Nákupy oblečení na jaro a léto 2014

by - 24 dubna

Krásné čtvrteční odpoledne všem,

nebudu se tu dlouho vypisovat, prostě klasický haul s tím, že jsem se pokusila vám oblečení ukázat i na sobě, i když samozřejmě outfitposty budou následovat :). Dejte mi vědět, jestli se vám něco z toho líbí nebo vás to vůbec nezaujalo, je mi jasné, že to nebude šálek kávy úplně pro každého :)....




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
lak: P2 sand style- dreamy
  
1.
lodičky deichmann
2.
lodičky: Deichmann
kabelka: Grosso
3.
náhrdelník : ebay
džíny: ebay
lodičky: Deichmann
žlutá kabelka: http://www.choies.com
bílé psaníčko: Lindex
4.
5.
kraťásky: ebay
lodičky: Diechmann
6.
lodičky: Deichmann
tílko: Amisu
7.
halenka: HM
lodičky: Deichmann
8.
lodičky: Deichmann
9.
lodičky: Deichmann
10.
lodičky: Blink (asi Stillago)
11.
lodičky: ebay
12.
lodičky: vietnamci
13.
balerínky: vietnamci
pásek: ebay
 
Děkuji za zhlédnutí a děkuji za body na nákup Dresslinku, Choies a Sheinside.
 
 
 

You May Also Like

110 komentářů

  1. Peti, paráda :) Dost jsi mě navnadila, už ty šatky nemám kam dávat :) tenhle romantický, dívčí a diblíkovský styl miluju a jelikož jsem drobek jako ty, není problém :) Moc se mi líbí ty cibulákové šaty, váhala jsme nad nimi :) ted už váhat nebudu a také se mi líbili ty bíločerné srdičkové šaty s volánky :)
    Má ráda i retro styl, ale nemám odvahu to tak úplně nosit.
    Já dávám palec nahoru, hlavně za výběr šatů....a poznámka- líbí se mi více ty delší šaty, u těch kratších mám opravdu pocit, že něco vyleze :)
    Anet

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším až si video pustím, ale Peti jenom osmnáct minut? Ifka

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo Peti, krásný věci a moc ti to sluší :) Ta křiváko/bundička se mi moc nelíbí, ale tobě samozřejmě sluší, jako vždycky všechno :))))

    OdpovědětVymazat
  4. takovéto videa miluju!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. nejkrásnější jsou ty žluté kalhoty s tím pruhovaným tričkem, vypadá to suprově a pohodlně :) a pak to bílé sáčko s balonkovými rameny :) a šaty jéé no paráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tvůj vkus! Líbí se mi skoro všechno, nejvíc ty šaty s košilí :)
    Jo a Peti, co to je "běhací outfit"? :D vždycky, když to někde napíšeš, si lámu hlavu nad tím, co to je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to chápu tak, že v tom může být celý den a "běhat" třeba po městě. ;-)
      Mouni

      Vymazat
    2. jojo :)n presne tak, ja tak rikam tomu, co je proste pohodlne cely den, clovek v tom beha a vyrizuje ruzne veci a obleceni ani boty ho nijak neomezuji :)

      Vymazat
    3. Já mám zase "boty na stání", jelikož se v nich moc chodit nedá, ale jsou tak krásné, že je musím mít :-))

      Vymazat
    4. :-D Tak boty na stání jsou fakt parádní označení. :-D Pro mě by byly asi spíš jen na sezení. ;-)
      Mouni

      Vymazat
  7. Krásné outfity, jsi prostě skvěla :) ...A Peti, chtěla jsem se tě zeptat, pláti se když objednáváš přes dresslink clo? :) Děkují předem za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc :)! Clo se neplati, respektive az od hodnoty 150eur,ale muzes platit DPH, to je 21% z celkove castky, plati se pri hodnote vyssi nez 22eur.

      Vymazat
  8. Péťo,líbila ses mi ve všem...retro nemusím,ale na Tobě se mi líbilo všechno.Umíš to dobře zkombinovat.Co mě ale uhranulo,je ten džínový křivák,ten mě teda dostal...Bílé oblečení se mi líbí,ale ne na sobě,neboť jsem čuník:-D A moc obdivuji Tvou vášeň pro oblečení i kosmetiku,když mluvíš,tak záříš a je vidět,jak moc Tě to baví a to je krásný...

    OdpovědětVymazat
  9. Petro, prosím bylo by možné napsat míry, co odpovídá velikosti S (obvod prsa, pas a boky), kterou jsi si objednala, ať víme. M. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po kliknuti na odkazy, ktore Petra dala, sa dozvies co comu odpoveda a co kolko moze mat cm... ;)
      AFi

      Vymazat
    2. ahoj, ty miry vetsinou mivaji uvedene, ono se to u kazdeho prodejce trochu lis i a casto i kus od kusu. Treba ty cibulakova saty mi mamka zuzovala. Ja mam miry cca 82,58,86.

      Vymazat
  10. Fakt krásné, svěží a letní outfity :) Moc ti závidím ty tvoje krásný nohy :) :D Taky bych chtěla takové, to bych je ukazovala furt :) Já ještě navíc mám problém s lodičkama, prostě mi žádný nevyhovujou, mám pořád puchýře, otlačeniny a podobně. Mám doma asi pět párů a v žádných nevydržím ani dvě hodiny :/ Balerínky se mi na sobě hrozně nelíbí (asi mám širší nárt) a páskový sandálky mi příjdou k šatům či sukním nevkusný (nebo jsem alespoň na žádné vkusné nenarazila). Takže nemám žádný hezký boty na léto a tudíž nenosím ani sukně ani šaty :/ Můj nejlepší letní outfit jsou šortky, kecky/žabky a nějaký tílko :D Asi se tedy překonám a vyzkouším ty lodičky z Deichmanna, když říkáš, že jsou pohodlný :) Snad se časem dopracuju k tak krásným a promyšleným outfitům :) Děkuju za nakopnutí a inspiraci! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že je to myšleno tak, že ty lodičky jsou pohodlné v porovnání s jinými botami stejné kategorie.
      Jinak já mám problém, že se mi boty buď zouvají, anebo mě děsně tlačí nebo třeba ryjí do paty apod. už při zkoušení. Moc se mi líbí tenké podpatky, ale to je tak maximálně na dovnitř a na asfalt - vymleté chodníky, dlažební kostky, štěrkové chodníčky, kovové rohože apod., to je peklo. Ťapu po špičkách jako dement a na každé nerovnosti se mi zvrtává kotník. :-D
      Mouni

      Vymazat
    2. No a to si představte, že Peťa na těhle podpatcích tvoří fotky na outfity právě na dlažebních kostkách, kterých je v J.H. požehnaně. Je prostě dobrá. :-) Jojo, pohodlné lodičky asi neexiatují, je to jen o cviku, výdrži a výběru. Taky mě spostu lodiček dře, ale tak já hned než vylezu z baráku přelepím patu a jiná místa, která vím, že dřou(nárt atd) a dá se to vydržet. Jen taková moje rada :-) Maruška

      Vymazat
    3. Já věřím tomu, že je to hodně o zvyku. Jenomže já si asi ani moc zvykat nechci, i když se mi to fakt líbí. Prostě mám plochá chodidla, nějaké problémy s koleny, občas mě taky bolí kyčle, prý mám skoliózu a bederní lordózu, nakřivo jedno rameno a pánev... Radši budu vypadat méně upraveně/"nastajlovaně", ale budu zdravá. Tím narážím na to, že je prokázáno, že nošení vysokých podpatků má neblahý vliv na tělesnou stavbu. Moje problémy s koleny a potažmo kyčlemi začaly v době, kdy jsem, mimo jiné, pořád chodila na podpatcích. Přesnou příčinu obtíží neznám a už se jí ani nedozvím, je to zřejmě souhra okolností, ale prostě tolik ode mě k tématu, že pro krásu se musí trpět. :-)
      Mouni

      Vymazat
  11. Peťo, tobě sluší vše, pač máš super postavičku! :) Ale mě osobně se nejvíc líbily šaty s cibulákovým vzorem jak jsi sama říkala..dívala jsem se na ně nědávno na ebay, jenže jsem zjistila že jsou one size, takže na postavu cca 160 a to mám já se 175cm smůlu :) Pak se mi taky dost líbil poslední outfit ..věřím, že s hnědými balerínkami bude dokonalý! :) Pastelová sukýnka taky super, tu barvu zbožnuju stejně jako ty, ikdyž ten střih mě příliš nezaujal se přiznám :) Bílé sáčka jsou krásné, ale já bych nenosila, bílá není pro mně..moc se v ní necítím,takže za mě celo-bílé outfity palec dolů :D ..no a co mě vůbec nezaujalo? Džínová bundička, zvlášť tím, jak jsi ji měla zaplou u krku a tak celkově.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrá volba Péťo :) Líbí se mi téměř vše, něco bych si já osobně nevzala, ale tobě to prostě sluší , např. overal... :) Hezké videjko ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle video je skvěle udělané. Musím říct, že ty tvoje videa jsou každým dnem lepší, stejně jako ty jsi čím dál tím víc krásnější :) Navíc máš božskou postavu a všechno na tobě vypadá skvěle :) mám moc ráda tvá videa a i články na blogu. Doufám, že ti blogování dlouho vydrží :)) Jinak psaníčko bych zvolila bíle, protože více zdůrazní elegantnost outfitu a retro oblečení mám moc ráda, ale bohužel mi moc nesluší.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, ačkoli mám v oblékání úplně jiný styl, musím uznat, že ti všechny outfity velmi sluší. To je logické, jsi krásná žena. Moc se mi líbilo to pruhované tričko a žluté kalhoty. Jinak k outfitu č.3 (?) se mi více hodí kabelka zelená. Taky se mi líbí ten overal, mně se celkově overaly moc líbí, ale vždy mě před jeho koupí zradí představa, že si v něm potřebuji rychle odskočit...jana

    OdpovědětVymazat
  15. Peti, nemáš odkaz, nebo alespoň název těch bot z 11. outfitu z ebay?

    OdpovědětVymazat
  16. Bomba! Máš skvělý vkus!
    Mně se nejvíce líbil outfit s bílým sáčkem a žlutými detaily. A ještě ti musím pochválit ty modrobílé šaty- jsou dokonalé a moc ti sluší :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné kousky. Ty vypadáš ve všem jako panenka, tak ti sluší vše. nejvíce se mi asi líbí ty poslední šaty - připomínají mi sestřičkovský úbor - ten se mi strašně vždycky líbil a teď jsi mi ho připomněla. Díky Olča.

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělé video! .-) Mě zaujalo skoro všechno, co jsi ukazovala, takže bych měla problém se rozhodnout pro jeden outfit, líbí se mi všechno:-D Žlutou miluju a tobě moc sluší a tu bundičku bych zkombinovala s nějakou pěknou sukní;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Nevím proč, ale ke 3. outfitu se mi víc líbí ta žlutá kabelka :) A to i přesto, že tyhle výrazný barvičky vůbec nemám ráda :D...No a šatičky jsou všechny strašně pěkný, i ty retro! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty cibulákový šaty jsou bomba! Kéž by mi šlo takhle nakupovat, mě absolutně nic v obchodech nesedí nebo se mi nelíbí nebo je to šíleně drahý :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Peťo nechtěla bys jako nedělní video udělat E-shop video? Určitě máš s eshopem moc práce a mě by zajímalo, jak to vlastně chodí. Od naskladnění až po doručení k nám domů.

    OdpovědětVymazat
  22. Posledne troje saty uplne super, ostatne ma az tak nebere...

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Péto, děkuji za video..jdu provětrat skříně :)
    11Top! krásná 2. 8. a 13!
    Pěkný večer Lenka

    OdpovědětVymazat
  24. Sluší Ti to, volila bych jednoznačně zářivě zelenou kabelku, celý outfit rozsvítí.
    Nejvíc se mi líbily šaty s cibulákovým vzorem. Mít tak Tvou postavu!
    Arnika

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi jen 7 a 13, ta 13tka fakt supeer, ale nemam odvahu si to objednat .) ale jinak ti vse moc slušíí

    OdpovědětVymazat
  26. Modré cibulákové šaty!!! <3 WOW pecka

    OdpovědětVymazat
  27. Panečku, super akční video, moc mě bavilo! Celobílé outfity se mi hrozně moc líbí, ostatně bílá je moje asi úplně nejoblíbenější barva. Všechny outfity ti samozřejmě perfektně padnou, osobně mne uchvátily hlavně retro šaty, to je přesně můj šálek čaje :-). Bílé sáčko z CHOiEs je vážně pecka. Akorát s jejich oblečením mám problém, že S-ko, který potřebuju, má většinou na mne krátké rukávy :/. Poslední šaty jsou skvostný, nedivím se, že se líbily i Mírovi :-)! Postavu by ti opravdu mohlo závidět mnoho 18tek, takže jestli má někdo nosit minišaty, myslím, že jsi to právě ty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkuju hrozně moc! No ty si můžeš bílou s přehledem dovolit, nejsi tak bledá jako já :). Jinak s tím Choies, mně zase přijde, že většinou je to jejich S docela široký a krátký to bývá, ale s mojí výškou s tím zas já problém nemám :D....

      Vymazat
  28. Super video. Je děsně roztomilé, jak tam cupitáš, natáčíš se sem a tam a jak se ohýbáš ke kameře. :-)
    Líbilo se mi skoro všechno. Nelíbí se mi bílé sako na zip, džínový křivák taky nic moc, první retro šaty jsou v porovnání s ostatními pro mě nejméně hezké. Jo a ta fialová sukně mě taky moc nezaujala + šaty č. 10 mi přijdou obyč (viděla jsem hodně podobných). Ostatní fakt moc pěkné. :-)
    Obdivuju tě, že jsi schopná si nakupovat nové věci a starší nebo prakticky nenošené pak prodávat. Já se těžko vzdávám i věcí, co mám 10 let a jsou fakt onošené. Mohla bys třeba natočit krátké video nebo napsat článek, podle čeho se rozhoduješ, když se zbavuješ věcí, kde se to pak dá udat a tak.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  29. Ty šaty s cibulakovym vzorem jsou nádherné! Ani nejsou drahé ale bojím se té oné size ;) jo kdybys náhodou našla odkaz na ty modré botky z eBay, byla bych moc rada ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj vše ti moc sluší máš krásnou postavu!

    OdpovědětVymazat
  31. Péťo, krásný výběr! Hrozně mě nadchly ,,cibulákové" šaty, naprostá bomba! Chci se zeptat, jakou máš zkušenost právě s sheinside, především velikostně? Vím, že tam někdy mají rozměry, ale odpovídá to? Nějak si nevím s tou velikostí rady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc! No, popravde neodpovida, nekdy je mi S akorat,ale vetsinou je mi velky, je to trochu sazka do loterie, rid se urcite podle tech rozmeru co tam maji.

      Vymazat
  32. Musím říct, že mne velice zaujal outfit číslo 2, to jsem si opravdu řekla "To chci taky!!!!" :D jinak, Ty máš postavu na vše, takže opravdu Ti vše krásně sluší. :) Míša

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,
    takže mě se na tobě nejvíc líbí model 8,11,12 a 13, ale tak košile tě dělá v horní polovině dost objemnou.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peti, modro-žluto-bílý outfit je naprosto suprový, nevěřila bych, že jde modrou zkombinovat se žlutou. U outfitu č. 3 bych zvolila zelenou kabelku, je k tomu taková hledivější ;-). Fialová sukně je naprosto božská! Taky by se mi taková líbila. Retro styl mám moc ráda, ale šaty mě neoslovily. Já jsem si pro letošní jaro/léta přichystala tmavě modré retro šatečky (nadýchaná spodní sukně s korzetovým vrškem s tenkými jakoby podprsenkovými ramínky) s malinkatými bílými hvězdičkami, které doplním o tenký červený pásek, červené balerýnky a červenou kabelku. Ale hlavně! Za ty tvoje nohy bych vraždila! :-) Perfektní video Jana

    OdpovědětVymazat
  35. Ty šaty á la cibulák jsou opravdu nádherné!

    OdpovědětVymazat
  36. Teda, to je věcí....Moji favorité jsou jednoznačně poslední šaty s košilí, cibulákové šaty a pruhované tričko se žlutými kalhoty. K tomu outfitu bílé sáčko-puntíkatá sukně bych zvolila možná i červený lodičky. Trochu by to rozrazilo tučernobílou jednolitost.

    OdpovědětVymazat
  37. Jsi opravdu nádherná Peti. Tobě sluší všechno, kočka :-)))

    OdpovědětVymazat
  38. Samotné by mě ty věci asi nikdy nezaujaly, ale na tobě vypadá všechno skvěle. Prostě ti to sedí! Já bych potřebovala něco trochu "drsnějšího" :D Ale ta tvoje postava...ach jo, závidím :)

    OdpovědětVymazat
  39. Retro šaty 8 jsou můj favorit. Ostatní jsou taky nápadivě vybrané.
    Ale když máte takovou drobnou postavičku, tak Vám jdou asijské velikosti bez problému, a dají se tak nakoupit zajímavé, u nás málo viděné a originální kousky. Navíc asijská móda je většinou velmi dívčí a rozmanitá. Bohužel s mojí velikostí 42/44 mám smůlu. Tak zase experimentuji s doplňky :-))

    OdpovědětVymazat
  40. Zdravím,
    po delší době mám zase trochu času na tvůj blog (komentovala jsem dost outfit posty dřív), pustila jsem si video dvakrát a snažila se dívat fakt podrobně. Neber můj komentář jako nutně kritickej za každou cenu, spíš hledám plusy a mínusy, co se zlepšilo a co by se ještě zlepšit mohlo.
    První, co mě obecně zaujalo na celým videu - tvůj styl se posunul, a můžu říct, že k lepšímu. Téměř k žádný kombinaci nemám výhradu, když, tak to rozeberu u jednotlivých outfitů. Působí to celý tak svěže a nenuceně, pozoruju trošku sklony k většímu minimalismu, prostě super. Co mě ale maximálně zklamalo, jsou střihy a zpracování jednotlivých kousků. Jasně, chápu, jsou to věci za pár stovek, ale někde je to strašně vidět a je to vážně škoda. Pokusím se okomentovat jednotlivý kousky:

    1)Overal
    Střih dobrý, sedí ti. Úplně můj styl to není, je dost pyžamoidního charakteru, ale to je hodně subjektivní věc, já ho nosit nebudu, jestli se tobě líbí, tak proč ne :) Dost možná bych měnila lodičky za pudrový/nude/červený(nebo prostě podobný barvě těch minikytiček). Ta bílá v kontrastu s tím overalem dost řve, ale v tom špatném smyslu.

    2) Kalhoty plus pruhovaný tričko
    Střih znova super, kombinace barev skvělá, nemám tomu co vytknout. Určitě bude zajímavý i psaníčko k tomu :)

    3) Celobílej outfit plus žlutá
    Nápad parádní. Tady ale nastává první střihovej zádrhel. Vím, že říkala, že jsi to blbě sežehlila, ale nemůžu se ubránit dojmu, že i když to bude skvěle vyžehlený, bude se ti to rozevírat ve výstřihu a hrnout v ramenou, chtělo by to menší ramena a výš posazený zavírání výstřihu, ale to teď těžko řešit. Lodičky vypadaj lehce off white v porovnání s čistě sněhovým sakem a to nikdy nevypadá dobře - ale to musíš vidět ty v reálu, já jen komentuju, jak je to vidět na kameře. Fakt škoda toho saka, ono má i nápad, ale je prostě blbě zpracovaný, nech si jednou ušít tenhle střih bespoke a bude to pecka. Psaníčka dobrý obě, osobně bych asi volila to Lindexácký, přijde mi, že to pak je takový uvolněnější, než žluto bílá za každou cenu.

    4) Džínovka
    Nope. Jednak jak říkáš, kombinovat se to bude blbě (zkusila bych boho/etno), ale což o to, hlavní průser je znova ve střihu - koukni na to video a musíš to stopro vidět taky, nesedí ti ty průramky - hrne se to tam celý a hlavně to zdůrazňuje ten zip. Snad víš, co myslím - prostě když koukneš zepředu, tak v podpaží směrem dolů by to rozhodně sneslo úpravy. Tuhle bundu bych snad i vrátila, vzhledem k využití a hlavně tomu, že prostě nesedí jak má.

    5) Bílý sako plus šortky
    Znova, šíííílená škoda zpracování :( A tady mě to mrzí zvlášť, když si představím, jak by to mohlo vypadat skvěle. Sako nesedí na dvou místech - první knoflíček pod prsama, tam to jde zřetelně od sebe a pne to (mezera pod horním knoflíčkem/klipsničkou je širší než nad dolním = není to symetrický = pne to nahoře), a další věc - ten límec. Je dost vysoko, což by samo o sobě nevadilo a nakonec by to mohl být supr detail, ale odstává ti. Zkusila bych doufat, že to spraví ještě jedno pořádný žehlení a usazení do správný pozice, ale mám špatný tušení, že nějaké čínské dítě prostě ještě nenabralo dost zručnosti a přišilo to blbě, vysoko. Jinak obecně k celobílejm outfitům - rozhodně JO! Mám pocit, že ti tyhle monochromatický věci sednou líp než vzory, bílá teda určitě :)

    6) Putníky
    Kombinace supr, tady bez výhrad, ještě bych určitě zkusila černý lodičky, to bude taky skvělý. O saku už jsem mluvila výše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš dost. :-D Kdo jsi? Bavíš :-D

      Vymazat
    2. ...asi se potřebuje vykecat :-D

      Vymazat
    3. ako ja nechcem byt drza ale to si ju skumala lupou ? ved uple trepes :))

      Vymazat
  41. 7) Pastelová sukně
    Jednoduchý, ale funguje to. Do finálního outfitu mi tam chybí něco na krk, ale to určitě doladíš sama :) Ne asi zrovna statement, spíš něco jemnějšího, do V. Že nemáš co do výstřihu vůbec nevadí, naopak to většinou vypadá líp. Líbí.

    8) Retro šaty
    Střih sedí, tady bych nic neměnila. Obecně, nemůžu říct, že by na těch šatech bylo cokoli špatnýho, samozřejmě to není styl, který by nosit každý, ale ty to uneseš bez problému. Myslím si, že jsou ale střihy, co ti lichotí víc, např puntíkatá sukně, poslední šaty :))

    9) Šaty s kanýrkem
    Hmmm. No. Je tam toho docela dost už nahoře. Knoflíková léga, výraznej límec, volánky, do toho vzor. Něco mohli ubrat, vůbec by to na škodu nebylo. Ale zase - tohle je věc osobního stylu. Sedí ti to, úplně přeplácaný to taky není - proč to nenosit :)

    10) Šaty s jemným vzorem
    Hezky jemný, letní, jednoduchý..klidně bych to takhle nechala, i bez šperků a výraznejch doplňků to bude super. Takový..nenucený. Prostě letní louka a žádný starosti :) Střih sedí. Lodičky od Blink mě vytáčí jedinou věcí - tou zlatou/stříbrnou placičkou na straně. Grrr. Idioti, kdyby to tam nedali, bod navíc.

    11) Modrobílý šaty
    Hned jsem si vzpomněla na právě probíhající australskou tour a LK Bennett šaty, co měla na sobě Catherine Middleton! Hoodně podobný vzorem :) Jenže Catherine sedí, tobě bohužel tolik ne - vzadu, za krkem, příliš volný, odstává to. Šikovná švadlena to ale určitě zvládne dát do kupy, a budou to parádní šaty, fakt :)

    12) Žlutý šaty
    První bych sebrala tenhle pásek, nehodí se k tomu ta spona. Jinej, nebo žádnej (širokej by mohl vypadat zajímavě!) a bude to taky dobrý. Hodně podobný 10), takže viz tam :) Chválim růžový lodičky, modrý, která je taky ve vzoru, by k tomu podle mě tak dobře nešly.

    13) Kombinovaný šaty
    Můj osobní TOP spolu s celobílým outfitem (kdyby ovšem sedělo to sako). Trošku mě ruší rozvírání pod druhým knoflíkem, připadá mi, že je ti to malinko užší, ale možná to je žehlením a i kdyby - je to jenom drobet, a to by nemusel vadit, protože ty šaty to jinak utáhnou! Jsou parádní. Moc se mi líbí, jak ležérně je řešenej ten vršek, zkusila bych ještě rozepnout jeden knoflík, jak to bude vypadat. Pásek supr vybranej, tady neni moc co řešit.

    Uhh. Moc často takhle nekomentuju, ale když sis dala takovou práci s videem, já si dala s komentářem. Móda mě živí a pořád baví,a jsem ráda, že jsem ti mohla vytknout jenom věci, za který svým způsobem nemůžeš - a to je zpracování a střih věcí. Ve stylu je to jasnej posun dopředu, když si vzpomenu, jak tenkrát vypadal styling nějaké té kamarádky s tím kabátem. Držím palce do dalších videí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, diky moc za vycerpavajici komentare a postrehy. Tak jak jsem rikala, pres net a za ty penize s tim clovek zas tolik nenadela, obecne se saky a bundami mam problem, ze jsou mi siroke v ramenou i v te nejmensi velikosti a vetsinou i pase, aby mi to sedelo, musela bych si to nechat asi usit na miru, nebo to uplne rozebrat a nechat presit - to se asi nevyplati. Jinak styling kamaradky, no to nebyla moje prace, ja jen licim a pripadne ceesu, neoblekam :).

      Vymazat
    2. Jeste obecne ke zpracovani a materialum, ano, to mas urcite pravdu, clovek nemuze cekat zazraky, v beznych obchodech jsem na tom bohuzel uplne stejne.

      Vymazat
    3. Anonymní: souhlasím, kvantita na úkor kvality..

      Vymazat
  42. moc pěkné video, líbí se mi všechny věci, retro je super

    OdpovědětVymazat
  43. Ty poslední šaty! Ach! Tak ty asi nutně potřebuju!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Dvojka, sáčko z pětky a šaty ze třináctky naprosto super:)

    OdpovědětVymazat
  45. Péti, máš opravdu krásný vkus, všechno se mi moc líbilo. Ten overal ti padne! A k tomu bílému outfitu bych klidně vzala to výraznější psaníčko, protože kdy jindy bys ho vzala...? Samozřejmě to z Lindexu se k tomu také hodí. A ty poslední šaty se mi asi líbí ze všech nejvíc, hlavně na tobě.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, moc ti to sluší, opravdu krásné jarní a svěží kombinace :) Zajímalo by mě jak je to s cenou na Dresslinku a poštovném (cenu si vynásobila kurzem dolaru cca 20kč?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vlevo nahoře si můžeš změnit měnu, takže vše můžeš vidět i v korunách, jinak samozřejmě dle aktuálního kurzu, ale je to jiné u každé banky atd.....

      Vymazat
  47. Ahoj Peti, hrozně moc se mi líbí tvůj styl a každý outfit je moc pěkný! :) Moc ti to ve videu sluší. Líbí se mi tvůj výraz "běhací" outfit :D. Super video :) Z ebay jsem se ještě neodvážila objednávat i oblečení ale asi se taky do toho dám :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  48. Nejvíc se mi líbí outfit s pruhovaným tričkem a pak ,,cibulákové" šaty a ty následující. Mám ráda tenhle střih, nejradši bych si kupovala jenom ten :)) A ty ,,retro" jsou správně šílený, ale vlastně se mi svým způsobem líbí :D

    Je fakt, že na těch čínských e-shopech člověk může najít fakt pěkný věci, mně osobně i celkem dobře sedí (oproti oblečení, co seženu tady, hlavně přes prsa - přes ty je mi většina věcí velká, i když mi jinak sedí, a to nemám úplně žádný prsa, velký teda taky ne, ale upřímně nevim, na koho to šijou), někdy bývají - a to mě osobně překvapilo - i celkem dobře zpracované v tom ohledu, že nikde netrčí žádné nitky, mají začištěné lemy apod. (což u věcí z řetězců celkem postrádám, bývá to i u dražších kousků). Co je ale pro mě osobně totální průser - a to i u věcí z řetězců - je materiál. Jako člověk, co se poměrně dost potí, si fakt nemůžu dovolit polyester zejména na ,,vrchním dílu" nebo na šatech (na sukních to ještě tolik nevadí, pokud venku není horko); zrovna nedávno mi takové šaty dorazily, přetrpěla jsem to v nich asi dvakrát a teď se rozhoduju, jestli jim dám šanci v zimě, anebo je rovnou pošlu dál. Vážně to absolutně nemůžu mít a v obchodech občas už propadám panice, že si na sebe už nikdy nic nepořídím, protože je všechno z polyesteru! A ještě k tomu ty ceny - z Číny to člověk aspoň objedná za cenu celkem odpovídající, ale nechápu, co na šatech z PESu stojí litr. No, asi nic - jenom se snažej co nejvíc vydělat... Zkrátka, je to škoda, protože občas bych si vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  49. Všechno moc krásný, akorát jsem vyšší a širší než ty, tak nevím, jak by to vypadalo na mě. Hrozně se mi líbily šatičky bílo-černé (devítka), kdyby neměly límeček, ale hlubší výstřih ;) kolem krku snesu jen přítele a šálu =o))

    OdpovědětVymazat
  50. Najviac sa mi pacili tie cubalokove saty, uuuuuuuzasne, krasne ti sadli, tie cierno biele bodkovane ti trosku cez prsia na bokoch odstavali, takze som mala pocit ze su ti cez prsia velke

    OdpovědětVymazat
  51. Peti, nějak jsem nebyla schopna postřehnout, odkud jsou ty "cibulákové" šaty :) Jinak tahhle ta modrá ti sedne hrozně moc. Taky si myslím, že té bíle v tom outfitu neon/bílá nemusí být tolik, díky té kabelce neon. :)) A ještě trochu mimo téma, uvažovala jsi nad zkrácením vlasů...mám snad stejnou barvu jako ty a měla jsem ještě tento týden i délku..možná o něco delší. Šla jsem do toho..mám to teď tak po ramena..a paráda, mimo pozitivum, že spadla taková ta tíha, nezavazí mi v noci a když mám kabelku na rameni, tak mi to všichni chválí, že vypadám líp, svěžeji a i já se líp cítím..a to jsem se bála, že budu litovat..ještě jsem od úterý ani jednou nelitovala...a to rychlejší umývání je taky super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šaty mají odkaz pod číslem 11, jsou z sheinside..

      Vymazat
  52. 6. Mě se to hodně líbí, hlavně ta puntikatá sukně, kdyby dělali víc sukní s kraťáskama, tak je asi začnu i nosit, máme v rodině tlustější stehna, tak nám lehce vznikají odřeniny a pak pomalu ani chodit nemůžem a musíme zase zůstat u kalhot. A to sáčko je taky geniální.

    7. Tohle ti strašně moc sedne, bomba, takové něžné, romantické a sexy zároveň :)

    Co se retro kousků týče, tak tobě to prostě sedne, sluší a máš na to "povahu" nebo jak bych to řekla a taky hlavně postavu. Nejvíc se mi na tebe líbili 6, 7, 9, 11 a 12!

    Držím palce, ať se daří a těším se na outfitové články :)

    OdpovědětVymazat
  53. ahoj, moc moc moc ti vše sluší máš nádhernou postavu. Zajímalo by mě, kolik tak zaplatíš za poštovné z uvedených stránek? a za jak dlouho ti oblečení dojde? díky moc!

    OdpovědětVymazat
  54. Peti, nádhera, nádhera, nádhera:o))) Jednička - overal je moc roztomilý, dvojka - pruhované tričko a žluté rifle (legíny) - jedním slovem krása, pak se mi hrozně moc líbí bílé sáčko s květovanými kraťásky, zrovna tak jako s černou puntíkovanou sukní. A ty úžasné retro šaty, perfektní, zrovna tak šaty č. 9.... Tímto videem jsi mě moc potěšila, krásná inspirace, děkuji!!

    OdpovědětVymazat
  55. Peťo, prosimtě když objednáváš z dresslink.com kolik chtějí za to poštovné? a je to konečná cena nebo ještě musíš platit clo? Děkuji, nemůžu se to nikde dozvědět:) Strašně moc Ti to sluší :) Kiki

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, tohle video mě hooodně bavilo :-) a všechno ti to neskutečně sluší. Ty poslední šaty mě nadchly nejvíc. Chci se zeptat, ty černé lodičky z deichmannu sis kupovala nedávno, nebo třeba minulý rok ? Myslíš, že by je ještě mohli mít ? :-) díky, měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, určitě je právě mají, kupovala jsem je nedávno :).

      Vymazat
  57. Moc, moc, moc, moc krásný.. líbí se mi všechno a všechno bych nejspíš chtěla, ale ještě mít takovou postavu jako ty :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Péťo, ta dvanácka je naprosto úžasná. Jinak musím říct, že máš v každém oblečení moc krásnou postavu. Poprvé plánuji nákup na ebay - dají se tam nějak vystopovat vhodné velikosti, jaké míry jsou pod S apod.? Děkuji Renata

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, krásný outfity, žluto proužkatý námořnický je bomba a modrobílé šaty s "cibulákem" už mám vyhlídnuté dlouho, jen jsem se bála kvality za tu cenu, ale na tobě vidím, že super! :-) B.

    OdpovědětVymazat
  60. Já jen zopakuji to, co jsem už jednou říkala - máš štěstí, že se vejdeš do asijských velikostí. Nebo já mám štěstí, že se do nich nevejdu, jinak bych zkoupila všechno :-)) Líbí se mi většina věcí, moc Ti sluší, co ale určitě NE je ta džínová bunda, to je hnus 80. let, už aby tato móda byla zase pryč...

    OdpovědětVymazat
  61. A do těch kalhot se fotíš naostro?

    OdpovědětVymazat
  62. Strašně roztomilé video. Kam to oblečení všechno dáváš?
    Retro ti jde, jen ty poslední šaty se mi vůbec nelíbí.
    Líbí se mi cibulákové šaty, hrozně moc, ale maj jen malé velikosti.

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Peti, opet zabavny video, poradny nakupy, takovy inspirace! Bily outfity mam taky rada:-). Sekne Ti to vse.

    OdpovědětVymazat
  64. 2. model uzasny, k 3. se mi take vice libi bile psanicko, 4. model moc krasny a saty jsou vsechny genialni. Miluju jak kombinujes barvy, napr. ty tyrkysove lodicky :) karasa!

    OdpovědětVymazat
  65. vybrala si si velmi dobre, vsetko ti fakt sedi :) tiez mam rada nazberkane plecia, to biele sako je velmi pekne aj elegantne, sranda, aj ja som zatazena na biele lodicky, vkuse ich nosim uz 3 roky a obzeram sa po novych, hoci este su nositelne, ale pomaly ale isto asi dosluzia :( a vsetko je pekne, ani neviem, ktore najkrajsie, aj overal je super, aj posledne satocky, vlastne vsetky, co nemusim su tie goliere ku krku, ale inak vsetko je super a na stihlej postave vsetko ukaze paradne

    OdpovědětVymazat
  66. No tak asi budu jediná kritika :-D
    Ty věci sou naprosto hrozný všechny.Já mít něco takovýho doma,tak ven nevylezu.
    Já mám spíš moderní vkus jako jsou pyramidky,ostny na věcech,ten japan style se mi dost líbí atd.
    A tohle je fakt jak ze 70 nebo Bůhví jakejch let.Moderní to teda není ani trochu :-)
    Takže ne nelíbí se mi nic.
    CHtěla si jen znát názor tak tady je.

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, moc pěkné, nejvíc se mi asi líbí ta bílá halenka s pastelově fialovou sukní. :-) A retro je fajn, proč ne, ať si každý nosí, co se mu líbí. Všimla jsem si, že často nosíš podpatky, to tě z nich nebolí nohy? Pořád říkáš, jak je to jen tak lítací, ale jako já musím říct, že mě po nějaký době z podpatků strašně začnou bolet nohy, to si na to časem zvykneš nebo tebe prostě nebolí? :-O

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj chtela bych se jenom zeptat, jak se prosimte objednava pres Ebay? Jednou jsem to zkousela ale nic mi neprislo, tak nevim :/

    OdpovědětVymazat
  69. 11, 12, 13 - rozhodně nejlepší :) Romča

    OdpovědětVymazat
  70. Všechny outfity se mi vesměs líbily. Zajímalo by mě zda se přes dresslink platí poštovné, clo a dph a na kolik to k nám vyjde? někdo tvrdí, že ano někdo zase, že ne :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  71. super video, dúfam, že takéhoto zamerania bude častejšie...to biele sako je vážne krásne, bodkované šaty s čiernym golierom tiež úžasne a neskutočne moc ti pristanú :) pastelová fialová sukňa ma tiež ohromne zaujala :))

    OdpovědětVymazat
  72. Hrozně moc vám všem děkuji, později se pokusím pustit do jednotlivých odpovědí,ale vesměs se tu opakují pořád stejné dotazy.
    Poštovné, clo, DPH, poplatky atd. Poštovné u eshopů naleznete v záložce shipping, většinou se liší podle toho, kolik toho dáte do košíku a samozřejmě dle cílové destinace. Není možné tedy říci, kolik vás bude stát poštovné. Totéž u poplatků, clo se platí od hodnoty 150euro a výš, DPH u 22eur a výš, záleží na celnících. Samozřejmě také záleží na volbě dopravce, většinou si můžete vybrat, zda chcete poslat poštou nebo jiným dopravcem.

    OdpovědětVymazat
  73. Nádherné věci, koukala jsem na dresslink a mají spoustu super věcí, jen nemůžu nikde najít jak je to s poštovným :(

    OdpovědětVymazat
  74. Ke komentáři 54+58, byl to ten důkladný rozbor jednotlivých outfitů. Jsem také z oboru, ale na první shlédnutí nebylo vidět tolik vad, které uvedla autorka podrobného rozboru. Jeden střih opravdu na první pohled nesedí dobře a to bylo to bílé sako, u kterého jsi špatně přežehlila klopu. Ale to nedělá tento střih pouze tobě, ten střih sám o sobě je problematický a v podstatě dělá problémy každé postavě. Tvoje mamka je šikovná a myslím, že když použijete patenty, tak vychytáte nějaké ty mouchy odstávání.
    V komentáži i padlo kvantita na úkor kvality. Jenže já tě velice chválím i přesto, že modely šatů a sak nejsou dokonalé, protože ty prozáříš ulice módou! Kéž by více žen nosilo takové krásné ženské šaty, jak by bylo na co se dívat. Kárat ještě kvantitu jen kvůli kvalitě, kterou si stejně většina žen finančně nemůže dovolit mi přijde zbytečné, především na blogu. Naopak tě musím pochválit, že rozšiřuješ módní obzory dívkám a ženám.

    A největším uznáním je to, že bych tě měla ráda jako sousedku nebo kolegyni v práci, protože bych se vždy těšila, že tě uvidím v něčem pěkném. Děláš svůj koníček svědomitě, kvalitně, s láskou a je to vidět. Fandím ti.

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  75. Vše ti mooooc sluší, sice tvuj blog sleduji chvíli ale uplně mě očaroval. Škoda, že se bojim nakupovat věci přes e-shop spousta věcí je moc pěkných a tobě opravdu sluší a musím ocenit jak vše máš vždy úžasně sladěné. K 3. outfitu se mi líbí žluto-zelená kabelka :) a retro je mooooc hezké jen já osobně bych si to neodvážila vzít ale jinak mě osobně se moc líbí a třeba časem se odvážím taky něco takového na sebe vzít. Takže za sebe moc děkuji za všechny rady a poznatky co sem dáváš opravdu jsem ráda, že jsem tento blog našla.

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, tak tohle video bylo super! :) Outfity jsou krásný všechny, ale nejvíc se mi líbí 2, 3 (k tý je to žlutý psaníčko jak dělaný!), 9, 11, 13 (ty jsou bezkonkurenční). Jsi opravdu krásná a moc příjemná, je to s tebou vždy super relax! :)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, tak outfity jsou všechny hezký, ale za mě rozhodně- 2, 3 (to žlutý psaníčko je jak dělaný), 9, 11, 13 (ty jsou bezkonkurenčně nejlepší!). Jsi opravdu krásná a příjemná. Skvělý relax s tebou! :)

    OdpovědětVymazat
  78. Krásne kúsky:) najviac sa mi páčia tie 'porcelánové šaty' . Naozaj úžasné sú:) btw máš super videá,som tvoja BIG fanúšička;)

    OdpovědětVymazat
  79. 7, 11 a 13 jsou moji favoriti :) bílé jsem se vždycky dost bála, ale také jsem si ji letos dost oblíbila. líbí se mi, že máš svůj styl Péťo :) všechno sice nemusí být můj šálek kávy, ale k Tobě mi to sedí.

    OdpovědětVymazat
  80. Krásné... nejvíc ale retro (8) a bílo modré :-)

    OdpovědětVymazat
  81. Krásné... nejvíc ale retro (8) a bílo modré :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Jé, to proužkovaný tričko se žlutýma kalhotama je boží, to bych taky brala :-) A ty bílý lodičky a kabelka k tomu vypadají parádně.
    Retro šaty super, ten vzor se mi moc líbí. I ty "cibulákový", ty bych teda brala hned. :-)

    K tomu bílýmu sáčku se mi víc líbí to žlutý psaníčko, to je jak k tomu dělaný. Celobílé outfity můj šálek čaje moc nejsou, i proto se mi k tomu víc líbí to žluté psaníčko, že to ten celkový outfit víc oživí.
    Ta riflová bundička je hezká, ale moc se mi nelíbí, když je to zapnuté až těsně k tomu krku, já si nemůžu pomoct, ale ve mně to vyvolává klaustrofobní pocity. :-D

    Moc sen mi líbí, že všechno oblečení ukazuješ na sobě, člověk má hned lepší představu, než když to vidí neoblečené.
    No hele, já si tohle video původně ani neměla v úmyslu pouštět, protože jsem spíš na kosmetiku než hadry, ale pustila jsem si to ke snídani a užívám si to! :-) Ty mě prostě vždycky pozitivně naladíš, za což děkuju. Příjemný den přeju!

    OdpovědětVymazat
  83. ahoj,muzu se zeptat jak casto nakupujes pres dresslink? docela si me navnadila,a mam chlapa v americe takze by sem mu to nechala poslat tam,ale co cetl recenze a tak tak to vsecko vypada na fejk,uz jen ze me desive udovuji ceny. sukne za 4 dolary je docela drsny :) ale jak tady pises tak s tim mas zkusenosti kladny.

    OdpovědětVymazat
  84. ahoj,muzu se zeptat jak velke mas zkusenosti s nakupovanim pres dresslink ? docela jsi me navnadila,a kdyz jsem vlezla na stranky,byla jsem navnazena jeste vic,cukne za 4 dolace je docela sila :) prave proto,jsem odkaz posilala priteli co je v americe,ke komu bych to i poslala,a ten mi rekl,ze recenze jsou docela sileny,ze to vypada na fejk. Tak ja ted nevim,co s tim :) predem diky za odpoved.

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Peti, mám úplně ty stejné bílé lodičky jako ty a také úplně stejný problém :D Chtěla jsem se proto zeptat, jestli nemáš nějaký typ, jak by ty hnědé čárance mohly jít aspoň trošku dolů, já jsem zatím zkoušela Cif, není to žádná sláva, ale aspoň trošku to slezlo.

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Péťo, platí se poplatky za převod z dolarů na koruny při platbě kartou? A jakou dopravu jsi volila? :) jinak líbí se mi všechny tvé '' běhací outfity'' fakt ti to v nich sluší :)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Péťo, platí se poplatky za převod z dolarů na koruny při platbě kartou? A jakou dopravu jsi volila? :) jinak líbí se mi všechny tvé '' běhací outfity'' fakt ti to v nich sluší :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!