OOTD - volnočasově a minimalisticky

by - 21 dubna

Krásný sváteční podvečer vám všem,

dnes přicházím opět s outfitem, který je pro volné dny jako stvořený, alespoň podle mne. Zaznamenala jsem, že je máte překvapivě na blogu nejraději a tak se budu snažit zařazovat je a fotit co nejčastěji, ale to víte, musím k tomu "znásilňovat" Míru a ten také nemá pokaždé čas a foťák s sebou :).
 
Dnešní outfit byl úplně pohodlný a jednoduchý, skvělý na běhání po městě a musím říci, že různé kombinace různých střihů džín a křiváku mě tohle jaro taky hodně baví. Upřímně, tohle není nic světoborného, ale i přesto se mi tahle kombinace moc líbí. Myslím, že bílé lodičky tomu dodávají šmrnc a punc nevšednosti. Každopádně je to taková rychlovka, když potřebujete rychle vyběhnout a nevíte co honem popadnout, stejně jako v mém případě dnes :). Vlasy i makeup naprosto bez sebemenší snahy, takže to zachraňují sluneční brýle a účes můžu svést na silný vítr, který dnes foukal. Kombinace džínoviny, černé a bílé mne asi nikdy neomrzí a stále přicházím na nové variace, které se mi líbí.
 
Samozřejmě budu moc ráda, když mi dáte vědět, co na dnešní look říkáte a děkuji vám za všechny komentáře, které mi věnujete! Doufám, že jste měli fajn svátky a já se na vás těším zase zítra s videem jako každé úterý :)!
 


lodičky - Deichmann
džíny, kabelka, křivák, brýle - HM
tričko - Terranova
šálka - vietnamci
 

Lodičky určitě moc doporučuji, vloni jsme si přesně tyto kupovala v pudrově růžové, mají běhací podpatek a jsou moc pohodlné. Co jsem koukala, tak mají ještě tyrkysové, právě ty pudrové a růžové.








 
 
Mějte krásný večer!

You May Also Like

79 komentářů

  1. jedním slovem - NÁDHERA ♥
    N.

    OdpovědětVymazat
  2. Peťi, outfit je parádní a moc ti sluší. Lodičky jsou úchvatné, nějaké takové bych potřebovala, tak se po nich v Deichmannu podívám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je hezký, jen ho kazí ta šála a to nejen svou barvou, která naprosto splývá s barvou trička, ale i že ho vůbec máš. Ke kožené bundě se šátek nehodí. Je to takový ženský a ta bunda taková "drsná" tak to je jako nádherné šaty + motorkářské boty jestli mi rozumíš. Bez toho šátku by to bylo o dost lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ......"nádherné šaty a motorkářské boty"..........mohou někdy spolu vypadat dobře ;-)
      Právě kombinace ženskosti a "drsnosti" je zajímavá. Aspoň pro mne.

      Vymazat
    2. souhlasím, já mám kombinaci zdánlivě neslučitelných kousků také ráda, třeba právě křivák šaty mi přijdou úplně super :)

      Vymazat
    3. Ja naopak treba zastancem nadhernych satu a k tomu motorkarskych bot jsem (myslim tim treba biker boots) a s krivakem obzvlast, ale v tomhle pripade s tim satkem bohuzel musim souhlasit, stejne jako s tim minulym v nedavnem outfit postu. Stacilo by ho jen lepe uvazat, napr takhle http://images2.chictopia.com/photos/iamappleorchard/10007479239/black-lace-dress-black-leather-jacket-heather-gray-h-m-scarf-black-steve-m_400.jpg; http://youroutfittoday.com/wp-content/uploads/2013/04/geraldine_v-Mango-biker-leather-jacket-Alexander-McQueen-scarf-Zara-jeans-Louis-Vuitton-bag.jpg; tady to "propleteni" me prijde hrozne staromodni, nebo jak to mam rict, kazi to jinak ten suprovy outfit :) a ne, opravdu hned nejsem zadny zakomplexovany anonym, jen nemam ani u jednoho ucet :) Andrea

      Vymazat
    4. Mě se líbí kožená bunda a třeba krajkové šaty. A šátek si myslím, že se hodí úplně. Kdyby byl nějaký vyloženě kytičkovaný tak asi ne, ale jednobarevný? v pohodě. sice splývá,ale myslím, že to nevadí.

      Vymazat
  4. ta poslední fotka je luxusní :) a lodičky z Deichu mám do práce několikery a klidně v nich vydržím celý pracovní den.

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduché, ale má to šmrnc:) Vypadá to skvěle, jako všechny tvé outfity:)

    OdpovědětVymazat
  6. Je pěkné zjistit, že i blogerka takového formátu (jestli se to tak dá říct :D ) jako jsi ty, si vyrazí bez dokonalého makeupu a zachraňuje to slunečnímu brýlemi :D :) (nemyslím to nijak zle). Outfit, pravda, je takový obyčejnější, ale přesto velmi slušivý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, ale myslím, že to jsou až moc velká slova, jakýpak formát :D.......

      Vymazat
    2. Yellow Beauty Life: ty děláš jako kdyby byla Petra nějaký bůh :D vždyť je to úplně normální ženská tak proč by musela všude chodit s dokonalým make-upem :D Je stejná jako dalších x milionů žen v ČR a po celém světě.

      Vymazat
  7. Jednoduché, ale šik!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. :) Outfit je moc super. :) Já sem křivákům propadla až letos a minulý týden mi došel z Asosu a jsem nadšená. :) Přesně můj styl ležérně, ale jednoduše. :) Si kočka Petruš :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, moc ti to sluší..miluju šátky a jestli můžu doporučit tady je super návod jak je navázat na 25způsobů..
    https://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU
    Krásné pondělí :) Lenka

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný a jednoduchý outfit :) moooc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, džíny ti padnou parádně! A musím říci, že od té doby, co děláš fotky i v pohybu, tak mě baví mnohem více outfitové čánky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Super džíny a tričko, moc se mi ale nelíbí to, jak máš uvázanou šálu. Více by se mi líbilo, kdyby nebyly vidět volné konce (styl nekonečné šály). Já se inspiruji tutorialy z youtube :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné, jednoduché, paráda! Tleskám! Můžu se zeptat jen k těm lodičkám, mají nějak měkčenou výstelku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju, ja myslim, ze jsou klasicke,ale pohodlne opravdu jsou, tedy pro mne, ja jsem na podpatky zvykla.

      Vymazat
  14. V jednoduchosti je prostě krása!Já bych si místo lodícek vzala svoje milovaný conversky,ale k tobě lodičky sedí;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě ty lodičky moc nechápu. Péťe moc sluší, na fotce je to pěkný, ale pokud to má být ležérní outfit na běhání po městě, tak hlasuju také pro Conversky :) Tohle mi přijde padlé na hlavu :)

      Vymazat
    2. tyhle lodicky maji nizky podpatek a chodi se v nich skvele, musite to brat tak, ze nektere z nas jsou na lodicky zvykle ;)

      Vymazat
    3. Nezlob se na mě, ale lodičky prostě nejsou ležérní obuv. Ale sluší ti, to ne že ne.

      Vymazat
  15. Vypada to lezerne a stylove, takze ja rozhodne tleskam! A moc ti to slusi na vsech fotkach, i kdyz jsi jak pises neucesana a nenamalovana :) jsem moc rada, ze tvuj blog znam, jsi hrozne inspirativni!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezke. Jenom ja nesnasim natrhane dziny, tahle moda der na kalhotech mi prijde priserna. Takze ja si musim odmyslet ty tvoje dziny a pak davam palec hore. Lodicky vypadaji super, pujdu si je vyzkouset, jak se v nich chodi. Ja ostuda ve 34 letech jeste nikdy nemela lodicky. Mas v nich silonove ponozky nebo na boso? To pak ale asi tlaci ne a smrdi nohy? Ja zavrene boty nikdy bez ponozek nenosila, prave z vyse uvedenych duvodu.

    OdpovědětVymazat
  17. Outfit je super, jen šála by se mi líbila tak ledabyle omotaná kolem krku, ale to by se líbilo mě :) Ty lodičky jsou parádní, bílé lodičky jsem vždy představila tak akorát na svatbu, ale v poslední době se mi líbí víc a víc. Asi si je taky budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  18. Opravdu povedený outfit. V jednoduchosti je vskutku krása.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  19. Fakt se lepšíš s těmi outfity! Dřív se mi tady líbila spíš různá videa a líčení, ale teďka i když je tady outfitový článek, tak je super :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná jsi a ty lodičky jsou krásné ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se nelíbí ty džíny a to z toho důvodu, že ti dělají ještě křivější nohy než vůbec máš a o váze nemluvím, měla by jsi papat Péťo, nevypadáš vůbec zdravě.

    OdpovědětVymazat
  22. Outfit super, akorát se mi nelíbí ta kombinace lodiček a kabelky. Samo o sobě je oboje supr.. ale dohromady pro mě nee - jsem zastánce, že boty a kabelka mají ladit :) Ale jinak jsou ty lodičky luxusní.

    OdpovědětVymazat
  23. Přála bych si mít tvůj šatník! :D

    OdpovědětVymazat
  24. super kombinace, Peti, takové mám ráda... na ty lodičky se půjdu schválně podívat! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Na te prvni fotce vypadas jako tehotna :) ale slusi ti to moc

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkné Peti!! Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak tohle se mi líbí moc :) přijde mi, že tyhle džíny tě dělají "silnější" (v asi sto uvozovkách, protože jsi pořád velmi štíhlá :D ), ale jako myšleno v tom nejlepším smyslu! V černých mi přijdeš hubená až moc, takhle je to krása :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nechceš někdy zkusit dát ty špičky od sebe? Zkrátka normálně, pěkně vedle sebe a rovnoběžně? :D Já jsem si párkrát zkoušela jen tak stoupnout se špičkami k sobě jako to děláš ty (normálně je takhle nedávám) a vypadalo to teda fakt divně, dokonce jsem měla i mezeru mezi stehny, což se teda divím :D Nechceš to fakt někdy jen tak cvičně zkusit na focení? Přijde mi, že tím postojem tak trochu zkresluješ svoji postavu. Přeci jen když jsem viděla co to udělalo s mýma nohama, co to pak musí udělat s těma tvýma, které jsou přeci jen hubenější? :d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D boze boze, minule se me nekdo ptal, jestli bych si nemohla zmerit obvod stehna a ted zs tohle, kam na to lidi chodite? Mezeru mezi stehny mam normalnen ja nevim, tak se koukni na moje outfitova videa, jestli to chces zkoumat, fakt nevim co na to vic rict :D.

      Vymazat
    2. To jsem nemyslela ve zlém, jen že by nebylo špatné zkusit někdy udělat fotku, kde budeš mít špičky od sebe. Jestli by byl vidět nějaký rozdíl nebo ne. Chápu, že když takhle chodíš normálně se špičkami k sobě (v jednom video jsi to říkala pokud se nepletu) tak ti to přijde naprosto běžné. A ne, opravdu nemám v zájmu nějak detailně zkoumat něčí nohy, jen jsem tím zkrátka chtěla říct, že by nebylo špatné zkusit udělat nějaké fotky, kde bys měla špičky kousek od sebe a třeba by to vypadalo dobře. Ber to spíš jako dobrou (a nebo špatnou, to je na tobě) radu.

      Hana

      Vymazat
    3. A mně se to zrovinka takto líbí, špičkami k sobě:o)) Je to takové nevinné a zároveň svůdné... Prostě sto lidí, sto chutí, proboha lidi, neřešte blbiny!! Peti, perfektní, já si snad ještě na stará kolena pořídím podpatky:o)) Za mě palec nahoru, nebo spíš oba palce:o)))

      Vymazat
    4. Tohle je opravdu vtipné:-) Peťo, palec nahoru za klidnou reakci...já bych už řádila jak tajfun:-D

      Vymazat
    5. Musím souhlasit s anonymem...přijde mi, že to občas vypadá, že trochu šmajdáš...:/ ale to si neber osobně, outfit je v pohodě.. :)

      Vymazat
    6. ano, opravdu chodím více špičkami k sobě, možná šmajdám, fakt nevím :D, omlouvám se, ale pro mne tak nedůležitá věc, že nejsem schopná vám relevantně odpovědět, ale mohu se pokusit příště stát se špičkami víc od sebe :D, doufám, že neztratím rovnováhu.....

      Vymazat
    7. Hnátky křivé, pod plachetkou osoba:)))....

      Vymazat
    8. šmajdáš bohužel a to není licjotivé, zvlášť, když s tím nechceš nic dělat. Hold nohy nejdou "vybělit"...

      Vymazat
  29. Ahoj Peti,prosim ten krivak je z letosnu kolekce nebo už starší?Dekuju za odpověď.Verca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verco, jojo, kupovala jsem ho docela nedavno :).

      Vymazat
    2. Dekuji,tak to se po něm podivam😊 outfit se mi líbí,to ze mas černou kabelku a bile lodičky mi přijde v pohodě.Neni nutne mít stejnou barvu kabelky a bot,umění je to krasne sladit.Jediné co bych vyměnila,tak tu bílou šálku,jak tady psaly holky v komentarich.Uz mas bile tričko a tím si dorovnala barvu bot.Mozna zkusit nějakou modrou,když mas ty svetle džíny.Jeste jednou dekuju😊pa

      Vymazat
    3. Veru, vůbec není za co, děkuji za tipy a at dobře pořídíš :)!

      Vymazat
  30. Takhle kombinace se moc líbí a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak ty bílé lodičky jsou opravdu krásné!! Strašně se mi líbí bílé boty, i když vím, že o ně se musí nejvíce starat, ptž se nejrychleji zašpiní. Na tobě ty lodičky vypadají krásně( stejně jako vše ostatní). Já bych si je ale asi nekoupila, protože poslední dobou se nějak necítím dobře v podpatkách. Vůbec. Ale místo lodiček mám čistě bílé baleríny, takže se tvým outfitem, s menšími obměnami, asi inspiruji :) To jsem vlastně udělala už několikrát. :D

    OdpovědětVymazat
  32. Petro, kde máš všechno to oblečení, máš na oblečení snad jednu celou místnost v domě. Nebudeš dělat nějakou burzu oblečení, takový výprodej? M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mam normalne jednu skrin spolecne s Mirou a nahore nastavec n sezonni veci :). Na votocvohoz prodavam, tak mrkni kdyztak tam, ucet petralovelyhair ;).

      Vymazat
  33. Mně se to líbí! Hlavně džíny jsou super, ale je pravda že tu šálu bych uvázala nějak jinak. Bud jen tak přehodit přes krk, nebo ledabyle obtočit a bylo to perfektní!
    Jinak tento střih a úprava vlasů se mi na tobě líbí ze všech tvých vlasových proměn úplně nejvíce :) Kéž by to i mě takto drželo :)

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělý, slušivý, vypadá to moc dobře. Ale co ti vždycky závidím je ta tvá kabelka...hmko u nás není a takovou pěknou černou a pevnou kabelku, která má i dlouhý ucho, prostě nemůžu sehnat. Je to věda...všechno vypadá, jak pro mou babičku, tahle by se mi moc líbila.

    OdpovědětVymazat
  35. Podľa mňa,je to jeden z tvojich najlepších outfitov ! :) Krása, len tak ďalej <3

    OdpovědětVymazat
  36. Péťo, tohle je pro tebe outfit jako stvořený! Hlavně ty boty a nehty jsou moc povedené! A to prostředí taky!
    Jsi má nejoblíbenější youtuberka a tyhle ty OOTD články jsou od tebe moc fajn a často mi udělají úsměv na tváři! A tenhle není vyjímkou! Jsi prostě NEJ!!! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Peti,zeptám se, kolik stál křivák v HMku?

    OdpovědětVymazat
  38. Jsem jediná, komu přijde, že ten křivák Pétě absolutně nesedí v oblasti ramen?? I když je to hádám velikost 34, v HM i XS jsou velikosti S-M, tenhle křivák na mě působí, jako kdybys ho ukradla staršímu bráchovi, který nosí velikost L. V ramenou je ti velký stejně tak jako rukávy jsou ti hodně volné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám 34, menší se nedělá, nemyslím, že by mi byl až tak velký,když pak pod to chceš dát svetr nebo něco....ale budu vděčná za tip, kde sehnat menší ;), obecně saka, bundy, všude je mi to větší ;).

      Vymazat
    2. Petrus v detskem oddeleni v CA ci HM nebo detsky Next. Mam od nich bajecny krivak, uz z lonska. Daji se tam objevit skvele kousky. Maji do vel. 164, ja si kupuju 158, 152, jak co.

      Vymazat
    3. Stejné bundičky/křiváky mají celoročne v Pimkie (mají i velikost 32, ačkoli i ta vel. 34 je na úrovni té 32 :D) a celkově Zara má u bund menší číslování. V HM mi prostě přijde, že ty 34 (samozřejmě jak u kterého kusu) odpovídají vel. 36-38.

      Vymazat
    4. děkuji, mrknu se, Pimkie - to mi přijde velikostně stejné, jedině to dětské :)

      Vymazat
  39. Taaaaaaaaak jo nemůžu se nezeptat.... Už nějakou dobu mě to "trápí", tak se zeptám odbornice... Jak chodit po městě - po kostkách, po kočičích hlavách (škvíry, díry... ;) ) aby sis nezničila podpatky?!!! :o Mám nové kožené lodičky a na nich se pochopitelně ukáže každý škrábaneček.... Potažmo na jakýchkoliv lodičkách, obzvláště s potaženým podpatkem... Prostě se bojím chodit po kostkovici... Necítím se v tom jistě... Připadá mi, že je to spíš na baleríny nebo klínek a v práci se přezout... Jak to zvládáš, aniž bys vypadala komicky, soustředěně na chůzi?!
    Jinak outfit samozřejmě na jedničku ;))) To myslím není nutno komentovat :)

    Měj se krásně,
    Mia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj .), no je to boj, popravdě na to asi žádný trik není, na kostkách prostě koukám pod nohy a podpatky si odřu taky, no :(, nemyslím si, že by se s tím dalo něco dělat......ale jestli má někdo nějaký zázračný tip, sem s ním. Ono existují i nějaké návleky na podpatky,ale vypadá to strašně.

      Vymazat
  40. Tu bundu máš skvělou a džíny taky! Hlavně ti to moc sluší a fotky jsou povedené.:)

    OdpovědětVymazat
  41. Můžu se zeptat jak se v takových lodičkách chodí po takových šutrech?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v těhle docela dobře kupodivu, jsou opravdu pohodlné :)

      Vymazat
    2. A tak mě napadlo nemáš nějaký typ jak se správně naučit chodit v podpatkách?...Možná by se i hodil nějaký článek:)

      Vymazat
  42. Super, ty lodičky tomu hrozně moc daj :)

    OdpovědětVymazat
  43. me se to tedy libi a moc, jedine co me jaksi bije do oci jsou ty uzke dziny ,ktere nejsou moc slusive a zvyraznuji krive a vyhuble nohy, mnohem vic se mi na tobe libily ty boyfriendky, ty ti fakt neskutecne sekly- takze stejny outfit s temito dziny a super!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Krásná kombinace, ale ty lodičky? S takto vysokým podpatkem bych asi měla problém v nich dojít na autobus, natož běhat :( Ale celkově to vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!