2x OOTD - floral maxi dress + zipper shorts

by - 23 července

Krásnou středu vám všem,

 
dnešní dva outfity jsou dosti protichůdné, dlouhé barevné květované maxišaty a na druhé straně černobílá variace na minišortky. Abych ale řekla pravdu, moc dobře jsem se cítila v obojím. Šortky v jakékoliv variantě jsou mým oblíbeným letním kouskem a černé mi ve sbírce chyběly. S lodičkami a blůzkou mi připadají perfektní na večerní posezení nad pohárem zmrzliny nebo něčeho ostřejšího ;). Co se týká makeupu, tak jste ho viděli v pondělí. A vlasy jsou tentokrát "umyla, nechala uschnout ve větru a šla" :D, snad to ale není taková hrůza, i když musím říct, že mé vlasy se kroutí všemi směry a jak se jim zachce a pokud je nevyžehlím kolem obličeje, tak je to úplná katastrofa, ale někdy je prostě chci nechat odpočinout.
 
Druhý outfit je naopak velmi pohodlný a rozevlátý. Pospíchala jsem nahonem do města a nechtělo se mi nic složitého vymýšlet a tak jsem nahodila maxišaty, ploché sandálky a džísku. Drdol je můj oblíbený a tentokrát jsem do něj na stranu píchla ještě kytku, je přece léto ;). Makeup pro změnu nula nula nic, někdy holt není nálada na vlasy, jindy na líčení a hlavně také čas. Prostě taková městská běhací letní klasika ;).
 
 


Outfit č. 1
 
 
lodičky - Deichmann
kabelka - HM
šortky - Choies
blůza - Dresslink

 







Outfit č. 2


boty - F&F
kabelka, kytka, bundička - HM
šaty - Sheinside
náušnice - Blackfive









Mějte fajn zbytek dne a dejte mi vědět, zda vás některý z outfitů zaujal, jestli podobné nosíte atd.....

Zároveň se omlouvám za to, že fotky ani outfity nejsou značka ideál vyladěné do posledního detailu, ale v poslední době nestíháme vybírat zajímavější místa na focení, protože to u nás vypadá nějak takhle.....:). Dovolená Zlaté písky a Malta. Držte nám palce, ať se z toho nezblázníme a ať mám čas i na vás a na blog :).


You May Also Like

117 komentářů

  1. Ty šaty jsou překrásné, ale první outfit je vážně top! Ty nevypadáš jak dvacítka, ale jak šestnáctka! Úžasný <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, kéž by, v posledních dnech jsem spíše v posledním tažení :D,ale děkuju, těší mě, že to není až tak vidět :D......

      Vymazat
  2. Veľmi pekné outfity. Ja som šialene oddaná čierno bielej móde a asi nikdy ma ani neomrzí. A neboj sa, aj ja som tento rok len na Malte, preto píšem a plánujem články dopredu, pre prípad, že večer len odpadnem do postele a nezvládnem si skontrolovať ani mailovú schránku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to držím palce a přeji pevné nervy, at to odsýpá :)!

      Vymazat
  3. Jsi superžena mnoha tváří. Jednou skoro montérky a pak zase za princeznu. Člověk aby se v tom vyznal :)

    OdpovědětVymazat
  4. Prepac peti, si pekna baba. Ale tie tvoje nohy sa mi proste nepacia. Odpustite si komentare typu 'zavist'. Tie kolena mas desne. A celkovo-je fajn mat medzeru medzi stehnami, ale celkovo mas nohy krive, kolena a lytka fakt hruza. Takze trocha sudnosti by nezaškodilo, volnejšie kratase by mohli vyzerat ovela lepsie ako tieto obtiahnute ktore neskutocne putaju pozornost na tvoje nohy ktore zial dokonale nie su. Moj nazor. Prepac mi to. Nemyslim to v zlom. Ja mam zase postavu ako Kim a ked proste viem ze mam "škaredu riť a stehna" tak si dam šortky primerane mojim stehnam a uz vobec na ne neputam pozornost. Ale na druhej strane chapem ze su ludia ktorym je jedno co si myslia druhy a oblecu si cokolvek bez ohladu na to ci si to "mozu dovolit". Dovolit si mozu cokolvek, len to neposobi dobre - pre mna :)
    Ale druhy outfit je naaadherny. Za to urcite palec hore :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem možná slepá, ale přijde mi, že křivé nohy nemá, možná se mi to jen zdá, ale jako jediné, co vidím, je to, že jsou opravdu hodně hubené, ale s tím nic nenadělá. Ale že by byly křivé to mi nepřijde. Možná bych taky zvolila tročku volnější, nebo méně úplé kraťasy, ale to je každého věc, ale s tou křivostí mi to vážně nepřijde :)

      Vymazat
    2. Uplne suhlasim. Strasne divne vyzeraju nohy v tych kratasach, zvyraznuju zbytocne nedokonalosti, ale ten makeup je uplne dokonaly.

      Vymazat
    3. Holky, je videt, ze kazdy na to mame uplne jiny pohled.. Mne zas Petry nohy prijdou dokonaly... Strasne se mi libi, ze ac je ma hodne hubeny, ma pekne oble lytko.. Ja mam nohy taky hubeny, ale kozi, "bezlytkovy.". Je teda ale pravda, ze strih sortek se mi taky nelibi, mozna kdyby byly o cislo vetsi.. Ale zas ze by mi to nejak rvalo voci z dulku, to ne. :-) Druhy outfit se mi libi daleko vic!
      Lucka

      Vymazat
    4. nohy su hrozne, nepritazlive, ale zas ma ine prednosti, ktore mozno vy ostatne nemate, potom sem dajte fotky ako budete vyzerat v jej veku ked uz teraz vyzera lepsie ako vacsina z vas....a este, co ma nosit v lete? ked sa to paci jej nech si da aj kybel na hlavu

      Vymazat
    5. No tak za mně má Petra teda nohy naprosto TOP! Mohla by se z fleku živit jako modelka, křivé nebo kozí je rozhodně nemá. A mít po třicítce mezeru mezi stehnama? To jí můžou závidět i leckteré šestnácky. Rozhodně lepší ukazovat hodně hubené nohy, než oplácaná stehna a lýtka jako konve (které má třeba Mia z Kissbooku - na ní prostě kraťasy vypadají šíleně, což ale ona stále nepochopila). I Simča ze Stylecookbook jednou v odpovědích napsala, že kraťasy zásadně nenosí, protože ví, že v nich její nohy nevypadají dobře (a to je nemá tak silné jako Mia), proto nosí raději delší sukně. Myslím, že Péťa soudností oplývá,ale pokud má takto dokonalé tělo, není co skrývat a může si dovolit nosit opravdu cokoliv. Hezký den všem závistivkám:)

      Vymazat
    6. Prosím Ťa/Vás pekne, Petra tu neprezentuje svoje telo, ale outfit...a už vôbec nevystavuje nič na obdiv, ale iba pre inšpiráciu. Nerozumiem preto, prečo riešiš/riešite jej nohy! Myslím si, že je to od Teba/Vás dosť drzé a "nezaškodilo by trochu súdnosti". ;-)

      Pekný deň!
      Nika

      Vymazat
    7. Achjo, holky ze Slovenska zase přišly rozdávat svoje rady?? :D:D . Ta zaprvý, asi jsi slepá, na Petry nohách nevidím nic špatného, křivý nohy rozhodně nemá a opravdu nechápu co má špatného na kolenou. A ano, i přes to, že jsi napsala ať nic takového neodpovídáme, myslím, že závidíš. Tím, že máš postavu jako Kim jsi chtěla říct, že máš prdel jak vrata a celulitidu až na lýtka? :D A ono vzít si 'něco volnějšího' vždycky není nejlepší volba, často to pak vypadá ještě hůř... Takže až přidáš fotku, jak jsi skvěle tu svojí prdel zamaskovala a bude to vypadat dobře, tak si komentuj nohy někoho jiného. Petra je jedna z mála lidí, kdo si takové šortky může dovolit. Tečka

      Vymazat
    8. Konečne to niekto povedal nahlas, Petra fakt prepac, ale od bokov az presne pod kolena vyzeras hrozne, mas naozaj velmi chude stehna, niekedy sa mi dokonca zda, ze su tensie ako lytka. Takisto kolena mas dost hrube. Napriek tomu vsak stale nosis ultra mini sukne a pidi kratasky... SLedujem blog uz dlhsie a vsimla som si, ze pri outfitoch, kde mas nohavice al suknu po kolena je ovela viac pozitivnych reakcii ako pri takychto kratkych... Bolo by proste fajn dat si nieco trochu dlhsie...

      Vymazat
    9. A ja zase mlujem blbe Cesky, co sa navazaju do Sloveniek :))) lebo Cechy su druha Amerika, ze? :D :D ty vole

      Vymazat
    10. Dobrý večer, víte, ono je nejlepší nehodnotit, každý ať si nosí, co se mu líbí. Vždyť je přece svoboda všeho...a to jak volby oděvů, myšlení atd. Chápu, že děvčata ze Slovenska mají názor, jaký mají, ale když se nad tím zamyslím, každý nakonec máme nějakou vadu, o které víme a aby kvůli tomu Peťa měla nosit jen dlouhé šaty,kalhoty,pomalu deku,to vážně teda ne! Nakonec je to její tělo a může si s ním nakládat,jak se jí zlíbí. To by byla má reakce na Vaše hodnocení, což není tolik důležitá jako pochvala za Pétin styl. Jen tak dál,krásné :)

      Vymazat
    11. Přesně tak, Péťa ukazuje outfity,ale musí počítat i s kritikou, když se ptá na názor čtenářek :-) mě se oba outfity moc líbí, miluju krátké kraťasy i když nemám, tak hubená stehna,ale určitě hubenější lítka a úzké kotníky, takže Pétě Ty její nohy určitě nezávidím :-) :-) :-) podle mê ani není co, každému se líbí jiná figura a já bych svoje nohy, ani tělo neměnila :-) jinak Péta křivé nohy nemá, jen je pitomě křivý na těch fotkách a skoro při každém outfitu stojí do "O" to nechápu proč :-) mám čas koukat na přísěvky, když mám noční směnu a pokaždé se pobavím :-) jinak chválím nové zoubky, Ty máš opravdu perfektní a Tvůj chrup Ti může leckterá závidět :-)

      Vymazat
    12. Az holky ze severního Maďarska přestanou byt takový kravy a nebudou mít akorát kecy, tak se do nich nebudu navazet :D:D Amerika ne, ale tak vis co, čím víc na západ, tím lip :D bezte si zaběhat a pak do prace, nebudete tlustý socky a nebudete muset závidět :*

      Vymazat
    13. Já bych prosila slušně, nenavážet se do nikoho, nechci cenzurovat,ale prosím, myslete na to, díky!

      Vymazat
    14. Ja si zas myslím, že len preto, že nejaká Slovenka napísala negatívny komentár nie je potrebné urážať celé Slovensko toto na českých blogoch fakt neznášam...ja som tiež Slovenka a s prvou anonymkou vôbec nesúhlasím, mne sa Petine nohy páčia a nemyslím si že by ich mala skrývať len preto, že nie sú úplne podľa predstáv každého
      ja mám tiež extrémne chudé nohy ale aby som sa preto potila v dlhých nohaviciach celé leto to určite nie...nech si každý o mne hovorí čo chce, myslím si, že je to určite lepšie ako tučné nohy v šortkách/legínach
      Zuzana

      Vymazat
    15. No na zapad ano, ale s vynimkou Ciech :D ;D

      Vymazat
    16. A když ji tu napíšete, že má ošklivé nohy, což je jen tak mimochodem velice subjektivní věc a dojem každého z nás, někomu se můžou líbit, někomu ne.. tak si myslíte, že kvůli tomu přestane nosit to, v čem se cítí dobře? Nějak nechápu smysl toho jí to psát, Já mám tlustá stehna, která se zase naopak líbí mně a klidně bych si taky vzala šortky a kašlala na to, jestli si každá druhá slečna bude myslet "fuuj, ta má ale ošklivé tlusté nohy s celulitidou!". Děcka, žijeme jen jednou, netřeba se pozastavovat nad takovýma blbinama. Hlavní je rodina a zdraví :-).

      Vymazat
    17. Já také musím souhlasit :( tento typ kraťasů Petře k jejím nohám vůbec nejde. Ta mezera mezi stehny působí divně. Samozřejmě každý to vidí jinak :) Jinak make-up, vlasy super :)

      Vymazat
    18. Mezera mezi stehny opravdu působí divně...jakoby se zařezaly, tam kde nemají..:D sorry no :D

      Vymazat
  5. Páni, ty maxišaty jsou tak nádherné, hezčí jsem snad ještě letos neviděla!

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, mě se na tomě moc líbí rozpuštěné vlásky a jak se ti vlní kolem obličeje :-) Oba outfity super! Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Peti ta prvni fotka super, ale ty sortky bys mohla mit volnejsi, takhle obtazene ti nelichoti. Jinak makeup vlasy i top super! Druhy outfit je takovy mily :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, obě dvě kombinace jsou úžasný! Ty maxišaty Ti moc sluší a hrozně se mi líbí ty bílý botky. Prostě zase krásně sladěná :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty jsou úžasné!!! :o a ta kytka do vlasů je boží :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Petruš, v šatech jsi moc krásná, v prvním outfitu ti všechno moc sluší kromě kraťasů, myslím, že tvé postavě nelahodí enormně napresované šortky, je to jen můj názor, ale pokud se v tom cítíš dobře, tak je to jen tvá věc, jinak jseš pro mě velmi inspirativní člověk, přeji ti jen to nejlepší, Míša.

    OdpovědětVymazat
  11. ty dlouhé šat ti hrozně seknou! skvělé fotky jsi moc fotogenická :))

    OdpovědětVymazat
  12. První outfit pecka :) i když mi lehce přijde, že ti jsou kratasky uplejší než by měly být ale to nic nemění na tom, že ti to sekne! Šaty taky krásné, jen předek se mi nelíbí. Si kočka :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ty maxišaty jsou úžasné. Super střih a perfektní potisk. Moc se mi líbí. I první outfit s kraťásky je moc hezký, ale u mě vítězí šatičky :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se mi nezdají ty šortky, jsou až moc těsné, zato halenka je roztomilá. Mašličce bych ale zastřihla konce. Možná je to moje posedlost, ale nesnesu, když z oblečení lezou nitky. Babička a mamka šily a nesměla trčet ani nitka. Bohužel dnes na to výrobci oblečení úplně kašlou, takže abych nevypadala jak cumploch, zastřihuju jako divá.
    A ty šaty! Nááádhera! Vypadáš jak princezna. Peťo, ty nikdy nezestárneš. Ty vypadáš jak pohádková bytost, co žije ze vzduchu a rosy. Druhý outfit je dokonalý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zastřihnout a opálit konečky zapalovačem...pak už se nebudou třepit...

      Vymazat
  15. Já miluju maxi šaty!

    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Péti na první fotce se mi líbí Tvé vlasy.Máš je luxusní.Nechceš zase napsat alespoň krátce Tvou současnou péči o vlasy?

    OdpovědětVymazat
  17. Šaty jsou boží-obzvlášť v kombinaci s džískou.... Osobně nemám ráda tenhle typ šortek se dvěma zipy-nevím proč,ale evokují mi ty moderní látkové pleny...

    OdpovědětVymazat
  18. První outfit nic moc - kraťasy mi připadají spíš jako oděv na sport, než jako elegantní kousek. Celkově každý pes jiná ves - elegantní lodičky, obtáhlé kraťasy na běhání, ...Celkově ti tento typ kraťasů nesluší. Možná by to chtělo zkusit nějaké, co mají volnější střih :) Outfit 2 je super. A pod těmi šaty máš ještě podprsenku bez ramínek? Jinak ten 2. je fakt skvělý, já bych si jej bohužel dovolit nemohla :( Nijak krásná záda + větší prsa, která nějaká podprsenka bez ramínek neudrží. Takže pro mě opět nic :( Ale tobě to sluší moc :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ta druhá fotka je tak skvělá! Kytka ve vlasech je úplně úžasná, jak to jde k šatům a tak celkově...vypadá to jemně, ale přitom velice elegantně. První outfit je taky pěkný (a máme stejnou kabelku :), ale na druhý prostě nemá, moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  20. Místo toho, abyste byli vděční Peťce za to, že nám tady dává nápady, jak se oblékat, tak ji tady kritizujete postavu. Nechápu, co jste to za lidi. Snaží se, má úžasné nápady a místo toho, abyste si svůj názor nechali pro sebe, tak ho tady veřejně prosadíte. Mě se oba dva outfity moc líbí, hlavně ty šaty, ty jsou přímo božské. Peti fandím ti a hlavně si ty komentáře neber k srdci. Každá ženská by ti tvou postavu mohla závidět :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, co je na tom tak špatného, říct že ty kraťase nejsou ono :O ....... Nikdo jí tady nepíše jsi anorektická, šeredná a různé jiné nepěkná slova??? :D :D :D Každý má právo na názor. Ale tady, když se jen na 100% nechválí, tak je to zlý člověk, který chce Péti jen ublížit :D Nechápu Vaši logiku. Promiňte mi, ale musela jsem se ozvat ;) .......

      Vymazat
    2. Ne, každá ne! Panebože už............

      Vymazat
    3. Nejde přeci o kraťasy. Slečny jí tu kritizují i nohy, které má péťa moc hezké. Musíte si uvědomit, že to není 16letá holčina, ale dospelá dáma a v takovém případě je prostě úžasná :).

      Vymazat
    4. Pokud se Petra ptá na náš názor, nevidím nic špatného na tom, když někdo napíše, že tohle nebo tamto se mu líbí nebo naopak nelíbí. Pokud je to slušný člověk, tak to napíše slušně. Hulváty, kteří rovnou urazí neobhajuji. Chtělo by to trochu tolerance k názoru ostatních. Nejsme ve školce, abychom si mazaly med kolem pusy. Jsme dospělé a tak se podle toho chováme (tedy většina). A opravdu není nutné hned psát o závisti. O tom to přece není. Jen se prostě každému líbí něco jiného. Kristýna

      Vymazat
    5. Vendula Komárková. ale áno, píše....a o to ide. Toto je fashionblog, preto by sa čitateľky mali zameriavať hodnotiť práve na túto oblasť a nekomentovať Petrinu postavu a riešiť si tým svoje komplexy. Niekomu toto dosť uniká zmysel tohto blogu. Nečudovala by som sa, keby s ním Petra vďaka tomuto už raz a navždy sekla. Aj keď na druhej strane, ona sa tomu môže iba smiať...nerobí to predsa pre seba, ale pre Vás.

      Veve

      Vymazat
  21. Úžasné šaty, ty jsou přímo božské!!! A komentáře ke tvé postavě si prosím neber k srdci. Každá žena by ti tvou postavičku jako lusk mohla závidět. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Oba outfity mi přijdou naprosto překrásné! :) Krásně jsi k nim sladila i účesy a doplňky. Je skvělé, že máš tolik čtenářek, protože jsi vážně žena s velkou dávkou vkusu a pokud to alespoň některé dámy inspiruje, tak jedině dobře! :) MIRACULOUS STYLE

    OdpovědětVymazat
  23. Z těchto dvou outfitů je rozhodně lepší ten druhý. U toho prvního bych vyměnila šortky, jsou příliš upnuté, kdyby neměly zipy, vypadaly by jako spodní kalhotky, boxerky. Opravdu nesvedčí postavě (vyjma modelek s dokonalýma nohama), zvýrazňují nedostatky, není to hezký pohled. Bylo by to velmi pěkné, kdyby byly volnější, třeba i s manžetou, z tkaniny a ne z úpletu, aby zakryly mezeru mezi stehny. Tyhle jsou spíš do telocvičny, tím obepnutím je vidím na pole dance.

    Petro, přeji hezké léto, i když pracovní.
    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  24. Vykašlete se na kritiky, to se jim to schovává za monitorem. Dělejte to, co Vás baví :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.prialabs.dictionary&hl=cs

    OdpovědětVymazat
  25. Maxi šaty jsou nádherné, ale šortky se mi nelíbí. Myslím, že by Ti mnohem více slušely kraťásky nad kolena. Tyhle se Ti vzadu zařezávají a je to takové divné, nepěkné. Navíc Ti příliš poukazují na to, že máš lýtka silnější než stehna, i když je to možná jen opticky, ale nepůsobí to zrovna nejlépe. Škoda, že nenosíš častěji maxi šaty a sukně, vypadáš v nich mnohem lépe než v krátkých. Na Tvém místě bych upozorňovala spíše na horní polovinu těla a dole bych se mírnila. Ovšem píši jen svůj názor. Důležité je, že se v tom oblečení cítíš dobře, to je podstatné. Jitka

    OdpovědětVymazat
  26. Moc děkuji za komentáře, co se týká těch šortek, máte pravdu, že jsou upnuté, ale je to takový střih i materiál strečový, mají tak být. Na druhou stranu musím přiznat, že se také lépe cítím ve volnějších a ty určitě dělají lepší nohy, to je jasné, ačkoliv k té volnější blůzce se mi samy o sobě líbí. Samozřejmě nemám postavu ani nohy jako modelka, ale o tom to snad na blozích není, blogerky jsou normální holky/ženy, právě proto si myslím, že je fajn, když je vidět, jak oblečení vypadá na nemodelce :). Pokud se někomu zdají mé nohy křivé, s tím nic neudělám, jaké mi příroda dala, taková mám a zase se kvůli tomu nehodlám schovávat a myslím, že by nikdo neměl, vždyt o nic nejde :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, schovávat se rozhodně nemusíš, to by byla škoda s Tvojí štíhlou postavou. Jitka

      Vymazat
    2. Strečový šortky co máš na sobě jsou otřesný. Navíc jak máš ochablé vnitřní stehna tak Ti je deformují a je to fakt hrůza...: (( Chce to se na sebe sebekriticky podívat do zrcadla, než vyrazíš. Přednosti zvýraznit, nedostatky zakrýt, to je základní princip....

      Vymazat
    3. já jsem se svými stehny spokojená a ochablá je teda rozhodně nemám, dost se hýbu a cvičím, víc dělat nemůžu

      Vymazat
    4. Peti, priste si ustrihni nohy asi :D

      Vymazat
    5. Já myslím, že i kdyby jsi ta modelka byla, tak by se vždycky něco ke "zkritizování" našlo. To prostě nemá smysl řešit :-)

      Vymazat
  27. Ahoj Péťo,

    Dnešní oba dva outfity jsou super moc Ti sluší, v šatech vypadáš jako dvacítka a v šortečkách a blúzce zase jako jednadvacítka.
    Tobě prostě sluší vše, máš výbornou postavu, které vše jde škoda, že jí nemám takovou :-(

    OdpovědětVymazat
  28. Líbí se mi jednoznačně ten první outfit! :))) A maxišaty jsou také pěkné :))) Ty ti sluší! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peťo,

    moc se mi líbí outfit č.2, je to krásná romanťárna :) a mohu se zeptat jakou máš podprsenku bez ramínek...krásně lahodí dekoltu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podprsenku bych taky rada vedela, dekolt vypada fantasticky!
      Lucka

      Vymazat
    2. Holky moc diky, mam nejakou od Lormaru, je to push upka,ale nemam uz krabicku, tak nevim typ. Je trosku vycpana,ale ne moc, takova ta jejich klasika :), ma sundavaci raminka.

      Vymazat
  30. Moc ti to slusi ty saty jsou jak delany na tebe... jen .. ceho jsem se zdesila... ta silena mezera mezi nohama... jinak ti to taaak slusi.. moc pekny vyber..hlavne saty

    OdpovědětVymazat
  31. ty dlouhé šaty, to je náádhera! moc ti sluší!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  32. mne se taky moc nelibej ty srotky, prijdou mi nejaky takovy cyklisticky. kazdopadne ten druhej outfit je ale nadhernej a moc ti slusi :)

    OdpovědětVymazat
  33. ten pvni nevim, na ty sortky bych si musela zvykat. maxi saty jsou pecka!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Už jsem psala před hodinou komentář, ale teď jsem se po hodině vrátila k počítači a k druhému outfitu, který je žensky něžný bych vyměnila kabelku za nějakou menší, ideálně crossbody. Jinak není co vytknout, jen se dá chválit a chválit. Mám moc ráda kytky ve vlasech, ale málo je jich vidět v ulicích - málo odvahy, příliš stereotypu. Petro, dík za to, že jsi a dodáváš ženám a dívkám inspiraci, aby byly krásnější a rozzářily ulice.

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  35. V prvnim outfitu bych vymenila kratasky, neslusi ti. Druhy outfit je krasny, saty samy o sobe jsou moc hezke a jak jsi si pridala do vlasu tu kvetinu, tak vypadas jak vila, opravdu moc povedene.

    OdpovědětVymazat
  36. Peti, moc se mi líbí tvá reakce na komentáře, jsi pro mě v tomhle směru ohromně inspirativní! Podle mého ti to moc sluší na obou outfitech, já bych tvoje nohy brala hned a rozhodně bych je ukazovala v přesně takových kraťáskách :D I tak ale fandím víc outfitu druhému, ten je dokonalý, jsi jako princezna a ty šaty mají úžasné detaily a kytka ve vlasech je třešinkou na dortu :)

    OdpovědětVymazat
  37. Prvy outfit sa mi paci viac, hoci sa tiez priklanam k nazoru, ze volnejsie sortky by boli lepsie. Celkovo mi prvy outfit pride podarenejsi a viac fotogenicky..a druhy zas taky lezerny - behaci, ale tiez pekny a prijemny :))

    OdpovědětVymazat
  38. Péti promiň, ale na těch fotkách v šortkách se mi zdá, že máš rozkrok, resp. tu díru mezi stehny dost nepovedeně vyretušovanou. Při pozornějším pohledu to tak hodně vypadá, což mě opravdu zklamalo, protože si myslím, že fotky by měly být přirozené a bez úprav...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marketo nemam, to by me fakt nenapadlo retusovat :D! Jestli mas pocit, ze mam nohy jinak, tak se muzes podivat na video, kde jsem v plavkach ;).

      Vymazat
    2. Já bych zase p. fotografa prosila o retuš visících nití mezi stehny, ale to je opět o té kvalitě modelu, no....

      Vymazat
    3. To nema vyretušovaný, to má tak ošklivě stažený těma kraťasama.... snad už never more.....

      Vymazat
  39. Jak tak na ťa kukam tak máme tušim rovnaké vlasy. Ofinka sa mi vlní rovnako ako tebe :D Pristane ti to aj bez make-upu, myslím, že už som ti to niekde písala. Ten prvý outfit - tam vyzeráš jak jedna z tých modeliek z časopisov, máš nádhernú postavu! A ešte jedna maličkosť, ver mi, krivé nohy vyzerajú ináč, tvoje sú v pohode. Čo by som ja za také nohy dala... :D

    OdpovědětVymazat
  40. Petro, ty šaty jsou na Vás vyloženě bomba, super, bájo, tohle je styl, který Vám děsně sekne. Šortky jsou teda jak pro závodníka Tour de France, na jedné z fotrk se Vám zařezávají zezadu do stehen, prosím Vás tohle už nee :) Takže za mě 50:50 a palec nahoru absenci make - upu, víte vy vůbec, jak Vám sluší přirozenost bez duhových linek a stínů až k uším? :) To není kritika, chápu, že beauty blog vyžaduje i tutorialy velmi výrazného líčení, ale mě se prostě líbíte "nude".

    OdpovědětVymazat
  41. Za mě kraťasy určitě ne, vypadají jako ty cyklošortky na kolo :D Ale nohy máš krásný ;) A ty šaty ti moc sluší, jen bych ubrala na doplňcích, třeba tu kytku ;) Katka

    OdpovědětVymazat
  42. Peťo,oba dva outfity Vám náramně sluší :). A s těmi nevyžehlenými vlasy si nedělejte starosti,protože podle mě Vám to takhle sluší nejvíc :).

    OdpovědětVymazat
  43. Moc se mi líbí oba! Jen co opravdu nechápu, a teď myslím 99 procent všech blogerek, jsou ty upřený pohledy na vlastní boty. :D Proč? Chápala bych to, kdyby to bylo za chůze (člověk se dívá pod nohy, to je jasné), ale když stojím? Někdo mě fotí a já čumím na svoje boty? Má to vypadat dobře? :D Prostě mi to nedává smysl. Třetí fotka je úžasný příklad. :D Outfity jsou ale krásné jako vždycky. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Outfit so šatami je nádherný. Veľmi ti to pristane :) Úplne z teba sála leto :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ten první outfit je přesně něco pro mě :) V jednoduchosti je síla...Podobný šortky jsem si zkoušela v new yorkeru, ale vůbec mi neseděly...škoda, musím hledat dál... Romča

    OdpovědětVymazat
  46. Moc krásné oblečení.. A vlasy se mi takto líbí příjde mi to takové drzé....

    OdpovědětVymazat
  47. Ty šaty jsou dokonalý, vypadáš jak víla!

    OdpovědětVymazat
  48. Tyto outfity jdou fakt úžasné :) přesně takové kousky bych potřebovala do svého šatníku :D ale myslím, že by sis zase měla ostříhat ofinu, slušelo ti to mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  49. Šaty a celek fajn. Ale ten outfit se šortkami je úlet, ...uff! . Šortky vyhodit a vzít si volnější model. Spolu s podpatky to působí vyzývavě až vulgárně. Vhodné tak akorát na E55. Jak Ti to obepíná a stahuje stehýnka a rozkrok, to je ošklivý pohled. Jednou provždy bys měla zapomenout na takový kraťasy, škodíš si sama sobě.... a to určitě nechceš.
    Pokud se to líbí manželovi, tak nechat a nosit na doma a neukazovat se v tom na veřejnosti, vážně.

    OdpovědětVymazat
  50. První outfit je super, až na ty šortky, jak zmiňují mnohé holky přede mnou. Halenka je skvělá, i doplňky!
    Druhý outffit se také povedl, sluší Ti, akorát bych vyměnila buď boty nebo kabelku, jako celek to s těmi šaty působí divně.
    Hezký den na Maltě :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Outfit se saty se moc hezky, takova letni atmosfera z nich sala. Ty sortky by ti vic slusely malinko vetsi. Hodne stesti s rekonstrukci.

    OdpovědětVymazat
  52. Kocka kazdym coulem:-), at zlate pisky a maltovy raj jde hladce:-). Ty maxi saty jsou peckovyyyy!

    OdpovědětVymazat
  53. Ty šaty jsou úžasné! Celé jaro a léto sháním dlouhé šaty a žádné se mi nelíbí, nebo mi nesedí. tyhle jsou super a tobě moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  54. Peti kolik měříš? přemýšlím o těch šatech, jen nevím jestli bych je netahala po zemi :D Jinak tobě sluší všechno ;)

    OdpovědětVymazat
  55. Ty maxi šaty jsou nádherné! Akorát já si nemůžu dovolit vzít na sebe šaty bez podprsenky :(

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  56. ty šaty jsou opravdu krásný, s tou kytkou, první ohoz (nerada slovo outfit) se mi fakt nelíbí, ale to je můj problém :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj.Pekné sú obydva ale mne sa viac páčiš v tých šatách. Krásne sandálky aj náušnice a páči sa mi ako sú tie šaty okolo krku tým vrkočom či ako to napísať ale chápeš nie :) A ako písali vyššie, tie kratasy trochu volnejšie ale je to v poho :)

    tinas fashion

    OdpovědětVymazat
  58. ten druhý outfit je skvělý! moc se mi líbí vzor šatů, sandálky i kytka ve vlasech :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ta mezera mezi nohama je skvělá...taky ji chci,já tam mám stehna blízko u sebea to se mi fakt nelíbí.Přeji pěkný zbytek dne.Andrea

    OdpovědětVymazat
  60. Tie šaty sa mi vpredu nepáčia ale inak majú krásny vzor a tá kombinácia s riflovou bundičkou je SUPER! =) Biela blúzočka a kraťasky sú krásne.

    OdpovědětVymazat
  61. Šaty moc hezké, a ta ozdoba ve vlasech - krása! První model by byl velmi podařený, nebýt těch šortek, které postavě opravdu nesluší. Navíc působí lehce vulgárně. Stella

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Peti, zaujimalo by ma z akého materiálu je ta halenka. Inak vyzeráš fakt dobre v oboch outfitoch, ale tie šaty ti sedia o kúsok viac :) Dada

    OdpovědětVymazat
  63. Druhý outfit je super, mám presne rovnakú kabelku!! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  64. Mě taky přijde, že máš na té fotce jak jsi z boku, kousek nějak vymizelej, jak ti tam končej ty kraťasy. Teda nee že bych nějak detailně zkoumala tvůj zadek, jen to tam vypadá nějak mázle :D Na to první bych neměla odvahu, ale sluší ti obojí :)

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj :) Taky bych na Tobě raději viděla kraťase o jednu velikost větší, takhle mi to přijde jako sportovní elasťáky a hlavně jsou hrozně "zařízlé" a nepůsobí to pěkně... E.

    OdpovědětVymazat
  66. Druhy outfit je překrásný! Šaty by se mi taky líbily ;)

    OdpovědětVymazat
  67. Za mě určitě ten druhý. Ty šaty jsou moc pěkný. Možná bych dala spíš nějakou "letní" kabelku, ale chápu, že ne každý má doma hromadu kabelek ke každýmu oblečení. První outfit se mi líbí, jak je sladěný, ale jak některé ženy mají do některých kousků moc velká prsa, velký zadek či široká ramena, tak ač to zní pro mě uhozeně, za mě si do kraťásek moc štíhlá.

    OdpovědětVymazat
  68. Tak za mě určitě ten druhý outfit. Ty šatičky jsou nádherný! ♥ Ten první outfit se mi moc nelíbí, sladěné je to pěkně, ale také se mi zdá, že v těch kraťáskách vypadáš až moc hubeně... ale kombinace obou outfitů moc pěkná :).

    OdpovědětVymazat
  69. Dokonalost! Oba outfity na jedničky, tohle se moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  70. Péťo, na té čtvrté fotce ti chybí kus nohy, vzadu jak začínají šortky. Tak příště na to pozor, my tě chceme celou ;) Pa Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale neee, ty fotky nejsou upravované :-D

      Vymazat
    2. jsou, jsou upravované barevně, jinak ne, ona mi tam noha nechybí, jen ty kratasy jak jsou elastické, tak tu nohu prostě kousek zmáčknou

      Vymazat
  71. Taky vyjádřím svůj názor - první outfit super až na kraťasy, které vypadají lacině a na Petře se mi nelíbí. Nohy má Petra vážně křivé, já mám obdobný problém - štíhlé, ale bohužel křivé - s tím ale nic moc nenaděláme.
    Na druhém outfitu se mi líbí šaty i sandálky, kabelka však k tomu moc nepasuje, já osobně bych volila spíše kabelku "slamněnou".

    OdpovědětVymazat
  72. Tentokrát mě naprosto uchvátil model č. 2 a hlavně účes, který sis k tomu vytvořila. Ta květina ve vlasech tomu dodala takový romantický nádech. Velká pochvala :-)

    OdpovědětVymazat
  73. teda jako fofr outfit č.2 ti zavidim, že tohle tak rychle vymyslíš :-D mě by tohle trvalo hodiny, ale spíš proto, že moje postava je prostorově výraznější, tak si nemůžu vzít na sebe cokoliv :-( :-D a u jedničky mě zaujalo to líčení, že by ti slušelo i takové podzimní bych nečekala, ty jsi vážně chameleon :-) přiji pěkný den a at vám jde práce na baráčku od ruky

    OdpovědětVymazat
  74. Nádhera :) ♥ proste super, na viac sa dnes nezmôžem :-DD

    OdpovědětVymazat
  75. Tak mne sa tie kraťasky velmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  76. Jsi úžasná, šaty krásné, šortky též. Mě fascinuje, jak lidé kritizují tvojí postavu, místo toho aby se zamysleli nad tím co prezentuješ, a na co chceš znát jejich názor. Už mi to přijde směšné ty jejich přihlouplé komentáře na tvojí osobu, já bych na to "jak vypydám", už ani nereagovala, je to pořád dokola. Hodně štěstí a dalších úspěchů.

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Péťo, outfity jsou jako vždy moc povedené a můžu se zeptat, kolik stála ta černá kabelka z H&M? Děkuji, Niky

    OdpovědětVymazat
  78. moc se mi líbí oba outfity, dneska bych horko těžko vybírala většího favorita :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!