OOTD - šaty do divadla nebo jen tak? :)

by - 18 dubna

Krásný páteční večer vám všem,

 
dnes mám pro vás přichystaný jen rychlý outfitový článek. Jak jste si určitě všimli a koneckonců jsem to i psala, na jaře se vrhám na sukně, šaty a jejich kombinace s čímkoliv. Přiznám se vám, že dnešní outfitový článek je maličký podvod, protože na takové šaty v dnešním počasí jsem měla samozřejmě kabátek a psaníčko původně větší a tělové, které jste viděli v jednom z předchozích outfitpostů. Jenže na nafocení šatů se mi k nim více líbilo tohle a fotit se v baloňáku, který jste viděli milionkrát, mi přišlo zbytečné. Takže tedy dneska jen v šatech, ve kterých bych samozřejmě jen tak zmrzla :).
 
Šaty mne zaujaly svým velmi zajímavým řešením a střihem, zvláště krajkovými rukávy a vsadkami. Mám hrozně ráda zvonkový typ sukně, avšak musím vás varovat, řekla bych, že zrovna v tomto konkrétním případě dělají šaty trochu větší zadek, takže komu to vadí, nechť s tím počítá. Materiál je umělý, trochu pružný, ale na těle je normálně příjemný, nemám s ním žádný problém. Blbé je, že je jen jedna velikost a musela jsem je nechat trošku zabrat v pase a na bocích, ale jen maličko :). Co se týká kombinací zkoušela jsem k nim i křiváka a kotníkové kozačky, ale vůbec se mi to nelíbilo. Tyto šaty jsou prostě přeurčeny k tomu, aby byly elegantní, takže klasické lodičky a psaníčko se mi k nim pozdávají nejvíce. Pokud by vás napadla ještě i jiná kombinace, sem s ní :)! Samozřejmě jsem si nemohla odpustit rtěnku, respektive barevný balzám, toto je Jordana Sugar plum, můžu tyhle balzámky jedině doporučit, pěkně hydratují a na to, že je to jen balzám, tak jsou docela dost dobře pigmentované, zvláště ty tmavší odstíny.
 
Mějte krásný večer a dejte mi vědět, jestli se vám tyhle zajímavé šaty líbí nebo ne......
 
 
 

 
šaty - Choies
lodičky - Deichmann
psáňo - vietnamci
rtěnka - Jordana Sugar plum
brýle, náušnice - ? vůbec už nevím
 








 

You May Also Like

87 komentářů

  1. Petro teď to neberte vůbec jako urážku, ale přijde mi, že byste se hodila do dřívější doby. Především těmi outfity. Moc moderního nenosíte, především takové retro kousky a oblečení, které se hodí spíše do 80 - 90 let. :) tam byste teprve zazářila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. síce je to tvoj názor,ale z komentáru mi neviem prečo srší zakomplexovanosť a závisť v jednom :D ale no nechajme to tak...podľa mňa je to dokonalá elegancia...a je to jej štýl :) minule si Peťka obliekla outfit s Mickey Mousom a múdri anonymi jej písali že na jej vek to tiež nepatrí...bože bože :)

      Vymazat
    2. Já to beru naopak jako poklonu, děkuji, retro mám ráda, ovšem na druhou stranu musím trošku oponovat. Co dnes znamená "moderní"? Nosí se úplně všechno ;).

      Vymazat
    3. Já mám pocit, že právě retro kousky jsou dnes moderní. Osobně se oblékám podobně jako Petra a spousta mých přátel taky. V zahraničí je to snad ještě více oblíbenější než u nás. Mysím, že jde jen o to v jaké jste společnosti. Fandím ti Petro, máš pěkné outfity. Myslím že dnes záříš dost, vsadím boty, že na tebe pořád někdo hledí na ulici :D :) Já to znám. Musím vybírat co můžu u nás na vesnici a co ve městě, ale i ve městě ne nestratím :D

      Vymazat
    4. jo, to musím souhlasit, ono kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde a jsou tu experti, kteří mají vždy nějakou připomínku :)

      Vymazat
    5. Jak jsem psala výše, nemá jít o urážku, Petry styl se mi velmi líbí, jen že by se více hodil do dřívější doby než do moderní, kde se nosí celkem něco úplně jiného a jde i o extravaganci. Neumím to popsat, ale Petra mi spíše pasuje do doby první republiky, kdy ženy nosily, kostýmky, šaty, kloboučky, taková ta retro elegance :)

      Vymazat
    6. a mně třeba na tomto komentáři nepřijde vůbec nic špatného :)

      Vymazat
    7. prvni republiku mam moc rada, miluju i stare ceske filmy a tehdejsi modu :), ale zase na druhou stranu, mam rada rozmanitost, takze nosim ruzne styly, ovsem retro, saty, kostymky, puncochy, cervena rtenka, drdoly, to je ma srdcovka, to asi nemusim zapirat :)

      Vymazat
    8. Myslím, že od žen z první republiky bychom se měli hodně učit! Měli styl, eleganci, vyzařovala z nich noblesa, ženskost a všechny modely byly tak krásně rafinované a svůdné. Mužům nebraly představivost.
      Dnes tedy podle moderní doby by to mělo být co nejvíce humpolácké a hlavně - Dobrý den - Kozy ven! A to doslova.
      Petruš jen tak dál, jste úžasná žena!!!

      Vymazat
    9. Poslední anonymní komentář to vystihl! Ty jejich modely byly sexy a ženské, nic moc neukazují a tím mají muži představivost větší a ženy působí tím víc sexy dojmem :) !

      Vymazat
    10. Mě teda nepřijde první komentář zakomplexovaný..člověk říká slušeně svůj názor, zato ten druhý už je zní zakomplexovaně pořádně. Je každý, kdo vyjádří jiný názor zakomplexovaný? Mě se Petra třeba taky líbí, ráda se sem dívám na fotky a inspiraci na líčení - ale věci se mi líbí na ní, já bych to třeba nenosila, retro moc nemusím. A ne, fakt nemám z ničeho komplex.

      Vymazat
    11. podla mňa je presne retro práve IN ! :) ako stále aj móda sa opakuje a tieto šaty vyzerajú na Petre velmi dobre a farbou ružu to len dofarbila, pôsobí to úžasne a kedže momentálne bývam v UK tak vám možem povedať že tu retro frčí jedna radosť :)

      Vymazat
  2. Heh, včera jsem byla v divadle na Eva tropí hlouposti :-D Taky mám psaníčko od vietnamců .-D

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. To psala urcite moje malac sestricka, ma totiz stejne super vkus jako ja. Saty chvalim. :-)

      Vymazat
    2. To psala ma draha sestra. Ma vkus, super saty.

      Vymazat
  4. Pekne najmä topanky a vrsok siat (sukna mi neulahodila:()

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle šaty ti poměrně dost deformují postavu v oblasti pasu a boků, všechno to splývá do jedné linie..hezké jsou, to zase jo (možná ta krajka vypadá trošku lacině, zvlášť ty otřepky nahoře u ramen, ale na jiný typ postavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne prave pripada, ze pas a boky docela zvyrazni, zajimalo by me, jak by vypadaly na rovne postave chlapeckeho typu :)

      Vymazat
  6. Za mě teda šaty ne, abych byla upřímná, moc se mi nelíbí, ale zase je to otázka vkusu a já jsem člověk, co má rád minimalismus, tudíž jednobarevné šaty jednoduchého střihu. :) Jinak se mi moc líbí boty, mají skvělý tvar (chtěla jsem napsat střih ale u bot mi to přijde divný). A ten balzám od Jordany vůbec nemusí být špatný :) Tereza

    OdpovědětVymazat
  7. mně se upřímně tyhle šaty moc nelíbí... možná kvůli střihu? nevím :) ale zase na tobě vypadají hezky, to je pravda.

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle šaty vypadají dost zajímavě, to bude těmi volánky na té sukni :))) Ale na tobě vypadají elegantně a hezky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Petro,
    pokud bych se měla chytit nadpisu, tak raději "jen tak" než "do divadla". Myslím, že na rande, nebo nějaký méně formální večírek by to šlo, ale jinak to na mě působí trochu lacině. Ta kombinace barev je trochu zvláštní a mě osobně se moc nezamlouvá, ale to je otázka vkusu. A asi nejvíc mi na celém outfitu vadí ty brýle. Vypadáš díky nim příliš tvrdě. Dneska ode mně nezvykle kritika, ale snad se zlobit nebudeš :-)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit s Markétou. Brýle se k tomu vyloženě nehodí-je to úplný nevkus k tak hezky elegatním šatům...

      Vymazat
    2. Tak ja budu priste chodit se zanetem spojivek bez bryli, aby to nebyl nevkus, jo anonyme :).

      Vymazat
    3. Ehm ... Proč se hned urážíš? Kdybys napsala už předtím něco o tom, že brýle máš kvůli zánětu spojivek, ale takhle ...
      Hana

      Vymazat
  10. Tobě šaty moc sluší, ale není to můj styl. Ta červená mi k tomu moc nesedí, celé tělové s černou krajkou by byly lepší. Ale je to můj subjektivní názor :)

    OdpovědětVymazat
  11. Šaty su krásne, mne by sa možno pačila sukna dorovna, ako na púzdrových šatach, ale inak su krásne, čipka, farebná kombinácia. Neviem si zrovna k ním predstaviť telovu kabelku, ta čierna je asi lepšia. A čerešnička na torte ten nádherny odtien ružu na perách.....Beáta

    OdpovědětVymazat
  12. Mne sa to velmi paci :) hlavne vrch, cipku mam velmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vrch šiat a lodičky sú nádherné ! :)) <3

    OdpovědětVymazat
  14. Nelíbí se mi střih a jak ti nesedí u prsou.

    OdpovědětVymazat
  15. Za mě dnes ne :-( Také mi připadá, že šaty deformují postavu, podle mě je to tím horním rantlem jako by u sukně. A upřímně - fakt dělají velký zadek :-D Když i tobě, tak jak by potom šaty vypadaly třeba na 65kilové slečně? A vlastně se mi šaty nelíbí ani barevně...
    Ale rtěnka, boty a tvé nohy jsou boží <3

    OdpovědětVymazat
  16. Ja si myslim, ze prvy anomym nenapisal nic zle, iba vyjadril svoj nazor. A ty Petra nevies prijat nazor, ktory je odlisny od Tvojho. Nerozumiem, preco pises: kto chce psa bit, palicu si najde? Anonym Ta nechce trestat, iba vyjadril svoj nazor. Miriam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si myslim, ze jsi to nepochopila, protoze to nebyla odpoved anonymu c.1,ale c.2 ;), nikoliv konkretni reakce na prvni komentar. Krome toho, ja tam ani zadnou kritiku niceho nevidim a ani odlisny nazor od meho ;), vzdyt jsme se v podstate shodli, nejak te nechapu.

      Vymazat
    2. Ano odpoved bola anonymu c.2 ale s narazkou na c. 1. Ale to je v podstate jedno. Prajem ti pekne velkonocne sviatky:-)
      Miriam

      Vymazat
    3. Mila Miriam, to nebyla zadna narazka na prvni anonym, jak vidis, tak s nim souhlasim. To bylo jen suche konstatovani, ze sem pravidlne chodi lidi, kteri jen ryji, nic osobniho ano konkretniho, pouze jsem konstatovala fakt :).

      Vymazat
  17. Jsi dokonalá! Nádherné šaty!

    OdpovědětVymazat
  18. Šaty na mne působí velmi zajímavě a originálně a přesto, že já osobně bych si je asi neoblékla (preferuji spíše jednoduchost), na tobě se mi líbí:) Je moc fajn, že aspoň někdo se nebojí naše ulice rozsvítit zajímavými outfity:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti, dnes mě šaty vůbec, ale vůbec nezaujaly (jelikož bych v nich byla jako velryba:), ale hned na první fotce mě moc zaujal ten lesk/rtěnka. Nezlob se, tolik blog nesleduji...ale na tento produkt jsi recenzi nedělala, že? Pokud ano, budu ráda za odkaz od kohokoliv, moc mě zaujaly ty tmavé odstíny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, konkretni recenzi psanou tu asi opravdu nemam, ale chystam se o Jordane na cele video, jelikoz se na ni docela dost ptate :).

      Vymazat
    2. Tak to se podívám :)

      Vymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Tož jsem z outfitu trošku v rozpacích a nevím, zda se mi to líbí či ne:-) Styl šatů je zajímavý nápad, ale jak je to zkombinované, jak barevně, tak s tou krajkou, tak ten výsledek mi úplně nesedí. A přijde mi, že na fotce č. 4 a 5 je vidět, že ti ty šaty ideálně nesedí, hlavně je to vidět jak je jakoby pásek sukně, nepřiléhá ti to hezky k tělu, celý předek je ti takový volnější a nesedí.
    Tak nějak si myslím, že tento styl šatů by se mi více líbil jednobarevný a bez té krajky na hrudníku, jen s krajkovými rukávy.
    Jen tak bych tyto šaty nenosila, možno do divadla, na nějakou činohru, na operu jsou zase krátké.
    Ale jinak celková tvá kombinace, s lodičkami, psaníčkem, účes a líčení, to je moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  22. Šaty mi přijdou trochu překombinované, nicméně Petře velmi sluší. Originalitou přitahují pozornost a určitě nejsou určené pro každého, je třeba doladit správným účesem a doplňky, což se povedlo. Na Petře se mi velmi líbí návrat k ženskosti, není to žádná uniforma velkoměsta. Opravdu hezké! Zdravím, Stella

    OdpovědětVymazat
  23. Waw, nerozumiem toľkej kritike spodnej časti šiat, veď tá červená sukňa je najlepšia z celého outfitu. Vôbec ti tie šaty nedeformujú postavu a nemam pocit, že ti zväčšujú zadok. Šaty sú uplne genialne. Je na nich všetko čo má byť - spodná časť podľa môjho názoru naopak tvaruje a zženšťuje oblasti bokov a zadku. Ved nechceš mať snad postavu ako doska? A ako obrovské plus pre mňa prostredie - vlaková stanica? Perfektné, ako z filmu. Len jedina vec - ono to ma na ramenach vypchavky že? :-D tak tie by som ihneď odparala :-D Jenny

    OdpovědětVymazat
  24. Tohle bohužel není absolutně můj styl :/ ale jsou zajímavé to zas ano, každopádně je to asi první outfit který se mi u Tebe nelíbí, jinak jsi pro mě vždycky vzorem, ale každý podle svého gusta :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mě ty šaty přijdou překombinované.

    OdpovědětVymazat
  26. Není to můj styl,ale Vám to sluší a myslím,že i dělají hezkou ženskou siluetu.Stáňa

    OdpovědětVymazat
  27. Já osobně bych si je asi neoblékla,neměla bych odvahu :) ale šaty jsou nádherné :) také miluji ten retro styl :) já třeba milovala i šaty žen z Četnických humoresek :) nádhera prostě ;) Péti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak na první pohled mě vyděsily, ale čím víc na ně koukám, tím víc se mi líbí:) Ovšem nosit je vyžaduje dosti odvahy, protože fakt poutají pozornost. Docela by mě zajímalo co na ně říká Míra???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirovi se libi, ale ma na me radeji dziny treba boyfriendy a tricko :).

      Vymazat
  29. Šatičky se mi líbí, pro mě tedy přijatelnější spíše varianta do toho divadla. Tobě to moc sluší, ale podle mě je škoda, že máš ty brýle. Trošku to kazí ten celkový elegantní dojem :)

    OdpovědětVymazat
  30. peto tobe slusi snad vse jelikoz zensky co maji stihlou postavu si muzou dovolit snad uplne vsechno. saty nadherny! me se teda moc libej! a ty negativni komentare bych brala s nadhledem nebo usmevem? nos si co chces delej si co chces, je to pouze tvoje volba a tvuj zivot do kteryho ti nema pravo nekdo mluvit. komu se to libi tak se na to diva komu se to nelibi, at se nediva. toť vse.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, Tebe to moc sluší :)
    Ale šaty se mi vůbec nelíbí, připadají mi hrozně lacině a nehodí se k Tebe. Ale to je jen můj osobní názor.

    OdpovědětVymazat
  32. peto tobe slusi snad uplne vsechno, stihly lide jako si ty maji velikou vyhodu. krasne saticky!! negativni komentare bych brala s nadhledem nebo usmevem? nos si co chces, kdy chces a kam chces, je to kazdyho vec! komu se to libi ten se diva, komu ne, at se nediva. Toť vse :-). Ja te naopak obdivuju!

    OdpovědětVymazat
  33. Přeplácané, kýčovité, nevkusné... Jako stvořené pro Petru.

    OdpovědětVymazat
  34. Šaty jsou zajímavé, ale na můj vkus mi přijde, že překrajkované.:-) ale to je jen můj názor. Tobě to sluší, o tom žádná :)
    Celkový dojem mi však kazí sluneční brýle :/

    OdpovědětVymazat
  35. Mě ty šaty nějak nevadí. Jsem zvyklá, že nám chce Petra ukázat něco nového a inspirovat nás. Od toho taky blogování je. Nepotřebuju vidět stokrát stejný nebo podobný outfit na každém druhém blogu. Neříkám tím, že jsou ty outfity ošklivé, jen to, že bych se někdy podívala i na něco jiného. A jsem ráda, že někdo jako Petra konečně ukáže i něco jiného... Určitě to není každého vkus, ale nevidím důvod - psát urážlivé a protivné komentáře. Pokud to není někoho vkus, stačí slušně napsat, že se mi to nelíbí a nebo to vůbec nekomentovat. Popřípadě sám přidat nějaký tip, jak by to třeba vypadalo lépe a podobně. A když už teda někdo musí psát takové hnusné anonymní komentáře - tak by to dotyčný mohl komentovat né anonymně, ale tak, abychom se i my mohli podívat, jak je on "dokonalý". Myslím, že 3/4 lidí by takové urážlivé a protivné komentáře nenapsalo, pokud by bylo vidět, kdo jsou a jak vypadají a podobně. (nemyslím tím jen tento outfit, ale obecně)..Pokud vám článek něco přinese, inspiruje vás tak si z něj něco vezměte a třeba to sami použijte, od toho to je. Pokud ne, nekažte něčí práci urážkami, hledáním chyb a podobně. Nikdo není dokonalý..

    Celkově bych to zhodnotila tak, že je outfit hezky zkombinovaný a vůbec na mě nepůsobí přeplácaně. Sama bych si ho asi běžně neoblékla, ale na nějakou příležitost je to určitě zajímavý kousek..

    Přeju krásné Velikonoce i tobě i manželovi ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přínosný komentář, já to vidím úplně stejně, přece jde o inspiraci, stejně tak i v líčení, nemusí se to líbit, ale i tak si z toho můžu tu inspiraci vzít a to je podle mne podstata blogování :). Přeji také krásné Velikonoce :)!

      Vymazat
    2. Taky moc děkuju :)

      Vymazat
  36. Ahoj Peti, šaty vypadají krásně, brala bych je všema deseti! Moc Ti sluší, o tom není nejmenších pochyb! Nechápu negativní komentáře a už vůbec mně nejde do hlavy, proč tady někdo řeší jestli máš brýle nebo nemáš brýle !! Lidé jsou holt zvláštní ! Za sladěnou rtěnku se sukní jednoznačně palec nahoru!!
    Anita

    OdpovědětVymazat
  37. Ty šaty mají skvělý střih a barvy, ale které prase dělalo ty krajky... Takhle se s krajkou nedělá, chtělo to asi lepší švadlenku... I když, co chtít po čínských dětech, které dneska šijou všechno oblečení :P

    OdpovědětVymazat
  38. Špatný, laciný, nesedí Ti to, vždyť ani ty švy na straně v pase na sebe nenavazují, co je to zase za ulítlej experiment? V tom snad jedině na sraz kolotočářů!

    OdpovědětVymazat
  39. Mě se vůbec nelíbí.
    No a Mírovi se většina outfitů líbí, i tyhle šaty? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mira m na me radsi dziny a tricko, stay obecne zas tolik nemusi,ale rikal, jsou pekny, on to oblekani moc neproziva a neresi, spis rekne, kdyz se mu neco vylozene nelibi, coz byl v posledni dobe asi jen ten kobercovy peplum top.

      Vymazat
  40. Mě osobně se tenhle outfit a šaty hrozně líbí. Obvykle takové věci nemusím, ale v tvém podání to vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  41. šaty jsou pěkné, ale (což rozhodně není myšleno negativně) absolutně je zazdila Tvoje úžasná postava, krásný účes a celkově skvělé fotky. jsi neuvěřitelná kočka Peti a musím říct, že se mi naopak velice líbí, že máš odlišný styl a Tvoje outfity nejsou tuctové :))

    OdpovědětVymazat
  42. Lidi co se oblíkaj podle toho, zda je to moderní, nebo není..jsou pěkně trapný:)Nosit bychom měli, to co se líbí nám. Né to, co se určí někde za super trend. Achjo...Btw krásný šaty Péťo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplne souhlasim, taky to slepe nasledovani "trendu“ moc nechapu, navic dnes se nosi uplne vsechno :).

      Vymazat
  43. Mne s tieto šaty neskutočne páčia. Nebudem vravieť, že je to môj štýl, môj štýl je vlastne všetko čo ma zaujme a páči sa mi. Ako som už povedala, veľmi sa mi páčia, bolo by mi jedno, či si ich oblečiem len tak von alebo do divadla. Sukňa na šatách je TOP! Vždy sa mi takéto "extravagantnejšie" a "retro" veci páčili. Najlepšie na nich je, že nesplývaš s davom a najlepšie na tebe milá Petra je, že sa ich nehanbíš obliecť. Veľa ľudí je totiž dosť ovplyvnených okolím a aj keď sa im tento štýl páči, tak si nič také neoblečú, lebo sa boja reakcie iných, čo teda ja osobne nechápem! Tiež som taká bola, mala som v skrini kúsky, ktoré mi mohla závidieť aj Marilin Monroe, ale ani za svet som nič z toho na seba nedala, lebo čo by preboha povedali susedia?? Dnes si na seba oblečiem čokoľvek čo sa mi páči. Ja keby som mala takú postavu ako ty, určite do týchto úplne dokonalých šiat idem, len mám pocit, že by mi zvýrazňovali bruško...Tebe to každopádne veľmi pristane!! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Připomínáš mi slečnu Adlerovou ze seriálu Sherlock :D Byla to sice domina, ale nemyslím to špatně, když se poprvé objevila v záběrech, působila stejně tajemně, tak proto :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peti, prepac, ale toto nie....

    OdpovědětVymazat
  46. Krásný a originální šaty...mně by se hodily na tango, jak jsem je uviděla, vybavilo se mi prostě tango :o) moc ti sluší <3 jako vždy...

    OdpovědětVymazat
  47. Na mě jsou ty šaty moc překombinované. U první fotografie jsem se pro ně nadchla, ale u druhé už mě nadšení přešlo. Rozhodně bych zrušila ten volán u sukně! Máš nádhernou postavu, ale ne zrovna moc ženskou, ale kdyby si odstranila ten volán na sukni, nechala ji trošku delší a aby ti obepínala stehna, trošku víc zvíraznila pas a rozpustila si vlasy, tak by jsi vypadala úchvatně a žensky!!

    OdpovědětVymazat
  48. Tak mě se tedy líbí a moc! Originální, slušivé, něco nového, neokoukaného, navíc na krásné štíhlé postavě... Nechápu, co ti lidi řeší nebo čeho se bojí, je to přece zábava, pokaždé vypadat jinak, tak se odvažte a neřešte blbiny. Je to krásná inspirace, Peti, to se Ti povedlo!:o))

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, nádhera! Opět! Je možné zveřejnit odkud ty šaty máš? Strašně ráda bych po shlédnutí těchto šatů opět provětrala peněženku. Děkuju Zuzka

    OdpovědětVymazat
  50. Zuzko, moc děkuji a stačí kliknout na odkaz v článku, dovede tě to přímo na eshop :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, já to tam hledala a tentokrát si toho nevšimla,nebo se mi to nějak nezobrazilo. Děkuju a těším se na další outfity. Moc mě baví :)

      Vymazat
  51. Škoda, že vrchní díl má tu tělovou barvu, která se nehodí k Tvému barevnému typu - nejsi v těch šatičkách vidět, splývají Ti s pletí, vypadá to, jakobys měla vínovou sukni na černých krajkových kšandách. Ale jinak jsi krásná holka a šatičky jsou zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  52. Sto lidí, sto názorů. Za mně ano, moc Ti sluší! A vůbec nejsou retro!!! Máš štěstí, že si můžeše dovolit asijské velikosti :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Náhodou, retro se hodně nosí a paní Petře sluší opravdu moc. Kdyby fotky byly černo-bílé, tak bych si řekla, že je to nějaká prvorepubliková diva, kolegyně Adiny Mandlové a dalších krásných velikánek ;) Moc povedené.

    OdpovědětVymazat
  54. tenhle styl se mi moc líbí ačkoliv bych na něj sama nikdy netroufla :) šaty by se mi líbily ještě více, kdyby na té vrchní světlé části nebyla ta krajka. nějak se mi tam nehodí.

    OdpovědětVymazat
  55. :-) už se na šaty moc těším, doufám, že mi budou slušet také tak :-)

    OdpovědětVymazat
  56. šaty nejsou vůbec překombinované, jsou překrásné

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!