Rozhovor se supermodelkou Heidi Klum / Heidi Klum interview

by - 07 dubna

Krásné pondělí,

hodně z vás mi po výletě do Londýna psalo, že se těší na fotky s Hedi Klum a také na rozhovor a dnes mám konečně vše pohromadě! Jste zvědavé, na co jsem se Heidi vyptávala? :) Přiznám se vám, že fotky mne trošku překvapily, protože jsou opravdu hodně bílé, Heidi byla ve skutečnosti docela dost opálená a na fotkách je taky úplně bledá a já jsem tam tím pádem totálně bílá. Docela mě to překvapilo, možná se to teď takhle fotí, vůbec v tomto směru nejsem zběhlá :).....dejte každopádně vědět, jak se vám líbil rozhovor a kdo ještě neviděl moje video z tripu, může mrknout SEM. Líčení a vlasy samozřejmě Astor :). A já především velice děkuji Heidi, že si ve svém nabitém programu našla čas zodpovědět všechny mé všetečné otázky a to speciálně pro vás, mé skvělé čtenáře! :)
• How long have you been cooperating with Astor and what is the best part of this cooperation?

 I’ve been working with Astor since 2010, so almost four years! It’s really flown by. The best part is getting to work with such an amazing and creative group of people. I’m Astor’s artistic advisor as well, so I get to be involved in developing products and choosing colors. It’s a fun job for any girl who likes to experiment with makeup!


• What is your most favourite Astor product?

 I definitely can’t live without mascara and particularly love ASTOR’s B&B B-Fly Mascara. It gives you an instant pop and makes your eyes look bigger. People always ask me what is the one beauty product I would take to a desert island and I usually beg for two—an eyelash curler and mascara!


• How did you enjoy shooting for Astor in London?


 It’s great! I always have a good time shooting campaigns for Astor. I especially love working with my all time favorite photographer Rankin. He always takes the best photos and plays great music to get everyone in the zone. Another great bonus of getting to shoot in London is showing bloggers like you around. I love sharing the behind the scenes of what makes Astor come to life.


• What is you favourite lipstick colour?

 When I want a more subtle look, I like Astor’s Soft Sensation Color & Care in Attractive Coral (#403), a warm, spicy pink that enhances my lips in a natural way. But when I’m feeling bold I love wearing a deep red like Astor‘s Tender Cherry (#502). It really turns heads!

 • What is your must-have beauty product?

 I have three! Lip gloss, a great foundation and mascara! I love ASTOR’s Soft Sensations Lipcolor Butter because it lasts all day and has a great moisturizing balm. Their Lift Me Up Foundation keeps me looking fresh all day. And my all-time must have beauty essential is the B&B Boom 24H Mascara. It makes my lashes look amazing.


• What is your everyday makeup look?


 If I’m not working, I keep it simple! I start out with a moisturizer to keep my skin looking fresh. I love new Astor SkinMatch Radiance BB Cream because it’s multiple products in one, plus it protects my skin and gives me a natural-looking glow! I add a little blush, some mascara and finish off with a great lip gloss. A little goes a long way! I think when you work a lot like me and you wear a lot of makeup on a daily basis you need days off, so your skin can breathe.


• Do you prefer natural or dramatic makeup?


I think makeup is so much fun and is a great way to express your personality. I love to switch it up depending on my mood and where I’m going. Whether it’s smoky eyes or a bold red lip for a big event or more natural makeup during the hot summer months, there are so many ways you can feel confident and sexy through makeup.


• What are your favorite pieces of clothing?

 My favorite clothes are the ones I feel best in. For me, that’s a pair of jeans, high heels, and a blazer.

The best style advice I’ve received is that fashion changes every season and to just go with it! Fashion is fun; especially when you experiment with different clothes and accessories - but, you have to wear the clothes and not let the clothes wear you!


• Do you follow fashion trends? What is your favourite fashion trend for this season?

I honestly just love trying new things—I don’t like sticking to one trend or style. I wear everything from vintage pieces to my favorite jeans that I have had for 15 years and can’t get rid of, to new, up and coming designers. I think the big trends this season are wide leg trousers, sheer blouses and graphic prints.


• How do you stay in shape? Do you have any special secret for us? :)

 With my busy schedule, it’s impossible to have a set fitness routine, so instead I stay active by incorporating exercise into my daily life whenever I can—which requires some creativity. Sometimes I jump on the trampoline with my kids or take a hike with my dogs in the canyon by my house. Sometimes I run for 30 minutes on my treadmill, but I prefer to be outdoors. When I’m traveling, it could be doing a few sit ups in my hotel room before I head off to work.


• From countries you have been to, which one you like most?


 This is like comparing apples and oranges! It depends on if I’m looking for sightseeing or beaches or mountains. I would never say no to Paris though.


• You travel a lot for sure. Where do you feel most at home?

 I really love New York too, but LA is where my family is so it’s definitely home. And the weather is always nice! I love the sunshine.


 • What is your biggest success in your career you are really proud of?

 I still think the moment I found out I was going to be on the cover of Sports Illustrated was one of the turning points in my career. I became a household name in the United States overnight. I started to notice people recognizing me on the street and restaurants. I started getting calls from sitcoms to appear, hosting gigs, and better modeling gigs. I also think I've been given an amazing platform to help raise awareness for special causes. I’ve done field work for the American Red Cross and God’s Love We Deliver. Not long ago, I went on a trip with UNICEF to Haiti. I was honored to get to spend time with the amazing people there and bring back their stories and continue to raise awareness about their needs for rebuilding.


 • You have a lot of experience, do you have any general advice for girls that want to be a model?

 Life doesn’t serve you success on a silver platter. If you constantly push yourself and take small steps toward your goal, you’ll create opportunities that you might not have had otherwise. You have to take your future into your own hands.

 • Do you have any future goals in your career?


Everything that I am currently involved in is something that I have always wanted to do in my life. I am very lucky to wake up every day and do things that I truly love. It is hard to imagine what else I could want! First and foremost, I want my children to be happy and everything else becomes secondary. As long as I can ensure good health and happiness for them, than my future is set!

Thank you very much, Heidi and wish you the best!



Pro ty, kteří by raději česky, následuje volný překlad :)......

Jak dlouho už spolupracuješ s Astorem a co je na této spolupráci to nejlepší?

S Astorem spolupracuji od roku 2010, tedy skoro 4 roky! Opravdu to rychle utíká. To nejlepší na mé práci je spolupracovat s tak úžasnými a kreativními lidmi. Jsem také umělecký poradce firmy Astor, takže se účastním vývoje nových produktů a výběru barev. Je to zábavná práce pro všechny ženy, které rády experimentují s makeupem.

Jaký je tvůj nejoblíbenější Astor produkt?

Určitě nemohu žít bez řasenky, momentálně miluju Big & beautiful Butterfly řasenku. Tahle řasenka vaše oči rozzáří a udělá je většími. Lidé se mne často ptají, jaký je jeden beauty produkt, který bych si vzala na opuštěný ostrov a já si obyčejně vyberu dva – kleštičky na řasy a řasenku.

Jak sis užila focení pro Astor právě tady v Londýně?

Je to skvělé! Vždycky si focení pro Astor užiji. Hlavně moc ráda pracuji s mým oblíbeným fotografem Rankinem. Vždycky nafotí ty nejlepší snímky a navíc vždy hraje skvělá hudba, která dostane každého do nálady. Další skvělý bonus focení v Londýně je to, že mám kolem sebe bloggery jako dnes právě vás. Hrozně ráda sdílím to, co se děje v zákulisí a co nového Astor chystá.

 Jaká je tvá oblíbená barva rtěnky?

Když chci jemnější look, tak mám moc ráda rtěnku z řady Soft sensation Attractive coral 403. Je to krásná, teplá růžová, která přirozeně zvýrazní a okoření moje rty. A když chci něco výrazného, miluji sytou červenou v odstínu Tender Cherry 502. Ta opravdu umí  přitáhnout pohledy!

Jaký je tvůj "must -have" produkt, něco, bez čeho se neobejdeš?

Mám tři! Lesk na rty, skvělý makeup a řasenka! Zbožňuji Astor Lip color butters, protože vydrží celý den a opravdu vaše rty hydratuje. Z makeupů si vybírám Lift me up, který mou pleť krásně rozzáří a udrží ji svěží celý den. A mým vůbec nejoblíbenějším produktem je řasenka B&B Boom, která mi vykouzlí úžasné řasy.

Jaký je tvůj každodenní makeup?

Když nepracuji, tak mám ráda jednoduchý makeup. Pokaždé začínám s hydratačním krémem, abych mou pleť udržela vláčnou. Pak použiji BB Astor Skin match radiance, protože je to velmi rychlé a jednoduché, navíc obsahuje více benefitů v jedné tubě a pleť po něm vypadá velmi přirozeně a zdravě. Přidám trochu tvářenky, řasenky a zakončím trochou lesku na rty. Méně je více! Když pracujete hodně jako já a běžně nosíte hodně makeupu je dobré nechat pleť odpočívat, aby mohla volně dýchat.

 Máš raději výrazné líčení nebo přirozené?

Makeup nabízí tolik zábavy a možností, je top skvělý způsob jak vyjádřit svou osobnost. Já looky ráda střídám v závislosti na náladě a příležitosti. Ať už je to kouřové líčení nebo výrazné rty na nějakou velkou událost nebo jemný přírodní look během letní měsíců. Je tolik možností jak se díky makeupu cítit sebevědomě a sexy.

Jaké jsou tvé oblíbené kousky v šatníku?

Nejoblíbenější jsou ty, ve kterých se cítím nejlépe. Pro mne jsou to džíny, vysoké podpatky a sako. Nejlepší rada je jít s módou, mění se každou sezonu, proto je to zábava. Zvláště když experimentujete s různými kousky oblečení a bižuterií, ale důležité je, abyste oblečení nosily vy a ne obráceně :)!

Sleduješ módní trendy? Který je tvým nej pro letošní sezonu?

Upřímně, já miluju zkoušení novým věcí., nedržím se jednoho stylu nebo trendu. Nosím všechno, od starých kousků přes moje oblíbené dříny, které mám 15 let po kousky nových nadějných návrhářů. Myslím, že největši trendy tuto sezonu jsou široké kalhoty, průsvitné blůzky a grafický potisk.

A jak se vlastně udržuješ fit, máš pro nás nějaký tajný tip?

S mým nabitým rozvrhem je nemožné mít nastavenou fitness rutinu, takže místo toho jsem začlenila cvičení do mého každodenního života jak jen to jde - což vyžaduje určitou kreativitu. Občas si zaskáču na trampolíně s mými dětmi nebo si vyjdu se psem do kaňonu u mého domu. Občas běhám 30 minut na běžeckém páse, ale preferuji být venku. Když cestuji, může to být několik sed lehů v mém hotelovém pokoji než jdu do práce.

Jakou zemi, z těch, co jsi navštívila, máš nejraději? 

To je jako porovnávat jablka s hruškami (pomeranči)! Záleží na tom, zda hledám památky, pláže nebo hory. Nicméně nikdy bych neřekla ne na Paříž.

Jistě hodně cestuješ. Kde se nejvíce cítíš doma? 

Já opravdu miluju NY, ale v LA je má rodina a proto je to jednoznačně domov. A počasí  tam je vždy krásné! Miluji sluneční svit.

Co je Tvůj největší úspěch v kariéře, na který jsi opravdu pyšná?

Stále myslím, že okamžik, kdy jsem zjistila, že budu na titulce Sports Illustrated, byl jeden z obratů v mé kariéře. Mé jméno se přes noc stalo známým v USA. Začala jsem si všímat, že mě lidé poznávají na ulici, nebo v restauraci. Začali se mi ozývat ze sitcomů na hostující role a na lepší nabídky z modelingu. Také si myslím, že mi díky tomu byla dána úžasná platforma pro zvýšení povědomí o speciálních věcech. Dělala jsem terénní práci pro americký Červený kříž a organizaci “God’s Love We Deliver”. Před nedávnem jsem byla na cestě s UNICEF na Haiti. Byla jsem poctěna trávením času s úžasnými lidmi a přinesla jsem zpět jejich příběhy pro zvýšení povědomí o jejich potřebách pro obnovu jejich životů a země. 

Máš mnoho zkušeností, máš nějaké obecné rady pro holky, které chtějí být modelkou?

Život vám nenaservíruje úspěch na stříbrném podnose. Když se stále posouváte a děláte malé krůčky směrem ke svému cíli, vytvoříte si příležitosti, které byste jinak možná neměli. Musíte vzít svou budoucnost do svých vlastních rukou.

Jaké jsou Tvé další kariérní cíle?

Vše, na čem se nyní podílím, je něco, co jsem chtěla v životě dělat vždycky . Jsem velmi šťastná, že se každý den probudím a dělám věci, které opravdu miluji. Je obtížné si představit, co dalšího bych si mohla ještě přát. V první řadě chci aby mé děti byly šťastné a vše ostatní je druhotné. Pokud pro ně budu moct zajistit dobré zdraví a štěstí, tak je zajištěna i má budoucnost.

Heidi, moc Ti děkuji za Tvé odpovědi a přeji do budoucna jen to nejlepší!
 

You May Also Like

165 komentářů

  1. No ty fotky se takhle rozhodně nedělají, je to dost přepálené no :) Ale sluší Vám to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není pravda. Je vidět, že máš s focení málo zkušeností. Já se modelingu věnuji více jak 10 let a to z 90% v USA a takovéto fotky se tam právě dělají. Doporučuji si o tom něco zjistit a nesnažit se dělat chytrou, když o tom nic nevíš. Díky moc:) Kamila N.

      Vymazat
    2. Přepálený fotky se nedělají nikde "modelko anonymní";)

      Vymazat
    3. Až na to, že tyto fotky ještě neprošly finálními úpravami, tudíž jsou nedodělané a takto se fotí chytrolínko. Asi budu jako ty psát o něčem, co nevím proboha. Kdyby sis raději o tom něco přečetla než se tu budeš s někým o tom hádat, i když pravdu nemáš. Kamila N.

      Vymazat
    4. To bych se dost divila, že neprošly finálními úpravami, když nám je tahle poslali ke zveřejnění ;).

      Vymazat
    5. Já ale myslím úpravami, co se dělají ještě do časopisů. Ke zřejeněnní pro běžné smrtelníky se ty konečné časopisové úpravy nedělají, protože se nedávají do časopisu, rozumíš? Tam se pak dělají ještě úpravy pro velikosti časopisu, barevné korekce, změna pozadí atd ;)

      Vymazat
    6. Tak myslím, že přepaly a přesvícené fotky se upravit moc nedají, nějaká časopisová konečná úprava to asi nespasí, nevim nevim no :)

      Vymazat
    7. Fotky jsou upravené jen tak aby se neřeklo. Rozhodně Petro nemůžeš očekávat, že nějaké blogerce z ČR u které ani neví kde ta země pomalu leží pošlou fotky s úpravou za tisíce, to je logické. Takové úpravy se dělají do časopisů, ale ne na nějaký blog o kterém ví, že existuje jen pár tisíc lidí z dané země té blogerky, ale jinak nikdo jiný :D tady udělali úpravy typu vyhlazení pleti, odstranili ti vrásky, vyhladili pleť upravili barevné nedokonalosti, kontrasty atd, ale nic víc od toho čekat nemůžeš. Tohle nejsou fotky, které by zveřejňovali někde jako oficiální to jsou jen spíše fotky, které si máš zarámovat případně se s nimi pochlubit na blogu ;)

      Vymazat
    8. Tak to je jasné, ale osobně si myslím, že ty fotky retušované nejsou vůbec, tedy pokud mluvím za svůj obličej :), jelikož díky nasvícení nebylo co vyhladit, alespoň podle toho náhledu, co jsem viděla už tam. Jinak bych ty fotky zase nebrala tak úplně na lehkou váhu, když vezmu v potaz, že Heidi se nesměla ani fotit ani natáčet, tak určitě musí ty fotky projít nějakým schvalováním, když se mají dostat ven a jak je to jednou na netu je asi jedno, zda je to v ČR, o které ani nevědí, že existuje nebo někde jinde, může se na ně náhodně dostat kdokoliv ;).

      Vymazat
    9. Nikdo nemůže říct, jak se co fotí a jak je to správně a jak ne. Každý fotograf má jiný styl a vkus a je pouze na něm, jak si své fotky upraví, když už je vybraný např. na nějakou kampaň tak asi z toho důvodu, že fotí tak a tak.
      A ať mi tady nikdy netvrdí, že nejdou přepaly a světlost na fotce upravit! ;-) Tak to o nastavení fotoaparátu a samotného focení nic neví.

      Vymazat
    10. Peti no jo, Heidi na nich ale vypadá dobře, bílá není. Jestli jsou bílí všichni kolem, tak to ty lidi, co to schvalují nemusí zajímat, hlavně že Heidi je jako královna ;) Ale i když je to přebílené, sluší vám to všem, na památku a vzpomínku je to fajn. Na videu se mi právě moc nelíbil make up, co ti udělali, ale na těch fotkách je to hezké.

      Vymazat
    11. Heidi je fotka na kartónu a ty tři tetky si stouply okolo a vycvakli je. Všechno. Rozhovor? Opsaný, vylhaný ?

      Vymazat
    12. Cože? Karton? Spíš je to nejlevnější způsob reklamy :-) Nazvou si blogerky z různých zemí, šup rychle na 1 den, letenka stojí zanedbatelnou částku, ale efekt je obrovský. Blogerky potom vychválí na svých stránkách Astor i Heidy do nebes, čtenářky jsou nadšené, jak jsou všichni lidští a fajn... :-) Ale proč ne ;-)

      Vymazat
    13. Tak teď jsem se zasmála :D, karton to opravdu není a opsaný rozhovor také ne, jsou to mé otázky, nikoho jiného a dost bych chtěla vidět odkud by byl opsaný, to už je maličko sci-fi, ne :D, kdyžtak prosím odkaz :D.

      Mimochodem, vychvalování do nebes jsem si opravdu nevšimla, vždycky říkám svůj názor a řekla jsem ho i tentokrát a určitě se nejedná o vychvalování do nebes. Víte, anonymové, ono je to s vámi těžké, jeden řekne, že chválím do nebes, druhý níže, že jsem nevděčná, holt sto lidí, sto chutí ;).

      Vymazat
    14. Jsem anonym, protože nechci být nikde zaregistrovaná, ale jmenuji se Jana. Myslela jsem, že jsem to napsala tak, že to jde pochopit. Chytnout se vychvalování do nebes..., určitě víš, jak jsem to myslela. Je to dobře promyšlený reklamní tah, který funguje ;-)

      Vymazat
    15. Jani, to chápu, ale jak je tu těch anonymů tolik a málokdo se podepíše, tak je pak těžké reagovat na někoho konkrétního ;). Ano, já myslím, že jsem se pochopily, samozřejmě, že bloggerky obecně jsou pro firmy "levná" reklama, na druhou stranu bych nás bloggerky zas nepřeceňovala ;), ale zároveň si myslím, že je to oboustranně výhodná spolupráce, samozřejmě za předpokladu, že si bloggerka zanechá svůj názor a nestrannost ;). Myslím, že zrovna tento výlet a setkání s Heidi byla ohromná příležitost a dle velkého ohlasu to baví právě vás čtenáře a o to mně jde nejvíce :). K té lidskosti, tak opravdu nemohu říci, že by v Astoru byla nějaká monstra nebo nepříjemné prostředí, fakt to bylo úplně v pohodě :) a že já bych to klidně řekla, protože jak vidíš, také jsem řekla, co se mi třeba zrovna moc nelíbilo a jak to bylo i ve videu i tady v článku či komentářích :).

      Vymazat
    16. Já bych řekla, že tu z některých anonymů mluví závist, nic jiného, proto takhle rýpou do práce někoho, kdo je úspěšný....

      Vymazat
  2. Úžasný Péťo, gratuluju, dotáhla jsi to s blogem fakt vysoko, jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  3. No týjo Péti ty jsi vážně na fotkách úplná bledule. Ale co už, nevadí. :) Sluší vám to!! :-) Musel to být fajn zážitek ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to je tedy světlé, také si myslím, že to takhle být nemá. Ale kdo ví, jak to vidí na monitorech ostatní. A když se líčíš sama, je to rozhodně hezčí! Líbí se mi, když máš výraznější oči :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, závidím ti tvoji angličtinu :D, opravdu super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to moc děkuji,ale není co, moje angličtina stojí za starou belu celkem :D!

      Vymazat
  6. Bezvadný článek! Ovšem můžu se zeptat, proč jsi na fotkách tak skromně nalíčená? Když se líčíš, vždy jsi perfektně okořeněná, ale teď mi přijdou všechny holky na fotkách nemastné neslané, proto se ptám proboha proč?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to netuším, to bylo na vizážistce Astoru, co s námi udělali, to máme :).

      Vymazat
    2. No přeci proto, aby mezi nima Hajdy vynikla. Když už je to ta supermodelína, tak nemůže na fotkách vypadat obyčejněji, než blogerka z Československa. Péťo, vím že jí máš ráda, ale mě připadá jako naprostá tuctovka. Kdyby ses nalíčila podle svého, tak by vedle tebe vypadala prostě nudně.

      Vymazat
    3. Naprosto souhlasím s Shameonme, Heidi není nic moc krasavice a ani není zajímavá, opravdu takový neurážlivý průměr. V Česku by jí každá mohla z fleku konkurovat. Kdyby se vám všech opravdu chtěli plně věnovat, tak tam budete vypadat líp než ona a vytřely byste světu zrak :o). Jenže to by byl průser, co? Modelína nasazovaná dnes a denně do reklam a Češka, z tak maličké země uprostřed Evropy, ji trumfne levou zadní :o). Bohužel, v dnešní době realita....

      Vymazat
  7. Fotky jsou krásný, mně se to takhle přepálený líbí, i když je pravda, že jsi tam hodně světlounká.:) Jinak gratuluju a tleskám k takovému úspěchu, skvělej článek.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, Mirovi se treba takhle hodne svetle fotky take libi vice :).

      Vymazat
  8. Peťo nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale na to, že jsi o cca 5 let MLADŠÍ než Heidi, tak na této fotce vypadáš tedy o dost starší než ona :D Buď jí líčily jinými produkty aby vypadala o dost mladší a nebo takto působí, ale kdyby se mě někdo zeptal kdo z Vás je starší tak ihned odpovím, že ty. Ale jinak Vám to oběma sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jestli jinými produkty, to nevím, ale měla nalepené řasy a tak, my jsme, jak je vidět, toho na obličeji moc neměly :).

      Vymazat
    2. tjn. Ty vypadáš jak když máš jen sjednocenou pleť, rtěnku, trošku tvářenky. Řasenku bych ani tolik netipla a pak máš takový divný rezavý stín, to ti oči hodně zmenšuje a působí to velmi unaveným dojmem. :( Vyřádily se na tobě :(

      Vymazat
    3. no taky jsem nic jiného opravdu neměla :), ano, o těch stínech jsem mluvila už v tom videu, když si to pustíš, taky se mi nezdálo, že by mi ten odstín seděl, sama bych si ho určitě nevybrala, moc teplý, oči v něm vypadaly více unaveně....

      Vymazat
    4. Neřekla bych, že vypadáš starší než Heidi, naopak, je sice hezká žena, ale věk na ní je znát. Jak to jen říct, člověku se do tváře ten život vpisuje, Heidi vypadá tak nějak dospěleji a protřeleji než ty.
      Ale je to můj osobní dojem, nikomu názor neberu.
      Musím ale uznat, že se sama líčíš pěkněji. Možná je to ale cíl, aby právě Heidi vynikla, protože ona je hezká, ale ne vyloženě krásná a taky ona byla hlavní atrakcí celé akce.

      Vymazat
    5. Heidi není napuštěná Restylanem a botoxem.

      Vymazat
  9. Už aby ti odrostla ta ofina, viď? Takhle jak to máš rozpůlené, tak to vůbec nevypadá pěkně a připadá mi to jak účes z dob minulých.

    Jinak se mi líbí, jak se za poslední dobu firmy zlepšily a zvou blogerky na řadu akcí, a to i vícedenních v jiných zemích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to tahle právě líbilo,jak mi to ten kadeřník upravil ;). Ano, to jsem také ráda, že je více zajímavých příležitostí :).

      Vymazat
  10. Teda Petruš tady na té fotce vypadáš docela dost staře a bílá jak ředitelka vápenky :D To měl být pokus o nejhorší možnou fotku? Docela tě lituji. Ovšem Heidi to sluší za každých okolností a je překrásně nalíčená!! Ty bys příště mohla navrhnout aby ses líčila sama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak upřímně, taky bych se sama nalíčila jinak, oproti Heidi jsme v podstatě vůbec nalíčení nebyly, zatímco ona měla nalepené horní i spodní řasy, takže to pak taky jinak vypadá, zvláště na takhle zesvětlené fotce ;).

      Vymazat
    2. Také se mi ten účes takto moc nelíbí, připomíná mi to 70´s a nemám tu éru ráda, ale proti gustu :D Zas na tobě, Peťo není nic vysloveně ošklivé, to by ses asi musela moooc snažit.

      Vymazat
    3. Závist je hrozná vlastnost viď??

      Vymazat
    4. Závist je hrozná vlastnost viď?

      Vymazat
  11. Moc pěkný rozhovor, děkuji za něj.

    OdpovědětVymazat
  12. Peťi tvé vlastní líčení i fotky jsou daleko daleko lepší. Myslím, že Ti profíci se u Tebe měli inspirovat. Mě se totiž jejich výsledek moc nelíbí. Měli tě více svěže namalovat -trochu barviček. Možná si měla mít i jiné oblečení takto vypadáš opravdu starší a je to takové nijaké škoda. Ale zážitek to musel být super :-) S.

    OdpovědětVymazat
  13. Škoda, že tam vypadáš strasně moc bledě :)) Ale i tak je to suprový rozhovor, který se ti velice povedl. :)) Moc ti gratuluji, že jsi se setkala s tak slavnou osobností a ještě udělala s ní rozhovor :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. M+ přijde, že jste s Heidi typově děsně podobný! Kdyby ti podobně nalíčili ty oči, jako má ona, tak jsi úplná brunet verze! :-) Těším se na pokračování této spolupráce, takhle to má vypadat, zajímavé, jiné, dlouhodobé, paráda! Jinak teda nevím, proč Vás tak zesvětlili, jak tu píše nějaký znalec nahoře, prej se to tak fotí, ale já nějak nevím. Já měla za to, že se fotí tak, aby to objektům focení slušelo, ale asi jsem taky mimo:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teda taky byla překvapená, jelikož Heidi byla fakt dost opálená a tady je taky dost světlá......zvláštní. Samozřejmě já jsem bílá, o tom žádná, ale jako takhle fakt ne, přijde mi, že tam přidali hrozně kontrastu, plet je světlejší a oblečení a vlasy tmavší a pak to vypadá hrozně mrtvolně, i oči mám hodně světlé.

      Vymazat
  15. fotky jsou fakt přepálené, což mě překvapuje na akci takového ražení... ale už se asi ani nedivím, mám bohužel podobnou zkušenost s jedním z nej českých fotografů, kdy mi fotky přišly v podobném světle... škoda speciálně v moment, kdy má vyniknout líčení no :( ale to nic neubírá na tom, jak super to musel být zážitek a že i tak to i tobě i Heidy sluší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím, že ty fotky fotí takhle přesvícené proto, že pak nejsou vidět vrásky a jiné nedokonalosti.
    Jinak super rozhovor. Dostala jsi prostor pro spoustu otázek (po rozhovorech na Miss jsem čekala tak 4 otázky a finito :-) ). Četla jsem jen AJ verzi, ale je skvělé, že to tu je i přeložené.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych řekla, ale tak já těch vrásek zas tak moc nemám, to mi přijde horší mě takhle vybělit :D.......

      Vymazat
    2. Péťo, ale na fotkách se určitě neřešily jen tvé vrásky. Nevztahovala bych to hned na tvou osobu :)

      Vymazat
    3. no, moje vrásky se na fotce neřešily vůbec, to je přece jasné :D, to jsi špatně pochopila, nehledě na to, že je to nasvícené tolik, že si myslím, že je nebylo třeba řešit u nikoho, jelikož nebyly vidět...podle mě ty fotky vůbec retušované nejsou ;), alespoň podle toho, co jsem nakoukla už tam

      Vymazat
    4. Taky mi prijde, ze to zesvetlili tak, aby nebyly vrasky a plet pusobila hezcim a jednotnym dojmem. Pak se nemuseli delat s upravou.. Kazdopadne se mi fotky moc nelibi. A snad bych si troufla tvrdit, ze vas tak nelichotive nalicili, aby Heidy vynikla. Preci jen "musi vypadat nejlip", kdyz frci x let na Astoru.
      Lucka

      Vymazat
  17. Mně to teda příjde jako photoshop, ale asi to bude tím strašným světlem. Já se v tom vůbec nevyznám, ale tohle mi příjde fakt moc. No, gratuluji ti Péťo k této možnosti a přeji mnoho dalších takových úspěchů. Tereza

    OdpovědětVymazat
  18. Vidím, že ostatní preferují spíše opálení, ale ta bledá kůže...co bych za to dala! Vypadáš jako Sněhurka :)

    OdpovědětVymazat
  19. Na fotkách se mi moc nelíbíš. Vypadáš jak kdybys odněkud přiběhla se jakože blejsknout s celebritou. Jak se tady někteří pozasavují nad tou "bělostí" tak to je dle mě tím, že tyto fotky nejsou žádné ofiko, ale pro běžné lidi, tedy neprochází tak nákladnými úpravami jak na slečnách tak i na pozadí. Je to jako photoshoot fotky, ty také jsou upravené jen zlehka a může s nimi manipulovat kdokoliv. Kdežto ofiko fotky se ještě jednou upravují a tentokrát k naprosté dokonalosti. Tak proto se to zdá horší. Janča

    OdpovědětVymazat
  20. Na fotkách ti to moc sluší! :) Jste s Heidi skvělá dvojka - na poslední fotce mi přijde, že Heidi celá září!
    Rozhovor jsem si přečetla v angličtině a otázky se mi moc líbily. Díky za skvělou příležitost poznat takovouhle hvězdu blíže :)

    OdpovědětVymazat
  21. Přes přesvícení a všechno, ti to stejně úplně nejvíc sluší z těch blogerek. Vůbec mi nepříjdou hezké :D

    OdpovědětVymazat
  22. Popravdě mě osobně na těchto fotkách nepřijde nic profesionálního. Musím tedy podoknout, že tomu nerozumím, ale jako laikovi se mi to vůbec nelíbí. Samozřejmě Peti vypadáš krásně na fotkách, ale mohli stylingu dodat trochu víc šmrncu než jen obyčejně rozpuštěné vlasy, apod. Řekla bych, že takhle nalíčení a učesaní chodíte normálně do obchodu nebo jen tak, když nemáte náladu se nějak zkrášlovat, Snad mě chápete. P.H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě napadlo taky. Taková haló akce, jistě to stálo mnoho úsilí vše zorganizovat a pak dají foceným řasenku a nazdar. Docela zklamání od kosmetické firmy, pokud to tedy měla být propagace jejich produktů.

      Vymazat
  23. Taky si myslím, že je to kvůli vráskám, aby tam Heidi vypadala mladší a hezčí :D i když určitě je krásná i tak, tak přeci jen pleť jako dvacítka určitě mít nemůže..

    Všem vám to ale i tak moc sluší a gratuluju k takovýmu zážitku, muselo to bát super, zasloužíš si to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. více benefitů v jedné tubě..spíš výhod a koukám,že má Heidi jediná zdravou nebílou barvu obličeje..

      Vymazat
  24. Tohle bych si asi zarámovala a někam doma pověsila :) Moc gratuluju, je to úžasný úspěch a hlavně zážitek na celý život :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju hrozne moc, no to bych mela, bylo to opravdu uzasne a skvela prilezitost :)!

      Vymazat
  25. Mam asi divne oci, ale dle me na fotce vypadas prave velice mlade, jak je to presvicene ci co, tak plet total bez vrasek.. No hlavni roli hrala HK, to je jasne, ji nalicili hezky.. Fakt krasne spolecne fotky:)

    OdpovědětVymazat
  26. super rozhovor, veľmi zaujímavé, len tak dalej :)

    OdpovědětVymazat
  27. Teda, gratuluju, tohle je úžasný, fakt jsi to dotáhla strašně daleko. Fotky jsou hezký, ale ty jsi fakt bledulka. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  28. No na těch fotkách jsi dost nepřirozeně bílá. Je to škoda, ale i tak ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  29. Fotky jsou perfektní, 5 let jsem s fotkami pracovala, mimo jiné i s fotkami Heidi Klum ;-) Tuhle zkušenost ti moc přeju a ještě víc závidím :-) heidi je třída ty si něco takového zasloužíš!

    OdpovědětVymazat
  30. Myslím, že primárně šlo o zážitek a ten hrozně závidím a přeju!:) bledá nebledá, stará nestará, všichni víme že si krásná a umíš kouzlit se vším-s líčením, oblečením i fotkama :D měla jsi to dát možná v černobílé kombinaci, třeba by bylo méně šťouralů:))

    OdpovědětVymazat
  31. mě se fotky takhle zpracované líbí, jen škoda, že si tě tam nepozvali třeba v srpnu, ať máš taky trochu barvy :D a zaujalo mě, že ti vlasy upravili skoro stejně jako Heidi :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ty fotky jsou jen mizerně upravené, pokud je chceš hezčí, zde:

    http://2.bp.blogspot.com/-1alNW3MVZ0Y/U0LsYTeeyAI/AAAAAAAAAI0/vcvxyY61u1A/s1600/haidy.jpg

    tady už vypadáš trochu jako člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože to je příšerná úprava :D Heidy vypadá jak kdyby to přehnala se solárkem. Raději se o úpravy nepokoušel, vypadá to tragicky :D

      Vymazat
    2. no, já teda se nechci vměšovat,ale ono to barevně celkem odpovídá realitě

      Vymazat
    3. Ta fotka co teď upravila anonymka 20:2 vypadá dosti uměle a je tam vidět zásah photoshopu. To je snad lepší ta originální než tato hrůza :D

      Vymazat
    4. Rozhodně to odpovídá realitě více, než ta tvoje, která je odbarvená, nicméně takhle "v malování" a narychlo to nespravím víc, a otázka je, jestli by to vůbec šlo, protože není jisté, že jejich úpravy jsou vratné...

      Vymazat
    5. Neříkám, že úpravy jsou nějak extrasprávné, jsou jen takové, jaké se dají snadno udělat z fotek, co jsou k dispozici, tedy už upravených fotek, a podle mě Petra ve skutečnosti vypadá spíš jako fotka vpravo...

      http://1.bp.blogspot.com/-hv11Jqo0LVM/U0L1LU7xF8I/AAAAAAAAAJE/oP7oTk7lKl4/s1600/haidy1.jpg

      Vymazat
    6. ja uz bych tu barvu neresila, me prece znate a Heidi byla krasne opalena a samozrejme krasna :)

      Vymazat
    7. na mojom monitore tieto upravené fotky vyzerajú v porovnaní s tými pôvodnými úplne super, živšie a prirodzenejšie

      Vymazat
  33. Všichni tu pořád řeší jak jsi na fotkách bílá, nevýrazná, starší bla bla, ano mně osobně fotky také připadají dost přesvětlené a myslím, že tě určitě mohli namalovat mnohem výrazněji, protože to ti moc sluší, ALE co je hlavní: ještě jednou ti gratuluji k takovému úspěchu, je opravdu zasloužený a jak už někdo psal, dotáhla jsi to s blogem opravdu daleko, jen tak dál! Jsem moc ráda, že vybrali zrovna tebe, opravdu si to zasloužíš, protože tvůj blog je jednoduše skvělý, mám ho moc ráda a každý den se těším na nový článek :) V.

    OdpovědětVymazat
  34. No mě se ty fotky strašně líbí právě. A moc Ti to sluší,vypadáš přirozeně krásná.Gratuluji ;))

    OdpovědětVymazat
  35. Nechápu, čemu se všichni diví. Vždyť na těch fotkách jde přece jen o Heidi. :) Nebudou se více věnovat "návštěvě". A když se zamyslím, ve všech reklamách nebo kampaních Astor je Heidi velmi světlá. Stačí googlit, že? An.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :), o kom jiném celý výlet byl, že..... byl právě o Heidi a já jsem moc ráda, že jsem mohla být u toho a vidět ji naživo a přinést vám zážitky a zprostředkovat rozhovor, bylo to skvělé!

      Vymazat
  36. Vypadáš náhodou dobře, s tím, jak fotograf fotky vyfotil a jak ti je poslali nic neuděláš. A nechápu opět ty negativní komentáře. Do akce s Heidi jsi asi moc mluvit nemohla a není to nic strašného. Přijde mi, že ty fotky do časopisů v ČR bývají milionkrát horší.
    Myslím, že sis užila perfektní den a myslím, že by ti každý měl tento skvělý úspěch přát. :)
    A všimla jsem si, že máte s Heidi podobný "účes" - dorůstající ofinku a skvěle ladíte. ;) Víc takových úspěchů Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  37. Blahopřeji k úspěchu. Koho by napadlo, že si jednou "nějaká" Péťa založí blog o kosmetice a za dva roky bude v telce a dělat rozhovor s Heidy. Vím, že je to jednoduše napsané a ve skutečnosti je za tím moc práce ale i tak paráda! Jinak myslím, že je v tom záměr, že Heidy byla více namalovaná. Přece jí (velkou modelku a ikonu) nenechají zastínit "obyčejným smrtelníkem" :-) Štěstí, že jsi neměla také bílý top jako Heidy, nebylo by poznat kde začínáš ty a kde to tričko. Ale tak kvalitu fotek necháme být, hlavně, že jí máš! Přeji spoustu dalších úspěchů!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Peťo, i když tvoje líčení a tvé soukromé fotky jsou mnohem krásnější, než tyto od profesionálů, stejně je to paráda, že jsi měla možnost takového setkání. Určitě to vypovídá o tom, že jsi dobrá a že se to ví. :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Petro neberte to zle, ale přijde mi, že jste celkem nevěděčná k tomu, že jste měla tu možnost se setkat s celebritou tohoto formátu. Pořád musíte komentovat podle Vás špatně odvedenou práci vizážistů, hair artistů atd, místo abyste byla vůbec za tuto příležitost ráda. V komentářích jen pořád čtu" já bych se nalíčila lépe" "fotka je taková a maková", "vypadám tam tak a tak", ale toto vůbec nebylo o Vás.. Já se ani těm firmám nedivím, že české blogerky příliš nikam nezvou, když pak čtu jak se chovají a co o událostech píší. S pozdravem Věrka Navrátilová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když on by člověk čekal, že když už je pán fotograf taková špička a paní vizážistka patrně líčí pro focení, že z toho nevyjde mrtvá nevěsta. Když už jsem "dobrej", musím bejt dobrej i kdybych fotil nanynku z vesnice, machrovat s modelkou je snadné, ale být špička v oboru spočívá v něčem jiném...
      Když si objednám drahé řemeslníky, taky se z toho neposadím na zadek, ale půjdu zkontrolovat, jestli skutečně jejich výkon odpovídá...

      Vymazat
    2. Verko, to je samozrejme nesmysl, ja jsem za to vdecna velmi, podivejte se na video a je jasne, ze to byl skvely zazitek a ze bylo uzasne se s Heidi setkat, ale to mam vse bezhlave jen proto chvalit, vzdyt to prece kazdy vidi jakou ma co barvu, prece tu nejsme slepi. Vsak si prectete nazory v diskuzi. Abych byla uprimna, tak i kdybych byla na fotce v teplakach s satkem na hlave, tak je mi to uplne jedno, protoze mit fotku s Heidi Klum se jen tak nekomu nepovede. Ale zase musite pochopit nazory ostatnich, ze treba cekali jiny styling. V porovnani s tim je to liceni proste nevyrazne, tak to je, proc bychom to nemohli rici nahlas a neni na tom proboha nic spatneho. Udelali to tak, jak chteli a je to naprosto v poradku prece. A ze akce nebyla o nas jsem tu uz take psala, to je prece nad slunce jasne. Toto je beauty blog, tak se nemuzete divit, ze lide komentuji jak kdo vypada :).

      Vymazat
    3. Pane bože!!! Proč nevděčná? Císařovy nové šaty?

      Vymazat
    4. Paní, jste normální? To kdyby tam Petru posadili nahatou s hrnecem na hlavě na kopu hnoje a vedle ní postavili Heidi, tak stejně nesmí nic říct, protože může být vlastně jen ráda, že se někam ona chuděra česká, malá podívala? Není to to trochu mimo mísu? Petra je snad dospělý člověk a zcela racionálně uznala, stejně jako většina jejich čtenářek, že se opravdu umí učesat a nalíčit tak, aby jí to slušelo více. Co je na tom? A já jsem si fakt nevšimla, ať na videu nebo tady, že by Petra vyslovila sebemenší nevděk nebo cokoliv, co by snižovalo úsilí Astoru apod. Trochu nadhledu by to chtělo.

      Vymazat
    5. Bože, a čo už je len Heidi Klum za celebritu?? čo také urobila pre ľudstvo, okrem toho, že sa zubí na fotkách, aby presvedčila naivky, ktoré nemajú kam dávať peniaze, aby si kúpili nejakú blbú kozmetiku plnú chémie? to sa jej má Petra klaňať za to, že sa s ňou mohla odfotiť? Petra nie je o nič menejcenný človek ako nejaká Heidi Klum alebo ktokoľvek iný. hodnotiť niekoho len podľa toho, že je mediálne známy je dosť plytké. a presne ako píšu nado mnou, bola tam aj na to, aby na vlastnej koži vyskúšala a ocenila prácu vizážistov - ktorá teda sa nedá s tou jej ani porovnať, to predsa vidí aj slepý. aj keď je jasné, že to bol zámer, veď nenalíčia mladé baby tak, aby pri nich profesionálna modelka zanikla.

      Vymazat
    6. ...a čo si "ty" porubila pro ludstvo :-D

      Vymazat
  40. ty fotky jsou velmi desaturované, tobě to sluší všude, ale tento styl se mi nelibí

    OdpovědětVymazat
  41. téda, moc gratuluji :) Heidi je nádherná a podle odpovědí velmi milá a ty Péťo jakbysmet :) také bych sice přidala na tvém makeupu, ale chápu, že je to opravdu detail :) přeji více podobných zážitků :)

    OdpovědětVymazat
  42. Peti, gratuluji k zážitku takového formátu, musela sis to opravdu báječně užít :-). I když na fotografiích vypadáš opravdu bledě, pořád Ti to moc sluší a je jasné, že hlavním cílem bylo vyzvednout právě Heidi. Hlavní určitě je, že se Ti dostalo takového skvělého zážitku, o kterém si nejen blogerky mohou nechat zdát, jen tak dál :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc a zas abychom byli objektivni, ja bleda jsem, i kdyz asi ne az tak kridove ;), ale take jak jsem rikala ve videu jsem se predtim moc nevyspala, takze to nebyla zadna hitparada, no nakonec zabery z Londyna jste videli :).

      Vymazat
  43. Ahoj Peti, moc pěkná fotka a tohle přírodní líčení ti moc sluší! Navíc mám za tebe radost...setkat se s Heidi, mít s ní profesionální fotku a dokonce s ní dělat rozhovor, tak to je zážitek na celý život...moc ti to přeju :)

    OdpovědětVymazat
  44. podľa mňa to je trošku kontraproduktívne: na jednej strane mala vyniknúť Heidi, preto ich všetky tak chabo nalíčili, na druhej strane, predpokladám, že pri sledovanosti Petrinho blogu a YouTube to mala byť reklama na značku Astor, čo podľa výsledku vizážistov ako vidno na fotkách, skôr ľudí (mňa teda určite) od kúpy tejto značky skôr odradí...slovanská krása vždy vynikne, nech si dá Heidi 3D mihalnice, zmenšiť nos, atď atď, mne sa Heidi teda vôbec nepáči, vždy mi vadilo a vadí to jej obočie nalepené na očiach, Petra je pri nej prekrásna, kašľať na nejaké presvetlené fotky, toť môj názor. Lenka

    OdpovědětVymazat
  45. Fotky nefotky (jasně že kdyby namalovali Peťu jak maj, museli by z Heidi udělat malůvku :D upravovali vás všechny podle ní :D )- GRATULACE!!!! Česká blogerka a rohovor s Heidi?! To je realita? Já že sci-fi!! GRATULACEEEEEEEEE!!!! Jen tak dál!!! :) Ať se daří!!! :)
    Mia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, presne tak, je to uzasny zazitek :)!

      Vymazat
  46. Osobně mi ty fotky taky přijdou extrémně přesvícené, ale chápu, že je to z důvodu, že se pak tolik nemusí retušovat nedokonalosti. I když je pravda, že pokud člověk není opravdu snědý s krásnými umělými řasami, tak na fotce nevypadá tak dobře jako někdo, kdo ty řasy má. Nicméně článek je naprosto úžasný a já Ti za něj Peti moc děkuji :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  47. ahoj Peti, jak tak koukam tobe to slusi vic jak te Heidi. :) Doufam, ze jsis to skvele uzila s pozdravem Mina :)

    OdpovědětVymazat
  48. Na té fotce vám to všem moc sluší, vypadáte jako staré známé :) A trochu asi i závidím, muselo to být skvělé!
    Akorát mně také ta fotka přijde dost přesvícená, ale možná mám jen blbě nastavený monitor :D

    OdpovědětVymazat
  49. Tie fotky sú fakt dosť presvietené, ale aj tak úžasné!:) Určite si si stretnutie užila, troška ma mrzí, že si sa nelíčila sama, pretože viem, že by si sa nalíčila krajšie:) a gratulujem!

    OdpovědětVymazat
  50. Peti, moc děkuji za článek. Jsem na Tebe pyšná. Užívej si to :-) Tereza

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Péťo :), kritizovat je strašne snadny. Velké vetšine z holek a anonymu (včetne me) co ti sem píšou, se ani ve snu nemuže zdát o nečem takovém jako zažíváš poslední dobou ty :). Ptala ses jí na skvely otázky :). Profesionální vizážistky asi vedely proč te takhle nalíčit, jsi přirozene krasná tak jsi moc "pomoci" nepotřebovala :). Fotky jsou přesvetleny to je fakt ale ony si ty rejpalky tady vždycky neco najdou. Nic si z nich nedelej, samy vedí velky kulovy a chtejí se udelat aspon samy pro sebe zajímavejší, když mají tak nudnej život :). Držím ti moc palce, jsi moje oblíbená blogerka ;-). Mej se hezky a budu se tešit na další články :).

    OdpovědětVymazat
  52. Podľa mňa ti to tu sekne. A prekvapil ma jeden komentár vyššie, lebo mne tu pripadáš ako teenager a nie že si staršia od Heidi... Je síce pravda, že vás strašne moc zosvetlili v tvári, ale pristane ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Fotky jsou upravované, což bylo jasné, že budou. Petra na nich vypadá dobře na to, jak je málo nalíčená, co všechny máte? To, že jsme si na ni zvykly s výraznějším make-upem je věc jiná.
    Co mi přijde ale hrozně trapný jsou odpovědi Klum. Jasně, je to o Astoru, ale to je Astor sem, Astor tam, přitom v Harper's Bazaaru měla nedávno vyfocenou kosmetickou taštišku a měla tam od Astoru jednu věc. Trapas. Fakt mi to hrozně leze na nervy, i když chápu, reklama, peníze, ale stejně.

    OdpovědětVymazat
  54. ahoj, hrozně ti to na těch fotkách sluší!! líbí se mi, jak máte s Heidi stejně rozdělenou ofinku :)) a na té první fotce mi přijde, jakoby se Heidi přišla vyfotit s tebou a ne ty s ní (jestli mi rozumíš - víc tam vynikáš:)) líčení bych taky volila jiné, ale z ostatních blogerek jsi tam nejhezčí ! a samozřejmě gratuluji k zážitku, rozhodně si ho zasloužíš!! K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, to jsem si taky rikala, ze nam tu ofinu udelali stejne :D.

      Vymazat
  55. Gratuluju k obrovskému úspěchu :)

    OdpovědětVymazat
  56. já bych vůbec neřešila, jestli je to bílí a nebo špatně upravený nebo kdo má víc vrásek a vypadá starší. Prostě to byl určitě nezapomenutelný zážitek a určitě mnoho čtenářek je rádo, že jsi se o tento zážitek s námi podělila (a ty ostatní ať jdou do.... na jiný blog). Děkuju ti:)

    OdpovědětVymazat
  57. Peti, velika gratulace!!!!skvely uspech, moc gratuluji jeste jednou a preji ti dalsi takove:-). Zajimavy rozhovor.

    OdpovědětVymazat
  58. Hrozne moc vam vsem dekuji za kometare a za podporu. O tom, ze to byl skvely zazitek asi nemusi ani mluvit, myslim, ze video mluvi samo za sebe :). Moc si vazim toho, ze jsem to diky Astoru a vasi podpore mohla prozit :)! Jeste jednou diky vsem.

    OdpovědětVymazat
  59. Péťo, to je opravdu bezvadný, že si tohle mohla prožít. Musel to být zážitek. Moc ti to na fotkách sluší, vždycky obdivuju, jak jsi fotogenická. Je vidět, že Heidi je nalíčená trochu v jiném levelu, než ty (konturace, rozjasnění, řasy...), ale to vůbec nevadí. My všichni víme, že se umíš nalíčit naprosto úžasně. A taky si myslím, že většina z nás mnohem víc fandí tobě, než Heidi :oD (prozradím ti, že mně se nikdy nijak moc nelíbila...mám jiné modelky, které obdivuju víc). Tak si nedělej hlavu z "divných" komentářů, že jsi bílá a bla bla bla...hlavní je, že si to prožila a užila sis to ty :o) Máš krásné vzpomínky a to je moc důležitý...

    OdpovědětVymazat
  60. Dekuji za krasny rozhovor. Fotky se mi libi a Ty velmi, jen teda ty anonymy urypany tady cist je hnus :-( jsi sikovna a mam Te velice rada. Marcela

    OdpovědětVymazat
  61. Mně se ta Heidi vůbec nelíbí. Na té fotce s Peťou je celá taková jakoby ,,velká´´. A přijde mi, že má dost hrubé rysy, působí tak nějak chlapsky... Kam se hrabe např. na Karolinu Kurkovou nebo Petru Němcovou, to jsou podle mě krásné baby :) A myslím si, že ty fotky jsou tak přesvětlené kvůli tomu, aby Heidi nebyly vidět vrásky, přece jen, už má nějaký věk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky zrovna říkám, že ta Heidi je opravdu nějaká veliká :D A oproti autorce blogu taková "hrubší" nebo jak to popsat... Ale sluší to oběma, o tom žádná :)

      Vymazat
  62. Nalíčili Tě moc krásně, přirozeně, jednoduše, vyzdvyhli přednosti. Mně se naopak nelíbí, jak se Vy blogerky někdy pajcujete, hodinu rozjasňujete, korygujete, nalepujete řasy, překrýváte vše tvrdými linkami...proč? Viz Video, kde máš tlustou vrchní linku a pusu přemazanou rtěnkou jako kačer Donald....sorry, ale vezmi si z té Londýnské vizážistky příklad, vždyť Ti zbytečné přelíčení přidává na letech...Ta nute rtěnka je nádherná, dej sem prosím někdy odkaz nebo udělej recenzi, dík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odpověď je prostá, protože to byste se za dva dny neměli na co dívat, kdybych si dala pokaždý hnědý stín na víčko, řasenku, BB a lesk ;), tím ovšem neříkám, že nemám přirozené líčení ráda, jen to pro mě není taková zábava a myslím, že ani pro vás ne, jelikož za tím není žádná kreativita, to zvládne doma každý :).......já vás chci zaujmout právě tím, že jsem pokaždé jiná a nabízím vám inspiraci pro více barevných tipy, ale to jsem tu už všechno psala :).

      Vymazat
    2. Ale dost videí je přece z reálu, přijela jsi z Londýna, video v autě a ty se tam na kameru doličuješ? Proč, vždyť jsi přirozeně pěkná, a to není zrovna situace, kde předvádíš nějaké varianty líčení...zaujímáš třeba rozmanitým oblečením, ale proč překrývat na všední dny svoji mladistvou přirozenost? Mě to někdy připadáte jak transky s tou tunou makeupu...Nemluvím samo o např. videu pro večerní líčení. Ale ty se nastylizuješ, naplácáš a pak jdeš točit video o PMS...

      Vymazat
    3. * jéžiš, ted čtu, co jsem napsala předtím samozřejmě tam mělo být pro více barevných typů, asi se mi to nějak automaticky opravilo nebo co :)

      No, já nevím, jak moc dobře jsi poslouchala, ale z Londýna jsem přiletěla v 10 večer, takže to opravdu nebylo po příletu z Londýna, ale druhý den, kdy jsem už byla nalíčení jinak ;).

      Vymazat
  63. Ahoj Peťo,

    já bych tu neřešila to, jak jste nalíčené a jak je to nafocené. Fotografie je umění a to je strašně těžký soudit a hodnotit, stejně o tom většina z nás ví prd. Mě ohromuje to, že jsi fotila s Heidi a že asi musela být pořádná fuška takový rozhovor přepsat. Přijde mi jednodušší to přeložit než přepsat. Ale Tobě se povedlo na výbornou (teda pokud Ti Heidi neposílala odpovědi emailem, samozřejmě:-D)

    OdpovědětVymazat
  64. Víc bych to nepitvala a jen ti chci pogratulovat za takový úspěch a ať se ti dále daří :-) Tvoje videa mě v mnohém inspirují a poučují, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  65. musím říct, že ten rozhovor mě dost pobavil, opravdu Heidi nevěřím, že se líčí výhradně produkty Astor, jak se tam snaží naznačit..:D jasně, nějakou rtěnku, nebo i tu řasenku jsem jí ochotná sežrat, ale modelka tohoto formátu se spíš bude líčit a o sebe pečovat dražší, a co si budeme povídat, mnohem účinnější kosmetikou.. jinak ty fotky jsou asi zbytečně odbarvené, ale o to ani moc nejde, zážitek je to skvělý, musela sis to užít..:)

    OdpovědětVymazat
  66. Péťo moc Ti závidím, že jsi dostala tu příležitost zúčastnit se takové akce a samozřejmě ti gratuluji a přeji Ti aby jsi měla ještě spoustu příležitostí se na takové akce dostat :)

    OdpovědětVymazat
  67. Spoustu kritiky na fotky...nechápu:-(
    Mě se líbí, vypadáte jak matka s dcerou:-) A to bílé pozadí je myslím úmyslné...jistě fotograf věděl proč a jak činí...že nevíme my není hlavní...
    Určitě to byl úchvatný a motivující zážitek, rozhovor super, blahopřeji!

    OdpovědětVymazat
  68. Milá Peťko,
    když jsem viděla video z Londýna, říkala jsem si-proč ji tak nevýrazně nalíčíli? Pak mi to došlo, no jo, aby na fotce nezastínila Heidi. Jenže podle mě se jim plán nevyšel:-). Moc ti to sluší a přeji ti ještě mnoho takových zážitků. Jana

    OdpovědětVymazat
  69. Za prvé bych chtěla pogratulovat k úspěchu!
    Jinak ty fotky vypadají jinak na notebooku, kde jsou hodně světlé, záleží ale taky na tom, jaké je jeho nastavení :)
    Na mém grafickém monitoru jsou fotky bez přepalů :) Je to nasvícené tak, aby se člověku dostalo do tváře trochu jasu, akorát jak máš světlou pokožku, pak tě to oproti opálené pokožce Heidi ještě více vybělí, navíc je kontrast i v oblečení, kdy ti bílá z oblečení Heidi dává do tváře ještě další světlo...
    Myslím, že kdybys měla fotku vytisknutou, tak by vypadala dobře :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj,
    Heidy je typická blond krasavice, hnědovlásky nikdy nebudou působit tak atraktivně. A hlavně Vás nalíčily dost málo a nic moc.
    To by zvládla i 15-tiletá holka. Ale nemůžeš přece vypadat líp než "star". Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezlob se, ale krása je strašně subjektivní. Mě se teda Heidi vůbec nelíbí a za typickou blond krasavici ji rozhodně nepovažuji. Freida ji strčí hravě do kapsy: http://static1.celebrityredcarpet.co.uk/articles/3/13/@/17-voici-freida-pinto-dans-le-type-de-0x375-4.jpg

      Vymazat
  71. já tomu tedy extra nerozumím, ale takhle ty fotky opravdu většinou vypadají. jednak si vezměte, v jakém prostředí se fotí, druhak se používají různá umělá osvětlení, takové ty "lapače" světla (za boha si teď nevzpomenu na název...). a když se podíváte na Peti video z místa, tak jednak tam světlo nebylo nic moc, za druhé bílé pozadí, za třetí umělé osvětlení a ještě ten "lapač". takže asi tak :) podle mě nejsou finálně upravené, možná, že nejsou upravené vůbec.

    jinak ti ale moc gratuluju, zasloužíš si to!

    OdpovědětVymazat
  72. Na té fotce vypadáš úplně jak herečka Jana Krausová. Jste dvojnice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu? tu mám hrozně ráda, to jsi mě potěšila je to krásná ženská :)

      Vymazat
  73. Péťo - fotky přepálený / nepřepálený..... zbytečná debata - já spíš padám na zadek z toho, že ti to sluší i vedle TOPmodelky! Cha! To je závidění hodné :D Krásný fotky!

    OdpovědětVymazat
  74. Gratuluji k úspěchu! Klobouk dolů :) Jak vidno, některé komentáře tomu odpovídají...holt závist je svině :D

    OdpovědětVymazat
  75. Blahopreju,Petro. Rada sleduju Tva videa a mam z Tvych uspechu uprimou radost. Jsi vzdy velmi vesela a to je vzacnost, muzem byt vdecne,ze jsi tak laskava a blog delas. Mrzi me, ze se setkavas i s nevhodnyma poznamkama a nedostatkem ohledu, sebekritiky aj. Myslim, ze Ti blogerstvi chte nechte dava i lekce asertivity.
    Preju Ti,abys sklizela minimalne takovou pohodu jakou sama vyvolavas - je nas urcite vic, ale minimalne ja a muj manzel Te obdivujem,radi na Tva videa koukame a dekujeme.
    Eva N.

    OdpovědětVymazat
  76. Fotky se mi líbí, světlé nesvětlé, je to bomba! Ale první věc, co jsem si všimla jsou ty rozjíždějící se oči té blond tuctovky mezi krásnýma tmavovláskama! :D

    OdpovědětVymazat
  77. Mně se jako laikovi nelíbí to, že Heidi např. dělá reklamu na řasenku, ale ne aby použili opravdu ten produkt, oni jí nalepí umělé řasy......to je takový "podfuk" na zákazníka, jakoby sám Astor nevěřil tomu, že ta řasenka je dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to je ale bohužel realita a běžná praxe u všech značek, vždyt se koukni na TV reklamu, tam mají umělé řasy všechny a v časopisech dodělané photoshopem :)

      Vymazat
    2. já vím, jen říkám, že se mi to nelíbí :D

      Vymazat
    3. nojo, to mne taky ne, to je stejne jako reklamu na kremy na vrasky delaji 20lete kocky, clovek tomu nemuze verit :(

      Vymazat
  78. Přirozená krása Petro...oni opravdu věděli jak Tě nalíčit,určitě to nebyl záměr,to jen u nás v CR by se to stalo,to mi věř.

    OdpovědětVymazat
  79. To je úspěch Peti, jen tak dál, moc blahopřeju a fandím Ti :o)
    Ať už je ta fotka světlá nebo ne, vypadáš tam i tak moc dobře a rozhodně ses vedle Heidi neztratila! Za všechnu Tvoji práci co na blogu děláš, si to zasloužíš :o) Supeeer
    Irena

    OdpovědětVymazat
  80. Gratuluju k takovewmu uspechu!! :) Vubec nepochybuju o tom, ze si to zaslouzis a doufam, ze nas budes jeste dlooouho svym blogem tak uzasne inspirovat a ze se podobne akce a uspechy jen pohrnou! :)
    At se ti dari, Peti ;)

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, náhodou to není tak špatné foto :-) je to světlé, a řekla bych, že tam Peti vypadáš nejlíp z té čtveřice. Na Haidi je vidět že už má něco za sebou. Ty mi tam Peti naopak přijdeš taková mlaďounká. Souhlasím že se sama líčíš mnohem lépe. Ale takhle skoro nenalíčená jsi taky moc pěkná ženská.
    A ještě bych chtěla dodat, že tvoje videa i články jsou super :-) objevila jsem je teprve nedávno a moc se mi líbí. Našla jsem u tebe spoustu zajímavých rad a tipů. Líbí se mi že je tu vše možné, ne jenom kosmetika.
    Obdivuji tě, že tomu věnuješ tolik času a práce, a že zapojíš i rodinu :-) je to fajn, takové lidské.
    Jen tak dál, odolnost vůči závistivcům a spoustu dalších krásných článků, videií atd. :-) Ať se ti daří :-)
    Bára :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Ta úvodní fotka se dle mého vůbec nepovedla, Peťa tam vypadá starší než Heidi. To dělají naschvál, aby lidé se kterými se "celebrity" fotí, vypadali hůř? Jinak pěkný rozhovor, i když taky pochybuji, že používá jen produkty od Astor. Je ale logické, když jim dělá reklamu, že asi nebude chválit makeup od Chanel :)

    OdpovědětVymazat
  83. Tak já jsme tento článek asi špatně pochopila než zde diskutující.Když jsme četla nádpis článku,ihned jsme se hrnula na otázky a odpověďi.To je to co mě zajímalo především.Pak roluju dále a dále čtu a čtu a stále jen přesvícené ,vypálené,stará ,mladá,hrozné fotky,málo nalíčená hodně nalíčená.Tak roluju myší zpět a pak jsme se teprve koukla na fotky.:_)
    Petruš na tvůj blog chodím už od začátku....a hltám každý tvůj článek a video.Je to pro mě relax a taky ukojení mojí mánie a to je kosmetika.Šminky moc neřeším,ale velmi ráda se podívám a kochám se tvojí sbírkou.Já jsem spíše na tu pečující kosmetiku. Velmi děkuji,že tu pro nás si .Tvoje videa hltá i můj osmiletý syn a vždy hodnotí líčení ,zda ti sluší nebo nesluší...je to celkem legrace ,jaký mám občas vejšplechty.
    Mějse krásně ,Zdraví Blanka 1980 a Péťa 2005

    OdpovědětVymazat
  84. Blahopřeji!A jako vždy- každý úspěch je píchnutí do vosího hnízda..Stáňa

    OdpovědětVymazat
  85. to já asi fandím těm přesvětleným fotkám, registruju, že je to vcelku populární, už nějakou dobu.
    a když jsem to přesvětlení stáhla ve photoshopu, je jasný, že to vyjde levněji než retuše. i když mám trochu pocit, že heidi je vyretušovaná stejně, ve srovnání s petrou vypadá nějak podezřele líp, i když to možná bude jen makeupem, tomu už nerozumím :)
    http://4.bp.blogspot.com/-HSDgDZC29KA/U0ZMTUJSomI/AAAAAAAAApk/CykD7vTmt4Q/s1600/heidi.jpg

    OdpovědětVymazat
  86. To je ale závistivců :) Hrozně moc ti to sluší, i s tak malým množstvím makeupu se vyrovnáš Heidi s umělýma řasama! A rozhovor taky super.

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, jen bych chtěla napsat, že vše co děláš je úplně úžasný, a když jsem si přečetla komentáře, které ti sem píšou, tak mi z toho bylo trochu smutno :D Tohle se určitě nepoštěstí jen tak někomu se setkat s takovou hvězdou :) a koukám, že akorát tu je pár komentářů, kde je vidět, jak se jim to prostě nelíbí a příjde mi, že závidí. Ale jinak bych teda chtěla napsat, že děláš úžasné videa, všude ti to moc sluší. :) Na tvá videa koukám pravidelně a vážně mě baví :) v tom co děláš, určitě pokračuj a jde vidět, že tě to baví :) tvá fanynka, Lucka (19let) :D

    OdpovědětVymazat
  88. Péťo jsi překrásná, vyrovnáš se úplně v klidu Heidi :)
    JInak je super, že jsi udělala článek právě s ní, pač mě vždycky zajímalo, jaká je. Jestli je nafoukaná, nebo jestli s ní je i legrace. Vidím, že je určitě fajn :)

    A vy ostatní, co jste anonymní a máte milion debilních keců a VY ze sebe děláte nejchytřejší na světě, táhněte si kompenzovat svoje problémy jinam ! Odkryjte anonym, a pak se ukáže, jestli jste takové frajerky !

    OdpovědětVymazat
  89. Super článek, moc Vám to sluší.... Btw až po tom, co jsem to jakž takž přelouskala anglicky, jsem zjistila, že jsi to i přeložila... Nevadí 😄

    OdpovědětVymazat
  90. závistivý duševní socky, co maj jasnou představu, jak se co má dělat, a přitom z nějakýho záhadnýho důvodu trávěj celej život za kasou... staňte se teda fotografkama a blogerkama, když jste tak strašně chytrý, holky. pište leta blog jako Petra, vypracujte se, získejte si sledovanost (btw jejích přes 40 000 likes je na český poměry zatraceně hodně, takže nějaký kecy o nízkých číslech si taky nechte) a ukažte nám všem prosím, jak se to teda dělá správně. pokud to teda s tím, že jste zakomplexovaný, ošklivý, možná tlustý, máte děsný vlasy a pes po vás neštěkne, půjde. lidi, co jsou hezký (hlavně uvnitř) pochválej za dobrou práci, nebo mlčej.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!