Kosmetika Dermacol - recenze a moje sbírka

by - 20 dubna

Krásný nedělní večer vám všem,


Dermacol je asi nejvýraznější česká kosmetická značka a já s ní mám mnohaleté zkušenosti, vlastně jsem ji začala kupovat v počátcích svého líčení, jaké jsou tedy mé zkušenosti a sbírka? :)

Dejte mi vědět, zda se vám video líbilo, jestli něco od Dermacolu máte a jak jste s tím spokojeni nebo zda vás tato značka míjí :).
 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani
http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

líčení: http://www.petralovelyhair.com/2014/04/fialkove-liceni-svestkova-neplecha-s.html + Lancome love lips 316
bundička: HM
lak: Astor Dragon fruit
 
 
 

You May Also Like

46 komentářů

  1. Ahoj Péti :) Dermacol je super značka. Make-up Pure Gold jsem také měla, byl to snad můj vůbec první make-up z "těch lepších" a byl fakt výbornej. Vypotřebovala jsem ho do poslední kapky. Je pravda, že ho v drogériích už pěkně dlouho nepotkávám. Škoda :/
    Jinak mám od Dermacolu rtěnky jak Lips seduction tak Lipstick longlasting a taky jsou moc fajn. Mám jsem i pudr, nějaké laky na nehty... Můj poslední úlovek je báze pod oční stíny, tak jsem na ni zvědavá :-)
    Pěkné video :)
    Přeju krásné Velikonoce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na eshopu jeste nedavo byl ;),ale ted uz jsem ho nenasla. Take krasne svatky!

      Vymazat
  2. já mám od Dermacolu ráda Imperial řasenku. nebo spíš - měla jsem. protože už třikrát jsem si jí koupila, a ta "směs" byla taková sušší, což mi zrovna dvakrát nevyhovuje. škoda, dělala fakt nádherný řasy :-/ měla jsem i transparentní pudr, a ten byl také celkem super. vyzkoušet bych chtěla ten kaviárový make-up.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ten caviar strašně vysušoval! A to jsem měla mastnou kůži. Překvapuje mě, že ti seděl. Fakt jsem ho musela poslat o dům dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja teda jedine s bazi, to dela take hodne.

      Vymazat
    2. aj mna brutalne vysusoval :-(

      Vymazat
    3. Mám mastnou pleť a jsem s ním spokojená, ale souhlasím, že určitě vysušuje, protože mi na mé mastné pleti (T zóna) opravdu vyhovoval. Co se týká balení, je praktické, kupodivu je možné ho spotřebovat úpně celý, na ke konci jsem používala dřevěnou mocca lžičku, následně vatovou štětičku. Když jsem ho koupila poprvé, říkala jsem si, že tam toho zůstane dost na dně, ale nakonec se mi podařilo poměrně snadno vyprázdnit lahvičku ekonomicky i ekologicky. Barvy a krytí super. Pro mastnou pleť jednička!
      Gábina D.G .

      Vymazat
  4. já teda používám Dermacol cover, ale jenom lokálně na pupínky a je to luxusní:-)! Taky bázi pod makeup, fixační pudr a se vším sem nadmíru spokojená..:-) Jen tak dál Peti, těším se na každý tvůj další článek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si bohužel cestu ke značce Dermacol nenašla. Nějak mi vůbec nesedla. Doslova jsem se přemlouvala ke spotřebování koupených produktů. Některé produkty jsem dokonce poslala o dům dál. Ani obaly mě nijak nenadchly, takže asi hned tak už nebudu kupovat.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  6. Dermacol bych měla ráda, ale celkem mi vadí složený výrobků. Je to jedna "srajda" vedle druhé a to mě mrzí. Už asi 2 roky si dávám opravdu pozor co si na pleť dávám a nikdy jsem jí neměla tak hezkou jako teď, takže to chci udržet, takže celý Dermacol jde zcela mimo mě.. Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A která kosmetika je tak super a není "s.....", jak píšeš? Ještě by mne zajímalo, jaké složky jsou u Dermacolu dle tebe tak špatné - uveď prosím příklad těch složek, zajímá mne to. Děkuji Gábina D.G.

      Vymazat
  7. Ahoj Peti. Já mám od Dermacolu ten Imperial make-up a taky mi moc vyhovuje. Jsem ve stejném věku jako ty a mám taky sušší pleť (nebo alespoň místy) a je moc fajn. "Nešupinkuje". Mám i ten Botocel make-up a mám na něj stejný názor. Je hutnější, hůře se roztírá a zalízá mi do šupinek. Zviditelňuje je :-). Dále mám paletku korektorů, která není vůbec špatná a jedno duo očních stínů. Ty jsou takový průměr. Jo vlastně mám i bázi pod make-up. Sice je super, ale nechci ji používat denně, jelikož mám strach, aby se mi nedělaly pupínky. Je to samej silikon. A ještě i jednu rtěnku mám. Tu moc nepoužívám, jelikož jsem úplně netrefila odstín ;-). Je to, myslím, pětka. na léto k vodě zkusím nějaký ten balzámek :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pamatuji si, že Pure gold a Caviar jsi ukazovala už v první videu o Dermacolu a to je několik let zpátky. Víš o tom, že makeup má trvanlivost 18 měsíců po jeho otevření? Tobě nevadí dávat si na pleť prošlý makeup, nebo není ti trapné, že ho dáváš někomu jinému při líčení? Jinak klik systém rtěnek vymyslela Chanel a s těmi vážně problém není, nevypadávají ani se nesekají. Z řady Lip seduction mám odstín 11 a ten je nádherný, růžovo-hnědá přirozená barva. Z té nové řady Long Lasting mám č.5 a vůbec mi nevyhovuje, připadá mi jako bych si na rty dávala křídu, a to balení je vážně nepovedené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omg :), vzdyt jsem rikala ze mam uz nekolikate baleni a navic ani nejsem vizazistka, neni to me povolani.

      Vymazat
    2. Já hlavně psala o Caviaru, a kolikrát píšeš nebo dáváš fotky, jak líčíš ostatní. Nechtěla jsem tě naštvat, byl to jenom dotaz, omlouvám se.

      Vymazat
    3. ja taky nejsem nastvana, proc bych mela, obecne co se tyka makeupu tak je vydrz cca 2 roky, vyrobci vetsinou uvadeji mnohem mene, u pudrovych produktu je to 6 let, u stinu je to vice nez 6 let, nejlepe ale pouzit zdravy selsky rozum, jakmile to meni vuni, konzistenci, barvu, tak vyhodit. Jinak makeupy, ktere pouzivam ja na ostatni stejne nepouzivam, hlavne ja licim opravdu spise vyjimecne, zvlastne v posledni dobe, nemam na to bohuzel cas ;).

      Vymazat
  9. Make-up cover používám denně protože mám problematickou pleť, takže to je můj velký pomocník :) !
    Pure Gold make-up právě dodělávám,ale mohl by být trošičku hutnější, jinak je fajn.
    Longlasting rtěnku mám v odstínu 11, je sice sušší ale mě vyhovuje a za mě mohu ještě doporučit i třeba sprchové gely které jsou úžasné :) !

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, fajn video :) Já jsem měla jednou nějakou Dermacol řasenku, ale nevyhovovala mi. Jsem moc spokojená s řasenkami od Avonu a nemám důvod hledat teď něco jiného.
    Chci se zeptat Péťo - ten Dermacol cover jsi koupila v drogerii? Ten odstín 208. Mám totiž stejně světlou pleť jako ty a je to opravdu těžké, najít svůj odstín make-upů :( Chci ho vyzkoušet. Ať už jako korektor, nebo třeba i na celou tvář, když dám hodně malinkou vrstvičku. Myslíš, že je vhodný na mastnou pleť?
    Děkuji, krásné Velikonoční svátky přeji,
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristy, ja ho kupovala normalne v drogerii, na mastnou plet urcite vhodny je,ale nevim jak na cely oblicej, je opravdu hodne hutny.

      Vymazat
  11. Jo Dermacol je suprová značka. Já od ní používám pudr acnecover, jsem s ním velice spokojená. Rtěnky jsou báječné! :))) Taky vlastním jednu a jsem nadmíru spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. já mám Dermacol moc ráda. teď jsem dostala tu jejich novou řasenku, tak jsem na ni moc zvědavá :) jeiné, co mi nesedlo, byl Imperial MU, ze začátku byl OK, ale strašně mi oxidoval a asi po 10 dnech se mi vyrazila šílená hnisavá krupička, prokazatelně z něj, nic jiného jsem neměla nového.

    OdpovědětVymazat
  13. Od Dermacolu nic nemám :-) nic mě neláká, v drogerce vždycky obcházím stojan s D, GS, NYC a Miss sporty.

    OdpovědětVymazat
  14. Dermacol je pro mě "kosmetika z dětství" - když jsem poprvý štípla mamině modrý stíny a růžovou rtěnku, bylo to Dermacol. Moje maminka dodneška říká "Musím se zadermacolovat" a myslí tím dát si make-up :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo,to je klasika, musím si dát dermacol a myslí makeup :D

      Vymazat
  15. Ahoj Dermacol caviar long stay mám a na mě je moc hutnej a maskoidní :( už ho mám skoro celej vypotřebovanej a ten konec vybírám šťourátkama do uší :D korektor ve víčku mě vůbec nevyhovuje a nepoužívám ho.Báze pod make-up používám a ta je super.

    OdpovědětVymazat
  16. Možná to ve videu zaznělo a nepostřehla jsem, osobně bych určitě zmínila Dermacol control matt 18 h (zmatňující makeup), jsem celkem světlá a odstín 01 mi plně vyhovuje už několik let, troufám si říct. Máš třeba i s ním, Peti, nějaké zkušenosti? Kryje báječně, nemůžu si ho vynachválit, snad jedině balení mě u tohoto výrobku mrzí - skleněný obal a plastový šroubovací "vršek" s pumpičkou nejsou to pravé ořechové, po chvilce používání přestává těsnit:( Jinak moc děkuji za video, inspirovala jsi mě a příště se u Dermacolu zastavím i déle než na těch 10 sekund, co hledám svůj top makeup:) Hezké Velikonoce
    Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já matující makeupy nepoužívám, mám velmi suchou plet, takže tyto věci nezkouším, proto tam nebyl ;).

      Vymazat
    2. a jo takhle:) chápu. Anuska

      Vymazat
  17. Tak v poslední době jsem se nechala ukecat a vyzkoušela Imperial...je super,jsem s ním spokojená, navíc byl v té akci za super cenu za 99,-,takže jen chválím.. Caviar mám bohužel ve tmavém odstínu č.2,tak čekám na léto,abych to testla nebo ho holt pošlu dál...lip seduction jou stálice, zkusila jsem jednu tu novou longlasting, myslím že odstín č. 2 (růžová) a je také super...ještě si brousím zoubky na ten cover make up.. ovšem spíš jako korektor..tak uvidíme...některé věci jsou opravdu kvalitní..a jen taková maličkost na závěr (máma do dneška neříká make upu makeup,ale dermacol,at se jedná o jakoukoli značku;))

    OdpovědětVymazat
  18. Peto, sice nemam zadny komentar k Dermacolu, protoze pouzivam jiny znacky, ale chtela jsem Ti rict, ze kdybys hodinu povidala o horninach nebo zapadu slunce, tak na Tebe stejne budu rada koukat. Divim se, ze Ti jeste nenabidla nejaka tv stanice vystupovani v poradu. Jsi fakt krasna, pohotova, zariva, vtipna, libi se mi Tvoje bezprostrednost a smysl pro humor. Taky jsem si vsimla, ze kdyz jsi na videu s vice lidma, umis poslouchat, neskaces do reci, proste jsi stvorena pro komunikaci s lidma! Preju Ti vsechno nejlepsi, at Ti nikdo nevezme Tvuj usmev a optimisticky pohled na svet a at se Ti plni vsechna prani! Ted to zni jak nejaky vins k narozeninam, ale mela jsem chut Ti to napsat. :-D Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucko, děkuju hrozně moc za tak krásný komentář, strašně moc jsi mě potěšila a taky přechválila :D.....

      Vymazat
  19. Péťo, super video a moc ti to v něm sluší :) Co se značky Dermacol týče tak jsem vyzkoušela už pár výrobků, ne vždy jsem byla tedy spokojená. Co bych ale rozhodně vyzdvihla je make-up cover - který vydrží snad věky, protože ho používám jen zřídka (pupínky, kruhy pod očima). Rozhodně zbožňuju také jejich sprchové gely Aroma ritual, které naprosto úžasně voní. S čím jsem naopak nebyla moc spokojená je pudr Acnecover v odstínu Sand a musím říct, že mi přišel hodně tmavý a dost prášil. Docela mne zklamal i výživný denní mandolový krém, který jsem ani nevypotřebovala celý a leží mi v šuplíku. Přeji hezké Velikonoce Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak já mám od Dermacolu Caviar Long Stay Make up, zpočátku jsem si myslela, že mi vyhovuje protože po nanesení krásně zmatnil, ale po čase se začal na mojí mastnější pleti hodně lesknout, tak teď ho používám společně s matující bází od Rimmelu a už to jde:) Taky mám i jejich slavný Make up Cover v odstínu 207 (paradoxně je o malinko tmavší než ten tvůj 208, jakoby více do žluta) a taky mi od nich moc vyhovuje řasenka Imperial Gold, kterou jsem si koupila v nějaké slevě asi za stovku a je na moje krátké a rovné řasy fakt super. No a rtěnkám jsem samozřejmě taky neodolala, mám dvě Long Lasting, jednu ještě ze staré řady a druhou s tím novým obalem, který se mě osobně moc líbí.:) Jo a ještě jsem vyzkoušela ty voňavé sprcháče (jeden je taky s tou belgickou čokoládou jako tvůj krém na ruce) a voní to nádherně! Taky jsem je ale koupila v nějaké velké akci v Lidlu asi za 30,- Kč, stovku bych za ně tedy nedala, protože moc nepění...celkově ale musím říct, že u Dermacolu člověk najde spoustu skvělých věcí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak jsem ještě zapomněla dodat, že mám tvoje videa i recenze moooc ráda, i když to mám v kosmetice všechno přesně opačně než ty (jarní typ, mastná pleť atd), ale aspoň vždycky vím, že to co tobě vyhovuje, nebude s největší pravděpodobností sedět mě a obráceně, což je taky fajn :D

      Vymazat
    2. hrozně moc děkuji a máš pravdu, je to jako u každé jiné značky, něco je fajn a něno stojí za starou belu,ale na tu řasenku už delší dobu koukám, asi si ji koupím, i když mě odrazuje ten klasický kartáček, mám raději ty silikonové :)

      Vymazat
  21. Ahoj Peti;)
    Dermacol pouzivam bezne a mam toho dost, mam rada tuto kozmetiku a je za dostupnu cenu
    Video je super a uz sa tesim na dalsie

    http://sophiechannel.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  22. já Dermacol obcházím. Složení je hotová chemická směs a za to se mi moc utrácet nechce :) Ale je pravda, že v 15, když jsem s líčením začínala, jsem právě sáhla po Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
  23. Od Dermacolu mám mimo jiné denní a noční krém z mandlové řady. Pro jakýkoliv "normálnější" obličej to není, je to pro suchou a velmi suchou pleť a je to hodně mastné, ale mě přesvědčily:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, super video!!! :-)) aj si ma pobavila, musela som si ešte raz pretočiť tu časť, ked si išla najsť tiene :-))) si krasna, vtipna, mila, šikovna a slava ti nestupla do hlavy, len tak dalej! aj ked som zacala používať kozmetiku La preirie, rada sa necham inšpirovať aj klasickou, vyskušala som bazu od dermacolu vdaka tvojim videam a už mam kupene dalšie balenie, naozaj TOP ;-)
    a určite vyskušam rúže /rtenky/ a balsam. Len tak dalej, držím ti palce :**** Lucia

    OdpovědětVymazat
  25. Od dermacolu používám asi už rok make up cover - je to jediný make up dostatečně světlý na můj odstín pleti, ale je dost hutný, takže ho používám jen jako concealer :) Potom mám od dermacolu ještě řasenku Volume mania voděodolnou, je to teda zatím jediná řasenka, která udrží řasy natočené (moje rostou přímo dolů) :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Hrozně moc vám všem děkuji za ohlasy a zkušenosti :)!

    OdpovědětVymazat
  27. Jak se s Mírou líbáte, když máš pořád rtěnku? Hihi :)

    OdpovědětVymazat
  28. Je docela vtipný, že čím déle tvůj blog sleduji, tím větší mám pocit, že tě hrozně dobře znám, jako kdybychom byly kamarádky. :D takže pokud se k tobě někde na ulici pořítím a pozdravím tě, tak se nesmíš divit.
    Tvá videa jsou úžasná, inspirativní. Ty působíš hrozně mile, člověk se na tebe snad nemůže nikdy ani zlobit. :)) Pokračuj v tom, co děláš, jsi skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Dlouho jsem hledala nějaký dobrý krém na svou pleť (Dermacol Lift-Matt), pak jsem dlouho hledala make-up (Artdeco). Ale pořád to nebylo ono. Myslela jsem si, že už by bylo moc dávat ještě na obličej bázi pod make-up. Ale dala jsem na tebe a zakoupila bázi pod make-up. Jsem hodně mile překvapena, co to udělalo s mým oblečejem. Po třech použitích je moje pleť dokonale hladká, příjde mi, že chrání pokožku před vnějšími vlivy. Netvoří se mi nové akné, z čehož jsem doslova vyřízená, protože ve svých 35 letech nebudu konečně vypadat jako puberták. A to jsem to po 20 letech léčení akné a s problémy se štítnou žlázou už vzdala. Make-up vydrží celý den a neotírá se. Netvoří se mi nové obludy na tváři.
    Děkuju ti za tvá videa, moc mi tvé stránky pomohly s orientací výrobků na našem trhu.
    A řasenka? Jééé, co já jich vyzkoušela (od 50kč až do 400kč), před dvěma měsíci si mě získala řasenka od NYC za 60kč. Vydrží mi celý den nedrolí se a vydržela i déšť.
    Přeji ti brzké uzdravení, zdraví nám nikdo a nic nenahradí. Opatruj se.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!