noseni,ale vyrazne rty si zas dopreji, to jo :). Uces urcite zase nejaky bude,ale obecne vas nejmene bavi, tak je nedelam uz tak casto :).

      Vymazat
    2. Jéjda, to je škoda... díky tobě jsem se naučila rybí cop a různé drdůlky, takže já jsem za účes vděčná.. dokonce jsem zkoušela i tupírování na podle vzoru toho ptáka :D :D
      Ale chápu, že účes natočit je náročnější, a když se na to pak málo lidí kouká, tak mě by to mrzelo... Jo, ale díky tobě jsem začala ujíždět na rtěnkách místo lesků, sice vybírám jen méně odvážné barev (mně ty řvavé fakt nesluší), ale už jich mám několik, jo asi člověk holt stárne (a nebo dostává rozum :D)


      Peti, strašně se mi líbilo videjko o barevné typologie, nechystáš nějaký další díl? Třeba formou reportáže u nějaké profi typoložky, nebo tak? To mě dost zajímá...

      A jen tak dál (Y)

      Vymazat
  23. Ty dolní řasy jsou chuděrky!

    OdpovědětVymazat
  24. Dekorativní kosmetika Inglot je bezkonkurenční, bohužel přístup prodávajících mě vždycky dokonale otráví... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tohle ctu tak podezrele casto, ze si myslim, ze by s tim meli neco udelat a ty neprijemne lidi vymenit a nasadit lidi jako je prave Adelka

      Vymazat
  25. nejvíc mě zaujaly ty tvářenky, hodně mi připomínají ty z nové Catrice limitky a ty jsou boží. navíc jsem bledulka, tak se mi i líbí odstíny. rtěnka je hooodně odvážná, já bych se v ní asi necítila, ale tobě sluší. mně se nejvíc líbí odstín 425. no a nejvíc zvědavá jsem na řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem zvědavá co se do Brna dostane. Jestli to samý co mají v Douglasu v Debenhamsu, tak nic moc teda. Ale furt lepší něco než nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja ted nevim jestli si to pamatuju dobre,ale mam ten pocit, ze to bude soucasti parfumerie....

      Vymazat
  27. Polska firma nie jest zła ;-)

    OdpovědětVymazat
  28. Inglot, Inglot a Inglot...
    Jako kvalita je fajn, ale chovaj se tak ke mne otřesně...! Přístup prostě na nic a proto už tam nejdu.
    Dvakrát se mi stalo na Chodově, že cápek čuměl jak puk, obsloužit mne to vůbec ne a když jsem se už dostala na řadu, tak jsem už neměla chuť se ptát a vybírat.
    No a podruhé to samý, stejnej cápek a to jsem chtěla vidět tužku- novinku a opět přehlížení, pak jsem se teda ptala sama a on mi řekl, že s ní vizážistka líčí a budu muset počkat a pak se zeptal, jestli na to mám? No málem jsem se z toho pos. vzteky a okamžitě jsem odešla, od té doby nikdy víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych tomu cápkovi řekla: "Kdybych chtěla, můžu si to tu koupit celé i s váma. Ale první, co bych pak udělala, je to, že bych vás okamžitě vyhodila. Nestrpím, když jsou mí zaměstnanci přezíraví k zákazníkům. Kdybyste kosmetice rozuměl, sám od sebe byste se každé klientce rád věnoval."
      Mužští dle mého kosmetice nerozumějí, jen ti 4%-tní, ale ti by ženu nepřehlíželi, ti se každé ženě věnují a doporučí jí, co jí sluší.

      Vymazat
  29. séra na řasy to je taky moje úchylka :-) jestli můžu doporučit tak kamarádka mi k vánocům dala od ardeca a řasy mám po ní mnohem lepší

    OdpovědětVymazat
  30. Vau, hned bych tam jela, jen kdyby byly dobré podmínky k tomu. :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Teda Peti, možná budu znít perverzně, ale máš rtíky úplně k nakousnutí :D Tahle rtěnka ti strašně moc sekne a k líčení se mi náhodu líbí, je to takové free, proč ne :)
    Janča

    OdpovědětVymazat
  32. Nemôžem si pomôcť, ale tie farebné rúže sú podla mňa hrozné, ako pre mŕtvolu. :D
    Inak tie laky... :3 sen!

    OdpovědětVymazat
  33. Nejvíc mě zaujaly oční stíny, ty barvičky vypadají skvěle a růžová rtěnka ti sluší.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Hrozne se mi libi ta rtenka cislo 426 a zaujala me i rasenka :)

    OdpovědětVymazat
  35. Milá Petro. Opět si nemůžu pomoci, ale tipuji Tě dle barevné typologie na zimní typ - žluté ani zlaté tóny mi k Tobě nejdou. Růžová rtěnka je skvělá (viz samotné foto rtů), ladí k zubům i pleti. Ale co se týče fotek se stíny - zoranžověl Ti celý obličej a to je škoda.
    Jinak co se týče chování prodejců v Inglotu - nedalo by se napsat hromadně zápisy do nějaké Knihy přání a stížností? Nebo si stěžovat u vedoucího? Takový neochotný arogantní člověk nemá v prodejně co dělat, ničí dobrou pověst značky. Měli by ho vyhodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mrkni kdyztak na me video o barevne typologii ;), o vsem tam mluvim vcetne rozboru a nazorne ukazky meho barevneho typu. Ja jsem chladne leto, tedy mi nejvice slusi velmi chladne a ne uplne vyrazne tony. Zimni barvy jsou na mne tvrde,ale samozrejme, jedna se o typy pribuzne, takze to muze budit tento dojem. Jinak uz jsem asi milionkrat psala, ze ja delam liceni pro ruzne barevne typy,aby bylo hodne insporace pro vas, tudiz logicky nektere barvy mi nesedi tolik jako jine, avsak hodne dela i konkrteni nastaveni monitoru ;).

      Vymazat
  36. Jj, tak tím se to vysvětluje, to mi nedocvaklo :-))
    Bylo mi to divné, protože co se týče make-upu, tak na svůj typ dbáš - vždy říkáš, že musíš mít ty růžově tónované a ne ty žlutavé.
    Možná by tedy bylo dobré vždycky říct něco v tom smyslu, jako že : "Dneska si ukážeme líčení vhodné třeba pro podzimní typ."
    Letní barvy jsou blízké zimním, ale přišlo mi, že černá (a to je zimní barva) Ti sluší, že ji dost často nosíš na oblečení, i si černíš řasy a děláš černé linky. A seknou Ti i bílé halenky.
    Jinak Tvá videa jsou úžasná, držím palečky.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!