Pozvánka do nové pobočky parfums.cz + OOTD černobílé puntíkatě :)

by - 28 dubna

Krásné pondělní odpoledne všem mým skvělým čtenářům,

 
dnes mám pro vás další speciální článek z akce, která se konala minulý týden. Řekla bych, že parfums.cz je jedním ze známých českých eshopů s kosmetikou a tak když mi přišla pozvánka na návštěvu nové pobočky a výdejního místa v OC Europark, s tím, že tam mají Artdeco studio a že na nás vizážistka předvede nové jarní a večerní trendy v líčení, tak jsem ráda kývla. Přiznám se ale, že jsem se hlavně těšila na setkání s Rendy (která nakonec nemohla dorazit) a Luckou z GTL a nově jsem poznala obě Verunky z Verunek :).

vizážistky, já, Lucka, Verunky

Prostor je skutečné krásný a jako správné blogerky nás samozřejmě nejvíce zaujal stojan s kosmetikou Artdeco. Nevím, zda tuto značku znáte, ale já si pamatuji, že kdysi bývala normálně v drogeriích a kupovala jsem jí moc ráda. Zvláště super je báze pod oční stíny a vím, že se mi tenkrát líbily i stíny a tentokrát mne zaujal krásně světlý růžový korektor a moc pěkné rtěnky. Podobné odstíny už ale vlastním, takže nic :). Taky s mou sbírkou rtěnek je docela těžké trefit se do odstínu, který ještě nemám.  Vlastně se to povedlo Lucce, která měla ten den tak boží fialovou rtěnku, že tak úžasnou barvu jsem ještě neviděla.....Vás ale asi nejvíce zajímá, jak proběhla celá proměna a jak jsme si to užili, tak pojďme na to :)! 

Hned po příchodu nás uvítala Martina z marketingového oddělení, která nám vysvětlila, co se bude dít. Nejdříve nás tedy nafotili "před proměnou". Já jsem na sobě měla líčení od rána, cestování, běhání po městě, vyřizování, bouřka a zmoknutí, no večer už to opravdu nebylo nic moc, takže jsem se na nějaký upgrade docela těšila :D!



Pak jsme konverzovali a okukovali kosmetiku. No, znáte to, když se sejdou nadšenci do líčení, jak to asi může dopadnout :D.....



Kdo jiný vám bude rozumět lépe, než kolegyně, že jo :D!

Posléze nás usadili do vizážistických křesel a začli vylepšovat :). Přiznám se vám, že vždycky, když se mám svěřit do cizích rukou, jsem z toho trošku nervozní. Přece jen, jsem už na nějaký svůj styl líčení zvyklá a doposud nemohu říci, že bych si z líčení, které na mně vytvořil někdo jiný, sedla na zadek.
 
Před - červená rtěnka se mi ten den hodila. Stíny jsem měla jemňoučké béžovohnědé a kvůli tomu, jak mám citlivé oči jsme se dohodly na tom, že je nebudeme úplně odličovat, paní vizážistka měla vizi výraznějších očí a přirozenější rtěnky, což je druh líčení, které já sama také ráda nosím, takže jsem se těšila.



Rtěnka je dole, jakpak to dopadne? :)

Být na druhé straně a nechat se nalíčit se mi moc často nestává.....

Paní vizážistka na mě použila dekorativku Artdeco. Musím říct, že jsem si s ní velmi příjemně popovídala o kosmetice, zvláště o té pečující.

Také to se mnou asi neměla jednoduché, protože jsem ji otravovala dotěrnými dotazy o desinfekci štětců a kosmetiky, jelikož než jsem se nadála, použila na mě lesk přímo aplikátorem z lahvičky, což mě zarazilo a tak jsem kontrolovala jak je to s desinfekcí.

Musím přiznat, že líčení jí šlo docela od ruky, akorát nemůžu říci, že by byla úplně jemná, jak jsem zvyklá já :).



 Celé líčení bylo jemné a pěkně vystínované. Na očích jsem měla modré stíny s modrou tužkou, které na fotkách vypadají asi více šedě. Je to barva, kterou sama v líčení příliš často nepoužívám, ale když už, tak si s ní vyhraji a vím, že mým očím docela lichotí. Rtěnka s leskem byly poměrně přirozené, proti takovému odstínu nic nemám, jen se nelíbilo vykreslení kontury rtů, já prostě potřebuji konturku :)!


Celý výsledek před a po vidíte níže na fotkách :). Musím říci, že celé líčení jako celek bylo příjemné a barevně harmonické. Je to taková klasika, barvy, které mi sedí, ale přiznám se vám, že osobně jsem na tom nic z jarních či letních trendů nespatřila. Nicméně, cítila jsem se v něm dobře, za to patří paní vizážistce pochvala. Víte, já mám vůbec na líčení od profíků asi přehnané nároky, prostě čekám něco víc, zajímavějšího, lepšího......a to nevím, zda se úplně povedlo. Ano, je to pěkné, o tom žádná, ale na druhou stranu mi to přijde poměrně fádní a obličej to nerozzáří. Je mi jasné, že nejsem žádná modelka a už mám také nějaký věk a že vizážistky nejsou plastický chirurg :D, přesto jsem čekala větší bombu a kreativitu, což ovšem neznamená, že líčení nebylo opravdu hezké a že jsem ho paní vizážistce nepochválila :). Tuším, že někdo z vás zase napíše, že jsem nevděčná, ale tak tomu není, jen nevím nač se schovávat a nemoci být upřímná.
 
Vlevo jak jsem přišla po celém dni, vpravo líčení od vizážistky.



Na památku jsme dostaly fotografie, taštičku vzorků a poukázku na nákup v internetovém obchodě.




 
No a protože vás nechci ochudit ani o outfit, který jste už vlastně viděli v mém videu o oblečení, následují další fotografie. Snad vás s nimi dnes neunudím.
Sáčko a puntíkatá sukně jsou pro mě bezvadná a pohodlná kombinace. K tomu praktický cop a nízké lodičky a člověk se cítí pohodlně celý den......


sáčko - Choies
tričko - Amisu
sukně - Persunmall
lodičky a kabelka - C&A
silonky - Bellinda 15 DEN matt - a pozor, koupila jsem si nové balení těchto silonek v DM drogerii, po tom, co mi někdo z vás psal, že si je koupil a jsou lesklé a opravdu, silonky v novém balení nejsou tak matné jako bývaly ty v tom starém! Takže pozor na to a opět zahajuji hon na skvělé, úplně matné a světle tělové silonky, achjo...že vždycky přestanou dělat to, co je super!
rtěnka - Dermacol Long lasting 08









 
Mějte krásný zbytek dne a já se moc těším na vaše ohlasy a komentáře, ostatně  jako vždycky si moc ráda přečtu vaše názory. Napište mi, jestli se vám líbí profi líčení, jestli už jste se někdy byli nechat líčit a jak to dopadlo a co říkáte na můj outfit a tak vůbec :) ......




You May Also Like

131 komentářů

  1. Musím říct že mě se víc líbí když se líčíš sama.Mohla by jsi zastoupit vizážistky hnedka :)
    A ta konturka mi taky chybí ,jak už jsem na to u tebe zvyklá.

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení se mi teda vůbec nelíbí... přijde mi trošku jak z jiné doby. Modrý stíny, červená pusa, no celkově teda divný :/ Ty se nalíčíš 100x líp. Což i ty sama víš. Nechápu, co je to za vizážistky :) ostatní namalovali taky tak "nic moc"? Outfit se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, abych byla upřímná, nějak mě to líčení nenadchlo do té míry, že bych se z toho posadila na zadek, podle mě Lucka přišla nalíčená líp, než jí udělali, stíny, co jí dali se mi moc nelíbily, Verunky jsem před pořádně neviděla, ale myslím, že ty nalíčené nebyly a po, nevím no, nemůžu říct, že by mě to nadchlo, ale určitě to všichni budou mít na blogu, tak uvidíme jaké budou ohlasy :).

      Vymazat
    2. Ale Peťa si tu pusu malovala sama. Červenou rtěnku volila k botám a kabelce. Ale máte pravdu, že sama se umí nalíčit lépe.

      Vymazat
    3. Petra se umí opravdu nalíčit mnohem lépe.

      Vymazat
    4. Ahoj Peťo, mně se taky víc líbí, jak ses namalovala sama :) Ale tak to bývá, práce vizážisty je dost nevděčná. Myslim si totiž, že v 90% případů vždycky vypadá líp, když se člověk nalíčí sám, protože "se zná" a to líčení svým způsobem přizpůsobuje svojí osobnosti, svému stylu, který vizážista či vizážistka nezná, takže je pro něho/ni těžké to trefit. Já jsem byla nalíčená od vizážistky dvakrát a ani jednou se mi to nelíbilo, o když byla slečna vizážistka profík, ale já jsem se v tom "nepoznávala", nebyla jsem to já.. To myslím hodně udělá :) Mirka

      Vymazat
    5. Mirko, souhlasim, proto by se spravna vizazistka mela klientky ptat na to, jake jsou jeji preference, jak se bezne lici atd a ne jet jeden styl na vsechny ;).

      Vymazat
    6. To souhlasím! Když mě líčila vizážistka Artdeco na veletrhu, tak se mě sice zeptala, co preferuji a i když jsem jí řekl, že výrazné rty, tak mi udělala výrazné oči a nude rty, protože to dělala každýmu.... se ani nemusela ptát :D

      Vymazat
    7. No to je taky dobry :D, jak to chcete? Tak jo, udelam to obracene :D....

      Vymazat
    8. Jinak kdo by chtel kouknout, tak Lucka uz ma sve liceni take ne blogu ;) a ackoliv ve skutecnosti se mi vic libilo to, jak prisla nalicena, tak na fotce se mi vic libi liceni od vizazistky,ale je to spise fotkou a osvetlenim, ono ty zarivky take hodne zkresluji :).

      Vymazat
  3. Petí, strašně Ti to sluší! oblečení, vlasy, líčení... jsi prostě nádherná :)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit ti velice sluší :))) No co se týká líčení tak bych spíše zvolila něco více výraznějšího :)) Ale jako vizážistka to pěkně nalíčila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, tak pokud mám být upřímná, sama se namaluješ daleko lépe.. Artdeco miluju, celá akce musela být určitě fajn...:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nwm jestli je to tím, jak je to focené, ale zdá se mi, že ty oči máš jinak namalovaný (od paní vizážistky) :D. Každopádně se mi líbilo víc tvé líčení. Červená ti sekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám je od vizážistky namalované jinak :) a děkuji moc!

      Vymazat
  7. Peťo, nemůžu se na vás vynadívat. Vaše líčení je daleko mladistvější a prozářenější, než to od paní vizážistky. Já sama se líčit neumím, takže si vystačím make-upem, korektorem, řasenkou a tužkou na obočí, o to víc obdivuji Vaše kouzlení se stíny všech barev. Ráda sleduji Vaše videa, články i příspěvky na facebooku - líbí se mi, jak jste skromná, upřímná a upovídaná - zkrátka si na nic nehrajete. Mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, hrozně moc Vám děkuji za krásný komentář, moc jste mne potěšila. Přeji krásný den a doufám, že se Vám tu bude líbit i nadále :).

      Vymazat
  8. Me se tedy vice libi tvoje liceni nez od vizazistky. Me vizazistka licila 2x na foceni a teda nicmoc, z toho jednoho jsem se dokonce osypala a to nijak citlivou plet nemam.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se teda víc líbí líčení Tvoje než její. Ty oči mi přijdou takové moc bledé a nalevo (z mého pohledu) to vypadá jako nerozblenděné a napravo že toho je míň. Celkově ty oči vypadají každé jiné, nemůžu si pomoct :D . Rovněž rty vypadají jakoby jsi měla rtěnku, ale ta se postupně nějak ztratila ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A docela by mě zajímalo, jestli líčili i Lucku, na to jsem zvědavá :)))

      Vymazat
    2. Že jo! Je to křivý, já si taky říkala :) Karol

      Vymazat
    3. Tak třeba to je tím světlem ... počkáme co napíše Péťa :))

      Vymazat
    4. tak o rtech jak jsem psala, ty prostě byly špatně, bez kontury, oči nevím, ty se mi zdály ok, možná je to světlem, opravdu netuším, nevšimla jsem si :)

      Vymazat
  10. líčit jsem se takto nechala jednou a úplně levné to nebylo a vypadala jsem jako klaun. Výrazné oči, výrazné rty, výrazná líčka. Styděla jsem se celou cestu domů a doma se odlíčila a namalovala po svém. Vizážistka samozřejmě tvrdila, že mi to moc sluší, že to není moc výrazné atd., ale jak se v tom člověk necítí... prostě jsem tak zmalovaná nikam jít nemohla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto já se asi nikdy líčit nenechám.
      Jednou (asi 2 roky zpátky) když jsem začínala se o to trochu zajímat, tak mě nalíčila jedna paní na svatbu a to musím říct, že vypadalo dobře a i jsem se v tom cítila příjemně. Takže jsem byla spokojená. Ale co jsem viděla různé fotografie z líčících akcí například Mary Kay atd. tak jsem se docela nasmála :D

      Vymazat
  11. Ahoj Petí, za mě líčení od paní vizážistky tedy rozhodně ne. Musím říct, že není jediné Tvé líčení, nad kterým bych nežasla, včetně toho, které jsi měla před proměnou. Ale to, co Ti bylo vytvořeno se mi opravdu nelíbí. Mám pocit, že Tě to dělá starší a celkově je to takové nemastné neslané, divné. Ty máš prostě zlaté ručičky a tady vidíš, že se Ti jen tak někdo nevyrovná!

    Hezký zbytek dne! :)

    OdpovědětVymazat
  12. A jak to tedy bylo s dezinfekcí lesku na rty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, bylo mi řečeno, že vše desinfikují, ale nevšimla jsem si, že by po Verče paní vizážistka desinfikovala třeba štěteček na rty, zdálo se mi, že ho jen otřela do ubrousku a s tím leskem jsem to teda nepochopila, ten se přece vydesinfikovat nedá, protože se dává na ruku a nanáší štětečkem a ne přímo z lahvičky, byla jsem docela naštvaná, že to na mě dala ani jsem nestihla zareagovat. Sice mi ukazovala desinfekci ve spreji, ale že ji tam měli ještě neznamená, že ji použili, protože já to neviděla, ale opravdu nevím, nerada bych kecala, každopádně na ten lesk to prostě nepoužila.

      Vymazat
  13. Souhlasím s Tebou, to líčení sice hezké je, ladí, ale upřímně řečeno, sama se umíš nalíčit opravdu lépe. Na fotce "po" mi dokonce přijde, že odstín make-upu je tak o půl až odstín tmavší, než normálně nosíš, že je to tak? A pokud mám porovnat obě fotograffie, na samonalíčená jsi rozzářenější, svěží, mladší. Možná to dělají i ty ostře konturované rty s krásně výraznou rtěnkou, každopádně Ti to moc sluší a působíš velice mladistvě (jak taky jinak, že :)). Ovšem paní vizážistce se povedlo z Tebe udělat trochu šedou myšku, vypadáš o něco starší než běžně.. a máš pravdu, ty rty jsou takové.. rozpité. Nemůžu si pomoct, také se mi práce paní vizážistky tolik nelíbí. Jak to tedy bylo s tou hygienou?

    OdpovědětVymazat
  14. no presne ako hovoríš, od vizážistky nic moc, trošku fádne, sama to vieš oveľa lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tvoje líčení bylo 1000x lepší... !!! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  16. Péťo, tento outfit se mi líbí moc a moc ti sluší! Tvé líčení rozhodně lepší, to od vizážistky mě vůbec nezaujalo. Já mam obecně ráda spíš výraznější, buď oči, nebo rty a tento make-up nesplňuje ani jedno. Zajímalo by mě, co řekla slečna/paní vizážistka na to, že tě líčí aplikátorem přímo z lahvičky? A jak na tom celkově byla s dezinfekcí kosmetiky? :) Jsem zvědavka no :))

    OdpovědětVymazat
  17. Teda Péťo tady ti to opravdu moc sluší krásné líčení (víc se mi líbí to tvé, než od vizážistky). Máš skvělou postavu!!! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti co fotka, to hezčí kočka na nás kouká ! =)

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se 100% líbí víc tvoje líčení :) To od vizážistky mi přijde takový "vyblitý", nijaký :D Ale možná je to jen můj pocit...

    OdpovědětVymazat
  20. Peti a jak to dopadlo s tou hygienou při líčení? A taky se přikláním k tomu,že tvé líčení ti sedí líp. Ty si nás hold zmlsala tvým kreatívním a hravým líčením se...

    OdpovědětVymazat
  21. líčenie je pekné, ale naozaj nič extra.. a pery bez vrchnej kontúrky ti vytvárajú prísnejší výraz tváre, podla mňa. holt, si šikovná, tebe nikoho na líčenie netreba ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Všeobecně se mi moc líbí, jak se líčíš, co se týká očí, obočí, rtů ... U líčení od vizážistky mi připadá, že použila jiný pudr, tvářenku, nevím co, trošku mi připadá, že tvoje pleť pak vypadala mladší a svěžejší (na obrazovce u mě doma tě vidím na fotce po víc do broskova a vypadáš tam moc dobře):) Stíny a rty mě ale od ní nenadchly, sorry. PS. Ty prostě JSI typ na výrazné rtěnky. Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  23. no musím říct, že to tvé líčení se mi líbí mnohem víc. to od paní vizážistky sice hezké je, ale... nevím no. není to ono :)

    OdpovědětVymazat
  24. přijde mi, že namalovaná od vizážistky vypadáš deset let starší, než když se namaluješ sama. To ti to sluší i po celém dni běhání po městě ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti! Hrozně ti sluší tvůj outfit :) Jinak líčení jsi měla hezčí předtím dle mého názoru :))

    OdpovědětVymazat
  26. No já nevím, Peti, podle mě se sama umíš nalíčit o hodně líp. :-) Každopádně outfit jako vždy perfektní. To sáčko se mi moc líbí a boty a kabelka... super! :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Double Push up si nechala doma?

    OdpovědětVymazat
  28. Já teda nevim...ale mně to líčení od vizážistky připadá křivé...možná je to fotkou, ale přijde mi, že máš každé oko jiné. Se rty souhlasím, je to prostě divný, ty si je umíš udělat daleko líp :) A taky mám pocit, že tě to líčení od vizážistky dělá mnohem starší a unavenější, nevim no, prostě člověk se asi umí nejlíp namalovat sám ;) Karol

    OdpovědětVymazat
  29. Po pár zkušenostech s vizážistkama jsem došla k závěru, že sám sebe člověk asi nalíčí nejlíp. Každý má jiný styl, na který je zvyklý a hlavně každý zná nejlépe právě tu svojí pleť:) Po zkušenosti kdy mi slečna vizážistka nakreslila tmavě hnědý obočí (jsem blondýna) a protáhla ho pomalu až ke spánkům už asi nikam nepůjdu :D Navíc mám hodně citlivé oči a některé produkty mi zkrátka vadí, což mně docela mrzí :( Asi jediná vizážistka ke které bych ráda zašla, bys byla právě ty, Péťo :) Jinak, moc chválim outfit.. nádherná kombinace barev a palec nahoru za puntíčkářsky sladěné doplňky..kéž bych nebyla líná a tady si občas s doplňky tak vyhrála :( :D

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, musím říct, že ti to moc sluší, i outfit máš krásně sladěný :) Paní vizážistka z tebe udělala takovou "šedou myšku" a trochu mi to přijde, jak stará mladá...nevím proč, ale vyloženě mě do očí bijí ty líčka, přijdou mi nějak mimo a chytají všechnu moji pozornost :/ Naopak tvoje líčení se mi moc líbí a tiše závidím odstín rtěnky, který já bych si nikdy nemohla dovolit.

    OdpovědětVymazat
  31. Líčenie z domu je určite lepšie! Vyzeráš tam tak oživene a sviežo. To líčenie ktoré ti spravila vizážistka teda nič moc, normálne s tým líčením pôsobíš unavene a staršie. Typické líčenia keď človek ide k obyčajnej vizážistke/kozmetičke ktorá tým makeupom až tak nežije. Ja sa už tiež nechodím líčiť k vizážistkám lebo vždy je to na jedno brdo a každému dávajú to isté. Človek asi sám najlepšie vie aké líčenie mu sluší najviac a to platí aj u teba :) Sama sa vieš krajšie nalíčiť.

    OdpovědětVymazat
  32. Mě se také líbí mnohem více líčení od tebe samotné. ;) Možná jsem moc náročná, ale od líčení, které dělá profi vizážistka čekám něco nového, neokoukaného, prostě něco ( :D) a ne vybledlé oční stíny, kterými není (z fotek) oko nijak viditelně vykonturované ani prozářené, ani lesk, který by na mě patlala aplikátorem, jenž mělo na pusu předtím spoustu lidí. :D
    Nikdy mě nějaká opravdová profesionálka nelíčila a ani mě to nijak neláká. Možná to zní blbě, ale myslím si, že se umím sama namalovat hezky, vím, co mi sluší, ale ani se nebojím experimentů a prostě si myslím, že to umím sama se sebou nejlépe. :D
    S pozdravem
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  33. Muselo to být super, ale Peťo ty se umíš nalíčit ještě líp :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Outfit je pěkný, slušivý a líčení je hezčí od Tebe.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky,
    jak to nakonec bylo tedy s desinfekcí u lesku na rty?:) Jinak více se mi líbíš nalíčená jak jsi od sebe..:)
    Jo a odkazy pod první fotkou máš obráceně :) pod "Luckou" máš blog Verunek a naopak :) tak jen pro edit :)

    OdpovědětVymazat
  36. Musím souhlasit s ostatními - sama se umíš namalovat mnohem lépe. To, jak tě namalovala paní vizážistka je takové nemastné, neslané a hlavně mi přijde, že takhle malují každého - akorát teda vymění barvy. Já jsem byla malována profi vizážistkou jenom jednou a to na přehlídku, takže to bylo výraznější, aby to vyniklo na fotkách a aby to obecenstvo vidělo a musím říct, že já sama jsem se snad ani neviděla, jaký tam byl šrumec. To byla moje první a taky poslední přehlídka a já nemám ani jednu fotku, tak jsem si teďka uvědomila :))

    Jinak outfit je pěkný, pohodový, moc se mi líbí to sáčko a sukně - puntíky nikdy nezklamou :)

    OdpovědětVymazat
  37. No mě se líbí obojí, tvoje líčení se mi zdá více sladěné s outfitem, výrazné rty spolu s kabelkou a botama, je to takový víc šik, ale i od vizážistky se mi moc líbí.
    Jednou jsem byla na "profi" líčení, otevíral se nějaký obchod, a rozdíl jsem teda viděla, protože mi dala opravdu výrazné zelené stíny které byly až nahoru k obočí, což byl pro mě velký šok, když sama nosím pouze jemné růžové či béžové stíny nanesené pouze na víčku. Prý že mi to líčení má ladit s zeleným tričkem. Nevím, já jsem si připadala přeplácaná. když barevné líčení, tak jednoduché oblečení aby se to netlouklo, třeba jako ty tady.
    Super článek, už se těším na další :)

    OdpovědětVymazat
  38. Outfit Ti moc sluší :). Osobně si myslím, že se umíš krásněji nalíčit, ta konturka mi tam taky chyběla

    OdpovědětVymazat
  39. Přesně tak, souhlasím s ostatními..sama se umíš líčit mnohem lépe :) sladění kabelky a lodiček do odstínu rtěnky je perfektní! :) a jen jsem se chtěla zeptat jestli si dělala nějaké video nebo článek na zdravý životní styl alias jak si udržet šťíhlou postavu? :D Nevím jestli si něco takového dělala, možná mi to uniklo, ale jen jsem chtěla říct, že máš máš nádhernou postavu! :) Chtěla bych se tebou inspirovat i v tomhle směru :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak přidávám se k ostatním, líčení od paní vizážistky se mi nelíbí. Přijde mi, že takhle malují každého. Modré stíny a rty do červena. Tvůj outfit se mi velmi líbí, lodičky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  41. Mně se teda to líčení od vizážistky taky nelíbí! Díky těm stínům ti nevynikají oči a rozhodně bych použila konturku! Na druhou stranu se mi více líbí u tebe ty jemnější rty. Ta červená tě dost přebíjí. Outfit jako vždycky úžasný! Hrozně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  42. Čekala jsem, co ti vyzážistka na obličeji vykouzlí a jsem zklamaná. Ty sama se líčí mnohem hezčeji :)

    OdpovědětVymazat
  43. Krásný outfit! Líčení se mi líbí daleko více to tvé, než od vizážistky. I ti lépe pasuje :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  44. No, s tou desinfekcí mě to tedy dostalo. Ani samotné líčení se mi vůbec nelíbí, myslím, že ti nelichotí, to první bylo mnohem hezčí, mladistvé. Artdeco mi není sympatické, nemůžu si pomoci. Na Interbeauty jsem se ptala jedné vizážistky na jejich bázi pod oční stíny v tubě, kterou jsem našla na netu a chtěla si ji koupit, (protože jsem si myslela, že by nemusela vysychávat jako ta v kelímku), a ona prý vůbec neexistuje ;-) Tak nevím tedy...

    OdpovědětVymazat
  45. Já se budu sice opičit, ale líčení od vizážistky se mi prostě nelíbí. Oči ti moc nevynikají, i když podle mě je to škoda. :-( Nepoužití konturky byla chyba! Ale outfit je moc moc moc pěkný! Mám doma podobné šaty, asi se budu inspirovat!!! :)




    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky Peti,
    oblečení super výběr a moc ti sluší! Brala bych všema dvaceti kabelku, boty, sukni, sáčko... Prostě všecko :-D
    A co se make-upu týče... sama se nalíčíš mnohem líp a šik, než jak tě namalovala paní vizážistka... :-)
    Měj se moc fajn! :o)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  47. Další z profi-vizážistů, který neobstál ... i já se přidávám k názorům, že tvé líčení bylo mnohem zajímavější, dodávalo ti šmrnc, při tom šlo o celkem decentní a elegantní make-up. Kouzlo výrazné rtěnky :D.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  48. outfit se mi moc líbí, tobě to jako vždy sluší ale.. to líčení mi přijde jak z dřívějších dob :/ jak jsi psala na fcb, někdy mi také přijde, že některé blogerky jsou lepší jak nějaké vizážistky
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  49. Jak se tak koukám Peťi, tak ti to sluší nejvíce. Samozřejmě. Jinak líčení se mi líbí víc tvoje, takové, co si líčíš ty sama ;-)

    OdpovědětVymazat
  50. Já tady asi budu černá ovce, ale musím za sebe říct, že líčení od vizážistky se mi na tobě líbí víc než to tvé původní. Moc hezky ti jakoby "vytáhla" z obličeje oči a i rty k tomu nějak ladí víc. Vím, že máš ráda výrazné rtěnky a tuhle jsi asi měla i sladěnou s outfitem, ale stejně je to bez ní hezčí. V tom tvém líčení z fotky křičí hlavně ta namalovaná pusa a zbytek je tak nějak upozaděný, kdežto paní vizážistka tak nějak podtrhla celkovou krásu tvého obličeje.
    Nejsem samozřejmě žádná odbornice a vím, že ani vizážistka nevystřihla nějak super zajímavé líčení, ale na běžný den mi přijde tak akorát. Jinak samozřejmě i sama se umíš nalíčit někdy krásně, ale tady mi přijde, že tě zrovna vizážistka "porazila".
    A ještě poslední poznámka, přijde mi, že ti až tak moc nesluší tenhle odstín rtěnky, líbí se mi na tobě víc různé tmavé burgundy a do tmavofialova odstíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rty se mi zdají také lepší nalíčené od vizážistky.

      Vymazat
  51. Asi jsem divná, nebo stará, ale líčení od vizážistky se mi líbí, je jemnější, Peťa vypadá mladší. Rty jsou bez konturky zvláštní, ale čím déle se na to dívám, tím víc se mi to zamlouvá. Oči se tak zdají výraznější, více vyniknou.
    Červená rtěnka mi přijde, že je s oranžovým podtónem, k typu pleti se nehodí, ale je krásně sladěná s kabelkou, botami a lakem na nehty.
    Líčit pusu bych si od nikoho nenechala - jako lékárnice dobře vidím, kolik lidí si k nám chodí kupovat mastičky na opary - ten jak jednou chytíte, už ho máte na celý život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, rty od vizážistky se mi libi vic, jsou mnohem přirozenější.

      Vymazat
    2. Barevne ty rty byly hezke, jak jsem psala,ale provedeni bylo spatne, vubec nevykreslila konturu, takze jsem vse mela jen ve stredu rtu v podstate. Jak jsem psala, liceni se mi celkove libilo,ale cekala jsem liceni v duchu jarnich a vecernich trendu, jak bylo na pozvance a to tohle tedy opravdu neni :)).

      Vymazat
  52. Silně pochybuji, že to byla nějaká dobrá vizážistka, protože toto co předvedla je velmi amatérské. Já se vizážistikou živím teprve 2. rokem, ale už i tak bych tě dokázala nalíčit o mnoho lépe. Navíc ten aplikátor lesku? To je vtip ne? Za tohle bych jí normálně vyhodila pracovat pro mě. Já používám VŽDY! jednorázové aplikátory a ten pak vyhodím a na další klientku použiji nový. Nikdy, ale opravdu nikdy bych nepoužila aplikátor, který je přímo v lesku a navíc ho pak ani nevydesinfikovala, což u něj ani nejde. Je to velmi neprofesionální přístup. Zajímalo by mě, jakou školu, nebo spíše kde kurz absolvovala, tu bych rovnou zavřela jestli TOTO pouštějí do profi sféry. Kateřina M.

    OdpovědětVymazat
  53. Mně se také líčení od paní vizážistky nelíbí, připadá mi to takové nějaké divně tlumené, vůbec jsi v něm nevynikla.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péťo,
    musela to být fajn akce, hlavně, že jste se holky mohly sejít :) K líčení. Mě trochu překvapuje reakce čtenářů. Konkrétně toto líčení co ti vytvořily není žádný zázrak, to je pravda. Ale celkový názor, že všechny hodíme do jednoho pytle mi přijde trochu pitomý. Ano dnes je problém, že si každý druhý udělá kurz za babku, případně žádný a pak nalíčí sem tam někoho a hned si říká vizážista. A to nemluvím o slečnách "vizážistkách" od mary kay, oriflame a jiných . Ale pak tu jsou i vizážistky, které mají velké zkušenosti, talent a jsou výborné. Ono je taky problém, že dnešní lidé radši vezmou líčení za 300 než za 500 a pak se třeba diví. Když se podíváte na fotky v časopisech, fashion show a jiných profi akcí, tak práce takovýhled vizážistů je perfektní. A pak k tomu, jak hromada říká takové hlášky typu, všechny bys je strčila do kapsy a žes jim to měla ukázat. Jasně líčit umíš krásně, ale lidi by si měly uvědomit, že ty asi budeš vždy vypadat lépe, když se budeš líčit sama. A to z toho důvodu, že jsi díky blogu vyzkoušela milion líčení a pokud vymýšlíš 3x týdně nové líčení, už vážně víš co je pro tebe to nej. A teď tě nechci nějak podceňovat, ale taky by ses všem cizím lidem netrefila do vkusu a stalo by se, že by to kolikrát nebylo úplně ono. Holt pokud chcete super vizážistku, tak si připlatíte. Jinak to není Péťo na tebe, ale prostě mě ty reakce trochu překvapily. Já sama jsem se několikrát nechala nalíčit a pokud to fakt byl profík, tak jsem byla vážně spokojená. Když mě líčila slečna od mary kay a nebo nic moc profík tak to taky byla hrůza. No nic, už končím :D Péťo tvůj blog mám moc ráda, vlastně jste s Luckou z getthelouk jediné české blogerky u kterých jsem zůstala.
    Tak hodně úspěchů Terka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím s tímto názorem.

      Vymazat
    2. Ahojda,

      tak když vidím, slyším MK, tak zdrhám. To nejsou vizážistky vůbec =o)

      Vymazat
    3. To mas uplnou pravdu, vizazistky MK, Artistry, Oriflame a pod. to je opravdu peklicko, ale opet, nepausalizujme, usuzuji jen z toho, co jsem videla a to byla hruza, hlavne ze cloveku jeste k tomu porad neco nuti, uplne jim vymyvaji mozky. Jinak se bojim, cena liceni ani tak nemusi byt zarukou kvality provedeni. Spis to chce videt predem praci, zjistit si reference, jenze vetsina takovych vizazistek sve prace nikde nema, asi vi proc. No, nejde o vkus, ten mame kazdy jiny a jak jsem psala, liceni nebylo spatne, i se mi libilo,ale to nema nic spolecne se samotnym provedenim (treba ty rty) a desinfekci pri liceni - to mi vadilo. Jinak teda ja osobne, pokud nekoho licim, tak prvni, co se zeptam, jak chodi bezne, co preferuje, vyraznost barvy atd a nestalo se mi, ze bychom si neporozumely, vse je o komunikaci a poslouchat toho druheho a ne si jet vse jednim stylem. Nicmene, pokud cekam profi liceni v duchu novych jarnich a vecernich trendu, jak nam bylo slibovano, jiste kazdy uzna, ze to jaksi neodpovida ;).

      Vymazat
  55. Péti, tebe by možná nalíčily lépe maximálně sestry z Pixiwoo nebo Lisa Eldridge. Obávám se, že je tu málo lidí, kteří to zvládají lépe než ty, možná nikdo. Já bych se do toho určitě nepouštěla. Paní vizážistka se snažila, ale nasadila jsi vysokou laťku, jak jsi tam přišla již krásně a dokonale nalíčená. Navíc ty přesně víš, co ti sluší.
    Krásné oblečení a doplňky! Přesně to co se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  56. Hmmmm mám na to líčení podobný názor jako ty, sama sebe umíš nalíčit rozhodně lépe :) A ta puntíkatá sukně je skvělá, taky jednu mám a nosím ji často přes léto ♥

    OdpovědětVymazat
  57. Petí moc ti profi líčení sluší stejně jako oblečení a tvůj neustálý milý úsměv. Je vidět, že jsi optimista. Malování od profíků jsem ještě nemusela nezkoušela, jelikož mi je teprve 13 let. V kolika si ses začala vlastně malovat ty??
    Děkuji za další super článek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju :), ja jsem se do skoly nikdy nelicila, az pak na VS. Ale na vecerni akce tak od tech 15 :).

      Vymazat
  58. Ahoj Peťuško, prosím tě, co Ti to ta paní vytvořila na obličeji? Vůbec se nenechej od druhých lidí líčit. Ty jediná jsi nejšikovnější, nejkreativnější a nejjemnější bytost!!! Podle mě Ti to líčení od ní absolutně nesluší, i když po pravdě by Ti mělo slušet vše, ale jedině Ti přihoršila :((( Co se týká oblečení, moc dokonalé, tento styl se mi velice líbí. Přeji hezký den, Terka :)

    OdpovědětVymazat
  59. Co se týče punčoch, zkus určitě Marks and Spencer, takové balení po pěti, stoji asi sto pade, úplně matné, odstín Natural tan, jsou svetloucke.

    OdpovědětVymazat
  60. Ahojky, jejich make-up se mi na tobě nelíbí. Připadá mi, že tě dělá zbytečně starší. Ty sebe sama umíš nalíčit mnohem lépe ;-)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahojky, připadá mi, že jejich make-up tě dělá zbytečně starší. Ty sebe sama umíš nalíčit mnohem lépe. ;-)

    OdpovědětVymazat
  62. Mě se to od té vizážistky nelíbí ani trochu. Modrý stíny až k obočí!!!! To se nosilo, když jsem chodila na první stupeň základky a už tehdy to byla hrůza. A ta vyblitá rtěnka vypadá vedle tvojí šmrncovně zářivý jak chudá příbuzná. Běžně vypadáš, jako rozpustilá vysokoškolačka, ale ona z tebe udělala učitelku hudebky. Ještě jsem neviděla, aby tě někdo jinej nalíčil alespoň stejně hezky, jako to umíš ty.

    OdpovědětVymazat
  63. Líčení od vizážistky je takový neurazí-nenadchne, stručně řečeno "nemá to koule". Tvoje se mi líbí více. Co ale musím pochválit , že je to bez umělých řas. Já vím, že americký blogerky nosí ty "umělý smetáky" pořád. Jenže ony jsou většinou vizuelně nic moc. Ty jsi krásná holka ze srdce Evropy, nemáš důvod používat náhražky (kromě akcí jako ples a tak).

    OdpovědětVymazat
  64. Musím říct, že při čtení tohoto článku jsem si chvilku říkala ,,co se jí nelibí? vždyť je to pěkné''
    Ale pravdou je, že jsem hned pochopila Tvůj názor, když jsem se podívala na fotky před o po vedle sebe. Myslím, že jako vizážistka by ses osvědčila spíš ty :) a OOTD chválím, celkem jsem si zamilovala Tvůj styl :) jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  65. Ta bílá ti děsně sluší! Jak jsi bledá, úplně tě to dělá takovou krásně jemnou :)

    OdpovědětVymazat
  66. Outfit je perfektní a líbí se mi, jak červená dala jinak černobílému outfitu jiný nádech.
    Líčení je pěkné, ale tvá líčení se mi líbí daleko více. Prostě z tohoto profi líčení si na zadek nesednu. :) Sluší ti to to ano, ale přijde mi to takové, že nenadchne ani neurazí.

    OdpovědětVymazat
  67. Já teda bych jim tam očmuchala nejdřív všechny vůně a teprve pak bych celá šťastně omámená se dala na kosmetiku. Verunky z Verunek znám z Arome. Konečně je vidím na fotkách. Jo a koupila jsem si zase tři vůně mám jich už 60 a furt je to málo.
    Jóóó, každý jsme na něco úchyl...
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
  68. Peti, úplně s přehledem zastoupíš vizážisty sama, tvoje líčení je zářivější a celkově ti více sedí.

    OdpovědětVymazat
  69. Petro, problém těch vizážistek často i je, že krom toho, že neumí, jsou také zvyklé, že potkávají ženy, které se neumí vůbec líčit. Pak se snaží udělat takovou tu basic nalejvárnu a nakonec ji dělají bez nějaké pokory všem na jedno kopyto. Hodně to dělají baby z Mary Kay. Nemám tu kosmetiku vůbec ráda, zejména sektářské manýry, nicméně měla jsem tu "čest" a lidé v mém okolí také. Není nic horšího, než když vizážistka nechce pochopit, že jsou ženy, jež ví, co je tvářenka, rtěnka, řasenka etc. a nedej bože znají proporce své tváře. Já mám třeba dost protáhlý obličej a když mě "vizážistka" poučila, že základ je tvářenku používat na jablíčka, a tamtéž ji i bez rozvahy nanesla, vypadala jsem fakt jak koňská hlava křížena s Marfušou. Nějak se ve mně vše vzedmulo a řekla jsem jí zdvořile, že toto ne, že se necítím hezky. Ona mi řekla, že mají předepsaný tento postup jako základ, že nemají korigovat tvář, ale jet jakoby jednu lajnu na všech zákaznicích. Tak to mi přišlo zvrhlé. Líčení má přece podtrhnout rysy ženy a schovat nedostatky. Ne namalovat ten obličej, aby byl výraznější, a to i ve všech nepěkných rysech.
    Pak jsem samozřejmě potkala i vyložené umělkyně, co na mě cpaly modré stíny a růžovou rtěnku se shimmerem, přičemž mám zelenohnědé oči a medové vlasy, nebo jsem měla na tváři hnědou paštiku, absence dezinfekce included. Jako někdy se jich i bojím. Mám velké oči a rty, tak je to v parfumeriích láká a často mě vyzvou, zda se nechci nechat nalíčit, ale po mnoha zkušenostech většinou odmítám. Jednou jedinkrát mě hezky nalíčila slečna z Bobbi Brown, ale bylo vidět že dívčina je zapálená pro věc a snaží se učit a "vidět". Nechala jsem jí volnou ruku co do barev a výraznosti, jen jsem jí řekla, že tvářenku nechci na jablíčka, protože mám protáhlý obličej a že mám raději protažené linky (cat eyes). Výsledek byl nádherný. To sjem si i vyfotila.
    Takže soucítím s tebou. To líčení není vyloženě škaredé, co máš, ale je to tím, že ty sama jsi krásná a dalo by hodně práce tě zhyzdit. Ta dezinfekce mi hrozně vadí. To je fakt: sejdeme se na kožním. Třeba beru, holky blogerky nebudou asi nějaký prasátka s rozlezlýma kožníma infekcema, ale co potom, přijdou do té parfumerie lidé bůhví jakých návyků... fuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemuzu vic souhlasit a moc dekuji za komentar, myslim, ze jsi to zcela vystihla! Jinak co se tyce holek, to ok,ale co ja vim, koho leskem nebo rasenkou licily pred nami, ze? Bohuzel uroven hygieny je u nas vesmes hrozna. Ja teda strika po pouziti na nekoho jineho desinfekci i stiny,veci na rty dam na hrbet ruky a pak na rty steteckem, ne to patlat rovnou, je to fakt hrozne, by me zajimalo, jestli by si to ty vizazistky takhle daly i na sebe.

      Vymazat
  70. Péťo Já si myslím, že líčení celkově nic moc z obou stran. Umíš se namalovat mnohem lépe a mnohem víc ti sednou ty fialové růžové rtěnky, než červená. Proto se mi moc líbí, jaký odstín rtěnky na tebe použili. Co ti vytvořili na očích je teda opravdu nic moc. Ty si samozřejmě tím, že jsi použila červenou rtěnku tak jsi to s líčením očí nepřeháněla. Vizážistka ale na tebe použila přirozenější odstín, který ti jde lépe než červená a mohla si vyhrát s očima. To, co ti vytvořila na očích mi připomíná jak jsme se líčily když nám bylo 14 let (dnes je mi 23) a neměly sme to tak v ruce. Škoda, že Artdeco kosmetiku vyzkoušenou nemám a připadá mi na mě moc drahá.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Péťo, doporučuji CALZEDONII, tam snad určitě vybereš. A.

    OdpovědětVymazat
  72. Nalíčen jsi vystihla dokonale, Peti. Jako kdyby jsi mi mluvila z duše- nic extrózního to nebylo, ty sama jsi daleko šikovnější a kreativnější. Nehledě na to, že po nalíčení od odborníka jsi vypadala o 10 let starší- všední a nezajímavá, nevím jak lépe to popsat.

    OdpovědětVymazat
  73. Musím souhlasit s většinou komentářů, ty se umíš namalovat o mnoho lépe, mě se to líčení od té paní vůbec nelíbí teda :(

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Peťo, nevím jesli to zkresluje ta fotka,ale myslím, že ne....od vizážistky máš každé oko jinak nalíčené! Copak to neviděla??? :-( Tvoje líčení s červenou rtěnkou o moc hezčí...měly by se děvenky učit d Tebe! ;-) měj se krásně..

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Péťo,

    no při čtení "kauzy lesk" mám husí kůži. Já osobně jsem teda přehnaná hygienistka, při KAŽDÉM příchodu do práce utřu stůl mým milovaným eko desinfekčním čističem, utřu monitory (mám tu rovnou tři)... doma utírám každej den prach ze stolku v obýváku...
    No a co se make-upu týče, tak štětce taky velmi často peru, tedy ty na tekuté produkty ano (Péťo, mám štětce od tebe a to moje mydlinkování bez problému zvládaj)... na suché produkty peru méně často.
    ALE vrchol je, když to nedělá vizážista a je jedno jestli u očí, u rtů nebo obličeje -> okamžitě se mi zvedá žaludek a vidím opary, pupínky a slzavé červené oči...
    Třeba v MAC používají i štětečky k řasenkám jednorázové, produkty dávají na paletku, kterou těsně před použitím nastříkají... No a ty řasenky, ono to tím jednorázovým není tak hezké, jako tím, co je v řasence (kartáček, půl krásy), ale není nad zdravé oči.

    Už jsem si postěžovala dost. Líčení je takové fádní, umíš to líp =o) taková nic moc změna...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemuzu vic souhlasit, take me tyto veci ohledne hygieny a liceni neskutecne vadi! Bohuzel v CR mi zatim ani jedna vizazistka neukazala, ze by vubec neco desinfikovala! To teda v tom Londyne co se tyce hygieny to bylo uplne o necem jinem, nehlede na ty kartacky rasenky, to nas taky patlalay vsechnt jednou.

      Vymazat
  76. Péťo, ještě bych dodala, já nosím samodržky a matné kupuju v Calzedonii na Zličíně v Metropoli, tak je možné, že tam budou mít větší výběr matných =o)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peťulko, přidávám se k ostatním, více se mi líbí Tvé líčení.
    Jedna zvědavá otázka- prstýnek mi připomíná prstýnek Eleny Gilbert- je to tak? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, je to on, moc rada ho nosim :D.

      Vymazat
    2. Já po něm také pokukuji. Máš tenoučké prstíčky, jakou máš, prosím Tě, velikost :-)
      Děkuji a pěkný den přeji :-)

      Vymazat
  78. Ahoj Peťo. Outfit moc krásnej. Fakt ti sluší! S červenou rtěnkou vypadáš prostě božsky. Líčení od paní vizážistky není špatné. Neurazí, nenadchne-ale jako samozřejmě, že ti sluší, o tom žádná. Jen vypadáš na fotce vpravo jakoby vybledleji. Vlevo záříš.

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj,
    já myslím, že výborně jsi byla nalíčená v TAGu ham ham. S citem pro líčení někoho jiného musíš mít cit. Neříkám, že jsi nebyla hezky nalíčená, to jo. Takhle se líčím já (ne modré stíny, ale šedobéžové) a rtěnka byla hezká, ale nedotažená, máš krásný rty.
    Tady vidíš, že když to neorámuješ, tak tak krása se ztratí. Já nevím, třeba vizážistky nejsou zvyklé někoho líčit výrazně na akci přes den. Mohla si víc vyhrát, asi málo času. Simča

    OdpovědětVymazat
  80. Petruš to líčení od paní vizážistky se mi na tobě teda nelíbí, jakoby ti úplně zazdila tvoje krásné rty, no fakt dost, ten horní ret skoro není vidět. A ostré hrany stínů kolem očí, taky ne a barva též ne. Ty víš co ti sluší, víš to nejlépe. Děláš si lepší make-up, víc si s tím pohráváš, a to je pak na výsledku znát.
    Luuu

    OdpovědětVymazat
  81. Péťo moc ti to slušelo :) Ovšem co se týče líčení od paní vizážistky trochu mi přijde, že si s tím nedala moc práce. Vážně se mi to líčení moc nelíbí, vůbec mi ta barva stínu k tobě nesedí - nevím.... Ty se prostě sama umíš nalíčit tisíckrát lépe a víš co ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  82. Já půjdu proti proudu, líčení od vizážistky se mi líbí, když vidím oba "styly" vedle sebe, nemůžu se rozhodnout, co ti sluší víc.

    OdpovědětVymazat
  83. Peti ja sa stotoznujem s tvojim nazorom, od vizazistky ocakavam viac, kreativne licenie a toto teda bola riadna nuda, tvoje licenie je 100x krajsie, nehovorim niekto nechce vyrazne licenie, ale toto je teda velka nuda, mohlo to byt trosku farebnejsie zivsie

    OdpovědětVymazat
  84. Já bych řekla, že je to celé jen v té rtěnce :-) Když zakryji pusu, tak mi to přijde naprosto totožné. Kdyby paní nalíčila rty jinak, bylo by to lepší. U tebe jsme už zvyklé na výrazné rtěnky :-).

    OdpovědětVymazat
  85. Udělali ti to moc pěkně, mě se takové decentnější líčení líbí.

    OdpovědětVymazat
  86. tak nějak nevím, z toho líčení profi jsem nějaká rozpačitá, je to celkem pěkný,ale nějak mi přijde, že ti to zbytečně přidává roky, jak je to obyčejné...prostě...ty to umíš mnohem líp :-)
    ...ale zase asi jiná profi nalíčila getthelouk moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  87. no, to líčení, které ti udělali, mi připadá takové unylé. máš krásné rysy, určitě z toho šlo vytřískat víc. moc se mi nelíbí ty oči, přijde mi, že tě to dělá starší!

    OdpovědětVymazat
  88. Chtěla bych se vyjádřit k těm silonkám. Taky jsem je koupila a normálně bych je těm výrobcům omlátila o hlavu!!! Jak si tohle můžou dovolit, napsat na něco, že je to ,,matt". Jsem opravdu zvědavá co budu dělat, protože jsem na ně dost spoléhala. Opravdu na svých svatebních fotkách nepotřebuju vypadat jako diskokoule :( Absolutně se to k mýmu celkovýmu vzhledu nehodí :( Kdyby měl někdo nějaký tip, tak prosím :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. jé, vidíš, to jsem přehlídla! já jsem si ty silonky koupila na základě nějakého minulého článku tady u Péti, je tam napsáno Fascinating MATT, obrovskýma písmenama, no a jak jsem vyšla na sluníčko, tak jsem házela prasátka :( jinak by odstín seděl, ale tohle fakt ne. dobré silonky jsou ty ve Spenceru, jak už někdo psal, balení po 5, Natural Tan je i pro bledulky :)

      Vymazat
  89. Mám asi 5let starou knihu o líčení a jsi úplně stejně nalíčená jak tam ,ta paní my už od pohledu příjde moc nesympatická.A co jsem četla tak proč tě nenalíčili podle momentálních trendů??Což pokud vím tak jsou třeba orandžové rty.Jsi hrozně krásná a mladá a tebe zestaršila tak o 4 roky :( Jinak moc se mi líbí jaký máš ouffit a líčení :)

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj vracím se k tomu, jak jsi psala, že vizážistka nepoužila štěteček při líčení rtů leskem, ale na fotkách jde vidět, že štěteček měla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na rtěnku použila štěteček, ale na lesk ne, ten nanesla aplikátorem přímo z lesku, to je na fotce vidět, ta nad tou složeninou tří fotek ;).

      Vymazat
    2. Mě ale přijde, že na té fotce nad složeninou 3 fotek má v ruce zavřený lesk na rty a v ruce štěteček? Každopádně se mi taky nelíbí, jak tě nalíčila, jako představa že se u někoho takového nechám líčit třeba na svatbu mě tedy děsí! Celkově u nás to nemá asi příliš úroveň ty vizážistky, spousta z vás bloggerek se dokáže nalíčit asi tak stokrát lépe, to je fakt smutné...

      Vymazat
    3. a jo, máš pravdu,tam ho má ještě zavřený, tak to byla jiná fotka, kterou mám, každopádně to na mě prostě napatlala přímo tím aplikátorem, jinak bych se jí na desinfekci lesku samozřejmě neptala, kdyby mi to dala štětečkem, ovšem ani ten jsem neviděla desinfikovat, jen po předchozí slečně ho otřela do kapesníčku :)

      Vymazat
  91. Mně se tvé líčení líbí teda daleko víc, možná je to o zvyku, ale to že díky líčení paní vizážistky vypadáš starší s tím už nemá nic společného. Taky mi příjdeš strašně zmalovaná, jak kdyby to paní přehnala s tvářenkou a make-up mi příjde tmavý, možná je to kombinací světla a foťáku a paní křivdím, což bych nerada, ale mám ten dojem. Oči však nalíčila celkem zajímavě, netradičně, ty se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  92. Petro,

    myslím, že to jak jsi se nalíčila sama bylo mnohem lepší. Líčení od vizážistky Ti přidalo tak 10 let... vypadáš v něm unaveně a strašně strhaně. Tvé líčení bylo lepší... paní by se měla odprostit od stylu líčení 90. let a kouknout se na trendy a začít je aplikovat. Pak se mají lidi u nás umět pořádně nalíčit, když to nezvládne ani vizážistka...

    OdpovědětVymazat
  93. Já nevím, že je to dnešní líčení od vizážistek dnes tak zkostnatělé. Nalíčila ses stokrát lépe. Radši by vizážistka měla kouknout na internet a podívat se na tvůj YT kanál :D nebo na některý z US beauty guru..to je děs tady v Čechách.

    OdpovědětVymazat
  94. Líčení od vizážistky mi přijde na očích taky nějaké křivé. Jinak více přirozené pro tu světlou rtěnku. Ale Tvé původní je určitě lepší. A jsem naprosto unešená z té krásné sukně. Puntíky miluju a tahle nemá chybu. Moooc potřebuju:-)) Celá kombinace se mi moc líbí. Krásně se na to kouká. A na lodičky se půjdu do C&A podívat:-))

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj Peťo, určitě se mi Tvoje vlastní líčení líbí víc než to od vizážistky. Jak ale sama píšeš - když se člověk sám denně líčí a je už zvyklý na svůj určitý styl, tak jakmile tě nalíčí někdo jiný, kdo tě nezná osobně nebo tě třeba i vidí poprvé, je to líčení prostě jiné a člověk se v tom cítí nezvykle. Něco jiného je, když by vizážistka nalíčila někoho, kdo se sám nelíčí třeba vůbec, že.

    Já tohle téma teď aktuálně řeším, protože se budu v červenci vdávat a chtěla jsem se nechat nalíčit profíkem. Sama se líčím denně, o líčení se zajímám a myslím, že se nalíčit umím dobře, nebo prostě ku svojí spokojenosti. Vždycky jsem ale chtěla zkusit, co by se mnou udělala profi vizážistka a tak jsem si řekla, že zrovna svatba by mohla být tou příležitostí. Nedávno jsem byla na zkoušce líčení, no a.... Nevím, technicky to bylo skvělé, ale nebyla jsem to prostě já, necítila jsem se v tom. A to je podle mě ten problém, když tě někdo vidí poprvé. Já jí řekla, jakou mám představu a jak se líčím běžně, ale i tak jsem se v tom prostě necítila. Moc spokojená jsem byla s líčením očí, ale udělala mi mnohem výraznější a tmavší obočí než jak jsem zvyklá, o něco tmavší odstín make-upu, odstín tvářenky mi taky úplně neseděl (použila i bronzer, který já běžně vůbec nepoužívám, jsem zvyklá na růžové/do fialkova tvářenky, každopádně to musí být studené odstíny) a nánosy korektoru mi pod očima strašně zvýraznily vrásky. Ale nevím, zas svatební líčení = líčení na fotky je asi o něčem jiném než běžné denní líčení.... No každopádně teď nevím, co teda, paní to byla šikovná, to zas jo, tak asi domluvím zkoušku ještě jednu a tentokrát s ní budu vše víc konzultovat.

    No škoda Peťo, že nebydlím blíž, hned bych si na svatbu objednala Tebe. ;-))

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj Péťo,
    mě se strašně líbí jak umíš kombinovat oblečení, líčení od vizážistky ti podle mě přidalo na věku, tvoje tě více rozzáří, jinak ta hygiena já úplně nesnáším když mi někdo něco použitého nedesinfikovaného strčí na rty to jsem pak jak na trní. Máš moc pěkné svoje líčení.

    OdpovědětVymazat
  97. Mně se líbí víc to jemnější líčení od vizážistky, protože Petra se mi výrazně zmalovaná, jak přišla, opravdu nelíbí. Bohužel si myslí opak, pro mě je méně často více.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!